Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - juni 2019

Vædderen

Henover juni rejser dit tegns hersker, Mars, igennem Krebsen, hvilket frembringer en masse dybe følelser, både forbundet med fortiden og med familiesager, og hvordan du håndterer autoritetsfigurer. Tidlig juni er en ideel tid for rejser og kommunikation, uddannelse og debat. Nye forbindelser bliver skabt både lokalt og ude i verden, og dette er en kreativ og berigende periode. Fokus på familie og følelser styrkes i det måneden skrider frem. Nogen slutter sig til dig, nogen du holder af, måske en søskende, og sammen takler i udfordringerne forude. De store udfordringer kommer omkring midten af Juni, og du kan forvente at initiativer bliver stoppet i denne periode, måske fordi nogle mennesker ikke er interesseret i dem. Nogle gange sker tingene, og af en god grund, og denne grund kunne være at du har brug for mere tid til at planlægge og opnå dine mål, eventuelt at nogle planer ikke har det resultat du vil have og skal afsluttes. Ved slutningen af måneden er Mars klar til at forlade Krebsen og bevæge sig ind i Løven. Hvis du har brug for en god ferie er Juli måske bedre. Juni er bedst for praktiske projekter, som involverer hjemmet og familien, og god del tålmodighed kan anbefales.

Tyren

Du starter juni ud i det dit tegns hersker, Venus, står stærkt i Tyren, og de første par dage i måneden er karakteriseret af vigtige beslutninger, hvor du dedikerer dig i det lange løb, særligt i forhold til studier og rejser, hvilket understreger hvad der er virkelig vigtigt for dig og afslutter resten. D. 9 Juni bevæger Venus sig ind i Tvillingerne, der er et skift i fokus i forhold til penge og resurser. Juni er en måned hvor flere indkomstkilder kan udvikles, men hvis du ikke administrerer dem intelligent, kan penge også snoldes væk, særligt på sociale projekter eller på venner. Den sidste del af juni er en periode hvor du er særligt forsigtig i disse henseende. Kommunikationsudfordringer opstår omkring denne periode af fuldmånen i midten af juni. Det er en kritisk periode for forhold med partnere, søskende (særligt brødre) og folk i dit umiddelbare nabolag. Der kan være problemer i forbindelse med din kommunikation med medstuderende, eksamener og andre slags prøver. Dine evner er måske helt fine, men andre mennesker lægger en byrde på dig. Partnere kan være særligt følelsesladet omkring noget, og er derfor dominerende i deres opførsel. Den vise Tyr involverer sig ikke i lange diskussioner.

Tvillingerne

Nymånen i dit tegn i begyndelsen af juni kroner en periode af ekstensiv kommunikation hvilket får dig til at føle, som om du er i bevægelse hele tiden, du prøver at være to steder samtidig. Du føler dig meget komfortabel med den slags aktivitet, hvor du fungerer som et bindeled for kommunikation i alle andres affærer. Der er et sceneskift i det dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig ind i Krebsen d. 5 juni, og en dårlig periode begynder nu, en periode særligt fokuseret på penge, indkomst og resurser. Du kæmper hårdt i juni for at få hvad du vil have, men du møder modstand, som kan være svær at overkomme, særligt omkring Fuldmånen i midten af juni, hvilket kan medføre en slags krise, som kræver en løsning. Dine modstandere er stærke og uvillige til at gå på kompromis. Det er ikke tid til at bede om penge fra nogen, og du bliver nødt til at stole på dine egne resurser og genoverveje situationen i juli, hvor der bliver fundet løsninger. Slutningen af juni føles som en ferie, og det er en ideel tid for et eventyr. Du i et lykkeligt humør, i det måneden slutter, og en ideel periode begynder, særligt hvis du gerne vil gøre noget spændende med en mandlig ven eller en bror.

Krebsen

Juni er en måned, hvor du er glad for kun at forholde dig til dine egne affærer og generelt nyde et stille liv, med natur, film, læsning og andre stimulerende og isolerende initiativer. Der er en masse arbejdsproblemer at håndtere, og omgang med en myriade af distraheringer bliver en udfordring. Meditation, forståelse og aktiviteter såsom yoga er positive. Det er en tid hvor, Mars, er i dit tegn Krebsen, og det giver en masse energi, dog kan du føle dig, som et damplokomotiv der langsomt kører hurtigere og hurtigere, idet dine følelsesmæssige problemer vækkes. Når Merkur går ind i dit tegn og slutter sig til Mars, er der en tendens til at udtale sig for hurtigt og fortryde det senere. Når dine tanker drives af stærke følelser, vækker du modstand i andre, og der sker ting og sager omkring Fuldmånen i midten af juni. Det hjælper ikke at kæmpe imod folk, som ikke er klar til at give sig, og du er ikke i en stærk position til dikterer betingelser. Selvudfoldelse og tilbageholdenhed er vejen frem. Når Solen bevæger sig ind i dit tegn d. 21 juni, begynder tingene at gå din vej efter en forløsende oplevelse, som fremhæver en ny attitude. Der er muligheder over alt, med nye sociale udviklinger og en forståelse for finansielle goder i forretningssager.

Løven

Juni lader til at være en ganske social periode, hvor du påtager dig lederskabsroller i grupper. Du er fuld af ideer, nogle mere realistiske end andre, og du er ivrig efter at dele dem og få andre mennesker om bord. Det er en god måned for idealistiske ideer og kreative projekter. Det er også et godt tidspunkt for venskaber og romantik, med rejse og omfattende kulturelle aktiviteter på dagsordenen. Livet skal nydes, og ikke tages for seriøst. Selvom du måske ikke er klar over det, kunne der være folk, som modarbejder dig bag kulisserne. I denne fase af dit arbejdsliv er der ganske mange udfordringer, og kollegaer i en autoritær position kan have meget magt. Udfordringer dynger sig op på arbejdet i midten af juni og onde tunger kan være på spil. Du kan være i stand til at påtage dig en beskyttende rolle over for kollegaer du værdsætter, men del ikke dine hemmeligheder med folk du ikke kan stole på. I de sidste ti dage af juni udmatter det sociale spil dig og du leder efter et roligere liv. Det er en god periode for at udvikle dine interesser i spirituelle sager, yoga og forståelse for folk interesseret i personlig udvikling. Ved slutningen af måneden tager ferieperioden fat, folk vil gerne komme ud og lege.

Jomfruen

Tidlig juni er en ideel periode for kommunikationsinitiativer i din karriere. Hvis arbejdet medfører en længere pendletur eller mere rejse, passer det dig fint og du er i humør til at komme ud og omkring mere og udvikle dit netværk. Dog bevæger dit tegns hersker Merkur sig ud af Tvillingerne og ind i Krebsen d. 5 juni, der er en generel overgang. Den sidste del af juni er karakteriseret af en meget større fokus på dit sociale liv og dine forbindelser. Det er et godt tidspunkt for involvering i grupper og nye venskaber. Dog opstår der problemer forbundet med sociale forhold omkring midten af juni. Det kunne også være forbundet med et specifikt problem med børn eller en elsket. I denne periode slutter Merkur sig til Mars, hvilket tyder på at der er en diskussion i en gruppe og at følelserne når kogepunktet. Når Merkur og Mars står over for Saturn, Pluto og det sydlige knudepunkt, lader det til at der opdages et skjult problem fra fortiden hvilket har konsekvenser. Det er nok noget som vil tage tid og indsats i de næste par måned. Ved slutningen af juni vil du være i humør til et roligere socialt liv. Det er en ideel periode for at forfølge dine egne private interesser og hobbyer, desto mere unikke desto bedre.

Vægten

De første par dage af juni er karakteriseret af en intens proces i dit livs vigtige forhold, hvor du undersøger had du får ud af dem, hvor sikker du føler dig, og hvorvidt der er en slags intimitet du har brug for. Det kan være en belønnende og berigende proces. Når dit tegns hersker Venus bevæger sig ind i Tvillingerne d. 9 juni bliver livet. En ideel periode for studier eller rejser begynder, og kulturelle og kreative interesser stimuleres. Hvis du søger kærlighed, kan det findes i fremmede steder med en masse kommunikation frem og tilbage. Generelt er det en ideel periode for initiativer, som udvider din mentale horisont. Der kan være valg at overveje, og dine drømme kan påvirke din dømmekraft. I dit professionelle liv, lader midten af juni til at være en meget intens periode, særlig hvis partnerskaber og karriere er vigtige for dig. Det er en udfordrende tid da partnere eller bekendte har en tendens til at være både dominerende og irrationelle, hvilket er en uheldig kombination. I hjemmet vil der genopstå problemer fra fortiden, som er svære at løse for partnere. Hvis det er muligt så undgå interaktioner med autokrater i denne periode.

Skorpionen

Lige nu er du i en intellektuelt nysgerrig periode, hvor studier og uddannelser er vigtige komponenter i din dagligdag. Du er både mere intuitiv og mere følelsesladet end normalt, og der er en betydelig lyst til at afsløre eller undersøge hemmeligheder, som kan påvirke dynamikken i vigtige forhold. I det juni skrider frem, bliver mentale processer mere intense, hvilket fører til en forløsende periode i midten af juni, hvor du løber ind i en udfordrende periode. For nogle mennesker korresponderer juni med eksaminationer, det bliver utvivlsomt en periode med enormt hårdt arbejde for Skorpioner. Hold tingene simple og undgå distraheringer. Retfærdighed og sager om rigtigt og forkert, er også vigtige i denne periode, og du kan ende med at blive påvirket på grund af beslutninger, som modarbejder dig. Undgå det. Overvej i stedet for denne mulighed for at skille dig af med noget, som har bekymret dig for længe. Nogle ting bør man ikke bekymre sig for meget over. Ved slutningen af juni ligger disse bekymringer bag dig, og du begynder at opnå langt mere sikkerhed omkring, hvad du gerne vil opnå. Du vil være mere villig til at gå ud af en alternativ vej og løbe mere interessante risici særligt i forhold.

Skytten

Nymånen i dit modsatte tegn Tvillingerne i det juni begynder signalerer en udvidelse af dit netværk af kontakter og en udvikling i vigtige forhold, som alt sammen kan medbringe nye horisonter igennem samvær og rejser. Der kan være store afstande, som adskiller dig fra folk du holder af, og der kan være forskellige tilgange til det samme problem, men tidlig juni er en lykkelig og udadvendt periode. Mange mennesker dukker op i horisonten i juni, hvilket understreger specifikke sager, som kan være både belønnende og udfordrende. Fuldmånen falder i dit tegn omkring d. 17 juni, hvilket frembringer en ubehagelig og måske trykkende oplevelse forbundet med intimitet og det at dele. Det er en tid hvor en partner meget vel kan gennemgå en krise, enten økonomisk eller i forbindelse med autoriteter, hvilket frembringer en konflikt mellem viljestyrke og kommunikation. Måske dukker noget fra fortiden op i denne periode, og det skal håndteres ved at anerkende og svare på et ultimatum. Selvom 2019 er styrkende for dig, fordi Jupiter er i dit tegn, er faktum at Jupiter krydser Neptun tre gange, og den anden gang finder sted i denne måned, hvilket betyder at du bør forblive jordnær og ikke lade illusioner forstyrre din dømmekraft.

Stenbukken

De første par dage i juni er en belønnende periode, særligt i forhold til kreative projekter og professionelle investeringer. Det er også en ideel periode for fremgang med børn, som bliver styrket af at skille sig af med ting som ikke længere interesserer dem, og i stedet at fokusere på ting som gør. Henover juni går Merkur ind i Krebsen, dit modsatte tegn, for at slutte sig til Mars, og denne indflydelse kulminerer omkring Fuldmånen i midten af juni. Dette tyder på at du skal håndtere meget besværlige folk i denne periode, folk som har en tendens til at angribe dig verbalt og upræcist. Hvis du er i tvivl om modstanderes intentioner, så gå ud fra det værste og modstå forsøg på at få dig til at skifte kurs, for du er i det mindste på rette spor. Hvis der er problemer i forhold, så vær tålmodig, måske gennemgår en partner en svær tid psykologisk. En masse problemer bliver afsløret fra fortiden. Den sidste uge af juni er en mere positiv periode i forhold. Partnere er mere i kontrol over deres situation og handler for at beskytte familieværdier. Der er en større følelse af udforskning, intimitet og sjov, og både dig og en partner er i en stærk position.

Vandmanden

Stemningen er positiv i det juni begynder, og nye tendenser med partnere og børn fremhæver en letsindig og underholdende attitude. Det er en ideel periode for at nyde livet, kultivere venskaber og at bevæge dig ud på romantiske ture. Din kreativitet blomstrer, ikke mindst igennem møder med folk, som elsker at diskutere tusinde ting med dig. Disse positive tendenser i dit sociale liv og kærlighedsliv fortsætter igennem hele måneden. Den største udfordring i juni er forbundet med hvad der sker i dit arbejdsmiljø, og dette er en tid hvor du kan føle, at du er under angreb fra følelsesladet folk, som er ligeglad med deres handlingers konsekvenser. Måske føler du bare det er arbejdspres, men du bør ikke lade folk med mindre ærværdige intentioner end dine egne, kaste dig ud af balance. Du er i en periode hvor du nyder godt af ro og fred, i det du håndterer en masse dybere problemer fra den fjerne fortid, så lad dig ikke skynde på. Ved slutningen af juni opstår der vigtige forandringer. Der er en større fokus på partnerskaber med en fortsættelse af forstyrrende tendenser i hjemmet og familielivet, men det er stadigvæk en romantisk og positiv periode.

Fisken

Juni bringer fornyet fokus på dine professionelle drømme og forhåbninger. I det lykkens planet, Jupiter, er stærk og aktiverer den del af dit solkort forbundet med karrieren, er det en tid med udvidelse og store forhåbninger for fremtiden. Uanset hvad vil oplevelser tidligere på året have lært dig om faren ved at sælge en drøm uden at have den praktiske støtte klar. Henover juni, vil Jupiter og Neptun, begge planeter forbundet med Fiskene, skabe den anden af tre kontakter hvilket igangsætter din fantasi, hvilket gør dig sårbar over for bedrag eller illusion. Nymånen d. 3 juni og Fuldmånen d. 17 juni sætter begge fokus på disse tendenser og kanaliserer energi ind i familielivet og din karriere. For at undgå skuffelse bør du ikke opmuntre folk, eller dig selv til at love noget, som ikke kan overholdes. En fugl i hånden er bedre end ti på taget. Omkring Fuldmånen i midten af juni, kan der meget vel være udfordringer i forbindelse med børn eller venner, som løber ind i uoverkommelige problemer ved at vælge den forkerte kurs. Det er en tid hvor sociale magter igennem et velafbalanceret system, holder folk på den rette kurs.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer