Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - januar 2020

Vædderen

I begyndelsen af januar går din tegnhersker, Mars, ind i den udadvendte Skytte, hvor den forbliver indtil midten af februar. Dette vækker et behov for at udvide dine horisonter gennem studier og rejser, men det inspirerer dig også til at udvikle dig åndeligt og filosofisk. Januar er en måned hvor du forsøger at finde en retning, men fejler måske i at definere nøjagtigt hvor du ønsker at gå hen. Meditative aktiviteter giver bedre resultater som faktisk gælder overalt. I mellemtiden, på det professionelle plan, er denne måned en tid hvor ny ankomne associerede eller partnere arbejder på klare mål. 2020 vil blive et år hvor karriere ambitioner kulminerer i noget stort. Der vil være ændringer i ledelsen og omstruktureringer, og du vil senere spille en nøglerolle i kampen mod indgroede systemer som er nødt til at forandre sig i måden magten bruges på. Måneformørkelsen den 10. januar og efterfølgende dage er en nøgleperiode for at ryste bægeret eller for en konsolidering af lederskabet, og det er en periode hvor store planer formes og udført i noget der kan kaldes en krisetid. Du kan forvente at møde ultimatummer og et udtryk for rå magt, og du er måske ikke glad over de restriktioner dette pålægger.

Tyren

Med en sammenhobning af fem planeter i et andet jordtegn – Stenbukken – i løbet af januar, er det en tid hvor du kæmper for at etablere dine akkreditiver under udfordrende omstændigheder. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med studier, og 2020 vil blive et år, hvor du arbejder hårdt for at forbedre dine evner i dit CV, som forberedelse til en stor karriere udvikling i slutningen af året. Dette fokus på Stenbukken kunne også være i forbindelse med en kamp for retfærdighed, og hvis så er januar tiden til at overbevise om dine argumenter, således at du kan modstå pres fra magtfulde – måske for magtfuld – individer og organisationer som dikterer hvad der er rigtigt og forkert. Dette kunne få effekt på lærere og mentorer hvis stil du ikke længere kan acceptere, og som derfor afsættes fra der autoritets funktion. I midten af januar vil Venus, som er hersker i dit tegn Tyren, bevæge fra Vandbæreren og ind Fiskene, hvor den forbliver indtil først i februar. Dette vækker den idealistiske side af din natur, og det er en tid hvor du måske ønsker at lade dig involvere i grupper som arbejder hen imod en form for ideal. Romantisk er den sidste del af januar en tid med forvirring omkring andres lyst og motivation, og der kan være store spørgsmål omkring tillid. Måske tilgiver du for meget.

Tvillingerne

Den første dag af 2020 vil din tegnhersker, Merkur, tilslutte sig Jupiter, og det gør at året starter med stor kraft. Da disse to planeter er naturlige partnere – Merkur holder af detaljer og Jupiter ser på det store billede – er denne dag storartet for parforhold. For den enlige Tvilling kan møder nytårsaften få romantiske konsekvenser, og der er en tendens til at blive tiltrukket af potentielle partnere, som både er seriøse og i en personlig udvikling – interesser I deler. Når også Mars går ind i dit horoskop område i forbindelse med partnerskab den 2. januar, er der virkelig stærk fokus på møder med folk som har meget stærke meninger og ved en ting eller to om verden og dens politikker. Januar er en idealistisk måned med hensyn til personlige og professionelle relationer, men du har et værn mod naivitet og bedrag. Måneformørkelsen den 10. januar aktiverer kraftigt Merkur, hvilket bringer en intens følelsesmæssig fase, i den grad i forbindelse med intimitet, økonomi og det at dele. Det er en tid hvor du er besat af et eller andet. Der er et område hvor du bare har fået nok, og det siger du så. Måske er det et godt tidspunkt til at tale med en, for at lette det psykiske pres.

Krebsen

2020 vil blive et intenst år for dig med stadig fokus på både forretnings- og personlige relationer. Januar starter konstruktivt, og det er et godt tidspunkt til at diskutere forretningsaftaler og andre arrangementer. Når der er måneformørkelse den 10. januar kommer et vigtigt emne til overfladen, og der skal tages meget vigtige beslutninger. Formørkelsen sætter fokus på magtkampe i dine relationer og det er en følelsesmæssigt højspændt tid for dig. Det er en tid hvor du måske ønsker at overveje om du virkelig ønsker at fortsætte et arrangement, og der er måske brug for en form for omstrukturering. Der er en tendens til at give, eller måske til at modtage, ultimatummer er en måde til at lette på presset. Hvis du er oppe imod en som spiller hård, så mener denne det, og det er bedst at finde en måde at undgå en kamp som du ikke kan vinde. Tingene bliver mindre pressede og mere spændende hen mod slutningen af måneden, hvor der måske er forbindelser til venner eller organisationer med en social eller psykologisk agenda. Denne del af måneden er en tid med høj idealisme, men det er også en tid hvor løfter, romantik eller lignende, er svært at levere, så sørg for at du styres af realistiske forventninger.

Løven

2020 er et år hvor presset på jobbet stakker sig op og kulminerer i en vigtig forandring omkring slutningen af året, hvilket bringer nogle interessante forandringer i dine relationer. Indtil da er der fokus på omstændighederne på jobbet, relationer til kolleger, kunder og klienter, og den måde du strukturerer dit privatliv på, inklusive planer du er nødt til at forbedre omkring fitness og helbred. Januar er intens i denne afdeling, og måneformørkelsen den 10. sætter spot på atmosfæren på jobbet og følelsesmæssig interaktion med folk som er ret krævende og måske også ret ufleksible. Hvis du oplever at du bliver involveret i intense diskussioner med kolleger på dette tidspunkt, er det nok bedst at trække sig tilbage – de kommer ikke til at ændre mening. Endnu. Januar er en ret romantisk måned og en god tid for venskaber, børn og til at øve en slags forførelse. Dine ønsker er stærke og rækker langt væk, men dating og andre involveringer har det med at føre til forvirring. Det er svært at udpege hvad du ønsker, og hvad andre ønsker. Indikationen siger at den sidste uge i måneden er en tid med mange møder og en ny social udvikling, og disse møder er følelsesladede og har tiltrækning, men det er svært at vide hvad der er en illusion og hvad der er virkelighed.

Jomfruen

2020 starter lykkeligt og konstruktivt, og det er et godt tidspunkt til at slå dig sammen med en partner. Hvis du er single bragte nytårsaften måske et vigtigt møde, som der kan bygges på. Det er en tid hvor du og din partner finder inspiration i forbindelse med noget kreativt, med rejseplaner eller omkring børn. Dette år er faktisk en tid hvor der er enormt fokus på kreativitet og selvudfoldelse, og dette involverer at overkomme blokeringer, som forhindrer dig i, at udtrykke dig selv til fulde. Måneformørkelsen den 10. januar sætter fokus på din tegnhersker, Merkur, sammen med en særlig udfordring du er ude for på det tidspunkt. Det er alvorlige ting, og du forbliver fast i dine overbevisninger. Folk du har med at gøre på dette tidspunkt, og især børn, har brug for at vide, at der er nogle emner hvor kompromis ikke kan indgås. Dette vil være et tilbagevendende tema i løbet af året. Den sidste del af måneden er en nøgletid for dine relationer til familie, partnere og måske også kolleger. Dem du elsker kan være forvirrede og desorienterede på dette tidspunkt, og når det gælder romantik, er det en tid hvor bedrag og skuffelser er i luften – måske i forbindelse med et familiedrama.

