Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - oktober 2019

Vædderen

I løbet af den første uge af oktober bevæger din tegnhersker, Mars, fra Jomfruen og ind i Vægten, hvilket varsler om en forandring fra et meget hårdt arbejdende og joborienteret fokus til vigtigheden af relationerne i dit liv. Egentlig er måden at klare sine relationer på normalt omsorgsfuldt at undersøge hvad din partner ønsker og tage dette til dig. Det er ikke tid til at have fingeren på aftrækkeren – du er nødt til at bruge dine diplomatiske evner til at forhandle med og at tune ind på andre. Forholdets dynamik ændrer sig omkring den 8., fordi partnere på det tidspunkt søger større intimitet og yderligere deling. På en måde er der en delt sårbarhed som skal behandles forsigtigt. Det der virker nu er, at du ikke viser svaghed, men nærmere viser beherskelse, hvilket frigør partneren til at opføre sig mere naturligt og spontant. Fuldmånen i dit tegn midt i oktober giver fokus på behovet for at finde balance mellem følsomhed og selvtillid. Udfordringerne hober sig op hen mod slutningen af måneden og Mars mødes med Saturn, hvilket indikerer en karriere udfordring, mens du skal leve op til krav fra folk med autoritet. Du befinder dig ikke i en stærk position (endnu) så det bedste du kan gøre er at gå på kompromis. Nogen har fundet dine svage punkter, og dette er måske muligheden for at arbejde på dem.

Tyren

Oktober starter med at din tegnhersker, Venus, står stærkt i Vægten, hvilket har indflydelse på dine evner i human resources og i at udglatte ethvert problem som opstår i forbindelse med kolleger. Der er kraftigt fokus på ny udvikling på jobbet, og du er nødt til at have med omstændigheder at gøre, hvor kolleger konfronteres med deres svagheder og fejl, hvilket har en del at gøre med manglende indsats, og gå på kompromis hvor de skulle have stået fast. Du er nødt til at arbejde på at skabe den rigtige balance. Den 8. oktober bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Skorpionen, hvilket sætter langt større fokus på intime relationer. Du føler tingene mere stærkt, og du føler dig også sårbar, måske fordi du ikke er sikker på, at du kan stole på en partner. De glemmer måske at lade handling følge ord? Hvis de kunne opmuntres til at være mere magtfulde, og hvis du kunne bruge dit talent til at skabe harmoni, så kunne tingene virke bedre. I løbet af den sidste del af måneden vækkes din blødere og mere idealistiske side. Du bevæges af humanitære eller økologiske idealer og er villig til at ofre dig for sagen. Det er en tid, hvor du måske ønsker at lade dig involvere i en gruppe, som er fokuseret på et universelt frem for et personligt ideal.

Tvillingerne

I løbet af oktober måned lægger du de verdslige glæder bag dig og kaster dig ud i udfordringer på arbejdspladsen. Dine evner til research og til at komme til bunds i tingene er der brug for, og det betyder en periode med at arbejde under radaren, for at finde det som måske er skjult, og hvilket taktikker der kunne være profitable til at ændre folks hjerter og tanker. Som sådan er det en god tid for marketing og for at arbejde med underbevidste følelsesmæssige faktorer. Arbejdssituationen bliver mere og mere kompleks, og ting du troede der kunne løses hurtigt, kan tage meget længere tid. Faktisk vil det ikke blive før starten af december, at du kan trække en streg under de projekter som startede i oktober. Grunden til dette er, at skjulte komplikationer opstår, sikkert på grund af et svagt led blandt kollegerne, og disse ting kommer for en dag i slutningen af måneden eller først i november. Relationer til venner og/eller børn kan bliver anstrengte i den sidste del af oktober, hvilket er en tid hvor de måske føler konsekvenserne af dårlige beslutninger eller tvivlsomme handlinger. Det er noget du godt kan observere, men noget som du ikke ønsker at tale om. Du ved hvordan man holder en hemmelighed.

Krebsen

Det meste af denne måned vil du være fokuseret på indenlandske anliggender og familieforhold, og du er motiveret til at glatte oprørte vande og generelt at gå på kompromis, hvis du møder hård modstand, især de første uger i oktober. Det er en ekstremt dynamisk tid i dit familieliv, hvor der skal foretages ret mange justeringer. Hvis noget ikke virker nu, især omkring den anden weekend i måneden, så bare drop det. Fuldmånen den 13. oktober kommer med en dynamisk udvikling i din karriere og er ekstremt favorabel for vækst og for succesfuld færdiggørelse af projekter med arbejds partnere, kolleger og kunder. Omkring dette tidspunkt må du måske rejse ret langt for at arbejde og skabe forbindelser, og du kan forvente en vækst i aktiviteter som har at gøre med sociale initiativer. Det er en overordentlig favorabel tid, selvom partnerskabs problemer kan være en udfordring. Senere i oktober er der stærk fokus på selv-udtrykkelse og intimitet, og det er en tid hvor din karisma kommer i spil. Der er masser af udvikling i kreative projekter og i forbindelse med børn, som kan blive ret komplekse. Adskillige forsøg kan være nødvendige før du opnår det ønskede resultat. Forvent en overraskelse omkring den 28.

Løven

Det meste af denne måned vil der være fokus på at få din mening ud, på at udtrykke dine ideer diplomatisk og helt generelt at glatte enhver forhindring ud, i forbindelse med kommunikation. Langsigtede udfordringer på jobbet topper i løbet af den anden uge af oktober, og den kloge Løve vælger kompromis frem for konflikt, endda at droppe ud af syne hvis problemerne lurer. Det nytter ikke at forhandle med en mur. På det personlige plan bliver den en positiv og lykkelig måned, især omkring fuldmånen den 13. Det er en tid hvor din naturlige charme er på toppen, og der er måske noget at fejre med børn eller nogen du holder af på det tidspunkt. Kreative ideer blomstrer, det er et godt tidspunkt til rejser og underholdning, og den enlige Løve vil ikke mangle beundrere. Hen mod enden af oktober vil fokus skifte radikalt til familie og emner på hjemmefronten. En ny fase af familieliv starter her, og der er en hel del ting som der er behov for at grave dybere i, enten på grund af hemmeligheder fra fortiden, dominerende diskussioner, indtil først i december, eller fordi der en proces i gang med at finde ud af hvad der skal gøres. Det er en hårdtarbejdende tid som kræver beslutsomhed, udløst af en overraskende begivenhed i slutningen af måneden.

Jomfruen

Når din tegnhersker, Merkur, bevæger sig fra Vægten til Skorpionen den 3. oktober, skifter energien fra materielle og økonomiske emner, som er løst med succes, til kommunikationsemner. Når Merkur vil gå retrograd ind i Skorpionen i slutningen af måneden og forblive der indtil den 9. december, vil hele denne periode blive ekstremt krævende og kompleks. Meningen af Merkur i Skorpionen er at redefinere dine analytiske evner, til at grave ned i detaljerne, ved hjælp af din fantastiske evner for at afdække ting som er skjulte. En del af denne periode vil du være tæt knyttet til en du kender intimt – en søster, med-student eller medrejsende – og din rolle kunne være at hjælpe denne person igennem en svær tid i sit liv. Det er også en tid hvor du har med ældre børn at gøre, hvor der er sensitive og private ting som der skal diskuteres. Hemmeligheder er helt sikre hos dig, men du kan ikke forhindre at de slipper ud fra andre mennesker. Nymånen i Skorpionen den 28. oktober mødes med Uranus, og det er en tid hvor uventet information kommer for dagen, hvilket tvinger dig til at stoppe det du laver, spore dine træk og dele hvad du ved. Det er en god tid til rejser og research.

