Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskop

Du finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 225,- kr og kan bestilles her:

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - oktober 2022

Vædderen

I det meste af oktober er visdommens og ekspansionens planet – Jupiter – i dit tegn Vædderen, men da den bevæger sig retrograd, går den tilbage til Fiskene den 28. Det tyder på, at en ekspansionsplan, studie eller rejse udsættes, indtil der opstår bedre forhold, hvilket de gør, når Jupiter vender tilbage til Vædderen den 20. december. Det vil endelig forlade Vædderen i maj 2023, og på det tidspunkt er der fokus på konsolidering frem for udvidelse. På samme tid som Jupiter går tilbage i Fiskene, bevæger din tegnhersker Mars sig retrograd. Dette er meget betydningsfuldt. Som oktober udvikler sig, vil du opleve, at tingene bliver langsommere og sværere. Der er så meget at lære, så mange steder at tage hen, så mange mennesker at forbinde med. Alt dette tager tid, og alle projekter, du har, vil gennemgå en række forsinkelser og ikke være færdige før marts næste år. Men nogle ting vil gå godt, og oktober er et godt tidspunkt for forhold, med en nøgleperiode omkring ugen den 17., hvor der er perfekt harmoni mellem dig og en, du gerne vil være sammen med. Det er godt at tage tingene rigtig langsomt og fokusere på kommunikation og forbindelse. Det vigtige ved kærlighed på dette tidspunkt er at være på samme bølgelængde. I kan bringes sammen af ??en delt forbindelse med en gruppe.

Tyren

Oktober får en god start på arbejdet, hvor dine kompetencer inden for menneskelige ressourcer er med til at skabe en atmosfære af konsensus og harmoni. Der foregår en udvidelsesproces, som kan betyde forbindelse med nye kunder, klienter eller kollegaer langt væk fra din arbejdsplads. Gode ??tendenser i dit arbejdsliv fortsætter gennem det meste af måneden, med særlig vægt på produktive partnerskaber i midten af ??oktober. Dette er også et godt tidspunkt til romantiske møder eller måske kontorromancer. Relationer til den ledelse eller organisation, som du er en del af, blomstrer og vokser. Du vil opdage, at deres rolle i at skabe succes for dig er fremragende, og også at det arbejde, du udfører, virkelig værdsættes af ledelsen. Med lidt held skulle dette bringe en form for forfremmelse eller økonomisk bonus. Den 23. oktober flytter din tegnhersker Venus ind i dit modstående tegn Skorpionen, og på dette tidspunkt lægges vægten på relationer. Det ser ud til, at der sker mange ting på én gang, alt sammen i forbindelse med partnerskab og familien. Du vil brænde lyset i begge ender. Det er vigtigt at huske, at din position ikke er stærk, så du bliver nødt til at tilpasse dig. Ingen grund til at dele angst med kære, som måske er nødt til at lave om på deres planer på det tidspunkt.

Tvillingen

Når oktober måned begynder, bevæger din tegnhersker Merkur sig direkte efter en 22-dages retrograd periode. Dette tyder på, at du har gennemført en revurderingsproces og ordnet nogle problemer derhjemme. Nogle ændringer, du foretog i sidste måned, var ikke tilstrækkelige, så i løbet af den første uge i måneden er du nødt til at komme til roden af ??problemet én gang for alle. Inden den 11. oktober vil du være i stand til at indhente aktiviteter, der blev sat i bero. Det er stærkt forbundet med relationer til en partner eller kollega, eller måske med børn og deres partnere. Nu er det tid til at færdiggøre diskussioner og planer, og her bør din rolle være diplomatisk. Du vil opdage, at partnere har ændret nogle planer i mellemtiden og har uafsluttede forretninger, som de også skal tage sig af. Det er en fremragende måned for romantik, selvom partnere befinder sig et fjerntliggende sted eller er fanget af nogle problemer fra fortiden. Er du alene er dette et perfekt tidspunkt for dating, med særlig vægt på muligheder i midten af ??oktober. Det er også en rigtig positiv periode for børn, og hvis man har børn i en giftmoden alder, så kommer der måske gode nyheder på det tidspunkt. Få mest muligt ud af denne heldige periode til alle former for kreativ aktivitet, rejser, studier og teamwork.

Krebsen

Oktober måned starter med en heldig udvikling, der påvirker familielivet og muligvis også karrieren. Der er et vindue til ekspansion gennem sociale alliancer. Derhjemme spiller du en central rolle i at bevare roen, og du er måske særligt tæt på et familiemedlem, som har en rigtig gavnlig indflydelse på familiemiljøet. Der er fremragende muligheder for succesfuld vækst i løbet af måneden, ikke mindst omkring fuldmånen den 9., hvilket er genialt til initiativer i hjemmet og på arbejdet. Midten af ??oktober er et perfekt tidspunkt for kærlighed, og et familiemedlem kan have gode nyheder at dele om et forhold. Du kan skabe succesfulde alliancer med magtfulde organisationer – strategien bør være at tilpasse dig behovene hos grupper, der er stærkere end dig. I løbet af den sidste uge af oktober bliver livet mere og mere intenst, især hvad angår parforhold. Den 23. oktober er en vigtig overgangstid, og solformørkelsen den 25. tyder på, at du vil starte et stort kreativt projekt. Der er også et meget stort fokus på udviklingen med børn i denne tid – eller hvis du er single og dater, på intense romantiske møder. Selvom tingene kan fungere fint, er det værd at huske på, at der er nogle mennesker bag kulisserne, der kan have skjulte motiver.

Løven

I løbet af oktober rykker din tegnhersker Solen og harmoniens planet Venus tættere og tættere på hinanden, hvilket tyder på, at du vil være i selskab med en rigtig sød kollega, der kan hjælpe dig med hvad end du laver. Det er en tid, hvor kommunikation, uddannelse og rejser er på dagsordenen, såvel som kulturelle eller kunstneriske aktiviteter. Du kan forvente stor succes på disse områder, ikke mindst på grund af et tæt samarbejde med dygtige partnere eller organisationer, som værdsætter din evne til at tilpasse sig deres behov. Midten af ??oktober er det perfekte tidspunkt for møder, både professionelle og romantiske, og kærlighed er på dagsordenen, enten for dig eller for en nær ven. Fuldmånen omkring den 11. er fremragende til rejser og kontakter i udlandet, og det kunne repræsentere en mulighed for at komme i forbindelse med en person, som snart vil være uden for rækkevidde. Der sker en stor overgang for dig i den sidste uge af måneden, når en ny situation opstår i hjemmet eller i dit familieliv. Det er en tid, hvor en, du er tæt på, kan være i en sårbar situation enten følelsesmæssigt eller økonomisk, og du har evnen til at hjælpe, hvis tiderne bliver svære. Det kan også være et tidspunkt, hvor et nyt grundlag for dit liv er etableret, hvilket påvirker både familierødder og karriere.

Jomfruen

I løbet af de første ti dage af oktober er din tegnhersker Merkur – som har været retrograd – i Jomfruen, hvilket tyder på, at du måtte ordne nogle vigtige spørgsmål. Så denne periode er tiden til endelig at rydde op i tingene, både gennem kontant kommunikation og handlinger for at fjerne eller transformere et svagt led. Merkur vender derefter tilbage til Vægten, hvilket betyder, at du kan genoptage et forhold eller et kommunikationsprojekt, som blev sat på pause. Der er virkelig stor fokus på aktiver, ressourcer og økonomi, og nu kan man forvente nogle meget positive resultater. Det, der virker, er at dyrke relationer med mennesker, der kan bringe velstand ind i dit liv, og det betyder optimering af sociale færdigheder, især med de mennesker eller organisationer, du arbejder med. Det går godt, og du kan forvente flere penge, forfremmelse eller i det mindste forbedrede forhold til de mennesker, der tæller. Der er markante forandringer omkring den 25., og det er en tid med intens udvikling, der påvirker kommunikation, rejser eller forhold til søskende, naboer, medrejsende osv. Nye omstændigheder opstår på dette tidspunkt, og det er en god periode for dybdegående forskning og for undersøger skjulte problemer.

