Vandmanden

Starten af juni kan meget vel være en tid, hvor usikkerhed omkring den økonomiske situation topper. Alt synes flydende og du spekulerer måske over, om du har de rette resurser eller har de rette kvaliteter til virkelig at få succes. Andre områder kan også være kaotiske, for eksempel relationer til børn, eller hvis du er romantisk involveret kan der være forvirring omkring intentioner hos potentielle partnere.
Den første del af juni er ikke en tid hvor du blindt skal stole på nogen andre. Invester ikke og brug ikke penge på noget som du er i tvivl om. Hvis du dater skal du ikke forvente noget permanent. Hvis du spiller, forvent at tabe. Hvis folk i familie beder dig om at tro på noget, så kræv hårde fakta. Du forstår det godt. Det kan være en kreativ periode, men du er stadig nødt til at se konkrete resultater.
Når måneden går mod enden bevæger Saturn sig retrograd og går tilbage fra Vandbæreren til Stenbukket, hvor den forbliver indtil december. Du vil opdage at de virkelig store emner bliver sat på hold indtil da, men i slutningen af december er der intet der kan stoppe et succesfuldt spor. I mellemtiden kan du forvente en situation fra tidligere på året vil dominere dine tanker. Det der er vigtigt på dette tidspunkt, er at tænke positivt og ikke lade din fantasi føre dig i den forkerte retning.