Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - oktober 2018

Vædderen

Der er en stærk fokus på forhold tidligt i Oktober, særligt i forbindelse med venner og grupper du har været sammen med i dette år. Det er en ideel tid for, at socialisere og komme i forbindelse med folk, men samtidigt er der også en masse understrømninger, måske fordi nogle folk er usikre eller angste omkring visse ting. Folk leder efter dybden, og måske føler de at din tilgang er en smule kølig og fjern. Ved Nymånen omkring d. 9 Oktober, kan der være noget genjustering i forhold, særligt professionelt, i det svage led bliver identificeret eller svage ledere bliver erstattet. Kompromis og enighed er kun effektivt til en hvis grad. Det er også en tid hvor intime forhold bliver udfordret, og en partner tøver med at fortsætte med en handlingskurs, der kan virke for usikker. Partnere bliver nød til at lytte til råd omkring følelsesmæssig eller finansiel sikkerhed, og hen over de næste par måneder vil de blive nød til at vende tilbage til en situation som virker mere sikker og bekendt. Den sidste del af måneden bringer en meget stærk fokus på finans og sikkerhed, og det er til dels forbundet med nye tendenser på arbejdet, som ændrer på hvordan resurser bliver håndteret. Partnere kan være mindre tilfredse end dig omkring disse udviklinger.

Tyren

Henover Oktobers første par dage, vil dit tegns hersker Venus, som på nuværende tidspunkt er i Skorpionen, bevæge sig stationært retrogradt, hvilket kunne indikere at du genovervejer et professionelt eller personligt forhold. Lige nu, er du langt udenfor din komfortzone, og selv med den bedste vilje i verden, kan du ikke fortsætte med din specifikke ide. Du har ufærdiggjorte sager at passe, hvilket højst sandsynligt har noget at gøre med arbejdsprojekter som du bliver nød til bruge tid på at færdiggøre omkring November. Samtidigt kæmper du med at tilpasse dig til nogle af de forandringer som har fundet sted, og som har forandret din livsstil og dine forhåbninger dette år. Det er et godt tidspunkt for at tilegne dig nye intellektuelle kvalifikationer, og du er fast på at komme videre fra fortiden, og udvikle nye muligheder for fremtiden. Med fuldmånen som finder sted i dit tegn, Tyren, d. 24 Oktober, vil dilemmaer omkring dit behov for eksperimentering og forandring uden for meget forstyrrelse blive åbenlyse. Du forbereder dig på at erklære dig uafhængig, men du bliver nød til at passe på at du ikke saver din egen gren over. Det er en god ide at konsultere en erfaren rådgiver i dag.

Tvillingerne

Det er tid til at tage en beslutning i det Oktober måned begynder, måske forbundet med hvordan man skal håndtere et kreativt projekt, måske forbundet med et forhold. Det er sikkert at børn har brug for faste rammer for tiden, og du kan ikke være rar hele tiden. Det er tid til at stoppe en handlingskurs, og du bliver nød til at grave dybere for at finde de påkrævede resurser. Ved tiden omkring Nymånen tidligt på ugen som starter d. 8, bliver arbejdet en meget højere prioritet for dig, og betyder at du skal optimere praktiske arrangementer, og også at du skal undersøge understrømninger som har indflydelse på arbejdsmiljøet. Der er også et vigtigt problem forbundet med nogen på arbejdet som har forholdsproblemer og er ude af deres komfortzone, og det hjælper at snakke tingene igennem med denne person omkring midten af Oktober. Nye og anderledes ideer på arbejdet, og måske misvisende ideologisk kontrol, kan være forstyrrende, og måske kan du gøre noget ved det med nogle velvalgte ord bag scenen. Slutningen af Oktober bringer et sceneskift, og en mere udadvendt periode begynder for dig. Det kommer til at være ideelt for forhold og rejse, og du kan forvente både at dig selv og en partner kommer ind i en ny, mere optimistisk periode.

Krebsen

Oktober måned ender med en fortsat fokus på dit privatliv og de vigtige forhold i dit liv, ikke mindst omkring dine sociale forbindelser som går ind i en ny æra. I det måneden begynder, vil beslutninger blive nød til at blive taget som kan gå imod din fortrukne diplomatiske stil. Det er egentlig partnere som styrer showet, og du bliver nød til at tage deres vurdering og handlekraft for gode varer. Du bliver nød til at gøre det uden at blive overrumplet totalt. Efter Nymånen d. 9 er der en stærk fokus på intimitet og tabuer, enten forbundet med dig eller med et familiemedlem. Det lader til at nogen er kommet langt nok ud af sin komfortzone så at de kan stoppe fremtidige planer. At fortsætte ned af en særlig vej er en dårlig ide. Midten af Oktober er en tid hvor der er intense diskussioner omkring følelsesproblemer med elskede, og der kan også være en konfrontation med nogen som ikke værdsætter følelsesmæssige undertoner så meget som dig. Fuldmånen i Tyren d. 24 Oktober er en særlig intens periode for dig, for det her er en tid hvor en ven eller bekendt tager en radikal beslutning om at afvise en besværlig vej og komme ind i et område hvor de kan trives.

