Jomfru Stjernetegn

Jomfru Stjernetegn (24. aug. – 23. sep

Jomfru Stjernetegn

Jomfruen er perfektionist, en analytisk og arbejdsom person, der gennemgår alle fakta for at finde frem til sandheden, og som altid arbejder på at forbedre sig selv.

Du er reserveret af natur og beskeden, og frem for alt samvittighedsfuld.

Med Jomfruen foregår alt indeni. Andre ser måske en rolig, fattet, næsten stoisk overflade, men indeni kan du nærmest syde af aktivitetstrang. Du styres af planeten Merkur, der generelt leder mod aktivitet. Derfor har du en uendelig trang til at handle for at fuldføre og forbedre tingene omkring dig.

Det er dig ganske umuligt at gemme noget til i morgen, hvis du kan gøre det i dag. Din organistionstrang og arbejdsomhed fornægter sig ikke, og du får tingene gjort.

Den samme ordenssans gør sig gældende i dit følelsesliv, hvor du konstant prøver at skabe orden af kaos. Kærlighed alene er ikke nok for dig – du føler altid trang til at retfærdiggøre dit liv og gøre det op i plusser og minusser. Din ambition handler ikke kun om penge og status men om at gøre dig klog på alting og bruge din nyfundne klogskab til noget praktisk, noget der gør verden bedre.

Dine personlige relationer fremhæves i dag under en blanding af positive og udfordrende aspekter. Månen i trigon med Jupiter bringer glæde og overflod og fremmer harmoniske interaktioner. Vær dog på vagt over for Solens kvinkunx Ascendant, som kan give anledning til misforståelser – afklar dine intentioner. Sårbarhed over for dine kære kan uddybe båndene. Tag dig tid til familie og nære venner, og udtryk din påskønnelse; de vil værdsætte dine betænksomme gestus.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Stjernetegn Jomfruen – Den lyse side af Jomfruen

Stjernetegn Jomfruen - Læs horoskop for en Jomfruen
Stjernetegn Jomfruen – Læs horoskop for en Jomfruen

Selv om dit stjernetegn lyder, som om du er snerpet eller jomfrunalsk, er det ikke tilfældet. Jomfruen står for formålets renhed. Du vil være til gavn, du vil bruge dine evner og det, du har lært, på praktisk vis til at gavne verden omkring dig.

Og det er ikke småting, du har at byde på. Du har en fabelagtig hukommelse og er en analytisk og klarttænkende og intelligent person. Du er fantastisk god til at zoome ind på selv den mindste fejl i en plan, og derfor kommer andre gerne til dig for at få råd, inden de handler.

Din logiske sans og intellektuelle skarphed står ikke tilbage for noget, og du er i stand til med det samme at skære igennem og komme til problemets kerne. Og så evner du at trevle det hele op og bygge det op igen, med fejlene rettet og rynkerne glattet ud, så planen eller situationen bliver perfekt – i dine øjne.

Din reserverede karakter betyder, at du foretrækker at være sammen med andre på tomandshånd. Det giver dig mulighed for at dele ud af din viden og dine holdninger. Og den person, du deler med, vil hurtigt finde ud af, at du kan være både vittig, belæst, charmerende og indsigtsfuld.

Penge er vigtige for dig, og du er god til at holde budgettet. Selv om du gerne vil have høj kvalitet, vil du aldrig komme til at betale for meget for det. Du holder dig langt fra selvforkælelse – du vil have værdi for pengene, og hvis ikke du kan få det, vil du hellere være fri.

Du er opmærksom på dit helbred og passer godt på dig selv – sørger for at spise dine vitaminer og går regelmæssigt til lægen. Men du kan godt have en tendens til at bekymre dig for meget over tingene og er derfor tilbøjelig til at lide af stress og nervøse lidelser.

Grundlæggende er du både godhjertet, hengiven og meget loyal over for dine nærmeste, så du kan være en rigtigt god partner eller ven. Du er utrættelig i dit forsøg på at hjælpe og støtte dem, du holder af. Du er helt sikkert den person, alle helst vil have som ven, når de er syge eller trænger til hjælp på anden måde!

Horoskop jomfruen – Den mørke side af Jomfruen

Du fokuserer så meget på kendsgerninger, at du helst ikke vil træffe en beslutning, før du er sikker på, hvordan det vil virke i praksis, og det kan godt forsinke tingene unødigt en gang imellem.

Din hang til at se detaljen betyder, at du sommetider overser det store perspektiv. På samme måde gør din urokkelige tro på logik og kendsgerninger, at du ofte mangler fantasi og derfor også inspiration. Dine kolleger og andre omgivelser synes måske, at du hænger dig for meget i etablerede processer og metoder.

Du kan ikke fordrage, når andre fremsætter vage ideer eller handler impulsivt eller emotionelt. Derfor er det din vigtigste opgave i livet at udvide din mentale horisont, at have mere tillid til andre og indse, at ikke alting er rationelt og baseret på fakta. Det ville gøre dig mindre negativ og gavne ikke bare dit udsyn men også den virkelighed, du skaber omkring dig.

Du er også personen, der kigger bagud og analyserer fortiden i stedet for at bevæge dig fremad i en ny retning. Og du har en tendens til at overkomplicere tingene, fordi du altid leder efter problemer og helst de komplekse af slagsen.

Af natur er du tør og reserveret. Det er svært for dig at slappe af og sludre, især med mennesker du ikke kender. Og din reserverede karakter rækker længere end det – faktisk er du også reserveret over for dig selv. Du har nemlig svært ved at erkende eller forstå dine dybere følelser. Du gentager bare hele tiden for dig selv (eller andre), at du har det fint, hvis tingene går dig imod, men du tør ikke rigtigt føle efter, hvordan du egentlig har det – endsige dele det med andre.

Du er konstant utilfreds med tingenes tilstand og vil altid prøve at bruge dine analytiske evner til at forbedre alt og alle omkring dig. Denne følsomhed over for det uperfekte kan godt gøre dig deprimeret, fordi du ser fejl og mangler overalt. Til gengæld er du rigtigt dårlig til at tage kritik fra andre. Det er sjældent, en Jomfru indrømmer at have taget fejl.