Annonce

Vandmand Stjernetegn

Vandmand Stjernetegn (21. jan. – 19. feb)

Vandmand Stjernetegn

Visionær, original og anderledes – Vandmanden er indbegrebet af den gale opfinder, ham der går sine egne veje, og som stolt nægter at følge andres regler men sætter helt sine egne.

Du er intellektuel og kommunikativ men samtidig vedholdende, grænsende til det stædige. Og du er altid klar til at vende tingende på hovedet og se det hele fra et nyt perspektiv – noget, der ofte får dine omgivelser til at ryste på hovedet med en blanding af respekt og morskab.

Du er intellektuel og kommunikativ men samtidig vedholdende, grænsende til det stædige. Og du er altid klar til at vende tingende på hovedet og se det hele fra et nyt perspektiv – noget, der ofte får dine omgivelser til at ryste på hovedet med en blanding af respekt og morskab.

Selv ser du dig som sandhedssøgende; en sand reformist og oplyser af andre. Du bliver ikke slået ud af det, hvis andre kritiserer dig eller afviser dine til tider vilde ideer – tværtimod gør det dig kun endnu mere vedholdende.

Du søger nye græsmarker, nye oplevelser hele tiden, og du er slet ikke bundet af konvention eller flertallets meninger, for der er så mange spændende ting, du kan opleve. Efter din opfattelse smitter kedsomheden, og derfor gør du alt, hvad du kan for at undgå den.

Vandmanden er en sand idealist og opdager.

Det er vigtigt at erkende, at man ikke kan excellere i alt. Hvis en opgave ikke er den rigtige for dig, kan du overveje at uddelegere den til en anden. At fremtvinge en løsning, hvor der ikke er nogen, kan føre til frustration for både dig og andre. Omfavn dine styrker, og giv slip på det, der ikke tjener dig.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Den lyse side af Vandmanden

Stjernetegn Vandmanden - Læs horoskop for en vandmand
Stjernetegn Vandmanden – Læs horoskop for en vandmand

Du er meget socialt orienteret og betragter gerne og længe andre mennesker. Du er udadvendt og venlig; faktisk er venlighed dit mest dominerende og positive træk. Du er humoristisk og god til at få andre til at le, og du bruger din intelligens til at fremkomme med både fyndige og morsomme bemærkninger.

Uanset hvem du er sammen med, bevarer du altid din egen personlighed – en morsom, nysgerrig, interesseret personlighed, der altid prøver at finde ud af, hvad der driver andre. Din excentriske personlighed skinner igennem i din omgang med andre. Du er særpræget og anderledes, og du ved det godt – faktisk dyrker du det, for du nyder at være ude af trit med resten af verden.

Du kommer godt ud af det med alle slags mennesker og har aldrig behov for at ”lade som om” eller hævde dig. Du er bare dig – helt naturlig og med en dybtliggende holdning om, at vi alle er mennesker, uanset hvad vi har bedrevet i livet, og hvordan vores position i samfundet er. Denne umiddelbarhed og naturlige venlighed er et meget tiltrækkende træk ved dig.

Du er virkeligt interesseret i, hvad der interesserer andre, og du dømmer aldrig. Det er din grundlæggende holdning, at alle har ret til at være unikke, at ingen bør indrette sig efter hinanden. Du har stor tolerance for andres svagheder og er meget optaget af menneskehedens generelle velbefindende. Friheden til at være sig selv er en helt central ting for dig.

Selv om du således omfavner alle andres individualitet og person med åbent sind bliver du sjældent tæt involveret med andre mennesker. Du holder en vis distance, nærmest som om du prøver at undgå at føle for dybt. Men du er samtidig i stand til at blive venner med andre – en nær og kær ven for livet. Under det til tider lidt fjerne eller kølige ydre banker der nemlig et vedholdende og loyalt hjerte, og ingen er en bedre eller mere loyal ven end Vandmanden.

Dine venner kan stole på, at du vil gøre alt for dem, uanset hvordan de er kommet i den situation, hvor de har brug for din hjælp. Du dømmer ikke, og du hjælper altid gerne. Men din naturlige forkærlighed for frihed og uafhængighed fornægter sig heller ikke her – du vil aldrig lade andre blive afhængige af dig. Du hjælper uden at forvente noget tilbage; uden at det danner præcedens for fremtiden.

Det, du virkelig vil med dit liv er at gøre noget vigtigt og betydningsfuldt for verden. Derfor bliver mange Vandmænd da også politikere eller f.eks. socialarbejdere. Vandmandens tegn er tegnet for håb og drømme, og du følger bestemt din drøm.

Du er ideernes menneske – det er ikke dig der omsætter ideen til virkelighed men dig, der er den kreative, opfindsomme og eksperimenterende visionære. Du bryder dig ikke om hårdt arbejde, detaljer eller daglige rutiner.

Af hjertet ønsker du, at alle er lykkelige, og det er den menneskekærlighed, der gør dig til et af de venligste og rareste mennesker, der findes. Du er afslappet, rimelig og har aldrig ondt i sinde. Du er ærlig, hjælpsom, altruistisk og frem for alt aldrig kedelig. Og alle dine positive karaktertræk gør, at du kan gøre et andet menneskes liv bedre bare ved at være del af det.

Den mørke side af Vandmanden

Din største svaghed er, at du har en tendens til at gøre dig selv vigtigere end du er, at du forsøger at være ekspert på alle områder, også dem, hvor du er mindre velfunderet.

Du er også så opsat på ikke at ligne andre, at du nogle gange er anderledes blot for at ikke at være ens. Din totale mangel på respekt for konventioner får dig til at virke lidt ”Rasmus Modsat”, nærmest anarkistisk på nogle. Og din kærlighed til intellektuel debat kan godt få dig til at argumentere mod andre, blot for at få fornøjelsen ved at diskutere tingene.

Du elsker fremdrift og bevægelse, så du bliver hurtigt træt af personer, der virker kedelige og uinspirerende på dig. Sådanne mennesker bliver udsat for din skarpe tunge, en tirade af verbale provokationer, der alle tjener til at drive liv og humor ind i en ellers kedelig konversation.

Din hang til at lukke andre følelsesmæssigt ude grænser til kulde, og det kan gøre det svært for andre at komme tæt på dig. Du holder af at være sammen med andre men også at være alene, og du har en tendens til at være reserveret over for andre, når de kommer for tæt på. Helt grundlæggende stoler du ikke på følelser, og derfor vil du altid prøve at være objektiv, at hæve dig over almindelig menneskelig svaghed og ikke lade dig påvirke af dine følelser.

Din mangel på fleksibilitet og stædighed viser sig, når andre mindst venter det. Det kan være, du føler, at du er nødt til at forsvare en ide, du har fået, eller en vane, du har svært ved at slippe – uanset hvad det er, vil dine omgivelser hurtigt finde ud af, hvor stædig en Vandmand kan være. Du nægter at gå på kompromis eller give op, du nægter at bevæge dig bare en millimeter. Og det kan godt virke ufleksibelt og negativt på andre.

Du kan godt have en tendens til at sætte lighedstegn mellem dine ideer og dig selv, således at kritik af dine ideer af dig opfattes personligt. Det får dig til at kæmpe endnu mere indædt, og du kan godt finde på stædigt at nægte at indse, at en af dine ideer ikke virker i praksis, hvad enten det er på arbejde eller i privatlivet. I sådanne tilfælde kan du nærmest sabotere dig selv i forsøget på at forsvare din ide – også selv om den ikke virker.