Vandmanden

September kommer godt fra start, især hvis du er interesseret i uddannelsesprojekter og udvidelse af dit fagområde. Rejser kan være på dagsordenen, og det hele er meget opløftende og meget sjovt. Projekter påbegyndt på dette tidspunkt kan midlertidigt blive sat i bero eller gennemgå forskellige iterationer, hvor tingene endelig falder på plads i midten af ??oktober.
Der er stor fokus på økonomiske forhold og at dele i perioden omkring den 10. september, og der er både muligheder at tage, og faldgruber at undgå. I partnerskab kan der være nogle innovative ideer til, hvordan man tjener penge eller organiserer tingene bedre. Opfindsomhed på den ene side og eliminering af svagheder på den anden side hjælper med at bringe en positiv transformation af økonomien.
Du er stadig dybt påvirket af sammenstødet mellem Saturn og Uranus, som kun forekommer en gang hvert 45. år. Restpåvirkninger fra dette er kraftige i september, hvilket betyder, at du bliver trukket i forskellige retninger. En del af dig ønsker kontrol og stabilitet i dit liv; en del af dig ønsker at leve en nomadisk tilværelse med frihed til at gøre dine egne ting. Der er nogle gode muligheder for at rejse, eller for at udvide din viden uddannelsesmæssigt i slutningen af ??september, men det er nok klogt at nedtone den nomadetrang.