Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskop

Du finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - januar 2022

Vædderen

Januar starter konstruktivt og det er en særlig god tid til at være en del af en gruppe som udvider dine horisonter intellektuelt, eller som bringer nye perspektiver gennem rejser og socialt engagement. Det er en periode, hvor du søger sandheden filosofisk, men også en tid, hvor du kan blive fortabt omkring hvilken tro du kan tilknytte dig, for enhver tro har fejl i sidste ende. At finde et sæt principper som du kan holde dig til vil blive svært, men åndeligt berigende, i løbet af den første måned af 2022. Det er en kompliceret måned for partnerskab, især på det professionelle plan, hvor kriser og transformation synes at kendetegne udviklingen. Intense tanker er omkring hvor man skal fortsætte, men i øjeblikket er det to skridt tilbage og et frem. En stor svaghed skal elimineres før der kan skabes fremgang og det kan tage en måned eller lignende – en periode som måske vil se ændringer i ledelsen. I den sidste uge af januar vil du selv forvente en stærkere lederrolle, eller alternativt vil du låne din magt til en, som har opbrugt deres muligheder for øjeblikket. En periode begynder så, hvor du udøver din magt, hvilket ingen vil være i stand til at modstå.

Tyren

Hvis du er optaget af noget i forbindelse med studier eller højere uddannelse, så vil tiden fra januar til marts være en tid, hvor du genovervejer dine ambitioner og mål og modificerer dem, måske endda drastisk. Det som du i øjeblikket er engageret i er udmattende og du er nødt til at overveje om du bør skifte spor, eller i hvert fald kanalisere dine interesser i mere spændende ideer – noget som kunne ske i slutningen af januar. Ligeledes vil enhver ideologisk kamp om retfærdighed være under overvejelse og det kan det tage nogen tid at løse. Hvis du planlægger at begynde på en rejse eller en uddannelse, så er det den ideelle tid til at genoptage noget der har være på pause. Socialt er der nye og vigtige tendenser til at udvide din vennekredse og dit engagement med organisationer, som har høje idealer. Du har ekstremt stærke overbevisninger lige nu og det er godt at være en del af en gruppe som deler dem. Når det gælder dine relationer vil slutningen af januar og starten af februar være et godt tidspunkt til at slå dig sammen med en stærk partner, især hvis du er engageret i en svær rejse. Relationer foretrækkes på dette tidspunkt, på grund af at potentielle partnere vil være ambitiøse og hjælpe dig med at få tingene gjort og vil kæmpe for dig.

Tvillingen

Januar og februar bliver nogle ekstraordenære måneder for dig, fordi du vil være i to forskellige verdner. På den side vil du prøve på at starte noget nyt og på den side, vil du prøve at færdiggøre noget som har været kilde til smertefulde følelser. Det sidste handler om bestemte relationer – måske til børn eller en anden du har stærke bånd til – hvor personen det handler om gennemgår en krise og må ændre planer. Du er måske nødt til at spille en rolle i at hjælpe dem til at navigere igennem en følelsesmæssig labyrint. Samtidig begynder januar 2022 med et nyt fokus på studier eller rejser og helt generelt, i at udvide dine horisonter. Du ønsker at få en sund krop viden eller kvalifikationer måske. Tingene bliver dog hurtigt komplicerede, på grund af en uventet drejning af begivenheder midt i januar, som kan tvinge dig til at klare ufærdige ting. Det kunne betyde at bevæge dig fra et territorie til et andet og tilbage igen. Generelt, og især professionelt, vil 2022 begynde meget positivt. Der er en vækst i din karriere på en måde som nyt lederskab med idealer du tror på står for – f.eks. humanitært, økologisk eller miljøbevidsthed. Der er mange høje idealer som vil inspirere dig i månederne forude.

