Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskop

Du finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - maj 2022

Vædderen

Når maj måned begynder, kommer Venus, som for dig repræsenterer partnere og relationer, ind i dit tegn Vædderen, og det tyder på, at partnerskabsspørgsmål vil dominere i denne måned, og at potentielle partnere er mere end villige til at gøre dit bud. De vil gerne være uafhængige, men det er dig, der kommer til at bestemme. Faktisk bliver dette en stor måned for dig, for Jupiter kommer også ind i dit tegn den 10. maj, og sidst det skete var tilbage i 2010-2011. I slutningen af ??maj kommer Mars også ind i dit tegn, så generelt går du ind i en virkelig dynamisk periode, som dramatisk vil åbne nye horisonter gennem både rejser og videreuddannelse. Nymånen den 1. maj signalerer en radikal ændring i din økonomiske situation, og du kan forvente en overraskelse, der opstår på grund af omstændigheder, der er sandsynligvis uden for din kontrol. Det er vigtigt at tilpasse sig og ændre sig, og der vil opstå nye muligheder. I midten af ??maj begynder store nye planer at udvikle sig, men til at begynde med vil du være overvældet og usikker på, hvordan du skal handle, eller hvilken retning du skal gå i. I slutningen af ??måneden vil du dog sætte gang i tingene og skride fremad med fuld fart. Det er et fantastisk tidspunkt at tage initiativ til at få dit budskab igennem.

Tyren

Den 1. maj kommer nymåne i dit tegn i konjunktion med uforudsigelige Uranus, som giver måneden en dynamisk start med radikale nye tiltag, der markerer en livsstilsændring og et behov for at hævde dine unikke kvaliteter. Du får brug for tid alene til at overveje dine muligheder, og en ting, du tænker på, er at finde en balance mellem uafhængighed og afhængighed af andre. Der er stærke spirituelle kræfter på spil, i starten forbundet med mennesker, du gerne vil hjælpe, og efterfølgende på egen hånd. Der er et markant fokus på grupper, organisationer og samfundet generelt i den første del af maj. Du kan føle dig båret frem af en bølge af følelser i forbindelse med mennesker, som du mærker et stærkt bånd til, selvom du måske ikke kender dem godt. At beskæftige sig med kollektive begivenheder, som du er magtesløs til at gøre meget ved, kan meget vel fremkalde en følelse af håbløshed, og en af ??dine stærkeste motiver her i maj er at forstå den dybere mening bag ??begivenheder og den lidelse, de kan forårsage. I de sidste par dage af måneden kommer din tegnhersker Venus ind i Tyren, og det markerer en langt mere dynamisk og praktisk periode. Du bliver meget mere sikker på dig selv, og hvad du vil.

Tvillingen

Der er mange ændringer, der finder sted i maj. Når måneden starter, kommer din tegnhersker Merkur ind i Tvillingerne, og det bringer dig ud af en ret passiv tilstand og fremkalder en ivrighed efter at nå ud til andre. Den 10. maj går Merkur dog retrograd, så det er meget sandsynligt, at din oprindelige iver bliver blokeret på grund af omstændigheder, der tvinger dig til at genoverveje dine planer. Midten af ??maj kan derfor være en ret kaotisk periode, især i forbindelse med planer og ambitioner. Venner og samarbejdspartnere forsøger på at nå uopnåelige mål, eller der er en fornemmelse af, at målstolperne flyttes, hvilket betyder, at møder eller aftaler ikke kan nås. Selvom det er et ganske godt tidspunkt for kreativitet og altruisme, er det ikke et godt tidspunkt for materiel succes. Dagene omkring den 20. maj er en nøgleperiode for dig, fordi det er en tid, hvor du kan genskabe forbindelsen til en indflydelsesrig person, og nye gunstige perspektiver åbner sig i dit sociale liv. På det tidspunkt er det alligevel bedst at holde en lav profil og lade andre tage føringen, især i gruppesituationer. Du kan føle dig frustreret og måske hængt ud til tørre, men du bliver nødt til at væbne dig med tålmodighed et stykke tid og vente, indtil et vendepunkt opstår i juni.

Krebsen

Nymånen den 1. maj er i konjunktion med Uranus, hvilket er en opskrift på ret spændende udviklinger på den sociale scene. Der vil sandsynligvis være et stærkt engagement med ukonventionelle grupper og organisationer på det tidspunkt, og der er en stærk trang til at gøre noget ud over det sædvanlige og endda risikabelt. Du vil kæmpe for dine idealer og dine overbevisninger sammen med mennesker, der lidenskabeligt deler dem. Socialt engagement bliver mere kompliceret senere i maj, hvor der opstår en måneformørkelse, da de mennesker, du omgås, støder på modstand fra andre grupper, som har principper, de ikke vil gå på kompromis med. Denne dødvande kan også påvirke forhold til børn, hemmelige romancer og lignende, og hverken du eller andre vil sandsynligvis har lyst til at være særlig fleksible. Nøglebegivenheden i denne måned er Jupiters ankomst ind i Vædderens tegn den 10. maj, hvilket vil give et enormt boost til karriereplanerne. Denne indflydelse var sidst aktiv i 2010-2011, og den varsler en stor udvidelse af dit professionelle liv og måske en del held i din karriere. Professionelt begynder en yderst dynamisk periode, som tager til i styrke gennem maj og topper i begyndelsen af ??juni med store tiltag. Uanset hvad du kæmper for på dette tidspunkt, vil der være succes.

Løven

Du er inde i en periode, hvor du vil eksperimentere med nye måder at leve på, som vil give dig mere plads og frihed. Den 1. maj kommer en nymåne i konjunktion med innovationens planet, Uranus, hvilket er gunstig for nye professionelle tiltag. Det er en tid, hvor du ikke vil have, at andre skal bestemme over dig - du er glad for at få støtte fra folk, som du inspirerer, men du skal være chefen. Denne tendens til mere selvstændighed fortsætter, men i midten af ??maj møder du en del ballade og modstand, måske fra en partner eller fra grupper, du er involveret i, eller fra familie, der ønsker sikkerhedsgarantier. Måneformørkelsen den 16. fremhæver den usikkerhed eller angst, som familien kan føle. Ikke desto mindre er maj en måned med voksende optimisme, hvor nye horisonter åbner sig måske med langdistancerejser på dagsordenen eller spændende læringsmuligheder. Denne åbning af muligheder vækker en pionertrang, som er særlig stærk mod slutningen af ??maj og begyndelsen af ??juni. Du vil skabe nye forbindelser og udvikle dit netværk på dette tidspunkt; spændende kontakter både lokalt og internationalt giver en følelse af begejstring.

Jomfruen

Når maj måned begynder, går din tegnhersker Merkur ind i Tvillingerne, hvilket fremkalder en trang til at udvikle dine professionelle forbindelser og tage nye initiativer i din karriere. Men da Merkur bevæger sig retrograd den 10. maj, bliver du nødt til at sætte planer på pause og gøde jorden en smule bedre. I perioden omkring den 3. uge af maj vil partnere være rykket i stilling til at yde støtte. På det tidspunkt skal du muligvis midlertidigt overdrage ledelsen til en person med den rette indflydelse. Der er stor fokus på kommunikation, rejser eller uddannelse hele denne måned, og den 1. maj kan der ske en overraskende udvikling, som kan bringe tingene af sporet – eller måske viser en spændende mulighed. Kommunikationsproblemer bliver fremhævet ved måneformørkelsen den 16., og det kan påvirke forholdet til kolleger eller arbejdsorganisationer, som kan blive blokeret på en eller anden måde. Maj bringer også vigtige ændringer i relationer. Det er et glimrende tidspunkt for professionelle partnerskaber, som har gode betingelser i hele maj og juni. Du kan forvente, at andre tager ret risikable initiativer, men chancerne for succes er ret høje. Din rolle kan være som et mellemled, hvor du flytter fra et sted til et andet for at skabe de forbindelser, der får tingene til at fungere.

