Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - december 2018

Vædderen

Med dit tegns hersker, Mars, i det drømmende tegn, Fisken, i hele december, er det her en måned, hvor du holder lav profil enten ved frivilligt, at søge isolation, eller hvor omstændigheder du ikke kan kontrollere betyder, at du er mere isoleret eller alene end normalt.Det er faktisk en ideel måned for spirituelle interesser og personlig udvikling, som kræver noget isolation. Hvis du er interesseret i forståelse og meditation, er det den perfekte tid for, at udforske dit indre liv. Det kan også være en berigende periode for natur aktiviteter, musik og kunst hvad som helst, der ikke kræver din ellers konkurrencelystne ånd. Det vil komme i Januar, som vil vise sig som en stor måned for formål og romantik. Indtil da er det en tid med balance, sameksistens og spirituel indsigt.Nu hvor Jupiter er i dit 9. sol-hus, er der langsigtede muligheder for studie, rejser og generel udvidelse af dine horisonter. Tro og trosretninger bliver vigtigere end nogensinde, og en af de mere interessante indsigter du opnår er, at folk definerer dem selv igennem deres tro, men tro er ikke en repræsentation af sandheden, men kun meninger skabt af personlige erfaringer og karaktertræk. Du vil møde folk med varierende trosretninger, men lektionen er at du lærer, at al tro er relativ og baseret på illusioner.

Tyren

I det December måned begynder, bevæger dit tegns hersker, Venus, sig tilbage til Skorpionen præcis når den står over for Uranus, hvilket tyder på en saga af rejser og forholds forandringer sker igen, og du befinder dig i en position, som ligner den du var i, i Oktober. Til gengæld har omstændighederne ændret sig, og der er ikke længere de samme spændinger i dine private og professionelle forhold.Det som motiverer dig i December er, at give efter så du kan opnå autentiske og følelsesmæssigt belønnende forhold. Du kan skabe forpligtelser, som er ideelle for langsigtede projekter, særligt omkring studier, og du kan have fornyede muligheder for, at udvide dine intellektuelle horisont igennem rejser og kulturelle aktiviteter. Du er villig til, at række ud efter venner og potentielle partnere, fordi deres idealer svarer til dine egne, selv hvis du er langt mere realistisk end de er. Man kan stole på dig, men måske ikke så meget på andre.Jule-ugen kan meget vel medbringe rejse, og familiemedlemmer kan komme fra nær og fjern for, at være sammen. Det er sandsynligt, at du er væk fra dit eget hjem eller komfortzone, men du er ganske villig til, at ofre dig for dem du elsker.

Tvillingerne

I det December måned starter, forlader dit tegns hersker, Merkur, Skytten og bevæger sig retrograd tilbage til Skorpionen, hvilket tyder på, at du er i en overgangsperiode, og du vender tilbage til en situation måske på arbejdet, hvor der er en hemmelighedsfuld atmosfære. Måske vender du tilbage til for, at hele noget i arbejdsfællesskabet.Temaet denne måned er nye udviklinger i forhold, særligt i det de relaterer til dine professionelle forhåbninger. Det er en tid hvor kreativitet, idealer og drømme styrer showet, men det betaler sig, at være klar over, at selv folk med de bedste intentioner kan bøje reglerne og komme ud på dybt vand, hvis de glemmer, at forblive realistiske og jordnære.Merkur vender tilbage til Skytten d. 12, og du kan være i bevægelse i territorie du kender godt, men ikke føler dig sikker i. Det gode er, at partnere kender området godt og er meget støttende. Selv vise mennesker kan blive revet med af en drøm, og du bliver nød til, at sikre dig, at du ikke påtager dig andre menneskers tankegang, og føres ind i en labyrint uden en udgang. Der er ikke nogle smutveje, og hvis du overtræder de accepterede begrænsninger, kan du være sikker på, at du skal forhandle med autoritetsfigurer.

Krebsen

December måned starter hektisk ud, særligt i forbindelse med arbejde og rejse. Samtidig med, at der er grund til optimisme omkring udvidende arbejdshorisonter, bliver du nød til, at konservere din energi i stedet for, at smide den ind i alle mulige projekter, som kun har varierende grader af succes. Undgå at skyde med spredehagl og prøv så vidt muligt at holde fokus. Du kan være helt oppe og køre over mulighederne, men prøv at forblive rationel og jordnær.Nymånen d. 7 fremhæver håb og drømme, og det er præcis tid til, at være på vagt over for din egen natur, særligt når det kommer til, at tro hvad du gerne vil tro. Mange folk som forsøger, at holde sig til højere idealer og standarder kan snyde sig selv. Lad dem ikke snyde dig.Der er en vigtig overgang i Fuldmånen i dit tegn, Krebsen, lige inden juletid og det bringer en pause fra arbejdet og fører til mere stabilitet. Det er en tid hvor du genopdager vigtigheden ved familiebånd, og hvis du skal et sted hen i ugen, vil det nok være en partner som bestemmer destinationen. En balance mellem dine og en partners behov er en udfordring, men hvis du er i tvivl, så lad en partner bestemme.

Løven

Dette er en lykkeligere og mere optimistisk periode for dig, og du starter december med enorm entusiasme, som er smitsom og varmer folk omkring dig. Det er en periode med fester og underholdning, og du er i dit element. Det er også en romantisk periode, selvom single Løven starter måneden med en flirt af tvivlsom varighed. Fester er alkoholdrevne og fører til spredte situationer, og den vise Løve træder forsigtigt igennem cocktails og musik.Du vil lede efter større mening i livet, og du kan finde det i kreative projekter, musik, teater og film. Børn kan også være en kilde til magi og betydning. Selv i det din indre glød varmer omgivelserne, kan du undre dig over hvad det alt sammen betyder, og måske vil en meditativ aktivitet eller et spirituelt projekt sørge for nogle svar.Fuldmånen d. 22 bringer en større omvæltning, som nok er forbundet med familiepligter henover julen. Du er motiveret til, at gøre noget for andre i juleugen, og du overrasker folk ved, at påtage dig mere en din andel af ansvaret. Julen bringer muligheden for, at overveje dine planer i året forude, og arbejdspartnerskaber er favoriseret.

Jomfruen

I det december måned starter, kan du opdage, at der er noget arbejde du skal se på igen, eller en kommunikationssituation som skal løses. Det er en tid hvor du vender tilbage for, at afslutte noget der har en aura af hemmelighed eller fortrolighed. Det kunne have noget, at gøre med søskende som tager på en lang rejse, og har brug for din vejledning.Omkring december d.13 vender din fokus tilbage til hjemmet og familiesager, hvor der sker en forfærdelig masse. Fra dit synspunkt kan det være svært, at forhandle forandringer i familiedynamikken, måske fordi nogle af de folk du omgås ikke er troværdige. Folk lover ting de ikke holder, og de lader til, at være ligeglade oveni. I hjemmet er der en atmosfære af overflod og drømme om fremtiden. Det er vigtigt, at du ikke tilføjer brænde til bålet og opmuntrer til for meget drømmeri. Hvis folk håber for meget, bliver de sandsynligvis skuffet.Juleugen kommer til, at være ideel for, at kultivere forhold med både venner og bøn. Det lader til, at dig og en partner har et stærkt bånd, og skaber et miljø af sjov og fest. Champagne er ikke en mangelvare.

Vægten

I det december begynder, forlader dit tegns hersker, Venus, Vægten og bevæger sig ind i Skorpionen, og står samtidigt over for Uranus, hvilket fortsætter en saga af forandring og betydelig forstyrrelse, som har karakteriseret livet siden midten af september. Det kan føles, som om du konstant bevæger dig fra et følelsesmæssigt miljø til et andet i en forandringsproces, som holder dig splittet om hvad du vil have, særligt når det kommer til forhold. Du har nok fundet ud af det i November, og denne måned er tiden hvor du accepterer det du har, fordi det er dit valg.December handler meget om din følelse af selvværd, og materielle problemer som definerer den følelse. Du er forberedt på, at acceptere en smule mindre, og ofre noget for familiens stabilitet og andre sikkerhedsproblemer. Du påtager dig ansvaret, hvilket er mere, end hvad der kan blive sagt om andre folk, særligt på arbejdet, hvor atmosfæren lader til, at være kaotisk måske endda splittet. Måske er det alle de julefester, med løfter der bliver lovet og aldrig bliver holdt.Julen medfører et sceneskift, og for dig tager det sceneskift sandsynligvis en traditionel form, som passer dig fint. Søskende og endda naboer, dukker op fra nær og fjern, og der er en energisk atmosfære, sandsynligvis drevet af rundhåndet forsyninger af alkohol.

Skorpionen

Ved begyndelsen af december vil en partner, som måske har været væk på arbejde, vende tilbage til din sfære, og der er en chance for, at genskabe forhold, som tilbage i september og oktober var ganske spændte og besværlige. Du kan have løst sager sidste uge, som var en ideel tid for harmonisk kommunikation med elskede.Lige nu er du i en periode hvor kreativitet og selvudfoldelse, er enormt vigtigt for dig, og du ser efter noget magisk for, at give livet dybde og mening. Du har to valg: Du kan forfølge en drøm uden grænser og måske endda uden moralske begrænsninger, eller du kan vende dig indad for, at opdage en spirituel kvalitet, som er mere værd end kærlighed, sex, penge og resten. Det er en ideel tid for musik, film og hvad som helst hvor du kanaliserer dit talent inden for fantasi.Finansielt lader der til, at være tegn på velstand og udvidelse. Faktisk skal du passe på, at du ikke bruger din formue nu. Spil ikke hasard, bliv ikke snydt af hurtige penge, og lyt ikke til råd, hvis dee går imod sund fornuft. En partner har måske en bedre ide end dig om det finansielle lige for tiden.

Skytten

I det december begynder kan en partner eller en bekendt forlade scenen, måske på grund af noget pinlighed eller skuffelse, som følge af dårlig dømmekraft. Det er en midlertidig afgang, og ved midten af måneden er de tilbage og ivrige efter, at slutte sig til dig i forbindelse med din egen dagsorden.Det er en ekstraordinært omskiftelig periode for dig, særligt i forbindelse med familiesager. Lige nu føler du et skud af energi og optimisme, og der er en følelse af, at du ved hvor du gerne vil hen og hvordan du skal nå derhen. Det er en styrkede tid, men energi kan nemt blive opløst af familiemedlemmer, børn eller elskede, som virker retningsløse, forvirrede eller simpelthen urealistiske. Det er vigtigt ikke, at blive trukket ind i fantasiscenarier, som andre folk foreslår på trods af din bedre dømmekraft.Juleugen i sig selv er en tid med sammenhold, og du vil sandsynligvis opdage, at partnere er ganske villige til, at strække sig meget for dig, og gå med på planer du har. Det er en ganske god periode for rejser, særligt til ø-destinationer eller steder ved havet. Julen er en tid hvor man undslipper, og hvis du ikke kan tage væk til en eksotisk destination, kan en overflod af champagne hjælpe på det.

Stenbukken

I det måneden begynder, dukker nogen op af det blå og det er rart, at genskabe forbindelsen. December er en måned hvor du værdsætter dine venner, og en særlig ven eller måske et voksent barn, er afhængig af dig og taknemlig for al den støtte du har givet i de sidste måneder.Der er meget stille hvisken i kanten af dit liv, og det kan føles som om, at du ikke ved hvad der foregår bag din ryg. Folk du møder på dine rejser og i sociale sammenhæng, virker lidt fortabte, eller de kan være involveret i kaotiske affærer. Dette kunne også gøre sig gældende for en bror eller en familieven. På den anden side kunne det være en ideel måned for dig, at tilsidesætte din pragmatiske natur i lidt tid og lade dig forføre af en ide eller en drøm, som kan vække de spirituelle sider af din natur. Det er et godt tidspunkt for, at læse bøger som fanger livets poesi.Lige inden julen er der en magtfuld Fuldmåne, som virkelige sætter fokus på følelsesmæssig dynamik i partnerskaber og familieliv. Det er en tid hvor folk anerkender din rolle, som et anker i en storm, nogen som er villig til, at påtage sig ansvar, som var det, det mest naturlige i verden. For single Stenbukken er perioden op til Nytår ideel for partnerskaber, og en god tid for følelsesmæssig dedikation

Vandmanden

December starter med en gentagelse af radikale forandringer, som lige for tiden har indflydelse på dit familie liv og din karriere. International rejse kan være på dagsordenen, og der er en følelse af, at du midlertidigt må tolerere, at være det forkerte sted når det kommer til dine karriere forhåbninger. På den anden side, kan du acceptere nogle professionelle begrænsninger og du arbejder, med det du har, og du vil opdage, at folk er taknemlige for din støtte.Umiddelbart er der en masse utrolige forandringer socialt, og det er en tid hvor du møder nye mennesker, måske lærer nye sprog, og generelt udvider din sociale cirkel. Venner kan være meget inspirerende og vise dig nye steder og ideer, men du kan også opdage, at de er upålidelige. Det er rart, at folk har en drøm, men invester ikke i en drøm selv. Vedrørende din økonomi, så vær forsigtig, vær realistisk og tag ikke nogle chancer. Når det kommer til venner, som lover ting, bliver disse løfter brudt.Du kan tro, at juleperioden er mindre en familieaffære og mere en tid du bruger isoleret med en partner, og der kan være en masse arbejde. På den anden side, kommer du sandsynligvis til, at være sammen med store vennegrupper for, at have det sjovt socialt.

Fisken

Perioden inden jul er fyldt med positive udviklinger, i dit professionelle liv og det kan føles som om, at du er på toppen. Folk er ivrige, måske overivrige efter, at hjælpe dig og gøre tingene på din måde, og der er en følelse af, at det er dig, som trækker i alle tovene.Du skal være på vagt mod hovmod, eller over for høje forventninger eller urealistiske drømme. Det siges ofte, at Fiskene er drømmere, men nogle kan være hårdtarbejdende og pragmatiske. Til gengæld kan Fiske-typer falde i en fælde af, at have for høje forhåbninger, når det kommer til professionelle forhåbninger. Sager bliver forvirret af, at folk som har gode intentioner, men som misforstår dine signaler, eller som går ud af en tangent. For at undgå problemer skal du overveje tingene nøjsomt, og dobbelt-undersøge alt hvad folk fortæller dig.Julen bringer en social periode, selvom meget af den sociale aktivitet er karakteriseret af pligt og formalitet. Det forventes, at du lever op til sociale ansvar, særligt hvis du har børn, og når du gør, vil du finde det meget belønnende. Dette år er julen magisk, og hvis den ikke er magisk nok, kan lidt champagne hjælpe på det.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens-, ugens– og årets horoskop.

 

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Månedshoroskop
4.8 (96%) 20 Stemmer