Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskop

Du finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - august 2022

Vædderen

Den 1. august kommer din tegnhersker Mars på både Uranus og den Nordlige Måneknude – noget der ikke er sket så præcist i nyere historie. Derfor kan du forvente, at der opstår vigtige og uventede begivenheder, som overvejende vil påvirke dine aktiver på en eller anden måde, især dem, der vedrører de grupper og organisationer, du er en del af. Du ønsker måske at bryde fri og gøre noget unikt på dette tidspunkt, og du vil måske også ønske at dyrke et usædvanligt talent, som du har, især hvis dette relaterer til kropsbevidsthed på en eller anden måde. Et forsøg på at etablere dig på egen hånd vil sandsynligvis blive mødt med modstand fra konventionelle kræfter i samfundet. Der kan også være forstyrrelser blandt de grupper, du er en del af, på grund af værdiforskelle. I det begyndelsen af ??august er en udfordrende periode, jo mere du fokuserer på de gode ting i livet, især ting som kreativ selvudfoldelse, jo bedre vil du have det. I løbet af de sidste 10 dage af måneden bliver tingene meget lettere, og der er meget større fokus på kommunikation, læring og opsøgende arbejde. Slutningen af ??august er fantastisk for at se livet fra den positive side, til rejser og til at møde spændende individer, der er en kilde til inspiration.

Tyren

En ekstraordinært sjælden nøjagtig konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit tegn den 1. august lover en eksplosiv begyndelse til august. Da Mars kan relatere til potentielle partnere i dit liv, og Uranus er forbundet med afstand og uforudsigelighed, kan du forvente, at relationer udfolder sig på en måde, du ikke havde regnet med. Denne indflydelse har en tendens til at vise tværkulturelle og etniske forskelle, og for den single Tyr er sandsynligheden for at blive involveret med en person, der udfordrer traditionelle værdier, meget høj. Det er måske noget, du hilser velkommen. Du vil sandsynligvis kaste dig ud i møder på dette tidspunkt, som fremkalder dine dygtigste kommunikationstalenter. Det er et behov for at udfordre den konventionelle tankegang og at eksperimentere med noget helt andet. Der er en ændring midt i august, og dit fokus bevæger sig mere henimod bolig- og familieforhold, hvor der er nogle virkelig positive udviklinger og en forbedring af din livskvalitet, både materielt og åndeligt. Ved slutningen af måneden får du lyst til at give udtryk på din egen eklektiske smag på hjemmet. Professionelt er det en tid med udfordringer, da der er en fortsættelse af årelange omvæltninger, der har påvirket din karriere.

Tvillingen

August starter med nogle mentale forstyrrelser, og du er nødt til at håndtere understrømme i kommunikation eller tilslørede trusler fra eksterne kilder, som giver dig en følelse af at være under angreb. Der er intellektuelle udfordringer, som kan opstå ved at skulle forholde sig til mennesker, der har en ekstrem dagsorden eller blot ønsker at kaste grus i maskineriet. Du bliver nødt til at navigere forsigtigt omkring mennesker og grupper med fjendtlige ideologier. Dit fokus skifter omkring den 4. august, og en tid begynder, hvor dine interesser centreres mere om organisering, især i hjemmet og med familien. Det er en gunstig periode for en undersøgelse af alternative metoder til at føre en sund livsstil og udvikle interessen for ting som yoga, naturen og haven og – på et mere universelt niveau – hjælpe verdenssamfundet på en eller anden måde. Der er stor vægt på studier og internationale forhold, når midten af ??august nærmer sig. Tingene begynder virkelig at røre sig for dig, efterhånden som august nærmer sig sin afslutning, og det er en tid, hvor du er meget energisk, og er sammen med entusiastiske venner, som har masser af ideer, de gerne vil implementere. Det er en periode med øget popularitet og større involvering i dynamiske gruppeprojekter.

Krebsen

Planeten Venus velsigner dit tegn i løbet af den første del af august, og fremkalder din kærlige og omsorgsfulde natur, især i forhold til sociale anliggender. Der sker en ekstraordinær udvikling, der påvirker venskaber og grupper og måske også politiske eller sociale bevægelser på et større plan. På den ene side kan dette være foruroligende, især fordi der opstår uforudsigelige begivenheder socialt. På den anden side er du meget motiveret til at forbinde dig med og opmuntre til en ny og alternativ tilgang. Vær dog forsigtig – du ønsker ikke at støtte noget, der ikke harmonerer med dine grundlæggende værdier. Dette fokus på værdier fremhæves ved fuldmånen den 12. august, som kunne være et tidspunkt, hvor foruroligende begivenheder opstår. Når august nærmer sig enden, bliver du meget mere involveret i læring, kommunikation og mentale projekter. Du kan være i modstrid med dig selv om, hvordan du administrerer din tid på en sund måde, og stressniveauet stiger, måske på grund af et væld af arbejdsprojekter. I stedet for at kaste dig ud i en række forskellige dagsordener, så prøv at opdele din tid, så du har tid alene, tid i naturen og tid til at praktisere åndelige interesser.

Løven

En sjælden og kraftfuld konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit solare 10. hus (karriere) når august begynder, signalerer høje stressniveauer, uforudsigelige udviklinger og måske forestående forandringer, der påvirker din karriere. Den første del af måneden er præget af et sammenstød mellem, hvordan du har lyst til at udvikle din egen livsstil, og de krav, der stilles til dig fra lederskabet – krav der kan være ret ekstremt eller foruroligende. Fuldmånen fra Løven til Vandmanden den 12. august fremhæver, hvordan karriereudviklingen påvirker parforhold. Hele spørgsmålet om uafhængighed versus ansvar bliver intenst. Der er ikke noget rigtigt eller forkert her, kun modsatrettede behov. Så det er nok klogt at modstå at gøre noget for drastisk og tænke i praktiske termer. I den sidste uge af august er der langt stærkere fokus på at organisere din økonomi, og det bliver ved med at optage dine tanker langt ind i september. Du vil sandsynligvis opdage, at jo mere aktiv du er socialt, jo mere forstyrrende er det for din økonomi. Venner kan være sjove, men de hjælper dig ikke med at balancere budgettet. Alligevel er det en god periode for pædagogiske projekter og arbejde med grupper.

Jomfruen

Der er et stærkt fokus på trossystemer, når august begynder, og du kan blive trukket ind i kontroverser, især hvis der er internationale perspektiver. På arbejdet kan du få lyst til at søge tilflugt fra grupper, der er præget af forstyrrende ideologier eller nye regler. Der vil sandsynligvis være en genopblussen af ??den slags problemer, der har påvirket arbejdsmiljøet i et år eller mere. Den 4. august træder din tegnhersker Merkur ind i Jomfruen, hvilket varsler en positiv udvikling i et par uger, hvor du kan få dit liv bedre organiseret, arbejde godt sammen med kollegaer og promovere nogle af dine ideer. Det sætter dig i en central position i håndteringen af ??de omstruktureringer, der rammer kollegaer på arbejdet. Mens folk skændes om principper, holder du hjulene i gang. Der er en række vigtige ændringer i løbet af den sidste uge eller deromkring af august. På det tidspunkt er der dynamiske nye tiltag i din karriere, og måske dukker ledere op på scenen, som blander sig mere. Ved at brainstorme kreative ideer med disse medarbejdere, kan du muligvis øge din indkomst – det er netværket og forbindelserne, der tæller.

Vægten

August begynder med en høj intensitet, enten på grund af usædvanlige forhold i relationer, eller på grund af uventede udviklinger, der påvirker økonomi og sikkerhed. I første omgang i denne måned er der fokus på faglige ambitioner, så det er muligt, at august-overraskelser hænger sammen med en økonomisk udvikling. Der kan dog også ske en helt uventet udvikling i forbindelse med følelsesmæssige relationer. Tendenser i begyndelsen af august indikerer en forbindelse med en person eller gruppe, der udfordrer eksisterende tabuer, og måske med en anden kulturel eller etnisk baggrund. Uanset hvilke tabuer, der udfordres, vil partnerskab sandsynligvis støde på censur og modstand fra etablerede grupper og traditioner, og potentielle partnere har en tendens til at løbe panden mod muren. Efter fuldmånen den 12. august ændrer din situation sig. Du er ikke længere så sårbar på det følelsesmæssige plan, og der sker en vidunderlig udvikling i forbindelse med positive kulturelle påvirkninger. Kulturelle spændinger er dog stadig fremhævet, hvilket påvirker etablerede relationer i din omgangskreds og med børn og kære. Du kan være tolerant, men andre mennesker er måske ikke.

Skorpionen

I begyndelsen af august når intense begivenheder, der påvirker personlige forhold – enten med partnere, familie eller lokalsamfundet – et eksplosivt niveau. Du har tendens til at være afhængig af andre mennesker på dette tidspunkt, så du er ikke i den bedste position til at bryde ud af skruestikken. Det er dog muligt, at en specifik partner eller støttende person i udlandet er i stand til at lette vejen for dig. Eller hvis du på en eller anden måde er blevet kompromitteret, så får du god vejledning. Den temmelig usikre position, du er i den første uge eller deromkring af denne måned, kan også være forbundet med et langvarigt sammenstød mellem værdierne i dit samfund eller dit land og dine egne parforholdsbehov. I øjeblikket er du måske involveret i mennesker og kulturer, som er meget forskellige fra din egen. Da du ikke rigtig har magten til at slå løs lige nu, kan du blive nødt til at leve med nogle begrænsninger, som ledere i dit fag eller samfund pålægger. I løbet af den sidste del af måneden er du i stand til at komme ud af en kompromitterende situation og udvikle meget mere indsigt i, hvordan du bedst kommer videre. En positiv periode begynder i dit daglige liv og på arbejdet, hvilket giver mulighed for ekspansion og vækst, selvom der stadig er sociale spændinger under overfladen.

Skytten

Du begynder august i en optimistisk sindsstemning, og der er vidunderlige indflydelser angående rejser, samt romantik og eventyr. Du er fuld af selvtillid, har kreativ succes og er måske også ret populær. Ikke desto mindre er der forstyrrende påvirkninger i dit daglige liv eller på arbejdet. Det kan hænge sammen med langsigtede problemer, der har skabt strukturelle ændringer i løbet af det sidste års tid. Disse ændringer kan forværres af en person på arbejdspladsen, hvis provokerende adfærd eller loyalitet over for en bestemt gruppe er kontraproduktiv. Disse påvirkninger fremhæves ved fuldmånen den 12. august, hvor der er en fælles indsats for at etablere regler og retningslinjer. Denne periode kan dog være et godt tidspunkt for succesfulde studier eller rejser, selvom det er irritationsmomenter. Disse trends skifter efter 20. august, hvor der er langt større fokus på personlige og professionelle relationer. Forskellige mennesker dukker op i horisonten med ideer og forslag, som kan kanaliseres meget kreativt. Der er en ny ledelsesstil, der er meget fokuseret på detaljer og organisering på dette tidspunkt, hvilket kan fremkalde en masse diskussioner, men du har en tendens til at bevare en vis distance over brokkerierne og se eventuelle ændringer i et positivt lys.

Stenbukken

I løbet af de sidste to år har visse områder af dit liv, især forbundet med økonomien på den ene side, og børn eller dit kærlighedsliv på den anden side, gennemgået en række forstyrrende forandringer, som virkelig har udfordret dit behov for at etablere stabilitet. Allerede i begyndelsen af ??august bryder disse problemer ud, og du står igen over for et behov for at forene to vidt forskellige sider af dit liv eller endda af din natur. I én henseende fungerer du fantastisk som en stabiliserende kraft i et team, der aftvinger respekt. Men i den del af dit liv, hvor du ønsker at udtrykke noget unikt i din natur, har du en tendens til at gå overbord og måske for vidt. Det kan fx komme til udtryk ved at være en del af en gruppe i samfundet, som virkelig udfordrer forventede normer. Det er også muligt, at et barn kan udtrykke denne side af dit liv ved at engagere sig i ekstremt provokerende adfærd. Disse problemer bliver fremhævet ved fuldmånen den 12. august, hvor du bliver trukket i forskellige retninger og på en eller anden måde skal finde den passende balance i forhold til andre. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du lære en masse om intimitet og hvordan du overvinder en tendens til at skabe afstand. Når måneden lakker mod enden, skifter fokus, da ændringer i arbejdsmiljøet skaber et utal af opgaver, som kommer til at tage meget af din tid.

Vandmanden

Partnerskaber og venskaber er positive, når august begynder, men der kan dukke uventede problemer op i din familie, dit samfund eller dit land, som skaber forstyrrelser. En del af dig er optaget af at etablere en stabil livsstil med harmonisk integration i grupper. En anden del er tiltrukket af en alternativ livsstil og endda en nomadetilværelse. Da der dannes en ekstrem sjælden konjunktion mellem Mars, den nordlige måneknude og Uranus (som er forbundet med dit tegn) den 1. august, er det ret sandsynligt, at uventede begivenheder skaber forstyrrelser i hjemmet. Det kan hænge sammen med forhold i samfundet, som du ikke har kontrol over, eller måske problemer fra fortiden, som på en eller anden måde er knyttet til din personlige skæbne. Tendensen på daværende tidspunkt er at tage drastiske handlinger, men sandsynligvis er den bedste fremgangsmåde at opretholde stabilitet. Da fuldmånen den 12. august falder på Saturn i dit tegn, er der et kraftigt eftertryk på relationer til partnere. Det kan være en god ting, så længe I hver især anerkender den andens autonomi og unikke sider – modsætninger tiltrækker trods alt. Det er et godt tidspunkt at komme væk fra hjemmemiljøet og eksperimentere lidt, og måske til at engagere sig med mennesker og grupper fra en anden samfundslag.

Fisken

Når august begynder, er der meget gunstige tendenser både økonomisk og på arbejdspladsen, og det er et godt tidspunkt at manifestere latente lederevner eller at arbejde med en anerkendt leder inden for dit felt. Forvent det uventede, når måneden begynder – det er en tid, hvor du har kontakt med mennesker, der udfordrer konventionel tænkning og måske kommer med ideer og udtalelser, der er specielt designet til at provokere eller støde. Denne følelse af uforudsigelighed kan forbindes med søskende, folk i dit nabolag eller andre, som du relaterer til dagligt i et læringsmiljø, og denne tendens fortsætter i det meste af august. Det er bedst at holde afstand til dogmatiske typer, der er tiltrukket af ideologier, der er i modstrid med normen, især på arbejdet. Heldigvis er kolleger en fornøjelse at være sammen med og meget støttende, og der kan være nogle romantiske tendenser eller fornøjelige aktiviteter i den sidste halvdel af måneden. Der er en ændring i løbet af de sidste 10 dage af august, hvilket kan øge stressniveauet i parforhold eller hjemmet. Det ser ud til, at der er meget at gøre, og andre mennesker har travlt med at gøre det. Ikke desto mindre kan du blive meget produktiv, hvis der kommer lidt pres udefra, så måske er det ikke en dårlig ting at blive hundset med.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

Månedshoroskop - Læs dit Månedshoroskop
Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.