Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 50 2018

Vædderen

Lige nu befinder du dig i en periode, hvor du foretrækker at arbejde i det skjulte. De vigtigste udviklinger finder sted i dit følelsesmæssige og spirituelle liv, og der kan være følelse af længsel eller forvirring, i det du har svært ved at formulere præcis hvad du vil have. Det er en skabende periode hvor ideer bliver formet og drømme bliver drømt, i forberedelse på en langt mere aktiv periode i begyndelsen af næste år. Det er en tid med forståelse, særligt i intime forhold, hvor længsel og opfyldelse går hånd i hånd.

Tyren

Denne uge er et godt tidspunkt for at styrke dit sind, særligt igennem en dedikation til studier eller andre aktiviteter, som udvider og konsoliderer nye intellektuelle horisonter. Der er noget nyt som kan færdiggøres, som ellers stod og ventede. Venskaber og partnerskaber spiller en vigtig rolle i at inspirere dig og i at kanalisere dine ideer og drømme. Nogen du er tæt på kan kæmpe for at finde en stabil vej fremad, lige som du gør, men samarbejde medfører succes, selvom ingen af jer er i en individuel stærk position.

Tvillingerne

Tidligt i denne uge kan du afslutte et arbejdsprojekt, som har brug for noget opmærksomhed, og i midten af ugen vender din fokus tilbage, til de vigtige forhold i dit liv. En partner kan have en vision, som du gerne vil være en del af. Du er villig til at blotte dig for, at forhold skal fungere, og det vil de så længe, at du ikke prøver at indprente dine egne synspunkter og ideer på en anden person, som allerede har styr på situationen. Karrieresager er vigtige, men der kan være forvirring om den rigtige retning at gå i. Hold forventningerne realistiske.

Krebsen

Ugen starter med en påmindelse om hvordan dedikationer til forhold er vigtige for dig, og hvor krævende de kan være. Partnere har en tendens til at være mere realistiske end dig, så det giver mening at lade dem skabe rammerne. Samtidig på arbejdet fortsætter din entusiasme for nye tiltag uforstyrret. Du er klar over farerne ved at have for høje forventninger, men det er andre mennesker måske ikke. Folk kommer med store ideer, men de har stadigvæk ikke evnen til at levere, hvad de lover. Derfor forbliver den vise Krebs jordnær, i forfølgelsen af en drøm.

Løven

Du er i en periode med personlig udvidelse, hvor din kapacitet for selvudfoldelse når nye højder. Det er favorabelt for kreative udfoldelser, for børn og deres liv, og for dine egne romantiske oplevelser. Muligheder for at udvide dine horisonter, som blev sat på pause, vender nu tilbage, og det er en vidunderlig tid for kommunikation, særligt hvis du er i gang med et skriftligt projekt eller et internationalt initiativ. Børn kan også være fulde af lyse ideer, og håb for fremtiden. Lige nu er du en inspiration for andre igennem visdom og positivitet.

Jomfruen

Et kommunikationsprojekt eller en undersøgelse bliver afsluttet i det ugen starter, så i midten af ugen er du klar til at fortsætte hvor du slap, i forhold til et større projekt i et partnerskab eller i dit privatliv. Nye horisonter åbner sig, og det er en god ide at holde sig til nogen, som er en naturlig partner eller mentor for dig. Dem du er tæt på kan være pålidelige, men dem du ellers møder, er måske ikke til at stole på. Lige nu kan du nemt blive ledt på afveje af snyd og falske løfter, så sørg for at du diskuterer ideer med nogen du stoler på, før du tager beslutninger.

Vægten

Lige nu kan du håndtere problemer forbundet med penge, selvværd og personlige resurser, som var kilder til store problemer for en måneds tid siden. Du er langt i mere i kontrol for tiden, og denne uge er ideel for at fordele resurser, opsparing af penge, og for forsigtig investering. Partnere og kollegaer er mere støttende, og der er en stærk følelse af forståelse og empati. Det lader til, at ingen er sikre på, hvor de er på vej hen, men ved at holde sammen og opretholde solidaritet, kan praktiske besværligheder overkommes.

Skorpionen

Det er en konstruktiv og kreativ periode for dig, og du kan forvente, at partnere viser solidaritet over for dine håb og drømme. Der er et intimt bånd og dyb forståelse for dem du elsker, særligt med børn og partnere. Du kommer ud af en periode hvor høje forhåbninger, kan fører til skuffelser, men det burde ikke stoppe dig fra at forfølge en drøm. Det er muligt, at et finansielt mysterium eller problem bliver løst nu, og i denne uge er det muligt at samle de finansielle resurser, som der kræves for at opnå drømme og forhåbninger.

Skytten

I midten af ugen vender kommunikationens planet, Merkur, tilbage til dit tegn efter at have været væk i et lille stykke tid, hvilket tyder på, at en partner eller bekendt er klar og villig til at yde en ekstra indsats på dine vegne. Det er rart at have støtte, men det eneste råd som bør følges lige nu, er dit eget, så lyt til din egen fornuft og undgå at bygge luftkasteller, eller at forfølge en andens drøm. Det er tid til økonomisk konsolidering og fornuftige investeringer, og store projekter i hjemmet kræver gennemført planlægning, før de udføres.

Stenbukken

Denne uge er en ideel uge for venskaber og gruppe ansvar, og en gammel ven kan have brug for din støtte igen. Hjælp du tidligere har givet, bærer frugt, og der er flere resurser tilgængelige. Et problem du ikke har kontrol over, er forbundet med kommunikation og urealistiske ideer, som andre mennesker kan forfølge. Du holder folk jordnære, og det er kun hvis de kommer forbi dig, at deres drømme bliver opnået. På denne måde bringer du venner sammen, og du kan være en rollemodel.

Vandmanden

Denne uge er der en fornyet fokus på venskaber, og det er ganske sandsynligt, at nogen vender tilbage til din gruppe efter at have været væk i noget tid. Folk har store drømme, som kan opnås, og særligt én person fungerer godt, som mentor og vejleder for gruppen. Andre mennesker kan være mere forstyrrende, og dit job er at holde folk i virkeligheden, som eller ville lade deres fantasi løbe af med dem. Igennem din indflydelse kan der skabes noget kreativt, som ikke ville have været mulige uden dig.

Fisken

Henover ugens gang kan en partner eller en professionel kollega vende tilbage med ny information, som tidligere har været skjult. Information som kan have vigtige konsekvenser for dine karriere forhåbninger. Lige nu er det, som om at der næsten er for mange muligheder, og fordi mange af dem er blindgyder, skal du være kritisk når du fokuserer din energi. Folk som fremstår kloge, kan føre dig på afveje, så nøglen er at lytte til din egen intuition, når du planlægger din professionelle fremtid.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.26%) 27 Stemmer