Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - maj 2021

Vædderen

Nu hvor din tegnhersker, Mars, er i den følsomme Krebses tegn, er dit fokus især på udvikling, især i hjemmet, som vækker stærke følelser af beskyttertrang i dig. Det er en dynamisk tid, men også en tid hvor du føler dig mere sårbar og let bliver såret. Det største fokus når maj begynder er dog på at justere ind på de nye omstændigheder i dit økonomiske liv, hvor forandringer får indflydelse på din følelse af tryghed. Dog vil økonomien generelt forme sig til din fordel og der er masser af resurser til din rådighed, som resultat af et partnerskab og andre forbindelser. Der burde være penge at bruge og til at investere i ting til hjemmet og det er på dagsordnen. Omkring nymånen den 11. ønsker du måske at prøve noget nyt og innovativt. I den sidste del af maj er der forandringer på den sociale scene, hvor indflydelsesrige venner bevæger sig videre til et nyt territorie. Dit fokus er nu på at engagere dig i nye sociale grupperinger, som har fået mere betydning dette år. Det er en udmærket periode til uddannelse og kommunikation og til enhver aktivitet med naboer og medrejsende. Partnere og medstuderende er fyldte med ideer som faktisk kan virke. Så hvis du får muligheder, så er det nu, at det er tid til at studere og lære noget.

Tyren

Kort inden nymånen den 11. maj bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Tyren og ind i Tvillingerne. Dette svarer til en følelse af, at du er ved at forlade din komfort sone. Der vil være et nyt fokus på penge og resurser og der starter en udmærket periode for netværking og gennem alle dine forbindelser, til at lave penge. Der er en solid tid for økonomisk vækst i løbet af maj måned. Nymånen falder i dit tegn og sætter stærkt fokus på de forandringer der sker i dit liv i år, som skaber en vis ubalance mellem professionelle krav og din personlige livsstil. Professionelt er dit fokus på at involvere dig i grupper, måske på en national eller international scene, og på at passe ind i en konsensual ledelsesstil. Personligt kunne du godt ønske dig, at du var mere uafhængig og at du kunne fokusere på dine egne behov, frem for gruppens. Hen imod slutningen af måneden sker der store forandringer på den sociale scene, som kan have økonomiske følger. Der er en altruistisk ånd som involverer store grupper og du er måske nødt til at overveje hvor meget du burde give til andre, og hvor meget du burde modtage. Du kan forvente mange diskussioner, hvor ikke alle er lige realistiske.

Tvillingen

Den 4. maj bevæger din tegnhersker, Merkur, sig ind i dit tegn, hvilket varsler en lovende periode det meste af måneden, hvor du går fra en lavprofil og ret isoleret perioden og føler masser af energi til at få dit budskab ud. Det betyder at møde folk, at komme ud og omkring, og især at udvide dine horisonter gennem studier eller rejser. Når kærlighedsplaneten, Venus, også bevæger sig ind i dit tegn den 9., kan du forvente at en du holder af engagerer sig på dine vegne og i høj grad er motiveret til at inspirere dig med storartede ideer og kulturelle input. Det er en udmærket periode for venskaber og romantik og også et godt tidspunkt til kontakt med mentorer herhjemme eller i udlandet. Der er en vigtig måneformørkelse den 26. maj der strækker sig over de polære tegn af Tvilling-Skytte, og dette fremhæver en stor forandring som har indflydelse på enten partnerskab eller din karriere – eller begge. Der opstår mange muligheder på det tidspunkt og det er let at blive forvirret. Indtil dette tidspunkt har du været meget klar omkring hvad du ønsker, men på grund af de ændrede omstændigheder for andre, så mister du klarheden. Prioriteter ændres og dette vækker en dybere følsomhed overfor folks behov.

Krebsen

Måneden begynder med nogle overraskelser på den sociale scene, fokuseret på dine venskaber og gruppe alliancer. Dette er et område, hvor der har været mange forandringer i seneste år, som har givet en ret urolig tid socialt, som også kan reflekteres i udfordrende økonomiske omstændigheder. Ikke desto mindre er der også muligheder. Der kan være økonomisk vækst, men i starten af maj bliver du mindet om, at du også må betale din gæld til samfundet. Nu hvor Mars befinder sig i dit tegn, bliver det en dynamisk måned, men også en måned hvor du kan være lidt impulsiv eller irritabel, og hvor du let bliver såret. Det er som om du føler alting stærkere, især hvis autoriteter blander sig i dit liv. De vigtigste ændringer sker hen mod slutningen af maj, delvis fordi der på det tidspunkt er en måneformørkelse – en formørkelse som fokuserer på når Jupiter går ind i Fisken en stor begivenheder. Dette reflekterer nye muligheder for at udvide dine horisonter, åndeligt, intellektuel og gennem rejser. Det er en tid, hvor du undersøger dine overbevisninger og tuner ind på forskellige nye ideer, som kan være både disorienterende og inspirerende. Det er også en tid, hvor du arbejder på miljø forandringer, sikker på grund af nye internationale tendenser, som vil være favorable for dig i det lange løb.

