Vandmanden

Den 1. juli vil Saturn, som i øjeblikket går retrograd, bevæge sig ud af Vandbæreren, hvor den har været siden april, og tilbage i Stenbukken. Det kunne betyde at nogle planer må sættes på hold og det er sandsynligt, at der vil være en tilbagevenden af nogle begivenheder som foregik tilbage i januar eller de efterfølgende måneder.
Det siges at Saturns ”glæder sig” i Vandbærerens tegn, så der er helt sikkert langsigtede positive tendenser, som får et kraftigt boost i slutningen af året, hvor Saturn bevæger sig tilbage i dit tegn sammen med en anden planet gigant – Jupiter. Men, nu hvor Saturn går tilbage i Stenbukken i nogle måneder, vil gamle problemer dukke op, som kan give angst eller mangel på selvtillid. Du er nødt til at indse, at ethvert dommedagsscenarie helt er et produkt af din egen fantasi. I månederne forude vil du blive involveret i samtaler, som trykker på alle de forkerte knapper, så hold en lav profil og undgå ideologiske konfrontationer.
Der er også et stærkt fokus på dine arbejds- og kollegiale relationer i juli og selv om en del af måneden er ideel til sjov, romantik og rejser, så bliver tingene intense omkring nymånen den 20. Der er brug for at du handler på det tidspunkt, tag ansvar og start planlægningen.