Løve Stjernetegn

Løve Stjernetegn (23. jul – 23. aug)

Løve Stjernetegn

Er du født i Løvens tegn? Så er du sandsynligvis en entusiastisk, kreativ og generøs person med nogen tendens til at være dogmatisk.

Løven er dyrenes konge, og du er også ubestridt kongen i dit eget kongerige, uanset om ”kongeriget” er et parforhold, en arbejdsplads eller hele din omgangskreds. Du oser af selvtillid og elsker, når projektørlyset rammer dig.

Du har hang til det dramatiske og er festens midtpunkt, hver gang. Charmerende, livlig, den fødte taler og entertainer – du er et naturligt centrum for andre opmærksomhed, og det passer dig særdeles godt.

Det er svært ikke at holde af dig og den kraft, du besidder – din udstråling og varme er uomtvistelig – også selv om du godt kan have en tendens til at være svulstig og lidt anmassende.

Overdådighed, livskraft og kreativitet – det er essensen af Løvens personlighed. Du er det evige barn, der lever i nuet og er uhæmmet i sin livsglæde og kærligheden til sine nære.

I dag får din karisma et boost fra Venus i dit tegn, hvilket gør dig mere attraktiv for dem omkring dig. Hvis du er single, vil en interessant person måske vække din interesse. For dem, der er i et forhold, kan en samtale fra hjerte til hjerte uddybe jeres bånd. Sørg for at lytte aktivt og anerkende din partners følelser. Familieforbindelser får også positiv energi i dag.


Få Lagt Dit Personlige Horoskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Den lyse side af Løven

Fordi du af natur er et sprudlende og ekspansivt menneske, vil du altid prøve at skabe din egen spænding, dit eget eventyr, hvis ikke livet automatisk byder på det. Du kan lide at leve stort og hader det kedsommelige og det ordinære. Det gør dig til et spændende og levende menneske at være sammen med – der sker altid noget i dit selskab!

Du er generøs, venlig og åbenhjertet, og af naturen har du tillid til andre mennesker. Du kan simpelthen ikke forestille dig, at andre ikke har gode intentioner. Selv om nogen sårer dig, tilgiver du nemt og bærer ikke nag.

Du er en fantastisk vært(inde), der ikke holder sig tilbage fra noget som helst for at imponere og glæde sine gæster. Dit offentlige image er endog meget vigtigt for dig – så meget, at du tilsidesætter alle økonomiske hensyn for at købe det bedste af det bedste, så du kan stråle i andres øjne. Luksus er noget, du i dine egne øjne har fortjent, og Løven har det mest overdådige pengeforbrug af alle stjernetegnene.

Løven styres af Solen, og du spreder både glæde og varme omkring dig. Faktisk minder du meget om Solen med din livsbekræftende, energiske, magnetiske personlighed, der stadigt og evigt brænder og spreder lys.

Du er også godt til at socialisere og arbejder helst i en gruppe, hvor du får masser af lejlighed til at vise dit naturlige ledertalent og din evne til at bevæge tingene fremad. Du er den, der giver ordrerne (og tager dem helst ikke), men du er så entusiastisk og munter, at andre ikke har noget imod at tage ordrer fra dig. Det bunder også i, at du selv arbejder hårdt og ikke beder andre om noget, som du ikke vil kræve af dig selv.

Du er dine venners ven og vil gøre hvad som helst, blot du bliver spurgt om hjælp på den rigtige måde (læs: smigrende). Netop fordi du altid går ud fra, at andre mener, hvad de siger, og har reelle hensigter med det, vil du aldrig tvivle på en, der giver dig komplimenter. Og du viser uhæmmet dine venner din kærlighed

Og modig som en løve, det er du. Du møder enhver udfordring med sindsro og beslutsomhed, og du holder dig ikke tilbage fra at indgå i en konfrontation, hvor det er nødvendigt. Du er ambitiøs, men ikke nådesløs. Alt, hvad du forlanger, er at være i rampelyset.

Den mørke side af Løven

Du kan lide at leve stort og hader kedsommeligheder og det almindelige. Det gør også, at du afskyr regler og rutiner, som gør dig fuldstændigt desperat af kedsomhed. Derfor kan du være svær at have med at gøre, særligt på arbejdspladsen.

Det samme gælder din lederpersonlighed. Løven vil helst gå foran og være den, der bestemmer. Du kan faktisk slet ikke forstå det, hvis ikke du (med det samme) får en lederstilling. Du mener, du er født til at lede andre, og du er godt hjulpet på vej af din fantastiske evne til at komme godt ud af det med de personer, der kan hjælpe dig til den ledende position.

Det kan godt virke på andre, som at du har rundsave på albuerne, og at du rager al opmærksomheden til dig (hvilket du til enhver tid vil prøve at gøre). Din ekstremt udadvendte, bombastiske væremåde kombineret med din evne til at optræde på slap line gør dig til en torn i øjet på andre til tider.

Hertil kommer, at du godt kan lide at fortælle andre, hvordan de skal leve deres liv, og at du forventer taknemmelighed og, ja, tilbedelse for din indsats, når du har hjulpet en ven eller kollega med noget. Allerhelst vil du gerne læne dig tilbage og nyde andres beundring – sole dig i æren, så at sige – på en lidt lad og ugidelig måde.

Din løvestolthed er din akilleshæl. Du har brug for andres tilbedelse, deres smiger, men fordi du er for stolt til at bede om deres billigelse, føler du dig ind imellem såret, hvis ikke andre giver dig den opmærksomhed og beundring, du mener at have krav på.