Dagens horoskop – Læs alle daglige horoskoper Gratis her

Gratis Dagshoroskop 25. juni 2024

Vælg dit stjernetegn herunder

Vandmand

Fisk

Vædder

Tyr

Tvilling

Krebs

Løve

Jomfru

Vægt

Skorpion

Skytte

Stenbuk

Dagens horoskop er en hyggelig begivenhed, og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Vores personlige horoskoper er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop længere oppe.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

Dagens horoskop – din astrologiske verjudsigt

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

Lær mere om vores horoskoper

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Her på siden finder du horoskoper, der er lagt af den mest anerkendte astrolog i Danmark, Adrian Duncan. Han er både kendt fra tv og fra sine mange bøger om astrologien.

Adrian er oprindeligt fra England og har boet i Danmark i mange år. Han har også opholdt sig i Indien i lange perioder, hvor han har arbejdet intenst med astrologien. Hans interesse og lidenskab for astrologien har bevirket, at han i en årrække har været formand for det yderst velansete engelske astrologiske selskab.

Horoskoper.net tilbyder noget for alle. Vi har hele 8 forskellige horoskoper at vælge imellem, og hvad du får ud af hvert af dem kan du se nedenfor.

Personligt horoskop

Få Danmarks bedste og mest seriøse horoskop

Dit personlige horoskop udfærdiges med udgangspunkt i dit fødselstidspunkt og -sted, og er dermed unikt for netop dig. Du kan bruge horoskopet til at lære dig selv meget bedre at kende.

Horoskopet fortæller dig om dine karaktertræk og reaktionsmønstre. Du kan lære om dine stærke og svage sider, og finde ud af, hvordan de påvirker dit personlige liv, dine forhold til familie og venner og dit arbejdsmæssige liv. Desuden kan du få hjælp til at udvikle dine svage sider til det bedre og ligeledes finde ud af, hvordan du styrker dine stærke sider, så du bliver en endnu bedre version af dig selv.

Et personligt horoskop fortæller om de store livsbegivenheder, du kan opleve igennem dit liv og giver dig indikationer omrking de kommende 2 års trends. Horoskopet har en længde på mellem 20-40 sider. Det leveres på email i en PDF og er klar til at printe ud.

Horoskopet koster kun 235,- kr. Læs mere om det personlige horoskop her.

Årshoroskop

Få et års horoskop fra Adrian Duncan her

Det personligt årshoroskop udarbejdes til dig ud fra dine nøjagtige oplysninger om fødselssted og tidspunkt samt hvilket leveår, du ønsker analyseret.

Dette horoskop giver dig en unik indsigt i, hvordan din fremtid ser ud det kommende år. Du kan læse om, hvornår der opstår muligheder og chancer, som du bør gribe og også hvordan du bedst håndterer de udfordringer, der måtte komme.

Horoskopet udarbejdes så det gælder fra én fødselsdag og til den næste. Hvis du har fødselsdag i august, og du bestiller horoskopet i september 2016 og angiver dén alder du har, dækker horoskopet altså tiden fra august 2016 til august 2017.

Det betyder også, at hvis du bestiller horoskopet i juli, og har fødselsdag i august, så skal du angive din alder som dét du fylder måneden efter. Ellers får du et horoskop for de forgangne 11 måneder + 1 måned efter din fødselsdag.

Horoskopet har en længde på mellem 20 og 40 sider, kommer direkte på din e-mail og koster kun 315 kr.

Årstidshoroskop

Få et årstidshoroskop skrevet af Adrian Duncan

Årstidshoroskopet lægges, så det gælder i 3 måneder fra bestillingsdatoen. I horoskopet finder du en beskrivelse af de dage i perioden, hvor der sker væsentlige ting, inklusiv hvilke astrologiske ændringer der finder sted. Du får samtidig at vide, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Herudover får du naturligvis en vejledning fra Adrian Duncan om, hvordan du kan forholde dig til horoskopet og hvordan du får mest ud af det.

Horoskopet fylder 20-40 sider, leveres på din e-mail klar til udprintning. Horoskoper koster kun 195 kr.

Parhoroskop

Få et seriøst parhoroskop skrevet af Adrian Duncan

Parhoroskopet laves til dig og din partner personligt og udgangspunktet er hver jeres oplysninger om fødselstidspunkt og sted. Det er et horoskop, der sammenligner jeres personligheder og viser på hvilke punkter, I passer godt sammen. Det illustrerer også de områder, I kan arbejde med, for at få det bedste ud af jeres forhold.

Med parhoroskopet får I råd og vejledning omkring jeres parforhold – herunder både kærlighed og seksualitet – således at I kan forbedre jeres personlige forhold til hinanden. Horoskopet kan give jer en større forståelse for hinanden, hvilket kan være med til at øge tolerancen. Jo mere man ved om, hvorfor den anden part reagerer som han eller hun gør, jo nemmere er det at udvise forståelse og omsorg.

I får også vist specifikt, hvor I har specielle dynamikker og harmonier, hvilket kan hjælpe jer til at undgå uhensigtsmæssige situationer.

Parhoroskopet er også en oplagt gaveidé til de ny-forlovede eller brudeparret.

Et parhoroskop er mellem 20-40 sider langt og leveres på email. Det koster kun 285,- kr. og du kan læse mere om parhoroskopet her.

Gratis horoskoper

På Horoskoper.net finder du også 4 gode og inspirerende gratis horoskoper. De udfærdiges af Adrian Duncan og er derfor af højeste kvalitet. Dog skal det understreges, at selv den bedste astrolog ikke kan komme udenom, at når det eneste han har at arbejde ud fra er en fødselsdato inden for et interval på en hel måned, at så er resultatet også yderst generelt.

Hvis du ønsker et horoskop, der skal kunne bruges til andet end bare hygge og sjov, så er det de personlige horoskoper beskrevet ovenfor, du skal tage fat i.

Gratis horoskoperne bliver aldrig andet end underholdning.
Dagshoroskop: Få inspiration i hverdagen med dagshoroskopet, der fortæller dig hvad din dag har at byde på. Er det gode muligheder eller udfordringer? Læs dit horoskop dagligt og lær at bruge de råd du får gennem horoskopet, så du kan følge den vej, planeterne har planlagt for dig.

Ugehoroskop: Ugehoroskopet giver dig et større billede af strømningerne, der foregår i dit stjernetegn. Det fortæller generelt om, hvordan du kan blive påvirket i løbet af ugen og hvilke dage, der sker spændende eller udfordrende ting. Følg med i ugehoroskopet og bliv klogere på, hvornår du skal kaste dig ud i kærligheden eller hvornår det er tid, at nyde en rejse.

Månedshoroskop: Med et månedshoroskop kan du læse, hvordan planeternes rotation påvirker dit stjernetegn i løbet af en hel måned. Det giver et mere nuanceret billede af stjernernes indflydelse på dig end f.eks. dagshoroskopet gør.

Årshoroskop: Årshoroskopet giver dig mulighed for at se, hvilke perioder der bringer dig held og glæde og hvilke der bliver mere stille. Du kan gennem horoskopet blive guidet til at gribe de gode muligheder, der kommer din vej. Du kan også opnå større forståelse for, hvorfor du måske er grebet af humørsvingninger eller usikkerhed i en periode. Planeternes indflydelse på os mennesker er mere dyb og større end mange tror.

Rigtig god fornøjelse med astrologien. og – hvis du har mod på det – dit personlige horoskop!