Vandmanden

Du husker måske bestemte forandringer i dit liv fra april til slutningen af juni i 2020, og selv om nogle af disse forandringer vil have været i forbindelse med pandemien, var det en tid hvor du fik smag på en ny fase, som nu sætter ind med fuld kraft i begyndelsen af 2021. Dette har at gøre med en konjunktion mellem Jupiter og Saturn i Vandmandens tegn, som sætter bevægelse i en ny cyklus i tiden. Sidste gang dette skete var 800 år siden, så, som du kan forestille dig, vil denne nye epoke komme til at repræsentere en stor mulighed for dig.

Du går fra en tid med relativ nervøsitet og angst for at tingene går i opløsning omkring dig, hvilket sker helt naturligt, når du går ind i en ny fase af dit liv. Januar markerer en tid, hvor du endelig føler du har kontrol over dit liv og ydermere føles det også som om heldet er på din side. Du kan forvente gode venner, indflydelsesrige grupper og gavnlige kræfter i samfundet, vil give dig et enormt boost, som også kan oversættes til vækst og succes, især først på sommeren.

Slutningen af januar, februar og først i marts er en fantastisk tid, hvor dejlige mennesker gæster dit liv, bringer glædelige begivenheder i dit kærligheds- og familieliv, og en masse kreativitet i forbindelse med en gruppe mennesker, som eksperimenterer med nye koncepter og ideer. Det er en god tid til studier og rejser og forskellige mennesker fra alle samfundslag vil være en del af den spændende nye tankegang som sker i dit liv. For den Vandmand der leder efter kærligheden, vil juli blive en meget romantisk tid og det er den ideelle tid til ferie med dem du holder af og generelt til at fejre livet.

Da 2021 er sådan et begivenhedsrigt år, vil der være betydelige omvæltninger, når de tektoniske plader bevæger sig og der er etableret nye vaner. Et nøgleområde er hjemme- og familielivet, hvor der kan forventes nogle strukturelle forandringer i løbet af året. Dette kunne være i forbindelse med nye måder at leve på, en ny attitude til hvordan du låner og forbruger, og en accept af behovet for forandringer, både personligt og kollektivt.