Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - december 2019

Vædderen

Der sker måske en masse i din karriere i forbindelse med autoriteter i løbet af december måned. En del af året har du absorberet masser af informationer og fået en del vigtig indsigt, som i den grad har øget din kreative tankegang. Nu er det tid til at anvende disse ting i praksis, ved at øge din strategi for succes. Dit professionelle liv bliver meget mere intenst og der er langt mere magtspil når konkurrerende mennesker kæmper for højere position og mere kontrol. Der er ingen tvivl om, at meget af det der foregår på magtens korridorer næres af rene ambitioner, og dem der holder på magten har det med at anvende dette på en hensynsløs måde. Du er i en udmærket position til at få indflydelse på procedurerne fra kulisserne, og folk vil søge dig for moralsk og måske økonomisk støtte. Stærke alliancer svejses sammen lige før jul vil muliggøre og magtfulde ledere, vil det lykkes dig at tvinge din dagsorden igennem og få succes med dine mål. Partnerskaber, både professionelle og personlige, foretrækkes i december. Potentielle partnere er ambitiøse og drevne, og de har brug for dig. Kærlighedsforhold styres af delte ambitioner om at nå et mål. Familiepolitik kan spille en dominerende rolle i de valg du skal foretage. Det bliver hårde vilkår, men viljen er stærk.

Tyren

Når december starter er der et behov for at balancere et ønske om radikale forandringer med mere formelle krav til at etablere dine akkreditiver på en måde. Dette kunne blive en måned hvor spørgsmålet om du skal udvikle dig uddannelsesmæssigt bliver ret presserende. Der er en tidsperiode på omkring et år, hvor der er brug for at du udvider din viden eller din indflydelse. Der er også et kraftigt fokus på ting omkring retfærdighed, af rigtigt og forkert, og at kæmpe for din tro, og dette fokus fortsætter indtil slutningen af næste år, på hvilket tidspunkt der vil komme et professionelt gennembrud. Det er en tid hvor du har med ideologier at gøre – folk som pådutter dig deres tro og principper i deres kulturelle samtaler. Du bliver suget ind i disse ideologier denne måned, men samtidig er der et behov for at sprede tanker som er for undertrykkende, især omkring midten af december. Denne måned er en tid hvor magtfulde partnere spiller en vigtig og støttende rolle i dit liv. De valg du foretog i slutningen af sidste måned kan betyde at du er på et nyt spor, og at dine relationer tager en uventet drejning. Sammen kan I undersøge nye territorier og hjælpe hinanden med at opfylde hver isærs ambitioner. Når I samler jeres energier og motivation, er I ustoppelige.

Tvillingerne

Den første uge af december er en tid hvor du pakker sager sammen på jobbet, som du har brugt uforholdsmæssigt meget tid på, fordi der har været så mange hemmeligheder og blokeringer som skulle afdækkes… en opgave du utvivlsomt udførte med stor succes. Omkring den 9. er der en vigtig ændring i fokus, og livet bliver lettere. Der kan være flere rejser, og selvom du måske er lidt udenfor din komfort zone, vil du nyde udvidelsen af dine sociale horisonter. Der er dog en vis naivitet i den måde du handler på overfor andre, når julen nærmer sig, måske opfyldt af alle de julefester. For at undgå at komme på dybt vand, bør du ikke give løfter, som du ikke vil kunne holde, og tro ikke på løfter som andre alligevel ikke kan holde. Der er en del følelsesmæssig drama i denne måned, men det har det med at foregå bag kulisserne. Folk er måske nervøse omkring økonomien, usikre på deres relationer, eller kæmper med private problemer, og selvom du måske ønsker at muntre dem op, så kunne det være bedre med en alvorlig samtale med dem. Perioden mellem jul og nytår er perfekt til at diskutere dybtfølte emner og til at udvikle en ny strategi med en partner, som befinder sig i en svær situation her i december.

Krebsen

Det meste af december er der stærk fokus på dit arbejdsliv og alle de forbindelser og løse ender som sluger en masse af din mentale energi. Det kan føles som om, at når du løser tingene, dukker noget andet bare op, og at du bruger en masse tid på at stoppe huller. Folk lover en masse, men om det bliver holdt afhænger af om det er folk du kan stole på, og det er det ofte ikke. I mellemtiden er der en stor udvikling i partnerskaber, både i dit professionelle liv og i dit privatliv. Nye og større spillere dukker op i horisonten, og der stilles større krav til dine evner til at udvide og forpligte dig. Du vil opdage at hele 2020 vil være dybt påvirket af dominerende mennesker, som du er nødt til at relatere til, for at kunne opnå dine mål. Det er muligt at du spekulerer på hvordan du skal klare dette i december, men i januar vil du være i en position hvor du kan levere. Juledag vil en ny måne møde Jupiter, som for nylig ankom i dit modsatte tegn, Stenbukken. Dette kommer med en vigtig udvikling i forpligtelser i dine relationer, måske på grund af en autoritets figur, måske en ret dogmatisk person, som kræver bestemte ting af dig. Ikke desto mindre er det et godt tidspunkt til at starte på et nyt ambitiøst projekt, med en tidshorisont på omkring et år. Forvent at arbejde meget hårdt på at få relationsforhold til at fungere.

Løven

Der er en del optimisme når december måned starter, og det er et godt tidspunkt til at nyde livet, at underholde børn og dine kære, og helt generelt at leve op til dit ry som festabe. Du ønsker måske at vise lidt tilbageholdenhed når du fristes til endnu en eksotisk cocktail eller endnu et glas vin, da der også opstår vigtige spørgsmål omkring meningen med livet, universet og alting i starten af midten af december, og det anbefales at holde hovedet klart. Der har været en del fokus på dit arbejdsliv og daglige vaner i løbet af det sidste år eller så, og tingene bliver endnu mere intense denne måned. Der dukker måske nye folk op på arbejdspladsen, eller der begyndes på nye ambitiøse planer. Du kan ikke slippe væk fra, at arbejdet fortsat vil være dit fokus på intense krav og måske omstrukturering i måneden forude, også selv om du overvejer hvordan du kan gøre din karriere mere spændende og frigørende. Tanker omkring hvordan du kan gøre livet mere opfyldende bliver mere intense i perioden mellem jul og nytår, og det er en tid, hvor du muligvis er i stand til at finde den magiske formel som muliggør at du kan genopfinde arbejdsrytmerne. Trangen til at have nye mål kan også være relaterede til fitness og helbred, og nytåret kunne være det perfekte tidspunkt til at tage beslutninger du kan holde dig til.

Jomfruen

Den første uge af december er et godt tidspunkt til at få bundet alle de løse ender efter en lang og intens proces med research og undersøgelser, som er foregået den sidste måned eller to. Basalt set har du afdækket værdifuld information, behandlet dem, og implementeret konklusioner. Dette handler om uddannelsesemner, at have med børn eller kreative grupper at gøre, og vigtige lokale relationer. Når din tegnhersker, Merkur, bevæger sig ind i Skytten den 8. december, ændres fokus fordi en vigtig udvikling, både hjemme og i dit professionelle liv finder sted. Dette kan være i forbindelse med en udvidelse af dine horisonter, familie i udlandet eller øget rejseaktivitet, og et generelt behov for at bevæge dig ud af din komfort zone i forbindelse med familien. Julen kan betyde rejser. Det er ikke en tid hvor din dømmekraft er på sit højeste, og det er bedst at vente med beslutninger indtil januar. I begyndelsen af december bevæger Jupiter sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver i et år, og dette falder sammen med en stor udvikling som giver interessante udfordringer på de kreative områder. Partnere er måske og på vej til nye og krævende omstændigheder. En produktiv periode er på vej, og der bliver masser af hårdt arbejde. Børn kræver især tid og indsats, men for dig er december en lethjertet måned, i det mindste indtil lige efter julen.

Vægten

Indtil midten af sidste halvdel af december vil du være beskæftiget med mange udfordringer i forbindelse med dit privatliv. Da Saturn i øjeblikket er i området af dit horoskop, relateret til hjem og familie, er der langsigtede udfordringer på dette område. Og når Jupiter også går her hen i begyndelsen af december, så er det som om tektoniske plader er på farten, hvilket vil ændre familieomstændigheder, og give dig mulighed for at skabe nye og stabile rødder i slutningen af næste år. I mellemtiden bugner det med udfordringer, og når din tegnhersker, Venus, mødes med Saturn omkring fuldmånen den 12. kommer tingene på spidsen, og det er tid til at sætte grænser, tage beslutninger og generelt at overveje hvor meget du ønsker at tage med hjem. I midten af december er du som en lus mellem to negle, og du er nødt til at forenkle ting, slippe af med ting der tager for meget af din tid og i stedet tage en mere frigørende og sjov vej. Det betyder dog ikke at relationer ikke blomstrer i december. Det er alletiders tidspunkt til at arbejde konstruktivt med beslutsomme partnere, som har en stærk vilje og ved hvad de gør. Sammen kan I vende tingene økonomisk, omstrukturere, restaurere og få hver en krone af værdi fra de ting som er vigtige for dig.

Skorpionen

Livet er godt nu hvor Mars befinder sig i dit tegn, hvilket vækker din følelse af ægthed, intensitet og personlig kraft. December bliver en måned hvor dine superkræfter kommer til udtryk, og hvor alt hvad du af hjertet ønsker vil være opnåeligt hvis du arbejder hårdt. Og du ønsker at arbejde hårdt. Fordi Mars og Venus er i harmoni i løbet af den første halvdel af december, vil du opleve et stærkt bånd til partnere, medstuderende og medrejsende, som ser tingene fra samme side som du. Potentielle partnere er fascinerende af din magnetisme, og tiltrækningen er gensidig. Det er alletiders tidspunkt til at arbejde sammen om mentale udfordringer, og du kan påtage dig enermo udfordringer; intet er umuligt. Når julen nærmer sig er dine kræfter på toppen, og du har både viljestyrke og drive til at opnå næsten alting. Det er en tid hvor dine overtalelsesevner, endda hypnotiske magt, gør det muligt for dig at få din vilje. Det er en fantastisk tid til studier og undersøgelser og for at opdage hemmeligheder der er dybt begravede. Julen selv karakteriseres ved uforudsigelighed og forandring, især i forbindelse med dit kærlighedsliv. Partnere har lyst til at skubbe til grænserne, mens du måske ønsker at håndhæve dem.

Skytten

Fordi Skytten er forbundet til planeten Jupiter, og Jupiter er to år om at bevæge sig igennem et tegn, bringer hvert år noget nyt. Her i 2019, hvor Jupiter har befundet sig i dit tegn, har det signaleret en tid med drømme og vækst, hvor nogle store håb brister, og nogle, fornyligt, bliver realiserede. Den 2. december bevæger Jupiter sig ind i Stenbukken, hvilket signalerer et år med enorm betydning for dit materielle liv, hvilket kulminerer med en historisk konjunktion mellem Jupiter og Saturn til jul næste år. Men her i december vil du opleve et nyt seriøst fokus på de fysiske rammer, hvilket gerne skulle gøre det muligt for dig at opnå noget konkret og målbart. Der er nye måder at tjene penge på og til at organisere dit daglige arbejdsliv. Fokuser på det. Eksperimenter. De gamle måder afsluttes, og svage led skal elimineres. Den 9. december går kommunikationsplaneten, Merkur, ind i dit tegn, hvilket varsler en fremragende periode for partnerskab, både professionelt og personligt. Lethjertede mennesker kommer ind i dit liv fyldt med ideer og drømme, alligevel er der en følelse af, at tingene har forandret sig og du er kommet videre. Dit fokus er på virkeligheden, ikke på drømme, hvilket betyder at du ikke længere føres på afveje af høje håb. Du vil sejre, så når det bliver nytår er du klar til at fokusere sammen på det som virkelig virker.

Stenbukken

Den 2. december vil Jupiter, som er den største planet i solsystemet, bevæge sig ind i dit tegn. Dette er stort. Det der sker i løbet af de næste 12 måneder er, at Jupiter indhenter din tegnhersker, Saturn, hvor de vil mødes i december 2020 – hvilket har store konsekvenser for folk født i Stenbukkens tegn (og Vandbæreren). Du vil opdage at der er en øjeblikkelig udvidelse af din indflydelsessfære i december, og der vil være behov for at lære og mestre nye administrative eller uddannelsesmæssige evner for at klare det. Der sker en masse i december, og du har det meste under kontrol. Folk søger din støtte, både praktisk og følelsesmæssigt. Børn og dine kære udsættes for udfordringer, men ikke noget de ikke kan klare. Den første del af måneden er ikke ligefrem en ferietid, da arbejde og socialt pres hober sig op. Det er nok en god ide at fokusere på hvad du virkelig ønsker at gøre, og eliminere de tunge opgaver, som du ikke ønsker at udføre. Nymånen i dit tegn lige efter jul vækker et reelt behov for en plan for fremtiden i dig. Der er fantastiske nye og kreative muligheder… også for dem du holder af, især børn. Sigt højt. Du går ind i en periode hvor store mål kan opnås, og du er i en central position, mens alle andre samles.

Vandmanden

For Vandbærere kan det synes som et skridt frem og to tilbage i øjeblikket, men her i december, er der et dejligt, endda gigantisk, hop når måneden starter. Det er intet imod hvad der vil ske i december 2020, men det er en start. Dette involverer en udvidelse af muligheder, som kan have indflydelse på dit sociale og dit hjemmeliv, og hvilket vækker en følelse af muligheder for, hvordan nye skridt der tages, faktisk kan bringe praktiske og konkrete fordele. På bunden af dette ligger en åndelig sikkerhed omkring at intet står stille, at live forandres, og at du er nødt til at være i spidsen. Der er stadig på en eller anden måde en følelse af isolation, men du kan også godt se værdien af at have noget tid for dig selv, for at skabe det indre grundlag for vækst og forandring. Dette kunne involvere at øge dine evner, at tage et online kursus, og bare arbejde på at konsolidere det som du allerede ved. Det er vigtigt ikke at mure dig selv inde, og ekstremt vigtigt at sætte positive mål. Alt vil udforme sig fint til slut. Efter midten af december bliver arbejdspresset mindre og en meget social juletid begynder. Du kan forvente familie og venner kommer på besøg, og der er noget af en for-julefest atmosfære med rejser i forbindelse med sociale begivenheder. Når der foregår så meget, vil du faktisk længes efter værdifuld alenetid.

Fisken

I begyndelsen af december er der store ændringer af fokus i dit liv. Det meste af 2019 har du haft atmosfæriske forventninger til hvad der kunne opnås, og nogle af disse høje håb vil have være urealistiske, førende til skuffelser. På det seneste har heldet dog smilet til dig, og vigtige mål er blevet nået. Det der kræves her i december, er at forgrene sig og smede alliancer med indflydelsesrige mennesker som faktisk kan hjælpe dig med at konsolidere dine resultater og lave noget vedvarende. Det er menneskene, grupper og organisationerne, at du har været skeptisk omkring at du er nødt til at kontakte. I starten af december er der en stor mulighed for at række ud og invitere folk, som ved hvordan man giver drømme en praktisk form. At være en del af en kreativ grupper ville hjælpe, måske med internationale forbindelser. Nogle associerede eller partnere presser måske stadig på med en urealistisk agenda – en som du har lagt bag dig, fordi du nu vil realisere behovet for at fokusere på det som er praktisk og opnåeligt. Dit job er forsigtigt at guide andre drømmere hen mod din version af realiteter, således at i slutningen af december du kan fokusere sammen på opnåelige mål. Det er en måned hvor du kan stole på loyale venner for råd og stærk vejledning.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer