Vandmanden

Livet føles godt, når juli begynder, og du kommer godt ud af det med mennesker omkring dig, især børn og romantiske partnere. Det er en fantastisk tid for både lokale rejser og kommunikation, og måske vil du have tid til at genopfriske nogle af dine uddannelsesinteresser. At tage initiativ til at rejse og møde mennesker er ekstremt givende.
Der kan være betydeligt fokus på arbejdsrytmer i den første del af måneden, og omkring den 13. forsøger du måske desperat at skære ned på opgaver, især en partners, hvis du er i et forhold. Rejser og fornøjelige aktiviteter har meget mere appel end arbejde. Partnere lyser op i den sidste del af juli.
Der er vigtige udviklinger i familielivet denne måned, da Mars kommer ind i området af dit solarhoroskop forbundet med hjemmet og kommer i konjunktion med Uranus i slutningen af ??juli. Dette medfører nogle forstyrrelser, men hvis du er på ferie i den sidste del af måneden, kan det selvfølgelig skyldes, at du kommer ind i et mærkeligt og usædvanligt miljø, som kan være mere foruroligende, end du forventer. Ikke desto mindre kan de sidste 10 dage af juli være et godt tidspunkt for partnere og for udforskning. Der er en spændende stemning