Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 34 2019

Vædderen

Da din tegnhersker, Mars, lige har bevæget sig ind i det flittige tegn, Jomfruen, når denne uge begynder, er der en ny kraftig fokus på arbejdet, samarbejde og relationer til kolleger. Og da Venus – Mars’s naturlige partner – også bevæger sig ind i Jomfruen og tilslutter sig Mars, vil der helt sikkert være partnerskab på agendaen, enten fordi du slår dig sammen med med nogen på et praktisk projekt, eller fordi der er romantik i luften. Eller begge dele. Du vil være i den stærke position, og store indtægtsmuligheder opstår på nye og innovative områder.

Tyren

Omkring onsdag i denne uge sker der en vigtig overgang for dig, hvor fokus går fra at sole sig i fornøjelser og luksus i hjemmet og haven til at blive mere engageret i at vise dine kreative evner og at indtage en højere profil på en underspille måde. Når din tegnhersker, Venus, møder Mars i weekenden, er det helt klart også en tid hvor romantikken blomstrer, og vejen til en elskedes hjerte er, at gøre alle de små ting, som denne sætter høj pris på. Det kunne være en tid med intimitet, og det markerer en ny fase i et eksisterende forhold – især i forbindelse med børn.

Tvillingerne

Denne uge får du de resultater som du har søgt i flere måneder, efter mange tilbageslag og forsinkelser. Nu er det det perfekte tidspunkt til at cementere et stærkt bånd til partnere, især hvis det involverer at rejse eller studere sammen. Alle former for kommunikation trives; du har let ved at overbevise andre om dine ideer, og de støtter dine planer. Der er også nøgle forandringer i dit hjemme- og familieliv, med nye omstændigheder derhjemme eller nye mennesker der flytter ind – det er alletiders til at bygge rede sammen med nogen, og til at få alle de små detaljer på plads.

Krebsen

Denne uge starter godt rent økonomisk, da aftaler let indgås og samarbejde med kolleger fra nær og fjern giver et lukrativt resultat. For at få det resultat du ønsker nu, er du nødt til at fokusere på organisation og effektivitet. Det betyder at tage sig af detaljerne, integrere nye planlægnings redskaber i dit liv, at uddelegere til talentfulde mennesker og at arbejde som et team med at brainstorme diverse ideer. Langsigtede tendenser som involverer nye grupper kan der tjenes på nu, hvilket åbner nye døre af muligheder. Dette har alt sammen at gøre med praktisk planlægning – gør ikke tingene for komplicerede.

Løven

Livet bliver bare en smule mindre overfyldt denne uge, når en travl tid,, hvor du har været i centrum for tingene, går mod enden. Der er startet mange nye ting, og du har fået den støtte fra folk, som føler at være sammen med dig er en win-win situation. Først på ugen er der der en storartet udvikling rent socialt og kreativt, hvor dine ideer får trækkraft og tiltrækker et større publikum. Fokus skifter. Du er nu nødt til at arbejde på at skabe byggeklodserne til fremtidens sikkerhed og vækst. Økonomisk planlægning bliver meget vigtigere, såvel som en omorganisering af dine resurser.

Jomfruen

Der er store forandringer på vej. Kommunikation med partnere og familie falder på plads når ugen starter, og der er gode nyheder. Du er i fred med dig selv og i dine relationer. Og nu hvor Mars er gået ind i dit tegn, og hvor Venus er sammen med solen, ser din kalender temmelig fuld ud, med møder og brainstorming, hvor der diskuteres nye planer og strategier. Det er en dejlig tid for relationer, og du er måske vært for folk der mødes og sammen skaber et stærkt bånd. Du ønsker måske stadig et stille liv, men andre mennesker ønsker helt sikkert at du skal være engageret.

Vægten

Efter en ekstrem aktiv og spændende tid rent socialt og romantisk, varsler denne uge en betydelig forandring, hvor du trækker dig fra centrum, for at tage dig af din egen private agenda. Denne agenda indeholder nok et ønske om at have et forhold til en, selv om at de næste uger viser sig at forhold er flygtige – eller du sætter dig selv i en svag position i kærlighedens spil, da der er tegn på at romantik foregår bag kulisserne, eller simpelthen i din egen fantasi. Det er en god periode til at udvikle indre renhed, og til aktiviteter så som yoga og meditation.

Skorpionen

Med konjunktionen mellem Venus og Mars senere på ugen, er du motiveret til at arbejde hårdt på relationer til venner og grupper, eller til partnere og deres børn. Det er en tid hvor man slår kræfterne sammen med nogen som er motiveret til at arbejde hårdt på dine vegne, og det er også en storartet tid til at lade sig involvere i sociale projekter med det for øje at uselvisk at forbedre omstændighederne for andre mennesker. Det ser ud til at du vil have meget travlt med at arbejde sammen med et team af folk som forsøger at ændre tingene. Din rolle er at lede og servicere på samme tid.

Skytten

Tingene går pænt fremad når ugen starter, og kommunikation med partnere og associerede er succesfuld. En fantastisk intellektuel energi fører til nye ideer og klare visioner om, hvad du ønsker fremtiden skal bringe. Professionelt er der en vigtig forandring, når nye kolleger dukker op på scenen, som har en yderst praktisk plan omkring, hvordan man kan gøre arbejdslivet mere effektivt. Der arbejdes på langsigtede strategier, for at revolutionere metoder og bringe en stabil indkomst. Du kan godt lide at se det store billede, men din succes kommer til at afhænge af din opmærksomhed på detaljerne.

Stenbukken

Der starter nye tendenser denne uge, som vil være meget tilfredsstillende for dig. Det er et udmærket tidspunkt til at begynde på nye intellektuelle udfordringer, og til at arbejde med anerkendte eksperter på detaljer på et bestemt projekt i forbindelse med uddannelse, loven, rejser og mentorskab. Du behøver ikke at gøre meget andet end at vente, for folk vil komme til dig for at få det anerkendende stempel, og du får ikke svært ved at give dette. Det er også et godt tidspunkt for børn og romantiske relationer, især hvis der er forbindelser til udlandet.

Vandmanden

Efter en travl tid i forbindelse med vigtige relationer og venskaber i dit liv, bringer denne uge en stærk forandring af fokus. Det er stadig en dejlig tid for kommunikation og venskaber, men nu har du lyst til at fokusere indad på følelsesmæssige emner, intimitet og mange forskellige faktorer, som har indflydelse på, hvor tryg og sikker du føler dig. Du søger større dybde i dine relationer, og dette inspirerer dig til at tale om ting, som normalt er private eller tabu. At kaste lys over alle de ting folk ofte tier omkring, giver dig stor tilfredsstillelse.

Fisken

Der er en kæmpe udvikling i dine relationer denne uge, efter at solen og Venus bevæger sig ind i dit modsatte tegn, Jomfruen, hvor de mødes med Mars. For den enlige Fisk er det opskriften på kærlighed, og især i starten af ugen er det godt at nå til en forståelse med potentielle partnere, både på jobbet og privat. Du kan forvente mange møder, enten fordi folk kommer fordi derhjemme, eller du kigger ind hos dem. Kærlighed og praktiske partnerskaber er på agendaen, og det er et udmærket tidspunkt til at strække ud over de normale grænser og prøve med nogle nye ideer.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.29%) 28 Stemmer