Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - juli 2021

Vædderen

I starten af juli bevæger din tegnhersker, Mars, som i øjeblikket er i Løven, modsat Saturn, hvilket indikerer at tingene i starten er udfordrende, men ikke nødvendigvis problematiske. Du er ivrigt efter at nyde livet og promovere dig selv, men der er nok nogle sociale eller gruppe forpligtelser som du er nødt til at tage ansvar for. Det er noget du sammen med en partner vil være involveret i. I løbet af juli måned vil Venus støde til Mars i Løven, hvilket er en klassisk astrologisk opskrift for kærlighed og romantik. Omstændighederne omkring dine relationer er højst usædvanlige, for det ser ud til at regler eller tabuer er nødt til at blive brudt for at være sammen. For eksempel kan tidligere separation eller uventede forandringer have frigjort en til at skabe et romantisk bånd. For den enlige Vædder er det højest sandsynligt at dine fødder fejes væk under dig i midten af juli. Størstedelen af måneden vil være lykkelig, aktiv og eventyrlig, præget af at være sammen med venner, partnere og børn, eller en blanding af alle tre. Fuldmånen den 24. fremhæver denne spændende og udadvendte tid. Få mest muligt ud af muligheden for at fejre livet, for i slutningen af juli skifter dit fokus til arbejdet og hektisk aktivitet, som skal løse en myriade af praktiske problemer.

Tyren

Juli er en måned med et kraftigt fokus på hjem og familiemiljøet, og du er i humør til at underholde, feste, at have gæster og generelt sætte pris på de gode ting i livet. Denne måned arbejder du tæt sammen med en partner og sammen påtager i jer sociale ansvar og fokuserede forpligtelser. Hvad du end har planer om at gøre, så gør du det med et twist og udfordrer konventioner og ryster op i tingene. Det er en vigtig måned for dine relationer og den enlige Tyr kan finde sammen med en partner på det tidspunkt, gennem associerede eller familie forbindelser. Du tiltrækkes af nogen som er utraditionel og er ikke bange for at være en outsider, for det også en tid i dit liv hvor du ønsker at bryde fri af konventionelle bånd. I den sidste halvdel af juli bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Jomfruen, hvilket bringer en ekstraordinær udvikling socialt eller med børn. Det er en tid, hvor du både fokuserer på detaljen og ser det store billede og en udmærket tid begynder for kreativitet og social vækst. Forvent at blive involveret med en ven eller en gruppe, som forsøger at realisere en stor drøm eller ide.

Tvillingen

Når juli begynder er du endelig i en position til at løse noget kaos eller misforståelser, som i de seneste uger har haft indflydelse på dit privatliv og karrierevalg. Når du har med andre at gøre, så har du lært at de ikke vil handle rationelt, men nærmere intuitivt eller følelsesmæssigt. De forfølger en drøm og vil love hvad som helst for at nå den, men du er nødt til at kunne stole på de associerede og det ser det i øjeblikket ud til at du ikke kan. I midten af juli forstår du hvad der er brug for og partnerskaber blomstrer på det tidspunkt. Der er et lille vindue med muligheder for vækst og succes, hvor du følger strømmen og lytter til din mavefornemmelse. Den 12. juli er et særligt godt tidspunkt for glædelige resultater. Juli er en udmærket tid til lokale ture, til studier og til at være i kontakt med slægtninge og søskende. Der kan være nogle gode nyheder på lager, med bryllupper og lykkelig romantik på dagsordnen. Det er tiden til at møde folk og have det sjovt. Disse udmærkede kommunikations tendenser fortsætter hele måneden og opbygger intensivitet som måneden lakker mod enden. I slutningen af juli er dit fokus på at lære noget, netværking og uddannelse, og det er et udmærket tidspunkt til at skabe langsigtede forpligtelser for at forbedre dine kvalifikationer.

Krebsen

Du er optimistisk når juli begynder, har det godt med din plads i verden og din forståelse af dette. Nymånen i dit tegn den 10. fremhæver denne tillid og et ønske om at gå egne veje med dine egne idealer. Du tiltrækkes af folk nu, som repræsenterer et alternativ til det konventionelle samfund og personlig vækst har høj prioritet. At være ved havet ville være meget tilfredsstillende. Den 12. juli vil kommunikationsplaneten, Merkur, bevæge sig ind i dit tegn og det er en meget inspirerende tid for dig, hvor dine intuitive evner er på toppen. Du er på en eller anden måde i kontakt med det guddommelige på det tidspunkt og du drives af at udtrykke dine ideer gennem musik og billedsprog. Det er også en interessant tid økonomisk og følelsesmæssigt, hvor lykkelige partnerskaber formes og du kan forvente at blive inviteret til begivenheder hvor dine børn eller venner er værter. Forvent en overraskelse. Når det gælder økonomien er du opsat på at fejre og nyde livet, så økonomien kan karakteriseres ved en blanding af hensynsløshed og tilbageholdenhed. Omkring fuldmånen den 24. juli er du klar til at fokus lidt nærmere på den økonomiske situation og tilbageholdenheden overtager. Men det er et udmærket tidspunkt til at begynde på at arbejde med indtjenings ideer.

