Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - december 2017

Vædderen

Du går ind i en periode hvor ting i forbindelse med materiel og følelsesmæssig tryghed kræver voksende vigtighed, og dette giver en større interesse for de skjulte faktorer der har indflydelse på trygheden. Dette kan f.eks. være en interesse for psykologi på den ene side, og økonomisk afhængighed på den anden. Dette nye fokus bliver kraftigt aktiveret af fuldmånen den 4. november, hvilket kan give økonomisk vækst, hvis du er villig til at foretage bestemte reformer. November er ellers karakteriseret af relationer, og det er en tid hvor du går planken ud for folk du holder af. I løbet af måneden er der en følelse af at hverken du eller din potentielle partner befinder sig i en særlig stærk position, men hvis du handler ud fra principper om gensidig afhængighed, vil I kunne hjælpe hinanden på områder hvor du er svag. Der er øjeblikke med sårbarhed hvor din afhængighed kan underminere dig, især efter midten af november, hvor det er vigtigt at holde dig ude af konflikter. Det er en tid hvor kompromisser – især på den professionelle side – kan være tilrådelige, men samtidig kan du ikke acceptere ydmygende tilbud. Når måneden går mod slutningen, hævder du din uafhængighed og finder styrke gennem støtte fra mentorer som deler dine principper.

Tyren

Når Jupiter påbegynder en transit fra dit syvende hus (huset for parforhold), kan du forvente at det næste år kommer med en vigtig udvikling. I starten af november er der stærk fokus på arbejdsrelationer, som går godt, men som også kan komme under forandring, da du søger mere plads og frihed, og arbejdsrutiner moderniseres. Fuldmånen i starten af november falder i dit tegn, hvilket sætter fokus på et behov for langt større indsigt i dine relationer generelt, med størst fokus på den psykologiske dybde. Og når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Skorpionen for at mødes med Jupiter i løbet af den anden uge af måneden, går den sande betydning af relationer op for dig. Basalt set er du mere tunet ind på dem du elsker end nogensinde før, men du er også mere opmærksom på deres problemer, især når det handler om jalousi. Det der i virkeligheden sker i denne tid, er at du er mere tunet ind på andre, ikke kun på det personlige plan, men også på et universelt niveau. Mens intime relationer kræver en ny dybde, bliver du og din partner også mere socialt opmærksomme. Dette vækker idealer og drømme om at livet kunne være bedre for dine venner, og endda for dem du ikke kender, men som har sorger at beskæftige sig med.

Tvillingerne

Den første uge af november karakteriseres ved et fortsat fokus på vigtige understrømme som har indflydelse på dit daglige liv og arbejdsrytmer. Du er mere end sædvanligt opmærksom på de skjulte problemer med indflydelse på jobbet, og det vil du faktisk være det næste år eller lign., der vil være øget aktivitet i forbindelse med hemmeligheder, penge og magt der har indflydelse på arbejdsstedet, og det er godt at gå i dybden med research og undersøgelser. Når din tegnhersker, Merkur, går ind i dit modsatte tegn, Skytten, i slutningen af den første uge af november, er der skift i fokus og der starter en mere udadvendt fase, som vil dominere resten af november. Det er en tid med rejser og mange møder, hvor du undersøger territorier udenfor din normale komfortzone. Du er nødt til at træde varsomt den anden uge i måneden fordi du har det med at overvurdere dine evner og blive vildledt af falske løfter eller forventninger. Livet bliver meget interessant når november går mod enden, da Merkur aktiverer Saturn og Uranus, hvilket betyder at du bliver involveret i store programmer omkring innovation og forandring. Der vil hvile en masse ansvar på dine skuldre på dette tidspunkt, så du er nødt til at tage overarbejde og passe på ikke at love mere end du kan levere.

Krebsen

Du går ind i en vigtig periode med intimitet, kreativ dybde og åndelig vækst, som alle bliver mere vigtige i dit liv. De vigtige relationer – med dine børn, dine kreative partnere og de mennesker at gøre et godt indtryk på – fylder mere i din bevidsthed. Rejser, åndelige mentorer og dybdegående studier udvider din forståelse for meningen med dit liv, og der vil være et boost i kreativiteten, som kan give nogle personlige triumfer. Fuldmånen den 3. november starter en tid hvor du gør store indtryk på andre og vil stærkt involveret med grupper og kreative ting generelt. Dette varsler store forandringer næste år, hvor du vil stærk engageret i innovative grupper partnerskaber. Så november er et godt tidspunkt til at tage forudgående initiativer med hensyn til dette. Midten af november er en dybt romantisk tid, og relationer vil karakteriseres ved dybde og intensitet. Dem du er intimt involveret med, vil være mere krævende og følsomme omkring din følelsesmæssige interaktion. Du kan ikke skøjte hen over overfladen i en relation – november handler primært om at blotte din sjæl og dine dybeste sårbarheder.

