Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - februar 2019

Vædderen

I det dit tegns hersker Mars stadigvæk er i Vædderen henover den første halvdel af Februar, bliver lysten til at slippe fri fra tilbageholdelse større og større. Du er i en meget uafhængig sindstilstand, men professionelt bliver du nødt til at arbejde inden for faste rammer, hvilket måske ikke er en dårlig ting. Stadigvæk er der dog nogle ting, som du ikke længere vil tolerere, og du viser det tydeligt, i det Februar begynder. Det er en tid hvor nye og positive tendenser, finder sted på den sociale scene, og venner og vise mennesker du møder, er en kilde til rigtig inspiration. Nye intellektuelle horisonter åbner for kollektivt engagement, rejse og eventyr. I det Mars slutter sig til Uranus d. 13, er du klar til at kaste dig ud i forandring, som understreger dit behov for spænding og forandring. I den senere del af måneden ændrer du fokus, og al din energi er koncentreret omkring nye måder at konsolidere din indkomst på, ikke mindst med viden om at de kommende forandringer, som blev åbenlyse i midten af 2018. Forandringer finder sted, som tyder på nye indkomstkilder i de næste mange år. Det er fordelagtigt at samarbejde med etablerede autoriteter for at opnå et solidt mål centreret omkring mere sikkerhed.

Tyren

Nymånen d. 4 Februar signalerer et skift i fokus for dig, hvor du kommer ud af en periode med selvindsigt omkring følelsesmæssig dynamik i de vigtige forhold i dit liv, og hvordan de påvirker din selvopfattelse. Denne periode erstattes af en mere praktisk sindstilstand, med intellektuel selvforbedring i centrum. Den tidlige februar er en tid til at koncentrere dig om langsigtede mål centreret om at forbedre dit CV, eksempelvis igennem videregående uddannelse, fjerne forbindelser, selvstudier osv. Der kan være en social og altruistisk fokus, på grund af en større forståelse omkring underprivilegerede folk på en kollektiv skala, eller måske på grund af lidelse hos nogen på et personligt niveau. Der er en særlig forståelse for miljøet, alderdom og kroniske lidelser. I midten af februar vil Mars, energien og motivationens planet, gå ind i dit tegn hvilket medfører en større evne til at realisere dine mål, og dette igangsætter en plan for livstilsændringer, som du måske satte på pause sidste år. Umiddelbart kan det være forbundet med partnerskaber, og du vil opdage, at potentielle partnere er motiveret til at arbejde for dine interesser. Dette betyder, at de også skal adoptere dine principper, som du ikke er villig til at gå på kompromis omkring. Ultimativt vil du begive dig ud af en ny retning dette år.

Tvillingerne

Februar har er en ideel start, selvom stress niveauer er ganske høje, og du bliver nødt til at være alle steder samtidig. Det er en vidunderlig tid for venskaber og partnerskaber, og hvis du skal rejse med nogen, er det kun endnu bedre. Nye horisonter åbner sig op tidligt på måneden, og det er en vidunderlig tid for ekspeditioner, vovede eventyr og møder med folk, som er villige til at løbe risici i livet. Tingene ændrer sig efter d. 10 Februar, hvor dit tegns hersker, Merkur, bevæger sig ind i Fiskene. Fordi Merkur er retrograd i slutningen af måneden, vil den være i Fiskene i et stykke tid, lige indtil d. 17 April. Dette repræsenterer en periode af dit liv, som er ganske besværlig. Det er en interessant periode for kreativitet, musik, sociale medier og film, men hvis du vil gerne have seriøse resultater, skal du spille dine kort varsomt. Det er fordi Merkur slutter sig til tåget Neptun i midten af Februar, og gør det samme senere i Marts. Du kan forvente hvad som helst, i det du begiver dig ud i en periode, der medfører besværligheder helt ind i April, så sørg for at kommunikation er krystalklar, og at alting er skrevet ned. Løfter er ikke til at stole på i dag, hold dig til hvad du ved. Hold dig nede på jorden.

Krebsen

Februar starter spændende ud, og det er et ideelt tidspunkt for at indvie international opdagelse, finans og forbindelser med store organisationer, som håndterer kollektive problemer. Du kan forvente udadvendthed og succes i dit arbejdsliv, idet ekstraordinære initiativer bliver igangsat. Fokus er på højteknologiske, sociale medier, internationale grupper og særligt på individer med revolutionære ideer. Der er fortsat en stærk indflydelse på forhold og generelle partnerskaber, og de folk du er partner med i denne periode, har en tendens til at være meget professionelle, organiserede og realistiske. Dette stiller krav til dig om at levere et godt stykke arbejde og skabe solide rammer for vækst, uanset om det er i dit privatliv eller i forretninger. Fuldmånen d. 19 medfører et skift i fokus, og understreger en periode, som kan være kaotisk, og kan være længere end forventet. Selvom det er et godt tidspunkt for kreative ideer, er det også en periode, hvor folk du arbejder med, måske ikke er i stand til at holde deres løfter, selvom de har hjertet det rette sted. Du har brug for at organisere dig ud af kaos, og du skal være tålmodig, når du venter på de resultater, som du regner med. Stol på fakta i stedet for vage løfter.

Løven

Nymånen i dit modsatte tegn, Vandbæreren, d. 4 Februar påvirker forhold på en positiv måde. Det meste af Februar er en meget udadvendt og spændende periode for dig hvor, at et nyt kollektivt bekendtskab medfører spændende muligheder. Det er også en ideel tid for kærlighed og romantik, og for eventyr med børn og elskede. Nye horisonter åbner sig, rejse er på dagsordenen, og fokus er på ekspeditioner til fremmede steder sammen en international gruppe af mennesker. Du er i en optimistisk sindstilstand, og positiv tankegang fører til positive resultater, særligt hvis du har et kreativt projekt i sinde. Senere i denne måned, kan kommunikation være et problem måske på grund af misvisende løfter, som folk laver. Derfor er det vigtigt ikke at forestille dig, at du vil modtage finansiel eller anden slags hjælp fra folk, som ellers er entusiastiske omkring dine planer Fuldmånen d. 19 understreger en overgangsperiode for dig, hvor du søger følelsesmæssig og materiel støtte i dit arbejdsliv. Det er en tid hvor lederskabet forandres efter en slags omstrukturering, og fokus er på at opbygge og konsolidere finansielle strukturer og arbejde på sikkerhedsrelaterede problemer.

Jomfruen

Februar begynder med virkelig positive tendenser i din dagligdag, både på arbejdet og i hjemmet. Enighed bliver nemt nået med partnere og kollegaer, og solidaritet så vel som holdånd fører til trivsel i gruppearbejde. Vigtige forbindelser bliver skabt og dit budskab kommer ud til dem, som virkelig har betydning, hvilket giver generel succes. Det er en ganske intens periode, men du nyder spænding og uforudsigeligheden. Tingene forandrer omkring d.10, og en vigtig to-måned lang periode begynder, som påvirker forhold. Det er en tid, hvor du giver dig fuldt ud for andre folk, på grund af dine idealer, og hvad du tror, de gerne vil have. Du kan blive forført af en større drøm, men med mindre du holder dig jordnær, kan der være skuffelse. Desto større løftet er, desto mindre holder folk det. Familie og partnere har store forhåbninger, og selvom det er i orden at have en fremtidsvision, er det ikke godt at lægge alle dine æg i én kurv. Fuldmånen i dit tegn d. 19 Februar gør dig klar over de praktiske muligheder, som der er, hvis du planlægger effektivt, og arbejder med kreative partnere, som har et praktisk og pragmatisk syn på, hvordan man opnår sine mål

Vægten

I det dit tegns hersker Venus harmoniserer med Uranus d. 2 Februar, opstår der en spændende mulighed for rejse, eller for at mødes med usædvanlige folk, som kan være en kilde til inspiration. Umiddelbart bagefter bevæger Venus sig ind i Stenbukken, hvilket skaber forståelse for et behov om at investere tid og indsats i hjemmet og familiesager. Henover Februars gang, er der ansvar at påtage dig, måske forbundet med investering eller forbedring i hjemmet, og nogle forpligtelser som skal afskaffes, pligter du er træt af. Tidlig Februar er en ideel social tid, den er heller ikke dårlig for kærlighed og romantik, hvis du ikke har noget mod en smule spænding. Potentielle partner kommer langvejs fra, eller er bare på visit, og uafhængighed er et vigtigt princip, og venskab kan være lige så vigtigt som intimitet. Senere i Februar er der stærke indflydelser på arbejdet, og Fuldmånen d. 19 understreger behovet for bedre organisering. Selvom det er en god periode for at arbejde på mere abstrakte ting, så som reklamering og kreativ kommunikation, fordufter fokus, måske på grund af upålidelige kollegaer eller på grund af misvisende kommunikation. Løfter er ubrugelige i denne periode, der skal være mekanisme, som sørger for, at folk holder dem.

Skorpionen

Der er spændende finansielle udviklinger og på arbejdspladsen i tidlig Februar, er det tid til at bryde fri fra forhindringer og forfølge noget unikt på arbejdet. Du fjerner dig selv fra indflydelseskilder, som begrænser din bevægelsesfrihed, og du opdager, at der er meget støttende miljøer i dit lokalområde, hvilket opmuntrer dig til at udvikle din egen måde at gøre tingene på. Der er et skift i fokus i midten af Februar, og dine interesser er centreret omkring forhold. En periode begynder hvor, du bliver mere sensitiv over for andres behov, og du bliver nødt til at gå på kompromis, når andre ikke vil. Tillad dig selv at blive vejledt af andre, som har mere erfaring end du har, for du er i ukendt territorium. Der er et behov for at studere eller for at lære noget, som vil være godt for dig i det lange løb, så du skal sætte i gang. Venner og behovet for nydelser distraherer dig i de kommende uger, og selvom det kan være sjovt at nyde fester og at give efter, har det en tendens til at nedbryde din viljestyrke, så du skal finde en balance mellem nydelse og pligt. Du skal huske på at nogle folk vil love hvad som helst for at styrke deres selvtillid.

Skytten

Begyndelsen af Februar medfører mange spændende muligheder for sjov og romantik, og det er en udadvendt tid, med masser af muligheder for eventyr og radikale nye kreative muligheder. Hvis du har børn, tager de sandsynligvis på eventyr, og det er også en ideel tid for deres forhold. Hvis du udnytter disse ideelle tendenser, er tidlig Februar tiden til at handle. Det er en god tid for partnerskaber generelt, og for rejse og uddannelsesrelaterede projekter, og hvad som helst der har med holdarbejde at gøre, både på et lokalt og internationalt niveau. Senere denne måned bliver tingene mere upålidelige, særligt efter Fuldmånen omkring d. 19 Februar, hvor miskommunikation eller kaotiske omstændigheder påvirker hjemmet og familien, hvilket kan være forvirrende. Kommunikation er særligt besværlig i en periode af to måneder efter den dag, måske fordi forventningerne er for store, og folk evne til at holde deres løfter er ikke pålidelig. Der er større fokus på dit arbejdsliv i den anden halvdel af Februar, og det er tid til at investere mere indsats i praktiske resultater. Konsolidering og omstrukturering af din personlige økonomi er vigtigt, og desto hårdere du arbejder, desto bedre går det.

Stenbukken

Omkring nymånen d. 4 Februar vil kærligheden og nydelsens planet, Venus, gå ind i dit tegn, hvilket melder om en favorabel periode for både forretningsrelaterede og personlige forhold. Det er tid til at fokusere på personlige værdier, og lave langsigtede forpligtelser. Der er meget positive økonomiske tendenser forbundet med gruppeinitiativer og udvidelse af dit netværk, og desto mere du udnytter dit holds kommunikationstalenter, desto bedre går tingene. Efter Fuldmånen d. 19 bliver tingene betydeligt mere komplekse, særligt når det kommer til kommunikation, uddannelse og forhold med folk i dit nabolag og familiemiljøet. Måske også med visse kollegaer. Folk har store forhåbninger, og lover endnu mere, men det kan være en boble, som venter på at sprænge. Hvis folk beder dig om at støtte deres forhåbninger, i stedet for deres reelle resultater, er der grund til at holde dig tilbage. På trods af falske løfter, kunne den senere del af Februar være god for kreative uddannelsesmæssige projekter, særlig hvis et menneskeligt element er involveret. Det kunne være i orden at ofre noget, for at hjælpe folk i nød.

Vandmanden

D. 4 Februar falder Nymånen i dit tegn, og efter en periode med deprimeret indadvendthed udvikler du større forhåbninger og optimisme for fremtiden. Dette melder om en særligt god periode socialt, hvor du mødes og udveksler ideer med venner både lokalt og i internationale miljøer. Det er en vidunderlig tid for spontane rejser til eksotiske destinationer, og for at løbe risici i din udforskning af nyt territorium. Omkring midten af Februar begynder en anden indadvendt fase, hvilket fremhæver en masse følelsesmæssig sensitivitet omkring sikkerhedsproblemer. Du vil gerne føle dig finansielt og følelsesmæssig sikker, men op til midten af April er det næsten umuligt at få et solidt overblik om en skiftende økonomisk situation. Det kunne være fordi livet ikke handler om penge lige nu, det handler om søgen indad for at finde dine sande værdier, som kunne være centreret omkring andre mennesker, altså mere humanistiske og empatiske. Desto mindre du tænker over situationen, desto mere empati udvikler du, og desto rigere bliver du. Den senere del af Februar er også vigtig på grund af udviklinger i hjemmet. Det er en ideel tid for at bygge op og forbedring af hjemmet, og desto mere du kanaliserer din energi og viljestyrke ind i praktiske sager, desto mere tilfredsstillet føler du dig.

Fisken

De første par dage af Februar medfører masser af spænding i dit professionelle liv, og du kan opdage at en elsket bekendt, tager en vigtig mulighed for at komme videre. Det kunne være en tid hvor modige finansielle initiativer bliver belønnet på grund af deres originalitet. I disse tidlige dage af måneden, er partnerskaber magiske, enighed bliver hurtigt nået, og alle er forhåbningsfulde. Der er ingen tvivl om, at der er en større fokus på dine professionelle forhåbninger i 2019, og du kan nå toppen på mange måder. Hvis dine forhåbninger blev sammenlignet med en varmluftsballon, er der huller hvor luften siver ud, og høje forhåbninger bliver nemt sprængt. Det kan være forbundet med partnere eller familiemedlemmer, som er mere afhængige af dig, end du er af dem, men som du gerne vil hjælpe med deres ideer. Dette kan føre dig på afveje. Du skal filtrere alt hvad du hører, og alt hvad du gerne vil høre, omhyggeligt for at finde det praktiske og det urealistiske. Hvis du på denne måde kan skille skidt fra kanel, og være skeptisk selv over for din egen entusiasme, vil du blomstre. Det er godt at lytte til venner med erfaring, selv hvis du føler at deres ideer vil sænke dig.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer