Stenbuk Stjernetegn

Stenbuk Stjernetegn (22. dec. – 20. jan)

Stenbuk Stjernetegn

Stenbukken er ambitiøs, og en Stenbuks liv er i høj grad præget af en meningsfuld jagt på sin skæbne.

Du har et inderligt behov for succes, penge, status, autoritet, og – selvom du måske ikke er klar over det – for kærlighed.

Som Stenbuk er du både et jordtegn og et kardinaltegn, og denne kombination af praktik (jord) og initiativ (kardinal) medfører at din personlighed er gearet imod lederskab og magt. Du tager initiativ og ved hvordan projektet skal udføres.

Stenbukken, dine forhold nyder godt af ægte kommunikation i dag. Månens indflydelse opmuntrer til dybe følelsesmæssige forbindelser, især med skorpioner og fisk. Det er et godt tidspunkt at dele dine følelser og løse eventuelle problemer. Stræb efter balance i at give og modtage støtte. At tilbringe lidt kvalitetstid med dem, du holder af, vil skabe stærkere bånd. Husk, at empati og aktiv lytning kan forvandle en hård periode til en styrkende oplevelse.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Stjernetegn Stenbukken – Den lyse side af Stenbukken

Stenbukken er symboliseret ved en ged, og dette er ikke tilfældigt, omend det måske specifikt skulle have været en bjergged. Lige som geden har du høje mål, og du hopper sikkert fra punkt til punkt op imod dit mål.

Aldrig usikker på hvor du skal sætte fødderne følger du planen mod toppen. Du bliver aldrig tilfreds med at være i dalen, og så længe der er en top i syne vil du gå efter at nå den.

Hvis ikke du kan flytte bjerge, kan du i hvert fald bestige dem.

Stenbukken regeres af Saturn, som er planeten for begrænsninger, hvilket inkluderer tidsbegrænsningen. Du er ekstremt opmærksom på værdien af tid, hvilket også betyder, at du er utrolig god til at organisere og planlægge.

I modsætning til dem der ikke ser videre end indeværende måned, vil du udforske dine mål, sætte delmål og generelt lave en langsigtet plan for hvordan dine mål bliver nået – uanset om dette tager år.

Du ved, at enhver rejse begynder med et enkelt skridt, men i stedet for bare at begynde at gå, observerer du alle omkring dig, og indsamler data i så stort omgang som muligt. Du kaster dig aldrig hovedløst ud i noget, men afventer at du ved hjælp af analyse kan komme frem til den bedst mulige måde at angribe problemstillingen på.

Først når du når til en fuld forståelse af alle detaljer er du klar til at tage det første skridt. Men når først dette er taget, er der til gengæld intet der kan stoppe dig.

Som Stenbuk har du en stor tålmodighed, og du har ikke noget problem med at vente på det ting du vil have. Du er absolut villig til at opgive dagens fristelse for at høste morgendagens frugt.

Du er også ambitiøs, praktisk og i særdeleshed beslutsom. Du er ikke interesseret i at diskutere vage teorier – du vil bare i gang med at implementere dén viden der er til stede.

Din hjerne er meget hurtig til at forstå nye ideer, og din evne til at koncentrere dig er absolut misundelsesværdig.

Når du lover noget, så holder du det, og når du siger du vil løse en opgave, så løser du den så godt som du overhovedet kan.

Stenbukkens forsigtighed og konservative tilgang til livet mærkes også på forholdet til penge. Du vil sandsynligvis opbygge en god formue senere i livet, da du sparer og laver fornuftige konservative investeringer hele livet. Da du undgår risiko er det dog usandsynligt at du opnår velstand tidligt i dit liv.

Horoskop Stenbukken – Den mørke side af Stenbukken

Stjernetegn Stenbukken - Læs horoskop for en Stenbuk
Stjernetegn Stenbukken – Læs horoskop for en Stenbuk

Du har en tendens til ikke at have tillid til at andre kan holde styr på deres ansvarsområder, hvorfor du ikke altid stoler nok på andre til at lade dem tage sig af detaljer.

Du stresser over detaljer og søger at sikre at der er en forberedt løsning på alle uforudsete hændelser. Dette har det med at trætte mennesker omkring dig.

Det er dog heller ikke sjovt for dig, da du har en inderlig følelse af kun at kunne regne med dig selv.

Eftersom Saturn regerer Stenbukken, er du fyldt med begrænsninger overfor dig selv. Som om du har en streng forældre inden i dig selv, som sørger for at du ikke spilder alt for meget tid på ting, der ikke har et langsigtet formål.

Dybest inde føler dit indre barn sig uværdig, og din livslange prøvelse er at skille dig af med denne følelse, og lære at elske dig selv for alle de gode ting du indeholder.

Der er ikke behov for at du er din egen forældre, der hele tiden sørger for at du holder dig inden for linierne. Nogle gange er det okay – og direkte sundt – at træde lidt ved siden af. Tillad din spontane side at komme frem og lege.

Folk omkring dig vil have en tendens til at føle at du blander dig for meget. Du ønsker ikke at blande dig, men ønsker blot at optimere på deres vegne – delvist grundet dit eget behov for at kontrollere dine omgivelser.

Idet du ikke på overfladen er specielt følelsesladet, kan dine velmenende kommentarer blive opfattet som kolde, reserverede og ufølsomme. Inden i har du naturligvis masser af følelser, men du har meget svært ved at lade andre se din følsomme side, hvilket skaber denne misforståelse omkring din væremåde og intention.

Langt de fleste af dine følelser gemmer du som væk, hvilket medfører at du ofte ses som distanceret, ligeglad og svær at komme tæt på. Og de har ret. Dét at du ikke lukker folk ind, må nødvendigvis skubbe dem væk.

Du gemmer dit ægte jeg bag mange lag, og tester løbende folk, som bliver lukket lidt ind, for at finde ud af om de skal smides ud igen.

Når du møder en, som har tålmodighed, forståelse og kærlighed nok til at trænge igennem dine lag, vil de dog ikke fortryde det. Din kærlighed og loyalitet er stor, og du beskytter og værdsætter dem du elsker.

Du har det skidt med uklarhed og flertydighed. Du søger vished, og har det med at se alting som sort eller hvidt. Især følelsesmæssig flertydighed har det med at gå dig på.

Stenbukke kan være snæversynede, kritiske og kun værdsætte penge og magt. Derfor er Stenbukken også det stjernetegn der med størst sandsynlighed kunne finde på at gifte sig til penge og magt.