Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - april 2019

Vædderen

I det April begynder, bevæger dit tegns hersker, Mars, sig ind i Jomfruen hvor den vil være indtil d. 16 maj. Det melder om en periode med dynamisk kommunikation med en fokus på rejse og uddannelse. I det Nymånen falder i dit tegn d. 5 April, er du fuld af entusiasme omkring nye initiativer, og klar til at række ud efter folk. Når det kommer til forhold, er partnere besværlige at nå, enten på grund af at de forfølger et idealistisk projekt, eller fordi dit kærlighedsliv er præget af tiltrækning, til nogen du ikke kan få, eller nogen som ikke kan forpligte sig. Det kan passe din egen dagsorden, idet du ikke har lyst til at binde dig, og du foretrækker at holde dine muligheder åbne. Henover den anden halvdel af måneden er der meget aktivitet i dit liv. Det er en ideel periode for kommunikation i alle områder, og dit arbejdsliv blomstrer som resultat. Der er en større fokus på forhold, både i dit personlige og professionelle liv, og magtfulde spillere, hjælper med at udvide dine horisonter, selv hvis du skal omstrukturere lidt. En god periode for partnerskaber begynder, og elskede er meget på din side, og er glade for at tage initiativer på dine vegne.

Tyren

Tidligt i sidste måned bevæger oplysningens og forandringens planet, Uranus, sig ind i Tyren, og sætter sig til rette, og vil ikke rykke sig indtil 2026. Det kan siges at være en periode med vigtig fornyelse og forandring i dit privatliv. Tidligt i april er fokus meget på dit sociale liv, og de ideer og værdier, som er vigtige for dig i dit lokalmiljø. Du er særligt sensitiv over for folk, som er i en besværlig situation, og du er motiveret til at ofre dig betydeligt for at hjælpe. Det gælder også miljømæssige situationer. Du er villig til at eksperimentere med dit liv lige nu, og overveje alternative livsstile. Her i april er der et behov for at være alene og for at omgås folk, som er villig til at kæmpe hårdt for deres principper. Ved d. 20 April er du klar til at tage en personlig beslutning omkring dine mål og højere idealer, og det er et godt tidspunkt for en ny vinkel i dit professionelle liv, hvor frihed og uafhængighed har større betydning. Det er dog ikke tid til at være naiv, særligt når det kommer til penge. Venner og partnere kan have finansielle forslag, som ikke holder vand, og det er i orden at diskutere idealer sammen, penge kan blive tabt ved dårlige investeringer.

Tvillingerne

I det april begynder, bevæger dynamikkens og handlingens planet, Mars, sig ind i dit tegn hvilket forfrisker dig indtil den bevæger sig videre d. 16 Maj. Det er en ideel periode for dig, særligt henover den anden halvdel af måneden. Dynamiske venner vil handle på dine vegne, for at få tingene til at ske, og der en følelse af gensidig gevinst, og en påkrævet pause fra det tidligere kaos og forvirring. På grund af dit tegns hersker, Merkur, begynder måneden med at lave den tredje og fjerde konjunktion med Neptun efter en lang retrograd periode, og det lader at du kæmper for at få noget til at fungere, men din indsats forsvinder, som sand igennem dine fingre. Det du skal gøre tidligt i april, er at genskabe forbindelser og konsolidere dine alliancer med folk og institutioner med autoritet, og du bør lytte til deres råd. Det involverer at bygge videre på det, som fungerer og eliminationen af de drømme, som ikke har mulighed for succes. Efter midten af April vil tidligere problemer blive afsluttet, og du føler en ny følelse af dynamik og entusiasme. Fokus bevæger sig hen imod venskaber og udvikling af dit sociale liv, og entusiastiske folk med en veludviklet sans for fester slutter sig til dig. Det er der hvor gensidigt gunstige alliancer bliver skabt, og virkelig gode venskaber bliver smedet.

Krebsen

Professionelt er april en dynamisk måned for dig, hvor du påtager dig lederskabsrelaterede initiativer og starter nye projekter. Du løber ind i masser af kvalificeret modstand, hvor du kan vælge at kæmpe eller at være diplomatisk. Problemet er at andre folk, kan have lyst til at spille sikkert, imens du ikke har noget imod en risiko eller to. Du er sikker på din evne til at udvide og opnå professionel succes, og du kan ikke fejle, særligt omkring midten af april ikke mindst fordi kollegaer ved hvad de laver, særligt hvis arbejdet har et internationalt aspekt. Det du skal gøre er at forstå dine begrænsninger, komme af med dine begrænsninger og dødvægte, og gribe mulighederne der kommer til dig. Vær taknemlig over for de gaver du modtager. I den senere del af april bevæger tingene sig hurtigt i dit professionelle liv, og vigtige bekendtskaber sætter tingene i gang. Den tidligere forvirring omkring motivation og retning er væk, og tiden er kommet til at handle. Efter Fuldmånen d. 19 april, er du klar til at komme videre og blive involveret i et særligt gruppeprojekt, som kun er ved at komme i gang. En ny epoke bliver indvarslet, og har indflydelse på dit sociale liv og dit samfundsmæssige engagement, og tiden er kommet til at tage de første skridt for at skabe nye venskaber.

