Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - marts 2018

Vædderen

Fuldmånen, i det marts måned begynder, understreger udvikling i dit arbejdsliv, og behovet for at finde et stille rum, fri fra distraheringer, for at komme videre med de ting der interesserer dig. Der er et stærkt behov for at udvikle spirituelle perspektiver lige nu, selvom du vil opdage at dine egne ideer og meninger har en tendens til at sætte sig i modsætning over for nogle af de mennesker du holder af. Elskede har en tendens til at være utilfredse omkring noget, men at få dem til at sige hvad det er specifikt, kan være en udfordring. Det er en tid fyldt med ulykkelig kærlighed og urealistiske romantiske drømme. Til gengæld, i det marts anden uge begynder, går både Merkur og Venus ind i dit tegn, og der er et skift i dynamikken i de vigtige forhold i dit liv. Folk vil gerne være omkring dig, og de er tilfredse med at gøre det du gerne vil, så der er en følelse af at være mere i kontrol. Professionelle udfordringer opstår for både dig og de mennesker der er omkring dig, og der er specifikke problemer der har brug for koncentreret fokus. Når dit tegns hersker Mars går ind i Vædderen i midten af marts, er der en helt ny fokus på din karriere. Det her er tiden til at arbejde tæt, med folk i en magtfuld position, på et ambitiøst projekt. Du vil få brug for at hævde din vilje, hvis du vil undgå at blive domineret, alle vil ende med at se tingene fra dit perspektiv.

Tyren

Venskaber og/eller børn har stor betydning for i denne måned, og du vil udvikle tætte forbindelser i det meste af marts. Måneden starter positivt ud med fokus på at udleve dine drømme og idealer i vigtige forhold. Til gengæld kan du komme på tværs af en partner som er motiveret af individuel gevinst i stedet for solidaritet med et ideal. Når dit tegns hersker Venus går ind i vædderen den 6. marts, sker der et sceneskift, og det her er en tid hvor, i tæt alliance med en god ven, du drager ud i sværere territorier, måske fordi du har valgt at være i en isoleret position. Du løber ind i konflikter med indflydelsesrige mennesker på det her tidspunkt på grund af forskellige meninger, og du kan føle dig presset til at handle eller tænke på måder du ikke føler dig komfortabel med. Der er en mængde af ændringer henover den sidste del af måneden, og nogen du har rejst med løsriver sig fordi de har ufærdiggjorte problemer. Ganske formidable intellektuelle autoriteter stiller sig imod dig. Din position er ikke så stærk, så du kan blive nød til at efterlade en plan på grund af modstand. Det betaler sig ikke at gå ind i konkurrencer nu, du kommer til at være i en meget stærkere position næste måned.

Tvillingerne

Der er en stærk fokus på dit professionelle liv i det marts begynder, og du vil virkelig føle trækket imellem dit hjemlige liv og din karriere. Det er en god ide at arbejde tæt med en venlig og generøs person på et kreativt projekt, og de første få dage i måneden er et perfekt tidspunkt for succes på arbejdet. Ved omkring d. 7 marts sker der et skift i fokus, og en meget større vægt på initiativer taget sammen med venner og bekendte, finder sted. Du har et stærkt bånd med nogen, men der er forhindringer på din vej. Selv hvis du umiddelbart overkommer de her forhindringer, vil du opdage at henover de næste to måneder, vil du blive ved med at håndtere problemer der opstår. De her problemer kan være forbundet med en mangel på penge, modstand fra autoriteter, banker, skat etc. I det dit tegns hersker Merkur bevæger sig retrogradt d. 23 finder du ud af at du bliver nød til at skilles ad fra nogen som, måske tåbeligt, pløjer sig fremad med en impulsiv ide, på trods af risiciene. Du foretrækker forsigtighed, og det der er vigtigt for dig er at adressere de magtkampe der er på vej. Den sidste del af marts og det meste af april er karakteriseret af konflikt med folk som er uforsonlige og besluttet på at få deres vilje, folk som du skylder penge måske. For at komme igennem udfordringerne forude er det vigtigt at lave en langsigtet plan.

