Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - december 2020

Vædderen

Der er en fantastisk følelse af at alt forandres her i december og dit største fokus har forbindelse til dit professionelle liv, hvor de sidste skridt tages til en omstrukturerings proces. Regler og regulativer og autoriteter, som har stået i vejen for dig i de seneste måneder er ikke længere et problem. Du er fri til at gå egne veje og køre din egen dagsorden. Den eneste fare nu er overkill – hvilket betyder at du er nødt til at lytte til dine instinkter og arbejde på selv-transformation frem for yderligere kampe. Når julen nærmer sig er der nye realiteter, som vil få indflydelse på dit sociale liv, politiske alliancer og gruppe medlemskaber i årene der kommer. Med skabelsen af nye grupper er der en følelse af frihed og oplysninger, også selv om tingene bliver mere strukturerede. De venner og grupper du er en del af, er nu mere interesserede i solidaritet og enighed, i stærk kontrast til den konkurrence prægede atmosfære der tidligere dominerede. Der er nok noget man skal vænne sig til, da du stadig går efter et individuelt spor. Du vil opdage at der åbnes nye horisonter, både intellektuelt og når det gælder rejser. Der er en ny ånd af optimisme, som får indflydelse på alles udsigter.

Tyren

Den sidste måned af 2020 er en tid, hvor en periode med intense studier eller intellektuelle kampe går mod hæld. Du kan nu assimilere en enorm viden og erfaring, som du kan anvende i dit professionelle liv når næste år begynder. Omkring jul er de store planer for karriere ændringer på plads og der kan være et stærkere tilhørsforhold med store organisationer med international udstrækning. Der kommer ny ledelse, som bringer en mere oplyst tilgang. Den første halvdel af december kan karakteriseres ved kompromisser, hvor du oplever, at du er meget afhængig af andre, hvilket kan vække stærke følelser og måske en følelse af magtesløshed. Ikke desto mindre er det vigtigt, at finde veje til at arbejde med og være enig med folk, som stadig har magten og indflydelsen over det kulturelle og intellektuelle miljø. Den anden halvdel af december er ret anderledes, hvor du er langt mere villig til at udtrykke dine egne meninger og insisterer på at få opfyldt dine følelsesmæssige behov. Tiden mellem jule og nytår fremhæver at nye tider er på vej. Du vil være i fortroppen for forandringer, arbejder med den nye ledelse, sommetider harmonisk, ofte ikke, for at skabe nye strukturer i måden, som du vælger at leve dit liv på.

Tvillingen

December starter med fuldmåne i dit tegn, hvilket fremhæver dine relationer og balancen mellem at forsøge at nå din egen dagsorden og samtidig være med på de ideer andre har. Allerede når måneden starter, vil de vildt intense og forstyrrende begivenheder på jobbet falde til ro, hvilket betyder at du kan komme videre og fokusere på nye horisonter. Et aspekt af, at nye horisonter åbnes har forbindelse til relationer til visionære mennesker, som har en drøm at sælge. December er forandringernes tid, hvor det følelsesmæssige pres forsvinder og nyt håb dukker op. Der er en kraftig trang til at øge din forståelse, som realiseres med nye studier, international udstrækning og kulturelle udforskninger. En ny epoke starter, når du har kontakt til oplyste intellektuelle autoriteter. Det er den perfekte tid til at starte studier i et multikulturelt miljø. Du har det med at gå lidt for langt i starten, bliver urealistisk entusiastisk. Der er meget at være entusiastisk omkring, men lad ikke folk føre dig ned ad havegangen. Juletiden er en mere alvorlig og intens tid, hvor du undersøger dit indre liv og følelser. Det er en god tid til psykologisk og åndelig vækst og måske en tid, hvor du er mindre social og mere interesseret i dit privatliv og intime relationer.

Krebsen

December er en udmærket måned for arbejde og karriere, da mange af de forhindringer, som har fremgang umulig forsvinder, hvilket tillader dig at øge dine fodspor, tage en chance eller to og gøre indtryk på samfundet. Solformørkelsen den 14. fremhæver muligheder for en ny udvikling, som kan få en langsigtet effekt. Det er tid til at tænke stort og være dynamisk. Professionelt associerede er nu i en position, hvor de kan arbejde perfekt sammen med dig. I dagene op til jul er dit fokus på et helt nyt sæt omstændigheder som opstår. Det er tid til at være sammen med partnere, selvfølgelig, og også med andre mennesker som dukker op og har ideer at dele. Du syntes måske at nogen, måske et barn, dominerer sagen med ekstreme synspunkter. For at imødekomme enhver konfrontation er den bedste strategi, at undgå tilbageslag og bare gå videre med tingene. En ny æra starter, som har stor effekt på dit forhold til samfundet og især til organisationer som har magt, som f.eks. skattemyndigheder, banker osv. Det er tid til at arbejde konstruktivt med den form for autoriteter og det er også et godt tidspunkt til at søge og få betydelig økonomisk eller anden støtte fra internationale organisationer. Et af de største områder der er fokus på i det nye år, vil være at opbygge viden og forståelse for psykologiske, følelsesmæssige og økonomiske faktorer, som vil dominere de kommende år.

Løven

Størstedelen af december er festtid, hvor dine bedste sider kommer ud og du sørger for, at folk er glade og underholdte. Start til midten af december er en romantisk tid, men hvis du hengiver dig for meget, kan du let blive desorienteret eller forvirret. Ikke desto mindre er det et godt tidspunkt til at starte en romance, eller at lade dig involvere i et kreativt projekt. Din energi er på toppen, du har tillid og vinder mentalitet, der er eventyr på dagsordnen og du er overbevisende. Den 21. december ændrer både Jupiter og Saturn samtidigt tegn og går ind i dit 7. hus, huset for partnerskab. Dette er en stor transition for dig, som vil få en varende effekt. En udadvendt periode begynder i dit liv, som kan have relation til store grupper du er en del af, måske med en international dimension. For den enlige Løve kan der være et forpligtende partnerskab – noget som sørger for både håb og struktur. Potentielle partnere i den kommende tid er motiverede af en følelse af socialt ansvar. Sidst i januar 2021 kunne blive en vigtig tid til at involvere sig. Tiden fra jul til nytår er en ret hårdtarbejdende tid for dig og du er villig til at gøre en stor indsats, for at få tingene til at gå glat. Du vil opleve at du arbejder tæt sammen med en ven og allieret.

Jomfruen

Når december starter er der en ændring af fokus i dit liv. En lang periode med studier, research og intens kommunikation, hvor du har arbejdet med svære materialer, er nu ovre. Dit fokus bevæger sig til familieting og et ønske om at stimulere mere håb og visioner for fremtiden. Du er fyldt med ideer – for fuld måske. Lad ikke irrationel overflod løbe af med dig i starten af december, da din dømmekraft overfor andre ikke er den bedste. Ikke desto mindre er midten af december en god tid til familieinitiativer og måske banker nye horisonter på. I løbet af 2020 har der været store udfordringer med hensyn til selvtillid og selvudfoldelse, og hvis du har børn, har forpligtelserne været hårde. Der er stadig resterende problemer i december, som kan føles som en fjendtlig handling, men i dagene op til jul, vil der komme en forandring og en ændring af fokus, som vil få indflydelse på dit arbejdsliv i løbet af et år eller to. Nye strukturer bliver etableret på jobbet og store organisationer kan spille en rolle. Fremtiden kommer og du vil blive instrumentet til at få det til at ske i de første måneder af 2021. Juletiden handler i høj grad om børn og hjertets affærer. Du slår din energi sammen med en du ser op til og sammen arrangerer I praktisk underholdning af usædvanlig natur. Det er en ekstremt opfindsom tid for dig.

Vægten

December starter måske med pengeproblemer og indtil midt på måneden er du nødt til at spare og være tilbageholdende, især i forbindelse med familie udgifter. Det er langt bedre at skære ned på unødige indkøb, end at bruge penge for et syns skyld. Du vil opleve at ansvarsfulde familiemedlemmer vil støtte din indsats. Partnere går måske til ekstremer, men omhyggelig planlægning er alt hvad der er brug for. Når det er nymåne midt i december bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen og ind i Skytten, hvilket signalerer en transition til en dejlig optimistisk periode. Det er en tid hvor du kommer ud og omkring og møder nye mennesker, både nationale og internationale. Det er en ekspansiv periode, med nye mentale interesser og øget involvering lokalt med naboer, venner og søskende. Denne optimisme vokser bare og i dagene op til jul, udvikles der et helt nyt scenarie, som vil få stor indflydelse på dit liv i løbet af det næste år eller to. Dette har forbindelse til et ønske om at være mere kreativ og udtrykke dig selv, især hvis du kan blive involveret med en gruppe venner, som ønsker at gøre noget helt anderledes. Det er også en udmærket periode for børn, som kan forme et grundfjeld i dit liv i månederne fremover.

Skorpionen

Efter mange måneder med en intens udvikling som har indflydelse på dit daglige liv og arbejdsmiljø, så begynder tingene at køle ned i december. Du kan dog stadig være overhyper og har tendens på dette punkt, at investere dobbelt så meget energi som nødigt, i at få din vilje. Ingen giver dig modstand, så undgå besættelse og over kompenserende aktiviteter. Faktisk er der midt i december en ekstremt positiv udvikling, ikke mindst når det gælder om at blive påskønnet og godt lønnet. Nye horisonter åbner op økonomisk og stærke lederes vil støtte dine initiativer for vækst. Med entusiastiske allierede på din side, vil du have resurser til endelig at nå de mål du har arbejdet på det sidste halve år. I den sidste del af december går tingene glat, hvor fokus på arbejde og kampe erstattes af en følelse af tilfredshed og præstation. Det er der hvor store strukturelle ændringer sker i dit hjem og dit familieliv. En ny æra begynder, som muliggør at du kan bygge et stærkt fundament, som vil tjene dig godt år ind i fremtiden. Det er den slags tid, hvor investeringer i et godt hjem, at flytte og positive karriereforandringer er på dagsordnen. Det er også en udmærket periode for stabil familieudvikling.

