Skorpion Stjernetegn

Skorpion Stjernetegn (24. okt. – 23. nov)

Skorpion Stjernetegn

Fantasifuld, lidenskabelig og følelsesladet – men også stædig, vedholdende og urokkelig. Det er Skorpionen i en nøddeskal.

Som Skorpion er du modsætningernes tegn. Du er både stærk og svag, varm og kold, uafhængig og omklamrende. Nøglen til din person er intensitet. Du gør nemlig ingenting halvt – alt får et ekstra nøk, både i dit følelsesliv og i dine handlinger.

Skorpionen lever på mange forskellige niveauer. Selv om du ser rolig og afbalanceret ud for dine omgivelser, syder du indeni af stærk vilje og stædighed. Men du kan også være fleksibel, når det er nødvendigt for at nå et resultat. Og du er fantastisk til at styre uden om forhindringer og finde på nye måder at nå målet.

Dagens energi tilskynder dig til at overveje de praktiske aspekter af dit forholds fremtid. Selv om dine prognoser måske ikke er helt realistiske, sætter de gang i kreativiteten. Hvis du er usikker på de næste skridt, er det klogt at diskutere dem med din partner. Denne fælles tilgang vil hjælpe med at afklare jeres fælles fremtid.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Stjernetegn Skorpionen – Den lyse side af Skorpionen

Du er lidenskabelig – meget – og når du formår at omsætte den kraft og glød til noget positivt, er du både engageret, energisk og udholdende. Du ønsker mest af alt, at dit liv har mening, at du har et dybere formål, og dit engagement og idealisme er både motiverende og gavnlig for andre.

Du har en veludviklet sjette sans og er velsignet med en naturlig forståelse for det menneskelige sind. Du har også en filosofisk karakter og kan sagtens være interesseret i religion og det okkulte. Du har mere end blot intuition – du er faktisk nærmest synsk. Man kan sige, at du ønsker at forstå (og kontrollere) universets hemmeligheder.

Du er en fabelagtig researcher. Din komplekse hjerne lader dig nemlig ikke hvile, før du har opdaget hver en nuance om et emne. Uanset om du bare læser en bog i fritiden, er på arbejde eller studerer et emne, dykker du dybere ned i stoffet end nogen anden.

Du er loyal og husker det altid, hvis nogen har gjort dig en tjeneste. Og du er både generøs og kærlig, så dine venner har en varm, passioneret og engageret ven i dig. Det samme gælder din arbejdsplads: Hvis du føler, at du bidrager til et større formål, og at du får lov at kontrollere tingene omkring dig, er du en loyal, engageret og ofte meget succesrig medarbejder. Dit drive og din vedholdenhed er uovertrufne.

Horoskop Skorpionen – Den mørke side af Skorpionen

Stjernetegn Skorpionen - Læs horoskop for en Skorpionen
Stjernetegn Skorpionen – Læs horoskop for en Skorpionen

Du har altid den skjult agenda inde bag facaden, og dit indre byder på det ene lag efter det andet af indviklede tankemønstre. Det handler essentielt om kontrol, som er dit egentlige mål. Du reagerer derfor meget negativt, hvis du føler, at du mister kontrol, og det er noget, dine omgivelser kan mærke.

Skorpionen kan derfor godt være både manipulerende og kontrollerende på en endog meget dominerende måde, og det simpelthen af grådighed. Du vil nemlig have, hvad du vil have – og ingen skal komme i vejen for dig.

Din lidenskabelighed har en bagside – du har nemlig en tendens til at ruge over tingene, være jaloux, bære nag og endog være hævngerrig. Så dem, der gør dig ondt, kan have god grund til at frygte konsekvenserne.

Du er et særdeles skarpt konkurrencemenneske – også selv om du ofte er i stand til at skjule det for andre. Og du glemmer det aldrig, hvis nogen har fornærmet dig eller på anden måde gjort dig ondt. Så samler du ammunitionen sammen og venter bare på det øjeblik, hvor du kan gå til angreb.

Hvis nogen gør dig ondt, er du ligesom elefanten – du glemmer det aldrig. Du kan vente i årevis på at få hævn. Og hævn er det, du vil have. Derfor gør dine omgivelser godt i ikke at gøre dig ondt, for du er en farlig fjende at have, diskret og dødsensfarlig som symbolet i dit stjernetegn.

Af naturen vil du kontrollere alt, og det samme gør sig gældende for personerne omkring dig. Du vil helst styre og dominere dine omgivelser, og du er både mistroisk og på vagt, så du har svært ved at give dit hjerte til andre. Men når du først gør det, så elsker du dybt og inderligt.