Vægten

I løbet af den første del af januar, mens din tegnhersker, Venus, er i Vandbærere, er du stadig i humør til sjov og leg efter nytår og det er en tid til at nyde godt selskab af venner, børn eller romantiske dates. Efter den 13., hvor Venus bevæger sig ind i Fiskene, er der fokus på arbejdet, og tilfredsstillelsen, eller mangel på samme, som du føler når du udfører dine daglige pligter. Det er en epoke hvor du er nødt til at være stærkt motiveret af kreativitet eller sociale idealer på jobbet, især hvis du føler en form for ansvar overfor miljøet, overfor naturen eller dine medmennesker. Slutningen af januar er en god tid til at arbejde på disse emner, men det er også en tid med forvirring på jobbet, især hvis der er romantiske følelser. Potentielle partnere har det med at skuffe dig, eller måske endda at bedrage dig nu. Du bør ikke ofre dig til folk og årsager som blot vil udnytte dig. Hele 2020 karakteriseres ved epokegørende begivenheder som har indflydelse på dine rødder, din familie, dit land og den jord du står på. I slutningen af året vil dit hjemmeliv have ændret sig på en eller anden måde og en dejlig ny kreativ periode starter for dig. I mellemtiden vil dit liv på hjemmefronten være domineret af omvæltninger eller diskussioner, på grund af en rekonstruktions proces.

Skorpionen

Efter en intens, kreativ og ret succesfuld periode op til slutningen af sidste år, begynder 2020 med et nyt fokus, hvilket har at gøre med dit ønske om at udtrykke dine talenter og øge dine muligheder for at tjene penge. Januar er en måned hvor du let kan forføres af genveje, og du er sårbar – især i slutningen af måneden – især overfor bedrag. Så glem ethvert bliv-rig-i-en-fart koncept, og forbliv realistisk omkring hvad der er praktisk opnåeligt. Slutningen af januar kan også være en meget romantisk tid, hvor den enlige Skorpion tiltrækkes af romantiske dates, som kan føles som svaret på en drøm. Drømme har dog en tendens til at fordampe når man vågner, så selvom det kan være en romantisk tid, er du nødt til at holde dine forventninger realistiske. Det største fokus det meste af året er på uddannelse og kommunikation. Det kan være på et personligt plan, med søskende eller folk omkring dig i dit daglige liv, og det kan være i forbindelse med en stejl indlæringskurve som du er nødt til at mestre. Tingene bliver rigtig intense på det område omkring måneformørkelsen den 10. januar, og du kan forvente at lærere eller medstuderende er ekstremt krævende. Det er muligt at beslutninger som tages på dette tidspunkt vil ændre dit intellektuelle spor.

Skytten

I løbet af hele 2020 vil din tegnhersker, Jupiter, befinde sig i Stenbukken – bjerggeden. Det vil bestemt føles som om du møjsommeligt på klatre op af høje bjerge i løbet af året, for at få en slags økonomisk tryghed som du jo stræber efter. Din indsats vil blive belønnet i slutningen af året, hvor der vil være et helt nyt økonomisk fundament, som skabes efter betydelige forhindringer. I den spæde begyndelse af januar er der perfekte betingelser for et økonomisk partnerskab, og det er godt at dele ideer med dine kære omkring planer for fremtiden. Det er tid til at vurdere de resurser du har til delt rådighed, og overveje hvor du du øge udgifter og hvor du kan skære noget væk. Der kan være intense diskussioner omkring weekenden den 10. hvor du overvejer en form for krisestyring, og en transformation på dette tidspunkt sætter scenen for en sundere fremtid. Planeten for energi og drivkraft, Mars, bevæger sig ind i dit tegn i begyndelsen af måneden, hvilket giver dig den energi og entusiasme du har brug for. Der er dog nogle ting omkring familie eller kollegiale relationer som kan dræne effektiviteten af din entusiastiske indsats væk. Slutningen af januar er et godt tidspunkt til kommunikation, men ikke så godt et tidspunkt til at løse familieproblemer.

