Vandmanden

Stemningen er positiv i det juni begynder, og nye tendenser med partnere og børn fremhæver en letsindig og underholdende attitude. Det er en ideel periode for at nyde livet, kultivere venskaber og at bevæge dig ud på romantiske ture. Din kreativitet blomstrer, ikke mindst igennem møder med folk, som elsker at diskutere tusinde ting med dig. Disse positive tendenser i dit sociale liv og kærlighedsliv fortsætter igennem hele måneden.
Den største udfordring i juni er forbundet med hvad der sker i dit arbejdsmiljø, og dette er en tid hvor du kan føle, at du er under angreb fra følelsesladet folk, som er ligeglad med deres handlingers konsekvenser. Måske føler du bare det er arbejdspres, men du bør ikke lade folk med mindre ærværdige intentioner end dine egne, kaste dig ud af balance. Du er i en periode hvor du nyder godt af ro og fred, i det du håndterer en masse dybere problemer fra den fjerne fortid, så lad dig ikke skynde på.
Ved slutningen af juni opstår der vigtige forandringer. Der er en større fokus på partnerskaber med en fortsættelse af forstyrrende tendenser i hjemmet og familielivet, men det er stadigvæk en romantisk og positiv periode.