Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - juli 2018

Vædderen

I det dit tegns hersker Mars begynder at bevæge sig retrogradt i det Juli måned begynder, vil der være en periode op til slutningen af August, hvor du vil håndtere nylige udviklinger i forbindelse med venner, internationale organisationer eller andre grupper. Disse udviklinger forstyrrer strukturer og vaner fra fortiden, hvilket inspirerer dig til at genevaluere dine værdier, både socialt og økonomisk. Henover Juli har du en tendens til at trække dig fra ideologiske konfrontationer, men du vil stadig være i front når det kommer til sociale situationer som kan sætte dig på tværs af det konventionelle samfund. Når nu det er ferie sæson, er der også en stærk fokus på hjemmet og familien, særligt i start til midt Juli, hvor du gerne vil være i idylliske omgivelser , ved havet eller andre steder tæt på vand. I det du nærmer dig enden af Juli, opstår der nye spændende tendenser, og det er måske det bedste tidspunkt for eventyrlige ferier, sjov og romantik. Du kan få lyst til at tage tilbage til et sted du har været før, eller genoprette forbindelsen med venner fra fortiden. Det kan også være en forstyrrende periode, i det du bliver draget til folk og romantiske situationer som er intense, uforudsigelige og modsat fra hvad alle forventer. Børn er i fokus, og det de gerne vil have, er måske ikke det du gerne vil have.

Tyren

Juli begynder med fokus på hjemmet og familien, og på at nyde de luksusting som du har råd til. Det er en ideel tid til at bruge penge på hjemmet og til at invitere folk hjem til dig. Det er skiftende tider, og partnere i dit personlige eller professionelle liv lader til at genoverveje planer, hvilket kan være forstyrrende for alle der er involveret. Så snart tingene kommer i gang, så er det helt ustoppeligt. Lidt før midt Juli er der en overgang, med fokus på at bevæge sig mod kreative interesser hvilket åbner nye horisonter for dig. Det er også en ideel tid for at gøre noget spændende med børn, og international rejse kan være på dagsordenen. Der er vidunderlige muligheder for vækst, og for at implementere en fuldstændig ny livsstil på grund af intellektuelle, politiske og kulturelle interesser. Sen Juli er en romantisk periode, og selvom du har en tendens til at være tøvende og en smule usikker på dig selv, så er din romantiske fantasi meget aktiv og du er åben over for folk som har en drøm og en magisk effekt. Du skal bare være forsigtig, så at du ikke lader dine håb og drømme løbe af med dig.

Tvillingerne

Juli starter med en fokus på fjerne horisonter, og ferierejser er på dagsordenen. Du føler dig i et kreativt humør, og vil gerne udtrykke ideer som går imod normen og som er ganske provokerende. Du kan omgås med folk som har meget radikale synspunkter, hvilket kan skabe forstyrrelser lokalt og på sociale medier. Tidligt denne måned kan det skabe konflikt med partnere, kollegaer eller chefer, som gerne vil have du holder lavere profil. Nymånen d. 13 Juli bringer en stærk fokus på de materielle aspekter af dit liv, hvordan du skal dele og hvordan du skal fjerne unødvendige udgifter. En fornuftig tendens omkring familie sager er ideel når der skal arbejdes i hjemmet, organiseres familie, bygges og skabes forbedringer i hjemmet, med et moderniserende perspektiv. Ting du påbegynder kommer til at tage længere tid end du tror og forandringer vil være mere radikale end du forventer. Der er en stærk fokus på aktiviteter i nabolaget henover Julis sidste uge, og du kan spille en central rolle i et kommunikationsprojekt. Du vil genoverveje nogle gamle ideer og komme i forbindelse med gamle bekendte, søskende og andre mennesker som er modtagelige over for dine ideer. Nu ved du hvordan du skal undgå kontroverser som ellers har været dominante i starten af måneden.

Krebsen

Du er stærkt klar over de udfordringer som partnerskaber og gruppearbejde præsenterer i Juli, og arbejder hårdt på at mestre en balance mellem at harmonisere dine autentiske behov og prioriteter hos folk som du har et stærkt forhold til. Det lader til at denne proces går virkelig godt, og tidlig Juli virker perfekt for kreative projekter, rejse og belønnende forhold med elskede. En spirituel rejse kan være på dagsordenen. Juli d. 13 står Nymånen i dit tegn modsat Pluto, hvilket tyder på en dybdegående transformation som har effekt på specifikke forhold. Det er tid til at udtrykke dine grænser, snakke tingene igennem for at nå ind til kernen af problemer, og eliminere faktorer som dræner dig. Du bliver nød til at anerkende og stå inde for din egen opførsel, i stedet for at dæmonisere andre. Den sidste uge på måneden er en meget spændende periode, men det er ikke en tid hvor du kan forvente at være i stand til at holde dig til planerne. Det er en god tid til at tage ud af at rejse og have spontane aktiviteter, selvom du skal være klar over finansiel ustabilitet eller uforudsigelige udviklinger i forbindelse med at dele, investere, resurser osv. Der kan være grupper eller organisationer som du ikke stabilt kan stole på længere.