Løven

Juli ser lovende, interessant og spændende ud, ikke mindst på grund af de to himmelske elskere, Venus og Mars, som er sammen i dit tegn, hvilket er noget som kun sker hvert ottende år. Det er en paradoksal situation, fordi en del af dig ønsker at holde dig for dig selv og nyde ensomheden, men andre mennesker – ikke mindst familien – ønsker at fejre livet og kærligheden. Det er en god måned for romantikken og du vil opdage, at selv om folk ikke har noget imod at have det sjovt, så har de måske noget mere seriøse intentioner. Så der er en underlig blanding af mangel på bekymring og uafhængighed – ingen ønsker at eje nogen – og der er et ønske om forpligtelse. Dine relationer er især i højsæde på dette tidspunkt hvor der er fuldmåne den 24., hvor Solen er i Løven og Månen i dit modsatte tegn, Vandbæreren. Dette indikerer en tid, hvor dine relationer ses i et mere praktisk lys og hvor de enten involverer forpligtelser eller ikke. Partnere har på det tidspunkt en stærk karakter og motiveres af humanitære værdier. For den enlige Løve kunne det være en periode med omstruktureringer og muligheden for at eksperimentere med alternative karrierevalg. Det er en god ide at diskutere muligheder med vennerne.

Jomfruen

I løbet af den første del af juli finder du af at løse misforståelser som har indflydelse på karrieren og dine relationer, som har taget meget af din tid de seneste uger. Du er en som har brug for fakta og klar kommunikation, især når det gælder om at planlægge karrieren. Men dem som du har været nødt til at have med at gøre, har et helt andet perspektiv, hvor de er motiverede mere af håb og drømme frem for realiteter. Det betyder at du let kan blive ladt i stikken, når de ikke kan holde deres løfter. Situationen ændres omkring den 12. juli, hvor du pludselig er i stand til at komme på bølgelængde med de folk der står dig nært og der opstår en dyb og givende forståelse. Det er en udmærket tid til venskaber og partnerskab – og på det tidspunkt er drømme tilladte. Hen mod slutningen af juli bliver livet travlt og du kan forvente at folk besøger dig og du besøger dem. Både Venus og lidt senere Mars går ind i dit tegn, hvilket giver et stort energi boost. Der er en følelse af at være i kontakt med en der er større end livet på det tidspunkt, eller at se det store billede. Det er et godt tidspunkt for partnerskab og det er din opgave at holde tingene realistiske. Du er det anker som sørger for at skibet er i sikkerhed.

Vægten

Juli ser lovende ud for at være ekstremt spændende og dejlig og for den enlige Vægt er der sandsynlighed for at møde en romantisk partner. I midten af juli møder din tegnhersker, Venus, Mars i Løvens tegn, som er underholdende, hvilket kun sker en gang hvert ottende år. Når disse to planeter ses som universale elskende, så er en lidenskabelig forbindelse sandsynlig. Om det er romantisk eller at være sammen med venner, så er det tid til at komme ug og omkring og feste lidt. Der er nogle begrænsninger eller ansvar i forbindelse med sociale begivenheder og der skal lægge mærke til formaliteterne. Det er tiden til at deltage i bryllupper og andre begivenheder, men der er også et specielt twist på tingene – noget utraditionelt, internationalt eller kulturelt specielt. Hele juli påvirkes af disse romantiske og festlige begivenheder, men i løbet af den sidste uge af måneden er der en ændring i fokus og du vil opleve et behov for at trække dig tilbage fra de hektiske sociale begivenheder, for at gennemgå dine egne oplevelser. Der er udvikling på jobbet, hvor en ny verden er åbnet og det er muligt at du får brug for at vende nye perspektiver i hovedet. En mere seriøs atmosfære opstår i dit romantiske liv og det er tid til at overveje forpligtelser.

Skorpionen

Juli er en høj-profil måned for dig. Selvtilliden er høj og du skal være i kontrol med tingene som en ubestridt leder. Din karisma er på toppen og du tiltrækker folk til din indflydelses sfære. Et sjældent møde af Mars og Venus midt i juli bringer dig i union med en partner, enten på et personligt eller professionelt plan. Det er en dejlig måned for kærlighed og romantik og til mere formelle forpligtelser, karakteriseret af stabil indflydelse i dit familieliv. Der er masser af pres, men det klarer du fint. Du syntes at andre – især partnere – ønsker at gøre tingene anderledes og på en mere ukonventionel måde, og det gør du også. Det er specielle tider hvor der er store forandringer, så du er villig til at ændre reglerne. Hen mod slutningen af juli ændres atmosfæren, hvor vigtige begivenheder har indflydelse på hjem og karriere. Stærke ledere dukker op på scenen og du har mere lyst til at komme videre, ikke mindst fordi an nær associeret allerede har gjort det og du ville gerne følge efter. Der er et stor, omend midlertidig, boost i dit sociale liv og måske omkring børn og betingelserne kan være lidt kaotiske, fordi tingene bare er i forandring.

Skytten

I øjeblikket er din tegnhersker, Jupiter, i Fiskene, hvilket vækker en stor vækst i dit følelsesmæssige liv, især når det gælder familie begivenheder. Det er lidt som at blæse luft i en ballon som vokser til maksimum, så lukker du luften ud, for Jupiter bevæger sig retrograd og ud af Fiskene i slutningen af juli. Derfor er denne måned ret magisk omend midlertidig. Du vil sætte familieplaner på hold, for at samle dem op igen i slutningen af året, og du oplever måske også at du bevæger dig baglæns og forlæns mellem lokationer. Der er stort fokus på at udvide dine horisonter gennem studier eller internationale kontakter – især hvis der er involveret et romantisk element. F.eks. bliver børn måske gift eller inviterer dig på en rejse. I hvert fald er midten af juli et godt tidspunkt til social udstrækning og rejser i kærlighedens navn. Der er vigtige begivenheder i løbet af den sidste uge af juli. Det er stadig et godt tidspunkt til rejser, men der er også en vigtig udvikling på jobbet. Nye associerede ankommer, hvilket giver dig en pause til at tænke. Det er en tid, hvor du ønsker at gå tilbage til et ufærdigt projekt, frem for at fortsætte med en plan i forbindelse med hjem eller karriere, for hvilket tiden ikke er helt moden.

Stenbukken

Juli er en god ferietid for dig, ikke mindst på grund af, at dine relationer bliver mere krævende og kræver større engagement. Måneden starter med at Mars går mod din tegnhersker, Saturn, hvilket indikerer at du er under en masse pres, enten følelsesmæssigt eller økonomisk. Du vil måske opleve at du får modstand fra et familiemedlem, især hvis denne ønsker at bruge mange penge på prestige ting. Der er et kraftigere fokus på relations pres den 6., hvor Venus også er modsat Saturn. Du kan på en eller anden måde føle dig hæmmet eller ude af stand til at deltage i det sjove. Det er nok en god ide at lade håret hænge og at bryde alle de regler du har lavet. Venus-Mars konjunktionen i denne måned er en sjælden begivenhed og det fremhæver lidenskab og romantik. Den sidste uge af juli er en tid med transition. En associeret eller en gruppe som midlertidigt har sluppet dig kommer tilbage, for at hjælpe med at færdiggøre et stort projekt, som du helt og fuldt har investeret i – måske noget at gøre med omstrukturering af resurser. Det er også en tid, hvor der er stort fokus på international udstrækning og læring, og at få nye evner kunne blive en prioritet.

Vandmanden

I løbet af den første uge af juli vil først Mars og siden Venus gå imod Saturn, som i øjeblikket er i dit tegn Vandbæreren. Dette fremhæver dine relationer, både til familie og romantisk. Der er ingen tvivl om, at for den enlige Vandbærer, er det et godt tidspunkt for kærlighed og partnerskab, også selv om du føler dig mere hæmmet eller sky end vanligt. I starten til midten af juli er en usædvanlig tid, hvor du er villig til at eksperimentere mere. Romantiske partnere i denne periode kommer nok fra usædvanlige miljøer eller en anden kultur – kommer f.eks. fra et andet land. Lige så, hvis du har mulighed for at rejse, søger du måske efter eksotiske og romantiske destinationer. Dit fokus på partnerskab og romantik fortsætter gennem hele måneden, fremhævet af fuldmånen i dit tegn den 24. Du vil nok føle dig splittet mellem at balancere dine egne behov for autonomi med en magtfuld og karismatisk partner, som ønsker din opmærksomhed. Slutningen af juli kan også karakteriseres af en økonomisk udvikling og spørgsmål om, hvordan du bruger penge og hvor mange. Der er en tendens til at overanstrenge dig, så det er en god ide at lave et detaljeret budget.

Fisken

Jupiter gør et kort ophold i dit tegn. Det sker hvert 12. år og Jupiter vil gå retrograd ud af Fiskene og tilbage til Vandbæreren lige i slutningen af juli. Den kommer tilbage i mange måneder i slutningen af året, hvilket vækker massive drømme og forventninger, men i denne måned er det som en boble eller en ballon – hvilket du kan nyde i en måned, før luften går ud af den. Det er OK at formulere en plan, men husk på at det er drømmetid – ikke tinden til faktisk at implementere noget. Det kan være en dejlig kreativ tid og første del af måneden er et udmærket tidspunkt til at foretage dig noget sammen med børn og dine kære, især hvis spændende rejser til magiske steder er på dagsordnen. Hvis du skal arbejde i denne periode er det også en særlig tid, delvist på grund af udviklingen blandt kollegerne. Det er i hvert fald tiden til en romantisk udvikling, bryllupper og uventede relationer, som involverer folk på jobbet. Slutningen af juli er forandringernes tid. Der er kæmpe fokus på dine relationer på det tidspunkt, men det er også en tid, hvor du trækker dig tilbage til en mere privat periode, hvor du nyder ensomhed eller endda isolation. Du er måske ikke helt klar til at engagere dig i verden.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.