Løven

Det er en positive periode for dig med nye initiativer og nye horisonter, som åbner sig. Det er et godt tidspunkt for at udvide dit sind og opnå indsigt, og ideelt for rejse og banebrydende aktiviteter. Lykken smiler til dig i April, særligt i midten af april hvor lykkelige begivenheder opbygger din selvtillid, og forøger din karisma og energi. Der er meget at lære, og en begrænset mængde steder at tage hen, og du kan forvente en masse kontakt med folk fra fjerne steder særligt i slutningen af måneden. Du vil værdsætte nogle positive begivenheder, arbejdet er hårdt tidligt i april og du møder modstand fra kollegaer, som gør tingene, som de altid har gjort dem. I de kommende måneder skal der omstruktureres på arbejdet, og lige nu er du i frontlinjerne med nyskabende ideer. Ved Fuldmånen d. 20 April er du klar til en forandring, og fokus ændrer sig fra udvidelse til konsolidering. Vigtige nye åbninger finder sted på den professionelle front. Det er tid til at opdage din innovative side og modernisere din tilgang. Internationale forbindelser eller engagement i større grupper kan være en del af en proces, som gør dit arbejdsliv langt mere interessant og spændende.

Jomfruen

Igennem april bliver en masse komplekse problemer i forhold endelig løst. Omgang med folk i disse dage virker umuligt, ideerne ændrer sig konstant, og du skal tilpasse dig manglen på sikkerhed. Den bedste handlingskurs i tidlig april er at acceptere, at du har gjort, alt hvad der kan gøres. Tiden er kommet til at strømline tingene, skille dig af med det unødvendige og forpligte dig til noget. Opmærksomhed og tilpasning til familiens behov kan føre dig på afveje, for du er motiveret til at hjælpe, men du kan ikke tilfredsstille alle hele tiden. I midten af april ændrer tingene sig, og du føler et skud af energi og selvsikkerhed. Den første ting på din dagsorden er at prioritere dine egne behov i stedet for andres. I stedet for at være blød og rolig, er du mere skarp og diskussionslysten, særligt når det kommer til at dele og til resurser. Det giver dig en god vej at følge, og du kan forvente positive udviklinger finansielt og i partnerskaber. Der er en ny fokus på at udvide din intellektuelle horisont i slutningen af april, og du kommer ind i en periode hvor en hel ny mængde af spændende emner tiltrækker din interesse. Det kan medfører rejse og kontakt med eksotiske kulturer, som har et anderledes værdisæt.

Vægten

Der er meget fokus på forhold med andre, både i dit privatliv og på arbejdet i det april begynder. Initiativer bliver taget, og du opdager, at partnere kan komme ud af en udmattende og kompromitterende situation, i det nye horisonter dukker op. April er en måned hvor rejse og kulturelle begivenheder er på dagsordenen, og romantik kan blive fundet i rejse. På arbejdet er du motiveret til at hjælpe, selv hvis du ofrer dig selv. Din forståelse for andre kan føre dig ind i situationer, hvor du farer vild, selvom der ikke er nogen tvivl om, at du kan gøre en forskel igennem forpligtelse og medfølelse. Efter fuldmånen i dit tegn d. 19 april, bevæger dit tegns hersker sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen, hvilket ændrer fokus i dit liv og understreger de vigtige forhold i dit liv. Det er i tider som disse, at du er villig til at løbe en risiko for kærlighed, og du er ikke bekymret om at give dig helt hen. Det er et godt tidspunkt for at række ud efter folk, som rejser eller er langt væk, og single Vægten kan forvente at skabe positive forbindelser hvis ikke i april så i maj.

Skorpionen

Du er i en overgangsperiode i det april begynder, og til en hvis grad kan du komme ud af en svag position, som kræver en masse indsats fra din side i forhold til andre mennesker. Det har været en svær periode, som kan have været krævende, måske var dit hjerte bare ikke i det. Henover de næste par måneder er du motiveret til at snakke om intime sager, og du vil opdage, at potentielle partnere er åbne og modtagelige. Det er faktisk en ganske romantisk måned, hvis det ikke var for den kendsgerning, at elskere måske ikke ved hvad de vil have, eller lover mere end de kan holde. I sidste måned bevægede forståelsens og bevidsthedsændringens planet, Uranus, sig ind i det område af dit sol-kort, som er forbundet med andre mennesker. Det medfører en ny udadvendt æra, hvor du forholder dig til folk, som kommer fra miljøer ud over din sociale cirkel. Henover den sidste del af måneden, er der en stærk fokus på det aspekt af dit liv, og det er en tid, hvor du bliver en del af alliance, som har forandring på dagsordenen.

Skytten

April kommer til at være en positive og udadvendt måned for dig, men også en måned hvor du bør stoppe og overveje din retning. Selvom alting er i din favør, og du har veljusterede personlige prioriteter, er der problemer i dit privatliv, som kan distrahere eller trætte dig. Det er ikke en dårlig ting at ofre dig for folk, men du skal sikre dig, at målet er opnåeligt. Månederne forude giver dig en ideel mulighed for at komme af med illusioner, som overskygger dine tanker. Derudover er det en vidunderlig periode, særligt for selvudfoldelse og for at sætte dig selv i søgelyset. Din overtalelsesevne og charme er uimodståelig, hvilket gør det til en ideel måned for romantik, særligt omkring midten af april. Hvis du spiller hasard, eller løber en risiko, vinder du garanteret, og det er en ideel tid for børn og deres succes, De gode tider fortsætter langt ind i slutningen af april og videre, i det folk lader til at komme ud af tågen, og vise dig hvordan du skal have det sjovt. Fundamentet er lagt for anerkendelse og succes, og ideelle tendenser viser sig for lykkelige partnerskaber og kreativ succes. Hen imod slutningen af måneden, kan du forvente nogle vigtige forandringer på arbejdet med modernisering i tankerne.

Stenbukken

Indtil 2020 vil dit tegns hersker, Saturn, rejse igennem dit egen tegn, Stenbukken, og det falder sammen med to faktorer. Først møder Saturn snart Pluto, hvilket sandsynligvis medøfrer en personlig forandring eller livsstilsændring, ydermere krydser formørkelsescyklussen Saturn, hvilket sker i slutningen af måneden, 2019 og 2020 bliver dermed år med betydelige forandringer. Her i april kan du tøve lidt, for det der er brug for henover de næste par måneder, er at du styrker dit fundament og konsoliderer din styrke. En positive indflydelse i starten af april er en forbindelse til et barn eller en søskende, som er meget kærlig, og som du deler dine tanker med. Der er en vækkelse af din poetiske og musikalske side, og en voksende social forståelse og et behov for at udvikle din empatiske natur. Partnere og familie har været meget uafhængige i denne måned, og du kan ende med at kæmpe imod dem. Nye initiativer i hjemmet kan være modsat af dit behov for at kontrollere tingene, men hvis du nedlægger veto, vil du sandsynligvis møde stærk modstand, som rent naturligt tiltvinger sig respekt.

Vandmanden

Efter Uranus, som er stærkt forbundet med dit stjerne tegn, bevæger sig fra Vædderen ind Tyren i sidste måned, kan ud allerede føle forandringen i dit hjem, i det en periode med en nomadeagtig livsstil ender til fordel for en ny hjemlig periode, som vil være centreret omkring begivenheder i slutningen af april, hvilket medfører forandring på den ene side, og stabilitet på den anden. Det er en måned med banebrydende aktiviteter og rejse, særligt for partnere, og det er en ideel tid for en udvidelse af din sociale cirkel og nydelse af venskaber. Midten af april er vidunderlig for lykkelige og intellektuelt stimulerende forbindelser. Uanset hvad kan du føle dig en smule ambivalent omkring at træde ud af din skal, måske føler du, at du kan lære meget af at være alene. Kommunikation stiger i intensitet i slutningen af april, og du kan forvente en masse interaktion med medstuderende, rejsepartnere, søskende og andre folk i dit umiddelbare nabolag. Du vil få brug for en balance imellem dit privat liv, din personlige udvikling, og dit sociale liv.

Fisken

Henover den første del af april vil kærlighedens planet, Venus, slutte sig til Neptun i dit tegn, hvilket aktiverer din højtudviklede empatiske natur og vækker et behov for et særligt forhold. Der er ikke noget galt med dine idealer, men hvis erfaring har lært dig noget over de sidste par måneder, så skal du forsigtigt vurdere, de beskeder du modtager, for de udtrykker måske ikke hele sandheden. Problemet for dig tidligt i 2019 er, at Jupiter og Neptun, begge associeret med Fiskene, står over for hinanden, hvilket skaber en tendens til at overvurdere dine forhåbninger og springe over kendsgerningerne. April er en tid hvor du bør stoppe, og undersøge fundamentet for det du har opnået i begyndelsen af året. Hvis der er en stor vision, du gerne vil opnå, har du brug for solid opbakning fra magtfulde allierede. Uanset hvad kommer april til at være en ideel måned for dig, ikke mindst finansielt. Nye initiativer medfører en udvidelse af dine resurser, særligt omkring midten af måneden og førende kollegaer kan arbejde effektivt, hvilket er positivt for alle. Nye faktorer påvirker økonomien, idet talentfulde mennesker bruger deres resurser på at hjælpe dig.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer