Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 42 2019

Vædderen

Ugen starter med stort fokus på økonomi og resurser. Hvis du har spillet dine kort rigtigt og udviklet nye indtægtsmuligheder, så er det en tid hvor belønningen kommer til dig. Partnere kæmper på den anden side med uventede omstændigheder. Forhold er generelt intense og foranderlige, med nogen muligheder for international eller kulturel opsøgning, og nogle konflikter med folk i magtpositioner. Svage allierede mister deres position, og når du husker på dette, er du nødt til at fortsætte med forsigtighed. Ved at forene jer får I styrke.

Tyren

Ugen starter med intense interaktioner i dine relationer, og du kan føle dig usikker og på ukendt territorie. Det er OK at være afhængig af folk som befinder sig i en stærkere position, og du er velplaceret til at engagere dig i en uddannelsesproces som kræver tålmodighed og disciplin. Folk har det med at være hemmelighedsfulde, og du foretrækker også at holde dine egne følelser fortrolige. På jobbet starter ugen med en mindre krise, hvor svagheder i ledelsen vises frem. Det virker som om det gode arbejde du tidligere har foretaget trævles op. Måske er det på tide at du tilbyder din service igen.

Tvillingerne

Det er en interessant fase i dit arbejdsliv hvor du opdager ting der har været skjulte. Du indser at det vil krævet meget arbejde at ordne tingene, og spørgsmålet er om de kan fikses, eller om noget skal forlades for at starte forfra igen. Det afhænger af de tilgængelige resurser, og om folk med magt er villige til at støtte dig, hvis du fortroligt betror dig til dem. Det er en tid hvor du holder kortene tæt på kroppen og lytter til din intuition. Det er en god periode for fantasifulde tanker, især når det handler om hemmeligt at influere folk.

Krebsen

Ugen starter med en familie eller relationskrise, som afslører en revne i din rustning. Du ønsker måske at være sød, men andre mennesker ser det som svaghed. Du vil få mulighed for at rette dette i næste uge. I mellemtiden er det en ret favorabel tid for dine arbejdsrelationer og for forretningshandler, hor du søger indtjening. Du er i en tid hvor intimitet og det at høre til er vigtigt, og en del af dig har behov for at finde ud af hvad der virkelig virker for dem du holder af på det følelsesmæssige plan. I løbet af den næste måned eller lignende, vil du virkelig komme til bunds i tingene.

Løven

Når arbejdsugen starter vil din tegnhersker, solen, støde sammen med Pluto, og du kan have en følelse af at der er en gabende afgrund foran dig. Der er nogle omstændigheder hvor det føles som om du ikke kan vinde: hvis du går på kompromis ses det som en svaghed, hvis du ikke gør vil du opleve at du mister alt hvad du har. Måske er dette tiden til at overveje dine karrieremuligheder – for der er økonomiske muligheder der venter dig, som vil give dig større frihed til selvudfoldelse. Du kunne f.eks. forestille dig et kort- eller langsigtet mål for at eksperimentere og forny på det professionelle plan.

Jomfruen

Det er en tid hvor du er dedikeret til at forstå ting i dybden. Mentalt betyder dette at komme ind til benet og forstå hele historien i et emne. I kommunikation – især med børn eller dine kære – betyder det at forstå hvad der i virkeligheden sker bag facaden af styrke. Kreativt betyder det at se på hvordan du kan forbedre tingene ved at gøre dem enklere og komme af med rodet. Denne måned kunne blive en periode, hvor du engagerer dig tæt med en søster eller en rejsefælle og guider dem igennem labyrinten.

Vægten

Du starter ugen med nogen form for ubehag, affødt af en følelse af følelsesmæssig fremmedgørelse eller materiel utryghed. Det er en tid hvor du ikke er tilpas i din egen krop, måske fordi du er nødt til at påtage dig forpligtelser, hvor du ikke føler dig så sikker og stærk som du kunne ønske. Partnere udtrykker måske støtte til dig, men de er ikke i en position der er stærk nok til at give dig det. Under disse omstændigheder er du nødt til at spare på resurserne. Det hjælper at undersøge de faktorer, som kan sætte dig i en stærkere position, og dette kan betyde at eliminere skjulte ting som dræner dig.

Skorpionen

Du er i øjeblikket i en periode hvor du reflekterer over, hvor du er nødt til at undersøge relationer som dræner eller generer dig, og at klare mentale udfordringer som kan være i forbindelse med et indlærings- eller kommunikationsprojekt. Partnere og venner ønsker at stole på dig, men du føler dig ikke stærk. Du ønsker at være afhængig af dem, men deres liv er uforudsigeligt. Det der hjælper i denne uge er, at undersøge alle de skjulte ting, som underminerer din mentale selvtillid. Der er hemmeligheder at afdække, og det kan tage over en måned før alt er løst.

Skytten

Denne uge starter med at en ven er i krise, og du kan levere en skulder at læne sig op ad. Generelt er det en tid hvor folk i dine sociale cirkler møder problemer; du kan hjælpe, men du har måske ikke resurserne til at redde dem. Du nyder at være en del af en gruppe som deler dine synspunkter og interesser, men det begynder at gå op for dig, at ideer ikke betaler regningerne. Omstændigheder i dit daglige liv – and det daglige liv for partnere – ændres, og folk kan være ret hemmelighedsfulde omkring hvad de er ude på. Skjulte emner kommer op til overfladen, og din økonomi afhænger af at lære noget om dem.

Stenbukken

Dette er professionelt den slags tid, hvor inkompetente ledere får det gyldne håndtryk og bliver sendt på vej. At slippe af med svagheder i lederskabet og strategi er vigtigt for dig, men de mennesker der har fingeren på aftrækkeren lige nu vinder ikke din tillid. Under disse omstændigheder foretrækker du at skabe en alliance med folk som ved hvordan man navigerer i magtens korridorer når det gælder indflydelse. Du kan være involveret i en undersøgelse med skjulte omstændigheder, og fortrolige informationer kommer ind i lyset i ugerne der kommer, hvilket vil være en fordel for dig.

Vandmanden

I denne periode får du et boost fra professionelle forbindelser, især via uofficielle bagdøre, hvor det ikke er det som du ved, men dem som du kender der tæller. Dine evner til at navigere på skjult territorie, både psykologisk og intuitivt, er påkrævede, og der kan være et specifikt projekt, som vil optage en masse tid og energi i ugerne der kommer. For at opretholde en god balance i dit arbejdsliv i denne periode, er du nødt til at dreje med og konsolidere åndeligt. Tankefuldhed og selv-undersøgelse er nøglen til fremgang, og lige nu har du tid til at dvæle dybt ind i disse områder.

Fisken

Du får en masse moralsk støtte fra folk som tror på dig, og mens det er rart at have folk med gode intentioner, vil du sikkert være nødt til at sætte din lid til dine egne resurser, hvis du ønsker at opnå dine mål. Der synes at være en særlig interesse eller indflydelsesrige magtspillere, som ikke er støttende, selv om en partner har adgang til fortrolige overvejelser og på denne måde kan være en hjælp til dig. Det er en god periode til at dybere studier af skjulte faktorer som kan udvide din opmærksomhed og forståelse. Sørg for at tjekke med alle, for at finde ud af hvad de tænker.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.29%) 28 Stemmer