Vægten

Den 3. juni møder din tegnhersker, Venus, som går retrograd, solen, hvilket indikerer at det er en ekstremt intens periode for dig, især når det gælder relationer og de ideer og værdier der har forbindelse til dem. Det er en tid med kæmpe revurdering af forbindelser. Det ser ud til, at mange af dine håb og overbevisninger løber ud i sandet og at du ikke længere kan stole på det du ser og hører.
Denne periode først i juni kan være ret forvirrende for dig, ikke mindst fordi Venus, som går retrograd, bevæger sig i dissonans med Mars, hvilket indikerer at de mennesker du gerne vil stole på, enten ikke kan stoles på, eller er upålidelige af en eller anden grund. Dette betyder at de løfter du forventede skulle indfries ikke kan opfyldes og dette vil sikker især få indflydelse på dit arbejde. Der er mangel på struktur og alt synes flydende.
Lige efter solformørkelsen den 21. juni går Venus stationært direkte og dette giver en ideel mulighed for at genoptage forbindelsen med en kilde til inspiration, som sætter dig tilbage på sporet. Det er et vigtigt øjeblik i din karriere, hvor der er en ny udvikling. Det er også et godt tidspunkt til at finde jordforbindelse med familien, børn eller et kreativt team. Da det er en traditionel ferietid, vil familieforbindelser være vigtige.