Løven

Med Merkur i dit tegn i det Juli begynder, kommer det til at være en travl og social periode for dig. Faktisk kan du have brug for at være afskåret tidligt på måneden, og det er en ideel tid til at nyde frugterne fra hjemmet, haven og naturen, men venner kommer til at ringe rundt og folk vil gerne tage steder hen, del deres nyheder og bliv involveret i spændende gruppeaktiviteter. De folk du kender lader til at være engageret i alle slags kontroverser og provokationer, hvilket kunne være en af grundene til at du fortrækker at blive i din hule. Slutningen på måneden, er dog en langt mere aktiv og udadvendt periode, og det ville være den ideelle måned til at tage af sted på en eventyrlig ferie, særligt hvis det involverer en gruppe af mennesker som du kender fra før. Du kan være en smule usikker omkring dine økonomiske resurser, og det er bestemt ikke tiden til at låne, eller spille hasard, så sørg for at du har et fast greb om dine finanser. Måneformørkelsen i slutningen af måneden finder sted i dit modsatte tegn Vandbæreren, hvilket fremhæver en ekstremt aktiv og spændende tid i forhold, hvor du møder nogle ekstraordinære mennesker, som kan udfordre status quo og skabe en masse ustabilitet hvilket kan have en indflydelse på din karriere.

Jomfruen

Juli starter på en afvigende tone, hvilket kan være forbundet til uenigheder med kollegaer, eller en anden slags kontrovers eller en principsag. Hvis det sker, så hold dig uden for og lad andre mennesker tro hvad de gerne vil tro, du bliver ikke nød til at ændre dine synspunkter. Henover månedens anden uge bevæger kærlighedens planet, Venus, sig ind i dit tegn, hvilket fremhæver en blid og rar del af din natur. Det er godt for at rejse og arbejde eller sundhedsrelaterede ferier, og henover midten af Juli er du fuldstændig forstående over for folk du møder, villig til at hjælpe dem, og inspireret af en spirituel, kreativ eller kunstnerisk vision. Din styrende planet, Merkur, bevæger sig faktisk retrogradt, hvilket den gør tre gange om året, hen imod slutningen af Juli, hvilket indikerer at du fortrækker at holde lav profil henover Juli og August, udvikle dine egne ideer, hobbyer og interesser. Det er en periode hvor du måske ikke ses i øjenhøjde med en partner, men det betaler sig at lytte og udveksle synspunkter. Partnere kan have en meget vis tilgang til livets mysterier, men de vil ikke dele den med dig med mindre du spørger.

Vægten

Tidlig Juli er en udadvendt og sjov periode for dig, en tid til at socialisere og nyde de venner og grupper som du er en del. Nye folk bevæger sig ind i din sociale cirkel, og de kan have nogle vilde og provokerende ideer. Børn har også en tendens til at være frigjorte i øjeblikket, provokerende og de kræver friheden til at gøre hvad de vil. Kort sagt, er de svære at kontrollere, men de kan stadig være sjove hvis du løsner restriktionerne. I den anden uge af denne måned, kan du have lyst til bare at tage væk til et stille sted. Midten af Juli er den perfekte periode til at nyde noget afslapning, i haven, sommerhuset, en båd, hvilket som helst sted hvor du kan kommunikere med naturen og nyde de stille fornøjelser ved at leve og elske. Selvom du nyder isolation denne måned, er der stadigvæk en kolossal mængde af aktivitet som finder sted, og særligt partnere søger spænding og eventyr. Det er næsten sikkert at du bliver draget tilbage i den sociale svirvel, og den sidste del af Juli er den slags tid hvor du vil rejse eller socialisere med venner, partnere og børn. En form for international organisation eller et kreativt gruppeprojekt kan kræve dit engagement og din opmærksomhed.

Skorpionen

I det Juli begynder kan du undre dig over hvorvidt de forandringer du indførte for nogle måneder siden overhovedet har medbragt nogle resultater. Der er en fornemmelse af inerti, hvilket har særlig indflydelse på dit private eller hjemlige liv, og det begynder at gå op for dig at du ikke har været radikal nok når det kommer til fremtidsplaner. Utroligt som det lyder, så skal alting gennemføres fuldt ud. Forandringer kommer, men for at det skal gennemføres skal du fortsætte med at konfrontere de og folk og ting som har stoppet forandringerne fra at gennemføres. Det lader til at forbundet med et unormalt eller internationalt miljø, og som tingene står lige nu, kan det involvere at bevæge sig frem og tilbage mellem to steder. Lige nu bliver du nød til at vende tilbage, senere kan du bevæge dig videre til det sidste mål. Det er ved fuldmånen henover Julis sidste uge at du føler behovet for at komme i bevægelse. Du vil rejse på det her tidspunkt, og kontrasten mellem hjemmet og det fremmede vil være så stærk som overhovedet muligt. Folk vil give dig råd, men du kommer ikke til at lytte, og hvorfor burde du det? Du ved at et modigt brud med fortiden er krævet.

