Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 03 2021

Vædderen

Når ugen starter bevæger din tegnhersker, Mars, sig videre for at møde den uforudsigelige Uranus og når den ret eksplosive cocktail mødes med månen midt på ugen, så kan du forvente at uforudsigelige begivenheder kan give store omvæltninger i dit liv, enten socialt eller økonomisk. Der er et udtalt behov for tryghed i en tid hvor alt forandres, men i dine forsøg på at sikre din position, så har du det med at lave røre i andedammen og gå imod generelle tendenser med venner, grupper og samfundet generelt. Det kunne være en tid hvor din dømmekraft svigter, så fortsæt med forsigtighed.

Tyren

Midt på ugen er der en stor konjunktion mellem månen, Mars og Uranus i dit tegn, og dette vil nok være en destabiliserende indflydelse – måske ikke noget du tilskynder, men forårsaget af en ret stædig opførsel fra andre. På grund af, at der er helt nye tendenser i din karriere og i samfundet helt generelt, er den vigtigste værdi lige nu fællesskab og solidaritet. For nogle kan dette opfattes som undertrykkelse af personlig udtrykkelse, som ind imellem resulterer i oprør. Da du har et realistisk syn på tingene, er du i en position hvor du kan få indflydelse på folk og berolige forstyrrende opførsel.

Tvillingen

For dig er verden fyldt med nye ideer og muligheder – ideer du ønsker at dele med grupper af mennesker, både lokalt og internationalt. Du er nu inspireret af humanitære principper og opfindsomme ideer, som kan bringe et bredt spektrum af goder. Denne uge er du nødt til at lave research og studier og at udvide dit netværk. Senere får du brug for at konferere med en partner eller en gruppe mentor og arbejde sammen, for at få meget tiltrængt forandring af de institutioner du er en del af. På sidelinjen er der folk som forsøger at sabotere dette, men det får de ikke held af.

Krebsen

Der er radikale forandringer i forbindelse med grupper i øjeblikket og det kan betyde, økonomisk og social omstrukturering. På grund af nye tendenser i magtfulde institutioner, er der urolige mennesker, som ønsker at forstyrre nødvendige forandringer. Din rolle i de næste uger er at engagere dig med partnere og organisationer, som er en del af de forandringer der sker. Med andre ord, så er du nødt til at slå kræfterne sammen i samfundet, som forsøger at etablere en sikker havn i de usikre tider. Du kan opleve mange fordele, hvis du tilpasser dig de forandrede magtstrukturer.

Løven

I denne uge er der stort fokus på partnerskab og engagement med venner, grupper og organisationer, især dem med internationale forbindelser. Tingene går bedst for dig, når du nedtoner dine egne behov og tilpasser dig andres behov. Når du gør det, skabes der gavnlige partnerskaber og der opstår muligheder. Der er problemer i denne uge, som resultat af uforudsigelige lederes, som forsøger at gennemtvinge forstyrrende og dårlige planer. Mens innovation og forandring er nødvendig, er det vigtigt at handle i solidaritet med gruppen og at være motiveret af gruppe idealer og værdier.

Jomfruen

Dit arbejdsliv er udsat for en fantastisk masse udvikling og forandring i øjeblikket. Du er i dit rette element, når ledere, organisationer og kolleger søger dig, for at navigere i nyt territorie professionelt. Du ser muligheder hvor andre tøver og i løbet af de næste uger, vil du undersøge nye muligheder og melde tilbage til partnere og indflydelsesrige mennesker, som arbejder sammen for det fælles bedste. I den samme periode er der mange kontroverser. Nogle mennesker har ekstreme synspunkter og forsøger at påtvinge andre dem, men det er gruppen der tæller, ikke dem som er ude for sig selv.

Vægten

Du tager ansvaret for både familie og partnere alvorligt i øjeblikket, men det ser ikke ud til, at du kan forhindre nogen i at gå ind i unødige konflikter. Dette kan være mellem partnere og børn, eller i et gruppemiljø eller i forbindelse med nye sociale projekter. Du kan være en støttende indflydelse i hjemmet, i en tid, hvor folk reagerer ekstremt under disse usikre tider. På det kreative plan og med børn, åbnes der dejlige muligheder, også selv om man må respektere restriktioner. Forvent en god udvikling på dette område.

Skorpionen

Det er forstyrrede tider og selv om du måske gerne ville have tingene mere under kontrol og tage gassen af spændingerne, så er du oppe imod folk, grupper og regler som provokerer dig. Men du er ikke i en stærk position og hvis du er impulsiv, så går du imod andres vilje, som betyder noget i dit liv. Gå til partnere for fornuftige råd om hvordan du kommer videre. Det er en tid med innovation og forandring som har indflydelse på familie og karriere og folk bliver smeltet sammen i nye grupper. Den kloge Skorpion tilpasser sig forandringerne, frem for at demonstrere imod dem.

Skytten

Nu hvor den problemfyldte Mars støder til din tegnhersker, Jupiter, i denne uge, skaber stress og belastning på jobbet usikkerhed. Der er ingen tvivl om, at du er på rette spor til at udvikle nye interesser og engagere dig med venner og grupper på den store skala. Men, nogle af dem du er involveret med i dit daglige liv, nogle kolleger måske, skaber et minefelt som forstyrrer planerne. Forandring er uundgåelige i øjeblikket og du skal bare arbejde tæt sammen med partnere og folk som deler dine ideer. Du er bestemt til at få succes på dette område.

Stenbukken

Hvis du har børn kan de være meget svære at få kontrol over i denne tid. Nogle mennesker gør bare tingene på deres egen måde, men lige nu, er deres vej nok den forkerte vej. Det er din opgave at etablere orden og bygge en ramme for vækst. Mange muligheder opstår, især i økonomiske organisationer, men du er oppe imod oprørske mennesker, som ser at deres position er truet. Lad dig ikke aflede fra dine mål eller gå på kompromis med dine værdier. Det er en tid med tektoniske forandringer, hvor solidaritet og humanitære principper er yderst vigtige.

Vandmanden

Det kan blive en tid, hvor dine overbevisninger bliver udfordrede, eller hvor en i familiens behov, eller på jobbet, støder sammen med den livsstil du ønsker. At finde balancen mellem forandring og sikkerhed i hjemmet er et tema hele året, men når alt er sagt og gjort, så skylder du det til dig selv. Du har de højeste værdier, tror på folk og viser solidaritet med en gruppe, så der er al mulig grund til at have tillid til, at planer der lægges nu, er gavnlige og vil få et succesfuldt udkomme. Partnere og lederes slår sig sammen med dig og søger dig for at skabe beslutninger, som de gladelig følger.

Fisken

I hjertet ønsker Fiskene at fortabe sig og forene sig med universale kræfter i kosmos, men livet kommer normalt i vejen. Nu er døren dog vidt åben til åndelig vækst og til at være en del af et samfund, hvis værdier er naturens og menneskekærlige. Ikke desto mindre, du kan i denne uge være under angreb fra en uvelkommen vinkel, måske fra en søskende, nabo eller en du taler meget sammen med. Lad dig ikke blive provokeret af fejlbedømte bemærkninger. Du ved hvad der er rigtigt og hvilken retning du skal gå i. Hold dig til dem som deler dine værdier.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.