Løven

I løbet af største del af november vil du være optaget af nye muligheder og udvikling der handler om hjem og familieliv. På det ydre plan, er starten af november en vigtig tid for økonomisk ekspansion og investeringer. Følelsesmæssigt er det en hvor du kan komme ned til rødderne af familieproblemer og forstå familiens dynamik som aldrig før. Faktisk vil det kommende år karakteriseres af en dyb indtuning på skjulte problemer i forbindelse med dine rødder. Hen mod midten af måneden kommer en vigtig tid til at slås med den hjemlige økonomi, og det er en tid hvor du nok har adgang til betydelige resurser. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du tjene mange penge, men samtidig er du nødt til at være sikker på at du ikke har en irrationel udstråling. De sidste ti dage af november er en langt mere udadvendt tid, og det er en periode hvor du viser dig fra den bedste side, hvis du ønsker at tiltrække opmærksomhed og få succes med din dagsorden. Det er alletiders tidspunkt til at hjælpe børn med deres uddannelse eller planer for fremtiden, og det er også en god tid til rejser og udenlandske kontakter. De sidste stadier af et kreativt projekt kan falde på plads nu, og der kan bygges en kulturel bro, som samler forskellige synspunkter.

Jomfruen

I starten af november ligger din interesse i at fordybe dig i materiale for at afdække hvad der enten måtte ligge af hemmeligheder her. Dette handler især om kommunikation med folk der er tæt på dig, hvor det er vigtigt at finde ud af hvad de tænker, og måske også hvad de skjuler. I øjeblikket, og faktisk det næste år, er der ny fokus på dybdegående indlæring og kommunikation. Det er den perfekte tid til studier og uddannelse, men de emner du er nødt til at mestre er på et dybt emotionelt niveau. Det er en tid hvor du kan lære en fantastisk masse omkring psykologisk motivation af både individer og grupper. Sensitive emner kommer op til overfladen, og din egen intuition og modtagelighed forøges, hvilket gør det til en interessant periode for musik, kreative skriverier og film. Der er også stærk fokus på hjem og familie efter den første uge af november, hvor der måske er rejser væk fra hjemmet. Rejser eller familieplaner op til midten af november har det med at være tynget af over-selvtillid og mangel på realiteter. Men når du når mod slutningen af måneden vil store planer bringe frugt, og det er alletiders tid til planer om rejser, flytning og modernisering. Du vil få meget ansvar på dine skuldre, så påtag dig ikke mere end du kan klare.

Vægten

November starter med en følelse af at du har kontrol over dit liv, og drager fordel af at være i en stærk position når det handler om at beslutte ting, især i partnerskaber. Det er en tid med frihed og uafhængighed, hvor du kan kombinere en disciplineret tilgang til indlæring og netværking med ønske om at udforske nye veje for udvikling og at relatere til interessante mennesker som udfordrer forudfattede meninger. Partnere skubber dig væk, men kan også være lidt svage eller afhængige, måske fordi de går gennem en svær periode, især i løbet af den tredje uge af måneden. Omkring den 7. november er der vigtig ændring i fokus, hvor du bliver mere opmærksom på din svage position. Dette er en tid, hvor partnere kan være i en bedre position end du og derfor kan hjælpe, og det er OK at være gensidigt afhængige af hinanden. Relationer i løbet af slutningen af måneden kræver større emotionel dybde og større sårbarhed. Penge og resurser skal deles, og det er ret sandsynligt at der kan være en økonomisk ekspansion, selv om der kan være knyttet strenge til. Det at forstå hvad der er mit og hvad der er dit, og empati for fejl fra både dig og andre, er nøgle emne i denne måned.

Skorpionen

Nu hvor Jupiter er i dit tegn, er det teoretisk en tid med oplysning og styrke for dig. Men i løbet af november er du ikke i stand til at skabe kapital på denne styrke, selv om mulighederne præsenterer sig selv. Du oplever at du er i dødvande, måske på grund af at du tillader dig selv at blive kompromitteret af en relation. Du er nødt til at slippe illusionerne midt i november, og i slutningen af måneden er der en frigørelsesproces på dagsordnen. I mellemtiden, hvor fuldmånen i dit tegn går imod Tyren den 3. og kærlighedsplaneten Venus, som går ind i dit tegn den 7. november, vil du fokusere på partnere, og partnere vil fokusere på dig. Iboende svagheder så som afhængighed og jalousi har det med at komme op til overfladen på det tidspunkt, og det der er brug for i jeres partnerskab er at give hinanden en hjælpende hånd. Jupiter er i dit tegn det næste år, og det vil faktisk sørge for at dybde og intimitet er det som dit liv handler om. Du er i stand til at få langt større psykologisk indsigt i dig selv og andre. Ydermere vil dine kreative og åndelige sider udvides og beriges, og det er en skøn tid for kunst, film og musik. I slutningen af måneden vil du være i stand til at få adgang til din naturlige styrke og karisma.

