Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 20 2018

Vædderen

Vædderens tegnhersker, Mars, bevæger sig ind i Vandbæreren i midten af ugen, og en forandrings periode begynder som kan vare flere måneder, i det du jonglerer forandringer i din karriere med de økonomiske og sociale konsekvenser der kommer som resultat. Tingene virker helt hen i vejret i øjeblikket, og fokus er på at stabilisere indkomster gennem fornuftige finansielle handlinger. I skiftende tider er det en god ide at have et anker, og arbejdsrytmer kan være det anker. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du bruge denne forstyrrende periode på at opdage nye økonomiske muligheder.

Tyren

Det bliver en stor uge. Uranus går ind i Tyren d. 16, sidste gang den gjorde det var 84 år siden. Du vil føle effekten med det samme, hvilket til dels udtrykker sig i lederskabs forandringer og karriere forstyrrelse, og i nye personlige livsstils interesser. Det er en perfekt mulighed for at genopfinde dig selv, men du kan blive nød til at håndtere høje stress niveauer på grund af uventede udviklinger. Der er store kreative muligheder, så vær ikke bange for at tænke ud af boksen. Du kan opdage at partnere har nogle vilde ideer.

Tvillingerne

Denne uge starter på en overraskende note, i det du fjerner dig selv fra en konflikt zone og opdager dig selv i en ny verden, hvor du føler dig energisk og åben over for nogle vilde ideer. Din fokus vender sig mod indre opdagelse, og der kan være en stærk tiltrækningskraft til alternative metoder, både mentale og fysiske, fokuseret på at opnå visdom og indre harmoni. Det er en god tid til at dedikere dig til studier i områder såsom psykologi og spiritualitet, særligt hvis du kan være en del af en gruppe der deler de samme interesser. Du vil opdage at folk du møder har provokerende ideer.

Krebsen

Der er nøgle udviklinger denne uge i det din karrieres fokus skifter fra arbejde med individuel excellens og uafhængige projekter, til noget anderledes, hvilket involverer gruppe dynamik. Det bliver reflekteret i karriere skift i de kommende år. Der er ny fokus på fællesskabet, (internationale) organisationer og på at påtage dig en central rolle, som folk samles om. Overraskende udviklinger finder sted tidligere denne uge, i det nye forbindelser bliver skabt. Planer er ikke uden kontrovers, og der kan være folk som har sabotage i sinde.

Løven

Det er en uge med en mængde af overraskende udviklinger, og en tid hvor du kan konsolidere din position ved at nyde godt af omstruktureringer på arbejdet. Store forandringer finder sted, hvilket kan føre til et skift i din professionelle fokus. Nye mennesker dukker op i horisonten, som kan provokere dig til at skabe forandringer, hvilket kan tillade dig at arbejde med den slags ting som inspirerer dig professionelt. Du kan blive trukket ind i en mere ukonventionel retning, hvor teknologi og nye medier kan spille en vigtig rolle. Det er værd at løbe en risiko eller to.

Jomfruen

Denne uge formår du at ekstrahere dig selv fra en ubehagelig situation, hvilket har tilføjet til den betydelige følelsesmæssige stres i de seneste uger. Der er et dramatisk skift i fokus fra fortiden til fremtiden i det ugen begynder, og du er i en bedre position til at planlægge forud. Nye interesser opstår, hvilket åbner din bevidsthed over for inspiration igennem studier eller rejser. Internationale kontakter er på dagsordenen, og på arbejdet bringer nye ankomster forandring og måske forstyrrelse. Det er en god tid for at tage en beslutning om fremtiden.

Vægten

Denne uge er en tid med forandringer der kan påvirke familie og andre forhold, hvor stressniveauerne har været høje i noget tid. Folk kommer videre, og det tillader mere konsolidering. I det personlige liv bevæger fokus sig mod en bedre psykologisk forståelse af dynamikker i forhold, og du vil være mere i humør til at sætte spørgsmål ved hvad der forgår under overfladen og opnå en bedre praktisk forståelse. Det er en god uge for at udforske nye intellektuelle horisonter og der er nye kreative og kulturelle muligheder hvilket øger spændingen.

Skorpionen

Tidligt denne uge bevæger oplysningens og forandringens planet, Uranus, sig ind i dit modsatte tegn Tyren, hvor den vil være i syv år. Dette signalerer en måned lang forandrings periode med impulsive handlinger efterfulgt af tilbageskridt og tvivl, i det du prøver at finde ud af hvor du vil bo og hvem du vil være sammen med. Interessante mennesker dukker op i horisonten som kan gøre en stor forskel om hvordan du håndterer studie og kommunikationsprojekter, der vil nyde godt af ny international rækkevidde og input. Spændende tider ligger forude!

Skytten

Du vil opdage er der en masse forandringer omkring dig denne uge. Forstyrrende tendenser som har indflydelse på familie og finans har en tendens til at løse sig selv, og positive udviklinger på arbejdet giver din økonomi et mere solidt fundament. Der er nye udadvendte indflydelser hvilket kan have indflydelse på rejse og kommunikation generelt, hvilket, kombineret med forandringer på arbejdet, betyder at livet bliver mere uforudsigeligt. På trods af disse forandringer, er du mest tilfreds med at betragte begivenheder fra sidelinjen og reflektere over dem privat.

Stenbukken

Tidligt i denne uge forlader Mars dit tegn, hvilket indikerer at en ganske forstyrrende men meget hårdtarbejdende periode i dit liv når sin ende, hvilket gør det muligt for dig at konsolidere vigtige forhold og lægge planer der faktisk fungerer. Der er til gengæld en meget special fokus på personlig økonomi, og måske også på konsekvenserne af forandringer der har indflydelse på børn eller kreative bekendte. Dette tyder på en usikker periode finansielt, der sandsynligvis ikke bliver løst før oktober. Hvis børn eller bekendte vil have mere plads og frihed til at være dem de er, kan du lige så godt støtte det.

Vandmanden

Denne uge indleder en ny æra, ikke mindst fordi Uranus bevæger sig ind i et nyt tegn, hvilket indikerer langsigtede forandringer der har effekt på hjemmet. Samtidigt kommer Mars ind i dit tegn, og en sandsynlig konsekvens er at der kan være seriøse diskussioner omkring sager i hjemmet. I det Mars har en tendens til at fremhæve en stærk beslutsom natur, og Uranus vil ikke blive bundet af hvilken som helst lænke, du kan være mere provokerende end normalt, og handler uanset konsekvenserne. Denne tendens varer indtil september, så vær forsigtig. Kanaliser denne elektriske energi ind i noget åndeløst spændende.

Fisken

Fokus på sociale begivenheder og økonomisk forstyrrelse, hvilket kan have karakteriseret de seneste uger, umiddelbare forandringer denne uge, måske på grund af nogens midlertidige forsvinden, som i fortiden ikke har været modstandere af konflikt og kontrovers. Du vil have mere fred og ro til at forfølge en social eller uddannelsesmæssig drøm. Hvor du søger at kanalisere dine ideer ind i et transformerende projekt. Nye kommunikations tendenser bliver nød til at blive omfavnet, og dette kunne betyde at gøre mere med sociale medier, teknologisk fremgang eller nye måder at overveje gamle problemer på.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
4.96 (99.26%) 27 Stemmer