Vægten

De første par dage af juni er karakteriseret af en intens proces i dit livs vigtige forhold, hvor du undersøger had du får ud af dem, hvor sikker du føler dig, og hvorvidt der er en slags intimitet du har brug for. Det kan være en belønnende og berigende proces.
Når dit tegns hersker Venus bevæger sig ind i Tvillingerne d. 9 juni bliver livet. En ideel periode for studier eller rejser begynder, og kulturelle og kreative interesser stimuleres. Hvis du søger kærlighed, kan det findes i fremmede steder med en masse kommunikation frem og tilbage. Generelt er det en ideel periode for initiativer, som udvider din mentale horisont. Der kan være valg at overveje, og dine drømme kan påvirke din dømmekraft.
I dit professionelle liv, lader midten af juni til at være en meget intens periode, særlig hvis partnerskaber og karriere er vigtige for dig. Det er en udfordrende tid da partnere eller bekendte har en tendens til at være både dominerende og irrationelle, hvilket er en uheldig kombination. I hjemmet vil der genopstå problemer fra fortiden, som er svære at løse for partnere. Hvis det er muligt så undgå interaktioner med autokrater i denne periode.