Gratis årshoroskop

Årshoroskoper - 2020

Vædderen

2020 begynder på en optimistisk måde, og du kan nemt visualisere et billede af hvordan du gerne vil have at alting skal blive. Du skal nok nå dit mål, men det bliver hårdere end du først havde forestillet dig. Det er delvist fordi der er mange udfordringer rent professionelt og i relationen til autoriteter, som har indflydelse på dit liv, forældre, eller på arbejdet eller i samfundet generelt. Midt i februar og indtil slutningen af marts bliver det mere tydeligt, hvilke krav der egentlig stilles til dig. Det er en tid hvor det er nødvendigt at investere al din energi i at opnå de mål, du har sat for dig selv. Vigtige begivenheder finder sted i magtens korridorer sammen med indflydelsesrige mennesker, som dikterer hvordan tingene skal være. Du har brug for at have et klart syn på, hvad du vil opnå og du må tænke på aldrig at give op, og bare kæmpe. Med andre ord det er ikke nu du skal gå på kompromis, det er derimod et tidspunkt, hvor du kan realisere dine ambitioner. Du bliver belønnet når det gælder økonomi og status. Du har masser af fremdrift og overskud i den første del af 2020, og når din planet Mars kommer ind i Vædderens tegn i slutningen af juli, får du et glimt af et mål, som du ønsker at realisere. Det er forbundet med en form for lederrolle og en indflydelsesrig ny alliance der samtidigt skabes, hvis ikke i år, så højst sandsynligt til næste år. Det som gør 2020 så ekstraordinært for dig er Mars retrograde bevægelse, som tre gange støder sammen med den sjældne Jupiter-Saturn-Pluto konjunktion, en astronomisk begivenhed der ikke har fundet sted i hundredevis af år. Du registrerer dette i august måned, hvor de første sammenstød med en autoritetsfigur opstår.

Tyren

Dit tegn Tyren er berømt for at være nede på jorden og realistisk indstillet, men slutningen af januar 2020 er faktisk en tid hvor drømme og idealer har prioritet. Nu hvor planeten for forandring og eksperimenterende processer, Uranus, er i dit tegn i adskillige år forude, så er du mere villig end tidligere til at foretage store forandringer i dit liv, også selv om du risikerer økonomisk usikkerhed. Men der er også en slags naivitet til stede i denne periode, og i slutningen af januar kan der være risiko for at du mister fodfæstet, specielt når det gælder sociale eller nære relationer. Du må passe godt på i denne periode. Der er også fokus på vigtigheden af, at du træffer de rigtige beslutninger i 2020, og de involverer samtidigt dine overbevisninger og værdier. Det kan være forbundet med sager om moral, juridiske anliggender, højere studier, og yderligere uddannelse, eller andre aktiviteter, der er designet til at udvide din horisont intellektuelt eller gennem rejser. En del af denne proces er at være enig eller uenig med mennesker, som har andre meninger end dig. I februar er det sandsynligt at du er mere defensiv, specielt når det gælder uenighed med din partner. Marts måned fungerer rigtig godt for dig, eftersom dine egne synspunkter og beslutninger bliver accepterede - også hos din partner. April bringer forandringer i dit professionelle liv, og nye evner eller træning er aktuelle, og det bringer et behov for at påtage dig mere autoritet, eller forholde dig til nye former for autoritet forbundet med grupper eller måske internationale organisationer. Du får en forsmag på dette tidligt på sommeren, men tingene bliver ikke fuldt ud etablerede indtil sidst på året. I slutningen af december 2020, vil alt have forandret sig professionelt og du tager fat på en periode med højdepunkter, som kan vare 7-12 år, og måske endda helt op til 20 år ind i fremtiden. Den sidste del af 2020 er udfordrende for din partner, som kunne kæmpe med et kommunikationsanliggende, som skaber et psykologisk pres. Partnere er måske ikke i stand til at give så meget tryghed i den periode og du må derfor være den som skaber den.

Tvillingen

2020 begynder med en konjunktion mellem din planet Merkur som er sammen med Jupiter, og det peger på at der er vigtige relationer under udvikling i begyndelsen af året. Disse nye omstændigheder kendetegner nogle af de vigtigste partnerskaber eller relationer i dit liv. Dette kunne være på det økonomiske område, og det er et fremragende tidspunkt for få dine investeringer tilbage og for at skrive under på kontrakter, ligesom det er godt for dybere forpligtigelser i dit privatliv. Din partnerskabs situation har forandret sig siden sidste år, og i slutningen af dette år, vil den forandre sig endnu mere. Det mest udfordrende tidspunkt for dig er i februar og marts, hvor der er omstændigheder i din karriere, som kan skabe forvirring omkring hvor du er på vej hen. Det som er vigtigt for dig er at udtrykke dine idealer og lytte til de følelser af utilfredshed, sådan at du kan definere dine mål og arbejde med din fantasi. Hvis du holder dig til din vision af hvordan du gerne vil have at tingene skal være, så finder du måske støtte fra din forestillingsevne. Hvis du holder dig til dine visioner så får du måske opbakning fra nogle meget indflydelsesrige personer. Selvom Tvillinger er kendte for at være rationelle, så er 2020 faktisk et år, hvor følelser og instinkter spiller en stor rolle. Disse følelser er undertiden forbundet med arbejde, økonomi, og karriere, og de drømme du har om at opnå kreativ tilfredsstillelse, der samtidigt gerne må være indbringende. Der kan være fokus på forhold vedrørende banker, skat, fagforeninger og lignende, og du må skære ned på evt. gæld og leve op til dine forpligtigelser. I slutningen af året sker der en ændring af det pres du er under, både for dig og din partner. Optimistiske omstændigheder opstår og de åbner op for nye horisonter vedrørende studier og rejser, samtidigt med at en udadvendt periode begynder hvor du tænker mere på fremtiden end på fortiden.

Krebsen

I nogen tid har der været fokus på relationer og ansvar for andre, som har skabt et betydeligt pres, og det kan ende med at føre til mange kompromiser. Det er endnu mere situationen i 2020, selvom det også kan have en rigtig god effekt, specielt hvad angår karriere partnerskaber og forretningskontrakter. Året begynder på en meget positiv måde i denne forstand, men der er fokus på kompromis, tilpasning og det at acceptere et ansvar. Når du har med andre mennesker at gøre, at det vigtigt at skelne mellem venner og fjender. Du er nødt til at vide hvad modstanden er, og hvor magtfulde dine modstandere er. Når du er bevæbnet med viden kan du håndtere dine modstandere, og forudsige krav eller problemer før de bliver tunge. Det gælder også i parforhold – vær sikker på at du både tilpasser dig og udvikler dig. Der er i særdeleshed en periode midt i marts og fremover, hvor der kan være nogle seriøse ideologiske konflikter. Du er i en stærkere position på dette tidspunkt, og du kan insistere på at træffe dine egne valg, specielt når det gælder professionelle anliggender, men hold dig borte fra konfrontationer, fordi andre mennesker kan være urimelige. Hvis du bliver involveret i argumenter over principper, så husk den gyldne regel: meninger er forskellige, og det er ret normalt, og der er ingen grund til at man skal lave om på sig selv. Selvom de sidste par måneder af året er karakteriseret af komplekse kampe i dit professionelle liv og engagement med magtfulde mennesker, så bliver situationen mindre intens og du fokuserer langsomt på at skabe forandringer i din hverdag på arbejdet og derhjemme til at foregå mere smidigt. Ved juletid er der et sæt af nye omstændigheder, som er særdeles fordelagtige for partnere, som betyder mindre pres på dig. Internationale forbindelser begynder måske at give et større overskud.

Løven

I denne periode af dit liv, er der fokus på praktiske anliggender. Det involverer hvordan du bedst kan arranger dit arbejdsliv og kultivere nogle sunde hverdagsrutiner under en presset situation. Ligesom hvordan du kan få det meste ud af professionelle muligheder hvor du har råd til mere frihed og selvrealisering. 2020 begynder med en del fokus på kollegaer og arbejdsrelationer, hvor dit liv pludselig bliver travlt, fordi nye kollegaer dukker op og aftaler bliver indgået. På samme tid er du i færd med at lære nye færdigheder. Over alt andet, så er du nødt til at følge regler og retningslinjer, som bliver håndhævet af autoriteter, som ikke er forberedte på at gå på kompromis. Den kloge Løve tilpasser sig og undgår konfrontationer, selv under ekstreme forhold. Den mest udfordrende periode er sidst i marts og tidligt i april, hvor du måske møder en kollega eller nogen i dit arbejdsmiljø, som er ret ekstreme. Hvis du har retten på din side, så er det ok at kæmpe for det, men det nytter ikke at udmatte dig selv ved at kæmpe med urimelige personer; tag hellere på ferie i stedet for. Denne periode er faktisk en større overgangsperiode for dig, fordi Saturn bevæger sig ind i dit modsatte tegn Vandbæreren den 22. marts, og det er begyndelsen på en større udvikling i dine relationer. Mens der er kampe om principper, specielt i de første måneder af 2020, er der en følelse af at en æra er ved at slutte. Ved juletid opstår der nye omstændigheder. Det er en tid, hvor du kigger ud mod verden snarere end at fokusere på snævre interesser som arbejde og familie. Det er en tid hvor nye grupper, nye venner og for den Løve som er single, nye relationer begynder, som ser ud til at have en lang fremtid foran sig. Det kan føre dig ind i nye sociale og kulturelle miljøer, specielt hen mod slutningen af 2021, hvor livet begynder at være ret spændende.

Jomfruen

Januar 2020 begynder på en meget positiv måde, og de møder der finder sted ved Nytår kan for den Jomfru som er single, vise sig at blive mere vedvarende. Begyndelsen af januar er en tid hvor der er mere fokus på dig, og du bliver udfordret til at overvinde skyhed og manglende selvtillid, i stedet har du mulighed for at vise hvor kraftfuld og karismatisk du kan være. Hele spørgsmålet om kreativitet og stolthed i forbindelse med dine resultater er helt centrale for dig i år, og der er fokus på at overvinde tilbageholdenheden ved at promovere dig selv. Du kunne f. eks blive involveret i et team med meget dominerende spillere og med en autokratisk lederstil. I stedet for at lade dig overvælde af disse personer, så indser du der er brug for dig, i forhold til at smidiggøre processerne og få tingene til at ske. På samme måde, hvis du har børn, kan der være nogle specifikke omstændigheder i forbindelse med dem. Omfavn disse udfordringer og forstå at den adfærd der ser urimelig ud, måske handler om at du skaber struktur og rammer. Eller i kærlighed hvis der er romantik på dagsordenen, og der er enhver indikation på at der vil ske, så må du forstå det pres, som nogen er under og tilbyde din hjælp. Men hvis du er tiltrukket af nogen som er alt for dominerende, i midt marts f. eks, så er tiden måske inde til at droppe det. Der er en epoke for partnere, som har specielle udfordringer, og det er mest fordi en potential partner er så dårlig til at forpligte sig, eller forklare hvad de ønsker. Denne periode fra februar til marts kan være forvirrende i denne henseende. Det kunne være fordi at dette år er en krise for partnere, specielt i forbindelse med deres sociale relationer. Du kan forvente at gamle venskaber måske slippes, fordi de har udlevet deres levetid eller relevans. I slutningen af 2020 skifter situationen for dig og for en partner. En ny og positiv periode begynder, specielt på arbejdet, som kan føre til at have en vedvarende effekt på den måde du organiserer dit daglige liv på.

Vægten

Det har været en udfordring at etablere det rette fundament og struktur i dit liv på det sidste, og det vil fortsætte helt ind i 2020, indtil slutningen af året, hvor der er en positiv resolution af mange af de udfordringer, du har oplevet. Allerede i januar er der fokus på nogle familieanliggender, som kræver diskussion og organisering. Det kan gå fra at være en ret positiv udvikling f. eks i forbindelse med investeringer derhjemme eller forbedringer, til ret vanskelige ting, som professionelle forandringer for en partner. En nøgleperiode er tidligt i marts, og mens det måske kan være en tid med omvæltninger derhjemme eller rent professionelt for en partner, så er du i en position hvor du kan give en masse støtte. Folk har stærke meninger på dette tidspunkt, måske fordi de føler at de ikke har et valg. De er ikke indstillede på at gå på kompromis, men de er villige til at tage en kamp op. En støttende holdning fra din side hjælper måske nogen gennem en krise for at realisere et større resultat.Tiden fra maj til juni 2020 kommer til at blive en vigtig periode for dig, fordi din tegnhersker Venus bevæger sig retrograd. Det er karakteriseret af skuffelse eller en misforståelse som forvirrer dig i forhold til din fremtidige retning. Alt i mens det kan være en positiv periode for en romantisk udvikling eller for forhold til børn, er der noget som udmatter dig eller fører dig på afveje. Det gælder om ikke at være naiv nu, hverken i arbejdssammenhæng eller i kærlighedsrelationer. På samme måde så er drømmejobbet ikke dit, før du dukker op på arbejdspladsen og beslutter dig for at du kan lide det.Julen ser ud til at bringe forandringer. Spørgsmål i familien er løst, og der er en større udvikling romantisk og kreativt, og det er også en vigtig og positiv nye periode for børn. Du kan forvente at en meget udadvendt periode med voksende selvtillid begynder.

Skorpionen

Du tager fat på det nye år ved at føle dig i kontrol over din situation og endnu bedre ved at være din egen mester. At være sød og hyggelig hører ikke til dine højeste prioriteter, og du driver dig selv ret hårdt; bare sig det som det er, det skaber respekt omkring dig for din autenticitet. I løbet af januar er du ret optimistisk men der kan være fare for at komme til at fejlbedømme en situation både romantisk og økonomisk. Kærlighed og tiltrækning er ligesom en Hollywood film, der er en masse glitter, men kun på skærmen. Lad dig ikke narre. Der er i 2020 fokus på de udfordringer der opstår i forbindelse med uddannelse og kommunikation. En større udfordring finder sted i år, som påvirker de nære relationer til søskende, naboer eller medstuderende og der er en del pres på dig. Det er stærkest i marts, hvor der er bud efter en overmenneskelig indsats, måske i forbindelse med en eksamen. Din viljestyrke vil få dig igennem. Fra juli til september går du gennem en række udfordringer som dominerer dit daglige liv. Det er stadig forbundet med forhold vedrørende kommunikation, og det er som om, at du kæmper din vej gennem et minefelt, måske forbundet med kollegaer, eller lærere som er ufleksible. Der er tilbageslag og der er også succes, og nøglen til at forstå det handler om at du engagerer dig 100% i processen. 2020 er en overgangsperiode på hjemmefronten. Allerede i begyndelsen af april er der en vigtig udfordring som finder sted. Det kunne betyde en flytning eller planer om en, eller nogen flytter ind i dit hjem. Det er en forandring som er lidt vanskelig at vænne sig til. Men når julen kommer, så begynder forandringerne på hjemmefronten at dæmre. En ny æra påvirker dit arbejde og din familie.

Skytten

Fordi Jupiter er forbundet med dit tegn, og den tager 12 år at gå omkring Solen, så bevæger din sig fra tegn til tegn hvert år. Et skift finder sted i december 2019 når Jupiter bevæger sig ind i Stenbukken, hvor den vil være i det meste af 2020. Det har alt at gøre med at opbygge dine ressourcer og arbejde på økonomisk sikkerhed, at få højere status og skabe konkrete snarere end teoretiske resultater. Januar begynder på en intens vis, og det er et fremragende tidspunkt for økonomiske aftaler og professionelle relationer. Du har mulighed for at trække på en ny udvikling på arbejdet, og praktiske opfindelser såvel som internationale forbindelser kan bidrage til økonomisk vækst. Februar til marts er en mere udfordrende tid, specielt når det angår familie relationer, og der er bud efter dig, når det handler om at bakke en partner, en kollega, eller et familiemedlem op, som faktisk er i krise. Du har overskuddet til at gøre det, men pas på din generøsitet.I løbet af marts specielt i de sidste ti dage af måneden, bliver livet mere krævende og du mobiliserer al din energi til at opnå et bestemt mål, og det føles som om at ti vilde heste trækker af sted med dig af fuld kraft. Du ønsker måske at foretage en kalkuleret indsats, investere, eller kræve en højere løn. På det mere personlige plan, er det en tid hvor du måske ønsker at træne eller arbejde på din krop, og du har helt sikkert viljestyrken.Ved juletid er din økonomi stærk, og Jupiter bevæger sig fra Stenbukken til Vandbæreren, hvor den også møder Saturn i det som er et 20 årigt fænomen. Det repræsenterer en stor forandring for dig i forbindelse med din appetit på at lære og udvikle dig. I 2021 ønsker du måske at tage fat på vigtige nye studier, at rejse internationalt, eller arbejde i en international organisation, eller måske lege mere og arbejde mindre. Frihed er nøgleordet og det at være en del af en gruppe kan virkelig inspirere dig til det, som det handler om.

Stenbukken

2020 bliver et stort år for dig eftersom planeterne Jupiter, Saturn og Pluto danner en konjunktion i dit tegn og det er noget, som kun sker meget sjældent. Året begynder godt, og det er et perfekt tidspunkt for partnerskaber med kollegaer og en mentor. Alle er motiverede af at arbejde sammen med dig, og du holder godt fast i dem, fordi du er fokuseret på at realisere dit personlige mål. Fordi din tegnhersker Saturn møder Pluto den 12. januar, hvilket er noget der kun sker hvert 36 år, bliver det en periode hvor du træffer nogle beslutninger. Denne planetcyklus er forbundet med at give slip på nogle gamle systemer og erstatte dem med nogle nye. For dig er det et spørgsmål om livsstil og du overvejer hvilke forandringer du har brug for at kunne udvikle dig. Det er lidt ligesom slangen der skifter ham eller sommerfuglen der kommer ud af sin puppe. Din fokus på at skabe forandringer fortsætter gennem det meste af året. Den er mest intens i marts, og livet bringer møder med mennesker, der har meninger også I forhold til dit liv. Uanset hvad du beslutter, så vil du være ligesom et lokomotiv, fordi der er intet der kan standse dig. Det er helt sikkert tilladt for dig at være stærk og kraftfuld i din intention om at forfølge dine livsmål på dette tidspunkt, men vær sikker på at din kommunikation er tydelig i forhold til det du ønsker at gøre. Den 22. marts bevæger Saturn sig ind i Vandbæreren, og det er tidspunkt hvor du kan få smag for hvor du gerne vil hen. Først så prøver du situationen af. Du forbereder dig på at foretage forandringer, som vil påvirke din økonomiske tryghed og måske skabe en kulturel forbindelse, som du aldrig tidligere troede var mulig. Ved juletid begynder dine livsstilforandringer virkelig at tage fat. Du kan slippe din krise tankegang, og du kan fokusere på at bygge noget nyt op. 2021 vil blive en tid med frihed og plads til at foretage nogle eksperimenter i dit liv, og du giver samtidigt slip på eksisterende normer, fordi du er i færd med at bygge noget helt nyt op.

Vandmanden

Du går lige nu igennem en længerevarende periode, hvor du på en måde føler dig lidt isoleret, ligesom du måske også tænker en del over fortiden, og overvejer hvornår du oplever mere succes, eller hvornår din drømme for fremtiden bliver realiserede. Der er opmuntrende tegn hen mod slutningen af 2019 og det fører til en sikker fornemmelse af at ja; du kommer til at få hvad du gerne vil have i 2020.Der er stadig mange dæmoner at kæmpe med, men til sidst resulterer det i en dramatisk frigørelse. Imens har du måske fokus på at udvikle dine spirituelle sider, din indre resiliens, og din evne til at rense spøgelserne fra fortiden bort. Det ville være rart at føle at din økonomi var mere sikker, men lige nu er det et faktum i livet, at du klarer dig igennem. Det er din holdning og din tro på dig selv, som det handler om nu. Den 1. april er en nøgledato, fordi det er et tidspunkt hvor du endelig ser resultatet af det, som du har arbejdet på gennem de sidste to år. En top professionel forbindelse og fælles interesser tilbyder dig noget og det kan ende med at føre dig i en helt ny retning. Du indser, at det formentlig vil skabe lidt uro på hjemmefronten i et års tid, men du er fast besluttet på at opnå et bestemt mål, og det føles som om, at du virkelig har godt greb om tingene. I løbet af den sidste halvdel af året, vil du indse at du ikke helt har rystet de gamle spøgelser bort endnu, og det ser ud til, at du bliver trukket ind i en gammel rolle. Der er nogen kontrovers på dette tidspunkt, og det er muligt at en leder forsøger at tvinge dig til at gøre ting, som du ikke har lyst til at gøre. Lad ikke autokrater styre showet. Ved juletid falder alle brikkerne på plads. En ny æra begynder for dig. Du bliver en af de store spillere. Det er hvad du har ventet på.

Fisken

Som Fisk identificerer du naturligt det højere formal med tingene på den ene eller den anden måde. Uanset om det er miljøet eller social retfærdighed, politisk idealisme eller kreativitet, så stræber du efter at få erfaringer, som vil gøre livet meningsfuldt og værd at leve. Det er hvad 2020 handler om. Du kaster dig ud i sociale engagementer, og du er villig til at tage langt mere ansvar end tidligere. Din motivation er at slå dig sammen med etablerede grupper i samfundet, dem som har indflydelse og magt. Måske er det noget du lærte sidste år, hvor dine idealer var stærke, mens dine muligheder for at realisere dem var begrænsede. Januar er et tidspunkt hvor du stræber efter at kombinere idealer med praktiske overvejelser. Burde du føre din egen dagsorden ud i livet, eller gælder det hellere om at være kærlig og venlig? Det er et vanskeligt tidspunkt at navigere i professionelle relationer, fordi du har sat dig et mål som det tager tid eller som er vanskeligt at realisere. Februar og marts fortsætter på samme måde, og det er et tidspunkt hvor partnere er meget aktive, og samtidigt afhængige af dig, og de kan have en tendens til at fejlbedømme tingene. Tag ikke imod gode råd fra partnere på dette tidspunkt, men du kan dog give gode råd til dem. Efter midt marts bliver situationen ret intens i forbindelse med venner og grupper, ligesom de forbindelser du er en del af. Det ser ud til at nogle mennesker kan være lidt barske. Det kan måske handle om at være fanatisk i forhold til overbevisninger, og du bliver måske trukket ind i en ideologisk diskussion på en måde. Du tager en position med ansvar, men det kan være at du kommer til at overdrive det, så det gælder om at kunne bakke ud hvis du kan. Hvis du er midt i et kontrovers i forbindelse med noget som er betydningsfuldt for andre, så tag en pause før du træffer beslutninger der ikke kan ændres. Slutningen af året byder på nogle bemærkelsesværdige forandringer. Du trækker dig ud af nogle kontroversielle aspekter af gruppe projekter, og de økonomiske konsekvenser der følger efter, og du finder fred ved at vende blikket indad. Noget fantastisk kan begynde, når du slutter dig til en gruppe som har et spirituelt mål.

Dit årshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dagens horoskop, ugehoroskopet og månedshoroskop.

Årshoroskoperne opdateres i øvrigt hvert år ved nytår.

 

Hvad er et årshoroskop?

I årshoroskopet for dit stjernetegn kan du læse om hvilke større påvirkninger fra planeterne der er på spil hen over det kommende år. Det er en generel beskrivelse, men den kan alligevel give dig et godt bud på hvad det er for temaer der skal arbejdes med i løbet af året.

 

Hvordan kan årshoroskopet bruges?

Et årshoroskop giver dig en beskrivelse af årets gang, og hvordan forskellige perioder vil tegne sig for dig.

Der kan være perioder med modgang, hvor du skal arbejde på at løse en problemstilling omkring f.eks. dit parforhold, din karriere eller din økonomi, og du kan også læse om, hvornår det er, at du har medvind inden for et særligt livsområde, således at du har mulighed for at udnytte den bedst muligt.

I og med at hvert stjernetegn rummer 1/12 af befolkningen, vil der være tale om en generel beskrivelse. Og alligevel kan den vise sig at være nyttig. Med årshoroskopet får du nemlig konkrete tidsmæssige angivelser af de livsområder der er aktive, således at du kan vide, hvornår det er, at du kan forvente at skulle arbejde med en særlig problemstilling, og hvornår du kan forvente at vinden vender og fokus skifter over til noget andet.

Det er ikke meningen, at livet skal planlægges ud fra horoskopet, men derimod at horoskopet kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker. Dermed har du en langt bedre mulighed for at arbejde konstruktivt og målrettet med dit eget liv.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, uge- og månedshoroskoper, og du kan også – blandt de øvrige personlige horoskoper – vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her, astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år.

Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Læs mere om vores forskellige horoskoper, eller kig forbi vores shop og se hvad vi tilbyder.

Horoskoper.net ønsker dig god fornøjelse med dine horoskoper.