Vægten

I begyndelsen af marts bevæger din tegnhersker, Venus, sig fra Vædderen og ind i Tyren og dette varsler et humørskifte og en tid hvor du befrier dig selv fra udmattende prøvelser i forbindelse med familie og partnerskab. Du vil opdage at i marts vil familiemedlemmer tage de nødvendige skridt til at ændre uholdbare omstændigheder og du vil ikke længere være midtpunkt personlig i samme grad som før.
Det der er vigtigt for dig i marts er følelsen af uafhængighed og plads, især når det handler om at dele. Du er villig til at være åben og generøs, både fysisk og følelsesmæssigt, men du er ikke længere bange for at statuere dine værdier klart og at bekende principper om frigørelse og lighed. Dette former sig faktisk ret godt; din selvrespekt øges og når marts går mod enden, vil du finde dig selv tæt allieret med partnere og familiemedlemmer – folk som desperat har brug for din emotionelle støtte mens de gennemgår en forandrende oplevelse.
De sidste få dage af marts kan karakteriseres ved en spændende ny udvikling i dine relationer, hvor alle synes at være i en langt stærkere position. Et nyt fokus vokser i forbindelse med børn, så vel som med kreative eller romantiske projekter, som er grundlagt på stærke og langsigtede principper.