Løven

Henover Oktobers første del, giver du dig meget for at sørge for at kommunikation går glat og bump på vejen bliver glattet ud. Stadigvæk, uanset hvor hårdt du prøver, er det svært at undgå konfrontationer med folk i din dagligdag som styrer showet. Du kan endda undre dig over om det kan betale sig i det lange løb, men det er ikke tid til at begynde en magtkamp. Der er også vigtige udviklinger i hjemmet og i dit lokale miljø i øjeblikket, hvor nogen du er tæt på ikke kan håndtere stresset over at håndtere en person som ikke reagerer over for sine behov. Det kan føre til en meningsforandring eller et skift i planer. Ikke alle du omgås har nok empati. Henover den sidste del af Oktober, hvor dit tegns hersker Solen bevæger sig fra Vægten, hvor du har en tendens til at gå på kompromis, til Skorpionen, hvor du ikke har denne tendens, der er store forandringer på vej, hvilket kan have effekt på både dit privat liv og dine karriere valg. Fakta er at der professionelle muligheder hvis du er forberedt på at løbe nogle risici og bygge videre på tidligere erfaringer for at skabe noget nyt. Du møder en person på dette tidspunkt som kommer en med stor overraskelse.

Jomfruen

Tidlig Oktober handler meget om hvordan du fokuserer på dine resurser og omgås penge, og det ville ikke skade at skære ned på udgifter i det måneden starter, måske udgifter forbundet med et afsluttet kreativt projekt, eller med børn. Det er ikke en tid med økonomisk styrke, så du bliver nød til at identificere og eliminere svagheder. Fokus forandres omkring Nymånen d. 9, hvor dit tegns hersker Merkur, bevæger sig ind i Skorpionen, hvilket skaber en ideel tid for kommunikation, uddannelse og studier, og, hvis du har børn, så også for at hjælpe dem. Det er også en tid hvor nogen du er tæt på er involveret i en konflikt, måske på arbejdet. De kunne beslutte sig for at trække sig fra en handlingskurs, og de vil gerne have hemmelige samtaler med dig, særligt omkring Oktober d. 15. Måske er du bedre udrustet end de er til at håndtere problemmagere. Der er meget interessante udviklinger der finder sted i slutningen af måneden, i det Merkur og Jupiter skifter til Skytten samtidigt, hvilket er meget favorabelt for dit familieliv. Det er den perfekte tid for at flytte sammen, hvis du er single, eller for at finde et større sted, eller for at rejse. Lad partnere beslutte hvor og så kan det ikke gå galt.

Vægten

Oktober er en tid hvor du ikke føler dig så sikker som du gerne ville. Der er nogle kommunikations problemer i det måneden begynder, selvom du kæmper for at være diplomatisk. Der er sandsynligvis en familie situation som bliver løst ved, at være mere ferm end rar. Det vigtige ved denne måned er, at dit tegns hersker Venus bevæger sig retrogradt henover månedens første uge samtidigt med, at Mars går ind i Venus aspekt. Dette indikerer at du er langt udenfor din komfortzone, enten i forbindelse med dine penge eller med dine følelser. Partnere eller elskede har en tendens til, at være uimodtagelige eller mangle forståelse for dine usikkerheder. Resultatet er at du beslutter dig imod en handlingsplan, og søger efter at vende tilbage til omstændigheder hvor du var mere i kontrol. Fordi Venus står imod en planet af overraskelser og forandring, Uranus, tre gange mellem midten af September og midten af November, den vigtigste udfordring i denne periode er at komme igennem forandringer som har indflydelse på din økonomi og dit privatliv. Det er en tid hvor du er villig til at løbe en risiko, særlig en romantisk slags. Det er en god ide at komme i forbindelse med en vejleder som kan føre dig igennem labyrinten.

Skorpionen

Lige nu er du stadig i gang med at lande efter du har etableret en solid base for dit familie liv eller sociale liv. Du har masser af energi og entusiasme nu hvor du er mere sikker på hvor du skal hen. Partnere og andre folk du er tætte på, er dog langt mere usikre omkring deres dedikationer, selvom du er villig til at gå på kompromis for deres forhold med dig. Modstående behov kan betyde at elskede ser tingene fra en anden vinkel end dig, hvilket kan føre til et skift i mening og retning omkring Oktobers anden uge, hvilket skaber ustabilitet i dit privatliv. Generelt er perioden fra September til November ikke en stabil periode for forhold. Det kan være på grund af en tiltrækning til nogen, som kommer fra en anderledes kultur eller et anderledes land. Der er ikke mangel på passion i dit kærlighedsliv lige nu, men det kan blive lidt for elektrisk. Oktober er en meget begivenhedsrig måned for dig, særligt fordi du bliver involveret med folk som er ambivalente i deres forhold til dig. Udfordringen ligger i at åbne sig op følelsesmæssigt, i stedet for at være rolig og fjern. Skorpioner er selvfølgelig berømte for deres følelsesmæssige intensitet, og folk sætter pris på det når du viser dine følelser og din empati.

Skytten

Oktober er den sidste måned hvor dit tegns hersker Jupiter er i Skorpionen, så det er slutningen af en årelang periode hvor der har været kolossal vækst i dit indre, spirituelle liv, selv hvis du har følt dig ensom og isoleret til tider. Hvis du kigger tilbage over de sidste 12 måneder, vil du sætte pris på hvordan du har fundet dybe rødder i dit væsen, og tilpasset dine værdier til at reflektere din empati og forståelse for dem, som er mindre privilegeret end dig. Henover månedens gang, er nogle af de største udfordringer forbundet med de vigtige venskaber i dit liv. Du er mere klar over understrømningerne bag den diplomatiske facade folk viser, og det kan føre til nogle få konfrontationer hvor du kræver mere autenticitet. Det er også sandsynligt at en særlig ven kan befinde sig i et besværligt forhold og har brug for at genoverveje tingene, det hele foregår bag scenen. Ved slutningen af måneden står Jupiter klar til at gå ind i dit eget tegn, Skytten, hvilket indvarsler et år af udvidelse og vækst. I det Merkur går ind i dit tegn samtidigt, lader det til at være en perfekt tid for et forhold, hvor du kommer ud af dit selvindførte eksil og begynde at styre dit liv imod en ny fremtid i selskab med nogen som vil gøre alt for dig.

Stenbukken

I det Oktober begynder, kan du have nogle bekymringer omkring dit professionelle liv, særligt i forbindelse med kommunikations problemer. Måske kan nogle folk tage den nemme løsning eller indgå for mange kompromis. Uanset hvad, er du motiveret til at eliminere svage led og erstatte svagt lederskab. Der er en stor fokus på venskaber denne måned, og der er en masse forandringer i dit sociale liv, hvilket betyder at nogle venner kan kalde på dig for støtte. Det lader til at kærlighed er det store problem for en særlig ven (eller måske et barn) og at denne person er kommet ind i et besværligt område, og bliver nød til at trække sig. Det er også muligt at du har en finansiel aftale med en ven, som bliver nød til at blive sat på pause for tiden. Generelt i dit sociale liv er der en masse fortrolige diskussioner med økonomiske undertoner. Den sociale fokus fortsætter hele måneden, og du vil være den sten som venner læner sig op ad og deler deres hemmeligheder med. Den sidste uge i Oktober er ideel for at skabe langsigtede sociale dedikationer, og for partnerskaber og bekendtskaber generelt. Fortrolighed og hemmeligheder er vigtige, og folk kan stole på dig til at opbevare deres information.

Vandmanden

Lige nu arbejder du hårdt på at håndtere nylige udviklinger forbundet med rejse eller studie, hvilket kan udvide dine horisonter, men samtidigt vække din angst. Umiddelbart i Oktober bliver en plan eller ide vetoet fordi den ikke er robust eller overbevisende nok. Partneres planer og ideer, lader også til at savne styrke og overbevisning. Fremmest i dit sind er der karriere udviklinger, særligt fordi der er en konflikt mellem dit behov for frihed og eksperimentering, og et forståeligt behov for økonomisk og hjemlig sikkerhed. Midten af Oktober er en periode hvor du vil overveje den sikre mulighed, at trække dig, i stedet for at kaste dig ud i det ukendte, professionelt. Du vil engagere dig i diskussioner af en hemmelig natur i denne periode. Henover den sidste uge af måneden, vil du føle dig i en stærkere professionel position, og partnerskaber trives i det interesser samarbejder i stedet for at modarbejde hinanden. Stadigvæk er denne uge karakteriseret af fortsat ustabilitet, som er del af en større forandrings proces, som har indflydelse på sager i hjemmet i 2018 og 2019. Der er en følelse af at du har brug for, at krydse en bro fra fortiden til fremtiden.

Fisken

Oktober måned føles som en tid med gennemførsel, hvor du færdiggør en periode af intellektuel og spirituel udvidelse som har været en rejse for, at gennembryde et slør af livets mysterier. Indsigt er noget du har opnået, og du har skabt stærke holdninger omkring dit livs prioriteter. Denne måned er også en tid af kontrovers, hvilket kunne være fordi at nogen du er tæt på, måske en fælles rejsende eller studerende, kommer ud på dybt vand. Forhold er besværlige i disse tider, og det kan være bedre at gå tilbage for nogle mennesker i stedet for at følge i dine fodspor. De folk du møder i det intellektuelle miljø du bebor kan være besværlige og diskussionslystne, og du har ikke brug for, at blive trukket ind i fjollede diskussioner med forfejlet logik. Store forandringer i Oktober når deres ende, fordi tiden er kommet for, at begynde med at udnytte al den visdom du har opnået over det sidste år i dit professionelle liv. En større mulighed opstår i denne tid, og der er en ny optimisme i din karriere. En partner kan slå sig sammen med dig for at forfølge en større ide. Selvom det generelt er en god tid, så husk på, at hvis du puster en ballon op for meget, så springer den.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer