Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - august 2018

Vædderen

Måneden begynder med at dit tegns hersker, Mars, kanaliserer Uranus energi, som lige er gået ind i Tyren, og det er en del af en proces som varer fra maj til september, hvor du er udfordret til at improvisere og skabe forandringer i dit liv. Livet er uforudsigeligt, og du møder sandsynligvis nye mennesker, som opererer mere i kanten af samfundet. Det kunne også have noget at gøre med hvordan du kanaliserer din personlige kreativitet ind i gruppe initiativer, og den effekt det har på din status. Mars er retrograd lige nu, hvilket betyder at den er meget tæt på Jorden i stedet for på den anden side af Solen, den vil vende tilbage til Vædderen d. 12 august, og i resten af august, er fokus på dine udøvende evner og ufærdiggjorte sager forbundet med din karriere. Det er tid til at integrere nyfundne sociale faktorer i dit professionelle liv, og det kræver hårdt arbejde. Der er nye måder at tjene penge på igennem modernisering og ved at bygge en bro til fremtiden. Sent hen over den sidste del af august, vil der være en stærk fokus på arbejde og organisation, og folk er motiveret til at hjælpe. Du bliver nød til at bekæmpe passivitet eller kaotiske omstændigheder, men det er en ideel tid til at ligge et godt fundament.

Tyren

August begynder med en forstyrrende note, måske på grund af uforudsigelige udviklinger i professionelle og personlige partnerskaber. Det her er en fase i din karriere og ditprivat lit hvor andre mennesker prøver at håndtere nye og ganske stressede tendenser, og uanset hvor villig du er til at bære læsset og give en hjælpende hånd, særligt med familiesager, kan det hele virke lidt forstyrrende. Når dit tegns hersker Venus bevæger sig fra Jomfruen til Vægten omkring d. 7 august, er du i en stærkere position, og er meget motiveret til at sætte dit præg på dit arbejdsliv. Kollegaer sætter pris på at du er hjælpsom og på at du skaber en rar atmosfære, og da vi er i skiftende tider, har det stor betydning. På det her tidspunkt er det en ideel tid for forhold generelt, og særligt professionelle forhold. Henover den sidste uge i august, kan du blive nød til at vælge imellem at være rar, og at være autentisk. På arbejdet bliver der nød til at blive ryddet ud i misforståelser og svage led. Uanset hvad er det en fantastisk tid for al slags kreativt arbejde og kommunikation, og du vil opdage at samvær med både familie og kollegaer er ekstremt behageligt og sjovt.

Tvillingerne

Med dit tegns hersker Merkur i retrograd bevægelse i det august begynder, vil du opdage at der vil være en masse aktivitet i dit liv, møder med mennesker i lokalmiljøet, og mulighed for at komme i forbindelse med brødre og søstre, afslutninger på kommunikations og uddannelsesprojekter, og generelt udtrykke en holdning om alting. Din selvsikkerhed er i top, men du kan ende med at være oppe imod partnere eller kollegaer i en god del af august på grund af forskelligheder i synspunkter eller i metoder. Husk på at andre mennesker måske ikke udtrykker det, men de oplever tingene dybere og mere følelsesladet for tiden. Du kan have dine egne kreative ideer, men du bliver nød til at være åben over for en vision som andre mennesker har. Hvis du kan være åben og fleksibel, så kommer det til at være en vidunderlig måned for at motivere andre igennem kreativ tænkning. Henover den sidste uge i august, genopnår du dit momentum fremad og kæmper hårdt for dine ideer. Det er også en tid hvor der er en masse fokus på familie og karriere, særligt når det kommer til dine drømme, og en partners drømme, med et blik mod at arbejde med noget som er virkeligt inspirerende. Større forandringer finder sted i dit følelsesmæssige og spirituelle liv, og du bliver nød til at skabe det rigtige fundament for dem.

Krebsen

August begynder med fokus på kreative bevægelser mod at håndtere nylige uforudsigelige udviklinger som har effekt på din økonomi, og justeringer du bliver nød til at lave for at håndtere skiftende finansielle omstændigheder hos andre. Hvis det er muligt, så undgå behovet for at bruge en masse penge på genstande som vil forbedre din status. Du kan kaste dig ud i det dybe vand. Henover månedens anden uge vil du fordøje nylige beslutninger taget i forbindelse med dine penge og dine ting, og igen vil tilbagehold være den bedste fremgangsmåde, selvom fristelserne er stærke. I det solformørkelsen d. 11 august aktiverer din andet finansielle hus, er det en meget vigtig tid. På hjemmefronten, forbedrer tingene sig og der er en masse spænding, hvilket også relaterer til at færdes i et uforudsigeligt miljø. Augusts sidste uge medbringer en helt anderledes fokus, som meget er på nye horisonter og nye drømme for fremtiden. Signifikante forandringer finder sted for både dig og din partner, hvilket betyder at du kommer til at være i en anderledes social cirkel og bygge et helt nyt sæt af forhold. Din planlægning og din timing er perfekt, og langsigtede tilfredsstillelse er resultatet.