Skytten

2020 vil blive husket for de overlevelseskampe du gik igennem, sikkert som resultat af pandemien og den økonomiske omstrukturering der var nødt til at ske. Du har været på hælene det meste af året, kastet dødvægt væk, indtil du blev mager og modstandskraftig. Når december starter er disse monumentale kampe bag dig. Du er klar til noget nyt. Den 21. december møder din tegnhersker, Jupiter, Saturn. Det er noget som sker hvert 20. år og markerer en ny æra. Men, denne gang bevæger Jupiter og Saturn sig samtidigt fra Stenbukken og ind Vandbæreren og for dig, er det lige som at slippe ud af et fangehus og komme ud i lyset. Dit fokus vil fuldstændigt ændre sig i løbet af næste år og det der bliver vigtigt nu, er mental udvikling og udstrækning. Det kan betyde nye studier, rejser til udlandet, hvor du bruger din hårdt vundne erfaring til at undervise andre, og generelt at arbejde på dine lærings- og kommunikationstalenter. Livet bliver lettere. December er et vendepunkt, hvor du får din selvtillid tilbage og får en følelse af eventyr. Det er en udmærket tid for dit kærlighedsliv og for alt der har med børn at gøre. Nu er det tid til at tage en chance eller to og tro på fremtiden. Du vil få en masse nye venner.

Stenbukken

De sidste tre år har din tegnhersker, Saturn, været i Stenbukken. Der var en kort periode fra april til juni i år, hvor den var i Vandbæreren, blot for at bevæge sig retrograd tilbage til Stenbukken. Hvis du oplevede noget anderledes i den periode, så bør du vide, at dette var en forsmag på det som kommer, bort set fra, at det bliver meget bedre. Det er fordi, at her i december bevæger både Jupiter og Saturn sig ind i Vandbæreren og signalerer starten på en vigtig ny epoke. Dette har i høj grad med arbejde og penge at gøre. Det er den slags tid, hvor du måske arbejder i en international organisation eller med en gruppe mennesker som har lyse ideer omkring, hvad der er værdifuldt i samfundet. Ikke bare penge og materialisme, men også social solidaritet. Af stor betydning er nu, hvordan samfundet, arbejde og betaling er i en proces med radikale forandringer og du kan være i front af disse forandringer, arbejdende med store grupper, for at få tingene til at ske. På hjemmefronten letter meget af presset her i december. Der kan have været en ekstremt pressende person, som har haft indflydelse på familielivet, men omkring jul er der større fokus på mere harmoniske relationer. Det er en tid, hvor partnere og venner i høj grad er på din side og glade for at gøre som du ønsker.

Vandmanden

2020 har været en tid med betydeligt pres, som du har følt var eksistentielt. Mange udviklinger har vækket angst og fokus på en følelse af isolation og manglende evne til at få trækkraft til dine planer. Perioden fra april til juni var måske anderledes, hvor nye planer blev formet, dog kun til tilbagegang. Indtil nu. Her i december sker der en epoke skabende konjunktion mellem Jupiter og Saturn i dit tegn – for første gang i 800 år. Når disse to gigantiske planeter mødes lige før jul, vil en helt ny verden begynde at åbne sig. Du kommer ud af en tid med isolation og tilslutter dig en gruppe indflydelsesrige mennesker, som har store ideer omkring, hvad der gavner samfundet og hvordan man kan skabe en mere moderne fremtid. Endelig går tingene i din retning og det du begynder på nu, vil have en effekt i mange år. Du kan forvente en solid økonomi og en klar vej frem til en storartet fremtid. Vandbærere er kendt for at nyde venskaber og gruppe arrangementer, men 2020 har været anderledes, hvor du har følt dig mere isoleret. Dette ændrer sig alt sammen i december, hvor nye grupper dukker op med dynamiske ideer og en kan-godt tilgang. Det kan være spændende og bevidsthedsudvidende. Når nytåret tikker ind, vil du være helt klar til at tage føringen og sætte dagsordnen.

Fisken

Der kan være en følelse af professionel desorientering når december starter, men det forsvinder hurtigt, når en plan tager form, og som bringer mere fred i sindet. Når nymånen falder i dit 10. hus, huset for karriere, midt i december, er dine associerede optimistiske om vækst og øget indtjening og der er stor sandsynlighed for at der kommer penge i din retning. Men til en vis grad mister ambitioner og mål deres tiltrækning. Du kæmper måske med betydelige skuffelser med venner og de grupper du er en del af, og du er sikkert i en proces med at frigøre dig fra folk, som alligevel aldrig var på dine bølgelængder. Der starter en ny epoke for dig, hvor du søger mening og tilfredshed i dit indre liv, frem for i socialt engagement med folk, som er alt for fanatiske i deres overbevisninger. Når julen nærmer sig længes du efter fred og ro, hvor du kan udvikle åndelighed i selskab med folk, som er motiverede af humanitære ideer og solidaritets principper. I månederne forude, vil du foretrække at gemme dig for det store publikum og udvikle private interesser. Nogle mennesker ville kalde det for eskapisme, men for at finde den sande mening med livet, er der nødt til at være en tilbagetrækning fra verden.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.