Krebsen

2022 begynder med et positivt fokus på inspiration gennem åndelige interesser og international udstrækning. Idealer og drømme er stærke og vokser sig endnu stærkere i løbet af de næste tre måneder, men der er en tendens til at miste jordforbindelsen. Hvis drømmene tager over, så kan boblen briste. Januar starter med fokus på en række vigtige relationer i dit liv. Der kan for eksempel være en familiesag, som nåede et krisepunkt i december, og som du vil arbejde hårdt på at løse i denne måned. Omkring den 8. januar bliver du konfronteret med en, du har med at gøre, hvilket kræver, at du genforhandler vilkår ud fra nye omstændigheder. Slutningen af måneden bringer et vigtigt vendepunkt og spændende nye muligheder, som kan være relateret til internationale grupper. Januar tegner til at blive både spændende og intens – en tid, hvor du er uden for din komfortzone på grund af en afhængighed af, hvad andre vil gøre. Dette forstærkes af det faktum, at de mennesker, du har at gøre med, ikke lige ved, hvad de vil gøre, og bliver ved med at ændre mening. Du skal bare tilpasse dig og navigere omhyggeligt. Andre mennesker har meget magt, og slutningen af måneden bringer møder med særligt stærke potentielle partnere. Du ønsker ikke at gøre dem til modstandere.

Løven

Nymånen, når januar begynder, bringer fokus på strukturen og rytmen i dit daglige liv – især arbejdet. Der er ekstremt stor vægt på forandring og transformation, der påvirker kolleger, kunder og kunder. Gamle spøgelser kommer hjem for at sove, og folk er generelt i to sind om, hvad de skal gøre. Det er en god idé at gense områder i dit arbejdsliv, som har brug for ekstra opmærksomhed og reparation. Kolleger er i krise, og måske kommer der udskiftninger. Effektivitetsdrev fjerner det døde ved i et forsøg på at bringe nyt liv, og du kan forvente en spændende ny udvikling på arbejdet i slutningen af måneden. Omkring den 20. januar mindskes dit fokus på, hvad der foregår på arbejdet, og din interesse for, hvad der foregår i personlige relationer, stiger. En fremragende periode begynder for udadvendte aktiviteter med grupper, og for den single Leo er slutningen af januar et glimrende tidspunkt til at knytte et stærkt bånd til en partner. I partnerskabsspørgsmål er dette en tid til at lade andre tage initiativet og tilpasse sig det, de ønsker. Du skal gå uden for din komfortzone, nedtone ethvert overdrevet behov for opmærksomhed og arbejde for gruppens solidaritet.

Jomfruen

Når det nye år gryer, flytter planeten for ekspansion og held, Jupiter, ind i dit modsatte tegn Fiskene. Det er muligt, at et forhold fra sidste sommer kommer op igen på dette tidspunkt. De første par måneder af 2022 er præget af engagement i enkeltpersoner og grupper, som har en stor drøm, som de håber at realisere. Du møder idealister, musikere, kunstnere, spirituelle søgende – eller mennesker, der drømmer om at være det. Der er også stort fokus på udviklingen på arbejdspladsen. Du gennemgår en periode med omstrukturering på arbejdet, hvilket er noget, der i høj grad påvirker de mennesker, du arbejder sammen med, som oplever deres daglige rytmer forstyrret. Du vil meget gerne vise solidaritet og engagement, men det er højst sandsynligt, at uforudsete udviklinger tvinger dig til at sætte planer i bero i midten af januar. Du har brug for en ændring af planen, og det kan involvere at bryde nogle regler. Du kan blive tilgivet for at tro, at du er tilbage, hvor du startede ved udgangen af denne måned, fordi der er uafsluttede forretninger, der kommer til at absorbere tid og energi. Dette kan for eksempel være forbundet med et barn eller en kreativ kollega, der er i krise. Du bliver nødt til at håndtere, hvad end dette er, før du kan gøre fremskridt.

Vægten

Du kan blive tilgivet for at tro, at du er tilbage, hvor du startede ved udgangen af denne måned, fordi der er uafsluttede forretninger, der kommer til at absorbere tid og energi. Dette kan for eksempel være forbundet med et barn eller en kreativ kollega, der er i krise. Du bliver nødt til at håndtere, hvad end dette er, før du kan gøre fremskridt. Så hvad betyder dette, metaforisk? Forslaget er, at du også her i januar vil blive trukket dybt ind i et problem, måske forbundet med familien, dine rødder og fortiden, som du først kommer ud af i marts. Uanset hvad der skete i slutningen af januar, vil det sandsynligvis fortsætte, hvilket kræver en dyb undersøgelse af skjulte problemer. Hvis noget derhjemme opbruger dine ressourcer, så er du måske nødt til at skille dig ud fra det. Du vil ikke være alene i denne proces, og du kan forvente hjælp til at navigere i eventuelle problemer. Vendepunktet kommer i slutningen af januar, hvor du finder en genial og befriende løsning. For singlen Vægten er der også indikationer på, at et forhold, som måske ikke er fuldt etableret tilbage i december, får en ny chance, og at det i midten af februar er opnået forening. Hvis du er i et forhold, er dette tidspunktet, hvor du kombinerer din interesse omkring et fælles familiemål.

Skorpionen

Januar starter med en optimistisk tone, med en følelse af, at din økonomi har et solidt grundlag, især i forbindelse med hjem og familie, og at der kan lægges fornuftige ekspansionsplaner sammen med investeringer. Der skal udvises forsigtighed omkring den 11., hvor hjertesager kan føre dig på afveje, så vær ikke overmodig. Du kan roligt stole på råd fra familie og venner. Relationsforhold er mere komplekse, både i forbindelse med partnere og med søskende, medrejsende eller mennesker, der bor tæt på. Der er et knudret problem, der opstod omkring slutningen af december, som vil tage lang tid at løse. Folk får brug for din hjælp og magt, men du vil ikke være i stand til at give det før midten af februar, hvilket også er et godt tidspunkt for partnerskab. I den sidste uge af januar er der skiftet vægt, og i løbet af de følgende to måneder vil du være i et beslutsomt humør, topmotiveret til at opnå store ting intellektuelt og i forbindelse med kreativ kommunikation. Dette sætter scenen for nogle virkelig store udviklinger i begyndelsen af næste måned, både på et professionelt plan med kreative mennesker og romantisk med partnere og børn.

Skytten

Allerede i begyndelsen af januar flytter din tegnhersker Jupiter ud af Vandmanden og ind i Fiskene, og det kan bringe dit fokus tilbage til tidligere udviklinger i dit hjem eller familieliv tilbage i perioden fra maj til juli 2021. Hvad du måske har startet så har du nu en chance for at bringe til afslutning. Det kan være et familieprojekt eller et forsøg på at realisere en stor drøm forbundet med stærke idealer om natur, økologi, vand og et naturligt miljø. I mellemtiden er der ekstremt stor vægt på den økonomiske udvikling i forbindelse med dit arbejdsliv eller sociale relationer. Perioden fra januar til marts er en økonomisk omstruktureringstid, hvor det er vigtigt at komme af med eventuel dødvægt i form af udlevede forhold. Et resultat kunne være innovative ændringer i rytmerne i dit daglige arbejdsliv, som giver dig frihed til at bestemme, hvordan du vil arbejde, med hvem og hvornår. Når slutningen af januar nærmer sig, begynder stærke nye tiltag i forbindelse med indkomst at give nogle store fordele. Det kan have at gøre med en kreativ satsning, hvor du giver inspiration, og andre giver midler og organisation. En eller anden form for partnerskab kan være gavnlig i midten af februar.

