Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 03 2020

Vædderen

Ugen starter med intenst fokus på dit professionelle liv, hvor der sker en masse blandt associerede og ledelsen. Det er en tid hvor alle trækker det samme læs omkring et centralt mål, men hvis ledelsen er svag, så bør der skiftes ud i den. En form for omstrukturering er på agendaen i hvert fald. Dine tanker kan dog være andetsteds, for i øjeblikket er det vigtigt at du udvider dine horisonter gennem studier eller rejser og undersøger forskellige værdier og synspunkter. En partner er måske i forandring og ikke så nem at få fat på de næste par uger.

Tyren

Når ugen starter går din tegnhersker, Venus, fra Vandbæreren til Fiskene, hvilket ændrer dit fokus hen mod sociale aspirationer og idealer. Social retfærdighed er vigtig for dig og du er måske også stærkt motiveret af følelsesmæssige emner. De næste par uger er en tid til at arbejde med idealistiske organisationer for at skabe en reform. Du er måske oppe imod en partner omkring metoderne; vejen fremad er at konsultere eksperter. Der er også et stærkt fokus på at have med intellektuelle autoriteter at gøre denne uge, og det kunne blive en tid hvor du eliminerer synspunkter som ikke længere virker for dig.

Tvillingerne

Det er en uge hvor du løsriver dig fra intense følelsesmæssige interaktioner som omhandler økonomi, deling og trygheds emner og med nogen lettelse begynder at tænke på nye intellektuelle horisonter og interesser. Weekenden bringer overraskende møder med folk som i den grad er til utraditionelle holdninger, som have stor tiltrækningskraft på dig. Der er stadig meget fokus på at have med vanskelige emner og magtfulde autoriteter at gøre, og for nogle mennesker kan det betyde store tab eller store gevinster. En æra vil slutte når økonomiske strukturer undergår en transformation.

Krebsen

Når solen møder den sjældne Saturn-Pluto konjunktion midt på ugen er der fokus på relationer som har rod i fortiden og spørgsmålet om, om disse relationer er værdifulde for dig vil rejse sig eller om det blot fører til følelsesmæssig udmattelse. Du kan arbejde tæt sammen med en partner for at stoppe noget som ikke længere har et brugbart formål. Weekenden kommer med en økonomisk overraskelse og interessante møder med en ven eller en ny gruppe. Når du frigør dig fra bånd som tidligere har begrænset dig, er der mere tid til at eksperimentere og skabe noget nyt.

Løven

Når din tegnhersker, solen, møder Pluto og Saturn i starten af denne uge, er det en tid med udfordringer og personlige forandringer for dig. Fokusset er på hvordan du skal organisere dit daglige liv. Dette kan have at gøre med fitness og helbred og det har også forbindelse til dine interaktioner med kolleger på jobbet. Hvis du i nogen tid har følt, at der er for en form for forandring, som kunne give dig mere energi og udmatte dig i mindre grad, så er det tiden til at slippe af med vaner og rutiner som er skyld i unødige bekymringer. Du er nødt til at frigøre dig for at nyde dine relationer.

Jomfruen

Der har været så mange udfordringer på det seneste, som har forbindelse til at have modet til at sætte din kreativitet ind, at overkomme begrænsninger og at tage de nødvendige handlinger for at fjerne efterladenskaberne af dit liv. Svage ideer skal elimineres, således at du kan fokusere på det der virker. Også med børn og dine kære skal der sættes grænser. Du magter alt dette i denne uge og hen mod slutningen af ugen, er du klar til at komme videre og prøve nogle af dine ideer. Ukonventionelle metoder har stor tiltrækningskraft og det virker måske bedst at være provokerende, frem for at spille sikkert.

Vægten

Når ugen starter bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Fiskene, hvilket vækker en mere blid og medfølende del af din natur. Fokusset bevæger sig hen mod hvordan du ville ønske at tingene virkede. Det er muligt at nogle af dine drømme om arbejdslivets reformer er urealistiske, men det betaler sig helt sikkert at prøve på at gøre kvaliteten af dine arbejdsrelationer bedre, når bare du er opmærksom på, at andre mennesker måske vil udnytte dig, hvis du er for naiv. I mellemtiden kan der være ballade i familien hvor en vigtig omstrukturering er i gang. Strukturer som har udlevet deres brugbare liv bliver erstattet.

Skorpionen

En del af udviklingen i dit liv lige nu bør ses som toppen af en understrøm af pres i dit daglige liv, som kan være i forbindelse med uddannelse, kommunikation og relationer til folk omkring dig, så som søskende, naboer, medstuderende osv. Der er omstruktureringer på dette område hvor folk presser for magt og indflydelse. Dette kunne blive en uge hvor du dropper et tidligere interesseområde og fokuserer på noget nyt. At bevare en optimistisk attitude er vigtigt for dig, og der er mange drømme om penge og kærlighed. Nyd det gode liv, men hold fødderne på jorden.

Skytten

Det er en vigtig tid til at komme ned til rødderne af problemer som har indflydelse på din materielle tryghed. Din nuværende situation har forbindelse til faktorer fra den fjerne fortid, som er blevet en del af din livsstruktur. Denne uge er en mulighed for at tænke anderledes, slippe af med svage led og tage det første skridt til at ændre din økonomi. Det er en proces som vil vare mindst et år. I mellemtiden er der super tendenser i hjemmet og der kan være penge at bruge på at skabe noget smukt og harmoni. Weekenden kommer med nogle overraskelser fordi en partner har noget ganske særligt i ærmet.

Stenbukken

Sidste uge var der en sjælden konjunktion mellem Saturn og Pluto i dit tegn og i denne uge krydser solen denne konjunktion og bringer ekstra fokus på de forandringer som du i øjeblikket er involveret i. Når sandheden skal frem finder du nok denne proces udmattende, men du har modstandskraften og disciplinen til at eliminere faktorer som holder dig tilbage, således at du kan omdefinere dine mål og nå dem i en fart. Det vigtige er at bevare et positivt sind og tro på dig selv. Der hvor du kan tage føringen vil alle andre følge dig.

Vandmanden

Ugen starter intenst og dine reaktioner og filosofering, som har været en del af dit liv på det seneste, får et ekstra skub mens du overvejer bånd fra fortiden og håb for fremtiden. Det er den slags tid, hvor du bryder den belastning som skæbnen har haft i lasten til dig, henviser fortiden til fortiden og kigger på fremtiden med fornyet tillid. Partnere er også en del af denne proces og ser ud til at gennemgå deres egen forandring. Når kommunikationsplaneten, Merkur, går ind i dit tegn mod ugens slutning, vil du demonstrere omkring din frihed og have dine egne ideer.

Fisken

Når ugen starter vil kærligheds- tiltrækningsplaneten, Venus, gå ind i dit tegn Fiskene, hvilket varsler en periode på omkring en måned, hvor dine idealer omkring relationer har høj prioritet. Der er så mange planer du ønsker at gøre til virkelighed og mange nye mennesker som du er nødt til at være tilknyttet og dette kan du opnå ved at vise din kreativitet frem, dine idealer og din medfølende natur frem. Romantisk er det en følsom periode, hvor du er åben for tilgang. Husk på at du er nødt til at tjekke folks, som du har med at gøre i januar, akkreditiver.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.