Om os

Lær os at kende

Om Horoskoper.net

Astrologien har lige siden dens oprindelse haft en stor indflydelse på mange menneskers tilværelse og livsvalg.

Vi er en dansk baseret virksomhed der arbejder på at formidle astrologien på højeste niveau; dette for dig, der som udgangspunkt intet ved om astrologi til dig med et dybdegående kendskab til astrologien.

Hvad end der trækker i den enkelte, og hvem den besøgende måtte være, forsøger vi således med vores hjemmeside at favne hele spekteret af forskellige mennesker der interesserer sig for astrologien.

Til at formidle emnerne har vi fået en række af landets bedste eksperter indenfor astrologi til at hjælpe os.

Du kan læse mere om forfatterne herunder.

Adrian Duncan

Vi har et tæt samarbejde med den engelske astrolog, Adrian Duncan Ross, som på nuværende tidspunkt bor på den danske ø Bornholm – og også har et kontor i den danske hovedstad København.

Adrian Duncan har omkring 40 års erfaring som astrolog, og han har publiceret flere bøger, været foredragsholder og astrologilærer.

Det er Adrian der har skrevet størstedelen af vores artikler om astrologi og ham vi benytter til vores personlige horoskoper som du kan finde på cphastro.com

Christine Linnea

Vidste du, at du med udgangspunkt i dit horoskops kvaliteter, let kan spore dig ind på hvilken krystal der vil gavne dig?

Krystaller og astrologi er nemlig tæt knyttet og har i årevis været anvendt i tæt samspil. De fleste tager udgangspunkt i deres soltegn, populært kaldet stjernetegn, når de skal finde deres match. 

Derfor har vi allieret os med Christine Linnea som driver butikken Savasana til at fortælle om krystaller her på siden.