Ugehoroskop – Læs dit ugentlige horoskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 03 2022

Vædderen

Fuldmånen, når ugen starter, fremhæver intense processer, som påvirker dit professionelle og hjemlige liv, måske på grund af ændringer i magtbalancen eller en ændring af prioritet i din karriere. Dit sind har en tendens til at være et andet sted og drømmer om frihed eller nye horisonter, men der er en klar dynamik, der viser meget større fokus på din karriere og på professionelle eller personlige partnerskaber i de kommende uger. Weekenden handler om relationer og troskab til venner og grupper, og det er en rigtig positiv tid til gensyn og socialt samvær.

Tyren

Mentalt og filosofisk er det en intens periode for dig, med stort fokus på idéer og kommunikation, når arbejdsugen starter. En intens identifikation med personlige overbevisninger kan føre til en ideologisk kløft, og denne uge er en tid, hvor du er i gang med at opdage, hvilke ideer og overbevisninger, der unikt definerer dig. Når det bliver klart, kan du forgrene dig intellektuelt og udvide din horisont og få meget mere plads og frihed. Ydermere, hvis du er tålmodig, vil du få selskab af en partner, som giver dig styrken og kraften til at overvinde alle forhindringer.

Tvillingen

En pludselig udvikling tvinger dig til at gå tilbage i øjeblikket, så planer om at starte noget, især uddannelsesmæssige eller sociale projekter, bliver sat i bero. Det ser ud til, at du gik frem alt for hurtigt; i det mindste er det nu vigtigt at gå tilbage og arbejde på at fikse rystende fundamenter, før der kan gøres reelle fremskridt. Du kan forvente, at weekenden byder på et intenst møde, hvor du deler dine oplevelser med en ven eller gruppe, før du fortsætter på en vej, som vil se dig håndtere ufærdig følelsesmæssig bagage i løbet af de næste par uger.

Krebsen

Arbejdsugen starter med en kraftig fuldmåne i dit tegn, der fremhæver stærke følelser, som sandsynligvis opstår på grund af den seneste udvikling i forholdet. Indikationerne er, at du er villig til at tage ansvar for andre mennesker, men måske er det mere tid til at fralægge sig ansvar i stedet for at påtage dig det. Mennesker i krise kan have gavn af din empati og støtte, men de kan også løse tingene selv. Den kommende weekend bringer et fokusskifte, måske fordi en gammel ven har nogle oplysende nyheder til dig.

Løven

Ugen starter med en ret tung tone på arbejdet, måske på grund af de seneste magtkampe og udfordrende følelsesmæssige understrømme. Det er nok en god idé at fjerne enhver afhængighed, som kollegaer, kunder eller klienter har af dig og at søge lidt mere plads og frihed. Efterhånden som ugen nærmer sig enden, sker der en større vægtændring, da sociale relationer prioriteres frem for arbejde. Weekenden byder på et vigtigt møde med en ven, som måske har nyheder, som kan sætte dig klar til vigtige forholdsudviklinger i løbet af de næste to uger.

Jomfruen

Efter en uventet udvikling starter du denne arbejdsuge lidt desorienteret, ikke mindst fordi en sikker plan skal sættes i bero med mange ugers forsinkelser. Der er indikationer på, at der er uafsluttede sager i et andet område af dit liv, som du bliver nødt til at finde en løsning på. Det kan være forbundet med børn eller en person tæt på dit hjerte, som går igennem en krise. Der er mange ting i luften vedrørende hjerteanliggender, og du kan forvente en overraskende udvikling og måske nogle glade resultater om en måned eller deromkring.

Vægten

Denne uge er den sidste periode i din tegnhersker Venus' retrograde bevægelse, hvorefter der vil være et radikalt vendepunkt for dig, når du opdager løsninger på hjemlige problemer, som vil give dig meget mere plads og frihed. Men fuldmånen, som denne uge starter, fremhæver stærkt følelsesmæssige problemer, enten forbundet med familie eller karriere, og indikationerne er, at en form for magtkamp bliver løst. Livet bliver lettere mod slutningen af ugen, med nyt fokus på kærlighed og venskaber. Folk dukker op fra fortiden, og tingene bliver spændende.

Skorpionen

Du starter denne uge lidt nervøst, måske ved du ikke helt, hvem du skal stole på, eller hvor du skal fokusere din energi. Der er en del usikkerhed, da folk har en tendens til radikalt at ændre planer, og fokus ser ud til at være mere på at rydde op i problemer fra fortiden, frem for på fremtiden. Sådan skal det være, selvom dem du er tæt på, ser ud til at være tvangsprægede og overfølsomme. For partnere vil der snart være et vendepunkt, der giver mere plads og frihed, og for dig vil de kommende uger byde på en ekstremt tæt omgang med en, der virkelig sætter pris på din styrke og støtte.

Skytten

Når arbejdsugen starter, er der stort fokus på sikkerhedsspørgsmål. Det kan have at gøre med økonomien, som gennemgår en transformationsperiode, eller det kan være på et mere intimt plan, hvor gamle følelser dukker op og dominerer, hvilket kan fremkalde en vis angst. Nogle planer, måske forbundet med et kommunikations- eller uddannelsesprojekt, er blevet forstyrret – det kan påvirke en partner mere end dig – og folk er nødt til at tænke nyt. Der er uafsluttede forretninger, der skal indregnes og håndteres, har måske at gøre med, hvordan penge og gæld håndteres.

Stenbukken

Arbejdsugen starter med en kraftfuld fuldmåne i dit modsatte tegn Krebsen, der fremhæver de stærke følelser, der strømmer gennem de vigtige relationer i dit liv - især med børn eller andre, der står dit hjerte nært. Partnere gennemgår muligvis en form for personlig transformation. Der kan også være en vis skuffelse for dig, fordi et projekt eller samarbejde, du regnede med, er blevet forstyrret af uforudsete hændelser. Der skal tages hånd om uafsluttede forretninger, og fortiden har mere tiltrækning end fremtiden i løbet af de næste par uger.

Vandmanden

På grund af uforudsete hændelser skal planer, som du havde håbet at implementere, sættes i bero, og i nogle områder af dit liv vil der være mange ugers forsinkelse, før du kan komme i gear. Ugen starter med en intens vægt på arbejde og relationer til kunder, kolleger eller forbindelser, og det kan være en psykologisk udmattende proces. Tingene lysner betydeligt op senere på ugen, og en fremragende periode for partnerskab begynder, når tingene udvikler sig mere på dine præmisser end på nogen andens. Forvent et intenst og interessant gensyn med nogen i weekenden.

Fisken

Det er en periode med intens udvikling i dit sociale liv og i vigtige relationer, måske på grund af rolleændringer og magtubalancer. Du vil måske frigøre dig selv fra udmattende sociale scenarier senere på ugen og bare dyrke de forbindelser og interesser, der giver dig mere ro i sjælen. Det er en forstyrrende tid for partnere, som er nødt til at vende og droppe noget arbejde, de havde planlagt i et stykke tid. Du føler dig mest glad, når du fokuserer på din egen personlige dagsorden – der er drømme, du vil omsætte i praksis, og nye opdagelser at gøre.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.