Vandmanden

Marts er den måned du har ventet på og den signalerer en overgangsperiode, hvor du får et glimt af, hvordan livet vil blive det næste år. Og livet vil blive godt. Du har gennemgået en intens periode med indre nyorientering i de sidste to år og du har til tider følt dig åndeligt udtømt og har spekuleret over hvad livet handler om. Det hele handler om at du renser dig selv for spøgelser fra fortiden, således at du kan starte en lys og ny fremtid.
Den 22. marts bevæger planeten Saturn sig ind i dit tegn og det giver foreløbig smag på hvad du ønsker at gøre og hvordan du vil gøre det. Slutningen af marts og starten på april er en tid med et intenst drive, når du dybt inde ved, at du har en pligt overfor dig selv og ingen andre, for at kunne realisere dit potentiale.
Derhjemme er der behagelige nye tendenser først på måneden, med usædvanlige ankomster af noget blødt og rart. Det er en dejlig tid for vidunderlige gæster, god mad og andre nydelser. Dette er en modpol til nogen indre uro, hvor du stræber på at finde ud af hvad der er rigtigt og forkert og hvad du virkelig kan tro på. Ikke alle er på din side – vær på vagt overfor den opførsel som nogle folk bag kulisserne har.