Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - februar 2020

Vædderen

Der er stadig en hel del forvirring omkring dine relationer når måneden starter, især de relationer som er baseret på samme tro og samme værdier. Et sted hen ad vejen har du måske mistet retningen eller er blevet forført til at tro på nogen som måske har mange fine kvaliteter, men som mangler evnen eller magten til at indgå forpligtelser. Tingene ændrer sig omkring weekenden den 8. februar, hvor potentielle partnere er langt mere interesserede i at justere ind på dine behov, og denne gang er der en ny entusiasme omkring parforhold. Omkring midten af februar ændrer også dine prioriteter, og det har at gøre med et behov for at slå dig sammen med indflydelsesrige mennesker i dit professionelle liv, som er et område med forandring og transformation, især når det gælder ledelsesstrukturen. Februar og marts bliver måneder hvor du arbejder hårdt for at nå dine mål, og hvis du spiller dine kort rigtigt kan du få en position med autoritet og magt. Tingene former sig bedst hvis du indtager en position i et team med magt, og du bør stile efter slutningen af marts for at opnå dine mål. Februar er en tid hvor du skal innovere og forgrene dig i nye fantasifulde retninger.

Tyren

I løbet af den første uge af februar er der fokus på vennerne, grupper og organisationer som du er tilknyttet – især de grupper som stræber efter at opnå en drøm. Måske udarter tingene sig ikke så godt som du kunne håbe; nogle partnerskaber lover en masse men kan ikke holde det når det kommer til stykket. Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Vædderen omkring weekenden den 8. har disillusionen måske sat ind og der er meget mere behov for at klare tingene selv. Omkring weekenden efter dette føles det som om omstændighederne har ændret sig, og der er større fokus på at række ud til folk intellektuelt eller gennem udenlandske forbindelser og rejser. Partnerskab kan være utroligt inspirerende på dette tidspunkt, og dine kære kan måske hjælpe dig med at foretage de forandringer du har arbejdet på et årstid. Mange af dine ideer og overbevisninger gennemgår en omstrukturering i denne periode, og i februar får du nok en hård tid for at forsøge at blive hørt, fordi du er oppe imod intellektuelle autoriteter, som måske mener der kun er en måde at gøre tingene på. Traditionalister vil kæmpe for deres mening og overvisninger som de er vant tid, men tiden vil vise i løbet af 2020, at troen kan, og skal, ændres.

Tvillingerne

I begyndelsen af februar går din tegnhersker, Merkur, ind i Fisken, og på grund af den retrograde bevægelsen vil den forblive der indtil midt i april. Dette repræsenterer en vigtig proces i dit professionelle liv, hvor du kan bruge alle de ideer og metoder du har lært den sidste måned og bruge det til dine karriere aspirationer. Det du gør, er at bygge en bro af kreativitet og lidenskab i dit arbejde. Det er en tid i din karriere hvor bekymring for andre og miljøet kan vokse i vigtighed, og det er også en tid hvor du er nødt til at arbejde med noget kreativt og meningsfuldt. Nymånen den 23. februar sætter fokus på karriere aspirationer og kan bringe ny drivkraft til innovationsplaner. Den sidste uge af måneden er en fantastisk tid til at mobilisere disse ting med magtfulde kolleger, og du har en chance for at fremme storartede forandringer i denne periode. Du har adgang til resurser fra magtfulde mennesker og institutioner i denne tid – alt hvad de kræver fra dig, er at du har en struktureret plan, så du er nødt til at nedtone ideer som synes urealistiske og fokusere på det opnåelige. Når du gør det vil du have dem på din side, og penge og resurser er til rådighed – selvfølgelig med visse restriktioner.

Krebsen

Februar går i gang med en god start i dit arbejdsliv, så længe du tager dine forholdsregler for at kontrollere omgang med mennesker, især forbindelser i udlandet, for at sikre at de holder hvad de lover. Når dette er på plads er det et udmærket tidspunkt for lukrative handler og at modtage penge og generelt udvide gennem arbejdsinitiativer. Når Mars går ind i dit modsatte tegn, Stenbukken, midt i februar, hvor den vil møde Jupiter og Pluto sidst i marts, så er scenen sat for dynamiske professionelle partnerskaber. Du kan forvente at folk vil være temmelig krævende i denne periode, og den kloge Krebs sørger for ikke at skabe sig fjender… det er ikke tiden til at kæmpe mod folk som er stærkere end du er. Den sidste del af måneden er udmærket til at arbejde med internationale forbindelser eller innovative projekter. Fuldmånen den 23. februar sætter kæmpe fokus på intellektuel og åndelig udvikling, især gennem rejser eller gennem kontakt til indflydelsesrige mentorer. Det er en god periode til internationale forhandlinger generelt, hvor drømme og kreativitet kan kanaliseres til konstruktive projekter via partnerskab. Uanset hvad du er involveret i på dette tidspunkt kræver det at gennemgå det et par gange før du opnår det helt rigtige.