Stenbukken

Velkommen til 2020 – det vil blive et stort år, et år med strabadser og gennemførelse, hvor din personlige agenda er en kampplads for transformation, som i slutningen af året fører til en solid og opløftende udvikling og nye sociale horisonter. I starten af januar vil kommunikationsplaneten, Merkur, mødes med Jupiter, som fornyligt ankom i Stenbukken. Det er et godt tidspunkt til at planlægge forud, især i forbindelse med alt som kan udvide dine intellektuelle horisonter, såsom rejser eller uddannelseskurser. Måneformørkelsen den 10. falder i dit modsatte tegn, Krebsen, hvilket understreger vigtigheden af relationer i dit liv. Dine relationer går igennem en intens fase nu, og der er stærk opmærksomhed på ubalance i magtfordelingen. Du har styrken, og andre mennesker er nødt til at gå på kompromis, og dette kan føre til intense diskussioner og store forandringer, som kan betale sig i det lange løb. Den 12. januar er tiden hvor Saturn tilslutter sig Pluto, som er noget der ikke er sket siden 1982. Saturn repræsenterer struktur og Pluto nedbrydning, så hvis du føler at der er strukturer i dit liv som er nødt til at forsvinde for at gøre plads til noget mere meningsfuldt, så er du på rette spor.

Vandmanden

Den første del af januar er en social og udadvendt tid for dig – et supergodt tidspunkt til at nå ud til folk og emner der interesserer dig. Men der er ingen flugtmuligheder fra det interne pres der hober sig op, som har forbindelse til en stærk vægt i Stenbukken – tegnet før dit – som vil dominere hele året. Denne vægt indikerer at mange eksistentielle spørgsmål opstår for dig, ikke mindst med hensyn til hvordan du kan opnå eller endda definere de mål som er vigtige for dig. Fra starten til midten af januar er fokusset på arbejdet intenst, og det ser sandsynligt ud at du vil have en udmattende indre diskussion med dig selv om du skal droppe noget og starte på noget nyt. Skulle du blive træt af en proces, så kunne du droppe den, og du kunne begynde at arbejde på noget andet. Basalt set er 2020 et år med forandringer, og det er i slutningen af året, at alle puslespilsbrikkerne falder på plads og du kan definere dit fremtidige spor. Nymånen i dit tegn den 25. varsler et radikalt initiativ, som kan få indflydelse på situationen derhjemme eller i familien. Det markerer en tid hvor du ønsker at gøre noget nyt, og din personlige frihed er vigtig. Dette kunne også signalere en tid hvor du bliver involveret med en ny gruppe som har en progressiv agenda.

Fisken

2020 bliver et år hvor dit sociale liv, politiske begivenheder, og gruppe tilknytninger bliver af allerstørste vigtighed. Tingene starter godt lige efter nytår og det er et udmærket tidspunkt til at skabe nye venskaber eller endda nye partnerskaber. En velkommen allieret vil bane vejen for sociale præsentationer og gruppe begivenheder. Omkring måneformørkelsen den 10. januar er der en vigtig udvikling som kan have indflydelse på dem du elsker, børn eller særlige venner, som kan involvere udfordrende beslutninger. Det kan også have forbindelse til børn som ikke er dine egne. Det kunne være at nogen du har et tæt bånd til er nødt til at lade sig involvere i en form for magtspil som har indflydelse på gruppen, og du kan lære en masse af dette, fordi senere på året vil du blive tvunget ind i alliancer med grupper, hvis brug af magt kan være ret tvivlsom. I midten af januar vil planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, gå ind i dit tegn, og dette kunne varsle en blåøjet periode som vækker store idealer omkring kærlighed og venlighed i dig. Dette bringer det bedste frem i din natur, men i slutningen af januar kan det bringe skuffelser, når andre mennesker ikke lever op til dine idealer. Sørg for at holde fødderne solidt plantet på jorden og hold dine forventninger realistiske.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.