Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 29 2018

Vædderen

Det er en tid hvor dit tilhørsforhold med nye grupper og nye venner, der kan være kontroversielle, skal genovervejes. Det lader til at du udvikler en forbindelse som har meget at gøre med dine rødder i fortiden. Udfordringen ligger i at smelte sammen med en gruppe, i stedet for at gennemtvinge din egen identitet og måske håndtere de økonomiske konsekvenser fra sammenarbejde. Det er en tid hvor du er villig til at løbe nogle risici og gå imod normen, og det er en igangværende proces, som kan vare flere måneder. Du bliver nød til at genoverveje en mængde af ting i øjeblikket.

Tyren

Du er i en periode med en stærk fokus på at arbejde kreativt for at udvikle nye måder at udføre gamle opgaver på. Børn kan kræve mere hjælp og hårdt arbejde end normalt, det samme gør sig gældende for kreative hold du arbejder sammen med. Det er en ideel tid for at samarbejde med venner og allierede som har en menneskelig vision og har brug for din assistance, særligt i weekenden. Der er en ny og stærkere fokus på familie lederskab og på stress der følger med forandringer, hvilket kan have en masse at gøre med beslutninger forbundet med partnerskaber og din karriere. Din egen udvikling er vigtig for dig.

Tvillingerne

Det er en periode hvor kommunikation, indlæring og selvudfoldelse er vigtige, men det er også en ferie periode, så du kan gøre meget af det i din ferie og nyde livet. Rejse er på dagsordenen, og det er også en ideel tid for at komme i forbindelse med brødre, søstre og folk omkring dig. Det kan være sjovt, men det kan også være en udfordring at balancere dine behov med partnere eller de folk du arbejder sammen med, som har andre prioriteter i denne periode, og som kan have et behov for at tage livet mere seriøst. Din eneste pligt er at sprede glæde.

Krebsen

Efter sidste uges solformørkelse i dit tegn, er din hovedopgave denne uge fokuseret på sikkerhed og på at iværksætte din fremtidsdrøm. Finansielt er det en svingende periode, og du mister og får noget, i samme omgang. Ikke alle finansielle råd er gode råd, men generelt bliver du nød til at undgå fristelsen til at bruge for mange penge på luksusgenstande, forførelse og på børn. Partnere så vel som nye grupper du omgås, kan være gode at afprøve dine ideer på. Weekenden bringer fokus på økonomiske forandringer og muligheder.

Løven

Du begynder ugen med at fordøje begivenheder i din dagligdag og på dit arbejde, hvilket bringer en form for forandring, og måske er der nye muligheder for at arbejde på din kreative vision, i stedet for at knokle i et uvenligt miljø. Når Solen bevæger sig ind i dit eget tegn, Løven, denne weekend, kommer du ud af din hule og gør et indtryk på verden omkring dig. Du er klar til at skabe forandringer som kan have en effekt på forhold og karriere, og du er draget imod folk som har en anderledes vision i livet. Gode venner hjælper dig med at samle mere information.

Jomfruen

Arbejds (eller ferie) ugen begynder med en blød konjunktion af Månen og Venus i dit tegn, hvilket virkelig fremhæver din hjælpsomme og elskende natur, særligt med familie og venner. Folk vender sig imod dig for at dele deres intime hemmeligheder og du er forberedt på diskret at hjælpe dem, selv hvis det kræver selvopofrelse, og selv hvis du er uenig. Det er en god ide at sætte nogle grænser, så du ikke bliver udnyttet. Det er en ideel tid for ferier til eksotiske destinationer med børn og elskede, og du har brug for et fredeligt og uforstyrret sted væk fra det hele.

Vægten

Der er en masse ting du gerne vil få gjort denne uge, men du fortrækker at gøre dem uforstyrret og alene. Hvis du er på ferie, så vil du fortrække en afskåret destination hvor du kan være ét med naturen. Partnere eller børn have brug for at tage af sted på vilde eventyr, men du kan være lige så tilfreds med en god bog, havearbejde eller at komme væk fra det hele med en god film. Hvis du arbejder denne uge, er det bedst at fokusere på at hjælpe folk som er mindre heldige end dig. I weekenden, dukker venner op og vil have det lidt sjovt, og livet begynder at blive spændende.

Skorpionen

Der er en fortsat fokus på din situation i hjemmet, som stadig er i en ustabil tilstand i det du overvejer og genovervejer muligheder og beslutninger. Der er en følelse af at være i forbindelse med en gammel gruppe af venner, og selvom det kan være spændende, kan du også undre dig over om du genbesøger fortiden i stedet for at skabe en ny fremtid. Når weekenden kommer, forøges din rastløshed i det du opdager nye karriere muligheder, hvilket kan betyde at du er i bevægelse igen, eller at du kommer i forbindelse med folk fra internationale miljøer.

Skytten

Det lader til at der er mere momentum fremad i dit liv lige nu, og i det mindste har du en følelse af hvad fremtiden kan bringe. Der er stadigvæk en masse at overveje lige nu, og du kan måske ikke være i stand til at begive dig ud alene før slutningen af året. Det fungerer bedst for dig at arbejde bag scenen og samarbejde med venner og allierede om praktiske professionelle sager, men samtidigt bør du ikke tabe helheden af syne, eller glemme de drømme som inspirerer dig. Selvfølgelig er det en ferie periode og det er en ideel tid for at se verden med partnere og elskede.

Stenbukken

Hvis du tager et skridt tilbage for at se hvilken retning tingene bevæger sig i, så kan du være i stand til at se at der sker store forandringer og muligheder i dit liv, hvilket ændrer tingene betydeligt. Der er udviklinger med børn, kreative gennembrud, og en generel fornemmelse af at fremtiden nærmer sig, og at du er i kontrol. Det er en god uge for at tage på ferie med børn og dem som du elsker, særligt hvis der er goder forbundet med sundhed og fitness. Tingene er stadig uforudsigelige når det kommer til formuer og finans, og det vil de være i det næste stykke tid, måske på grund af en partners aktiviteter.

Vandmanden

Du er i en længere periode hvor det kan være svært at tage kontrol over begivenhederne, men samtidigt sker der en masse større begivenheder, som specifikt kan have effekt på dit private liv og din livsstil generelt. Når du ser på helheden, er der langsigtede tendenser som er favorable og frembringer mange ideelle muligheder, men lige nu kan livet være stresset og der en følelse af at være klar til at håndtere uforudsigelige forandringer. I weekenden genopnår partnere en stærk position, og der er en fornyet fokus på spændende nye horisonter i dit liv.

Fisken

Ugen starter praktisk ud og folk gerne have at du organiserer dig og arbejder på dine planer. Dette kunne være forbundet med rejse, eller med fælles initiativer, hvor du vil opdage at folk er meget hjælpsomme. Det er tider hvor du har en stor drøm, og nye horisonter åbner sig hvilket virkelig beriger dig spirituelt. Du kan opdage at der er igangværende kontroverser om hvordan du skal få tingene gjort, selvom du er en i ekspert i at undgå diskussioner, imens du stadigvæk holder dig til dine holdninger og overbevisninger. Du kan forvente forstyrrelser i din daglige rytme i starten af weekenden.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
4.96 (99.26%) 27 Stemmer