Stenbukken

Når januar begynder, fortsætter din tegnhersker Saturn sin rejse gennem Vandmandens tegn, så du er midt i en periode, der strækker sig fra januar 2021 til marts 2023. Fokus i denne periode er på at arbejde med et team, gruppe eller international organisation med vægt på socialt oplyste projekter – især på ressource- eller økonomiområdet. Fra januar til marts 2022 er der et intenst fokus på relationer – det kan være i dit kærlighedsliv, eller med et barn, eller med en professionel kollega eller chef. Nogen kan være i en krise på dette tidspunkt, der skal håndtere bekymrende følelsesmæssige problemer, som er svære at løse. Dette er noget du, og måske en partner, er intenst involveret i, og dit naturlige instinkt er at løse problemer ved at skære igennem til kernen og tage en fast beslutning. At håndtere kompleksiteten af relationer i denne periode er en vanskelig og labyrintisk proces, og du vil sandsynligvis blive involveret med en række mennesker, der stoler på dig. Når Mars går ind i dit tegn Stenbukken i løbet af den sidste uge af januar, kan du få styr på eventuelle ufærdige problemer. På dette tidspunkt giver en magtfuld allieret en hjælpende hånd, og det er, som om du har fået genoprettet din eksekutive evne.

Vandmanden

Som du lægger ud i løbet af året 2022, står du stærkt, selvom du kan mærke, at der har været et stort pres på dig. I virkeligheden kæmper du for at skabe en livsstil, der svarer til dine autentiske behov, men du er nødt til at gøre dette i en tid med omvæltninger i samfundet, hvilket fører til krydsstrømme, som kan være meget destabiliserende for dig. Det er en proces, der startede i januar 2021 og vil være afsluttet i marts 2023, hvor din bane vil være klar, og du kan begynde at konsolidere, ikke mindst økonomisk. Finans er et område, hvor der sker ekspansion her i januar, og tingene ser optimistiske ud. Dette kan være fantastisk, men det er afgørende, at du ikke begynder at bruge eller investere på et håb og en bøn. Hvis du puster en finansiel boble op nu, så springer den i marts. Til gengæld er der en rigtig positiv udvikling, især sidst i januar og begyndelsen af februar, som kan give ekstra penge. Januar er en dejlig måned for kreative ideer og kommunikation, og det er sandsynligt, at du får meget travlt med at arrangere møder og lave korte, men fornøjelige ture – det handler om forbindelser og netværk. Et projekt, du håber kan igangsættes, kan dog blive nødt til at blive sat i bero midt i januar... måske er tingene ikke klar, og der er uafsluttede sager, der skal tages hånd om.

Fisken

Når januar 2022 starter, flytter den største planet i solsystemet, Jupiter, med sine 79 måner, ind i dit tegn. Dette indikerer en dynamisk ekspansionsperiode, som vil dominere året. Da Jupiter trådte ind i Fiskene i forsommeren sidste år, men derefter gik retrograd, har du måske allerede fået en forsmag på den slags håb og drømme, der vil dominere i 2022. Dette er en tid, hvor du kan tune ind på din sande natur og udtrykke din kreative, spirituelle og idealistiske side. Som Fisk er du sandsynligvis en drømmer. Du skal passe på, at dine drømme er forankret i virkeligheden, da Jupiter fortsætter med at forbinde Neptun i begyndelsen af april, og selvom dette er en euforisk kombination, er det også som en boble, der springer ud. Bliv guidet af venner, som altid vil give en dosis realisme. Hvad angår venner, og den sociale scene generelt, er det en intens periode. Der kan være særligt én ven, der gennemgår en transformationsproces, og det er også sandsynligt, at partnere kan blive involveret. Tingene bliver løst på overraskende måder og til din fordel i midten af januar. I slutningen af januar kommer nye og magtfulde venner til scenen, og hvis du indgår en stærk alliance med kompetente mennesker på dette tidspunkt, vil du have betydelig succes.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

Månedshoroskop - Læs dit Månedshoroskop
Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.