Vægten

Når maj måned begynder, bevæger din tegnhersker Venus sig ud af Fiskene og ind i dit modsatte tegn Vædderen, hvilket bringer et vigtigt fokus på relationer i den kommende måned. Hvad mere er, kommer Jupiter også ind i Vædderen den 10. maj, hvilket varsler en årslang periode, hvor du er stærkt engageret med indflydelsesrige mennesker. Sidst det skete var i 2010-2011.
Dette fokus på relationer giver en meget mere udadvendt periode, hvor du kan rejse mere eller møde berejste mennesker, der lever et spændende liv. Du er villig til at gå langt ud af din egen komfortzone for at smage eventyr nu, og tingene bliver mere og mere spændende i slutningen af ??maj og begyndelsen af ??juni. Den enlige Vægt kan forvente at møde en virkelig dynamisk partner på dette tidspunkt, som har en klar vision om fremtiden.
Samtidig med at du er villig til at tage flere risici, er der stor fokus på penge- og sikkerhedsspørgsmål. Måneden starter med uforudsigelige udviklinger, som kan være ret destabiliserende, og ved måneformørkelsen i midten af ??maj kan der være en vis angst, enten for følelsesmæssig interaktion i intime forhold, eller økonomisk udvikling, der kræver nedskæringer. Du vil få meget mere kontrol over disse problemer ved udgangen af ??måneden.