Løven

Du starter måneden med en intens udvikling på grund af de tektoniske forandringer som har indflydelse på dit professionelle liv og relationer, som viser at du vil have muligheder og vanskeligheder. Partnere og grupper du har med at gøre har krav og forventninger, som er modsat af hvad du ser som dine karrierebehov. På en eller anden måde er du nødt til at skabe balance mellem disse to modsatte energier. Det er sandsynligt at du er blandt mange associerede med nøjagtigt de samme værdier som du, men nogle af dem bevæger sig videre til andre områder i starten af maj. Du vil opleve at der er mange sociale begivenheder senere i maj, og det er en tid, hvor venner og grupper samles for at kommunikere banebrydende ideer, som er gavnlige for samfundet. Det er en ekstremt positiv tid for socialt engagement og gruppebegivenheder. Dit fokus på social interageren er i den grad aktiveret ved måneformørkelsen den 26. maj, der genner dig i forgrunden på den sociale scene. Med det voksende fokus på social interageren, har du brug for en masse god dømmekraft. Hvem bør du involvere dig med, hvor megen aktivitet kan du klare, og hvordan klarer du de økonomiske konsekvenser?

Jomfruen

Der sker en transition først i maj, hvor fokus ændres fra intellektuelle forsøg, hvor du kæmper for at få dine synspunkter accepterede, til at fokusere mere på det som du har lært i din karriere. Starten af maj er en meget positiv tid i dit arbejdsliv, hvor du arbejder godt sammen med et team om at organisere og planlægge og faktisk implementere ting i praksis og som en del af en gruppe. Nymånen den 11. fremhæver professionel succes og er en tid hvor dine ideer bliver accepterede. Måneformørkelsen i slutningen af maj sætter yderligere fokus på dine evner til at få dine budskaber ud. Det er også en hvor der kan være nogle rejser eller en periode væk fra familien. Du vil summe af ideer på det tidspunkt… for mange ideer måske. Midt i maj vil solsystemets største planet, Jupiter, bevæge sig ind i dit modsatte tegn, Fisken, hvilket varsler stor udvikling i dine relationer i løbet af det næste år eller to. Det er en tid hvor du møder folk, som er større end livet selv og som har store drømme. For en som elsker at være organiseret, som dig, kan de ret kaotiske betingelser andre syntes OK med være lidt af en udfordring og måneformørkelsen den 26. fremhæver den slags dilemma du går igennem og må tilpasse dig.

Vægten

Først i maj er der især fokus på at dele og interagere med dem som står dig særligt nært. Det kan være en dejlig tid for intimitet – du har meget at give og meget at dele, men der er en tendens til at overgøre tingene, når det gælder kærlighed og hengivenhed. Dræn ikke dine resurser gennem misforstået generøsitet. Når du går ind i den anden uge af maj ændres dit fokus totalt. Du går ud af en ret intens fase og livet bliver lysere. Du ønsker at udvide dine horisonter gennem rejser, uddannelse og kontakt til folk fra nær og fjern. Du har også et behov for at udsprede dine ideer. Det er en tid hvor du arbejder godt sammen med andre, som er dygtige formidlere. Der kan opnås store ting, især i midten af måneden. Hen mod slutningen af maj bliver tingene mere komplicerede og du har det med at miste retningen. Dette kan have forbindelse til kaotiske betingelser på jobbet, eller en utilfredshed med hverdagens rutiner. Dine tanker er langt væk og du foretrækker måske at drømme, frem for faktisk at udføre noget konkret. Det er en tid, hvor der er vigtige forandringer på jobbet, med nye indflydelser og prioriteter. Der er mange blandede beskeder mens kolleger tilpasser sig de nye tendenser.

Skorpionen

Du er i det filosofiske hjørne i denne måned, ivrig efter at lære mere og undersøge verden, både intellektuelt og hvis du får muligheden, gennem rejser. Det er en måned hvor du er ekstraordinært åben overfor livets magi, som du finder i børn, medierne og i litteraturen. Maj måned begynder med et radikalt fokus på hjemmet og dine relationer, som er områder hvor der sker store omstruktureringer dette år. Partnere er stærke, generøse og en resurse du kan trække på. Karriere associerede er beslutsomme og robuste, villige til at bære de byrder der opstår ved forandringer. Der opstår mange forandringer i anden halvdel af måneden, i forbindelse med mere private relations emner. Der er et fokus på økonomisk planlægning og vækst, hvor partnere spiller en vigtig rolle med ideer om karriereprojekter, budgettering og at lægge strategi. Det er en meget favorabel tid for familien også og alt hvad du behøver at gøre, er at lade andre klare tingene. Måneformørkelsen den 26. maj fremhæver en vigtig nye udvikling i forbindelse med børn eller i dit kærlighedsliv. Det er en tid, hvor tingene kan blive ret forvirrende, især hvis der er mange relationer. I det lange løb er det dog en god tid til at gøre alt hvad der har med kreative projekter, romantik og børn at gøre.