Vægten

I løbet af den første del af oktober går din tegnhersker, Venus, ind i Vægten, hvilket er ganske favorabelt, især for at finde en god balance i dine relationer. Den 8. oktober bevæger Venus sig ind i Skorpionen hvilket bringer ændring af fokus. Ydermere går Mars ind i Vægten den 4., og denne dobbelt kombination indikerer en interessant udvikling i dine relationer som vil dominere det meste af måneden. På dette tidspunkt har partnere meget lyst til at være sammen med dig, og du er villig til at indgå mange kompromiser for kærlighedens skyld. Partneren kan også være lidt afhængig af dig, på et tidspunkt hvor du havde foretrukket styrke. Der kan være en del ting du føler dig usikker omkring, især i forbindelse med selvværdi emner. Økonomisk tryghed kan også være i dine tanker, hvilket er en anden grund til, at du ikke ønsker at nogen er afhængige af dig. Det bedste ville være, at du opfordrer en partner til at være mere mesterlig, hvilket kunne gøre det muligt for dig bare at være dig selv. Da fuldmånen midt i oktober kraftigt aktiverer parforhold, vil det bliver en vigtig måned for dit kærlighedsliv. Midten af oktober er faktisk en ekstremt positiv tid, hvor alle er villige til at gå på kompromis, og glædelige begivenheder opstår. Det er et udmærket tidspunkt til uddannelse og rejser.

Skorpionen

Når oktober starter vil kommunikationsplaneten, Merkur, gå ind i dit tegn, og på grund af dens retrograde bevægelse, vil den forblive der længe – indtil den 9. december. Dette antyder at du vil have et komplekst forhold til en ven eller en grupper i hele perioden, og også at du vil være langt mere hemmelighedsfuld end normalt. (Hvilket siger en masse!) Livet bliver kompliceret fordi Venus og Mars også skifter tegn i starten af oktober, hvor Venus bevæger sig ind i dit tegn den 8. Det kunne være godt for kærlighed og romantik, og partnere er vældig interesseret i at gøre tingene på din måde. Det er en god tid for intimitet og intensitet, men andres følelsesmæssig liv kan afdække hemmeligheder du ikke helt havde regnet med, især lige mod enden af oktober. Af en eller anden grund føler du dig måske svagere end du ville ønsker i oktober. Du har det med at indtale en lav profil, at opføre dig pænt, og generelt at føle dig usikker når du skal kommunikere med veluddannede mennesker. Mens partnere er følelsesmæssigt krævende, har du det med at isolere dig. Det der ville være langt bedre er, at du indtager en mere mesterlig rolle, som paradoksalt nok ville på partnere til at føle sig mindre usikre. Nymånen den 28. oktober falder i dit tegn og mødes med Uranus. Forvent en radikal udvikling i dine forhold.

Skytten

I oktober og november har du mange muligheder for at opnå din personlige agenda for 2019, efter at mange af dine drømme er smuttet ud mellem fingrene på dig tidligere (måske fordi der var familieproblemer). Men ved fuldmånen den 14. oktober vil harmonisk aktivere din tegnhersker, Jupiter, og tingene vil nu forme sig i din retning. Du kan forvente lykkelige begivenheder med børn og i dit kærlighedsliv, og stor succes socialt og med kreative projekter. Dette starter en periode som er succesfuld for rejser, uddannelse og gruppe projekter. Oktober kan vise sig at være en mere kompleks tid for partnere, som i slutningen af måneden er forsinkede, lige der hvor du forventede denne ville komme. Det er bare sådan, at der foregår en masse bag kulisserne i oktober, hvilken ingen gider at fortælle dig om. Du er måske alligevel ikke interesseret i andres hemmeligheder. Ikke desto mindre kan der være konsekvenser her af i slutningen af oktober, hvor forstyrrende udvikling bringer forandringer på jobbet, som du ikke kan undgå at opdage. Det du arbejder på nu er vigtigt for fremtidig succes. I slutningen af året går du ind i et nyt og udfordrende område, som vil sætte scenen i mange kommende år. Udvid nu og konsolider senere.

