Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - september 2020

Vædderen

Den 9. september bevæger din tegnhersker, Mars, sig retrograd, hvilket sker ca. en gang på to år, altid markerende en kamp som varer i flere måneder, for at realisere en bestemt agenda. Når Mars er i dit tegn, handler det om at en kamp for at sætte dig igennem, i en tid hvor der er stærke kræfter som sætter dig forhindringer i vejen. Hele september kan karakteriseres ved at Mars støder sammen med den største forhindring af alle – Saturn. Det er lidt som D-Dag - hvordan man laver en strand landing og det kystnære forsvar. Saturn repræsenterer en autoritet i dit professionelle liv som kræver respekt. Hvis september virker som en op af bakke kamp, så er det hvad du må forvente. Respekter den udfordring som opstår i dit professionelle liv, giv ikke op når du rammer imod en mur og mobiliser din viljestyrke, kombineret med tålmodighed for at nå dine mål. Dette vil tage omkring tre måneder. Når det gælder kærlighed og romantik kommer belønningen i slutningen af måneden. Bare ved at hænge ud og bare være der, vil potentielle partnere dukke op og de sidste dage af september, er perfekte til kærlighed, børn, underholding og lidenskab. Fuldmånen i dit tegn på det tidspunkt taler for at opfylde relationer og betydelig lykke, som er modvægt til karrierepresset.

Tyren

Fra september til slutningen af året, er det en tid hvor det er svært at finde trækkraft – det føles som om magten er udenfor dine hænder, delvist fordi der er så mange forstyrrelser bag kulisserne, at planer bliver saboterede. Partnere bliver sat ud på et sidespor, på grund af et usædvanligt og frustrerende arbejdspres på det tidspunkt og du oplever måske at du har med folk at gøre, som underminerer dig omme bagfra kulisserne. Du har at gøre med langsigtede krav på et intellektuelt niveau, hvilket kan reflekteres i et krævende studie, eller et juridisk problem og kontroverser omkring rigtig og forkert. Dette er akut når måneden begynder og det kan føles som om, at du render ind i en ubarmhjertig modstand. Det er som om andre menneskers synspunkter tramper på dine følelser. Ikke desto mindre, når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind Løven den 6. september, vil en masse mentalt pres forsvinde og der er en velkommen pause fra de krav som studier stiller eller rejser eller kommunikation generelt. I slutningen af måneden vil din herskende planet, Venus, harmonisere med Mars, hvilket kan betyde en gribende romantisk udvikling og en hjertevarmende følelse af forbindelse til dine kære. Det er en udmærket tid til lykkelige begivenheder i hjemmet.

Tvillingen

September starter konstruktivt og det er en særlig god periode til at få ordnet tingene derhjemme. Dette kunne være et forbedringsprojekt, at arbejde på noget som har brug for restaurering, eller på et dybere plan, at få ting om økonomi eller følelser igennem med en partner. De første dage i måneden er særligt gode til at organisere økonomien og formelle aftaler. Når din tegnhersker, Merkur, bevæger sig ind i Vægten den 5. september, starter der en lethjertet periode og det er et dejligt tidspunkt til romantik, børn og til bare at nyde livet. Fra starten til midten af september er det udmærket med sociale og kulturelle aktiviteter og til at tale med folk der står dig nært, så som naboer, søskende, medstudenter eller rejsende. I den sidste del af september opstår der et problem. Det kan være i forbindelse med nogen i dine sociale cirkler, som kæmper en ulige kamp, faktisk som Don Quixote. Sociale kampe karakteriserer perioden fra september til december, fordi der er bestemt autoriteter, som kontrollerer penge og magt, som sætter dig forhindringer i vejen. Dette kan især ses omkring den 23. og lige meget hvor diplomatisk du forsøger at være, kan du ikke gøre fremskridt overfor modstridende personer.

Krebsen

Fuldmånen den 1. september fremhæver arbejdsprojekter som du har og den første uge af måneden er et fantastisk tidspunkt til at få styr på dine tanker, studier, undersøgelser og planlægning. Hvis du har ledt efter løsninger, så er det nu du kan finde dem og sætte dem i praksis. Det er et storartet tidspunkt til at skrive og for intellektuelle aktiviteter og hvis du har planer om at rejse, så vil alt virke som et urværk. Generelt sagt, er den første halvdel af september meget konstruktiv og storartet til at arbejde i partnerskab. Nymånen den 16. er i perfekt harmoni med Saturn, hvilket indikerer en udmærket periode for kontrakter og alle formelle arrangementer. Igen falder alle detaljer på plads, hvilket fører til langsigtet succes, især i forbindelse med som handler om kommunikation. Fra september til december er det en meget hårdtarbejdende periode, hvor der er mange forhindringer at overkomme i dit professionelle liv. Associerede presser på og forsøger at damptromle andre og der er megen modstand overfor initiativer. Hen mod slutningen af måneden, er der et projekt som stopper og kræver en langt større investering end forventet. Dit motto: When the going gets tough, the tough get going.

Løven

Den første uge af september kan være en ret introvert periode, men den er alletiders for alt der handler om økonomisk administration. Arbejdsprojekter trives og kolleger kommer med bedre løsninger og mere effektive ideer. Generelt er det meste af september storartet til at organisere og for økonomien, så længe du har en realistisk tilgang, eliminerer spild og maksimerer effektiviteten. Den 6. september vil kærlighedsplaneten, Venus, bevæge sig ind i dit tegn, Løven, og det betyder at resten af måneden forsødes af behagelige relationer og dejlige aktiviteter. Det er en god periode for kommunikation og for kunst og relationer til folk lokalt, så vel som til søskende, medstudenter og rejsende. Selv om den sidste del af september er god for dig, når det gælder arbejde og økonomi, er der stadig en del omvæltninger i arbejdsmiljøet, som i den grad har indflydelse på livskvaliteten. Der vil være mange kontroverser på jobbet indtil slutningen af året, og den kloge Løve lader sig ikke involvere i ondartede skænderier omkring principper og ideologier. Ved at fokusere på omstrukturering og praktiske løsninger, opnår du fordele, mens andre spilder deres energi.

Jomfruen

I løbet af de første dage af september, er din tegnhersker, Merkur, stadig i Jomfruen, hvilket betyder at der er dejlige muligheder for at realisere hele din dagsorden og få alt gjort. Det er en udmærket periode til kreative partnerskaber, børn og relationer, med et fokus på behagelige aktiviteter som har et formål. Du kan bygge noget helt fantastisk på dette tidspunkt, hvis du laver planer og indgår forpligtelser. Det er højst sandsynligt at dem du relaterer til kæmper med problemer, som du kan hjælpe med. Faktisk vil der nok være problemer indtil slutningen af året, så dine kære har måske brug for al den støtte de kan få. Et område med problemer kunne have forbindelse til partnerskabs økonomi, skat, banker, forsikring osv. og der kræves meget tålmodighed for at løse disse udfordringer. Nymånen i dit tegn den 17. september er et udmærket tidspunkt til at påtage sig en kreativ udfordring, især hvis det involverer at løse problemer for andre. Men den sidste del af september kan karakteriseres ved forskellige meninger omkring at bruge penge, og det kan blive svært for dig at sige nej, når du konfronteres med hårde argumenter fra den modsatte side. Der er grænser for, hvor hjælpsom du behøver at være.

Vægten

September måned begynder med hårde udfordringer i forbindelse med et karriere eller familieproblem, som kræver indsats og forpligtelse. Du kan klare det godt, så længe du påtager dig ansvar, laver en plan eller en tidstabel og holder forventningerne realistiske. Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Løven den 6. er der ændring af fokus og karrierepresset tager af. Meget af september vil karakteriseres af udviklinger i dit sociale liv, mange af dem behagelige og lykkelige. Du kan forvente at der kommer folk på besøg og først på måneden er et dejligt tidspunkt for venskaber, rejser, uddannelse og at være i kontakt med folk. Midt i september er en tid, hvor du bryder med nogle forventninger og bliver mere involveret med randgrupper og folk som er villige til at ryste lidt op i tingene. I løbet af månederne fra september til december, fordi Mars er i dit modsatte tegn, Vædderen, er der stort fokus på dine relationer. Partnere kæmper måske med autoriteter og andre mennesker i deres professionelle liv i løbet af denne tid, hvilket gør forhold ret udfordrende, fordi de måske ikke har resurser nok at bruge på kærlighed og hengivenhed. Ikke desto mindre er slutningen af september et dejligt tidspunkt for partnerskab, måske på grund af, at der er en der har ventet på dig et stykke tid.

Skorpionen

Du har sikkert oplevet mange udfordringer på jobbet på det seneste – og ikke kun på grund af den nuværende pandemi. Hele perioden, indtil slutningen af året, handler om at kæmpe, kontroverser og omvæltninger, som kræver viljestyrke og energi. Heldigvis har du masser af begge. Et af dine fokusområder kunne være at se på hvordan du bør organisere dine daglige rytmer og det er det perfekte tidspunkt til at starte på et program omkring sundhed og fitness. Der er intet du ikke kan ændre nu, hvis du vil. Du kan være tiltrukket af ekstreme metoder eller løsninger og det kan være OK i en kort periode. Et andet fokusområde kunne være i relation til kolleger – både hvis du arbejder sammen med folk eller studerer sammen med dem. September er en måned hvor du møder megen modstand. Hvis du haster frem, rammer du en mur; hvis du er for langsom kommer du ingen vegne. Så du har brug for enorm tålmodighed denne måned og du bør vælge dine kampe meget omhyggeligt. På trods af de mange udfordringer er slutningen af september et udmærket tidspunkt til forretningsrelationer, og du kan forvente entusiastisk støtte fra nogen, som føler en gensidig tiltrækning til dig og ide ideer og metoder.

Skytten

September står for et vendepunkt for dig, i et år med omvæltninger og forandringer. I de seneste måneder har du været nødt til at gå tilbage til det basale og gense områder af dit liv, hvor der er brug for en reform. Kosmetiske forandringer er ikke nok – der er behov for at gå til problemernes rod, især når det gælder økonomi og resurser og opsætte et helt nyt program. Dette kan selvfølgelig have at gøre med den nuværende pandemi og dens økonomiske konsekvenser. Det som virker i starten af måneden er nedskæringer, at holde tingene enkle og udgifterne lave. Alt handler om moderation. Den første weekend i september er der masser af pres på dig og gode venskaber og forbindelser vækker en mere optimistisk og positiv atmosfære. Der er mange muligheder for professionel vækst og midt i september er et udmærket tidspunkt for succes i karrieren og for at skabe nye betingelser for økonomisk stabilitet. Et område som kræver masser af forståelse og tålmodighed har forbindelse til dine kære – og børn især. Der kan være en meget viljekraftig person, som krydser sværd med dig i løbet af de næste måneder. Den bedste strategi er, at lade dem stå på deres egne ben og følge deres initiativer, uden at lade dig involvere i skænderier om principper.

Stenbukken

Du føler måske at der vil være en helt ny proces med omstrukturering i dit liv, ala det som du gik igennem i starten af 2020. Som det ser ud vil nye omvæltninger ikke være nødvendige og i slutningen af september når du et vendepunkt, som betyder at alt hvad du behøver at gøre, er at klare bestemte udfordringer indtil slutningen af november, og så kan du fortsætte med det som virkelig inspirerer dig. Der er dog et særligt problem i denne måned, som opstår når stridens planet, Mars, bevæger sig retrograd og derved dvæler ved et langtrukkent sammenstød med din planethersker, Saturn. Den kombination kan føles som at køre i en racerbil, mens du kæmper med bremserne. Dette kan f.eks. relatere til en konflikt med nogen i familien, eller noget så praktisk som et svært forbedringsprojekt i hjemmet. Du får brug for al din tålmodighed for at klare spændinger og provokationer der kommer i din retning. Tænk på dette som en tid som vil styrke din viljestyrke og beslutsomhed. Midten af september er et godt tidspunkt for dine relationer, især til lærere, rådgivere og mentorer. Det er en tid hvor I kan arbejde sammen og lave effektive planer for at øge din intellektuelle horisont og andre evner. Hvad der end foregår omkring dig, så er du i en stærk position, som blot vil blive stærkere med tiden.

Vandmanden

Når september måned begynder, føler du presset fra dine arbejdsrelationer, som sommetider kan være mentalt og intellektuelt udmattende for dig, mens du tager højde for folk du arbejder sammen med følsomhed, mens du forventes at være stærk og centreret. Du er måske bekymret overfor den slags pres, som kørte dig ned i starten af året, vil komme tilbage, men faktisk vil der ikke være flere omvæltninger og i slutningen af 2020, vil du være i stand til at samle op på nogle gode projekter, som har været sat på hold. Dog vil denne måned bringe masser af pres og udfordringer, især i forbindelse med studier, kommunikation og daglige relationer. Du svinger mellem entusiasme og apati og begynder måske at tvivle på, om du kan klare denne specielle udfordring. Måden at klare det på er beslutsomhed. Lad dig ikke slå ud af verbale angreb fra andre, eller egne negative tanker. Det er bare en udfordring der har brug for tid og indsats. Mange ting går godt for dig denne måned og midt i september er et særlig godt tidspunkt til at opnå enighed med partnere omkring hvordan økonomien skal klares, gæld og at dele. Faktisk bringer partnere og venner mange glæder og søde øjeblikket, især i slutningen af måneden.

Fisken

September starter med en fuldmåne i dit tegn, hvilket fremhæver dine følelser og din fantasi. Du har en idealistisk og fantasifuld natur og først på måneden er et dejligt tidspunkt til at udvikle nogle af dine drømme, især når det gælder sociale, miljømæssige og politiske ting. Der er et stort behov for at reformere samfundet på et dybere plan og denne måned viser et vendepunkt i din indsats. Samtidig kan der være en opmærksomhed på, at det sociale miljø du er i, og de grupper du er en del af, er undertrykkende eller usunde på en måde. Autokratisk opførsel slukker alt, men denne måned ser det ud til, at bestemte venner eller organisationer viser en utiltrækkende tendens til at dominere scenen. Hvor meget du ønsker at involvere dig lige nu er det store spørgsmål, men det ser ud til, at de næste måneder vil bringe intense interaktioner på dette område. Ikke desto mindre er september en udmærket måned for dine personlige relationer og måneden starter med en virkelig hjælpsom forbindelse, med en kvalitetsperson, som hjælper dig til at organisere tingene. Det er også et godt tidspunkt til at arbejde med et team af folk, som har lyst til at hjælpe andre. Du vil måske opleve, at du er uenig i nogle økonomiske ting og det er vigtigt at være fleksibel i forhandlinger.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.