Skytten

Den 4. maj vil Merkur, den planet der for dig handler om partnerskab og kommunikation, bevæge sig ind i dit modsatte tegn, hvor den senere i maj vil bevæge sig retrograd. Dette fremhæver en periode på to en halv måned, hvor der er kraftigt fokus på dine relationer. Partnere og andre du møder denne måned, indtager en meget stærk position og generelt er det en fantastisk tid for møder, planlægning og uddannelse. Men den vigtigste forandring i denne måned er når din tegnhersker, Jupiter, bevæger sig ind i Fiskene når der er nymåne den 11. maj. Dette indvier et vindue af muligheder i dit familieliv, som varer fra maj til august, hvor der kan ske noget særligt i det hjemlige miljø. Det er den slags tid, hvor du ønsker at nyde et magisk og gavnligt boost, som kan have en åndelig dimension eller bare være i forbindelse til forbedringer i hjem og have, eller i det lokale miljø, som fremhæver naturens skønhed. Den drøm du starter på det tidspunkt, vil gøre færdiggøre næste år. Den 26. maj er der måneformørkelse i dit tegn, hvilket markerer en udvikling i en relation. Det er en tid, hvor nogen ændrer mening om en retning, som kan skabe nogen forvirring derhjemme. Tingene former sig dog godt til sidst.

Stenbukken

I løbet af maj måned føler du måske at fremgangen står stille, eller at du ikke kommer nogen vegne. Hvis det er tilfælden, så er det fordi at der er sket så meget siden starten af året, at du har brug for at gøre status over det. Du har også brug for at sikre dig, at andre mennesker kan følge med dig og til at justere til de arbejdsidealer som er blevet sat på plads. Denne proces af tilbageblik varer indtil oktober, hvor du kan have et andet eller tredje forsøg for noget du virkelig ønsker at få succes med. Der er betydelige ændringer omkring nymånen den 11. maj. På det tidspunkt vil en person eller gruppe, som startede noget sammen med dig i starten af året, midlertidigt bevæge sig videre, måske fordi der er en mulighed for at rejse. Det er en lidt kantet tid for partnerskab og børn, og dem du holder af har det med at foretage følelsesmæssige og impulsive træk, som kan være lidt for uafhængige efter din smag. Når maj lakker mod enden begynder tingene virkelig at falde på plads på jobbet, og det er et udmærket tidspunkt for økonomisk vækst og partnerskab. Du vil opleve at kolleger er virkeligt dygtige til at optimere gevinster og skabe forbindelser.

Vandmanden

Sol-Uranus konjunktionen i starten af maj fremhæver de mange uforudsigelige forandringer og stress faktorer som har indflydelse på dit liv i år, især da du forsøger at balancere dine personlige behov til familiens. Partnere kan være meget fokuserede på karriere udvikling på det tidspunkt og det er vigtigt at huske, at dette er et år som kræver konstante justeringer af dig. Den 11. maj vil Jupiter, som har været i dit tegn siden begyndelsen af året, bevæge sig ind i Fiskene, hvilket kan bringe øget pengeflow i de næste to eller tre måneder. Ikke at materielle værdier er så vigtige for dig – dit fokus er mere på noget mere idealistisk. Dette falder sammen med en perfekt udvikling for dig til at udtrykke mange af dine ideer i et kreativt miljø. Som måneden udvikler sig får du måske en følelse af, at tingene er gået i stå og at du ingen vegne kommer. Men ser du tilbage, så har du lavet fantastisk fremgang allerede, især i din personlige udvikling. Nu har du chancen for at tage en pause og konsolidere det du har vundet, hvilket du bør gøre indtil oktober. I slutningen af maj er det en tid, hvor folk kan indhale dig og det er en storartet tid til kreativt teamwork, uddannelsesmæssige interaktioner med børn ogg til romantik og partnerskab.

Fisken

Maj er en stor ting, for den største planet i solsystemet, Jupiter, bevæger sig ind i dit den den 11. hvilket fremhæver en tid med personlig vækst indtil slutningen af juli, hvor, på grund af den retrograde bevægelse, går tilbage til Vandbæreren. I januar næste år går Jupiter tilbage i Fiskene, hvor den møder Neptun, hvor du drømmer – og du drømmer stort. Så maj er en tid, hvor du går fra en periode med isolation og har en chance for at gøre indtryk på verden igen. Efter måneder med et indre fokus lægger du nu vægt på hvordan du kan leve det liv du virkelig ønsker. Dit fokus er på kommunikation og udstrækning til spændende tænkere, som er villig til at tage en risiko i livet og undersøge kontroversielle ideer. Rejser, både lokalt og længere væk, er på dagsordnen, og du har appetit på fare. Når måneden lakker mod enden er det helt store fokus på familieaktiviteter og på balancen mellem de mange professionelle forbindelser du er ivrig efter at skabe med de behov dem der står dig nært har. Det er en udmærket tid til hjemlige projekter, ture med familien, forbedringer i hjemmet og til generelt at spille vært overfor associerede og familie. Det er en feel-good periode, hvor du spiller en større-end-livet rolle i fremgangen.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.