Vandmanden

Nymånen den 1. maj, der er i konjunktion med planeten Uranus – som har en stærk affinitet med dit tegn Vandbæreren – antyder, at måneden starter med pludselige ændringer, enten forventede eller uventede, som kommer til at påvirke hjem, familie eller dit samfund. At beskæftige sig med betydelige omstruktureringer i verden omkring dig er noget, du måske er ved at vænne dig til, og maj er måneden, hvor mange af de forandringer, du har ventet, finder sted – ikke mindst ved måneformørkelsen den 16. maj, som er en tid med et betydeligt pres både derhjemme og professionelt.
Måneden kan meget vel starte med et lykketræf økonomisk, med en uventet gevinst måske, men generelt skal du være meget omhyggelig med, hvordan du administrerer dine ressourcer i maj, og hvordan du håndterer medarbejdere, der kan have urealistiske ideer, som kan dræne økonomien.
Når du ser tilbage på det sidste års tid, har du gjort fantastiske fremskridt, og genvundet fokus på, hvad du vil, og hvor du vil ende, men nu er det tid til at sætte bremsen i og arbejde på at styrke grundlaget for det, du har bygget op indtil nu. Det er nu op til andre at tage det første skridt, og det vil de, hvilket vil bringe glædelige resultater i forbindelse med dem, du holder af, i løbet af de næste par måneder.