Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - marts 2021

Vædderen

Der er mange vigtige og positive forandringer for dig her i marts. Når din tegnhersker, Mars, bevæger sig ud af Tyren og ind i Tvillingerne den 4. vil dit fokus ændre sig fra økonomi til forbindelser og udstrækning. En lethjertet periode begynder med flere rejser, at lære meget mere, møder og frem for alt, øget social aktivitet. Dit hovedfokus er på nye forpligtelser overfor en gruppe eller organisation, så vel som at stige ombord i et lærings- eller undervisningsprojekt. Mens du i januar og februar har følt dig udenfor eller uenig med venner eller nye grupper, som er blevet skabt, så indser du i marts vigtigheden af at høre til, og er villig til at påtage dig en ansvarsfuld rolle i forbindelse med en gruppe. Når marts lakker mod enden, jo mere du lader dig involvere i kollektive indsatser for at uddanne og kommunikere med folk, jo mere tilfreds vil du være. På trods af dit fokus på kommunikation og socialt engagement, vil mange af de vigtige mennesker i dit liv være utilgængelige eller isolerede, måske på grund af fortsatte pandemi problemer. Der kan være en længsel efter mere fysisk intimitet og mindre isolation, og i slutningen af marts - når fuldmånen strækker sig over Vædderen og Vægten – formes der nye dynamiske relationer.

Tyren

I løbet af den første halvdel af marts, vil du være interesseret i at udvikle nye venskaber og forbindelser til folk, som kan tilfredsstille dit behov for at fordybe dig i idealistiske projekter. Det er en tid, hvor du starter på nye alternative synspunkter og foretrækker at være sammen med folk med intelligente meninger. Midt i marts møder din tegnhersker, Venus, Neptun i Fiskenes tegn, hvilket virkelig vækker din omsorgsfulde sider – måske fordi der er en voksende opmærksomhed på folk, som lider eller på grund farer der truer selve planeten af klimaforandringer, økologiske bekymringer eller lignende. Det er meget sandsynligt at du bliver involveret med en gruppe mennesker på det tidspunkt, som går i front eller reformerer disse områder. Du bliver sat pris på, på grund af din venlige og medfølende tilgang. Der sker mange forandringer i dit professionelle liv i øjeblikket, hvor nye grupper og organisationer formes, som kan have forbindelse til internationale projekter. Det er en tid, hvor social opmærksomhed gennemsyrer professionelle værdier, og hvor ny research viser værdien af solidaritet og deling. Marts er en god måned til professionelle partnerskaber med innovative mennesker, som er villige til at indgå i langsigtede forpligtelser, for at skabe de bedste betingelser for vækst.

Tvillingen

Meget bliver løst i løbet af den første uge af marts, hvor din tegnhersker, Merkur, foretager den tredje og sidste konjunktion med Jupiter i Vandbæreren – en process der afspejler ting i forbindelse med fællesskabets domme, og udvidelse af nye sociale og intellektuelle horisonter. Denne endelige konjunktion sker den 5., hvor ting bliver løst, alliancer formes og partnerskaber cementeres. Det ser ud til, at du har været en pioner i at undersøge ny lærdom og sociale modeller, som kan have en kæmpe effekt på samfundet. Når Mars bevæger sig ind i dit tegn, også i løbet af den første uge af marts, oplever du et stort energiboost, og du kan forvente at dynamiske venner vil reklamere for dine interesser. Forude er der en ekstremt konstruktiv tid til at bygge forbindelser, lakalt og internationalt og gode muligheder for at udvide din viden og indflydelse. Marts er en måned med en vigtig karriereudvikling, især hvis du ønsker at modificere dine mål til en idealistisk eller kreativ retning. I mange år har du været inspireret af en drøm, som let ser uopnåelig ud eller fører til skuffelser. Dette betyder dog ikke at du skal opgive drømmen og i denne måned er der dejlige mennesker, som kan hjælpe dig til at promovere dine største idealer.

Krebsen

I det meste af marts er du interesseret i at øge din forståelse af meningen og retningen i dit liv, og der er en længsel efter overskride den daglige trummerum og gå dybere ind i psykologiske og åndelige interesser. Det er en tid, hvor empati og medfølelse er dine vigtigste værdier, som du kan udvikle dig igennem, for eksempel via studier og meditation. Samtidig er der mange udviklinger i dine relationer, både personlige og sociale, så vel som med større organisationer, som kan spille en vigtig rolle i at skabe nye og positive økonomiske betingelser. Internationale forbindelser er vigtige, og først i marts er tiden, hvor aftaler og kontrakter falder på plads, og hvor kreative partnerskaber kan bringe et økonomisk boost. Nymånen den 13. marts varsler nye forbindelser til indflydelsesrige personer, som har en drøm og hvis værdier du deler. En uge senere er du ivrigt efter at sætte disse værdier ind i praksis i dit professionelle liv, og den sidste del af marts, så vel som meget af april, er en tid, hvor du går fremad med din karriere. Slår kræfterne sammen med folk, som du føler stærke bånd til, og som vil kæmpe for din dagsorden. Det er et godt tidspunkt til at skabe alliancer med personer som opererer bag kulisserne.

Løven

Marts er en tid, hvor du søger klarhed og mening med vigtige relationer. Så meget er forandret de seneste måneder, hvor nye venner, grupper og organisationer er blevet en større del af dit liv. På en måde føler du måske at det bånd du føler til disse seneste bekendtskaber er venlige men fjerne, og du længes efter en dybere følelsesmæssig forbindelse. Nogen kommer meget tættere på dig på et dybt, åndeligt plan og størstedelen af mart er et udmærket tidspunkt til at undersøge den mystiske forbindelse du føler. Nymånen midt i marts fremhæver din øgede sensitivitet over psykiske, følelsesmæssige og åndelige input, som kommer fra en slags uudtalt men dyb dimension i dine relationer. Det behøver ikke engang at være en fysisk relation – det er følelsen af en tidløs forbindelse som er magisk. Faktisk er det en tid, hvor en fysisk forbindelse slet ikke er mulig, men det gør måske blot den følelsesmæssige forbindelse stærkere. Den 20. marts, når din tegnhersker, Solen, bevæger sig ind i den dynamisk Vædder, så går du fra en ret privat og ensom fase og ind i en ny periode med håb og optimisme. Du føler at nye horisonter åbnes, der er kærlighed i luften, og dine relationer holder hvad de lover. I slutningen af marts og meget af april er det perfekte tidspunkt til at forme et stærkt bånd til dem du holder af.

Jomfruen

Den første uge af marts er en udmærket tid for dig professionelt og et tæt samarbejde med en kollega eller partner på det tidspunkt, fører nøjagtigt til det udkomme du har arbejdet for siden starten af året. Du har tilpasset dig flot til ændringerne, som har haft indflydelse på arbejdsrytmerne, og du har været en støtte og vejleder for kolleger, som også oplever at de arbejder under helt nye omstændigheder. Et nyt lederskab kan også være inspirerende nu, hvor kommunikation, netværking og principper om solidaritet bliver de vejledende værdier for at skabe vækst og fremgang. Marts og april bliver dejlige tider for vækst i karrieren, hvor principper bliver sat i praksis og konkrete resultater opnås. For dig er det vigtigt at alle i dit team har fremgang, ikke blot dig selv. Dine personlige relationer er lidt mere komplicerede i denne tid. Partnere er især inspirerede af en vision – en vision du deler – men idealer kan måske overskygge visionen. Initiativer omkring midten af marts kan synes ulogiske, også selv om hjertet er på rette sted. Ikke desto mindre er det et godt tidspunkt til at engagere sig med grupper af mennesker, som er inspirerede af en utopisk drøm… hvem ved, drømme kan komme til virkelighed og dette år skal de det bare.

Vægten

I meget af marts er dit fokus på din livskvalitet på jobbet. Du er fokuseret på at hjælpe folk og måske endda villig til at ofre dig for andres velbefindende. Dette er en æra, hvor du søger en mening med det du gør. Rutinearbejde er kedeligt, men hvis du kan arbejde for en sag, så bliver alt mere meningsfuldt. En ny udvikling midt i marts kan være starten på en vigtigt idealistisk projekt. Starten af marts er en meget lovende tid for partnere, dine kære og ethvert kreativt team som du er involveret i. Studier og international udstrækning foretrækkes på det tidspunkt. Hvis du har en partner eller børn, så er det et godt tidspunkt til at lære noget og til at undervise. Tingene falder pænt på plads nu og det er et godt tidspunkt til kreative præstationer og vellykkede resultater. Efter den 21. bevæger din tegnhersker, Venus, sig sammen med Solen ind i dit modsatte tegn, Vædderen, og dette fremhæver dine relationer. I den følgende uger er du villig til at tage en risiko for kærligheden, også selv om det betyder at forlade din komfort zone. Potentielle partnere kan være på farten, men kommunikationen forbedres, og du er villig til at gå planken ud for at være sammen. Alle former for partnerskaber trives, handler kan indgås og rejseplaner kan diskuteres.

Skorpionen

Den første uge af marts er en transitions periode for dig. Efter et par måneder, hvor du har været nødt til at gå på kompromis og måske acceptere nogle omstændigheder, som du ikke havde det godt med, bliver du nu mere kraftfuld, du oplever at aftaler indgås lettere og med mindre behov for kompromis. Marts er en måned med psykologisk vækst, hvor du får kommunikations udfordringer og deltager i svære forhandlinger, især omkring hjemlige og familie emner. Du begynder at se fordelen ved nylige forandringer som har haft indflydelse på dit fundament, og der er succeshistorier, som overbeviser dig om, at det er vigtigere at organisere fremtiden, frem for at fokusere på fortiden. Der er en vigtig forandring omkring den 21. og det er et godt tidspunkt til at bygge noget nyt og stærkt. F.eks. kunne du låne penge til et byggeprojekt, eller indgå i en kontrakt med en magtfuld gruppe. Der er dynamiske forandringer på jobbet til den tid, hvor nye mennesker ankommer. Folk tænker positivt langt om længe, og nye initiativer begynder at give resultater. Der frigøres masser af energi som med forsigtighed skal vises vejen til langsigtede mål.

Skytten

Når marts måned begynder, kan det føles som om du løber foran og dækker flere områder, end du havde forventet. Det er en dejlig tid for partnerskab og at arbejde på at lærings- eller kommunikationsprojekt med en medstudent, søskende eller partner, og det er som om de sidste brikker af puslespillet falder på plads. Det kunne dårligt være et bedre tidspunkt for alt hvad der handler om vanskab, netværking og grupper. Der er også mange skarpe udviklinger derhjemme og med familien på dette tidspunkt. Der opstår nye omstændigheder midt på måneden og det er en tid, hvor drømme og længsler er stærkere end normalt. En ven eller et familiemedlem kan være i en situation som der er meget lidt kontrol over. Du vil nok blive mere involveret i dette om et par måneder. Hen mod slutningen af måneden er der en spændende udvikling og en følelse af frigørelse. Det er tid til romantik, eventyr og udadvendte aktiviteter med børn og dine kære. En virkelig positiv periode begynder for næste alle de vigtige relationer i dit liv på det tidspunkt. Folk forelsker sig, laver rejseplaner og der er en ny beslutsomhed for at lære fra andre og have kontakt til folk. Det er et godt tidspunkt til gruppestudier og intellektuel udvikling.

Stenbukken

I øjeblikket går din tegnhersker, Saturn, igennem Vandbæreren i et stateligt tempo, hvilket er en to til tre års tendens, som er fokuseret på tryghed og økonomi. Effekten af pandemien er, at nye økonomiske systemer skal udvikles og man må tilpasse sig helt nye værdier. Du har en ledende rolle i de tektoniske forandringer, som har indflydelse på samfundet de næste to år. Det er din opgave at engagere dig i grupper og organisationer, for at opbygge nye sikkerhedssystemer, som har en langsigtet effekt på samfundet, og det er en tid hvor byggestenene bliver lagt på plads. Samtidig er der modstand overfor forandringer, og det føles som om du ønsker at holde fast i tingene som de er, kun for pludselig at tage et dristigt destabiliserende skridt. Heldigvis har du talentfulde og kloge folk i dit team, som du kan stole på vil tage de rigtige beslutninger og i starten af marts er en tid, hvor der er øjeblikkelig udbetaling til forandringer, som begyndte i starten af året. Den sidste del af marts er en tid, hvor der er dynamisk fokus på hjem- og familieemner, hvor partnere og familiemedlemmer tager føringen og det er en heldig tid til investeringer i hjemmet. Også på jobbet, kolleger kommer med geniale ideer, som lige er det du længtes efter for at skabe vækst og succes.

Vandmanden

Starten af marts er en tid, hvor planer og forhandlinger, som er gået frem og tilbage, endelig falder på plads. Dette viser en stor succes i et lærings- eller undervisnings projekt, Hvor du får dit budskab ud til mange forskellige mennesker, som søger dit råd og vejledning. Det er en dejlig tid for venskaber og også for en uddannelsesmæssig udvikling, især med hensyn til børn. Her i 2021 og i 2022 går du ind i en periode med stor betydning for din fremtid. Du føler dig sommetider begejstret over udsigten til forandring, andre gange klynger du dig til tingene som de er. Jorden flytter sig under dine fødder, men alle i samfundet gennemgår den samme proces. Forskellen er, at du er den som forstår tidens ånd og som bedst kan surfe på bølgerne af forandringer. Du funderer måske over din økonomiske situation og sikkerhedsspørgsmål, men hvad der end sker nu, det vil universet give. Ingen grund til at styre økonomien – den klarer sig selv. Den sidste del af marts er en meget positiv og udadvendt tid, med en god udvikling socialt, romantisk og med børn. Det er en tid til at arbejde hårdt på kreative projekter, så som at uddanne eller præstere.

Fisken

Den første halvdel af 2021 er en periode med drægtighed for dig, hvor du trækker dig tilbage fra verden og udvikler indsigt i meningen og retningen af dit liv. Dette er ikke noget du gør alene og du kan forvente, at en partner eller familiemedlem vil være ved din side, delende dine håb og drømme. Hvis I ikke kan være fysisk sammen, så er den åndelige forbindelse meget stærk. Der er en følelse af at være sammen med en sjæleven når Marts starter. Da Solen og Venus er i dit tegn i en del af marts, bliver din medfølende side vakt og du kan forvente at kærlige mennesker bliver involverede i dine projekter. Marts er en måned hvor Fiskenes største principper bliver vækkede – kreativt, medfølelse, altruisme og længslen for en bedre verden. Nymånen falder i dit tegn den 14. og dette varsler en forpligtelse til en kreativ drøm på den ene side, og en dyb opmærksomhed på dine åndelige rødder på den anden. Den sidste del af marts er en tid, hvor nogen forsvinder ud af dit liv og andre ankommer. Partnere er ivrige efter at støtte dig, men det kan være at deres ideer blot skaber problemer, og hjælpen kan være til besvær. For at undgå ufrugtbare diskussioner til den tid, så er det bedst at lytte til dine egne råd – ikke dem fra andre.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.