Engleterapi

Engleterapi

EngleterapiEngleterapi blev først rigtig kendt i Skandinavien, da den norske prinsesse Märtha Louise offentligt fortalte, at hun troede på engle. Senere åbnede hun et terapicenter og skole med fokus på healing og engleterapi.

Ordet engel betyder Guds budbringer og ideen omkring engleterapi er, at vi alle har en eller flere skytsengle, der gerne vil hjælpe os med alle de problematikker som vi møder i løbet af vores liv.

Ifølge engleterapeuter, så venter vores engle bare på, at vi beder om deres hjælp.

Hvad er engleterapi?

Engleterapi er en New Age terapiform, der lægger kommunikation med engle til grund for en helingsproces. For at opnå kontakt med engle skal du bruge en engleterapeut, der kan guide dig i den rigtige retning. Du kan også lære, selv at få kontakt til dine engle.

En af de helt store eksperter på området er den amerikanske doktor i psykologisk rådgivning, Doreen Virtue. Hun beskriver kontakten til engle som en række beskeder mellem skaberen og den skabte. Kontakten med engle er altså en måde at få beskeder fra Gud til os mennesker.

Doreen Virtue fortæller samtidigt, at englene elsker os og ser det gode i mennesker. De vil os det bedste. Englene kan se vores evner og vores indre lys; de kan se hvad meningen med vores liv er og er udelukkende interesserede i at hjælpe os.

Du skal ikke bede til englene eller dyrke dem, men derimod kan du tale til dem og bede dem om hjælp og vejledning.  Du behøver ikke være religiøs eller have særlige evner, for at kontakte englene. Det er let at kontakte dem og bede dem om hjælp, men det kan derimod være svært at lære at lytte til dem.

Når vi åbner op for englenes beskeder, bliver ethvert aspekt af vores liv mere fredfyldt og lykkeligt, siger Doreen Virtue.

Dr. Doreen Virtue fortæller, at mennesker der har regelmæssig kontakt til deres engle oplever en større ro, mere selvtillid og er generelt mere lykkelige end før. De ved, de ikke er alene og finder en tryghed i, at der er godhed omkring dem.

Vil du vide mere om Doreen Virtue og hendes tanker omkring engleterapi og hvordan vi bedst får kontakt til vores skytsengle, kan du besøge hendes hjemmeside her.

Engleterapi er en spirituel form for healing, hvor der arbejdes med personens skytsengle og ærkeenglene til at opnå healing og harmoni i livet. Selve terapien foregår ligesom en healing.

Terapeuten kan bruge samtale, håndspålæggelse og overførsel af energier for at hjælpe dig til at høre, hvad dine engle fortæller dig. Det kan både foregå ved at du og terapeuten sidder ned og taler sammen, og det kan også være, at terapeuten foretager terapien ved at du ligger på en massagebriks og i afslappet tilstand modtager energi fra englene gennem håndspålæggelse. Det hele afhænger af terapeutens teknikker.

Den kontakt du selv kan have til dine engle, kan være i form af indre samtaler eller hvor du ganske enkelt taler til de engle, der er omkring dig. Du skal lære at lytte til englenes beskeder. Beskederne du modtager kan komme til dig som tanker, intuition, tips og idéer, du pludselig modtager og guider dig i den rigtige retning.

Bed om hjælp fra englene og gør det dagligt, så kan du opleve en kontinuitet af kontakt og positiv vejledning.

Hvem bruger engleterapi?

Engleterapi er fortsat relativt ukendt i Danmark og ikke noget man lige hører om hver dag, som man gør med andre holistiske terapiformer som akupunktur og zoneterapi. Selv healing og clairvoyance er blevet ganske almindeligt.

Det interessante ved engleterapi er, at det både er noget du kan opsøge hos en terapeut, men også noget du ret hurtigt bliver skolet i. Det betyder at du selv lærer, at tage kontakt til dine skytsengle, når du har brug for det. Og i det hele taget kan du vedligeholde den kontakt til dine engle, der giver dig den daglige ro og det fokus, du har brug for i dit liv.

Engleterapi kan bruges af alle mennesker, uanset hvilket sted du er i livet. Mand eller kvinde, voksen eller barn, religiøs eller ikke troende. Kontakten til dine skytsengle er dybt personlig, og du kan på ethvert tidspunkt begynde at åbne op for kontakten til dem. De er altid hos dig og bringer kun det gode med sig, så du behøver ikke være bange eller bekymre dig for, at du lukker noget ind i dit liv, der er usundt for dig.

Hvad koster det at få engleterapi?

Eftersom kendskabet til engleterapi ikke er så stort, så er der heller ikke så mange steder, du kan finde terapeuter med kendskab til engle.

På hjemmesiden Englekongres  kan du finde kontaktinformation på de få terapeuter, der bruger engleterapi. Du kan også søge på nettet efter engleterapi i dit nærområde.

Det koster ca. 800 kr. for en times konsultation.

Det er nemmere at finde information omkring engleterapi på engelsk, og har du mod på at kaste dig ud i at kontakte dine engle på egen hånd, kan du finde masser af information på Doreen Virtues hjemmeside, der er nævnt tidligere.

Eller hvorfor ikke besøge den norske prinsesse Märtha Louises nye hjemmeside ?

God fornøjelse med kontakten til dine egne engle!