Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 16 2019

Vædderen

I det ugen skrider fremad, er der en følelse af at tingene bevæger sig fremad, og folk tager sig sammen. Din primære motivation er at arbejde på dit netværk og at etablere klare kommunikationslinjer, og der er et gennembrud i slutningen af ugen, hvor folk samler sig og er ivrige efter at arbejde sammen med dig. Der er en stærk fokus på forhold, i det weekenden nærmer sig og på skiftende finansielle omstændigheder, som påvirker partnerskaber. Henover de næste par uger, vil du opdage at folk er motiveret til at hjælpe dig med din dagsorden.

Tyren

Henover ugens gang er du motiveret til at komme ud af bindende sociale forpligtelser, så du kan nyde en smule mere tid til at forfølge dine egne interesser. Ved slutningen af weekenden er du mere fokuseret på dine egne indre behov, og det kan føre dig til at forfølge alternative interesser forbundet med at have et sundt sind, spirituelt og følelsesmæssigt. I det weekenden kommer, er der en følelse af styrke, som inspirerer dig til at udtrykke dine egne behov, som er forbundet med en skiftende livsstil. Et nyt sæt værdier bliver omfavnet.

Tvillingerne

I det dit tegns hersker, Merkur, går ind i den dynamiske Vædder i midten af ugen, hvilket markerer en meget udfordrende professionel periode, hvilket har skabt kaotiske omstændigheder i flere måneder. Lige nu ved du hvad du vil gøre og hvor du skal hen. Folk du elsker slutter sig til dig, og du er klar til at komme ud og opleve noget spænding. Du vil nok opdage, at du har en intens forbindelse med en god ven, og i vil være i stand til at arbejde effektivt sammen. De alliancer du opbygger i slutningen af denne uge vil medføre succes, både socialt og romantisk.

Krebsen

Det er en ideel uge for at lægge de sidste strøg på professionelle projekter, og for at udnytte succesfyldte udvidelsesprojekter. Initiativer betaler sig, som resultat af en villighed til at løbe risici. Ved slutningen af ugen slutter kompetente bekendte sig til dine professionelle projekter, hvilket gør dig fri til at fokusere på andre ting. Det kan for eksempel være forbundet med at administrere finansielle gevinster, eller simpelthen på at arbejde tættere med en gruppe eller en organisation, som præsenterer en åbning for dig. Dit sociale liv bliver mere interessant og belønnende i denne periode.

Løven

Ugen begynder med en følelse af succes og tilfredsstillelse, i det nye initiativer åbner nye horisonter, intellektuelt og måske igennem fremmede forbindelser. Rejse er sandsynligt, og ved slutningen af ugen anerkender du behovet for at skifte din fokus til konsolideringen af din karriere. Professionelt er der en ny mulighed, som har åbnet sig, hvilket opmuntrer dig til at skabe mere plads og uafhængighed eller alternativt at alliere dine interesser med en international organisation. Det fører til finansiel succes og konsolidering henover de næste par uger.

Jomfruen

Denne uge markerer enden på en flere måneder lang periode, hvor du har oplevet en vis mængde forvirring i dit livs vigtige forhold. Du blev nødt til at føle dig frem og skifte kurs ofte, men ved slutningen af ugen er du nået frem, og i stand til at være mere beslutsom. Når det kommer til følelsesmæssig interaktion, er du langt mere villig til at sige din mening og løbe flere risici. Ærlighed og styrke er værdsat af partnere og familien, og mulighederne er ideelle for vækst og succes, hvor du tager initiativet.

Vægten

Det er en god uge for at afslutte løse ender på arbejdet, hvor du i de sidste par uger har kæmpet for at hjælpe folk i besværlige omstændigheder. Ved slutningen af ugen er der en følelse af overgang og forandring. I denne periode er der langt større fokus på det personlige i stedet for arbejdsrelaterede forhold, og du kan forvente en del mere kontakt med nye mennesker, som dukker op i horisonten. I det Fuldmånen falder i Vægten i denne weekend, kan du forvente en travl social periode, hvor du skal jonglere familieansvar med behov i forhold. Du er villig til at tage interessante initiativer for kærlighed.

Skorpionen

Det her er en periode hvor du måske gerne vil udtrykke dine følelser mere end normalt og konfrontere folk, som typisk er undvigende. Efter en handlingsløs periode har du måske lyst til at se folk tage en beslutning. På arbejdet vil dy sandsynligvis opdage at du har en ven og allieret, som er villig til arbejde i tandem med dig for at opnå dine mål. I dit kærlighedsliv bliver romantiske partnere mere udtalte om hvad de vil have, og gladere for at arbejde med dig. Nu skal du bare finde ud af hvad du vil have. Det er vigtigt at handle ud fra de reneste motiver.

Skytten

En harmonisk kontakt mellem dit tegns hersker, Jupiter, og Solen starter denne uge ideelt ud, særligt hvis du har kreative eller romantiske projekter, som du gerne vil sætte gang i. Tiden er kommet til at høste frugterne af dit arbejde, i stedet for at igangsætte nye projekter. Ved slutningen af uger er der mange ting at fejre, og det er et ideelt tidspunkt for større begivenheder. Du kan forvente en masse aktivitet forbundet med børn, eller hvis du er mere romantisk anlagt, er det den perfekte tid for dating. Henover de næste par uger vil forhold blomstre.

Stenbukken

Mange misforståelser bliver ryddet op i denne uge, måske fordi folk tilpasser eller opgiver ideer, som ikke har fungeret henover de sidste par måneder. Du kan lovprise dig selv over et veludført arbejde i at integrere de bedste ideer, som du har stødt ind i samtidig med, at du holder folk realistiske omkring resten. I det weekenden når sin ende er der en ny fokus på familiesager, måske fordi slægtninge kommer på besøg. Weekenden er en spændende tid, som medfører nye perspektiver omkring kreative projekter og friske muligheder for partnerskaber og sociale initiativer.

Vandmanden

Ugen starter positivt ud, i det forvirrende finansielle problemer bliver løst, gæld bliver afbetalt og dine affærer bliver konsolideret. Ved slutningen af ugen er der en mere udadvendt fokus, som kan medføre lokale rejser, og betydelig sjov og spænding. Weekenden bringer en ny fokus på skiftende omstændigheder, som kan påvirke hjemmet og familielivet i de kommende måneder. Både dig selv og en partner kan tilpasse sig til nye, langsigtede forandringer, som ultimativt skaber et mere sikkert fundament. Partnere kan meget vel opleve betydelig succes.

Fisken

Henover ugens gang forlader planeterne Merkur og Venus dit tegn, hvilket kunne betyde at en ganske kompleks eller kaotisk situation bliver løst efter månedlange diskussioner. Med en smule held kunne ugen også bringe kulminationen af finansielt held for dig, så ved starten af weekenden skifter fokus til andre sager. Du har opnået hvad du kunne siden begyndelsen af året, og nu er tiden kommet til yderligere initiativer. Du nyder godt af at samle resurser og at sikre forbindelser og alliancer. Andres initiativer medfører succes.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.26%) 27 Stemmer