Krebsen

Fuldmånen i det marts begynder reflekterer en tid for dig hvor du bliver nød til at lytte til dine idealer og følge dit hjerte. Spirituelle kanaler er åbne, og det er både et tidspunkt for inspiration og drømme, og for at arbejde på detaljerne i kreative projekter. Der er stress og anstrengelser med de mennesker du arbejder med, men det er stadigvæk et smukt tidspunkt for at pleje en lykkelig vision af hvad fremtiden kan bringe. Du modtager vidunderlig vejledning og støtte. Efter den umiddelbare drømmende start på måneden, bevæger fokus sig bestemt imod karriere initiativer. Du vil opdage at der er entusiastiske mennesker der bestemmer, men impulsive planer bliver hurtigt blokeret. Hvad end du har planlagt så tager det længere end u har regnet med, så du vil få brug for flytte milepælene fra denne måned til slutningen på den næste. Partnerskaber er den største udfordring og du burde bestemt ikke undervurdere hvad du er oppe imod i den sidste del af marts. Mennesker du skal håndtere kan være beslutsomme, stærke og uforsonlige. Til gengæld er du ikke så svag, og slutningen af måneden kan være karakteriseret af viljekampe. Din fordel er det mod og dit initiativ. Det er en dødvande situation, hvilket kan kræve at du hverver en eksperts hjælp for at frigøre dig selv fra en potentiel konflikt.

Løven

Størstedelen af marts er ganske desorienterende, det kan føles svært at gøre et indtryk eller at vække opsigt. På den anden side er det et følelsesmæssig kreativ periode hvor du er åben og sensitiv over for andre menneskers følelser og ideer, langt ud over det normale. Du kan ønske ar der var mere sikkerhed eller stabilitet, men fokus er virkelig på psykologiske indsigter, og en mere dybdegående forståelse for dit indre liv og behovene hos de mennesker du er tæt på. Ganske tidligt på måneden opstår en ny fokus på at udvide din horisont igennem kontakter ude i verden, gennem højere studier eller kulturel aktivitet. Muligheder lader til at være begrænset på grund af strukturerne og ansvaret i arbejdsmiljøet. Det er en essentielt at du mestrer regler og love hen over de næste to måneder, og den viden der kræves til at få dit liv til at foregå glat. Denne prioritet bliver langt mere akut i de sidste 10 dage på måneden, hvor du har en meget klarere ide om hvad du vil have og hvor du er på vej hen. Du kan forvente at løbe ind i ekstremt svære udfordringer på arbejdet, og kollegaer kan være meget svære at omgås. Du vil få brug for al den viljestyrke og beslutsomhed som du overhovedet kan mobilisere for at få din vilje, og du kan ikke vinde alle kampene.

Jomfruen

D. 1 marts er der en magtfuld fuldmåne i dit tegn, hvilket ligger fokus på ganske desorienterende udviklinger i de vigtige forhold i dit liv. Der er mange forskellige slags mennesker du møder i øjeblikket. Nogle meget kreative og inspirerende, og berigende partnerskaber kan blive skabt. Andre er kaotiske og upålidelige, så du bliver nød til at bruge dine evner til at diskriminere. Tingene ændrer sig henover den sidste uge på måneden, og i de kommende uger vil du være langt mindre naiv og langt mere udfordrende. Du er bestemt villig til at tage nogle følelsesmæssige risici, men du løber hurtigt ind i forhindringer, som vil tvinge dig til at genoverveje planer. Børn og elskede repræsenterer begrænsninger som tvinger dig til at mere forsigtig. Det kan ikke betale sig at være naiv, hverken romantisk eller når det kommer til at dele og økonomien. Regler bliver nød til at blive lavet, og det er dit job at sørge for at de bliver overholdt. Over de sidste 10 dage i marts, kan du se dig selv skilles fra en person, som er villig til at risikere mere end dig ved at kaste sig fremad. Du ser fordelen i at stoppe før det er for sent. Partnere ser også dyden i at tage en pause og sørge for at alting er på plads før i går i gang.

