Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 43 2021

Vædderen

Du er klar til at ryste dig selv op og få dig i en stærkere position når ugen starter. Bestemte svagheder har været afslørede og når din tegnhersker, Mars, bevæger sig fra Vægten og ind i Skorpionen i slutningen af arbejdsugen, så opdager kraftige indre resurser, som giver dig styrke til at overkomme modstand, som du snart vil opleve i forbindelse med en organisation eller gruppe. Dit følelsesmæssige og erotiske liv bliver langt vigtigere. I forbindelse med dit arbejde, så er det tiden til at operere bag kulisserne med utrættelig beslutsomhed.

Tyren

I øjeblikket er dit intime liv vigtigt for dig og du ønsker måske at undersøge følelsesmæssig indsigt og interageren med andre mere dybt. I relation til venner kan disse interaktioner være forvirrende når ugen starter. Midt på ugen trives du i dit forhold til en organisation, som også drager fordele af din indsigt og støtte. I weekenden bevæger Mars sig ind i dit 7. hus, huset for relationer, og det bringer en udvikling med stærke og viljestærke partnere, som måske er vej ind i en kamp for at overkomme en særlig svær udfordring. Der kan være nogle kontrol problemer på det tidspunkt.

Tvillingen

I løbet af denne uge vil nogle kære eller folk i et kreativt team, som du har været nært involveret med, bevæge sig videre, hvad der bringer dem i en langt mere komfortabel situation. Du vil også bevæge dig videre, men der er nogle sidste ting der skal gøres, som vil afrunde en periode på omkring to måneder, hvor dit fokus har været på præstation og at finde ud af tingene, for at maksimere din succes. Omkring søndag vil du gå efter dit hjertes ønsker og det er et godt tidspunkt til rejser, studier og frem for alt, dit kærlighedsliv og dine relationer.

Krebsen

Dit fokus i de kommende uger er på at udtrykke din kreativitet og på at bruge din karisma og magnetisme til at fange et publikum. Du vil dog møde masser af modstand i sarten. Tillid kan undermineres på grund af den tilgang du har bliver afvist af de grupper eller organisationer, som du måske ønsker at vinde over. Ethvert tilbageslag nu vil blot styrke dine beslutninger. Du har ikke brug for klapsalver eller anerkendelse for at nå dine kreative mål. Det er en tid, hvor din viljestyrke er så stærk, at du kan overkomme enhver modstand som kommer i din retning.

Løven

I løbet af denne uge, når din tegnhersker Solen støder til Saturn, så render du ind i forhindringer i bestemte relationer og i forbindelse med problemer på hjemmefronten. Din viljestyrke er ekstremt stærk og der er ting du virkelig ønsker at gøre derhjemme, men en partner eller modstander holder sig til reglerne, som kan forhindre dig i at få din vilje. Du bringer måske det tunge skyts ind, men det er nok bedst at arbejde sig rundt om forhindringerne – Du kan holde bestemte handlingsplaner hemmelige. Hvor du for en uge siden søgte venskab og kompromis, så er du nu klar til at kæmpe for det du ønsker.

Jomfruen

Folk du har været sammen med, og som måske har været mere en hindring end en hjælp, har enten forladt dig eller vil gøre det i løbet af ugen, og overlade til dig at binde de løse ender i forbindelse med arbejde og økonomi. Du er helt unikt i stand til at arbejde tæt med familie eller kolleger, for at maksimere resultater fra samarbejdsprojekter. Noget som du har arbejdet på i løbet af de sidste par måneder bærer frugt i slutningen af denne uge eller starten på den næste og det vil blive godt for partnerskab og økonomisk vækst. Bevar en diplomatisk tilgang under pres.

Vægten

Partnere og andre, som har fyldt en masse på det seneste bevæger sig videre nu, hvilket giver dig mere frihed til at undersøge og udvikle dine ideer. Det er en kreativ uge, men også en tid, hvor der kan være nogen forvirring omkring kommunikation på jobbet. Når weekenden nærmer sig vender tingene sig bedre end forventet, og det er et rigtig godt tidspunkt til børn, underholdning og romantik. Det er tid til fornøjelsesture og at komme ud og omkring med grupper af venner. Det det følelsesmæssige eller økonomiske plan, kan du komme under pres fra partnere, som udtrykker frustration omkring begrænsninger.

Skorpionen

Der er en vigtig transition denne uge når – i weekenden – den dynamiske Mars bevæger sig ind i dit tegn. Hvor du før måtte indgå mange kompromisser og holde en lav profil, så føler du pludselig langt større kraft og er klar til at kæmpe for din dagsorden. Professionelle relationer har høj prioritet og en chef rodfæster måske din succes og hjælper dig med at overkomme bestemte problemer der opstår. I løbet af de næste uger render du ind i forhindringer, som kan være på grund af folk i familien eller lokalmiljøet, som ønsker at vide hvad du er ude på. Du foretrækker at holde dine planer hemmelige.

Skytten

Efter en række omrokeringer på den sociale scene, hvor nogle venner tager afsked, så er vejen banet til færdiggørelse af et gruppeprojekt som involverer en kollega eller partner, som du har en meget positiv relation til. De venskaber der formes nu vil være meget gavnlige og vare i lang tid. Dette hjælper dig til at færdiggøre en kommunikation, netværking eller uddannelsesprojekt, som du har investeret meget tid i, i løbet af 2021. Du vil opdage at en optimistisk kollega giver masser af støtte og hjælper til at vækste dine planer og med lokalt så vel som international udstrækning.

Stenbukken

Efter nogle interessante udviklinger blandt professionelt associerede, vil nogle ledere som ikke kunne tåle presset forlade scenen. Denne uge og den næste vil planer sat i gang tidligere føre til glade og mulige lukrative resultater. Dit fokus skifter til sociale relationer, som bliver særligt udfordrende i løbet af weekenden. Du er i en periode, hvor solidaritet og åbenhed er vigtige værdier for dig, men socialt virker det til, at magt kabaler formes i direkte konflikt med disse værdier. Det kan betyde magtfulde fjender og du er nødt til at skabe forsvarsværker.

Vandmanden

Nogle af dem du troede du kan lære en masse af kan være faldet i unåde, men det er stadig en udmærket periode til studier og til at drage gavn af venner, som du beundrer for deres værdier og intellekt. I mellemtiden stiger presset i din karriere, når magtfulde mennesker gør deres vilje gældende, hvilket kan give konflikter i løbet af de næste par uger. Du er nødt til at indse fakta, nemlig at du ikke kan være enig med bestemte autoriteter, men du er i en stærk position. Hvis der var optrukket kamplinjer, så bør du ikke undervurdere modstanden, som måske griber til underhåndsmetoder.

Fisken

Selvom denne periode er en tid, hvor du holder lav profil, så er der stadig mange fordele i din retning gennem professionelle relationer og partnerskab generelt. Partnere arbejder på at øge resurserne, som vil være til gensidig gavn og relationer bliver dybere og mere intellektuelt givende. Penge kan komme i din retning gennem en professionel forbindelse med global udstrækning, og det er en udmærket tid til at implementere ideer med en humanistisk dagsorden. I løbet af de næste uger, vil du måske mene at dine overbevisninger bliver angrebet eller underminerede – undgå at lade dig trække ind på en intellektuel kampplads.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

5/5 - (28 votes)