Vandmanden

En tredobbelt konjunktion af Mars, Venus og Saturn i dit tegn i begyndelsen af ??april indikerer, at du er aktivt involveret i en gruppe og gør det, du er bedst til – at vise solidaritet med mennesker og opretholde principperne om retfærdighed og lighed. Du er utrolig motiveret på dette tidspunkt, og ekstremt klar over dine mål og formålet med dit liv. Det er også et godt tidspunkt for forhold, og for den enlige Vandbærer kan kærlighed og romantik være på dagsordenen.
Økonomi er et meget flydende område af dit liv, men hvis du overholder den gyldne regel – gør det du elsker – så kan pengene flyde. Faktisk kan der ske en udvikling i april, hvor nye ressourcer strømmer til, især fra kreative initiativer sammen med dem, du er tæt på. Du kan forvente en behagelig overraskelse omkring fuldmånen den 17. april. Det er også en tid, hvor man gerne vil være gavmild og give, så de penge, der kommer ind, går måske også ud til at hjælpe folk; sådan skal det måske være.
April er en måned med mental udvikling, kommunikation og rejser, som kan have at gøre med lokale initiativer, men også kan involvere langdistanceforbindelser, især midt på måneden, som er et godt tidspunkt for relationer og studier. Partnerskaber trives.