Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - marts 2020

Vædderen

I løbet af denne måned rejser din tegnhersker, Mars, gennem den ambitiøse og hårdtarbejdende Stenbuk, hvilket indikerer at marts vil blive en udfordrende måned, men, som det siges, når tingene spidser til, er det de stærke arbejder endnu hårdere. Det er en tid hvor hårdt arbejde og ambitioner belønnes af sejr og professionel succes. I løbet af måneden vil Mars samtidig mødes med Jupiter og Pluto, hvilket er en yderst sjælden kombination, som sker omkring hvert 14. år, så du kan forvente at der sker noget helt specielt i din karriere. Det kunne blive en tid til at slå sig sammen med forsigtige men magtfulde ledere for at nå et svært mål. Hvis du var Napoleon, ville du møde op med stærke allierede og marchere til Moskva og måske ville det blive en sejr denne gang Nymånen i dit tegn den 24. marts får virkelig bolden til at rulle og i den sidste del af marts er en tid hvor du ruller hen over oppositionen og cementerer robuste partnerskaber, som bringer økonomisk gevinst. Du bør ikke være bange for at lade noget forsvinde, hvis det har udlevet sin brugbarhed. Selv en krise kan være brugbar på dette tidspunkt, således at du fokuserer på vinderstrategier og dropper resten. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du ændre din situation og sammen med en partner generere rigdomme.

Tyren

Du starter måneden ret psykisk og fysisk udmattet, måske på grund af en ideologisk konflikt eller modarbejdende initiativer. Men den 5. marts bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Tyren og det vil føles som at komme hjem efter en tid i eksil. Nu har du kontrol over tingene og du fokuserer på din egen dagsorden, som handler om frihed, plads og eksperimenteren. Du ønsker at skabe noget nyt og du er nødt til at mødes med fremad tænkende grupper og organisationer som hjælper dig i en ny retning. I løbet af hele 202o er der intenst fokus på at udvide dine horisonter gennem studier og rejser. Du er villig til at arbejde med krævende lærere og bruge mange timer på at få de akkreditiver du har brug for, for en professionel forandring, som delvist vil ske i begyndelsen af april og sluttelig når året går mod enden. Når du når den sidste del af marts har du at gøre med karismatiske og indflydelsesrige mennesker, som måske har ret ekstreme holdninger. Det kunne se ud til, at de mennesker og institutioner du har med at gøre, gennemgår en krise, hvor en form for tro droppes og en ganske anden hilses velkommen. Det er et udmærket tidspunkt for partnerskab og den enlige Tyr kunne møde en magnetisk og magtfuld person på udenlandsk grund eller i et uddannelsesmiljø. En robust forening af ligestillede kunne dannes.

Tvillingerne

I øjeblikket er din tegnhersker, Merkur, i en retrograd fase, som spænder over de to tegn Fisken og Vandbæreren. Dette kunne betyde at du er nødt til at rejse frem og tilbage fra et miljø til et andet her i marts. Det er en vigtig tid for kreative karriere initiativer, men for at virkeliggøre kreative projekter er du måske nødt til at have adgang til resurser og folk som du tidligere har arbejdet sammen med. Merkur bevæger sig direkte den 10. og dette repræsenterer et vendepunkt, så omkring midten af marts, vil du være klar til at forfølge et professionelt projekt med fornyet iver. Det der er vigtigt i din karriere et at gøre noget meningsfuldt – helst noget som har kreative, miljømæssige eller humanistiske fordele. Bag kulisserne er der magtfulde mennesker, som har indflydelse og enorm opbakning. Blokeringer, økonomiske eller andre, kan blive blæst væk, hvilket vil gøre at en drøm kan realiseres. Marts er en tid hvor du har adgang til stor indsigt i meningen med tingene. Især i dine relationer. Du har muligheden for at komme ind i de åndelige og følelsesmæssige bølgelænger for der dem står dig nært. Dem du holder af kan være under enormt pres, men de har en succesfuld overlevelses strategi, som lover godt for deres arbejde og for økonomisk forandring.