Skytten

Nu hvor din tegnhersker, Jupiter, er i dit 12. hus og i det næste år, hvor den vækker et behov for mere afsondrethed og åndelig dybde, vil november blive en tid med justeringer, hvor du nyder at være privat, naturen, musik osv., og opdager hvor givende dit indre liv kan være. Mens dit arbejde kan – med en smule held – forblive et stabilt sted og kan sørge for stabilitet i dit daglige liv, vil du sikkert opdage, at du har mere tid alene til at gå efter dine private interesser. En ven kan spille en vigtig rolle i dette kontemplative stadie af dit liv, især omkring den 13. november, hvor nogen slår sig sammen med dig for at forsøde dine dage, og som du med tiden kan hjælpe gennem din empati og følelsesmæssige indsigt. Først i november vil kommunikationsplaneten, Merkur, komme ind i dit tegn, og det kan betyde at – mens du foretrækker at være stille og holde dig for dig selv – en partner eller associeret ønsker at være sammen med dig og hjælpe dig med at se efter alting. Dette kan dog være mere en hindring end en hjælp i den første halvdel af november, men i slutningen af måneden kan der forsegles nogle vigtige planer, som fører til konstruktive forandringer i fremtiden.

Stenbukken

Den 11. november foretager din tegnhersker, Saturn, en harmonisk kontakt med planeten Uranus, planeten for innovation og forandring, som er noget der kun sker hvert 45. år. Dette er den sidste af tre kontakter i løbet af det sidste år, som viser at du er involveret i en moderniseringsproces, som virkelig viser sig i slutningen af året. Dette kan ikke ske for tidligt, for du kan ikke lade være med at føle, at du har været sat ud af spillet på det seneste, og du længes efter forandring, hvilket nu helt sikkert vil komme. Dette kan have effekt på alle områder af dit liv, men især vil det have effekt på hjem og familie, hvor forandringer hilses velkommen og muligheder bliver mere konkrete, hvilket betyder at du kan foretage en ny og frisk start om en måned eller lignende. I mellemtiden er der stor aktivitet i dit sociale liv, hvilket delvist kan handle om forandringer i lederskabet. I hvert fald synes lederskabet svagere end nogensinde, og på trods af din support, kan svage ledere sætte forretningerne på et farligt spor. Socialt er det en tid hvor hemmelige alliancer formes og magtfulde gruppe får indflydelse bag kulisserne. De grupper der skabes nu har stærke drømme men er svage i udførelsen af dem, og senere bliver du nok mere involveret.

Vandmanden

Starten af november er en spændende tid til rejser og udenlandske kontakter, og du ønsker måske at bruge noget tid væk fra din normale residens. Når de to planeter som har forbindelse til Vanbæreren – Saturn og Uranus – former en – engang i 45 år – harmonisk kontakt i denne måned, føles det som om at himlene bevæger sig i harmoni til fordel for din personlige agenda, og det er en virkelig positiv måned til at opnå dine drømme for fremtiden. Ting falder på plads, professionelt, personligt og socialt, og det er spændende. Der sker en masse i din karriere nu, og efter en tid med forberedelser og studier er det nu tid til at udvide dit område af indflydelse. Enten er der nye og magtfulde spillere der tager lederrollen i relation til dig, eller du indtager selv en mere prominent rolle. Dette kunne betyde penge og magt, især omkring starten af midten af november, og det kan også betyde af der er nyt professionelt fokus på kreativitet og følelser. Pengene kommer når du finder ud af hvad der er de dybere psykologiske faktorer der motiverer folk. Den sidste del af november kan karakteriseres ved en større involvering med venner og grupper, og det er en tid til at komme sammen på et socialt og uddannelsesmæssigt projekt for at lægge planer. Det er den perfekte til at realisere dine talenter for at kommunikere hvad du har lært.

Fisken

Du starter nu på en ny rejse som over de kommende år vil tage dig til mørke og magiske steder, og vække en rigtig dyb forståelse for de skjulte indflydelser som guider os igennem livet. Det er den perfekte tid til rejser og studier, og til enhver aktivitet som udvider dine følelsesmæssige horisonter. Interesser for kreativitet, kultur og film på den ene side, og filosofi og spirituel aktivitet på den anden, vokser med eksponentiel hastighed. I starten af midt november er det en tid hvor du måske møder en dyb og kærlig person på dine rejser, som både er afhængig af dig, men som også kan berige dit følelsesliv. Denne person kan være ude på dybt vand i en relationer og har brug for vejledning. Fordi det er en tid hvor din indsigt er stærk og din empati er meget svag, hvis eksisterende, syntes du måske at der er mange mennesker som søger din sympati og forståelse. Der er en ret vigtig udvikling i dit professionelle liv når november går mod slutningen. Det er en god tid til at implementere planer, som drager fordel af et karriereskifte eller en form for moderniseringsproces. Det er muligt at dine interesser ligger andet steds, men det er sikkert partnere kan have gavn af modernisering og forandring på dette tidspunkt.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
5 (100%) 17 Stemmer