Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - maj 2018

Vædderen

2018 er et år hvor der er kraftig fokus på dit professionelle liv, mål og ambitioner, særligt fordi dit tegns hersker Mars er ”fanget” i den hårdt arbejdende Stenbuks tegn (sammen med Saturn og Pluto), indtil begyndelsen af September. Det kan enten vise at du presser dig selv usædvanligt hårdt, eller at autoritets figurer i din karriere presser dig til dine grænser. Den første mulighed er fortrukket, så du bliver nød til at tage kontrollen, definer dine mål og yd mere end normalt, med håb om at få resultater snart. Maj er en måned hvor tiderne skifter. Stressfaktorer er særligt stærke i midten af måneden, men du kan forvente nye tendenser i dit økonomiske liv, der medbringer favorable resultater både i det korte og lange løb. Den anden halvdel af Maj er karakteriseret af en bevægelse af Mars ind i Vandbæreren, hvor den vil være i flere måneder før den vender retrogradt tilbage til Stenbukken. Det spejler en kompleks situation hvor du bliver nød til at tilpasse dig til radikale ændringer både på arbejdet og socialt, eller i en organisation som du er en del af. Du kommer sandsynligvis til at føle dig som en udefrakommende, men måske er det mere interessant udenfor end indenfor.

Tyren

Det kommer til at være en stor måned for dig, fordi Uranus, der er 84 år om at gå rundt om solen, går ind i Tyren i midten af maj, hvor den vil være i syv år. Det tyder på en periode af selvrealisering og personlig livsstilsændring, hvilket vil være markeret af mere uafhængighed og et behov for at udstille noget unikt om din karakter og dit liv. Du vil føle denne forandring nærme sig som en form for indre pres, hvilket er relateret til personlige eller professionelle partnere som kan have lyst til at forstyrre tingene på en måde. En form for afbrydelse i din karriere er sandsynlig omkring d. 17 Maj, hvilket du måske eller måske ikke byder velkommen, fordi der er et stærkt behov for forandring, men forandring kan også være forstyrrende. Det du leder efter i den anden halvdel af Maj er friheden og pladsen til at lære noget nyt. Det er generelt en ideel tid for at udvide dine horisonter igennem studie eller rejse, og du er villig til at yde meget. Hvis du allerede er engageret i en form for læringsproces, har du lyst til at gå tilbage og konsolidere din viden. Denne periode er også en god tid for at komme i forbindelse med den udvidet familie, og komme forbi et hvert problem der blokerer gode relationer.

Tvillingerne

Du begynder måneden med halvt afviklede problemer om at håndtere folk der har en form for kontrol eller uønsket magt over dit liv. Den anden uge i Maj er en tid hvor stress niveauer når et højdepunkt, måske på grund af bedrag eller en uvelkommen overraskelse. Det er en igangværende kamp, og hvis der er nogen specifikt der forstyrrer dig, en kollega måske, du bliver nød til at være hurtig for at undgå aggressioner i de kommende måneder. I midten af Maj finder du lindring i mere fredfyldte aktiviteter og du vender ryggen til den sociale hvirvelvind, og leder efter mere meditative interesser, og arbejde på private hobbyer, hvilket kan være forbundet med uddannelsesmæssige, spirituelle eller psykologiske sysler. Der er ekstraordinære ting der sker i dit indre liv, og en ny langsigtet forpligtelse om at kortlægge psykens mysterier, kan holde dig optaget i det næste stykke tid. I slutningen af måneden, hvor dit tegns hersker Merkur går ind i Tvillingerne, du dukker op fra en periode af indelukkethed, og har et stærkt behov for at komme ud i verden, engager dig med utraditionelle folk fra alle livets hjørner, og gør noget super-spændende. Det er en perfekt tid for rejser og for at udvide dit netværk.

Krebsen

Du begynder Maj-måned med stærke og kreative bånd til venner og partnere, hvilket er noget du kan bygge på og som har potentiale for vækst. Fokus er særligt på din rolle i grupper og organisationer som du er en del af, særligt når det kommer til at lede andre igennem visioner og idealisme. Du kan have haft nogle problemer med autoriteter og andre magtfulde mennesker for en måned eller to siden, men nu ved du præcis hvordan du skal håndtere dem og bruge magt til din egen fordel. Som den revolutionæres ændringers planet, bevæger Uranus sig nu ud af dit 10. sol-hus, der er fokuseret på karriere, en syvårig periode af forstyrrelse, innovation og forandring i dit professionelle liv er overstået, og nu handler det om at konsolidere, og, med en smule held, høster du de finansielle goder fra en tidligere risiko. Til gengæld medbringer Uranus nu en hvis grad af usikkerhed i de gruppe initiativer du er involveret i. Selvom det kan være meget positivt i det lange løb, Maj er en måned hvor nogle af de mennesker du bliver nød til at omgås presser dig ud i ekstreme situationer, så det er godt at have en strategi til at håndtere presserende typer. En sådan strategi kunne være at holde dig for dig selv, og holde dine tanker for dig selv.

