Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - august 2019

Vædderen

Juli og august er ideelle feriemåneder, måske fordi dit tegns hersker, Mars, er i Løven, og fremhæver en ivrighed efter at nyde livet og have det sjovt. Det er romantiske måneder hvor rejse og eventyr er på dagsordenen. I det Venus også er i Løven i det meste af august, er partnere også i humør til romantik, og det er en vidunderlig periode for en luksuriøs ferie, dating eller for at hygge med børn. D. 18 august vil Mars bevæge sig ind i Jomfruen og en ferieatmosfære forsvinder. Slutningen af august er en meget travl periode, hvor både dig og en værdsat kollega eller partner er interesseret i, at effektivere alting så meget som muligt. Det er tid til at introducere nye systemer, hvilket kanaliserer nye indkomstkilder og innovative ideer, som virkelig fungerer i praksis. For single Vædderen er den sidste del af august perfekt for partnerskaber, og kærlighed kan findes på arbejdspladsen, eller i det mindste er denne periode ideel for praktiske opgaver. Dig og kollegaer er på samme bølgelængde, og sammen er i effektive. Det er sent i august og september, at du gør praktiske fremskridt i din karriere igennem hårdt arbejde og fokuseret forpligtelser. Det er også en ideel periode for selvdisciplin og sunde dagrytmer.

Tyren

I meget af august er dit tegns hersker, Venus, i det sjove og varme tegn Løven, hvilket fremhæver et behov for at nyde positive ting i hjemmet, haven og familien. Det er en ideel periode for at invitere og underholde gæster, samvær med børn, og at lære nye venner at kende, venner som reflekterer dine nye interesser i livet. I det både Mars og Solen også er i Løven, er det også en passioneret og romantisk periode, centreret omkring kærlighed og partnerskaber. Hvis du er på ferie, skal det være et varmt og solrigt sted med masser penge at bruge på at have det sjovt. Tingene ændrer sig d. 21 august, hvor Venus bevæger sig ind i Jomfruen, men det betyder ikke, at det er en mindre romantisk periode for dig. Faktisk har single Tyren gode chancer for at finde en god partner i denne periode, nogen der er inspireret af de samme kreative ideer, som du er og vil arbejde på dem sammen. Der er et stærkt element af perfektionisme henover sidste del af august så vær ikke for kritisk eller selvkritisk. August er en måned med psykologisk indsigt, hvor du virkelig kan dele dybe oplevelser med dem du elsker. Både intellektuelt og fysisk er det tid til at fejre intimitet og opdagelse. De ting du opdager skal sættes i spil for at opnå praktiske resultater.

Tvillingerne

August begynder med en følelse af at tingene er fastlåste, som om du ikke tager nogle steder hen, men det kan også kombineres med en følelse af forløsning, i det der ikke er behov for at gå videre med nogle problemer, særligt på den økonomiske front, hvilket har givet dig angst. Din værste frygt bliver ikke realiseret, så du kan slappe af og nyde livet. Et område hvor du kan have det sjovt, er samvær med folk, som ved hvordan man skal have det sjovt. Dette kan involvere forbindelser med søskende, naboer, eller ture med folk som er godt selskab. Partnere er ivrige efter at udforske, og hvis du gerne vil nyde livet, skal du udforske sammen med dem. Når dit tegns hersker forlader den problematiske Krebs og går ind i Løven d. 11 august, er du klar til noget spænding. Midten af august er senere i ferieperioden, dog stadigvæk en ideel tid for rejser og møder med folk. Det er også en ideel tid for kurser og noget kulturelt eller uddannelsesmæssigt. For single Tvillingen venter den perfekte partner på dig, hvis du er forberedt på at tage af sted med bus, tog eller fly og udforske dine omgivelser. Slutningen af august medfører en masse forandringer, i det der foregår en masse i hjemmet. Du kan forvente større familiebegivenheder for at diskutere vigtige praktiske problemer.

Krebsen

August starter positivt ud, og Nymånen i denne periode medfører positive omstændigheder omkring dine resurser, talenter og penge. Projekter du begynder på nu, kommer til at være ganske indbringende, og finansiel udvidelse er på dagsordenen, ikke mindst på grund af ideelt arbejde fra kollegaer, rådgivere og fremmede forbindelser. Du kan høste fortjente resultater fra risici du har taget i udvidelsens navn. Ved slutningen på fuldmånen d. 15 kan store belønninger komme din vej, og dette er en ideel periode for finansiel succes. Høsten er høstet og laden er fuld. Dette er en periode hvor alting summer, særligt i forbindelse med familieforhold. Du kan ende med at være tættere end nogle sinde med visse familiemedlemmer, Måske endda en smule for tæt. Hen imod slutningen af måneden er der betydelige skift i fokus. Det er tid til at fokusere på detaljerne. Du skal tilegne dig færdigheder helst i selskab med folk, som er lige så dedikeret om at mestre et uddannelsesfelt. Dette kan involvere grupper, som udvikler alternative, praktiske metoder, som understreger forståelse og effektivitet. Det er en periode for dedikerede venskaber og forhold.

