Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 08 2019

Vædderen

I det dit tegns hersker, Mars, står i Tyren, er der en ny følelse af fysisk forbindelse i dit liv. Du vil gerne nyde de gode ting og kaste dig ud i livets afslappende aktiviteter. Indtjening af penge og konsolidering af finanser er vigtigt for dig, men det er også en periode, hvor du sætter spørgsmålstegn ved materielle værdier og søger en bedre livskvalitet, både spirituelt og i kroppen. Det er også en fokus på gode arbejdsomstændigheder og på at have tilfredsstillende og positive forhold med kollegaer. Partnere og chefer er hårde, men retfærdige og du er villig til at lægge en stor indsats.

Tyren

Med magtfulde Mars i dit tegn, er det en periode hvor du arbejder godt sammen med andre, særligt partnere, og i deler de samme praktiske tanker om at få tingene til at fungere. Du er villig til at skabe en langsigtet forpligtelse om at forbedre dit CV og det betyder, at du påtager dig ansvar, og arbejder hårdt på at overkomme tvivl omkring dine evner. En kolossal indsats er påkrævet, og du opdager din evne til at nå ind til tingenes rødder. Tiden er kommet til at fokusere og hvis det betyder, at du skal eliminere noget mindre vigtigt, er det lige netop det, som du skal gøre.

Tvillingerne

I det ugen starter, slutter dit tegns hersker, Merkur, sig til Neptun, og fordi Merkur går retrograd senere i Marts, vil den vende tilbage til Neptun igen. Det er som et mennesker, der prøver at kommunikere med en hval. Du prøver at udtrykke noget større end dig selv, og du vil gerne bringe noget magi ind i dit professionelle liv. Nu bliver du dog nødt til at adskille sande visioner og illusioner. Spørgsmålet du skal stille dig selv er: ”Har jeg den finansielle og følelsesmæssige støtte til at opnå min drøm”, hvis ikke skal du bruge de næste to måneder på at opbygge den støtte.

Krebsen

Fuldmånen på tirsdag understreger et behov for at være åben over for inspiration, og for at udtrykke dine tanker og ideer på en måde, som ikke kan misforstås. I det du bliver inspireret af håb og drømme, som måske ikke er helt realistiske, så søg råd og støtte hos partnere og bekendte, som er mere jordnære. Hvis du ikke forklarer tingene og planerne ordentligt nu, vil fejltagelser vende tilbage og hjemsøge dig i marts, så husk detaljerne og stol ikke på folk, som måske bare vil fedte for dig. Det er en inspirerende periode, men husk at være realistisk.

Løven

I det dit tegns hersker, Solen, bevæger sig ind i Fiskene i det ugen begynder, går du ind i en periode med en stor fokus på følelsesmæssig omgang med andre. Dette kan være forvirrende, selv under de bedste omstændigheder og i denne uge bliver du konfronteret med folk, som udtrykker sig enormt uklart. Der kan være forvirring omkring finanser, og det er dit job at læse røgsignalerne og kaste mere lys over hvad der foregår. Rådfør dig med troværdige partnere og kollegaer.

Jomfruen

Fuldmånen i dit tegn i det ugen begynder, sætter fokus på balancen mellem dine personlige behov og andres behov. De næste to måneder er en tid, hvor du giver dig, for dem du elsker, og er villig til at ofre dig. Dog skal du sørge for at skille skidt fra kanel, ellers bliver du ført på afveje. Partnere og børn kan have brug for medfølelse og hjælp, og det giver god karma at påtage dig noget ansvar inden for det område. På den anden side for at undgå misforståelser skal du overtale folk, du holder af til, at udtrykke deres behov klart.

Vægten

Dit tegns hersker, Venus, slutter sig til Saturn og Pluto i denne uge, hvilket fremhæver et behov for at løse problemer i hjemmet. Hvis du gerne vil forbedre situationen i hjemmet, er det tid til at skille sig af med det gamle og bygge det nye. Hvis der er et familieproblem, skal du fastslå din autoritet og modstå lysten til at gå på kompromis, ved du hvad der skal gøres, og andre folk skal høre efter. I dit arbejdsliv har du et empatisk forhold med kollegaer, som er motiveret af en drøm om at hjælpe andre. De har virkelig brug for din vejledning og tilbageholdenhed, hvis de skal opnå noget reelt.

Skorpionen

Det er en æra med spændende udviklinger i forhold, idet nye verdener og muligheder åbner sig for dig. I denne uge er fokus på at forholde sig til andre og tilpasse sig til deres behov, selv hvis du skal give dig lidt. Du vil gerne føle dig behagelig og sikker, og det er inden for rækkevidde så længe, at du indser, at potentielle partnere er ambitiøse i øjeblikket, og de ville værdsætte en hjælpende hånd. Hvis du har børn, kunne det være en desorienterende periode i det de kæmper for at definere sig selv. Der er et behov for mere vejledning og struktur særligt uddannelsesmæssigt.

Skytten

Forsøget på at vedligeholde orden i hjemmet kan være ganske udfordrende i denne periode. Partnere eller bekendte har drømme de gerne vil opfylde, og de kan komme i konflikt med dine egne behov. Hvis du gerne vil hjælpe dem med at nå deres mål, kunne du give noget finansiel støtte, men der skal være konsekvenser ved den slags hjælp. Med al den planlægning lige nu er det vigtigt at udøve tilbageholdenhed og være realistisk. Bliv vejledt af hvor mange penge der er tilgængelige og brug ikke flere end det. Hvis det er nødvendigt, så skil dig af med unødvendige udgifter og strømlin dine finanser.

Stenbukken

I det Venus slutter sig til dit tegns hersker, Saturn, i det ugen begynder, er det tid til at arbejde tæt sammen med en bekendt eller et barn, som du har et tæt bånd med, om at bygge en vej til succes. Ambitioner kan realiseres og penge bliver investeret kyndigt. Svage led, som ikke længere er brugbare, kan nemt elimineres, selvom du også gerne vil støtte folk, som har ideer og drømme du tror på. Professionelt kan en leder være i krise og stole på, at du kommer igennem det. På trods af at det er en realistisk tid, er du åben over for livets poesi.

Vandmanden

Du er i en periode, hvor du foretrækker ensomhed, men du har ideelt selskab i venner og rådgivere, som deler de samme værdier som dig. Der foregår meget i hjemmet, og du går igen ind i en periode med overgang og forandring, hvor din primære motivation er at bygge et stabilt fundament. Dine værdier ændrer sig, og du eliminerer naivitet og fokuserer på det praktiske. En ting du ville sætte pris på, er mere klarsyn omkring din finansielle situation, som virker en smule ustabil. Der er nogle ting, som du ikke kan kontrollere, så følg bare med strømmen.

Fisken

I det ugen starter, bevæger Solen sig ind i dit tegn, og Fuldmånen styrker de vigtige forhold i dit liv. Det er en tid, hvor folk du holder af støtter dig, og skal støttes af dig. Der er et mangel på klarsyn, omkring hvad de vil have, hvilket fører til forvirring og misforståelse. Det kan tage nogle måneder at få styr på tingene. Samtidigt i dit sociale liv er der intense udviklinger, med en fokus på ansvar og pligter. Nogle venner kan sige farvel, og svage led bliver elimineret.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.26%) 27 Stemmer