Vandmanden

Partnerskaber og venskaber er positive, når august begynder, men der kan dukke uventede problemer op i din familie, dit samfund eller dit land, som skaber forstyrrelser. En del af dig er optaget af at etablere en stabil livsstil med harmonisk integration i grupper. En anden del er tiltrukket af en alternativ livsstil og endda en nomadetilværelse.
Da der dannes en ekstrem sjælden konjunktion mellem Mars, den nordlige måneknude og Uranus (som er forbundet med dit tegn) den 1. august, er det ret sandsynligt, at uventede begivenheder skaber forstyrrelser i hjemmet. Det kan hænge sammen med forhold i samfundet, som du ikke har kontrol over, eller måske problemer fra fortiden, som på en eller anden måde er knyttet til din personlige skæbne. Tendensen på daværende tidspunkt er at tage drastiske handlinger, men sandsynligvis er den bedste fremgangsmåde at opretholde stabilitet.
Da fuldmånen den 12. august falder på Saturn i dit tegn, er der et kraftigt eftertryk på relationer til partnere. Det kan være en god ting, så længe I hver især anerkender den andens autonomi og unikke sider – modsætninger tiltrækker trods alt. Det er et godt tidspunkt at komme væk fra hjemmemiljøet og eksperimentere lidt, og måske til at engagere sig med mennesker og grupper fra en anden samfundslag.