Vægten

September begynder med en byge af kommunikation, som kan involvere partnere fjerntliggende steder, rejser og en række forskellige lærings- eller kommunikationsaktiviteter. Det er en spidsbelastningstid for sociale engagementer, som kan ende med at blive temmelig desorienterende. Ved udgangen af ??den første uge i måneden vil du gerne trække dig tilbage og opleve mere fred og ro.
Den 5. september flytter din tegnhersker Venus fra Løven til Jomfruen, hvilket signalerer en mere åndeligt afstemt periode, hvor dit fokus i høj grad er på sunde vaner og balance mellem arbejde og privatliv. Dette fortsætter hele måneden, indtil de sidste dage, hvor Venus bevæger sig ind i Vægten og en mere styrkende periode begynder.
I mellemtiden kulminerer et sammenstød, som er ved at opbygge sig mellem Venus og Mars, i midten af ??september, og du vil sandsynligvis finde dig selv i modstrid med mennesker, især partnere, fordi du har meget forskellige ideer om tingene. Der er en følelse af, at du ikke kan stole på andre mennesker, og det føles som om, du får modstridende beskeder. Faktisk er partnerskabsspørgsmål, intellektuelle projekter og forbindelser i udlandet genstand for en forvirrende udvikling over de næste mange måneder, så det er vigtigt ikke at blive trukket ind i situationer, der underminerer din tillid.