Gratis årshoroskop

Årshoroskoper - 2017

Løven

Det er et år, hvor du fortsætter med at arbejde på at overkomme kreative hæmninger, og, hvis du har børn, fortsætter med at opbygge en mere disciplineret struktur for dem. Forskellen på 2016 og 2017 er, at dine anstrengelser bliver belønnet og du afleder langt større nydelse, både fra kreative projekter og i forbindelse med børn. Nye horisonter åbnes for dig rent intellektuelt og gennem rejser, og det er et godt tidspunkt til uddannelse, at skrive, og generelt at få dit budskab ud, især på internettet eller internationalt.

Marts og april er måneder hvor der er fokus på rejser, især spontane rejser til eksotiske eller steder langt væk. Denne tid er også god til at opnå indsigt der åbner nye døre for din måde at opfatte tingene på. Måske er den mest signifikante tid den i den sidste del af august, når en solformørkelse på stjernekongen Regulus sker i dit tegn, som kan give dig en form for succes eller fremhævelse. Det er en harmonisk tid for dine relationer, dog ikke nødvendigvis for konventionelle relationer, da der er usædvanlige mennesker og steder inde i billedet.

2017 er tiden til at få større indsigt og til at lære, og du strækker dig langt og bredt for at søge viden, nye forbindelser og interessante emner at gå op i. Det er et kreativt og udadvendt år helt generel, og når det er omme, kommer der store ændringer på fokus i dit liv. Den viden du indsamler nu, vil i fremtiden påhæftes et spring i din karriere, og der vil komme langt større fokus på dit arbejde, dine kolleger og udskiftning af scenen, hvor du så kan koncentrere dig om den slags karriere der virkeligt inspirerer dig.

Vædderen

2017 er et år med stadig fremgang, med mange nye muligheder der dukker op på grund af flere relationer. Udsigterne for studier og rejser er ret favorable, og dette år er perfekt til at bygge bro fra fortiden til fremtiden. Februar og september er især dynamiske og elektriske måneder, hvor der er internationale rejser på dagsordnen, eller møder med folk som giver dig et helt nyt syn på livet. Du er villig til at tage en chance nu, og besluttet på at gøre tingene på din egen måde, uden restriktioner fra andre.

Professionelt er du stadig i en periode, hvor det at have at gøre med autoriteter eller magtfulde mennesker er imod dit behov for personlig frihed. Selvom dine relationer generelt er i fremgang, har du det med at møde folk med ekstreme meninger og ideologier, og dette mærkes især om sommeren, særligt i slutningen af juni. Enhver form for ekstremisme, også hvis det har forbindelse til det der er dig kært, bør undgås.

For den enlige Vædder er der en vigtig romantisk udvikling i februar og starten af marts. På dette tidspunkt kan der komme en person ind i dit liv, og selvom det ser ud til at I skal være sammen, kan der være en tøven i sidste øjeblik, og skulle dette ske, er det usandsynligt at der sker mere før til maj. Partnerskaber foretrækkes også i september og oktober, men det er nok nærmere professionelt, og på et tidspunkt hvor der er en del forvirring omkring hvad der faktisk skal gøres på jobbet. Den stærkeste periode for dig er i slutningen af året, hvor der sker vigtige forandringer rent professionelt. Det er en tid hvor du både kan have succes i karrieren og økonomisk gennem simpel viljestyrke.

Tyren

Den største del af 2017 kendetegnes ved et behov for at skabe større tryghed og stabilitet på to vigtige områder i dit liv: parforhold og arbejde. Der er en meget heldig udvikling på jobbet, med bedre relationer til en større kreds af kolleger, og nogle spændende indput fra forbindelser langvejs fra, eller måske internationale rejser i forbindelse med jobbet. Det ser ud til, at der opstår spændende muligheder først i marts, men dem er du måske nødt til at sætte på hold indtil senere på året.

Din tegnhersker, Venus, går retrograd den 3. marts, og indtil først i maj vil du sikkert opleve at du er tøvende omkring hvad du skal gøre, især når det handler om dine relationer. Det er som om du mærker at der er storme og hvirvelstrømme forude og har brug for at samle flere resurser. Måske er dit spørgsmål: bør du tage chancen med kærlighed, hvilket kunne være unødvendigt eller en dårlig ide? Mens marts og april er tiden hvor en partner spiller en stor rolle i dit liv, er det også en tid hvor denne kan være for afhængig. Situationen stabiliseres tidligt i juni, selvom oktober til december nok er den bedste tid for relationer til stærke personer med karakter. Du møder dybe og intelligente mennesker til den tid, og relationerne er intense, men betaler sig.

Udover den dejlige udvikling i dit arbejdsliv, sker det meste af vigtige processer i dit indre. Det er et dejligt år til psykologisk og åndelig udvikling og opdagelser, og det du lærer hjælper med at fjerne blokeringer, som kan have forhindret intimitet. Omkring december vil det indre pres aftage, og 2018 vil blive et år der bringer nye horisonter og en ændring af livsstil.

Tvillingerne

2017 er et meget positivt år for relationer af mange slags. Det er halespidsen af en tid, hvor du har været konfronteret med udfordringer i dine relationer, hvor du er nødt til at acceptere ansvar og indgå i seriøse forpligtelser. Det bliver en langt sjovere proces nu, og omstændighederne er perfekte til at opbygge et lykkeligt kærlighedsliv, især hvis der er børn involveret. Midten af februar og midten af Juni samt starten af oktober er alletiders tid til at nyde frugterne af et tilfredsstillende forhold.

Det er også en meget spændende tid i dit kreative liv, og det er perfekt til at lade sig involvere med grupper af mennesker, som tror på frihed til at vælge og humanitære værdier. Perioden fra slutningen af marts til først i maj er ekstraordinær i den henseende, og der vil være gentagen kontakt til folk, som virkelig er motiverede til virkelig at højne samvittigheden i samfundet. Du kan opbygge nogle vigtige relationer nu, som på en eller anden måde skaber bro mellem det gamle og det nye. Det er en sjælden tid med inspiration og en tid hvor rejser og nye ansigter sætter strøm til dine oplevelser.

På dette tidspunkt i dit liv er karriere idealer vigtige, og hvis du ikke arbejder med noget der virkelig inspirerer dig, kan det være svært at finde motivationen. August og september er måneder hvor du i den grad ønsker at få styr på din karriere, således at det passer til dit privatliv, men det er noget af en udfordring at skabe orden, på grund af en forstyrrende udvikling derhjemme. September er et godt tidspunkt til at foretage sig noget kreativt i familiemiljøet, og til at arbejde på praktiske planer, men karrierefaktorer kan gøre dette mere vanskeligt end du ønsker. Familiemedlemmer kan være besværlige i september, og det er en god ide at planlægge for det uforudsete.

Krebsen

I løbet af 2017 er der stadig stærk fokus på dit arbejdsliv, kolleger og den daglige rytme, som sørger for at dit liv har en sund balance. De faktorer som underminerede de resultater du forsøgte at opnå i 2016, især i forbindelse med kommunikation og administration, forsvinder fuldstændigt og i slutningen af året vil du faktisk opnå næsten alle de ting du har arbejdet så hårdt for. I hjemmet er der stabilitet og tilfredshed, men der stadig er en yderst spændende udvikling i din karriere, som kan betyde internationale rejser eller professionelle partnerskaber. Slutningen af august kan meget vel bringe en velfortjent økonomisk belønning på grund af innovation, nye medier, eller internationale projekter, og det er til til økonomisk vækst.

Fra et åndeligt eller filosofisk synspunkt, befinder du dig i en tid, hvor du søger efter mening, eller prøver at udtrykke subtile sandheder som du er særlig følsom overfor. I slutningen af februar er du i en meget speciel tid med hvor du på en måde bliver klogere, og der er en dynamisk udvikling i din karriere, hvor en vilje til at tage en chance giver succes. Der kan være en særlig rejse på dette tidspunkt, som på en måde forbinder mysterier fra fortiden med fremtiden...en slags karmisk frigivelse.

Helt hen i slutningen af 2017 er der vigtige forandringer som har indflydelse på dine relationer. For den enlige Krebs er det et godt tidspunkt til at indgå forpligtelser, og generelt vil du tilbringe mere tid på partnerskabs forpligtelser i de kommende år. Når dette år er omme, er der en vigtig overgangsperiode, med langt mindre fokus på din karriere og langt mere fokus på den rolle du spiller rent socialt.

Jomfruen

Generelt befinder du dig i en periode hvor tilfredshed i dine relationer kan være flygtige, måske fordi du søger efter en dybere mening med dit liv, og har behov for at være sammen med folk, hvis værdier er mere kreative eller åndelige end materialistiske. Dog kan dine drømme omkring en partner stadig lede dig på afveje, og den spæde start på 2017 kan være en tid, hvor den enlige Jomfru render ind i den forkerte type mennesker, som sluttelig kan føre til skuffelser. Det er også muligt at solformørkelsen sidst i februar, som falder i dit 7. hus (Huset for parforhold) kan give en større udvikling i dit kærlighedsliv, hvor illusioner og afhængighed spiller en rolle.

I 2017 er der overvejende fokus på din økonomi og dit hjemmeliv. Besværligheder der plagede i 2016 forsvinder helt, og nu begynder de gode resultater at komme. Det betyder at det er en god periode til investeringer i hjemmet, familie forpligtelser og et helt væld af af nye muligheder, fordi der er ændringer i økonomien. Der kan være særlige tider med overraskende held rent økonomisk, f.eks. midt i juni, og der kan også være nogle uforudsigelige begivenheder, især når det handler om dele økonomi, måske i slutningen af februar.

Du vil opdage at der er store forandringer i det der er vigtigt i dit liv omkring midten af oktober, og det er en god tid for relationer, rejser og uddannelse. Du kan slå kræfterne sammen med en partner nu, måske grave dybt i hemmelig viden, psykologi, og skjulte mysterier i verden. I slutningen af december kommer der også en vigtig overgang, med et nyt fokus på ansvar i forbindelse med børn, og dette varsler en lang periode, hvor målet er at overkomme dine kreative hæmninger.

Vægten

Hos Vægten handler alt om relationer og balance, og når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i det modsatte tegn, Vædderen, den 3. februar, kommer der en lang og kompliceret udvikling indenfor dette område i mange måneder. Venus i Vædderen er impulsiv - "Et fjols går ind, hvor ingen engle tør træde" - så det ser ud til, at du nu vil risikere en del for kærligheden, eller måske endda bringe dig selv i en kompromitterende situation, fordi du er gået for langt og for hurtigt.

Det der gør denne indflydelse så særlig i 2017, er at Venus bevæger sig retrograd, hvilket betyder at Venus vil forblive i Vædderen i fire måneder i stedet for én. Mars, som er Venus's naturlige partner, befinder sig også i Vædderen i februar og den første halvdel af marts, så scenen er sat for en stor romantisk begivenhed. Dog betyder Venus's retrograde gang den 4. marts, at Venus ikke bliver forbundet til Mars, hvilket kan betyde at den potentielle partner pludselig er nødt til at gå, før I virkelig kan være sammen. Måske er dette arbejdsrelateret; der vil sikkert være internationale rejser på dette tidspunkt. Sidst i maj og først i juni har kærligheden en mere harmonisk tid, og juni er generelt en tid hvor du er i en stærkere og mere sikker situation.

Faktisk er perioden op til oktober en dejlig tid for dig, og det er en særlig god tid for uddannelse og rejser. Du kan tage på større rejser i begyndelsen af 2017 og også i slutningen af september, og der er i det store hele er der en generel udvidelse af dine normale grænser gennem møder med ekstraordinære mennesker, og der er et voksende positivt syn på livet. Efter oktober er der en ændring af fokus; du har haft al den spænding du kunne holde til nu, og ønsker at tage det roligt og konsolidere. Omkring julen handler alt om dit hjemlige miljø og familieansvar og den private økonomi, som sikkert vil blive stærkere.

Skorpionen

De første 9 måneder af 2017 kendetegnes ved en fortsat tid, hvor du vedligeholder og plejer dit eget indre liv, arbejder på at konsolidere dine resurser, aktiver og private økonomi, og udvikler din kreativitet. Noget af den stress og de belastninger i forbindelse med kommunikation og job der har været aftager, men der vil nok være en vigtig udvikling fra februar og marts i forbindelse med kolleger. I denne periode kan der være romantiske gnister på jobbet, og det kan være en forstyrrende tid, især i slutningen af februar, hvor du har behov for frihed og plads, hvilket kan betyde en sceneforandring.

Den vigtigste astrologiske begivenhed i år sker først i oktober, hvor planeten for vækst, visdom og held - Jupiter - går ind i Skorpionen, hvor den forbliver et år. Dette giver styrke og der starter en tid hvor du søger viden og indsigt, samt et behov for at afdække skjulte sandheder og dette kan være meget dominerende. Det er en fantastisk tid for din personlige kreativitet, og enhver interesse for musik, film, kunst osv. vil sandsynligvis vokse og udvides.

Slutningen af 2017 er en magisk tid, hvor der er en stor stigning i din kraft og magnetisme. Du slutter året med stor viljestyrke og optimisme, så du kan dårligt undgå at få succes. På dette tidspunkt vil din økonomi være succesfuldt konsolideret og materiel vækst kommer med ny stabilitet, som er et fundament du kan bygge videre på. Slutningen af året bringer opmærksomhed på nye udfordringer, som er i direkte forbindelse til dine uddannelses- og kommunikationsevner. Du vil være klar til at velkomme uddannelsesprojekter, som helt og fuldt vil optage dig de næste to til tre år, og dette er tiden til at indgå i langsigtede forpligtelser for mental udvikling.

Skytten

Oppositionen mellem Jupiter og Uranus i starten af 2017, betyder at du starter det nye år med et brag, måske på grund af en spændende og eksotisk rejse, eller på grund af de fantastiske mennesker der er dine venner i denne periode. Denne tone af spænding er også udtalt i slutningen af februar, hvor du kan forvente et rigtigt eventyr, og også i slutningen af september, hvilket giver en kulmination af en virkelig stimulerende tid, hvor du virkelig og med succes udvider din sociale rækkevidde, får højere status, og har fuldstændig tro på dine evner og muligheder. En rolle som enten rådgiver eller leder er på dagsordnen, da folk vil være meget lydhøre overfor dine meninger og overbevisninger. Du er klar til at gøre gamle ting på en ny måde og til at bygge bro fra det utraditionelle til det traditionelle.

Efter denne periode med socialt engagement har du brug for at trække dig tilbage og bedømme fremgangen, og det sker i oktober, hvor din tegnhersker, Jupiter, bevæger sig ind i Skorpionen, varslende en tid med nærmest indadvendthed, hvilket vil vare i omkring et år. Andre værdier bliver mere vigtige på det tidspunkt, og dette kan inkludere åndelige emner, psykologisk udforskning, og måske en indre selvudvikling gennem meditation og lignende interesser. Oktober er tiden hvor du mødes med udvalgte venner eller en partner på et øde sted, hvor drømme og ideer kan deles i fred og ro.

Sent i december vil Saturn, som på det tidspunkt har befundet sig i dit tegn i to og et halvt år, bevæge sig ind i Stenbukken, og du vil være i stand til at se tilbage på denne tid, som en tid hvor du overvandt mange frustrationer og fik meget mere selvtillid, både omkring dig selv og dine evner. 2018 kommer med en tid, hvor du vil ønske at anvende denne selvtillid og visioner og konsolidere dit materielle liv.

Stenbukken

Der er succes at spore i de første 9 måneder af 2017, vækst og udvidelser i din karriere og en spændende udvikling i hjemmet og i familielivet. De mennesker du arbejder for i denne periode motiveres af enighed og kompromisser, og selv om du måske ville foretrække en lidt hårdere tilgang, ønsker ledelsen at arbejde tæt sammen med dig, for at kunne trække på dine råd og erfaring. Din tegnhersker, Saturn, befinder sig stadig i Skytten og i dit 12. hus, så du er ikke klar til at påtage dig yderligere ansvar eller en tungere rolle, og du har det med at sætte andre først og holde dig selv i baggrunden. Det der er godt ved dette år, sammenlignet med sidste år er, at du føler dig langt mere sikker og med færre problemer.

Der er nogle forandringer i dit professionelle liv efter oktober, og på det tidspunkt er der måske nogen der har brug for, at du bliver mere involveret i sociale forpligtelser. Op til oktober kan der være internationale rejser eller forretningskontakter, som mener at du er nødt til at være mobil og klar til at forlade familien for en tid, men efter oktober kommer der langt mere stabilitet.

De helt store forandringer sker i december, når din tegnhersker, Saturn, bevæger sind i Stenbukken. Dette sker kun en gang hvert 30. år, så det er store ting, og det vidner om en tid i dit liv, hvor du måske har følt, at uanset hvad du gjorde og hvor hårdt du prøvede, ville det bare ikke virke. Med Saturn i dit tegn indtil slutningen af 2020, går du en periode i møde, hvor du endelig føler at du ved hvad du vil for dig selv og fremtiden, og er klar til at plante frø som vil føre til stærk vækst og en langt stærkere følelse af en personlig mission.

Vandmanden

Mens det meste af 2016 var kendetegnet ved frustrationer og administrativt bøvl, bliver 2017 en helt anden slags år, med positive tendenser fra slutningen af 2016 og forsættende et godt stykke ind i oktober. Året starter med masser af spænding, måske på grund af rejser eller andre internationale perspektiver. Sidst i februar og først i marts er også en tid med høje spændinger og begejstring, med stor sandsynlighed for rejser til eksotiske steder. Folk besøger måske også dig, og helt generelt er der en masse flyttet frem og tilbage, en masse kørsel og lokale eller internationale rejser.