Krebsen

Der er et stort fokus på øgning af dine horisonter her i marts. Dette er særlig godt for åndelig og psykologisk vækst og for at engagere dig med mennesker som har magten og intensiteten til at støtte dig. Fuldmånen den 9. marts er en vigtig tid til at lave de planer du har brug for, for partnerskab med andre. Det er tiden til omhyggeligt at studere enhver detalje i et projekt og derefter arbejde tæt sammen med ambitiøse mennesker, som er villige til at sætte en overmenneskelig indsats ind, for at opnå målet. Stå ikke i vejen for andre mennesker, som er villige til at arbejde nat og dag for at få tingene til at ske. Hold dig bare til en rådgivende rolle, mens forhindringerne for fremgang fjernes en efter en. Marts er en udmærket måned for alliancer og det gode der sker venskaber og partnerskaber på dette tidspunkt er, at alle arbejder ud fra en styrket position. Der er både beslutsomhed og en dyb brønd af resurser, som gør selv det umuligt muligt. Derfor betaler det sig at påtage dig fantastiske udfordringer. Nymånen den 25. marts markerer en tid, hvor karriere initiativer betaler sig, og der er en følelse af, at der er en vigtig forandring i luften. Projekter og partnerskaber er klar til at bevæge sig videre til den næste fase.

Løven

Der er en del fokus på dit arbejdsliv det meste af marts og dette er et område under forandring i løbet af hele 202. Planer og projekter kræver energi og beslutsomhed og mens du måske syntes at kolleger presser dig og er krævende, kan du også mene at ting som du ønskede at gøre, nu er gjort. Der er ikke megen plads til diplomati når det er overlevelse det handler om, så folk der er særligt følsomme kan føle det ret udmattende. At have med følelsesmæssige interaktioner at gøre, er hvad alt handler om for dig – i hvert fald indtil den 20. marts. Du udvikler den fine kunst om at tune ind og få en instinktiv forståelse af de underliggende faktorer, som har indflydelse på relationer på et dybere plan. Du må måske have at gøre med kaotiske tilstande, især hvor det handler om penge og det at dele, men du hjælper med at blødgøre vejen og få tingene gjort. Der er en betydelig ændring af fokus omkring nymånen den 24. marts og du føler en stor omlægning af de vigtige relationer i dit liv, både socialt og intimt. Nu udvider du dine horisonter og møder imponerende mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde. Initiativer du tager nu bringer mægtige partnerskaber i slutningen af måneden.

Jomfruen

I øjeblikket er du i en tid med omjusteringer når det gælder dine relationer og du kan være i to sind omkring, hvordan du skal komme videre. Der er ufærdige ting, som du er nødt til at tage dig af i dit arbejdsliv, og dette kan betyde at situationen i dine relationer i øjeblikket må sættes på hold. De mennesker du møder i løbet af marts kan være meget kreative og fantasifulde, selvom det er svært at finde ud af, hvad det er de ønsker. Det hjælper at forstå deres værdier og prioriteter, som er idealistiske og samtidig pragmatiske. Det er bedst bare at følge med strømme med hensyn til dem, da de har en mission eller en drøm, som andre kan finde virkelighedsfjern, men som måske kan opnås. Det er et udmærket tidspunkt til at forstå dynamikken og besværlighederne som børn eller kreative grupper gennemgår. Fuldmånen den 9. marts sætter fokus på udfordringen med hensyn til at finde en balance mellem det praktiske og idealismen og hvis du kan være konstruktiv og organiseret, vil du bliver overrasket over hvad der kan ske. Det er en tid hvor du har brug for en stor indsat for at udtrykke dit eget kreative jeg, at sætte præstationsangst til side og tage en chance. Jo mere du forbereder og jo mere du lærer fra andre, desto mindre risiko vil der være.

Vægten

I begyndelsen af marts bevæger din tegnhersker, Venus, sig fra Vædderen og ind i Tyren og dette varsler et humørskifte og en tid hvor du befrier dig selv fra udmattende prøvelser i forbindelse med familie og partnerskab. Du vil opdage at i marts vil familiemedlemmer tage de nødvendige skridt til at ændre uholdbare omstændigheder og du vil ikke længere være midtpunkt personlig i samme grad som før. Det der er vigtigt for dig i marts er følelsen af uafhængighed og plads, især når det handler om at dele. Du er villig til at være åben og generøs, både fysisk og følelsesmæssigt, men du er ikke længere bange for at statuere dine værdier klart og at bekende principper om frigørelse og lighed. Dette former sig faktisk ret godt; din selvrespekt øges og når marts går mod enden, vil du finde dig selv tæt allieret med partnere og familiemedlemmer – folk som desperat har brug for din emotionelle støtte mens de gennemgår en forandrende oplevelse. De sidste få dage af marts kan karakteriseres ved en spændende ny udvikling i dine relationer, hvor alle synes at være i en langt stærkere position. Et nyt fokus vokser i forbindelse med børn, så vel som med kreative eller romantiske projekter, som er grundlagt på stærke og langsigtede principper.

Skorpionen

Der er fokus på at lære og kommunikation i marts og dette kan indtage mange former. De mennesker du er oppe imod i dit daglige liv – naboer, søskende, lærere og medstuderende for eksempel – repræsenterer en dominerende indflydelse og du ønsker måske at slå kræfterne sammen med deres, for at opnå succes i et ekstraordinært udfordrende projekt. Dette kunne være et pioner læringsprojekt, en udfordrende ekspedition eller en energikrævende opgave, som kræver alle dine overlevelseskræfter. I løbet af de sidste 10 dage af marts kræves der intet andet end sejr af dig og du vil være nødt til at bruge dine overmenneskelige kræfter for at eliminere alle forhindringer på din vej. Du vil snart opdage at du besidder dem. Du vil opleve at du har den backup og støtte fra meget kompetente mennesker – ikke mindst partnere som har deres egen mening, men som ønsker at arbejde sammen med dig. Det er et udmærket tidspunkt til at bygge stærke relationer, også selvom der stilles så mange krav til dig, at du ikke har energi til andet end det forhåndenværende job. Når marts går mod enden vil et langsigtet skift i omstændighederne ske. Fokus flyttes til dit hjemlige miljø, hvor der kan være en slags invasion – i hvert fald noget som du bestemt ikke havde forventet ville ske, sikkert på grund af, at du selv er besluttet på lave fundamentale ændringer.

Skytten

Du kan forvente at marts måned bliver intens og meget dynamisk. Der vil være et kraftigt fokus på organisering og planlægning først på måneden, især for at løse enhver forvirring der opstår i hjemmet eller i din karriere. Jo bedre du mestrer detaljerne, jo mindre kaos vil der være. Marts er en måned hvor der sker ændringer i dit arbejdsliv og blandt kollegerne, sikkert på grund af nyankomne, som kommer med innovative ideer, som du og folk omkring dig forventes at sætte i praksis. Hvis du overkommer din tvivl og er klar til at gøre en stor indsats, så kan det blive en stor succes og en økonomisk transformation. I løbet af marts vil din tegnhersker, Jupiter, bevæge sig til at mødes med kriseplaneten Pluto, mens Mars, som vækker energi og drive, kommer for at mødes med Jupiter. En sjælden 14 års triple konjunktion formes derfor de sidste 10 dage af måneden og det er her at presset stiger til et nedsmeltnings niveau. Det er en tid hvor du kan forvente at arbejde i døgndrift, hvor du forsøger at eliminere muligheder indtil du finder den mulighed som garanterer fortsat økonomisk vækst. Smid ikke gode penge efter dårlige og spild ikke tiden på aktiviteter som ikke direkte har forbindelse til overlevelse og sejr.