Vægten

Når maj måned begynder, bevæger din tegnhersker Venus sig ud af Fiskene og ind i dit modsatte tegn Vædderen, hvilket bringer et vigtigt fokus på relationer i den kommende måned. Hvad mere er, kommer Jupiter også ind i Vædderen den 10. maj, hvilket varsler en årslang periode, hvor du er stærkt engageret med indflydelsesrige mennesker. Sidst det skete var i 2010-2011. Dette fokus på relationer giver en meget mere udadvendt periode, hvor du kan rejse mere eller møde berejste mennesker, der lever et spændende liv. Du er villig til at gå langt ud af din egen komfortzone for at smage eventyr nu, og tingene bliver mere og mere spændende i slutningen af ??maj og begyndelsen af ??juni. Den enlige Vægt kan forvente at møde en virkelig dynamisk partner på dette tidspunkt, som har en klar vision om fremtiden. Samtidig med at du er villig til at tage flere risici, er der stor fokus på penge- og sikkerhedsspørgsmål. Måneden starter med uforudsigelige udviklinger, som kan være ret destabiliserende, og ved måneformørkelsen i midten af ??maj kan der være en vis angst, enten for følelsesmæssig interaktion i intime forhold, eller økonomisk udvikling, der kræver nedskæringer. Du vil få meget mere kontrol over disse problemer ved udgangen af ??måneden.

Skorpionen

En nymåne i dit modsatte tegn Tyren den 1. maj fremhæver vigtige ændringer, der finder sted i forhold, og det er en tid, hvor du kan møde ekstraordinære mennesker fra usædvanlige samfundslag. Det kan være en ret destabiliserende indflydelse, som bliver endnu mere fremhævet ved måneformørkelsen, som falder i dit tegn den 16. maj. Væsentlige begivenheder på dette tidspunkt kan få dig til at føle dig usikker eller under pres fra familien. De første tre uger af maj er en tid, hvor du får lyst til at udtrykke dig kreativt, og det er en god periode for musik, film og underholdning. På det romantiske plan er det mere komplekst, måske fordi du ikke er i stand til at bestemme sig for, hvad du egentlig vil. Du kan nemt blive ført på afveje af urealistiske forventninger eller eskapistiske forhåbninger. Tingene ændrer sig radikalt i den sidste uge af maj, med et nyt og ekstremt dynamisk fokus på dit arbejde. På det tidspunkt skal du tage føringen og starte noget helt nyt ud fra dine kreativitetstrang. Du vil ikke tolerere nogen begrænsninger af din frihed til at bestemme præcis, hvad du vil gøre. Du får en masse støtte fra folk med materielle ressourcer og stærke netværk, og du kan forvente betydelig succes.

Skytten

Maj måned starter med en lykkelig udvikling derhjemme og en overraskende udvikling på arbejdet, og du fornemmer en ny fase i dit liv begynde. Af stor betydning er det faktum, at din tegnhersker Jupiter bevæger sig ud af Fiskene og ind i Vædderen, og det betyder, at perioden frem til slutningen af ??oktober bliver ekstremt dynamisk og udadvendt. Sidste gang Jupiter var i Vædderen var i 2010-2011. I den kommende periode vil du udvide dine kreative kræfter og tage initiativ til at optimere dine præstationsevner. Du vil være mere selvsikker og udadvendt, og villig til at tage større risici for at få opmærksomhed. Du vil ikke være bange for at gamble – en tendens der kun bliver stærkere, når måneden nærmer sig enden. Generelt betaler det sig at tage risici på det tidspunkt. Der er et markant fokus på forhold til andre i denne måned, selvom de har en off-on karakter. Nye partnere eller partnere dukker op i horisonten og skaber gode forbindelser, især i dagene omkring den 20. maj. Partnerskaber indgået på dette tidspunkt kan blive sat i bero, men de vil i sidste ende blive til virkelighed. For den enlige Skytte er det et glimrende tidspunkt at tage et initiativ til at møde mennesker. Hvor intet vover, intet vinder.

