Vægten

Med både Jupiter og Mars i dit solare 7. hus af relationer, når juni måned begynder, vil du blive engageret med dynamiske partnere, som værdsætter deres uafhængighed, som er villige til at tage risici og have eventyr, og som generelt åbner nye horisonter for dig.
Samtidig frigør du dig selv fra for meget afhængighed af andre og værner om dine egne værdier, ressourcer og autonomi. Din motivation i det meste af juni er at etablere en sikker ramme følelsesmæssigt og økonomisk, mens potentielle partnere er på eventyr. Du beskytter, hvad du har, skænker dine gunst sparsomt, og plejer din økonomi. Du følger din egen bane, ligesom partnere gør, men mens du ønsker tryghed, vil de have spænding.
Alt dette ændrer sig i løbet af den sidste uge af juni, når du kommer ud af din selvbeskyttende kokon og er klar til at udforske nye horisonter. Det er meget gunstigt for partnerskab og især for rejser – måske ikke for langt, men i det mindste til et naboland. Der er mennesker at besøge, nye kulturelle indtryk at assimilere, og så mange ideer, du gerne vil dele. Ved udgangen af ??måneden er du også klar til eventyr.