Løven

Relationer til venner, grupper og partnere er vigtige for størstedelen af februar. Når fuldmånen falder i dit tegn den 8. er der en stærk følelsesmæssig forbindelse, og det skulle blive en tid hvor din kalender er fuld på grund af nye møder og sociale begivenheder. Der åbnes nye horisonter romantisk og det er et udmærket tidspunkt til at kontakte folk i udlandet. Omkring midten af februar er der en ny udvikling i dit daglige liv og rytmer. Det er et udmærket tidspunkt til træning og fitness, især hvis du er interesseret i alternative sportsgrene. Nye ankomster på jobbet giver en følelse af formålet og innovative metoder eller forandringer implementeres, hvilket gør arbejdslivet mere inspirerende og interessant. Der er en mulighed for at gøre noget anderledes og nyde med plads og frihed på jobbet. Den sidste del af februar er en dåb i de komplekse følelsesmæssige interaktioner som udgør de vigtige relationer i dit liv. I løbet af de næste par måneder kommer du dybere og dybere ned i psykodynamikken, både på jobbet og i dine intime relationer. Det er et udmærket tidspunkt til at tune ind på de resurser andre mennesker har. På den måde kan du både berige dit liv og deres på jobbet og i dit privatliv.

Jomfruen

Der er kraftigt fokus på hvordan dit arbejdsliv har indflydelse på dine relationer i løbet af de næste par måneder. Det du lærer af partnerskaber kan du bruge i dit arbejde og det du lærer på jobbet, kan du bruge i dit privatliv. Det er vigtigt at erkende at februar og marts udgør en tid hvor du er udenfor din komfort zone, fordi du er nødt til at justere ind på andres behov. I denne periode bliver du dygtig til at dechifrere de subtile signaler som folk sender, således at du kan få konkrete resultater. 2020 er et år hvor du udfordres til at indsætte din kreativitet og være mere udtryksfuld. Dette gælder både at arbejde i et team, og måske også arbejde med børn, som har brug for at du har en praktisk tilgang til tingene. Den sidste del af februar karakteriseres ved kreative initiativer, som kan åbne for nye horisonter. Ved at alliere dig med en partner vil du være i stand til at skabe inspirerende innovationer og det er muligt at internationale eller indenlandske rejser bliver involveret. Denne udvikling cementeres omkring den tid hvor der er nymåne i dit modsatte tegn, Fiskene, den 23. februar, som kan varsle om en ny afgang i relationer som er spændende, hvis du er klar til det vilde ridt ind på nyt territorie.

Vægten

Der kan stadig være en form for disorientering omkring jobbet og dine arbejdsrelationer når februar starter, fordi nogle af dine drømme ikke er blevet til virkelighed. Du har måske været for idealistisk, især af nogle af dine vigtige relationer. Tingene ændrer sig efter weekenden den 8. hvor din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Vædderen. Denne position kan ordsproget ”Fjolser haster ind, der hvor engle frygter at træde” karakterisere, fordi det har det med at vække impulsive handlinger i forbindelse med dine relationer, hvor folk går planken ud og opdager de er på usikkert territorie. Februar og endnu mere marts bringer udfordringer i dine relationer, måske på grund af beslutninger du tager ikke harmoniserer så godt med familien behov. Der er bestemt stærkt fokus på familielivet midt i februar, og du bliver opmærksom på en ny dynamik og drive, måske på grund af partnere som har en mission om at skabe forandringer. Det er faktisk et udmærket tidspunkt til ambitiøse projekter som skaber fornyelse og forandring. F. eks. vil forbedringer i hjemmet vise sig at være en god investering, så vel som enhver form for et modernisering projekt i hjemmet eller på jobbet. Den kloge Vægt laver justeringer og tillader partnere at beslutte tingene i øjeblikket.

Skorpionen

Når februar starter forsøger du måske stadig at skabe orden i forbindelse til børn eller dem du holder af og økonomiske komplikationer som opstod i sidste måned. Forhåbentlig har du været i stand til at undgå at tage urealistiske beslutninger omkring hvordan du skal administrere dine resurser, så vel som omkring hvem du kan stole på. Omkring midten af februar er der en ændring i dit fokus, og det er en tid hvor du bestemt er motiveret til at begrave dig i et uddannelsesprojekt, som meget vel kan dominere resten af året. Muligheden for at forgrene sig i en ny retning præsenterer sig selv, og hvis du ønsker mere plads, frihed og kreativitet, så er det på dette tidspunkt en god ide at eksperimentere en smule, endda rejser eller en arbejdsferie for at forbedre dit sind og lære noget nyt. Om du engagerer dig i det ene eller andet så kræver det hårdt arbejde og dedikation, men du hilser udfordringen velkommen. Den sidste uge af måneden er et storartet tidspunkt til kreative initiativer og selvudfoldelse. Der er noget der bobler i dig som har brug for at komme ud, og denne periode er god til at starte noget nyt og lade dig involvere med en gruppe af ukonventionelle folk, som bryder barrikader ned og udvider dine horisonter. Uanset hvilke kreative projekter du lader dig involvere i på dette tidspunkt kan tage lidt tid til at falde på plads, men du har tålmodigheden til at føre tingene til enden.

Skytten

Der kan være et element af forvirring omkring familieaffærer i denne periode, som kan have forbindelse til begivenheder den sidste måned, hvor initiativer grundstødte på grund af misforståelser. Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, bevæge sig ind i et område af dit horoskop som har forbindelse til hjemmet, hvilket indikerer at der i både denne måned og den næste vil være en masse arbejde sammen med en partner for at klare tingene. Dette kan tage tid, men generelt er det en succesfuld proces og der kan opnås enighed. Du har betydelig dynamik og drive mens planeten Mars er i dit tegn i den første halvdel af februar, og når den bevæger ind i Stenbukken vil der være øget fokus på økonomi, aktiver og talenter og resurser helt generelt. Det vil blive et år med store forandringer på dette område, og den sidste del af februar kunne blive en tid med mulighed for at øge dine aktiver gennem innovation og forandringer på jobbet. Der kan være et overset talent eller et aktiv fra fortiden, som du har adgang til for at gøre det muligt for dig at øge din økonomi på en eller anden måde. Hvo intet vover, intet vinder. Februar er en ret romantisk måned, hvis ikke for dig så for børn og dem du holder af. Og det er en tid hvor penge kan bruges på at nyde livet. En del af dig ønsker at more dig, men en anden del af dig er meget fokuseret på at holde pengene under skarp kontrol.

Stenbukken

Livet kunne dårligt være mere intenst end det er i disse dage, og hvor den dynamiske Mars går ind i dit tegn midt i februar, det bliver bare endnu mere travlt og intenst. Det er tid til at mobilisere alle tilgængelige kræfter for at opnå dine mål, som er at lave en forandring i dit personlige liv i løbet af året. På grund af den nylige konjunktion mellem din tegnhersker, Saturn, og den potente Pluto, kan der være en følelse af udmattelse eller at dine resurser er opbrugte, men når du demonterer gamle strukturer og opbygger nye, vil du opdage utallige energireserver. Dette bliver kun stærkere og kulminerer i en vigtig begivenhed i slutningen af marts, som resulterer i at du kommer videre på oprørte vande af store forandringer i dit liv. Nogle af de kampe du er nødt til at kæmpe nu er i forbindelse med loven, måske socialt, og der er særligt fokus på en mental udvikling, uddannelse og kommunikation. Det er nu arbejdet skal gøres for at undgå misforståelser og det kan tage adskillige forsøg før tingene falder på plads; hvilket de gør i slutningen af næste måned. Februar er en tid med eksperimentelle initiativer i din livsstil, hvor du dykker dybt ind i fortiden for at bygge en bro til fremtiden.

Vandmanden

Det er intense dage i dit indre liv og februar kunne blive en måned hvor du velkommer en lettere modificeret livsstil med større opmærksomhed på naturen, diæt, helbred og renhed. Da der er noget af en udrensning, der foregår indadtil, er det vigtigt at pleje din krop og rense din sjæl. Som februar skrider frem dukker mange emner op fra fortiden og de skal behandles. Det er en udmærket måned til selvopdagelse, og det hjælper at tage dynamiske og modige initiativer, især når du behandler forandringer i dit familieliv og tidligere familiebegivenheder. Dette kunne blive en åndelig frigørelse mens du fordriver spøgelser og generelt rydder op. Februar og marts står for den sidste fase af en proces, som er slutningen på en æra. Omkring april gryr nye horisonter og du går ind i en periode med sikkerhed og personlig frigørelse, med fuldstændig klarhed omkring hvad du ønsker at gøre og hvor du ønsker at gå hen. I mellemtiden er februar en tid med hårdt arbejde og med at skabe orden i dine affærer, især de økonomiske. Det er en udmærket måned til økonomiske initiativer der udnytter dine kreative og innovative talenter. Din økonomi kan være ret flydende, men du har plads til at tage en risiko og lave nogle få forandringer. Lidt investeringer i at modernisere i hjemmet foretrækkes.

Fisken

Når februar starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, gå ind i dit tegn, hvor den vil bevæge sig retrograd i en lang periode, hvilket betyder at de næste par måneder vil blive ret intense med prøvelser og fejl mens du implementerer nye ideer og skaber kontakt til nye mennesker. Det er en vigtig tid for dine relationer og partnere er motiverede til at hjælpe dig og at gøre tingene på din måde. På det sociale område er livet travlt og bliver mere travlt i løbet af måneden. Dynamiske venner dukker op og de har måske spændende projekter og ting de ønsker at gøre. En gammel ven fra fortiden dukker måske op med en interessant ide og det er helt generelt et godt år til at arbejde sammen med venner, grupper og organisationer for at realisere noget stort. Måske ukarakteristisk er du mere fokuseret end du har været i lang tid. Ved at arbejde sammen med andre, kan du bruge fokusset på en laser lignende måde for at opnå et bestemt mål og skabe en stor forandring, som vil ændre det sociale materiale på en eller anden måde. Februar og marts er en tid med at være klar til kamp, hvor du kæmper for dine ideer og principper. Hvis Fiskenes tegn er en fisk ville du nærmere være en stor hvid haj frem for en lille guppy lige nu.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.