Stenbukken

Du befinder dig i en periode, hvor du gør betydelige fremskridt, især på områder af dit liv, der vedrører økonomi, investering eller ledelse af et team. I denne måned kommer du lige så langt, som du kan gå foreløbig, og det, der kræves i de kommende måneder, er mere konsolidering. Du skal passe på dine forsyningslinjer, passe dit team og gensikre ressourcer, som endnu ikke er garanteret. Måneden starter med en nymåne, som sætter stort fokus på pludselige udviklinger, som kan påvirke et kreativt projekt eller noget i forbindelse med børn. Folk ønsker at slippe fri af restriktioner, og ved måneformørkelsen den 16. maj mærkes det særligt stærkt. På det tidspunkt kan der være problemer på den sociale scene, måske på grund af undertrykte følelser forbundet med tidligere begivenheder. Du bliver nødt til at stå fast og modstå ethvert pres. Maj er en måned, hvor der sker store udviklinger i dit hjemliv. Der er muligheder for at skabe mere plads og forstørre dit opholdsareal, og det er et godt tidspunkt at lave ændringer og måske tage et par risici – især i slutningen af maj. Du kan forvente, at nogen i familien presser på for forandring, og det er måske ikke en dårlig ting.

Vandmanden

Nymånen den 1. maj, der er i konjunktion med planeten Uranus – som har en stærk affinitet med dit tegn Vandbæreren – antyder, at måneden starter med pludselige ændringer, enten forventede eller uventede, som kommer til at påvirke hjem, familie eller dit samfund. At beskæftige sig med betydelige omstruktureringer i verden omkring dig er noget, du måske er ved at vænne dig til, og maj er måneden, hvor mange af de forandringer, du har ventet, finder sted – ikke mindst ved måneformørkelsen den 16. maj, som er en tid med et betydeligt pres både derhjemme og professionelt. Måneden kan meget vel starte med et lykketræf økonomisk, med en uventet gevinst måske, men generelt skal du være meget omhyggelig med, hvordan du administrerer dine ressourcer i maj, og hvordan du håndterer medarbejdere, der kan have urealistiske ideer, som kan dræne økonomien. Når du ser tilbage på det sidste års tid, har du gjort fantastiske fremskridt, og genvundet fokus på, hvad du vil, og hvor du vil ende, men nu er det tid til at sætte bremsen i og arbejde på at styrke grundlaget for det, du har bygget op indtil nu. Det er nu op til andre at tage det første skridt, og det vil de, hvilket vil bringe glædelige resultater i forbindelse med dem, du holder af, i løbet af de næste par måneder.

Fisken

Måneden starter med en nøjagtig konjunktion af Venus og Jupiter - to planeter, der bringer lykke og held - som finder sted i dit tegn. Begivenheder kulminerer på det tidspunkt; du åbner dit hjerte og der er en strøm af kærlighed og empati. Det skal nok være godt både romantisk, økonomisk og professionelt. Den 10. maj forlader Jupiter dit tegn Fiskene og flytter ind i Vædderen. På grund af retrograd bevægelse vil det være tilbage i løbet af de sidste to måneder af 2022, hvilket betyder, at du vil have en anden mulighed for at realisere dine drømme på det tidspunkt. Jupiter i Vædderen bringer nye økonomiske muligheder ind i dit liv, og det betaler sig at tage initiativer, der udvider din indflydelse. Faktisk er det værd at tage et par risici, især i slutningen af ??måneden, hvor du bliver nødt til at bevæge dig hurtigt for at høste store belønninger. Maj er en måned, hvor der er stort fokus på kommunikation, uddannelse og rejser, med mulighed for uventede hændelser i disse områder, som kan give en del forstyrrelser. Det er nok en god idé ikke at blande dig for meget i kontroversielle diskussioner, hvis du vil undgå fremmedgørelse. Slutningen af ??maj bringer nogle gode muligheder for partnerskaber og familieanliggender, og selvom nogle planer bliver sat på pause, vil der i længden være et heldigt resultat for forhold.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

Månedshoroskop - Læs dit Månedshoroskop
Månedshoroskop – Læs dit Månedshoroskop

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.