Healing

Healing

HealingHealing er et spørgsmål om at helbrede dårligdomme. Men hvordan virker healing, og er der nogle særlige mennesker, der har helende hænder? Få svaret på hvad healing er her på Horoskoper.net.

Healing foretages af en healer, der har evner til at formidle energi til et andet menneske og som kan arbejde med modtagerens energifelter for at opnå en heling af enten en fysisk eller psykisk dårligdom.

Healing er et spørgsmål om tro, selvom du ikke behøver at tro på noget, for at modtage healing.

Healing kan være en svær ting at forklare, fordi det handler om noget, vi ikke kan se og som ikke kan bevises på nogen videnskabelig måde.

Hvad er healing?

Healing er et flow af energi fra healeren til modtageren. Healeren arbejder ud fra en tankegang om, at kroppens energisystemer – det der også kaldes chakraer og meridianer, har et direkte tilhørsforhold til vores fysiske organer og hele kroppen. Når energien til vores krop i disse energibaner forstyrres, så har kroppen sværere ved at klare sig imod sygdomme.

Energisystemet påvirker også vores mentale helbred og vores sindstilstand. Det betyder, at hvis det er i ubalance, så bliver vi stressede og har sværere ved at finde overskud i hverdagen.

Med et godt energisystem, der har det rigtige flow og den rette balance, så styrkes vores immunforsvar og vi har det bedre.

Når healeren arbejder med vores energisystem, kan healeren opnå kontakt til hele vores krop og også vore tanker og oplevelser. Ved at bruge din problematik som udgangspunkt, hvad enten den er fysisk eller psykisk, kan healeren finde ud af, hvor der er en ubalance eller en blokering i energien og kan hjælpe dig med at fjerne blokeringen eller at opnå balance.

For at opnå kontakt til dit energisystem, kræver det at healeren selv har kontakt til sit eget, og at han eller hun kan formidle den energi til dig. Der er nogle healere, der arbejder ud fra den tankegang, at deres helende energier kommer fra andre helende energier, som for eksempel engle eller andre højere magter, der lever på et andet plan end vi mennesker.

 

En healing-session kan forløbe sådan her:

Efter en samtale med healeren om hvilke problemområder, du gerne vil have fokus på, lægger du dig på en madras eller en massagebænk. Det er vigtigt at du har behageligt tøj på, der ikke strammer eller føles ubehageligt mod din hud. Du får et tæppe over dig, så du holder varmen under healingen.

Først er det vigtigt, at du får styr på din vejrtrækning. Du skal trække vejret roligt og helt ned i maven, så du befinder dig i en fuldkommen afslappet tilstand.

Når din vejrtrækning er rolig og stabil, kan healeren gå i gang med sit arbejde. Healeren begynder som regel processen ved dit hoved og bevæger sig langsomt ned igennem din krop, med størst fokus på de områder, hvor du har problemer.

Healeren arbejder med sine hænder, som enten holdes et par centimeter ud fra din krop, eller lægges let på dig. Selvom healeren ikke rører ved dig, kan det føles som om, han eller hun har hænderne hvilende på dig, eller som om der bliver skubbet til dig.

Det er meget forskelligt, hvad du kan opleve under en healing. Nogle mennesker oplever at føle varme, andre kulde, nogle føler glæde andre sorg, nogle føler smerter, der så aftager osv. Du kan også opleve følelser, der får dig til at græde i løbet af din session. Det er alt sammen helt naturligt, og din healer er der, for at guide dig igennem dét, du oplever.

Når healeren er ved at være færdig, får du lov til at ligge roligt under tæppet, så du selv kan begynde at vågne op fra din afslappede tilstand lidt efter lidt. Måske var du faldet i søvn, hvilket også er helt naturligt. Når din session er ovre, skulle du gerne føle dig fuldkommen afslappet.

Det varer ca. en time til halvanden. Du skal som regel gå et par gange hos din healer, for at opnå resultater. For nogle er faste aftaler med en healer en form for terapi, de benytter sig af jævnligt, for velværets skyld. For andre er det et spørgsmål om, at få angrebet bestemte problematikker enten af fysisk eller psykisk karakter, og de går hos en healer indtil problemet er løst, og de kan komme videre.

Har du først fået en god oplevelse hos en healer, så er det en natulig ting, at vende tilbage til healingen, som løsningen på diverse skavanker eller psykisk urolighed.

Hvem udfører healing?

Nogle healere har taget en uddannelse, mens andre er født med en evne til at passere energi fra dem selv til en anden. Tankegangen omkring energierne er afhængig af hvilken form for healing healeren udøver. De fleste healere føler de har en naturlig samhøringhed til højre magter, hvorfra de trækker energi til at kunne heale andre. De betragter sig selv som et bindeled mellem modtageren og den højre magt, der leverer den helende energi.

Der findes mange forskellige former for healing:

  • Traditionel healing,
  • reiki,
  • kinesiologi,
  • tanketerapi,
  • aura- og chakrabalancering,
  • krystal healing.

De mange former for healing tilbyder alle noget forskelligt, og det er vigtigt, at du finder den behandlingsform, der passer bedst til dig.

 

Hvad kan man bruge healing til?

Føler du dig fasttømret i negative oplevelser eller følelser? Har du været udsat for noget traumatiserende, du ikke kan slippe af med? Så kan healeren hjælpe dig med at finde balance. Psykisk ubalance, uro, angst og dårligt selvværd er tilstande, som en forbedring af energisystemet kan afhjælpe.

Healingen kan bruges til at komme i balance med sig selv, og healeren kan hjælpe dig til at finde ind til, hvorfor du føler negative tanker eller uro, og dermed hjælpe dig videre til en tilværelse uden de negative følelser.

Du kan også bruge healing til fysiske problemer, som ondt i ryggen, lænd, bækken, hovedpiner osv. Gravide kan også benytte sig af healing til at få mere energi og ro i den ofte travle tid op til en fødsel.

Healing kan også bruges til børn. Der er healere, der tilbyder særlig healing af urolige børn, eller spædbørn, der lider af kolik.

Healing er i det hele taget et godt middel til afstresning og til at finde ro.

 

Hvem benytter healing?

De mest almindelige kunder, der indfinder sig hos healeren er personer, der tror på det spirituelle liv, eller i hvert fald har en interesse i det.

Det er dog ikke nødvendigt at være troende på nogen måde, for at gå hos en healer. Mange kunder tænker ikke over, hvad det er healeren gør, eller hvor energien kommer fra, men nyder kun den ro og afslapning, som de oplever ved en healing.

 

Hvor kan jeg finde healing?

Hvis du gerne vil afprøve healingens kræfter, er det en god idé at spørge hos familie, venner og arbejdskolleger. At få en healer anbefalet, fra nogen der kender nogen – eller allerede selv har afprøvet en behandling hos healeren, er klart at foretrække frem for at finde en ukendt.

Der kan være stor kvalitetsforskel på healere og hvilke evner de besidder. Leder du efter en healer på nettet, kan du forsøge at finde anbefalinger af samme healer, så du er garanteret en god og ordentlig behandling.

 

Hvad koster det at få healing?

Priserne på en healing ved personligt møde ligger på mellem 500 kr. og 900 kr. og varer i mellem 1 og 1 1/2 time. Har du lyst til et behandlingsforløb på op til 10 gange, kan du som regel opnå rabat.

Du kan også få foretaget en såkaldt fjernhealing, hvor du og en healer afsætter et bestemt tidspunkt, hvor healeren foretager healingen af dig, selvom I ikke befinder jer det samme sted. En fjernhealing koster 200 kr. og 500 kr.