Løven

I det august begynder er der en Nymåne i dit tegn sammen med Venus på den ene side, og Mars på den anden side. Dett er en varm, kreativ og passioneret combination, og det er en ideel tid for at påbegynde nye romantiske forhold, eller at fejre eksisterende forhold. Børn bringer en særlig lykke, spænding og slags eventyr. Denne ekstraordinære periode kulminerer med fuldmånen d. 15 august, og hvis kærlighed ikke er i dit liv nu, ændrer det sig snart. Dette er en brillant periode for, at komme sammen med store grupper for eksempel ved koncerter og festivaler, og særligt i selskab med folk, som elsker livet. Faktisk brænder du lyset i begge ender i denne periode, og passion og intensitet karakteriserer dine forhold. Ved slutningen af månedens sidste uge falder tingene til ro. Dagene med fester og ferier er overstået, og du er klar til at komme til bunds i praktiske sager. Din personlige økonomi ligger dig meget på sinde, og du vil gerne styrke den. For at opnå dette arbejder du på budgetter, strømliner måden du arbejder på, og generelt fokuserer du på at skabe nye karriereprojekter, som vil skabe en solid basis for din professionelle fremtid. Det er en ideel periode for dedikation omkring arbejdsforhold.

Jomfruen

Du kan føle, at du sidder fast i en særlig situation, i det august måned begynder. Dette kan være forbundet med et kreativt projekt, eller en spændt situation med venner eller at være en forældre. Måske har du bekymret dig om at drastiske handlinger skal tages, men faktisk er det ikke sagen. Du har gjort alt hvad der skal gøres, og du kan med sikkerhed bevæge dig videre. I det måneden skrider frem, bliver du mere og mere motiveret til at søge sikkerhed i praktiske sager, hvor du kan hjælpe folk, men måske holder du afstand samtidigt. Fred og indelukkethed er meget vigtigt, og det som appellerer til dig er en rolig periode fokuseret på sunde vaner, i selskab med lykkelige mennesker, som er mere interesseret i spirituelle sager end materiel velstand. Efter d. 18 august hvor Mars går ind i Jomfruen, begynder tingene at ændre sig. Du er mere villig til at kæmpe for hvad du vil have, og lige pludselig er du i selskab med folk, som er motiveret til at arbejde for dig og støtte din personlige dagsorden. Den sidste del af måneden er en vidunderlig periode for nyt arbejde og studieforpligtelser, og en periode hvor du kan integrere praktiske innovationer ind i dit liv. Ved slutningen af måneden er du fuldt i kontrol, som en dirigent der styrer et orkester.

Vægten

I det dit tegns hersker, Venus, sammen med Solen og Mars, står i Løven henover den første del af august, kommer det til at være en lykkelig periode socialt og romantisk. Det er en periode for at komme i forbindelse med venner, som også gerne vil nyde og fejre livet. Du kan forvente fester og behagelige rejser, og for dem der kan lide romantik uden forpligtelser, kommer det til at være en lykkelig og opfylde periode. Nye venner dukker op, nye grupper skabes og du føler, at du er omringet af intelligente og talentfulde mennesker. Der er et toneskift i den anden del af måneden, særligt når Venus bevæger sig ind i Jomfruen d. 21 august. Det er en overgangsperiode, både for dig og partnere og der er en større fokus på arbejde, og på sunde rytmer langt fra en hektisk menneskeskare. Når det kommer til forhold, er det en ideel periode for forhold, men nu er fokus på sundt samvær både i kroppen og i ånden. Det er en god periode for spirituelle ritualer, yoga og nydelse af magien ved et naturligt og indelukket miljø. Den sidste del af august er en periode, hvor du kan opnå personlige mål forbundet med intime sager i livet og indføre forandringer i synspunkter, som hjælper med at løse praktiske sager i hjemmet og familien.

Skorpionen

I det juli begynder, er der en stærk fokus på at opnå kreative mål, som medfører større professionel anerkendelse. Samvær med en sjov gruppe mennesker, som har tiltro til fremtiden er meget belønnende for dig, og du gør din del ved at udøve en slags karismatisk kraft, som også styrker alle. Det er en behagelig periode for dig, hvilket medfører en udvidelse i din karriere og en større sandsynlighed for forøget indkomst. Nye initiativer skaber vækst, hvilket også forøger lykke i dit privatliv. Ved midten af august føler du at tingene ændrer sig. Selv når succes når et højdepunkt ikke for dig, men også for partnere og bekendte, du har et behov for at videreføre faklen og ikke bekymre dig om sociale problemer. Dette betyder, at du skal organisere dit netværk af bekendte og bruge mere tid på at facilitere gruppesager. Anerkendelse er ikke særlig vigtigt, effektivitet er. Derfor kæmper du for at implementere nye metoder og at integrere nye folk ind i gruppeprojekter, og du er forberedt på at arbejde hårdt og længe for succes. Den sidste del af måneden er en ideel periode for forhold, og single Skorpioner, kan ende med at arbejde i en større gruppe med nogen, som er klar til en større fælles indsats i privatlivet eller på arbejdet.

Skytten

August er et vendepunkt for dig selvom det kan føles, som om du ikke gør fremskridt i de sager der ligger dit hjerte nært. Alt godt kommer til den der venter, og slutningen af juli og starten på august er en fantastisk periode for lykkelige forbindelser til indflydelsesrige og eventyrlige mennesker, som deler dine fremtidsdrømme. Det er en måned, hvor du kan genstarte dine planer efter en mængde af skuffelser og en bevægelse fremad. Tidlig august er en perfekt tid for rejser, særligt til fjerne destinationer, som medfører spænding, uddannelse og eventyr. Det er også en vidunderlig periode for romantik, og enten rejser du for at være sammen med fejrende folk, ellers rejser de for at være sammen med dig. For single Skytten er dette den perfekte periode for kærlighed, og i det folk forelskes omkring dig, kan du måske også møde den ideelle partner, særligt omkring d. 21. Det er hver at vente på. Den sidste del af måneden er karakteriseret af en masse karriereaktivitet. Foreninger og sammenslutninger skabes i den professionelle sfære, og nye, moderne og effektive metoder implementeres for, at få arbejdet til at gå glattere. Der kan være lidt for mange restriktioner, men det er praktisk og effektivt.

Stenbukken

Du er i gang med at konsolidere her i august, du reparer skader og arbejder på at styrke fundamenter. Du er i en stærk position, men du er klar over en transformering, som finder sted i den nære fremtid, og du vil gerne være velforberedt. På en eller anden måde skal du kombinere dine idealer med pragmatisme, og overvinde usikkerheder omkring dine evner, og etablere din autoritet. Tidlig august er en periode med sjov, ferier og fejringer for mange, du kan føle dig alarmeret ved at løbe risici og ved ekstravagance. Uanset hvad er du troværdig nok til at modtage donationer fra andre, hvis du har brug for det. I dit privatliv er det en periode, hvor folk er varme og generøse både materielt og følelsesmæssigt. Efter midten af august er der en dybfølt forandring, som passer din mentalitet, fordi det er gearet mod praktiske opnåelser og fremtidig vækst. En periode begynder hvor kreative folk har noget praktisk at tilbyde, og for dig er det en ideel periode for studier og udvikling af dine færdigheder. Det er også en periode hvor rejse er på dagsordenen, særligt i forbindelse med noget romantisk eller et intellektuelt projekt. Hjulene er velsmurte og ruller, og tingene går virkelig din vej.

Vandmanden

I det august begynder er du klar til at bekymre dig, og forestiller dig at problemerne fra fortiden vender tilbage for at hjemsøge særligt på arbejdet. Disse bekymringer har dog ikke noget grundlag. Det er sandt at du stadigvæk er i en isoleret position, og ikke er klar til at sætte dit aftryk på verden, og du kan føle at tingene stagnerer, men det er kun en midlertidig tilstand. Den tidlige del af august er en ideel tid for kærlighed og romantik. Partnere er ekstremt udadvendte og selvsikre, og de er i en position hvor de kan nyde frugten af deres indsatser og have stor succes, hvilket også er opløftende for dig. Venskaber blomstrer og din sociale cirkel vokser. Nye forhold skabes med karismatiske og optimistiske folk. For single Vandbæreren er dette en ideel periode for partnerskaber, særligt når fuldmånen falder i dit tegn d.15 hvor uimodståelige folk åbner deres hjerter for dig. I dit arbejdsliv finder reelle fremskridt sted i den sidste del af måneden, og opbygges på en tilfredsstillende måde i september. Det er en perfekt periode for forskning, særligt omkring finanser og forhold, det er også en ideel periode for udvikling og øvelse af dine psykologiske evner. Folk vender sig til dig for intime råd, og du hjælper dem i det skjulte.

Fisken

Nymånen i starten af august sætter fokus på udvikling på arbejde og blandt kollegaer, og melder om en vidunderlig periode af udvidelse og succes. August er et vendepunkt for dig, hvor en person efter en anden giver dig betingelsesløs støtte, så du kan opnå dine største forventninger. Der er en mængde af kreative gennembrud, som er forbundet med at have en stræk tro på rigtigt og forkert og troskab mod dit ord. Du kan derfor lægge tidlige skuffelser bag dig, og til sidst er det retfærdigt at løbe risici og at stole på at universet belønner dig. Mulige problemer materialiserer sig ikke, og modstandere forsvinder lige så stille. Efter midten af august begynder en ny periode, som handler om forhold. Du vil opdage, som du oftest gør, at folk kræver praktiske initiativer og detaljerede planer. Det kan du ikke ignorere, men hvis du uddelegerer konstruktivt, kan andre folk håndtere detaljerne, imens du koncentrerer dig om helheden. Folk skal komme sammen i grupper, en slags mental alliance, for at udarbejde de komplekse trin, som skal tages for at sørge for, at alting går godt.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer