Ugehoroskop – Læs dit ugentlige horoskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 38 2022

Vædderen

Når denne uge starter, er der vigtige samtaler at tage, som er forbundet med at gennemgå aftaler og gå tilbage til fortiden for at få en større forståelse af det, du allerede har lært eller aftalt. Hovedfokus i denne periode er på uddannelse og kommunikation, og uanset hvad du beskæftiger dig med, vil det nødvendiggøre konstant at gå tilbage over tingene. Denne uge er en ekstremt god periode til at være i et læringsmiljø og interagere med venner eller organisationer, der drager fordel af dine ideer og kreativitet.

Tyren

Når denne uge starter, kanaliserer din tegnhersker Venus den kreative kraft fra opfindsomme Uranus, og dette tyder på, at du vil blive involveret i aktiviteter, der er eksperimentelle og utraditionelle. Det er det perfekte tidspunkt at afvige fra forventningerne og arbejde på de ting, der udtrykker dine unikke evner. Det er også en spændende tid for udvikling med børn, med vægt på frihed og alternative metoder. Weekenden vil med stor sandsynlighed igen bringe dig i kontakt med en, du har et naturligt affinitet med, som måske kan hjælpe dig på din kreative rejse.

Tvillingen

I løbet af denne uge bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd og går igen ind i Jomfruens tegn. Mens den gør det, møder den Solen, der går den anden vej ind i Vægten. Det er som to mennesker, der mødes ved et krydsningssted, og din opgave er at give en person, du er tæt på – et barn eller en søskende måske – nogle instruktioner til at hjælpe dem med et forhold eller et kreativt projekt. For dig er der fokus på uafsluttede sager derhjemme, og i weekenden møder du en, der også har brug for din hjælp. Det er tiden til afgørende at rydde op i resterende problemer i familielivet.

Krebsen

Det er en overgangsuge for dig, og når ugen starter, er det vigtige at træde tilbage og analysere det arbejde, du har lavet, og forfine det ved at slippe af med unødvendige dikkedarer. Enkelhed virker; kompleksitet fører til sammenbrud. Fredag ??er vigtig, og på dette tidspunkt kan du evt. aflevere ufærdige projekter til en, der har de rette kompetencer, mens der for dig er et nyt fokus på familielivet og udvidelsesmuligheder derhjemme. Nye familie- eller karriereprojekter kan lanceres på dette tidspunkt, og der kan være en stærk følelse af begejstring og opstemthed.

Løven

Denne uge er et godt tidspunkt til at lægge sidste hånd på administrationen af ??dine aktiver og ressourcer og til at ordne økonomiske problemer. Det gøres bedst ved at fjerne unødvendige komplikationer eller opgaver. Fredag ??er en overgangstid, og du kan forvente at møde en ven, der bringer lige de nyheder, du har brug for. Du kan roligt aflevere nogle pengesager til eksperter, og måske er der nogle midler, der også kan inddrives. Det, der er vigtigt for dig i weekenden, er at udvide dit netværk. Det kan være gennem rejser, eller interaktion med søskende og andre mennesker, du møder til daglig. Livet og kærligheden er fuld af potentiale.

Jomfruen

Denne uge starter med Merkur retrograd i Vægten, men på fredag ??kommer den igen ind i dit tegn Jomfruen for en kort stund. Det tyder på, at der er uafsluttede sager, som du skal tage fat på, og organisatoriske beslutninger, der skal træffes. I weekenden vil nogen i din sfære slutte sig til dig i håb om at få hjælp og information, som vil sætte dem i stand til at komme i en stærkere position. Fredag ??er en nøgledato, og det er tidspunktet, hvor du konfronterer nogen tæt på og udveksler roller på en eller anden måde. Måske får du noget fra dem, der styrker dig, selvom det kan svække dem.

Vægten

Denne uge starter med spændende indblik i din personlige psykologi og meningen med det hele. På nogle måder er du ude af spillet, men i dit indre liv er der mange positive udviklinger, selvom du også kan føle dig isoleret og desorienteret. I weekenden er der en nymåne, som finder sted i Vægtens tegn, og det er et tidspunkt, hvor vigtig information kommer din vej. Der vil være møder med mennesker, der kan udvide din viden på en eller anden måde. Når ugen nærmer sig enden, vil du møde den helt rigtige person til at hjælpe dig med at navigere til din destination og forklare tingene.

Skorpionen

Det er en periode, hvor du måske er mere interesseret i, hvad der foregår i dit indre liv end i den ydre verden. Situationen med venner eller partnere er måske ikke til din tilfredshed lige nu, og du foretrækker at holde dine tanker for dig selv, eller bare dele dem med mennesker du arbejder med, der omfavner dine ideer. Det er en periode med stærk og varig indre vækst, hvor du tilegner dig en stor mængde viden om magtens natur og psykologiske faktorer. Weekenden byder på vigtige trends, som udvider din interesse for spirituelle aktiviteter og meningsfuldt arbejde.

Skytten

Denne uge starter med retrograd Merkur i opposition til din tegnhersker Jupiter, der signalerer en intens interaktion med venner, partnere og måske børn. Hovedmotivationen er at finde enighedspunkter, hvilket fra dit synspunkt betyder at få folk til at acceptere din måde at gøre tingene på. Folk er villige til at indgå mange kompromiser for at få det til at fungere. Nymånen på fredag ??er også i opposition til Jupiter, hvilket fremhæver nye udviklinger blandt venner og grupper, som du også skal styre i den retning, du ønsker.

Stenbukken

Selv om der stadig er store forandringer, der påvirker tingene, er det en tid, hvor du kommer ovenpå, ikke mindst på grund af hjælp fra venner og kolleger, som kommer med ideer, der optimerer kommunikation og opsøgende arbejde. Langsigtede projekter på arbejdspladsen kan gå gennem nogle op- og nedture, men til foråret næste år vil du have opnået de resultater, du sigter efter. Der kan ske nogle omlægninger i slutningen af ??ugen, som kan påvirke hjem og familie, eller kan have at gøre med nye tendenser i din karriere, hvilket vil være gavnlige for dig i de kommende uger.

Vandmanden

Mens du stadig er midt i en dekonstruktions- og genopbygningsfase i dit liv, hvor du er nødt til at foretage en masse justeringer på grund af skiftende forhold i hjemmet, er dette en glimrende periode til at udtrykke kreative ideer og arbejde med kollegaer, der har langsigtede planer, der involverer dig. Der er en opblomstring af kreativitet over de næste mange måneder, både i dit eget liv og i forhold til børn. Weekenden byder på interessante og intense udviklinger for partnere, som måske skal i gang med et nyt kommunikationsprojekt, og for dig, hvis du har planer om rejser og uddannelse.

Fisken

Du er i øjeblikket i en periode med omstilling, og for både dig og andre mennesker i dit liv er dette en tid, hvor du kan stå på tværs af to meget forskellige situationer. Både du og en partner er nødt til at vende tilbage til fortiden for at løse uafsluttede problemer. Det betyder, at nogle af de tiltag, du gerne vil have sat i gang, er sat på pause. Nymånen i opposition til Jupiter i slutningen af ??ugen fremhæver modsatrettede synspunkter og et behov for at bygge bro over en vigtig brist i forståelse, især hvad angår deling og økonomi. Det er en tid til at ordne visse uafsluttede ting i relation til andre.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.