Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - oktober 2021

Vædderen

I denne måned er din tegnhersker, Mars, i dit modsatte tegn, Vægten, og som i september begynder Solen og Mars sammen, hvilket sætter kraftigt fokus på dine relationer og dit ønske om at nå ud til andre mennesker. Selvom Vædderen er et meget selvsikkert tegn, så er dit vigtigt at være diplomatisk i denne måned og udglatte enhver uenighed eller problemer som du har med en partner. Nymånen den 6. oktober slutter sig til Mars, hvilket er en utrolig dynamisk indflydelse, som har effekt hele måneden og kan være både positivt og negativt. Heldigvis kommer partnere i en mere positiv situation på det tidspunkt, selv om der kan være masser af rejser eller andre faktorer, som betyder at partnere er på afstand. Det er din opgave at støtte og det er et udmærket tidspunkt til at udvikle venskaber og dit sociale liv. Vægten på relationer fortsætter hele måneden og fuldmånen den 20. oktober fremhæver udvikling i dine relationer, men også en krise i forbindelse med, hvor meget du er villig til at gå på kompromis. Du er måske nødt til at sætte en grænse på det tidspunkt, for at forhindre udmattelse. På den anden side er det en dejlig tid til at være sammen med grupper, både lokale og internationale.

Tyren

Den første del af oktober er en tid, hvor du revurderer hvor meget du er villig til at levere i de vigtige relationer i dit liv og der er et behov for at eliminere eller ændre enhver omstændighed som udmatter dig følelsesmæssigt. Der er kraftigt fokus først i oktober på en ny og dynamisk udvikling på jobbet. Det er tiden til at opstarte samarbejdsprojekter og initiere en ny udvikling med kollegerne. Der kommer en transition efter nymånen den 6. oktober, og på det tidspunkt trækker du dig ud af en situation, som har tvunget dig til at gå for meget på kompromis og går ind i en ny fase gennem følelsesmæssig ærlighed som bliver vigtig for dig. Det er en tid, hvor du dvæler dybt i fortidens relationer og arbejder på at forbedre eller behandle dem. Det er også et udmærket tidspunkt til at arbejde med ledelsen og i organisationer, som søger dig til at levere indsigt og støtte. Oktober er en god måned til at arbejde med kolleger og få løst alle uløste problemer i arbejdsmiljøet, ikke mindst på grund af dynamiske medarbejdere, som ved lige hvad der skal gøres. Du kan fortsætte med at arbejde harmonisk og dynamisk og opnå mange af dine karrieremål.

Tvillingen

Du starter oktober måned med, at din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd og det betyder at første halvdel af måneden er en tid, hvor du genoptager kontakt og får mest muligt ud af de kreative muligheder, som allerede er kommet i din retning gennem partnerskab, rejser og studier. Der begynder en periode som er ekstremt heldig for dit kærlighedsliv, for kreativt arbejde med teams og for børn. Du kan forvente en dynamisk udvikling først på måneden, som er en fantastisk tid til at tage initiativer med enhver form for rejseoplevelser, romantiske træk, eller arrangementer med børn og dine kære. Alt du planlægger med partnere vil få succes nu og du har adskillige muligheder for at drage fordel af det held der kommer til dig. Tøv ikke med at tage kontakt til en du holder af; du kunne dårligt være i en bedre position for at kunne forstå hinanden. Arbejdsprioriteter bliver vigtige i november, men i denne måned handler alt om at nyde og sætte pris på livet med dem du holder af. Sørg for at skabe tid til en stor begivenhed, enten i en gruppe eller med et individ, som betyder meget for dig. Fest og nyd.

Krebsen

Der er et kraftigt fokus på udviklingen i hjemmet først i oktober. Nymånen den 6. som støder til Mars fremhæver en ret fyldt tid på hjemmefronten, hvor nye familietendenser træder til, og måske også fordi der er karrierebegivenheder som har indflydelse på dig eller din partner. Det er et godt tidspunkt til at tage nye initiativer og særligt godt til hjemlige forbedrings projekter og investeringer. Det er også en tid, hvor ufærdige familieproblemer løses på en positiv måde. Fokus derhjemme og i karrieren fortsætter det meste af måneden og omkring den 20. oktober vil der nok være nogle omstruktureringer. Du er nødt til at undgå en svag position på det tidspunkt, hvis du står over for uforklarlig modstand, og det gælder alle du arbejder tæt sammen med. Mens det er en positiv tid til at få støtte fra organisationer og grupper, så er du måske nødt til at droppe noget for at få noget. Den sidste del af oktober er en tid, hvor du genopdager din personlige styrke og karisma og du vil udtrykke dig mere kraftfuldt. Dette kan møde modstand fra andre og blive en viljestyrke kamp. Da det er en tid, hvor du er ikke i humør til at gå på kompromis kan der blive dødvande. Det er nok en ide at holde dine kort tæt på kroppen når måneden går mod slutningen.

Løven

Det er meget sandsynligt at du arbejder tæt sammen med en på en daglig basis når oktober starter, og dit fokus er på at færdiggøre tidlig lærings eller kommunikations initiativer. Der er meget snak og diskussioner på det tidspunkt og mens du kæmper for at være diplomatisk, ser det ud til at blive en periode med skænderier. Ikke desto mindre kan nye initiativer færdiggøres på rekord tid og pioner projekter startes. Der kan være en del lokale rejser til den tid. Dit fokus på læring og kommunikation fortsætter igennem de første tre uger af oktober, hvor gode succeser i at opbygge gruppe enighed og generelt at få dine ideer ud. Jo tættere du arbejder sammen med nogen, jo bedre går det, men du er nødt til at indregne en svær situation på jobbet, som kan tvinge dig til at gå på kompromisser du helst ville undgå, men som du er nødt til, fordi din position ikke er stærk nok til at skyde løs. De sidste 10 dage af oktober bringer en ændring i fokus til ting på hjemmefronten og der begynder en meget intens periode, både følelsesmæssigt og i forbindelse med familie projekter. Det er ikke let at opnå enighed med partnere på det tidspunkt, hvilket kan betyde at du venter med dine intentioner for en tid.

Jomfruen

Når oktober starter bevæger din tegnhersker, Merkur, sig retrograd og dette fremhæver en fantastisk mulighed, som – hvis du ikke tjente på det i sidste måned – så har du muligheden denne måned, for at malke fordelene der kommer i din retning, for alt hvad de er værd. Det er en god måned for arbejds partnerskaber og dit fokus er hovedsageligt på at tjene på dine talenter og aktiver. En hel række af nye økonomiske og arbejdsinitiativer begynder i denne måned og dine associerede begynder entusiastisk på nye projekter. Den essentielle ingrediens i disse projekter er dig og det folk starter, er du nødt til at kigge på og skabe mere balance. Dette handler også om omhyggeligt at undgå økonomiske fælder, som kan opstå via forhastede beslutninger, især omkring midten af oktober. Nogle initiativer betaler sig, andre risikerer at smide aktiver i et stort hul. Generelt holder kollegerne tingene på sporet. Når måneden lakker mod enden fortsætter de økonomiske tendenser at vise muligheder og du har lyst til at opleve et økonomisk boost gennem vækst på jobbet. Der er nyt fokus på kommunikation på det tidspunkt, som kan nå en slags dødvande, på grund af hemmelig opførsel.

Vægten

Nymånen støder til Mars i dit tegn og tænder en ild i dit privatliv den 6. oktober, hvilket inspirerer dig til at trække dig ud af svære omstændigheder og tage nye initiativer til at realisere din egen dagsorden. Det kan også være en tid hvor partnere er kraftfulde omkring hvad de ønsker, eller hvor en tidligere situation bliver diskuteret og løst. Starten af oktober er en tid, hvor både du og en partnere ikke er i en stærk position og jo mere I hjælper hinanden, jo bedre går tingene. Lige efter nymånen bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen, hvor den har fremhævet selvværdi problemer og ind i Skytten, og dette varsler en optimistisk periode, som er særlig god til at rejse, uddannelse og kommunikation. Der er en form for personligt vendepunkt midt i oktober, hvor en fantastisk forbindelse til en intelligent og kultiveret person giver dig adgang til lige den viden du havde brug for at få – Måske er der et rendezvous på det tidspunkt. Oktober er en udmærket måned for kommunikation og til at være opsøgende og også til at at arbejde med større grupper mennesker på kreative eller sociale projekter. Ved at gennemse planer og at stryge rynkerne ud kan der opnås stor succes, både når det gælder at få dine ideer ud og i forbindelse med romantik eller børn.

Skorpionen

Oktober er en måned hvor du foretrækker at være alene eller sammen med en gruppe mennesker for at arbejde på private ting. Det er ikke en tid, hvor du har ret meget kontrol over tingene, eller kræfterne til at få tingene til at ske, men på det indre plan er det en god tid for åndelig udvikling og socialt idealistiske projekter. Partnere føler måske også at det er udfordrende tider og jo mere du tager kontrol og hjælper til, jo bedre vil I alle have det. Det er sandsynligt at du vil arbejde tæt med en mere høj-profil person i løbet af hele oktober, og du kan forvente både succes og kriser. Det er en særlig fyldt periode i anden halvdel af måneden, som er en tid hvor du har brug for behandle følelser af at være magtesløs eller en følelse af, at du er tvunget til at gå på kompromis, når du heller vil lade være. I slutningen af oktober begynder tingene at ændre sig og november måned er en tid, hvor du kommer dig og får kræfterne tilbage. Omkring den 23. oktober begynder du allerede at få din energi tilbage og et magtfuldt individ kommer måske ind i dit liv i forbindelse med ting i din karriere. Det tager dig lidt tid at rejse dig til udfordringen, men snart vil du mobilisere al din viljestyrke til at hævde dig – især når det gælder hjemmefronten.

Skytten

Der er stort fokus på sociale udviklinger først i oktober og nye initiativer startes med iver på det tidspunkt, med et ønske om at etablere harmoni og balance i grupper og organisationer. Det kunne også være en tid med en spændende start for børn – dine egne, eller andres. Oktober er en måned, hvor kommunikationsplaneten, Merkur, gentagne gange harmoniserer med din tegnhersker, Jupiter, hvilket både er ekstremt heldigt for partnerskab og også for ethvert uddannelses projekt i grupper. Nogen kommer måske tilbage i dit liv og det er generelt en lykkelig tid til at være sammen med folk. Denne positive indflydelse forøges når Venus træder ind, kærlighedsplaneten, i Skytten den 7. oktober. De seneste måneder har været kendetegnet af et behov for at gense et gruppe projekt og at færdiggøre hvad du startede i begyndelsen af året. Dette vil du gøre med succes i løbet af de næste to måneder og omkring december kan du igen fokusere på hjemlige og familieproblemer, som vil dominere i det kommende år. Oktober repræsenterer et vendepunkt, hvor alt hvad du skal gøre er at blive hvor du er, mens andre kommer med alt hvad du har brug for. Bare hold dig til dine idealer.

Stenbukken

Der er et kraftigt fokus på karriereudvikling det meste af oktober og dit bedste arbejde gøres ved at sørge for et stabilt anker, som dem i ledelsen kan tilknytte sig. Du kan forvente initiativer i ledelsen først på måneden og det der mangler af beslutsomhed klares med entusiasme. Beslutninger tages i enighed i øjeblikket og der er brug for en hel komite til at få gjort tingene. Den iboende svaghed i denne facon at gøre tingene på kommer ud i det åbne i midten af måneden, hvor først en leder, så en anden bliver ilde sete, selv om der har været økonomiske succeser. I slutningen af måneden vil der være en ny ledelsesstil. Nu hvor din tegnhersker, Saturn, i øjeblikket befinder sig i Vandbæreren, så er der fortsat fokus på at arbejde i en organisation og at konsolidere aktiver, som ikke blot handler om økonomi men i høj grad om personalet. Det er din stabiliserende indflydelse som funderer hele entreprisen. Du føler måske at der er megen inerti i denne måned, men på mange måder er oktober et vendepunkt, som markerer den succesfulde konsolidering af det arbejde og sørger for et solidt fundament for vækst. Det er noget som du skal kæmpe for i november.

Vandmanden

I denne periode vil planeten for udfordringer og forpligtelser, Saturn, som er i dit tegn og bliver der endnu et år eller lignende. Det betyder at du har en masse på din tallerken. Du er nødt til at arbejde hårdere end nogensinde før og du føler måske ind imellem at går et skridt frem og to tilbage. Oktober er en med transition. Du føler det måske som om tingene står stille og at forpligtelserne vejer tungt, men fra nu af er det et skridt tilbage og to skridt frem. Der er et dynamisk fokus på indsigt og læring her i oktober, som betyder masser af kontakt med lærere, studenter og mentorer, som du kan lære en masse af. Undervisnings projekter som startede i sidste måned skal der følges op på. Det kan betyde rejser og internationale forbindelser. Husk på, at selv om folk kan lære dig en masse, så kan de også tage fejl. Det er derfor vigtigt, at du stoler på din egen mavefornemmelse, især omkring midten af oktober, når lederes svagheder vises. Oktober er en måned hvor du virkelig har gavn af venskaber og forbindelser herhjemme og i udlandet. Møder i starten og til midten af oktober kan være særligt behageligt og du genoptager måske kontakt til en på det tidspunkt, genne en ven.

Fisken

Du er i øjeblikket i en periode hvor du frivilligt trækker dig tilbage, af den grund at du foretrækker at have masser af alenetid, hvor du kan involvere dig mange forskellige ideer og projekter som du tænder på. Det betyder ikke at dine relationer ikke er vigtige – faktisk er oktober en måned hvor du udvikler dybe og åndelige bånd til en partner og andre mennesker som du har en stærk forbindelse til. Mens du slapper af kommer andre til dig. Selv folk som virkede til at have forladt dig kommer tilbage og cementerer relationen. Også aktiver og fordele kommer i din retning, så hvis du forventer støtte, enten økonomisk eller moralsk, så vil du få masser af støtte i løbet af måneden. Så generelt bliver dine relationer styrkede og går videre til et dybere plan. Denne periode med isolation og endda ensomhed i liv forsætter indtil november. Oktober repræsenterer et vendepunkt for både dig og de grupper du er en del af. Mens livet sommetider synes at stå stille, går du hurtigt videre til en mere højprofil og udadvendt periode efter de næste par måneder. Så kan du sætte dine store drømme i praksis.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

4.8/5 - (20 votes)