Denne tendens fortsætter indtil slutningen af september, hvor tingene falder til ro. Den viden og indsigt du har fået vil i oktober være et aktiv, som du kan bruge i din karriere. Fra oktober og frem vil der sikkert komme et professionelt boost, som giver dig mere magt og indflydelse og kan også betyder at du kommer ind i et høj-spændt miljø med karismatiske ledere og højere indsatser, rent psykologisk.

2017 er et år med styrke, når du finder dine fødder i samfundet, og langsomt men sikker opnår en indflydelsesrig position, både intellektuelt og socialt. Som Vandmand har du kapaciteten til at bygge bro fra gamle traditioner til nye, og dette er det perfekte år her til. Du kan anvende banebrydende viden til at ændre samfundet. I slutningen af året, kommer der helt nye udfordringer i din retning. Der begynder en periode hvor du vil trives i en situation som er isoleret eller udelukket fra samfundet på en eller anden måde, og i de følgende år vil du opnå dyb psykologisk og åndelig indsigt, måske ved at hjælpe folk som lever i udkanten af samfundet på en eller anden måde.

Fisken

Når den første dag i 2017 gryr, er dine drømme så stærke som nogensinde. Der er et behov for at lade dig involvere socialt og for at gøre en forskel, og på en positiv måde at tage kampen op med magtspil som har indflydelse på sociale relationer. Følelsesmæssigt kan det se ud som om du befinder dig i en karrusel, og denne intense følelsesmæssige atmosfære kan fortsætte i de næste 9 måneder, der topper i slutningen af februar og først i marts, og i slutningen af september. Disse perioder er gode til at få psykologisk indsigt, men både psykologisk og materiel, har de det med at være både ustabile og følelsesmæssigt udmattende.

Der er dog store ændringer i oktober, og det kan se ud som om du nu kommer ud af et oprørt hav og ind i en positiv og udadvendt periode, som i de efterfølgende 12 måneder vil åbne ny horisonter rent åndeligt, kreativt og gennem rejser. Det er også en tid hvor du måske ønsker at genoptage nogle studier eller udvikle latente intellektuelle interesser, især i forbindelse med research og alt hvad der handler om at grave hemmeligheder op. Midten af oktober er fantastik til relationer, især i et intellektuelt eller kulturelt miljø.

Professionelt er det et særlig god år, hvor du bliver enig med folk i ledelsen, som virkelig har brug for dine input, og sluttelig også viser deres anerkendelse for det som du har at give. Folk med magt trækker på din dømmekraft, indflydelse og resurser, for gensidig gavn for alle, og det vil resultere i en stærk vækst i karrieren og succes. I slutningen af 2017 vil du være i stand til at se på de opnåede resultater, og fokus ændres mere i dit sociale liv og dine forpligtelser i samfundet.

Dit årshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags, uge og månedshoroskop.

Årshoroskoperne opdateres i øvrigt hvert år ved nytår.

 

Hvad er et årshoroskop?

I årshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om hvilke større påvirkninger fra planeterne der er på spil hen over det kommende år. Det er en generel beskrivelse, men den kan alligevel give dig et godt bud på hvad det er for temaer der skal arbejdes med i løbet af året.

 

Hvordan kan årshoroskopet bruges?

Et årshoroskop giver dig en beskrivelse af årets gang, og hvordan forskellige perioder vil tegne sig for dig.

Der kan være perioder med modgang, hvor du skal arbejde på at løse en problemstilling omkring f.eks. dit parforhold, din karriere eller din økonomi, og du kan også læse om, hvornår det er, at du har medvind inden for et særligt livsområde, således at du har mulighed for at udnytte den bedst muligt.

I og med at hvert stjernetegn rummer 1/12 af befolkningen, vil der være tale om en generel beskrivelse. Og alligevel kan den vise sig at være nyttig. Med årshoroskopet får du nemlig konkrete tidsmæssige angivelser af de livsområder der er aktive, således at du kan vide, hvornår det er, at du kan forvente at skulle arbejde med en særlig problemstilling, og hvornår du kan forvente at vinden vender og fokus skifter over til noget andet.

Det er ikke meningen, at livet skal planlægges ud fra horoskopet, men derimod at horoskopet kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker. Dermed har du en langt bedre mulighed for at arbejde konstruktivt og målrettet med dit eget liv.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og månedshoroskoper, og du kan også – blandt de øvrige personlige horoskoper – vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her, astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år.

Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Læs mere om vores forskellige horoskoper, eller kig forbi vores shop og se hvad vi tilbyder.

Horoskoper.net ønsker dig god fornøjelse med dine horoskoper.

Gratis årshoroskop
5 (100%) 14 Stemmer