Krebs Stjernetegn

Krebs Stjernetegn (22. jun. – 22. jul)

Krebs Stjernetegn

En hård overflade med et hjerte af guld.

Du er en sammensat natur, med både bløde og hårde sider til din personlighed. Kompleks, det er du, og ingen vil nogensinde sige, at du er nem at forstå.

Du er modsætningernes tegn – venlig, sympatisk og indlevende den ene dag og sur, vranten og negativ den næste.

Det er ikke uden grund, at symbolet for dit stjernetegn er en krebs. Der foregår masser af ting under overfladen, men det kan være svært for andre at se, for du gemmer dig helst i din skal.

Dagen i dag kan være udfordrende med en stærk trang til at bevise sit værd. Uanset om det drejer sig om at holde en vigtig tale eller fremvise et talent, vil du føle behov for at demonstrere din værdi. Det kan få dig til at føle dig udmattet. Sørg for at afsætte tid til at slappe af og komme dig over dagens krav.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Stjernetegn krebs – Den lyse side af Krebsen

Din største kvalitet er din loyalitet. Den, der vinder din tillid og dit venskab, får en ven for livet – du vil altid hænge ved, uanset hvor længe der går, mellem at I ser hinanden. Du prøver altid at holde kontakt til gamle venner, kolleger og selv tidligere partnere.

Du er et nostalgisk menneske og lever meget i fortiden. Derfor er du også et inkarneret familiemenneske – du lever og ånder for de gammeldags værdier og ideen og ” til døden jer skiller”.

Du elsker og værner om hjemmelivet og værdsætter sikkerhed og tryghed meget højt. Men samtidig er du også eventyrlysten og en modig igangsætter, når du er i de rette omgivelser. Ligesom krebsen bevæger du dig – støt og langsomt – over enhver forhindring, der står dig i vejen.

Du er mest lykkelig, når du er omgivet af familie og venner, og du giver meget til andre, når de har behov for det. Du er omsorgsfuld og intuitiv, så du mærker instinktivt, hvem der har brug for hjælp eller støtte – og så giver du det.

Det kan godt være, du (med din hårde skal) umiddelbart virker mut, afvisende eller direkte siger nej, men du ender altid med at hjælpe. Krebsen bør altid bedømmes efter dine handlinger, ikke det du siger. Du har faktisk er hjerte af guld, og du er meget beskyttende af natur – ligesom din skal beskytter dig.

Som vandtegn er du også både følsom og intuitiv. Det er næsten umuligt at snyde dig, for du kan opfange selv de mindste nuancer i andre adfærd, næsten til det punkt hvor du er synsk.

Horoskop Krebs – Den mørke side af Krebsen

Stjernetegn Krebsen - Læs horoskop for en Krebs
Stjernetegn Krebsen – Læs horoskop for en Krebs

Der er en mørk side til din loyalitet, for når først en person er blevet del af dit liv, vil du altid prøve at holde fast på dem. Du er med andre ord besiddende og lader helst ikke nogen forsvinde fra dit liv – nogensinde.

Det samme gælder penge, for penge er for dig sikkerhed. Så du holder fast på dine penge, gør du, og uanset hvor meget du samler sammen, føler du dig aldrig helt sikker.

På samme måde føler du dig aldrig helt sikker, medmindre andre konstant roser og anerkender dig. Du har konstant behov for at blive bekræftet, og det kan være trættende for andre.

Du har en tendens til at bekymre dig og ruge over tingene i stilhed. Så selv om andre gerne åbner deres hjerter for dig og fortæller dig alt, går flowet kun én vej – du åbner dig sjældent helt for andre og passer meget på ikke at røbe dine hemmeligheder.

Hvis nogen fornærmer dig eller gør dig ked af det, slår du ikke igen med det samme. I stedet surmuler du – så effektivt, at andre kan have det, som om du langsomt pisker dem til døde med kogt spaghetti.

Surmuleriet er endnu et udtryk for din grundlæggende mistro til andre – du går simpelthen ud fra, at de er ”ude efter dig”. I virkeligheden synes du, at livet er meget hårdt, og det gør det svært for dig at se det positive i andre og åbne sig for dem.

Hvis du turde åbne din skal lidt mere og se mulighederne i livet fra en mere positiv vinkel, ville du givet være lykkeligere. Du holder nemlig dine følelser skjult, og din frygt for at blive såret eller svigtet gør, at du har en tendens til at titte ud fra under dit skjold og misbillige alle de andre, der tør leve uden at skulle føle sig 100% sikker og beskyttet hele tiden.