Stenbukken

En af dine bekymringer denne måned kan være kvaliteten af lederskab og beslutningstagning i dit professionelle liv. Associerede er motiverede til at hjælpe med at få tingene til at glide, så vel som kunderelationer, human ressources og helt generelt at tage højde for andres følsomhed. Dette kan også være en af dine prioriteter, men der kan også være en opfattelse af svaghed, hvis folk går på kompromis. Da det i øjeblikket er en tid hvor Saturn og Pluto er i dit tegn, så er kompromis ikke lige noget for dig. Derfor har du tendens til at nedlægge veto overfor andre menneskers forslag, hvis de opfattes som undergravende virksomhed. Især når beslutninger nås ved konsensus, kan det føles som om den laveste fællesnævner anvendes. Den uge der begynder den 7. oktober er en tid, hvor du er imod lederskabet og måske ønsker at se ryggen på nogen. Hvis der er ændringer i ledelsen nu, vil der være en meget positiv udvikling umiddelbart derefter. Den sidste del af oktober er en tid med stærk fokus på din rolle i organisationer, og på venskaber helt generelt. Folk søger mod dig for lederskab og råd i den henseende, og det er en tid til at skabe eksklusive bånd til magtfulde mennesker, som er private og fortrolige.

Vandmanden

I løbet af de første par uger af oktober er der stærk fokus på at lære og lytte, især til folk som er kendt for deres intellekt og meninger – inklusive partnere. Men det er muligt at du af erfaring ved, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, og at andres meninger er farvet af svaghed og kompromis. I hvert fald vil du nok mene, at de råd du får ikke er brugelige. Hoved fokus denne måned er på dit professionelle liv. Endelig føles det som om at tingene går fremad for dig, og langsomt men sikkert begynder du at få fremgang. Der er komplikationer i relation til den uforudsigelig natur de associerede og andre du har at gøre med på jobbet har. Du kan forvente nogle forstyrrelser i starten af november, og fuldmånen den 13. oktober kan indlede en tid med rejser. Nymånen den 28. møder Uranus, som er en planet der er forbundet til Vandbæreren, og som i denne periode indikerer en ustabil tid, især i hjemmet, og også i din karriere. Slutningen af oktober bringer forandringer, da du forsøger at justere til denne ustabilitet. Dette han involvere flere rejser og tid væk fra hjemmet, og måske en beslutning om at gå tilbage til et professionelt område som du kender rigtig godt.

Fisken

Oktober og november åbner for mange muligheder for endelig at opnå nogle af dine drømme og professionelle ambitioner. Din tendens til at tillade dig selv at lade dig rive med af din fantasi, eller til at lade humør få indflydelse, kan have undermineret nogle af dine mål i 2019, men nu er der en storartet chance for succes. Når der den 13. oktober er fuldmåne, kan der være økonomiske fordele og anden support fra folk som er inspirerede af din vision og fremadrettede tanker. Det er en tid, hvor heldet har svigtet dig tidligere på året nu manifesterer sig. Der kan komme penge i din retning, og indtægtsgivende initiativer betaler sig. Et optimistisk humør og positive tanker baner vejen for en udvidelse af aktiviteterne og øget professionel status. Der er også stærkt fokus på at lære og studere denne måned, måske på grund af rejse muligheder, eller gennem møder med inspirerende mennesker. Din intuition er ekstremt stærk i den tid, og du tiltrækkes af alternative synspunkter, der strider mod accepterede tanker. Især i slutningen af oktober kan der være en radikal udvikling, måske i forbindelse med en international begivenhed. Partnere er måske også på farten nu, på genvisit til gammelt og velkendt territorie.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer