Clairvoyance

Clairvoyance

Clairvoyance er en overnaturlig evne, der altid har delt vandene mellem troende og ikke-troende, for begrebet clairvoyance omhandler noget, vi ikke fysisk kan se eller føle. Det handler om intuition og evner, der overgår de flestes fatteevne.

Der findes clairvoyante, der er blevet uddannede og har lært sig, ved hjælp af deres stærke intuition, at se dybere ind i andre menneskers liv, end de fleste kan. Og så findes der de clairvoyante, som har en evne som de er født med, til at se og høre ting, vi andre ikke kan se.

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn og komme fra fransk. Ordet ”clair” betyder klar og ”voyance” betyder syn. Clairvoyance udføres af en clairvoyant, der har evnen til at se eller mærke overnaturlige, eller paranormale, ting. Clairvoyance kan ikke bevises videnskabeligt og er ofte et spørgsmål om, hvad man tror på.

Clairvoyance kan være mange ting og er afhængigt af den clairvoyantes evner. Evnerne kan opdeles sådan:

  • Forudanelser – som er den clairvoyantes evne til at se ting, før de er sket.
  • Tidligere hændelser – er en clairvoyants evne til at se, hvad der allerede er sket.
  • Syn – En clairvoyant, der kan opleve hændelser, der sker samtidig med nutiden men på andre paranormale planer. Det kan for eksempel være, at den clairvoyante kan se ånder.
    Mange clairvoyante spreder sig over de tre ovenstående punkter, og har flere forskellige evner til at føle og mærke, hvad andre mennesker føler og mærker, eller har oplevet.

Der er clairvoyante, der også bruger betegnelsen medium, hvilket betyder, at de kan benytte sig selv som redskab til at modtage beskeder fra ånder. De kan føle en afdød og den afdøde kan få et talerør igennem den clairvoyante til at give beskeder til de tilbageblevne kære her på jorden.

Hvem udfører clairvoyance?

Clairvoyance udføres af erklærede clairvoyante. Eftersom det er en evne et menneske besidder, er det den clairvoyante selv, der fastsætter, hvad han eller hun kan tilbyde af ydelser til en klient.

Der findes også clairvoyante, der ikke har en medfødt evne til at se og føle ting, men i stedet har en stor empatisk evne, som de gerne vil udvikle. For dem findes der uddannelser inden for faget, der gør dem skarpere til at opfange hvad andre mennesker udsender af følelser, og de kan derfor hjælpe på en terapeutisk måde.

Ofte siger man at clairvoyante ”ser”, og begrebet ligger jo også i ordet clairvoyance, men det er ikke nødvendigvis billeder en clairvoyant får, for sit indre øje. Nogle clairvoyante kan mærke ting fysisk på deres egen krop, eller føle kulde, varme, smerte og glæde. Andre kan også smage ting. Det er helt individuelt for hver eneste clairvoyant, hvad det er de oplever.

Hvad kan man bruge clairvoyance til?

Clairvoyance kan benyttes til flere forskellige ting, alt efter hvilke evner den clairvoyante besidder.

Forudsigelser om fremtiden og kærligheden står højt på manges ønskeliste, når de kontakter en clairvoyant. For nogle giver det en tryghed i hverdagen, at få at vide, hvornår de bliver gift, får børn og hvordan deres jobsituation ser ud.

Har du en nær, der er død, kan du måske få hjælp af den clairvoyante til at tage kontakt til den afdøde. Måske har du et ønske om at få sagt et sidste farvel, og hvis den clairvoyante kan få kontakt til den afdøde, så kan du måske ligefrem også få et sidste ord fra den døde.

Der findes også mennesker, der opsøger clairvoyante, for at få hjælp til at finde deres tabte vielsesring eller en særlig ting, de har mistet.

Hvem benytter clairvoyance?

Det er alle slags mennesker, der opsøger clairvoyante. Nogle er nysgerrige for at lære noget om fremtiden, mens andre gerne vil have noget helt konkret viden, som de håber, den clairvoyante kan ”tune sig ind” på.

Netop fordi clairvoyance handler om, om man tror på evnen, så kan det være alle mennesker, der har en interesse i det overnaturlige, der henvender sig til en clairvoyant. Mange mennesker, der besøger en clairvoyant, har oplevet noget helt særligt i deres liv, som de har brug for hjælp til at opnå en forståelse af. Det kan blandt andet være i forbindelse med et dødsfald.

Hvor kan jeg finde en clairvoyant?

Når du er på udkig efter en god clairvoyant, så skal du huske at finde ind til, hvad den clairvoyante du retter henvendelse til kan – hvilke særlige evner han eller hun har. Det er vigtigt, du finder en, der har evner til at tale med afdøde, hvis det er det du har brug for, eller at finde en, der er dygtig til at se din fremtid, hvis det er der, din interesse ligger.

Det er nemt at finde clairvoyante på nettet. Søg på ordet og eventuelt dit lokalområde. Du kan både få et personligt møde med en clairvoyant, eller få en samtale per telefon, alt efter hvad der passer dig.

Hvad koster det at få en clairvoyance-konsultation?

Priserne på en clairvoyance-konsultation varierer alt efter hvem den clairvoyante er.

For et personligt møde, hvor du får en optagelse på en lydfil, så du kan lytte til alt det, du har fået at vide af den clairvoyante bagefter, når du er hjemme igen, er priserne meget varierende. 1 times konsultation med en clairvoyant kan koste i mellem 1000 og 1800 kr.

Ønsker du kontakt til en afdød, så starter priserne lidt højre, nemlig omkring 1600 kr og opefter.