Vægten

Dit humør er i top, når juli begynder, og du er ivrig efter at møde folk i ind- og udland, nyde kulturel udveksling og et frisk pust, som nye venner bringer ind i dit liv. Midten af ??juli er en god tid til at rejse med børn eller gamle venner, og det er den slags tid, hvor du har brug for en afgørende pause fra arbejde og familiepres.
Der er en ændring omkring den 18., og måske er det bedst at få holdt ferie inden denne dato, da der på daværende tidspunkt er stor fokus på faglige forhold. Det kan være et tidspunkt, hvor en medarbejder forlader scenen, og tingene kan blive intense med hensyn til ledelse.
Juli er en tid, hvor partnere kan komme i ekstreme situationer, måske på grund af økonomiske omstændigheder, som ingen kunne have forudset. Det er et ganske godt tidspunkt for dit kærlighedsliv, men du bliver nødt til at give støtte. Hvis du er single eller dater, vil du møde en, der udfordrer alle dine værdier – måske en, der helt kommer fra en anden kultur. Dette kan gøre livet interessant, men det kan også bringe dig ud af balance. Det vigtige er, at du bevarer kontrollen og selv definerer hvad der skal ske.