Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 16 2021

Vædderen

Ugen starter med en intens energi – måske brænder du lyset i begge ender – og en følelse af, at tingene er i forandring. Der er nogle få sidste opgaver der skal udføres og forbindelser der skal skabes i forbindelse med grupper, uddannelse og lignende. Omkring weekenden ændre fokus fra en mental tilgang til en dybere og mere følelsesmæssig periode, som i den grad handler om tryghed og familie relationer. Det er på det tidspunkt den økonomiske konsekvenser af de mange seneste omvæltninger begynder at kunne mærkes, men hvor der er forandring er der også muligheder.

Tyren

Når ugen starter bevæger både Solen og Merkur sig ind i dit tegn, hvilket fremhæver et behov for mere autonomi og uafhængig tænkning. I løbet af ugen bygger udfordringerne sig op, hvor du forsøger at være på forhånd med de seneste tektoniske forandringer, som har en langsigtet effekt på dit personlige liv og karriere. Der er ingen tvivl om at du bør stræbe efter større uafhængighed, men de krav dit professionelle fællesskab stiller sætter begrænsninger for, hvordan du kan gøre dette. Overdrevne erklæringer om uafhængighed kan blive vetoet – du er nødt til at jonglere med forskellige behov.

Tvillingen

Efter intens brainstorming når ugen starter, indser du, at det du har mest brug for er et privat sted til at engagere dig i interesser, som du og en udvalgt gruppe ønsker at undersøge nærmere. Det er en uge hvor der åbnes et vindue til dit åndelige liv og hvor du stræber efter at sætte ord på forskellige tilstande af at være, som kan ryste tingene lidt op. Der er en grundig involvering med nogen der står dit hjerte nært, som på nogle områder er et eksempel for dig. Du vil undersøge overbevisninger som har formet dit liv og omfavne nye ideer, som er imod de accepterede normer. Forvent det uventede.

Krebsen

Der er mange forandringer i denne uge og det er en tid med transition, hvor i løbet af du bliver intenst involveret med utraditionelle grupper, som bryder normer og plæderer for reformer af en eller anden slags. Selv om folk tænker forud, er der mangel på fleksibilitet. Ved at omfavne nogle ideer, er der en tendens til at falde i den samme fælde af dogmatisme, som var der i fortiden. Når den fyrige Mars går ind i dit tegn på fredag, er du i et mere stridbart humør og har masser energi til at promovere din egen dagsorden, som har at gøre med et alternativt og endda revolutionært synspunkt.

Løven

Når ugen starter skifter dit fokus til dit professionelle liv og karrieremål. Du kan forvente at arbejde tæt sammen med nogen, som deler de samme værdier som du. Faktisk har du gavn af mange associerede nu. Det er meget intenst og du er måske nødt til at videregive stafetten til en som kan udspejde mulighederne forude, ikke mindst i forbindelse med økonoen. Dine relationer teste i løbet af de næste uger, delvist fordi du ønsker at se dine investeringer vækste, mens andre indflydelsesrige partnere eller organisationer har en anderledes og mere socialt bevidst dagsorden.

Jomfruen

Når ugen starter er der en følelse af, at tingene er i forandring og at fremtiden ser lovende ud. Du bevæger dig ind i et nyt miljø og møder nogle skønne mennesker i løbet af ugen. Du ville elske at se nogle dramatiske forandringer og ønsker desperat at undersøge nye horisonter, selv om du godt ved, at presset på jobbet og solidaritet til kolleger sætter begrænsninger på din frihed og bevægelser. Der er fantastiske studie muligheder denne uge og din interesse går til utraditionelle ideer og overbevisninger, som udfordrer majoriteternes synspunkter.

Vægten

I løbet af denne uge vil din tegnhersker, Venus, støde til Uranus – den astrologiske signatur for noget uventet. Du er villig til at tage en chance og bryde normer, for at undersøge en alternativ måde at relatere på, hvilket bringer mere indsigt og spænding. Men hvis du gør det, så vil du dog løbe ind i modstand fra et team som du er involveret i, eller børn, eller en institution, som begrænser dine muligheder. En du har et stærkt bånd til slår sig sammen med dig i slutningen af ugen, hvilket både er storartet og problematisk på samme tid. Tingene kan blive ret følsomme.

Skorpionen

I løbet af ugen får du bundet nogle løse ender og går fra en meget mentalt intens periode – en tid hvor brændende emner konstant var på dagsordnen. Dit fokus denne uge er på dine relationer og mange mennesker dukker op i horisonten, hvilket skaber uventede forstyrrelser. Du er nødt til at slås med folk, som ønsker at gøre tingene på en anden måde og partnere især, har måske en revolutionær dagsorden. Det er ikke fordi du ikke støtter forandringer, men der er visse begrænsninger, især på hjemmefronten, som ikke så let kan omgås.

Skytten

Efter en ret produktiv periode opstår der forhindringer i denne uge, da der er praktiske ting at tage sig af. Når de er løste – mest gennem hårdt arbejde – så kan du færdiggøre noget vigtigt i løbet af få uger. I mellemtiden sker der forandringer i arbejdsmiljøet og nogle af dem forstyrrer dine planer. En ting er teori, en anden ting er praksis, og det er implementeringen af dine ideer, som nu bør undersøges. Kolleger har revolutionerende forslag og på en eller anden måde bør de integreres.

Stenbukken

Et af temaerne dette år er at slås med modstridende tendenser, som på den ene side skaber oprør der har indflydelse på den økonomiske scene og relationer til et team eller børn og familie på den anden side. Denne konflikt fremhæves denne uge, når folk der står dig nært insisterer på at skabe forandringer, hvilket for dig betyder forstyrrelser. Men folk er stædige og foreslå at gøre nøjagtigt hvad de vil, så du er nødt til at finde en vej til at tilpasse dig… måske er forandring en god ting. I mellemtiden vil planeten for handling og konfrontation, Mars, bevæge sig ind i dit modsatte tegn – så forvent lidt problemer.

Vandmanden

I denne uge er der kraftigt fokus på det hjemlige og familiemiljø, da partnere og familien starter nogle forandringer eller en form for transition, som du ikke har det godt med. Uventede familiebegivenheder gør at du mister balancen og det er et tema, som er tilstede igen og igen det meste af året. Så, selv om forandringer skaber ubehag, så er du nødt til at lade folk tage deres egne valg, også hvis de kan se lidt hastige ud. Jo mindre du modsætter dig forandring lige nu, jo mere vil du måske opdage, at en vis mængde uforudsigelighed gør livet mere spændende.

Fisken

Tid alene og brugt sammen med familien har været meget stimulerende i denne periode, hvor du har været mere isoleret end normalt. Så mange ideer har formet sig i dit hoved, og snart – omkring midten af maj faktisk – vil du være i stand til at gå fra at være bag kulisserne til at udtrykke al den kreativitet, som har ligget latent indeni. Denne uge er en tid til at møde folk og kommunikere. Dit fokus er på søskende, naboer og folk du er engageret med på daglig basis – og de har nogle banebrydende ideer, som vil ryste op i traditionelle måder at se verden på.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.