Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 26 2019

Vædderen

Du starter ugen med en styrkende følelse, og måske noget udmattelse efter at have håndteret ekstreme udfordringer i hjemmet eller i dit arbejdsliv. Denne uge handler om at fokusere på sager i hjemmet og at afslutte uafsluttede ting. Så snart det bliver gjort kan du begynde at nyde sommeren, og at finde ud hvor du skal tage på ferie. Umiddelbart er der en grad af forvirring i vigtige forhold, hvilket kan reflekteres af det faktum at nogen tæt på dig er skuffet. Det er resultat af høje forventninger.

Tyren

I det dit tegns hersker, Venus, er i dissonans med drømmenes og illusionernes planet, Neptun, i det ugen begynder, skal du være på vagt over for naivitet, særligt når det kommer til penge. Det er særligt vigtigt ikke at blive ført på afveje af tomme løfter, eller at kaste gode penge efter fortabte folk. På den anden side er det en ideel uge for at udvikle kreative talenter og at værdsætte de magiske ting i livet, hvilket har intet at gøre med materielle ting såsom musik, film og kunst. Sidste uge har udmattet dig mentalt, denne uge er mere fredelig.

Tvillingerne

Efter en meget udmattende og bekymrende periode i de sidste uger, efterlader du i denne uge dine bekymringer, særligt i forbindelse med penge og du begynder at kigge dig omkring i dit lokale nabolag. Du er i humør for mental udforskning, og du opdager spændende nye muligheder. Samtidig føler du at der er uafsluttede sager med en ven, som stadigvæk håndterer en masse problemer. Du vil gerne mødes med dem igen, men du kan stadigvæk have problemer at løse. Når det kommer til kærlighed og romantik, er der en drømmende start på ugen.

Krebsen

Det er en intens og energisk uge for dig, dog blev de fleste store udfordringer løst sidste uge. Du er i en periode, hvor du møder kvalificeret modstand fra store mennesker eller autoriteter, som har det sidste ord i en del sager, så du skal arbejde sammen med dem i stedet for imod dem. Du har store forhåbninger for et kreativt arbejdsprojekt i det ugen begynder, måske forbundet med udlandet, men du skal kræve reelle resultater i stedet for at stole på tomme løfter. Det er en styrkende uge for dig, med en fokus på innovation og nye grupper.

Løven

Henover de næste par uger er fokus på dit privatliv og dine private interesser, hvilket betyder, at du holder dig selv ude af søgelyset og arbejder roligt bag scenen på innovative og hjælpsomme projekter med fokus på spirituel sundhed. I det den sociale Merkur går ind i Løven i midten af ugen, kan du dog forvente at være i selskab med venner og kreative folk i noget tid, folk med provokerende ideer, som de gerne vil delagtiggøre dig i. Socialt er det her en tid, hvor du møder en masse rare folk med store og urealistiske drømme.

Jomfruen

I det ugen begynder, er du i humør til at komme ud af en social situation, som har udmattet dine resurser. Det kunne være forbundet med venner, andre folks børn eller dine egne børn. I midten af ugen trækker du dig diskret fra intens interaktion, som har fokuseret på dine egne private interesser, selvom du kan blive nød til at vende tilbage til situationen. Du drages mod emner som er utraditionelle, og som strækker de normale grænser for tro. Det er en god periode for rejse, hvis du planlægger at være alene på en eksotisk rejse.

Vægten

I det dit tegns hersker, Venus, aktiverer den sjældne Jupiter-Neptun kombination i det ugen begynder, du bliver båret oppe af din ånd og fantasi, som en ørn der svæver højt oppe over landskabet. Dog med uden smule jordnærhed risikerer du at miste dit praktiske perspektiv, og du kan omfavne ideer, som ikke har mulighed for at blive ført ud i praksis. Hvis din mission er spirituel kan det være i orden, men hvis kærlighed er målet, kan drømme nemt blive til illusioner. Det er en uge hvor pres på arbejdet og i partnerskaber, som har været hårde, fordufter og livet bliver mere afslappet.

Skorpionen

Trykket forsvinder og det du mangler er at rydde ud i løse ender. Du bevæger dig snart ind i en mindre udmattende fase, hvor du kan udnytte dyrt-købte erfaringer, som forbedrer dine professionelle muligheder. Når det kommer til intime forhold, begynder ugen på en forvirrende note, måske fordi meget bliver lovet, men intet bliver holdt. Partnere har deres egen tvivl og forvirring, særligt når det kommer til at dele ting følelsesmæssigt og materielt. Dette kunne være en periode hvor det er belønnende at komme i forbindelse med en masse folk, i stedet for kun en enkelt person.

Skytten

Der kan være mange folk, som krydser din vej i det ugen begynder, og forventninger og forhåbninger er høje. Det er en ideel periode for musik, film og kunst, og for at møde kunstneriske typer, selv hvis der er for mange drømme og for lidt substans. Økonomisk og følelsesmæssigt pres fordufter i denne uge, og partnere er særligt i stand til at komme ud af en udmattende situation og at påtage dig et mere optimistisk synspunkt. Rejse kan være på dagsordenen, men planer kan ændre sig. Den bedste tid for ferier med elskede er sent i juli eller i august.

Stenbukken

Der er en følelse af lettelse i denne uge, i det besværlige folk ikke længere er en trussel. Selvom kontroverser kan være på pause, så er omstændighederne anderledes og i orden, næste gang du skal håndtere dem. Dette giver dig masser af tid til at forsætte på personlige projekter, som langsomt transformerer din livsstil og fokuserer på hvad der virkelig betyder noget for dig. I det ugen begynder, kan nogle kollegaer skabe problemer omkring deres store drømme, men det er godt at være skeptisk. Ord og ideer er en ting, men skiftende kendsgerninger er noget andet.

Vandmanden

Der kan være mange ting at føle sig lettet omkring i det ugen begynder, ikke mindst en undgået krise i dit arbejdsliv, hvilket letter presset fra dig. Midten af ugen er en periode hvor nye kontakter dukker op i horisonten, og alternative ideer og nye muligheder præsenterer sig. For den romantiske Vandbærer det er en tid med blomsterbuketter fra flere elskere, men ikke noget konkret fra nogen. Venner og børn tæt på dig lover en masse, men de holder det sandsynligvis ikke. For partnere kunne det være en spændende ny fase professionelt og personligt.

Fisken

Ugen begynder med en dybfølt forståelse for de vigtige forhold i dit liv, i hjemmet og blandt venner og kollegaer, dog med en skuffende følelse om at tingene ikke helt er, som dig eller andre vil have dem. Uanset hvad, skal du gå efter din vision og bruge dine utrolige kreative talenter på at skabe magi i verden. Der er et behov for at røre hjertet af hver en sjæl, ikke mindst familie og venner. Du søger efter en uforgængelig metode, som vil skabe et utopi, og denne drøm kan være både en velsignelse og en forbandelse.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.29%) 28 Stemmer