Gratis årshoroskop

Årshoroskoper - 2022

Vædderen

Sidst i januar 2022 er der kraftigt fokus på karriereemner, som bliver mere intense i løbet af februar, og det er i forbindelse med et behov, for at påtage dig mere autoritet og kontrol. Det kompliceres af det faktum, at en partner eller associeret gennemgår en dyb transformations process, som fører til gavnlige ændringer, som har indflydelse på sikkerhed og økonomi. Du er en del af denne process og når din tegnhersker, Mars, slutter sig til Venus hen mod slutningen af februar, bliver det muligt for dig at skabe et magtfuldt partnerskab, som hjælper dig med at realisere dine ambitioner. En virkelig interessant periode begynder at tage fat i april, hvilket har meget lidt at gøre med ambitioner og karriere. Det er en tid med dramatisk åndelig vækst og indsigt. Men indsigt kommer ikke ud af ingenting – der vil nok være en følelse af at være alene og en drift tvinger dig til at gå indeni for at opdage mere omkring meningen og retningen af dit liv. Det er det perfekte tidspunkt til at udvikle en interesse for den indbyrdes kontakt mellem sind og krop – eller på en større skala, dine interesser for økologi og bæredygtighed. En dynamisk og styrkende periode begynder med et brag i slutningen af maj, og det er en tid, hvor du helt sikker vil starte noget nyt, banebrydende og opfindsomt. Det er en god tid til at udvide dine horisonter gennem studier eller rejser. Nøgleperioden i 2022 er fra først i september til slutningen af året, hvor Mars går ind i Tvillingerne, og samtidig bevæger sig retrograd i slutningen af oktober. Her skifter dit fokus i dit liv til læring og kommunikation. Eller miskommunikation – fordi det er en periode, hvor du let kan blive ført på afveje af fejlplaceret idealisme, eller bare simpelt bedrag. Vær forsigtig med hvad du investerer din energi i og gå efter de fornuftige muligheder. Det er langt bedre at arbejde med etablerede grupper, som forsøger at stabilisere tingene, frem for med idealister, som gør det modsatte.

Tyren

Du starter året med at din tegnhersker, Venus, bevæger sig retrograd og slutter sig til Pluto, hvilket indikerer at du er midt i en proces med at genovervejede elskede overbevisninger. For megen fanatisme, for mange ideologiske diskussioner og for meget intensitet udmatter dig og du har desperat brug for ny energi og støtte. Dette kommer i form af en streng mentor eller partner, som er klar til at slå sig sammen med dig. Gamle ideer og overbevisninger erstattes af nye – det er en revolution. Perioden fra sent januar til sent februar er også en vigtig tid for partnerskab – især hvis du befinder dig i et udenlandsk miljø eller i en meget konkurrerende intellektuel gruppe. Sent i februar og først i marts er ekstraordinært, med store omvæltninger og magnetisk tiltrækning. Det gamle erstattes af nyt og dit fokus skifter til at implementere alt hvad du har lært i din karriere. Store projekter kan startes, måske sammen med en international organisation. Dit fokus på grupper og organisationer bliver intenst i april og det er en periode, hvor du bliver fejet med i en øjeblikkelig idealisme i en utopisk søges for at skabe bæredygtighed og fairness i sociale ting. Solformørkelsen den 1. maj fremhæver dette behov for at bryde væk fra konventionelle tanker og at implementere revolutionære nye ideer. Eksperimentering og frigørelse er temaer dette år, og i slutningen af juli og først i august fremhæves din tiltrækning af risiko og forandring. Partnere kan spille en nøglerolle i at elektrificere tingene på det tidspunkt og det er ret sandsynligt, at I vælger at være sammen med nogle ret vilde eller ukonventionelle mennesker på det tidspunkt. Bare sørg for, at det er dig der har kontrollen. På det økonomiske plan er du nødt til at træde meget varsomt i anden halvdel af 2022, især med partnere eller venner. Du kan blive snydt, eller let bliver overtalt til at skille dig af med dine penge. Luk din pung stramt til.

Tvillingen

I 2022 generelt vil dit fokus være på en transformations process, som har været godt på vej i flere år, som involverer at dvæle dybere og dybere ind i følelsesmæssige og trygheds problemer, som under normale omstændigheder har det med at forblive begravede. Det kan f.eks. føre til en interesse eller en oplevelse med terapi. Dine relationer har det med at blive mere intense og dybere og du skal passe på at du ikke bliver fanatisk med at grave informationer op, eller at afhøre dine kære. De vigtige intense perioder for denne krævende følelsesmæssige process er sendt i januar til midt i februar, sidst i maj og starten af juni og sidst i september til starten af oktober. Disse perioder repræsenterer også et godt tidspunkt til at gå tilbage til fortiden og løse gamle problemer, og også til at eliminere gæld. Når du ikke graver i fortiden, så gennemgår du en dramatisk vækst periode, som åbner nye horisonter gennem partnerskab, studier og rejser. Nøgleperioderne her for er maj og særligt september, hvor den sidste måned er rigtig god for romantik, børn og venskaber. Muligheder som du troede du havde forpasset kommer tilbage til den tid, og mistes måske igen og også fundet igen. Det er som om at det er en tid, hvor du er nødt til at være to steder ad gangen, får ordnet de løse ender et sted, så du kan starte noget nyt et andet sted. 2022 er et år med en ekstraordinær udvikling i dit professionelle liv, hvor du arbejder med partnere eller associerede og stræber efter at opnå en dejlig drøm. Idealer er vigtige på det tidspunkt og forventningerne er skyhøje. For at undgå skuffelser er det vigtigt at forblive realistisk med fødderne på jorden. Sidst i april er en tid, hvor disse forventninger er på sit højeste, og de bliver måske kanaliseret ind i et socialt uselvisk projekt, eller endnu bedre måske, et fantastisk kreativt eventyr designet til at nå så stor en gruppe som muligt. Det største problem er at blive ført på afveje af utroværdige mennesker, og fra august til december, er du nødt til at overvåge nøje, hvad andre gør på dine vegne.

Krebsen

År 2022 begynder med et ret intenst fokus på personlige relationer, da en langsigtet transformations proces er i gang, som bringer intense interaktioner med følelsesmæssige eller psykologiske forandringer. Januar er en tid, hvor denne proces er mest intens og du er nødt til at beslutte, hvor meget du er villig til at gå igennem og til hvilken grænse du vil gå på kompromis. Disse intense interaktioner kan få indflydelse både på relationer til partnere, personlige eller professionelt og på venner, og i slutningen af januar eller først i februar, kan der være en god løsning på et problem med venner, en gruppe eller en organisation, som bringer radikale forbedringer. I relation til samfundet og sociale ting fortsætter en proces med dybdegående strukturelle forandringer i 2022, som kan være særligt intense i februar, starten af maj og november. Det er en tid, hvor du sikker vil blive involveret i større grupper som udfordrer den etablerede måde at gøre tingene på og bryde traditioner. Dette kan være en god ting, men selv om du går ned af en anden vej, skal du stadig betale din gæld. Starten af 2022 er en tid, hvor du udvider dine åndelige og kreative horisonter og er inspireret af visionære tænkere, som har en stor drøm, som har eller ikke har grobund i virkeligheden. At være inspireret kan være berigende, men husk: at se er at tro; at tjekke fakta er essentielt. Generelt er det et intenst år for dig, hvor din personlige magnetiske er på toppen. Du kan forvente romantik og venskaber til at brænde både varmt og koldt, hvor nye bånd formes og gamle bånd lades bag dig. Der er dynamisk ændringer i dit professionelle liv i løbet af maj måned og det er det perfekte tidspunkt til karriere initiativer. Internationale projekter kan være på dagsordnen og det er en vigtig tid til vækst. Hvo intet vover, intet vinder – det er helt sikker OK at tage lidt chancer, som, selv om de ikke betaler sig i år, så gør de næste år.

Løven

År 2022 starter med et ret intenst fokus på dit arbejde og daglige rytmer og fortsætter et tema, som har karakteriseret dit liv en del år, hvor der har være en krævende arbejdsbyrde og intense interaktioner med andre. I løbet af den tid har du mestret mange af de psykologiske problemer, som dukkede op til dagligt. Her i januar og februar er intensitet opbygges, mens reformer implementeres, kolleger forsvinder (og kommer igen) og innovationen er i gang. Innovation er ekstremt vigtigt for dig i øjeblikket, hvor tektoniske forandringer har indflydelse på dine relationer til associerede og organisationer. Både sidste år og her i 2022 ser du frem til måder at ændre din karriere på, at få større uafhængighed og finde nye måde at blive inspirerede på. Når formørkelserne i 2022 har kæmpe effekt på både dit private og professionelle liv, så kan du forvente at forandringer sættes i bevægelse, især først i maj og ikke mindst i november, hvor uventet udvikling i hjemme bringer et intenst fokus på en transformation, som du gerne vil sætte i gang. Både først på året og sent på året, kan du forvente nogle dybe og subtile følelsesmæssige oplevelser, som – på trods af disorientering – lærer dig noget om hvad der foregår på det psykologiske plan. Disse periode kan føre til både en positiv pengestrøm (først i 2022) og senere en risiko for bedrag (sidst i 2022). Pas godt på. I slutningen af maj og mange måneder derefter er en ekstremt spændende tid for dig, hvor nye horisonter åbnes gennem møder med mentorer og eventyrere, gennem rejser og gennem at få dine budskaber ud til et bredt publikum. Det er tiden til at at tage en chance og tingene kan blive ret vilde. Omkring september er der en radikal udvidelse af dine interesser, som bringer dig i kontakt med sjove rejsekammerater, som øver både din opmærksomhed på udenlandske og lokale kulturer og her kan der også være romantik på dagsordnen.

Jomfruen

I løbet af 2022 er der et intenst fokus på praktiske ting på tre specielle områder – at arbejde med børn og kreativitet, at udvikle intellektuelle evner og at reformere din livsstil, mens du promoverer din dagsorden. I januar og februar er der et problem som har indflydelse på hvordan du har med børn at gøre, eller på hvordan du arbejder med at overkomme angst omkring selvudtrykkelse. Det er et langsigtet tema at blive aktiveret på det tidspunkt og kærliged, sex og romantik er vigtige for, hvordan du transformerer dig selv. Der er et fascinerende fokus på dine relationer i år. Dette skyldes delvist Jupiter, som generelt handler om held og vækst, er i dit modsatte tegn, Jomfruen, indtil midt i maj, hvor den slutter sig til planeten for drømme og illusioner – Neptun. Dette handler om relationer til visionære og kreative mennesker, som måske eller måske ikke holder deres løfter. Du kan let møde nogen hvis drømmer er punkterede og deres håb forduftede, men lige så let kan du møde en ægte visionær, som har en gavnlig effekt på verdenen og som du ønsker at lade dig inspirere af. På jobbet vil tendenser som havde indflydelse på dine daglige rytmer i 2021 fortsætte i 2022. Det er en tid med at forsøge at konsolidere arbejdsteams i løbet af en periode med store omstruktureringer, hvor nye tendenser udfordrer den normale måde at gøre tingene på. Du kan indtage en lederrolle og hjælpe folk med at navigere disse ændringer og maj og juni bring karriere forfremmelse. Fra midten af maj til slutningen af oktober er der mange forandringer som har indflydelse på dine relationer, penge og tryghed. Det kan være en ret positiv tid for partnere, som finder dynamiske nye veje til at tjene penge, men som også ser ud til at ændre stil og blive meget mere direkte i deres forehavender.

Vægten

Når 2022 starter er du intenst involveret i familie omstændigheder, som kom til overfladen i julen og der er bestemt ting, som du føler du er nødt til at ændre. Familie emner og en undersøgelse af dit følelsesmæssige fundament, har taget meget af din energi i de seneste år og i januar 2022 er du fast besluttet på at opgive tabte sager, for at få energi til at gøre noget nyt og spændende. På det psykologiske plan, er det en tid, hvor du konfronterer familie dæmoner og i løbet af januar og februar få du revolutionær og katarsis indsigt i din opførsel. Først i marts er der en langsom konjunktion mellem din tegnhersker, Venus, og dens naturlige partner, Mars, som fremhæver dine relationer. En kraftfuld transformation sker også på det tidspunkt, anstiftet af en beslutsom partner, som ønsker at droppe det som ikke har virket og starte på en frisk. Det kunne betyde at flytte, eller at sige et definitivt farvel til nogle gamle familiebånd. Omkring midten af marts er der nye omstændigheder og der er mere plads og uafhængighed. Marts og april er måneder hvor du stræber efter at udtrykke dit unikke selv i et kreativt udfordrende gruppemiljø. Det kunne være arbejde, det kunne være sammen med børn, eller det kan være med en du elsker. Denne periode kendetegnes af usædvanlige omstændigheder, hvor du udfordrer bestemte tabuer og tager en ukonventionel vej. At balancere behovet for at stå frem med behovet for at integrere i en gruppe, det er hvad spillet handler om. Den bedste periode for dig i år begynder i oktober, som er en måned hvor der er fantastiske resultater, både kreativt med børn og i et gruppemiljø. Fra midten til sent i 2022 er en fantastisk tid for dine relationer, begyndende med en dynamisk udvikling sidst i maj, som kan medføre rejser eller møder med folk fra fjerne steder. Midt af oktober er udmærket til at udvikle en relation til en som er på afstand fra dig, men når det gælder romantik, så er det yderst vigtigt at du stoler på din egen dømmekraft, frem for at tro på alt hvad du hører fra potentielle partnere.

Skorpionen

Først i 2022 er der et kraftigt fokus på kommunikation og indlæringsevner – den slags tid, hvor du kaster dig ind i et udfordrende miljø af uddannelses hensyn. Der er fokus på ufærdige emner, som du skal tage dig af at færdiggøre. Dette kan også være i forbindelse med relationer til søskende, naboer eller andre mennesker, som du har med at gøre til dagligt. Februar og marts er ekstraordinære for relationer, og du vil arbejde meget tæt sammen med en du har stærke bånd til. Det kunne være romantisk, men samtidig er omstændighederne udfordrende og der en trang til at droppe noget, som tager for meget energi. Det er en dyb katarsis periode, hvor der graves mange ting fra fortiden op og diskuteres til bevidstløshed. Midt i august er der en vigtig udvikling, som vil dominere indtil slutningen af året. Dit fokus vil være på din mentale, følelsesmæssige og psykologiske udvikling. Dette har indflydelse på relationer på et dybt plan og også på ting omkring økonomisk tryghed, og der er både en positiv side af det, så vel som en negativ. Det er et godt tidspunkt til en fornuftig investering, lån og hjemlige renoverings projekter og familien, eller de lokale vil være en stærk kilde med støtte og styrke. Det er også et godt tidspunkt til at arbejde på følelsesmæssige problemer fra fortiden. Ulempen i denne periode er at skulle klare de følelsesmæssige problemer, hvor usikkerhed eller forvirring er dominerende. Du kan let fejlbedømme og komme på afveje på det tidspunkt, og hvis du kommer for nemt om hjørnerne, hylder bedrag, eller på anden vis forsøger at undgå hvad der må gøres, så bliver der kaos. Det er også muligt, at du vil opleve bedrag fra andre. Du er nødt til omhyggeligt at skelne hvem du kan stole på – og generelt kan du stole på familiens vejledninger – og hvem du skal tage dig i agt for. Bedrag såsom utroskab, undgåelse osv. vil komme frem. Hold dig på den smalle vej.

Skytten

Som Skytte er du meget følsom overfor din planethersker, Jupiters, bevægelser, som er 12 år om at gå rundt om solen, og er derfor et år i hvert tegn. Når 2022 begynder går Jupiter tilbage til Fiskene (der var den i en kort periode fra maj til juli sidste år) og her i 2022 kan du fokusere helt på nogle forventninger du havde i forbindelse med hjem og familie samt dine rødder. Det er den slags tid, hvor der er tilføjelser til familien, tilbygninger til hjemmet og endda en trang til at flytte – helst til et sted nær ved vandet. Det som gør denne tendens unik er, at Jupiter møder Neptun (som er i Fiskene indtil 2025) først i april, og denne kombination er som en kæmpe drøm. Det er næsten som en sæbeboble der venter på at sprænge. Ydermere vil både Mars og Venus gå ind i Fiskene på det tidspunkt, så der sker noget ganske særligt i familiemiljøet. Dette kan være meget smukt omkring slutningen af april, f.eks. et barns fødsel, men på den anden side, hvis forventningerne er urealistiske, så kan der blive skuffelser. Hvis du leder efter ejendom, så kig ikke kun på brochurerne, undersøg også risikoen for oversvømmelser!Omkring midten af maj er der kæmpe forandring i dit fokus og en dynamisk og udadvendt periode begynder, hvor du er interesseret i at foretage en stærk indsats. Det er et genialt tidspunkt til sport og eventyr, og din appetit på fare og sejr øges væsentligt. Romantisk er det tid til at speed date – hvad du end gør, så gør du det hurtigt og spontant. Perioden fra maj til juni er en vigtig tid for dine relationer og selv om det ser ud til at du fejler i starten, så vil du få succes efter flere forsøg.Dit fokus på relationer er også prominent i september og oktober, på det tidspunkt især med børn og grupper. Du er nødt til at finde en balance på det tidspunkt, mellem dine egne behov for selvudtrykkelse, som er vigtigt i 2022, med dine venners behov. Mends den sidste del af året er positiv for dine relationer, kan der være en flue i suppen i form af nogen, som er utroværdig eller bedragerisk. Hvis du bliver distraheret af flere relationer, så tager det tid at trække dig tilbage.

Stenbukken

I løbet af 2022 er der en fortsættelse af store tendenser, som har indflydelse på samfundet og især på dig, hvilket kræver omstrukturering af økonomien og trygheden, især i forbindelse med kreative teams på den ene side og børn på den anden. Basalt set er du i en stærk position og du kan ride på bølgerne af forandring med stil, som en del af et team eller en organisation. Du har sikkert allerede omstruktureret med succes i 2021, men ikke desto mindre er september og oktober 2022 en periode, hvor flere omvæltninger er truede. Men det sker måske ikke. Ændringer i formørkelses cyklusen i 2022 sætter større fokus på sociale affærer og udviklingen med børn og i begyndelsen af maj er en vigtig tid vor en større udvikling, som kan give en form for frigørelse eller uventede begivenheder for dine kære. April og starten af maj er ekstraordinære tider for kommunikation og uddannelse, mest af den kreative slags, kultur, film osv. I slutningen af maj er der radikal forandring i fokus, som har indflydelse på hjemmet og familiemiljøet. Dette kendetegnes ved en dynamisk udvikling, såsom en familierejse eller oplevelse, eller nye ankomster i hjemmet. En tid med vækst begynder når du og familie tager nye initiativer og er villige til at tage en større risiko. 2022 er en periode med økonomisk konsolidering og i slutningen af året har du en følelse af, at du – og den gruppe mennesker du arbejder sammen med – har opnået en hel masse, især i betragtning af de omvæltninger samfundet har været igennem. Din motivation hele vejen igennem – bort set fra et forståeligt behov for at stabilisere og forbedre din egen økonomiske situation – har være for at vise solidaritet og arbejde for alles gavn. Næste år vil du bevæge dig videre og dit fokus vil fjerne sig fra materielle overvejelser og hen mod din egen mentale udvikling.

Vandmanden

Du er i en periode, hvor Saturn er i Vandbæreren. Den har været i dit tegn i to og et halvt år, og bevæger sig næste år til Fiskene. I mellemtiden er 2022 et år, hvor der er gentagne forandringer og omvæltninger, dog måske ikke så udtalt som i 2021. Der er meget pres på dig i øjeblikket, delvist på grund af forandringer derhjemme og delvist på grund af det pres du villigt påtager dig, fordi det er din tur – en tid hvor du planlægger og skaber en ny fremtid. Du vil nok mene at september og oktober er spidsmåneder for yderligere omstrukturering i dit liv, men basalt set er rammerne for din fremtid allerede på plads. Når formørkelses cyklusen bevæger sig igennem tegnene er 2022 en tid, hvor der er øget fokus på hjem og familie på den ene side og karriere på den anden. Solformørkelsen støder til Uranus – hvilket er associeret med dit tegn – den 1. maj fremhæves forandringer i hjemmet. Det kan være på grund af en ekstraordinær udvikling økonomisk i april, som kendetegnes – forhåbentlig – af simpelt held. I denne periode af dit liv er der betydelig forvirring omkring økonomien, som ser ustruktureret ud og underlagt skæbnens luner. Enten flyder pengene, eller også gør de ikke. Maj 2022 skulle være en tid hvor de flyder, men pas godt på – det er let at bedrage dig selv, eller at blive bedraget, så få råd, check fakta og gør hvad der skal gøres før de store udgifter. Dit fokus på omhyggelig administration af resurser er særligt stærkt fra oktober til slutningen af året, især i relation til hvem du kan stole på. Generelt bør du ikke lytte til løfter fra andre eller låne dem penge på det tidspunkt, for der er bedrag i luften. Du kan stole på dine kære med de flete ting, bare undgå økonomiske komplikationer.

Fisken

Når 2022 begynder vil Jupiter – den største planet i solsystemet – bevæge sig ind i dit tegn, hvor den forbliver indtil den 10. maj. Denne planet har bevæget sig retrograd, så sidste år mellem maj og juli var den også i dit tegn. Hvad skete der i denne periode? Hvad der end skete, eller blev måske sat på hold på grund af ufærdige ting, vil bliver gjort færdig i de første fire måneder af dette år. Jupiter giver normalt stor indsigt i meningen med retningen af dit liv, så i januar vil du opleve en følelse af vækst og forståelse og et boost i tilliden til fremtiden. Men der sker noget andet, som er ret ekstraordinært. I løbet af perioden 2011 til 2025 har Neptun – planeten for mysterie og fantasi – været i dit tegn. Midt i april støder Jupiter til Neptun og dette varsler om en stor udvikling i dit liv. Denne Jupiter-Neptun konjunktion symboliserer en stor drøm, men det kan også være en kæmpe boble, som let kan sprænge. Så det er OK at mobilisere din fantasi og forestillingsevne til at gøre noget kreativt og magisk, men forsøg at holde benene på jorden. Icarus fløj fint – men hans vinger faldt jo uheldigvis af, ikke? Når også Venus slutter sig til Jupiter og Neptun i slutningen af april, så er der kærlighed på dagsordnen. Hvis du taber dit hjerte til en, så sørg for at det ikke er en filmstjerne. Holder du benene på jorden kan der ske store ting. Imellem maj og november er der en ændring i fokus, som har en dynamisk effekt på din personlige økonomi. Initiativer som du tager først i denne periode, kan bringe hurtig ekspansion og dividender. Det er en tid hvor du kan tage en risiko, eller ride på ryggen af en dynamisk leder, som ved hvornår man skal handle og hvordan man tager hurtige beslutninger. Du burde opleve økonomisk vækst i denne periode. November og december er en tid, hvor du er nødt til at løse nogle tilbageværende forvirring i forbindelse med en udvikling i starten af 2022. Et familiemedlem skaber måske bølger og du er nødt til at undgå at blive våd.

Dit årshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens horoskop, ugehoroskopet og månedshoroskop.

Årshoroskoperne opdateres i øvrigt hvert år ved nytår.

Hvad er et årshoroskop?

I årshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om hvilke større påvirkninger fra planeterne der er på spil hen over det kommende år. Det er en generel beskrivelse, men den kan alligevel give dig et godt bud på hvad det er for temaer der skal arbejdes med i løbet af året.

Hvordan kan årshoroskopet bruges?

årshoroskop
årshoroskop

Et årshoroskop giver dig en beskrivelse af årets gang, og hvordan forskellige perioder vil tegne sig for dig.

Der kan være perioder med modgang, hvor du skal arbejde på at løse en problemstilling omkring f.eks. dit parforhold, din karriere eller din økonomi, og du kan også læse om, hvornår det er, at du har medvind inden for et særligt livsområde, således at du har mulighed for at udnytte den bedst muligt.

I og med at hvert stjernetegn rummer 1/12 af befolkningen, vil der være tale om en generel beskrivelse. Og alligevel kan den vise sig at være nyttig. Med årshoroskopet får du nemlig konkrete tidsmæssige angivelser af de livsområder der er aktive, således at du kan vide, hvornår det er, at du kan forvente at skulle arbejde med en særlig problemstilling, og hvornår du kan forvente at vinden vender og fokus skifter over til noget andet.

Det er ikke meningen, at livet skal planlægges ud fra horoskopet, men derimod at horoskopet kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker. Dermed har du en langt bedre mulighed for at arbejde konstruktivt og målrettet med dit eget liv.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og månedshoroskoper, og du kan også – blandt de øvrige personlige horoskoper – vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her, astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år.

Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Læs mere om vores forskellige horoskoper, eller kig forbi vores shop og se hvad vi tilbyder.

Horoskoper.net ønsker dig god fornøjelse med dine horoskoper.