Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 14 2020

Vædderen

Når ugen starter forlader din tegnhersker, Mars, Stenbukken, hvilket antyder færdiggørelsen af en intens proces for dig i de forrige uger, hvor du har været nødt til at transformere mange aspekter i din karriere. Når Mars går ind i det næste tegn, Vandbæreren, møder den Saturn og dette vil vise at du kaster dig selv ind i en samfundsindsats. Det er nu det er tid til at tilslutte dig en gruppe og du vil være tiltrukket af visionære mennesker, som prioriterer det sociale over materiel vækst. Når det bliver weekend vil relationer og venskaber blomstre, hvor langsigtede planer brainstormes til fordel for det sociale.

Tyren

Ugen starter med din overlevelse af det som stadig er vigtigt, efter en drastisk omprioritering af dine værdier og tro på, på grund af ekstreme omstændigheder. Du er styrket frem for at blive svagere af disse forandringer og præsenteres nu for et helt nyt sæt karrieremål, hvor samfundet og socialt lederskab spiller en vigtig rolle. Fokusset ændrer sig fra personlig vækst til kollektivt ansvars og du omfavner dette helt og fuldt i løbet af ugen. Når det bliver weekend vil du opleve, at det er dine sociale evner, som sørger for værdi og belønninger i dit liv.

Tvillingerne

Denne uge bringer en vigtig udvikling i realiseringen af en professionel forhåbning, som du har ventet på i ret lang tid. Omkring weekenden får du endelig mulighed for at mikse dine ideer med noget større og mere meningsfuldt og en del af det er, at sætte dig selv til disposition for andre mennesker, som går igennem hårde kriser og forandringer. Du er bestemt tunet ind på nyligt fremspirede intellektuelle autoriteter, som ser menneskevenlige løsninger. Når den bløde og sociale Venus går ind i dit tegn i weekenden, vil milde kommunikationsstrategier tage meget af din tid.

Krebsen

Først på denne uge bliver du bevidst om ændrede omstændigheder med indflydelse på venskaber og relationer, hvor folk du relaterer til ændrer adfærd i disse tider med forandringer. Hvor der tidligere har være modstand, vil en større forståelse gry omkring det psykologiske pres folk går igennem. Weekenden er et særligt givende tidspunkt til at diskutere spirituelle og følelsesmæssige emner, som normalt overses, på grund af livets gang. Faktisk kan weekenden bringe ekstraordinær indsigt, når himlen åbner sig for at afsløre noget større.

Løven

Når ugen starter bevæger Mars sig ind i dit modsatte tegn, Vandbæreren, for at møde Saturn og denne kombination viser den voksende indflydelse af magtfulde individer og organisationer i dit liv. Dette er noget du hilser velkommen, når nye horisonter gryr og der er en følelse af, at være en del af en langt større verden, med en masse forskellige mennesker. På jobbet ændres scenen, når folk bevæger sig videre og dem der bliver tilbage stræber efter at at løse en krise gennem drastiske handlinger. Det føles i nogen grad som om den blinde guider den lamme – alle er svækkede. Du er dog ikke. Kig ind i fremtiden.

Jomfruen

Denne uge kan du samle op fra der hvor du slap for en måned siden, i forbindelse med relationer eller en ide, som er meget større end du er. Det være som at blande din bevidsthed med noget større og selv om du er på usikker grund, kan det være meget oplysende. Der sker mange ændringer i din arbejdsrytmer lige nu og det der er brug for, er en ny struktur og disciplin og en forpligtelse til at hjælpe andre på en eller anden måde. Når det bliver weekend får dette konkret form, når folk står sammen som et samfund.

Vægten

Når ugen starter behandler du den fantastisk serie af forandringer, som har haft effekt på hjem og familie de seneste uger og indser, at I alle er kommet igennem en krise, styrket frem for svækket. Ekstreme betingelser har bragt det bedst ud af dig og dine kære. Et nyt fokus gryr, som har en del at gøre med kommunikation og kreativitet. Hvis du i denne periode er mere sammen med børn, så er det nøjagtigt sådan det bør være og det er en dejlig weekend for kærlighed og romantik. Kombiner disse to så er det også godt til at lave børn – at blive gravid.

Skorpionen

Denne uge starter med et helt nyt sæt omstændigheder som har indflydelse på hjem og familie. Astrologisk har dette forbindelse til konjunktionen mellem Mars og Saturn i dit 4. hus, som repræsenterer fundamentet i dit liv. At bruge mere tid sammen med familie er en del af en tendens, som vil vare i adskillige år og det er en udmærket periode til at bygge noget permanent. Weekenden bringer mere intimitet og kvalitetstid i dine relationer og det er det perfekte tidspunkt til at dele håb og frygt. Du ønsker måske at forpligte dig til at deltage i lokalsamfundet.

Skytten

I løbet af denne uge møder din tegnhersker, Jupiter, enlige Pluto. Dette er den første af tre konjunktioner i 2020 og konjunktions cyklusen har en længde på 13 år, så det er ligesom perioden i 2008. Lige som der dengang var en finanskrise, har vi en i 2020 og det har indflydelse på dig personligt. Det du er nødt til at gøre nu, er hurtigt at eliminere alle faktorer som dræner din økonomi. I virkeligheden handler livet ikke om at overleve og at tjene penge, og du er i den tidlige fase af en transformation, som sætter fokus på at lære noget, samfundet og uddannelse, hvilket er hvad du vil deltage i det næste år.

Stenbukken

Når ugen starter slår Mars sig sammen med din tegnhersker, Saturn, som lige er gået ind i Vandbæreren. Alt føles nyt nu og det er tid til at gøre en stor indsats, for at mobilisere dine talenter og etablere nye fundamenter for økonomisk tryghed. Dette er noget der kommer helt naturligt til dig og det føles som en lettelse, at være i et friere miljø med sundere sociale interaktioner, især hvis der er et internationalt element. Weekenden bringer nye kolleger ind i billedet, som læser fra selvsamme side som du. God kommunikation bringer vækst.

Vandmanden

Når ugen starter bevæger Mars sig hen for at møde Saturn, som gik ind i dit tegn i sidste uge, hvor den forbliver den største del af tiden til 2023. Du er nu under pres, men det er den slags pres du holder af, for det er dig der har kontrollen. En dejlig kreativ periode begynder, især i weekenden, som også er et godt tidspunkt til kærlighed og romantik. Mens dit professionelle liv i særlig grad er i dine tanker, er det også en tid, hvor plads og frihed er vigtigt. Du har brug for at være din egen chef.

Fisken

Når du ser dig omkring i denne uge, er det som om alle dine venner er gået i kloster – sikkert på grund af corona virussen – og du er også overladt til dine egne ting, med dybtgående tanker omkring den eksentielle mening med det hele. I tider som disse er partnere og familie meget vigtige og du opdager uventede belønninger ved at være tæt på nogen, som er villige til at opgive alt for dig og som du kan se den store vision. Det er en uventet mulighed for at komme spirituelt tættere på nogen og til endelig at arbejde sammen på delte visioner for planeten.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.