Skytten

Juli er en tid hvor du føler en betydelig inerti, som om at du har gjort hvad der skal gøres, så hvad så nu? Meningen med denne periode er at udvide din forståelse for det menneskelige liv og udforske en følelse af isolation baseret på en realisering om at alle bliver nød til at være alene på et tidspunkt i deres liv. Ensomhed er det bedste tidspunkt til at tune ind til spiritualitet, naturen og kosmos. Du kan forvente livlige diskussioner med partnere og folk du møder på dine rejser, folk som emmer af en formål og føler sig, i modsætning til dig, som en del af et fællesskab af mennesker fra alle livets kroge. Der er en enorm mængde af ny aktivitet i dit nabolag, og højst sandsynligt også i dit arbejdsmiljø, og de forandringer du ser omkring dig repræsenterer en ny fremtid som snart ankommer. Juli er et vendepunkt for dig, hvor du sætter de sidste strøg på dine indre værdier, spirituelle vækst, og psykologiske indsigter. Når November ankommer vil du komme ud af skyggerne og begynde at sprede din egen personlige besked, påtage dig en større profil og styre dit liv mere proaktivt.

Stenbukken

Tidlig Juli er karakteriseret af stærke partnerskaber og belønnende venskaber, en tid hvor du bliver værdsat for den du er, og hvordan du giver pålidelighed og struktur i livet. Du fornemmer at det der er vigtigt i måneden forude er innovation og forbindelse med nye folk og nye omstændigheder, hvilket åbner en dør til kreativitet og selvudfoldelser. Nymånen i dit modsatte tegn Krebsen omkring d. 13 sætter fokus på en intens undersøgelse af hvad der skal gøres for at eliminere svagheder og promovere styrker, og det kunne være en god tid til at komme af med de svage led. Det er også en ganske favorabel tid til at rejse, særligt med dine børn, hvis du har nogle, eller til at studere. Du kan møde nogle ekstraordinære folk, og det er en perfekt tid for hobbyer, håndværk, og ture som har et praktisk formål, en madlavnings ferie i Toscana for eksempel. Den sidste uge i Juli er mere forstyrrende, og det kan være fordi et barn eller elsket har en meget speciel ide om hvad de gerne vil have, hvilket måske ikke harmoniserer med din egen mere konservative smag. Det er en tid med finansiel og følelsesmæssig usikkerhed hvilket kunne tage flere måneder at løse.

Vandmanden

Du starter Juli måned med at den dynamiske Mars bevæger sig retrogradt i dit tegn, hvilket indikerer høje energi niveauer, og måske høje stressniveauer, i forbindelse med forandringer i dit liv, hjem eller karriere, som du ikke kan håndtere lige nu. De folk du møder er opfindsomme og på en måde ganske provokerende, og det føles som om du er på en karrusel uden mulighed for at komme af. Forvent ikke at tingene er normale, det er en periode med hurtige forandringer. Partnere i denne periode kan være meget involveret i deres eget arbejde, enten ved at nyde den afstand der kommer ved at være på ferie, eller ved stille at arbejde med noget som er meget tilfredsstillende for dem, men som ikke lader til at røre dit liv særligt meget. Det der er interessant er at dykke dybere ned i psykologiske problemer og udvide din praktiske forståelse for de skjulte følelsesmæssige kræfter som har indflydelse på vores kroppe og sind. Denne nye forståelse for sindet og kroppen kan være et gennembrud for dig. Den sidste uge i Juli er også en tid for dynamik og forandring, og det kunne være tid til international rejse eller for at modtage besøgende langvejs fra. Der kan være en viljekamp på det her tidspunkt, og hvis du gerne vil undgå flossede nerver, så sørg for at gøre noget spændende som du kan kanalisere al din elektriske energi ind i.

Fisken

Juli er god tid for at rejse og gøre dig bekendt med steder hvor du har været før. Spirituelle miljøer har en stor tiltrækningskraft over for dig, og steder hvor du kan dykke ned i kulturelle hemmeligheder. Du har en følelse af inerti, og når du kommer et sted hen, har du ikke lyst til at bevæge dig. Det er klart at stranden appellerer til dig, men arkitektoniske ruiner fra en fjern fortid kan også være tiltrækkende. Med Nymånen d. 13 som falder i dit femte sol-hus, der er forbundet med nydelse, børn og selvudfoldelse, er midt Juli en ideel tid for familie sjov, kreative initiativer og alt der har noget at gøre med havet. Musik og film er også ideelle fritidsaktiviteter som du kan nyde. Nye mennesker dukker op i horisonten på dette tidspunkt, og de kan ende med at hjælpe dig med en af dine projekter. Der er en stærk fokus på dine daglige vaner og dit arbejdsliv denne måned, og særligt den sidste uge i Juli er en forstyrrende periode hvor der er kontrovers om hvem du burde tage styringen. Nogle mennesker er fast besluttet på at sabotere tingene bag scenerne, og dette kan skabe forstyrrelse i de næste par måneder. I November vil det være dig, som tager kontrol over hvad der skal ske i din karriere.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer