Månedshoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et gratis månedshoroskopDu finder et gratis månedshoroskop for hvert af de 12 stjernetegn nedenfor.

Et månedshoroskop kan kun tage udgangspunkt i en viden om at du er født i et givent stjernetegn, og er dermed også så generelt, at det er beskrivende for alle de andre hundredetusindevis af personer bare i Danmark, der er født i samme stjernetegn.

Vil du gerne læse noget, der er mere seriøst og grundigt, anbefaler vi dig at overveje at få udarbejdet et personligt horoskop, hvor astrologen har mulighed for at gå i dybden.

Et personligt horoskop er baseret på dine fødselsdata, herunder dato, år, tidspunkt og sted – og med mindre der er nogen, der er født i samme minut på samme sted som dig, så vil I have forksellige horoskoper. Et personligt horoskop koster kun 235,- kr og kan bestilles her:

 

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

 

Her på Horoskoper.net tilbydes du 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at skulle du ikke være tilfreds med horoskopet, efter du har læst det, så kan du blot sende os en mail, så får du pengene tilbage.

Vil du bare gerne hygge dig med de gratis månedshoroskoper, så kommer de lige her:

Månedshoroskoper - juli 2020

Vædderen

Når juli starter bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i Vædderen, som i teorien vil give dig energi, efter en periode med isolation og ubemærkethed. Men det er kompliceret for i september bevæger Mars sig retrograd ind i den sene Vædder, så bevæger den sig direkte igen i november til midt i Vædderen og i løbet af denne proces støder den ind i store spillere – Jupiter, Saturn og Pluto – i dette særlige år med corona virus og økonomiske omvæltninger. Så Mars forbliver i Vædderen resten af 2020, så en høj energi kan føre til udbrændthed. Hvad betyder dette? For det første er du i en stærk position og i juli er det særlig favorabelt for dine relationer, både til folk i det lokale miljø og potentielle partnere. Det er en udmærket tid til at tage initiativ til rejser og at møde folk, men det som først ser lovende ud, kan smutte ud gennem dine fingre, meget lig en lignende relations begivenhed tilbage i maj. Juli lover dog alligevel at blive fredfyldt og stimulerende; det er senere i august, at stresset begynder at udvikle sig, på grund af et sammenstød af mål med chefer eller andre autoriteter. På et området er der stærk fokus her i juli og det er arbejdsliv balancen, især omkring måneformørkelsen den 5. juli. Rekonstruktion og magtspil i dit professionelle liv figurerer stærkt i de valg du tager og du begynder måske at overveje nye karrieremuligheder op mod slutningen af måneden.

Tyren

Starten af juli er et vendepunkt for dig, hvor du har lidt succes med nye ideer omkring, hvordan du kan løse ustabiliteten i din økonomiske situation. Grundlæggende er du dog nødt til at tage et længere kig på, hvordan du kan pleje dine resurser, hvor så meget er uløst i forbindelse med professionelle muligheder. Det der så lovende ud for et par måneder siden, synes uopnåeligt nu, men når året går mod enden, vil helt nye muligheder præsentere sig selv, som har en langsigtet positiv effekt på din karriere. Juli er en interessant tid for relationer, som for en enlige Tyr kan synes fristende nære. For nogle kan det være en tid, hvor en potentiel partner er udenfor din rækkevidde, selv om kommunikationen er intens og spændende. Kærlighed kan være ulykkelig, men kærlighedens poesi er allestedsnærværende. Det giver minder om en tid i maj, hvor en person syntes indenfor rækkevidde, og så alligevel ikke. Det som smutter gennem dine fingre nu, vil komme tilbage i slutningen af september. I mellemtiden er der stærkt fokus på intellektuel underholdning, uddannelse og mental udstrækning. Hvis der er en videreuddannelse som ikke blev færdig, så er det tid til at koncentrere sig om at gøre det færdigt. At have med rigide intellektuelle autoriteter at gøre kan være temaet, hvilket du har måttet slås med i en hel del måneder.

Tvillingen

Din tegnhersker, Merkur, går retrograd når juli starter og bevæger sig direkte den 12. og dette betyder, at der er et kraftigt fokus på penge og resurser, som vil vare hele måneden. I den første halvdel af juli er det vigtigt at tænke på nye måder og tilføje opfindsomme metoder for at øge indtjeningskapaciteten, måske at arbejde på metoder til at forbedre dig selv og lade dig involvere med teknikker som øger din bevidsthed, hvilket vil ændre din holdning til velstand. Juli er et udmærket tidspunkt for dit sociale liv, måske med et skær af romantik som har indflydelse på venskaber. Generelt er det godt at lade sig involvere med interessante individer og grupper, som er klar på spændende udfordringer og villige til eksperimenter. Når du nærmer dig slutningen af måneden, bliver livet mere intenst og stressniveauet øges godt ind i august. Der er stadig fokus på økonomiske initiativer og du vil måske starte noget, som får dybtliggende konsekvenser for din økonomi. For eksempel er det et godt tidspunkt til at skabe nye arrangementer omkring gæld eller en delt økonomi og der kan være nogle hårde forhandlinger forude. I hele denne periode er du mere følsom end ellers, måske på grund af, at du forbinder penge med overlevelse og du ønsker at kæmpe for at bevare de ting som er vigtige for dig.

Krebsen

Juli er en tid hvor du er fyldt med ideer og måneden starter intenst, hvor Merkus som går retrograd møder solen i dit tegn. Dette varsler nyheder som kommer tilbage til dig, som kunne indikere en fejl i din professionelle planlægning, men viser også noget genialt i forbindelse med et opfindsomt projekt. Eksperimenter og opfind på dette tidspunkt og arbejd på forbindelse til folk og organisationer, som har en revolutionær tilgang til økonomi på den ene side og sociale projekter på den anden side. Den 5. juli er der måneformørkelse i dit modsatte tegn, Stenbukken, og dette fremhæver følelsesmæssigt spændte relationer og det ansvar du føler overfor andre – især partnere. Da 2020 er et år med forandring og transformation med hensyn til alle former for relationer, er det nødvendigt at justere sig konstant, da de mennesker du relaterer til gennemgår forandringer. Nymånen den 20. sker i dit tegn og dette betyder, at solen og månen sammen møder Jupiter, Pluto og Saturn, som er store medspillere i 2020, som har spillet en stor rolle i corona krisen og i de efterfølgende økonomiske omvæltninger. Du oplever måske magtfuld modstand på det tidspunkt og det er klogt at undgå åbne konflikter med folk, som ikke kan gå på kompromis.

Løven

Juli starter intenst fordi Merkur, som går retrograd, møder din tegnhersker, solen. Dette er et introspektivt øjeblik, hvor du er i stand til at opdage noget om, hvordan din hjerne virker – et pludseligt oplysende glimt måske. Det kan være på et spirituelt plan og det kan også have forbindelse til en professionel situation, som kan få gavn af en ny og opfindsom vinkel. Indtil den 20. juli nyder du privatlivets fred og holder en lav profil, selvom tingene bliver ret intense i ugen op til den 20., måske på grund af en ekstrem situation på jobbet eller med kolleger. Igen er det nok bedst at holde lav profil og at undgå ideologiske konflikter med folk og organisationer, som er bekymrede for deres egen overlevelse. Det er en vigtig periode for dine relationer og i dit arbejdsliv, måske på grund af, at der er en uholdbar situation på jobbet, som der kræver at der sker ekstreme ting for at løse det. En omstrukturerings process strækker sig helt til november og du kan forvente at svagheder elimineres og kolleger bliver fyret. Du vil måske også overveje, om der kan være mere interessante muligheder for dig. Tingene begynder at ske, når solen bevæger sig ind i dit tegn den 22. juli og en langt mere udadvendt tid starter. Venskaber udvikles og der er rejse muligheder, og det er efter denne dato, at ferie anbefales, med mindre du ønsker en fredelig ferie alene på et tidligere tidspunkt.

Jomfruen

Den 1. juli er et intenst øjeblik for dig, hvor du konfronterer en ven og deler de ting du har lært. Dette kan give muligheden for at gøre noget rigtig opfindsomt – en slags gruppe oplevelse, eller et internationalt projekt. Dette er måneden til at være laser fokuseret på ideer og hvordan de kan revolutionere det sociale liv og læring. Kontakt venner og lærere som kan vise dig hvordan du kan gøre tingene på en anderledes måde. Den 12. juli bevæger din tegnhersker, Merkur, sig direkte, efter en retrograd periode og du kan måske føle dig lidt frustreret på dette tidspunkt, ikke mindst fordi der er kontroverser, som du er involveret i, og du kan føle dig under angreb. Du er sensitiv og loyal overfor dine venner og det bekymrer dig, når der er aggressioner i luften, men det er noget som du omhyggeligt på behandle i juli… generende mennesker forsvinder ikke bare. Forvent skænderier om penge, som kan have at gøre med en konflikt mellem solidaritet op imod selviske motiver. Den sidste del af juli er et godt tidspunkt til at starte noget nyt på den sociale scene og det kan også betyde at eliminere noget gammelt. Når du har med venner og dine kære at gøre, som har for ekstreme overbevisninger, så lad din tilgang være blød. Der er ansvar at påtage sig, især omkring den 20., hvor der opstår udfordringer for at fastholde din beslutsomhed.

Vægten

Nu hvor Mars er i dit modsatte tegn, Vædderen, er der fokus på dine relationer og tendenserne i starten af juli er meget opmuntrende. Du har været på lidt af en rutsjebanetur på det seneste, med skuffelser i relationer og en hel del tilbageslag, men du har konsolideret din postion og er klar til at komme videre med din dagsorden. At udvide dine horisonter intellektuelt og gennem rejser har høj prioritet. Potentielle partnere er mere åbne og villige til at tage initiativ til at være sammen, og du er også åben. Det er bare det, at du måske spekulerer på, om det er en god ide at oprette forbindelse og der kan være voksende løsrivelse i juli. Måske er slutningen af september et bedre tidspunkt for kærlighed og romantik. Mars er også en relation til konflikt og når Mars bevæger sig retrograd ind i Vædderen senere på året, kan der også være langsigtede problemer, som du er nødt til at slås med, på grund af et sammenstød af prioriteter i forbindelse med hjem og familie. Vær tålmodig, også selv om du bliver provokeret. I løbet af den sidste del af juli er der særligt fokus på karriereting og nye initiativer, og du er på en eller anden måde nødt til at finde en balance mellem dine ambitioner og mål og dine familie ansvar, hvilket igen bliver presserende i juli. Du er nødt til at definere dine mål, men skal respektere krav fra hjemmefronten.

Skorpionen

I juli går du ind i en intens fase af dit liv, som du vil være under indflydelse af resten af året. Arbejdsinitiativer bliver mere vigtige og du leder efter noget at gøre, som både giver dig uafhængighed og lidt spænding. Kærlighed og romantik ser lovende ud, også selv om potentielle partnere kan være undvigende. Rejser, læring og kommunikation fremhæves, med et fokus på at gense steder du tidligere har været. Du er i et beslutsomt og uafhængigt humør, men du er stadig motiveret til at gøre noget for andre og at være en del af et team måske, når bare ingen forsøger at fortælle dig hvad du bør gøre. Der opstår dog en slags konflikt i juli, måske uenighed om meninger med kolleger eller en lærer. Hvis du accepterer at folk har forskellige synspunkter, så vil dette måske bare opmuntre dig til at lære mere og at have interessante debatter. Hvis du er for direkte kan indflydelses rige personer blive ophidsede. Kontroverser bliver mere intense efterhånden som måneden skrider frem, selv om det stadig er på et mentalt eller intellektuelt plan. Dette kan blive relevant, hvis du studerer, hvor du så vil syntes at folk er alt for begrænsede af fortiden og gamle synspunkter og traditioner. Tingene bliver ikke lettere i månederne forude, så vælg dine kampe med omhu, hvis du ønsker at undgå konflikter enten med kolleger, medstuderende eller lærere.

Skytten

Nu hvor din tegnhersker, Jupiter, er i den retrograde cyklus, hvilket varer indtil midten af september, er det en tankefuld tid for dig, hvor du forsøger at konsolidere resurser og rydde op i økonomiske svagheder. Generelt er hele året en del af en omstrukturerings proces, som slutter med en konsolidering af indtjening og skaber en affyringsrampe for en ny social æra, med fokus på at lære noget og på kommunikation. Måneformørkelsen den 5. juli sætter fokus på behovet for at arbejde på økonomiske svagheder. Hvis du er i et partnerskab, så betaler det sig at lytte til alle nye ideer, som partnere kommer med i løbet af måneden. Nødvendighed er moderen til opfindelser og partnerskab bringer interessante løsninger til praktiske problemer og delt økonomi. Så bringer nymånen den 20. juli et endda skarpere fokus på alle områder af dit liv, som handler om at være tryg og fri for angst. Lyt omhyggeligt til folk som virkelig ved, hvordan man organiserer tingene og foretag enhver nødvendig justering. Tilbageholdenhed er nøglen lige nu. Der kan også være fokus på børn nu, især hvis nogen strækker deres vinger og insisterer på uafhængighed. Dette kan skabe konflikter, men du kan ikke gøre meget ved det. Det nytter ikke at moralisere eller at plage, når fugle er klar til at forlade reden, eller når dine kære står fast på at tage deres egne beslutninger.

Stenbukken

Der er en intens udvikling i relationerne når juli starter og partnere kan have fået en pludselig indskyldelse med inspiration og ønsker at gøre noget spændende og anderledes. Generelt er det en måned, hvor børn og dine kære sikkert er klar til at sprede deres vinger og eksperimentere lidt. Den 1. juli går din tegnhersker, Saturn, tilbage i Stenbukken (på grund af dens retrograde bevægelse) efter en tre måneders periode, hvor den var i Vandbæreren. Dette indikerer at du vil blive trukket ind i ret udfordrende omstændigheder, som du havde håbet at du havde frigjort dig fra tidligere på året - især i januar. Der skete en transformation på det tidspunkt, som kan have være noget af en eksistentiel kamp for dig. Du kommer tilbage til en ideologisk slagmark, som vil have indflydelse på dit liv indtil december, på hvilket tidspunkt du vil få et stort boost, som vil dominere i 2021. Måneformørkelsen i dit tegn den 5. juli og nymånen den 20. juli fremhæver personlige problemer i dit liv, og disse to begivenheder er kraftig relationer til, hvordan du klarer dine relationer. Det er vigtigt at være åben for forandring, eksperimenter og spænding. Du oplever måske at du er på den anden side af hegnet i forhold til en partner. Fokuser på dig eget spil og lad partnere fokusere på deres.

Vandmanden

Den 1. juli vil Saturn, som i øjeblikket går retrograd, bevæge sig ud af Vandbæreren, hvor den har været siden april, og tilbage i Stenbukken. Det kunne betyde at nogle planer må sættes på hold og det er sandsynligt, at der vil være en tilbagevenden af nogle begivenheder som foregik tilbage i januar eller de efterfølgende måneder. Det siges at Saturns ”glæder sig” i Vandbærerens tegn, så der er helt sikkert langsigtede positive tendenser, som får et kraftigt boost i slutningen af året, hvor Saturn bevæger sig tilbage i dit tegn sammen med en anden planet gigant – Jupiter. Men, nu hvor Saturn går tilbage i Stenbukken i nogle måneder, vil gamle problemer dukke op, som kan give angst eller mangel på selvtillid. Du er nødt til at indse, at ethvert dommedagsscenarie helt er et produkt af din egen fantasi. I månederne forude vil du blive involveret i samtaler, som trykker på alle de forkerte knapper, så hold en lav profil og undgå ideologiske konfrontationer. Der er også et stærkt fokus på dine arbejds- og kollegiale relationer i juli og selv om en del af måneden er ideel til sjov, romantik og rejser, så bliver tingene intense omkring nymånen den 20. Der er brug for at du handler på det tidspunkt, tag ansvar og start planlægningen.

Fisken

Du starter juli måned med lidt af en rystetur, som kan have en masse følgevirkninger i dit sociale liv. Det er en tid, hvor dit engagement med venner, grupper, eller samfundet generelt er særligt intenst. Ret ekstreme ideer kan flyde, men du er nødt til at vælge hvad du virkelig tror på, meget omhyggeligt, især på sociale medier. Tro definerer ikke nødvendigvis identitet, men det du tror på, kan få indflydelse på lykken. Derfor er det klogt at have en tro, som fremmedgør så få mennesker som muligt. Starten af juli er en dejlig tid for familie og børn og hvis du er i stand til det, er det et udmærket tidspunkt til et spændende eventyr, måske at vende tilbage til et sted, som du holdt af i fortiden. Partnere er fyldt med originale ideer og den kloge Fisk lader dem tage føringen, også selv om det betyder at der skal bruges lidt penge. Juli kan også være en måned hvor en ven, gruppe eller organisation, som du tidligere på året havde håbet at være forbundet til, bliver tilgængelige igen. Det som sker dette år, er en omstrukturering af dine prioriteter, som sluttelig resulterer i en stor oprydning i din sociale kalender. Ved at slå dig sammen med en magtfuld gruppe, kan du blive inspireret til at lade udmattende pligter bag dig og hilse en mere personlig opgave velkommen for at forstå din selvudvikling.

Til højre kan du læse det aktuelle månedshoroskop for hvert af de 12 Stjernetegn (KOMMER SNART).

Månedshoroskoperne opdateres den første dag i hvert måned.

Dit månedshoroskop er gratis hvilket også gælder for dagens horoskop-, ugens horoskop– og årets horoskop.

Hvad er et månedshoroskop?

I månedshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om, hvordan de astrologiske påvirkninger spiller sig ud for dig i det kommende måned.

Mange mennesker finder glæde i at få viden om hvordan planeterne påvirker os. Der er selvfølgelig tale om en generel beskrivelse, og det skal også siges, at ikke alt hvad der sker omkring os alene er bestemt ud fra de astrologiske indflydelser.

 

Hvad kan det bruges til?

I et månedshoroskop får du en beskrivelse af hvordan ”vinden blæser” omkring dig, set hen over et helt måned. Du får et bud på hvilke emner der bliver aktuelle, og hvilket problemstillinger du nemt kan havne i.

Dermed får du også en mulighed for at være på forkant med begivenhederne. Ønsker du f.eks. at søge et nyt arbejde, kan det være godt at vide, hvornår din energi er stærkt og du har planeterne med dig. Eller er du usikker på din boligsituation, så kan månedshoroskopet give dig et praj om, hvad der sker på den front og om der overhovedet sker noget i månedens løb.

Beskrivelserne er selvfølgelig generelle, og da de skrives for mange mennesker på en gang, kan de således ikke være helt præcise og nøjagtige. Det er ikke sådanne at alle der er født i f.eks. Tyrens tegn oplever nøjagtig det samme, men der kan godt være nogle tendenser der går igen.

Er der f.eks. en spænding der berører dit forhold til kollegaer, og du tilfældigvis ikke har nogle kollegaer, så må du tænke lidt ud over beskrivelsen, og se på om den kan passe på, det der sker med de mennesker, som du omgås med i din hverdag (som man typisk gør med kollegaer).

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.