Løven

Det er spændende tider, både i forhold til din karriere og dine forhold. Folk dukker op i horisonten som kan have en alternativ livsstil, utraditionelle interesser og spændende, provokerende ideer. Nye tendenser medbringer forstyrrelser, særligt i forbindelse med din karriere, som er gået ind i en nye fase. Du bliver nød til at overveje alternative måder at arbejde på, mere frihed, og radikale nye måder at opnå spændende mål på. Livet er særligt intenst i anden uge af august, hvor du bliver nød til at fordøje vigtige nyheder. Det er en tid hvor dine behov kan være i konflikt med familie og elskede, og der er også en tendens til at kaste nogle penge efter genstande som er for dyre. Du har allerede gjort et indtryk hvor end du går, så der er ingen grund til at stræbe efter mere status. Månedens sidste uge er en ideel tid for din økonomi, og det er et tidspunkt hvor du kan få det meste ud af nye tendenser som har effekt på dit arbejdsmiljø. Det handler om at organisere sig og det som fungerer nu er konstruktive partnerskaber, hvor arbejdet er systematiseret og moderniseret. En bro bliver nød til at blive bygget fra fortiden til fremtiden, nye metoder bliver nød til at blive integreret, og ny teknologi skal omfavnes.

Jomfruen

Dit tegns hersker Merkur er retrograd tidligt i august, og det er tid til at reflektere i stedet for at handle. Der forgår mange ting, og udviklinger, særligt på arbejdet kan det være uforudsigeligt. Kollegaer kan være stædige og problematiske, og de kommer og går, hvilket skaber usikkerhed omkring fremgang. Generelt kan du være uenig med foks principper, og din dømmekraft kan være hindret hvis du ikke er modtagelig over for andres ideer. Når Merkur bevæger sig direkte d. 19 august, der er mere klarhed om hvordan du skal fortsætte. Tingene bliver roligere på arbejdet, og du begynder at opnå mere kontrol over hvad der forgår, og er i stand til at gøre et større indtryk. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du styre tingene fra bag scenen i et tæt partnerskab med en karismatisk ven. Henover månedens sidste uge, understreger en fuldmåne vigtige udviklinger i forhold. Flere fok dukker op i horisonten, og de er kreative og inspirerende. Det er en god tid for både kreative initiativer, børn og for at udvide din rækkevidde igennem rejse og kulturelle begivenheder. Du omfavner nye fremadskuende værdier, og noget nyt begynder at tage form.

Vægten

Henover månedens første par dage fortrækker du at komme videre med dit arbejde og holde styr på dit privatliv, men omkring d. 6 august, når Venus bevæger sig ind i dit tegn, kommer du godt fra start og en meget udadvendt periode begynder. Det er en perfekt tid for stævnemøder, kærlighed og romantik. Du er tiltrukket af folk fra andre sociale grupper, som kan bringe spænding og uforudsigelighed ind i dit liv. En typisk romantisk partner vil være stresset og gennemgå en problemfyldt periode enten finansielt eller socialt. Samtidig med at det er en fantastisk tid for at gøre ting sammen, ufærdiggjorte sager hiver partneren tilbage, hvilket betyder at kontakt vil være ustabilt og sporadisk. På den anden side er du på toppen, udadvendt og social, og har det sådan både i hjemmet så vel som på en date. Den sidste uge i august bringer en stærkere fokus på arbejdet, hvilket betyder at du kan blive nød til at eliminere distraheringer i hjemmet, eller komplikationer i forhold. Nye muligheder opstår, hvilket kan betyde at der er muligheder for investeringer, langsigtede lån, og modernisering i hjemmet. Partnere giver en hjælpende hånd til at hjælpe dig igennem familie forandringer.

Skorpionen

I det august måned begynder, bliver du igen konfronteret med et dilemma omkring dit hjemlige liv og hvordan du skal håndtere en mængde af nye forhold hvilket kan tage dig ud af din komfortzone. Du kan føle at du bevæger dig baglæns, og i midten af august kan du faktisk vende tilbage til gamle jagtmarker for at håndtere ufærdiggjorte sager forbundet med uddannelse eller kommunikation. Tidlig august er dog en ideel tid for kærlighed og forhold. Til en hvis grad kan en potentiel partner virke ude af din rækkevidde, selvom sociale medier kan hjælpe på det. Selv hvis du ikke er sammen med din partner fysisk, kan du bestemt drømme og skrive kærlig poesi. Der er betydelige udviklinger i din karriere denne måned, i det ny information kaster et lys over en bred vifte af muligheder. Stærke ledere dukker op på scenen, og det forandrer magtbalancen. Umiddelbart kan der være forskellige holdninger om hvem der bestemmer, selvom du kan vælge at holde dine synspunkter for dig selv, kan du føle dig i undertal. Den sidste uge i august bringer betydelig aktivitet socialt og det er en ideel tid for at komme sammen og dele praktiske ideer med en ny gruppe mennesker.

Skytten

Henover august måned, fortsætter en ekstraordinær periode fyldt med indre vækst, hvor du dykker dybt ned i livets mysterier, og integrere en ny forståelse for din skæbne. Du har rejst vidt og bredt, og i det mindste på et indre niveau, og har du sorteret i hvad der virkelig har betydning i din rejse gennem livet. Du har også lært at være alene, og at nyde godt af at være afskåret og af at have et fristed i hjemmet, selv hvis det fristed ser meget ustabilt ud for andre. August er en måned hvor du udvider dine horisonter igennem rejse, studier og kulturelle aktiviteter. Partnere kan også være i bevægelse, involveret i deres egne kreative kommunikationsprojekter, og måske kan de genbesøge områder og møde mennesker de kender fra før. Du kan føle dig en smule i konflikt med forretnings eller personlige partnere, fordi du fortrækker at være uforstyrret, imens de har travlt med at promovere sig selv, men det er en magtfuld periode for kreativ kommunikation. Fuldmånen i slutningen af august ligger fokus på vigtige udviklinger i din familie og karriere. Det er en kritisk periode professionelt, hvor modernisering kan opstå og langsigtede strategier kan være i brug hvilket kan bringe en solid forbedring i dine finanser.

Stenbukken

Saturn er stadig retrograd i dit tegn indtil tidligt i september, du er i en konsoliderende periode, i det du arbejder på at integrere nye tendenser som udfordrer dig til at modernisere din livsstil og tage nogle kreative risici. Det er tid til at stå inde for dine talenter og for det meste ud af det. Hvis du har børn, har de brug for din støtte til at flyve fra reden eller til at komme igennem en periode af radikale ændringer. Der er nogle ting som er svære at kontrollere lige nu, selvom du prøver desperat. En af dem er hvordan du skal håndtere de skiftende omstændigheder i dine finansielle situationer, så vel som andre uforudsigelige udviklinger som kan have effekt på dit selvværd. Det er muligt at uventede udgifter i hjemmet opstår, eller at uvelkomne sociale udviklinger kan være dyre. For at få det meste ud af de her nye omstændigheder, kan det være en god ide at kaste et mere eksperimentelt syn på hvordan du skal tjene penge, og endda tage nogle usædvanlige risici. Hen imod slutningen af måneden kommer en velkommen allieret ind i dit personlige domæne for at tage sig af ufærdiggjorte sager. Samtidigt er det en ideel tid til at lære og studere, og udvide din intellektuelle horisont. Den sidste uge i august er perfekt for at tage et skridt fremad, og bygge en bro fra fortiden til fremtiden.

Vandmanden

Tempoet stiger i den første del af august, spænding og stress forøges, og du er fuld af energi idet du arbejder med nye tendenser som har indflydelse på hjemmet og familie problemer. En epoke begynder hvor du vil have forandring, men også sikkerhed. Måske kan du ikke finde sikkerhed under nuværende omstændigheder, hvilket er grunden til at du bliver udfordret til at handle dynamisk for at bygge et bedre fundament. På trods af den elektriske summen i denne periode, eller måske på grund af den, er det en ideel periode for kærlighed og romantik, og for kreative professionelle partnerskaber. Harmoniske forbindelser med folk ude i verden, eller rejse med romantiske partnere, skaber en følelse af betydning og en følelse af sjæle forbindelse, og fantastisk magnetisme. Denne periode handler om brobyggeri og om at modernisere dit liv. Du bliver nød til at finde et indre anker, fordi de ydre ankre flytter sig. Der er en overflod af muligheder forude og det bliver klart henover den sidste uge i august, i det Solen, Saturn og Uranus kommer sammen og skaber en sjælden og smuk harmoni. Du lever i lykkelig sameksistens med partnere for tiden, og de har præcis de samme værdier som dig om hvordan fremtiden skal formes, de er også fantastiske til at organisere tingene praktisk og finansielt.

Fisken

På mange måder er august den perfekte måned for dig, ikke mindst fordi Jupiter og Neptun (som er associeret med dit tegn) skaber den sidste af tre harmoniske kontakter i 2018, hvilket fremhæver betydelig kreativitet og visdom. Det er en tid hvor du er sensitiv over for de kampe folk, som er mindre heldige end dig, udkæmper. Du er også i balance med lære som udvider dine spirituelle horisonter, og generelt er du altruistisk motiveret. Der er betydelige udviklinger i forbindelse med arbejde tidligt i august, måske med nyt lederskab på kontoret, hvilket kan betyde store forandringer i de kommende måneder. Nogle af de forandringer bryder du dig ikke om, i det du føler at der er for meget ego involveret. Hvis nogen spørger om din mening, giver du den, men de lytter måske ikke. Fuldmånen henover den sidste uge i august falder i dit tegn, fremhæver større udviklinger i forhold. Andre folk vil arbejde hårdt på at fordøje nylige forandringer, hvilket kan have indflydelse på grupper, uddannelse og sociallivet generelt. Det er fantastisk at have partnere som kan arbejde effektivt med nye udviklinger som har indflydelse på dig, særligt på et mentalt niveau. Det er en tid til at skabe stærke alliancer og holdbare venskaber med spændende tænkere.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer