Vandmanden

Det tegner til at blive en harmonisk måned, hvor menneskerne i dit liv har det godt. Alle ser ud til at opleve fordele hele vejen rundt. Det er tid til at træde til side og overveje tingene. Du har opnået meget, og det, du har brug for nu, er ikke at stræbe mere, men at se tilbage på det, du har opnået, justere tingene her og der, så de velsmurte hjul bliver ved med at snurre. Du kan gøre endnu et skub for succes senere på året, men nu er det tid til at konsolidere.
Måske er det eneste område, hvor du støder på forhindringer, i forhold til nogle familieanliggender – det kan hænge sammen med balancen mellem arbejde og privatliv, og hvordan man kalibrerer dine individuelle behov med familiens krav. Der vil være familiekrav, og nogle forstyrrelser kan resultere, men du begynder at få styr på, hvordan du skal håndtere tingene nu.
Generelt er juni en god tid for forhold, og fuldmånen den 14. signalerer en frugtbar tid for både kærlighed og venskab. Det er et godt tidspunkt at socialisere og udvide din omgangskreds. Der sker meget lokalt, og både juni og juli er fremragende til at møde folk i nabolaget, samt til at tage på banebrydende rejseeventyr.