Stenbukken

Marts måned bliver en stor måned for dig. I de sidste to år har din herskende planet, Saturn været i dit tegn – den er din ven, men ikke alle andres ven. Du har helt sikkert haft din del af udfordringer i denne periode. Og ja, du har været i krise og sommetider føltes livet som en kamp for overlevelse. Men det der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere, og nu er du super-stærk, hvilket hele tiden var Saturns plan. Den 22. marts bevæger Saturn sig ind i Vandbæreren, hvilket også er godt. De justeringer du har foretaget i dit liv vil nu blive konsoliderede og du vil komme til at tjene gode penge. Selvfølgelig med alt hvad Saturn gør, så sker det langsomt. Saturn dypper bare tæerne i vandet hos Vandbæreren, går derefter tilbage i Stenbukket i starten af juli, hvilket betyder at du har nogle ufærdige ting. Succes træder først i kraft for alvor i slutningen af året, hvor Saturn går tilbage til Vandbæreren for en toårig tørn. I mellemtiden vil marts måned blive intens. Det er en tid hvor opinionsdannere og rådgivere, eller folk som kæmper for retfærdighed, agiterer kraftigt for deres egne synspunkter – hvilket er på tværs af dine synspunkter. Det er en tid hvor det tunge artilleri bringes til fronten. Det er en tid til at vinde for enhver pris.

Vandmanden

Marts er den måned du har ventet på og den signalerer en overgangsperiode, hvor du får et glimt af, hvordan livet vil blive det næste år. Og livet vil blive godt. Du har gennemgået en intens periode med indre nyorientering i de sidste to år og du har til tider følt dig åndeligt udtømt og har spekuleret over hvad livet handler om. Det hele handler om at du renser dig selv for spøgelser fra fortiden, således at du kan starte en lys og ny fremtid. Den 22. marts bevæger planeten Saturn sig ind i dit tegn og det giver foreløbig smag på hvad du ønsker at gøre og hvordan du vil gøre det. Slutningen af marts og starten på april er en tid med et intenst drive, når du dybt inde ved, at du har en pligt overfor dig selv og ingen andre, for at kunne realisere dit potentiale. Derhjemme er der behagelige nye tendenser først på måneden, med usædvanlige ankomster af noget blødt og rart. Det er en dejlig tid for vidunderlige gæster, god mad og andre nydelser. Dette er en modpol til nogen indre uro, hvor du stræber på at finde ud af hvad der er rigtigt og forkert og hvad du virkelig kan tro på. Ikke alle er på din side – vær på vagt overfor den opførsel som nogle folk bag kulisserne har.

Fisken

Partnerskab er et vigtigt tema i marts og du vil måske syntes at nogen er tøvende omkring hvor meget de bør lade sig involvere med dig. Måske ønsker dine kære ikke at gøre sig afhængige og i begyndelsen af marts kan du finde dem frigørende sig. Fuldmånen i dit modsatte tegn, Jomfruen, den 9. sætter fokus på denne form for relationer og du kan være forvirret over hvor det efterlader dig. Ikke desto mindre er marts et udmærket tidspunkt til kraftigt engagement med de grupper og organisationer som deler dine idealer. Ved at pleje stærke allierede, som har en indflydelsesrig social position, kan du arbejde hen imod at gøre visioner til virkelighed. Livet bliver mere intenst i løbet af måneden og du vil sikker være en del udenfor din komfort zone, fordi de krav der stilles til dig nu, har mindre at gøre med at være blød, kærlig og medfølende og mere at gøre med, hvordan du overlever i et farligt socialt miljø. Det er en tid til at lære hvordan en samurai kriger gør. Det er din pligt at kæmpe for dine synspunkter, for hvis du ikke gør det vil andre mindre værdige personer vinde. I løbet af de sidste 10 dage af marts er du nødt til at slå dig sammen med folk, som ved hvordan man kan nå et mål.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.