Ugehoroskop – Læs dit ugentlige horoskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 21 2022

Vædderen

Du kan forvente radikale ændringer i løbet af denne uge, når din tegnhersker Mars går ind i Vædderen midt på ugen. Det er som at komme hjem til sig selv. Men, meget større end det, er der en massiv Måne-Mars-Jupiter-konjunktion på samme tid, som kommer til at vække masser af entusiasme og dynamik. Det er, som om du kommer ud af en drøm, vågner op og indser, hvad det præcis er, du vil gøre. Det er det perfekte tidspunkt for kommunikations- og læringsinitiativer samt til opsøgende arbejde i lokalsamfundet. En pionerperiode begynder med en dramatisk udvidelse af dine horisonter.

Tyren

Denne uge er der stort fokus på at være i et fællesskab, som på en eller anden måde kan være lidt ude af kontakt med resten af ??samfundet, for eksempel på et meditations- eller studieophold. På det faglige plan er det et ganske godt tidspunkt at arbejde med grupper og organisationer, bare så længe du er overladt til at løse tingene på egen hånd. Med weekendens ankomst er du dødtræt af den situation, du er i, som føles psykisk udmattende. Du ønsker forandring, og på søndag kommer du ud af en tid med sårbarhed og opdager din naturlige styrke og ressourcer. Det er en reel forbedring.

Tvillingen

I løbet af denne uge er der enorm aktivitet socialt, og nye dynamiske individer kommer ind i den gruppe, du er involveret i. De er fulde af entusiasme, og ønsker at være mere konkurrencedygtige og udvide gruppens indflydelse. Der er meget kommunikation, rejser og netværk. Det er et område, hvor du normalt udmærker dig, men i øjeblikket er du en lille smule ude af billedet, i det du tager dig af uafsluttede forretninger. Der er problemer fra fortiden, som skal fjernes. Et stort problem lurer som en skygge, der svæver over dig, men du opdager, at du alligevel ikke behøver at håndtere det.

Krebsen

Der er nye udviklinger i din karriere midt på ugen, da dynamiske individer dukker op på scenen med nye ekspansionstiltag. Ledere eller medarbejdere, der er mindre kompetente, forsvinder fra scenen efter at have taget et slag mod deres omdømme, mens nyankomne viser fantastisk kompetence. Ethvert initiativ, der lanceres nu, vil sandsynligvis have langsigtet succes. Det er ikke tid til at tøve – den, der tør, vinder. Til en vis grad kan du bevare en lav profil på sidelinjen, koordinere med dine medarbejdere og sørge for, at kommunikationslinjerne er åbne.

Løven

Efter indledende desorientering i begyndelsen af ??denne uge, vækker dynamiske nye udviklinger en utrolig entusiasme for fremtidige muligheder. Det kan være forbundet med et gruppeprojekt, en banebrydende satsning eller udenlandsk forbindelse - hvad end det sker, bringer det en radikal udvidelse af dine horisonter og en brændende tro på fremtiden. Det er en tid med intellektuel og filosofisk inspiration, hvor du energisk fremmer dine synspunkter og finder et entusiastisk publikum. Nye ideer, der har en bedre fremtid, skubber gamle ideer (og mennesker), der har overlevet deres sidste salgsdato, ud.

Jomfruen

I øjeblikket ser det ud til, at du går tilbage og prøver at løse en række ufærdige problemer, som har bekymret dig. Det er, som om du rent psykologisk set skal rydde ud i skabet, så der er mere plads til friske nye ideer, som kan gavne dig fagligt. Bekymringer om en uløst arbejdssituation, som du måske føler vil dræne dig for tid og energi, viser sig at være ubegrundet – problemet forsvinder, uden at du behøver at gøre noget. Der sker ting på den professionelle front med nye ideer og ressourcer, der kommer din vej gennem partners banebrydende indsats.

Vægten

Planeten Mars kommer onsdag i denne uge ind i dit modsatte tegn Vædderen, hvilket sætter massivt fokus på relationer. Du fornemmer, at din position er uholdbar, fordi det ser ud til, at alle andre får deres vilje, mens du skal løbe dobbelt så hurtigt for at komme den halve distance. I slutningen af ??ugen eliminerer du afhængighed af andre og laver en overgang til en meget mere magtfuld position, hvor du kan være din egen person. Dermed ikke sagt, at der ikke er nogen positiv udvikling i forhold - det er faktisk en fantastisk tid for banebrydende forhold og også for rejser.

Skorpionen

I løbet af denne uge efterlader du visse personlige problemer, som har været temmelig kaotiske eller desorienterende, og går ind i en ekstremt dynamisk fase. Fokus flyttes til, hvordan du organiserer din hverdag, både på arbejdet og derhjemme. Med hensyn til sundhed og fitness er det et godt tidspunkt at udfordre dig selv til endnu større højder - du kan virkelig forbedre din præstation nu. Det samme gælder arbejdet – det er tid til at tage nye og vidtrækkende initiativer og arbejde tæt sammen med ledere, som ønsker at du sætter gang i tingene. Uanset hvad du retter blikket mod, vil du opnå.

Skytten

I denne uge går du ind i en fantastisk fase til at promovere dine kreative ideer og vise din bedste præstation. Der er et konkurrenceelement nu, og alt hvad du behøver for at vinde er at have selvtillid. Positiv tænkning er alt. Det er også et glimrende tidspunkt til spændende eventyr, dating og alt, hvad der kræver optimal ydeevne. Du kan forvente at møde interessante mennesker nu, dele ideer og generelt have det rigtig godt. Det er muligt, at en problematisk person, du har haft en tilknytning til, forsvinder fra scenen. Nu er det i hvert fald tid til at omgås vindere i stedet for det modsatte.

Stenbukken

I løbet af denne uge fremhæver en kraftfuld kombination af Månen, Mars og Jupiter spændende udviklinger i hjemmemiljøet. Dynamiske individer optræder på hjemfronten, og der kan være en høj grad af spænding. Hvis det var 200 år siden, ville du spænde din vogn og tage afsted til det vilde vesten. Der kan være et tilbagevendende problem med et barn eller en kollega, der truer med mørke skyer, men skyerne fordamper, og der sker ingen skade. Generelt er det et godt tidspunkt for både kolleger og for en ekspansiv udvikling i dit familieliv.

Vandmanden

Der er et stærkt fokus på rejser, kommunikation og uddannelse i denne uge. Du kan forvente dynamiske udviklinger, som selvom de er lidt stressende, er sjove og inspirerende. Det er et godt tidspunkt for partnerskab og romantiske initiativer, især hvis de involverer rejser. Der sker meget i lokalmiljøet, især med mennesker, man forholder sig til i hverdagen som søskende, naboer og medstuderende. Folk kan være påtrængende og egenrådige, i modsætning til din mere selvbeherskede natur, men de mener det bedste og vil bare have det godt.

Fisken

Det er nye tider for dig, og du kan måske mærke en ny pionerånd og selvtillid. Du er sikker på dine talenter og villig til at presse på for det, du ønsker. Det, du vil, er hvad du får. Det er OK at gamble lidt og løbe en risiko – det er sådan, du kommer til at vinde nu. Du kan finde en dynamisk assistent, og det er rart at få backup fra energiske supportere, som også er målorienterede. Der er en fremragende udvikling i hjemmemiljøet nu, og det er et godt tidspunkt til at bruge penge og invitere gæster og rejsende.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.