Vægten

Når oktober måned begynder, flytter din herskende planet Venus ind i Vægten, hvilket varsler en virkelig positiv periode i det meste af måneden. Du kommer ud af isolation og i kontakt med virkelig interessante mennesker, der åbner nye og spændende horisonter. Det er en tid, hvor du er meget synlig og modtager meget påskønnelse, så selvtilliden er høj. Oktober er også en måned, hvor forhold kan blomstre, dels på grund af din nyfundne selvtillid, og måske også fordi en god ven kan facilitere en forbindelse. Potentielle partnere kan være langt væk, måske på grund af krævende arbejdsprojekter. På trods af de bedste hensigter kan de dog være sammenflettet i en kompleks række af begivenheder, som forhindrer dem i at følge op på aftaler med dig. Tingene bliver mere intense i løbet af den sidste uge eller deromkring af oktober, måske fordi du er involveret med en ven, der oplever store forandringer. En mindre krise omkring den 22. kan betyde, at nogle ting bliver vendt på hovedet, og solformørkelsen den 25. sætter fokus på den økonomiske udvikling. Du ønsker ikke, at ressourcer forsvinder i et hul, så du skal tage de passende foranstaltninger.

Skorpionen

I øjeblikket er du i en vanskelig situation, og livet vil fortsætte med at være lidt kantet de næste fem eller seks måneder. Nogle ting kommer til at fungere godt, og nogle ting ikke så meget – og det afhænger meget af din adfærd. Det vigtigste er at undgå situationer, der gør vandet mudret, som involverer bedrag, eller som tvinger dig til at føre en slags dobbeltliv. Hvis dine intentioner ikke er gennemsigtige, kan du ende med at blive desorienteret. Oktober og november er de måneder, hvor du skal passe mest på. Følg den lige og smalle sti, og undgå at sætte dig selv i en situation, hvor du er afhængig af andre – eller hvis du er afhængig, så træd meget varsomt. Når det er sagt, er der områder, der kommer til at fungere rigtig godt. Relationer og romance er velsignet – også på et meget dybt følelsesmæssigt, psykologisk og spirituelt plan - især omkring midten af ??oktober. Uanset hvad du har gang i, vil det blive gennemgået or revurderet, når måneden nærmer sig slutningen. En solformørkelse i dit tegn den 25. oktober bringer stærke følelser på banen. Du skal muligvis vende kursen og handle på en eller anden måde. Livet er superintenst, og folk er afhængige af dig, lige når du helst vil flygte fra det hele.

Skytten

Som Skytte er du meget følsom over for Jupiters bevægelse, som tager 12 år at kredse om Solen og er i hvert stjernetegn i et år. I øjeblikket er den i Vædderen, så det er en ekstremt dynamisk periode for dig, hvor selvtilliden er høj, og behovet for synligt at skabe indflydelse er stærkt. Jupiter er dog også retrograd, og i slutningen af ??oktober går den tilbage til Fiskene i omkring to måneder. Dette bringer fokus tilbage til en familiesituation, som kræver kærlig opmærksomhed. Så vender den tilbage til Vædderen, og fokus er på dig og dine præstationer igen. Når oktober begynder, er der en enorm vægt på social interaktion, og det bringer en udvidelse af din indflydelse. Der er også stor fokus på børn og romantik. Du vil blive involveret med æstetiske og søde mennesker, der forsøger at moderere din entusiasme, og generelt er det en virkelig positiv periode, hvor der er meget at fejre, ikke bare i dit eget liv, men også hos venner, som finder kærligheden. Når Jupiter flytter tilbage til Fiskene i den sidste uge af oktober, sker der en ændring, og en indadvendt periode begynder. Det er, som om du pludselig bliver opmærksom på din skæbnes dybe mysterier. Dette er en psykologisk oplysende periode, hvor du forstår lidelsens natur, og hvor du kan udvikle åndelig indsigt.

Stenbukken

Med Solen og Venus i dit solare 10. hus (karriere) når oktober starter, er der meget gunstige tendenser i dit professionelle liv. Selvom du måske føler, at du er i dødvande og har ikke rigtig gjort store fremskridt, er oktober et vendepunkt, hvor du vil have gennemført omstruktureringsaktiviteter, der har stået på i over et år. Du har gjort, hvad du kan, og det er ikke nødvendigt at gøre mere. Denne omstrukturering påvirker økonomi og teamwork, og måske også børns liv. Du vil opdage, at folk i ledelsen er meget venlige over for dig nu, og ugen, der begynder den 10. bringer ekstremt gunstige aftaler, forfremmelse, flere penge og helt sikkert øget anerkendelse for din faste håndtering af arbejdet. Også på hjemmefronten sker der en større ekspansion på grund af den gunstige udvikling, selv om tingene kan evt. blive sat i bero indtil udgangen af ??året. Vigtige ændringer finder sted omkring solformørkelsen den 25. oktober, og der kan være en overgang for en partner eller en ny udvikling på den sociale scene. Du er meget mere proaktiv på dette tidspunkt, så du vil være i stand til at klare de udfordringer, der uundgåeligt vil komme.

Vandmanden

Når du ser tilbage på de sidste år eller to, har du navigeret i mange ændringer og omstruktureringer, som har påvirket dit personlige og hjemlige liv. En del af dig tager gerne ansvar, og en del af dig vil gerne have, at livet er mindre struktureret. Her i oktober topper dette dilemma, men det bliver langsomt irrelevant. Det er et vendepunkt for dig, da det føles som om du har et meget fastere greb om dit liv. Oktober er en meget gunstig måned for dig. Det er et glimrende tidspunkt for kærlighed og forhold, og det er også genialt til at udvide din horisont gennem studier eller rejser. For den alene Vandbærer er romantik i luften, og midten af ??oktober er et glimrende tidspunkt at drage fordel af gunstige tendenser til at møde mennesker, især hvis det indebærer at være på farten. Det er også et glimrende tidspunkt for relationer til børn, som ønsker at indgå stærke alliancer med dig i løbet af de næste mange måneder. Et nyt sæt trends starter på tidspunktet for solformørkelsen den 25. oktober, som fremhæver intense udviklinger i dit professionelle liv, der strækker sig langt ind i midten af ??november. Du vil være under pres, især fra folk i en lederstilling, og der kan meget vel være et viljesammenstød. Du kan helt sikkert give modspil, men uenigheder kan være svære at løse.

Fisken

Oktober starter med et stærkt fokus på intime relationer, som i øjeblikket er i en tilstand af forandring. Et centralt tema i øjeblikket er, hvordan du håndterer penge og delte ressourcer, og det er ret vigtigt for dig ikke at overekspandere. I løbet af den sidste måneds tid kan der godt have været mange diskussioner, og potentielle partnere har sikkert været nødt til at ændre kurs flere gange for at imødekomme dig. Begyndelsen af ??oktober er en tid, hvor gamle problemer endelig er ryddet op. En stor astrologisk begivenhed i denne måned er Jupiters tilbagevenden, som i øjeblikket er retrograd, til dit tegn Fiskene omkring den 26. oktober, og dette tyder på, at du har en anden mulighed for at løse nogle personlige emner, som var meget vigtige for dig tidligere i år, især i april. På mange måder er dine stærkeste aktiver kreativitet på den ene side og en medfølende forståelse af andre på den anden side. Fra slutningen af ??oktober til slutningen af ??december vil du være involveret i at hjælpe andre mennesker og arbejde med din egen spirituelle følsomhed. Slutningen af ??oktober er en vigtig overgang for dig, og der vil være stort fokus på, hvad der sker i verden. Du vil gerne se en form for transformation finde sted, og det er et godt tidspunkt at fremme dine meninger om, hvordan det skal ske.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn.

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

Månedshoroskop - Læs dit Månedshoroskop
Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.