Vægten

Der sker meget på arbejdet i det marts begynder, og det kan være en meget kreativ periode, hvilket også kan bringe finansiel lykke. Det er særligt godt for at markedsføre, og for at yde en service som folk kan drage fordel af på et dybt niveau… en helende periode. Selvom det er godt for nogle arbejdsforhold, kan du komme på tværs af en partner når det kommer til at hjælpe. Omkring d. 6 marts, går både dit tegns hersker, Venus, og kommunikationens planet Merkur, begge ind i dit modsatte tegn Vædderen hvilket medbringer en kritisk periode for forhold, hvor du godt kan blive klemt og forhindringer kommer væltende. Det er ikke tiden til at tvinge tingene i gang, din position er ikke så stærk og du bliver nød til at acceptere nogle begrænsninger, særligt i forbindelse med familie ansvar. Der er en tendens til impulsivt at skynde sig ind i forhold lige nu, måske blindt at følge andres opmuntring, som kan efterlade dig når det virkelig gælder. Du vil opdage at familie presset kun forøges i den sidste del af marts, og enten end partner eller et familie overhoved kan virke diktatorisk eller pressende. Den vise Vægt ved hvornår det er vigtigt at trække sig. Den mindre vise Vægt kaster sig over kanten i en uvis uafhængighedserklæring.

Skorpionen

Det her er en meget kreativ periode for dig, og det er også et vigtigt tidspunkt for forhold med børn og romantiske partnere. Der kan være en dyb forståelse på et følelsesmæssigt niveau, men der vil også være nogle uenigheder, særligt om forbrug, i begyndelsen af marts. Tingene kan være for vage og slappe for din smag lige nu. Omkring midten af marts, når kreativiteten et højdepunkt, og det er et særligt godt tidspunkt for at håndtere magt problemer, magtfulde mennesker og magtfulde, men kreative organisationer. Henover det anden del af måneden er der et stort skift i fokus, og du har behovet for at koncentrere ensidigt på en form for læring eller kommunikations projekt. Du løber ind i forhindringer, men de ender kun med at forhærde din beslutsomhed. Du er villig til at tage et hvert slagsmål eller udfordring når det kommer til din uddannelsesmæssige udvikling, og du pløjer din vej igennem. Et område hvor den her beslutsomhed skinner igennem er i arbejdsforhold, hvor du kan mærke at kollegaer eller partnere går imod katastrofer. Du føler behovet for at forberede dig, i stedet for at løbe direkte ind i noget uden at planlægge. Din indflydelse betyder at der vil være en genovervejelse, men det er en hård kamp.

Skytten

Med Mars i dit tegn ude af takt med Venus i begyndelsen af marts, kan der være noget familie disharmoni, og partnere vil lede efter støtte og råd fra dig, Stadigvæk, er det en relativt fredelig periode for dig, hvor dine bedste kvaliteter af generøsitet og venlighed kommer frem. I det dit tegns hersker Jupiter bevæger sig retrogradt henover marts anden uge, kan der være en fornemmelse af inerti i dit liv, forbundet med forundring, måske omkring hvad dine fremtidsplaner er. Det er en tid til ikke at have nogle planer for fremtiden. Det er en periode af spirituel berigelse og vækst, og desto mindre du skynder dig omkring, desto større en fordel vil det være. Dine værdier ændrer sig, og når tingene er faldet på plads, måske i november, du vil vide præcis hvad du skal gøre. Din ro står i kontrast til andre mennesker, som skynder sig rundt, og du vil opdage at særligt børn og partnere går igennem en meget impulsiv og rastløs periode, som, hvis du ikke træder til, også kan føre til et impulsivt forbrug. Den sidste del af marts, er karakteriseret af beslutsomt økonomisk motivation, hvilket for nogle mennesker kan virke til at kvæle kreativitet og vækst. Selvom nogle mennesker skynder sig hovedhuls ind i katastrofer, trækker partnere sig og kan se fordelen i tilbageholdenhed.

Stenbukken

Det er en drømmende start på måneden, særligt når det kommer til vigtige forhold i dit liv. Fremmede miljøer lokker dig, og drømmende aktiviteter kan fortrylle dig til at starte med. Nye udviklinger bringer dig til gengæld hurtigt tilbage til virkeligheden, for der er et behov for at ligge en dæmper på overflod og hensynsløshed som enten er forbundet med kollegaer eller familie affærer. I løbet af marts, vil Mars gå ind i dit tegn og bevæge sig i mod at slutte sig til Saturn, som står i Stenbukken i de næste par år. Kombinationen af Mars og Saturn er en magtfuld kombination, som mobiliserer enorm viljestyrke og beslutsomhed. Du udvikler en plan, og slet intet kommer til at stoppe dig í at sætte den i gang, selvom du møder meget modstand. Den første modstandslinje er fra folk i familien, som føler at dine planer begrænser deres frihed. Det er ikke tiden til komplet frihed, og for de mennesker, et barn måske, som foretrækker oprør, bliver konsekvenserne ikke gode. Din plan er den rigtige plan, selvom du implementerer den en smule for autokratisk. Den anden modstandslinje kommer fra nogen du respekterer. Alle genovervejer en smule, og en fred imellem ligemænd er resultatet.

Vandmanden

At finde ud af præcis hvordan økonomien hænger sammen kan være lidt af et mysterium i det marts begynder. Du kan bekymre dig, hvis du vil, men beviserne lader til at pege på at selvom du gerne vil opgive kontrollen, sørger universet for dig på mysterisk vis, og pengene bliver ved med at komme. Det er en tid fyldt med held og udvidelse, professionelt, men du skal bare følge med strømmen. Livet bliver meget udadvendt efter månedens første uge, og det er tid til at række ud efter folk, at rejse og at lære, og lade din stemme blive hørt. Det er ikke uden udfordring, fordi en del af dig ikke har lyst til at være udadvendt i øjeblikket. Det kan være en kamp at leve op til sociale forventninger, og nøglen er at give dig selv noget alene tid, og noget fælles tid. Det betyder også at lade partnere vide når du er klar til at være eventyrlysten og når du foretrækker at være tilbagetrukket, og hvis nødvendigt at lade partnere komme videre med deres egne projekter. Den sidste del af måneden kan være en tid hvor du kæmper med indre dæmoner og tvivl, en tid hvor din værste fjende er dig selv, og en vane om at nedgøre dig selv. Hvad der er brug for er indre selvdisciplin, enten i form af fysisk træning eller sunde mentale vaner.

Fisken

Måneden starter med Solen, Merkur og Venus i dit tegn sammen med Neptun, hvilket indikerer en travl tidlig marts, med mange krav i forhold og mange distraheringer. Partnere og rejse partnere, kan være lidt korte for hovedet og irritable, måske på grund af arbejde eller familie problemer, men du er støttende og forstående. Tidlig marts er en berigende periode for dig følelsesmæssigt og spirituelt. Positive tendenser fortsætter indtil midten af måneden, hvilket er et perfekt tidspunkt for dyb indsigt igennem rejse eller studie. Din indflydelse har vægt og folk søger dit råd. Det er en tid hvor du føler behovet for at tænke tilbage på nogle af de utrolige erfaringer du har haft over de sidste måneder. Der er stadigvæk viden der skal findes. Den sidste del af marts er en smule mere besværlig, delvist på grund af materielle problemer, penge etc. forbundet med partnerskaber eller udviklinger i dit sociale liv. Der er meget pres her, og partnere har særligt brug for at trække sig tilbage i stedet for at forfølge deres dagsorden skånselsløst. Der er problemer forude for dem, og planer bliver nød til at blive lagt.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
5 (100%) 18 Stemmer