Løven

Selvom der stadig er betydeligt pres, som gør dagligdagen svær, er Maj en tid hvor du finder harmonisk sameksistens med presserende kollegaer og andre autoriteter. Din kapacitet for lederskab er værdsat og folk har en tendens til at arbejde for dig, i stedet for imod dig. Denne her forholdsvise harmoni er vigtig, i det Maj er en måned hvor du er klar til lave vigtige forandringer i forbindelse med dine karriere aspirationer. For nogle Løver, kan det betyde at man bliver selvstændig eller opnår mere frihed og plads generelt, for andre kan der være job muligheder, hvilket åbner op for noget nyt og spændende i de kommende år. Omkring midt-Maj er en kritisk tid hvor uventede forandringer og muligheder kommer, når du mindst forventer dem. Det kan involvere en pludselig rejse, internationale eller mellemstatslige kontakter, og møder med folk som læner til den vilde side. Et initiativ kan blive overvejet nu, hvis den rigtige mulighed kommer til dig. Selvom du måske ikke umiddelbart byder forandring velkommen, vil du hurtigt tilpasse dig. Henover den sidste uge i måneden vil du opdage en hel del muligheder der gør det muligt for dig at dynamisk og udnytte et fuldstændigt nyt netværk af ligesindet folk.

Jomfruen

Henover den tidlige del af Maj, takler du en mængde af angstprovokerende situationer ganske vel, delvist ved at komme af med forbindelse som dræner dine resurser, og delvist ved at fjerne dig selv fra kompromitterende omstændigheder. Det er ganske sandsynligt at du har et meget anstrengt forhold med nogen, en bror eller et barn eller en elsker, som er ekstremt provokerende. Ved midten af Maj har du fået nok og trækker i katapultsædet, hvilket med det samme kaster dig ud i en fuldstændig ny og langt mere håbefuld situation. Muligheder opstår for at du kan udvide dine horisonter igennem rejse eller studie, og måske kommer en uventet job mulighed til dig, hvilket kan kræve at du flytter dig. Den sidste halvdel af Maj er ideel for aktiviteter som forbedrer dit sind og din forståelse, og for at promovere langsigtede kreative projekter og planer forbundet med børn. Der er vigtige forandringer på arbejdet henover den sidste del af Maj, når nye mennesker ankommer, der kan forstyrre normale arbejdsrytmer. Det er vigtigt for dig at tilpasse dig, fordi det her er en god tid for innovation, udvidelse af dit netværk og international rækkevidde, hvilket betyder at alle bliver nød til at tænke anderledes.

Vægten

Henover de første to-tre uger af Maj, er fokus for dig meget på at udvide dine horisonter igennem rejse og møder med folk som kan hjælpe dig med at udvide dine interesser. Du er fuld af ideer og længes efter at nyde mere frihed og plads i dit liv. Samtidig fortsætter der med at være udfordringer i at håndtere folk, som er for presserende eller diskussionslystne. Spændinger kan forøges indtil midten af Maj, hvor der er vigtige forandringer, måske på grund af uforudsigelige begivenheder. Partnere og familiemedlemmer kan have lyst til et sceneskift, særligt hvis de har væres stresset over noget. Der er en fornemmelse af forandring i luften, og fokus bevæger sig både for dig og flere mennesker du er involveret med. I de sidste par uger af Maj tager din karriere og ambitioner præcedens, og du kommer ind i en hårdtarbejdende periode, hvilket kræver bedre administration af din tid, både på arbejdet og i hjemmet. Der er ny fokus på selvudfoldelse, og en ny smag for noget uforudsigeligt og spændende i dit liv. Den enlige Vægt kan have lyst til at eksperimentere med deres kærlighedsliv og teste tabulagte interesser, og en ny epoke begynder med større interesse i personlig vækst, psykologi og opmærksomhed.

Skorpionen

Der er rastløshed i luften i det Maj måned begynder. Du har gennemgået en intens og hårdtarbejdende periode, hvilket har meget at gøre med mental udvikling, enten i form af at lære nye færdigheder, eller i forhold til uddannelse. Relationer med folk i dit umiddelbare miljø, med medrejsende, studenter eller søskende, kan også være presset. I midten af Maj er der en kædereaktion af begivenheder, delvist fordi du kæmper med presset i dit daglige arbejdsliv, og delvist på grund af uventede omstændigheder som ankommer og forstyrrer din balance. Det fører til ændringer i hjemlige arrangementer og i dine forhold med verden. En syvårig periode begynder med en fokus på at møde folk i internationale cirkler, og generelt i forhold til andre folk som stimulerer din opmærksomhed. Efter d. 17 Maj befinder du dig i hvad der lader til at være i en permanent tilstand af forandring, særligt i forbindelse med hjem, rødder og familie. Du vil opdage at du bevæger dig frem og tilbage fra en beliggenhed til en anden, indtil September. Nye venner i hjemmet vil medbringe et element af spænding og du opnår et større klarsyn omkring de psykologiske faktorer der styrer dit liv som resultat. Følelsesmæssigt er det en forstyrrende periode, men nye døre åbner sig intellektuelt.

Skytten

Du er umiddelbart i midten af en periode, som har indflydelse på næsten hele 2018, du handler bedst bag scenen, og når du bliver konfronteret med et valg, fortrækker du afsondrethed over engagement. Det her er meget understreget i Maj, hvor du nyder de spirituelle rigdomme der kommer ved at kommunikere med naturen, nydelse af hjemmet og haven, eller berigelse af dit liv igennem film og musik. Det kan være svært for dig at beskrive præcist hvad du får ud af at være alene, men denne proces hjælper dig med at finde ud af hvad dine prioriteter virkelig er, så du kan regenerere og genjustere dem. I modsætning til dig, er det her en meget dynamisk periode for elskede, som er rastløse efter spænding og forandring. Efter midten af Maj, begynder en masse nye ting at ske, hvilket kan resultere i et skift i daglige rytmer, og nye udviklinger på arbejdet. Mere rejse er på dagsordenen, hvilket kan føre til stress og spænding, og på arbejdet fører nye omstændigheder til kontrovers, hvilket kan strække sig over en periode på tre til fire måneder. Du har en tendens til at se tingene fra et fuldstændigt nyt perspektiv over for partnere og kollegaer henover den sidste del af Maj, men du fortrækker at undgå enhver åben konfrontation.

Stenbukken

Umiddelbart føler du dig i kontrol over dit liv, men det kan også virke som om at visse planer er kommet i stilstand. I månederne forude bliver du faktisk nød til at vende tilbage og konsolidere gevinster der er blevet opnået tidligere dette år, før du begiver dig ud mod nye udfordringer. Den energi du har lagt ind over de sidste par måneder har været intens, og stressfaktoren har været høj, en konsolideringsperiode bliver nød til at følge. I omkring midten af Maj, opstår der nogle problemer, og de kan være forbundet med familie sager, selvom de også har indflydelse på arbejdet. Der er forstyrrende forandringer, måske på grund af nye omstændigheder med børn, måske på grund af uforudsigelig udvikling i forbindelse med personlige finanser. Der er folk som vil bryde op med traditioner, eller bryde reglerne på det her tidspunkt, og det er et igangværende problem der varer indtil September. I forhold, bløder tingene op, og enten dukker nye folk op i horisonten efter d. 20, eller der er en behagelig og uventet romantisk udvikling. Sørg for at du tager dig tiden til at nyde sødmen af et omsorgsfuldt forhold, det kan være et spørgsmål om at opnå en sund balance mellem arbejde og fritid.

Vandmanden

Det siges at planeten Uranus har et stærkt tilhørsforhold til dit tegn, Vandbæreren, og det betyder at hvert syvende år, når Uranus skifter tegn, vil der være en ny og radikalt anderledes fase i dit liv. Se hvad der skete omkring 2010-2011 for at bekræfte det. Så, her i Maj, bevæger Uranus sig endelig ud af Mars, hvor den har understreget uddannelse, kommunikation og rejse i dit liv, og på den 16-17 går den ind i Tyren, hvilket vil have indflydelse på hjemmet og familielivet på den ene eller anden måde indtil 2025. Du vil føle det, fordi i det Uranus skifter tegn, går planeten af energi og drift, Mars, ind i Vandbæreren. Måske fordi Mars derefter bevæger sig retrogradt, vil den gå ud af, og igen gå ind i dit tegn, hvilket betyder at der vil være en hel proces af forandring langt ind i September. Det er en tid til kaste dig ud i nye initiativer, selv hvis de går ud over din komfortzone. De ændringer som begynder i midten af Maj kan være forbundet med karriere sager, og det er svært at undgå de høje stressniveauer der opstår. Derfor er det vigtigt at du sætter tid af til at slappe af alene og uden forstyrrelse, for at genoplade dine batterier. Du kan forvente perioder af sjov og spænding skiftende med perioder af ensomhed.

Fisken

For meget af 2018, vil en magtfuld og harmonisk kombination af Neptun og Jupiter have indflydelse på dit liv, og fordi begge af disse planeter er forbundet med dit tegn, kan det sammenlignes med at slappe af på en stor lystbåd, langsomt vugget af bølgerne, rigtigt et sted for Fiskene. I denne følelse af spirituel fred vil du opnå nye indsigter i livet, og hvordan det kan blive beriget af livsforbedrende filosofier, musik, film og kreativitet. Samtidigt til gengæld, bevæger verden sig med hektisk fart, og allermest i forbindelse med venners liv, og nogle af dem kan være i gang med at gennemgå betydelig ufred. Der er en tiltrækning i ganske ekstreme trosretninger i øjeblikket, hvilket kan resultere i fremmedgørelse så vidt som at blive frastødt socialt. I det du har en tendens til at være støttende og accepterende over for venner, du kan tolerere ekstremer, men uanset hvad, hen over årets gang kommer din liste over bekendte til at blive skåret ned, til de folk hvis selskab du virkeligt sætter pris på. Den sidste del af Maj er en ideel tid for kærlighed, og for at være med børn, og du er motiveret til at pleje og støtte elskede på det her tidspunkt, selv hvis det betyder at du skal bære ekstra ansvar.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer