Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 12 2018

Vædderen

I det ugen starter, bevæger dit tegns hersker Mars sig ind i Stenbukken, hvilket melder om en kritisk periode i din karriere, der måske ikke er ovre før oktober. I det Mars slutter sig til Saturn henover de næste par uger, du vil arbejde ekstremt hårdt og du er nød til at forblive fokuseret. Hvis du har en besværlig chef, kan du forvente pres indtil du leverer varen, når du gør, vil du få din belønning. Når det bliver hårdt, er det de hårdeste der trives, så vær klar til at opstarte nye initiativer, og på at gennemføre dem, selv når du møder bump på vejen, hvilket du sikkert vil.

Tyren

Der er en ny fokus på studier og planlægning i det ugen starter, og du kan forvente at intellektuelle autoriteter er endnu mere krævende end sidste uge. Du er under pres, men det er bedst at holde lav profil indtil du er i en stærkere position, hvilket du vil være inden to uger. Weekenden er særligt anstrengende, drop enhver forbindelse som kun gør dig ondt. Du vil opdage at ved at forlade ting forbundet med fortiden, og omfavne en ny vision om fremtiden, vil du være klar på befriende muligheder, der kommer til dig i maj.

Tvillingerne

Når dit tegns hersker Merkur bevæger sig retrogradt i midten af ugen, vil du blive nød til at skilles fra en ven eller elsket som bliver nød til at fortsætte alene fra nu af. Du har uafsluttede sager, måske fordi du har gået for langt for hurtigt, og der er løse ender der bliver nød til at blive løst. Det virker som om der er stærke magter opstillet imod dig, og det der er brug for er en omhyggelig genfortælling af visse handlinger, forbundet med nylige finansielle eller sociale interaktioner. Det er sandsynligt at du har fjender, undervurder dem ikke.

Krebsen

Du går ind i en ekstremt dynamisk fase i din karriere, og der er en stærk fokus på partnerskaber, med en hentydning til at du kan være oppe imod meget magtfulde mennesker, som det ville være bedre at have som allierede end som fjender. Hvis du kommer i kamp, så ligger din styrke i at dine evner som leder og din villighed til at tage et initiativ. Men du bliver nød til at gå på kompromis med folk som ser tingene fra en helt anden vinkel. Henover de næste par uger vil du blive nød til at håndtere planlægning og kommunikation, som kræver konstant revision og ændring.

Løven

Dit tegns hersker bevæger sig ind i den magtfulde Vædder, i den senere del af arbejdsugen, og medbringer dermed en ny dosis af entusiasme og energi, efter en periode der helt bestemt har været forvirrende. Der er også ændringer på arbejdet, og du bliver nød til at huske på, at konflikter nemt kan opstå med kollegaer, som kan slå sig sammen for at pålægge regler og reguleringer i områder, hvor du fortrækker mere frihed. Undervurder ikke oppositionen, de kan have en pointe, og uanset hvad, kommer der til at være besværlige forhandlinger henover de næste par uger, hvilket nogen kan gøre på dine vegne.

Jomfruen

Lige nu er du i en periode med komplikationer som har en indflydelse på forhold, enten finansielle eller følelsesmæssige, så du vil få brug for at tæmme impulsivitet og acceptere at tingene kommer til at kræve tid og tålmodighed. Det kan også har en indflydelse på forhold til børn eller folk du arbejder på kreative projekter sammen med. Du forlader nogens selskab i midten af ugen for at fokusere på at sortere ud i ufærdiggjorte sager. Det kræver at du tager endnu et kig på udtalelser eller genovervejer formelle arrangementer, for at identificere fejl og mangler. Du vil få brug for at dele information med nogen der er magtfuld nok til at hjælpe dig.

Vægten

Det her er en periode hvor komplekse forhandlinger bliver indledt i visse vigtige forhold, enten personlige eller forretningsmæssige. Du kan være i stand til at få en rådgiver til at håndtere den slags kompleksiteter, imens du fortsætter på din udvalgte sti. Det er en uge hvor du bryder op med visse mennesker eller steder, som har drænet din energi. Du ligger vægt på dit behov for frihed og uafhængighed. I hjemmet er der nye udviklinger, hvilket kræver en masse mod og beslutsomhed for at afgøre. Restriktioner opstår når du bare vil være fri. Nogle kampe vinder du, og nogle taber du.

Skorpionen

Ugen starter med en ny fokus på et kommunikations eller uddannelsesprojekt hvilket kommer til at kræve en langsigtet indsats fra din side. Lige nu er du klar over de forhindringer der truer forude, men du har så meget viljestyrke og beslutningskraft at du vil forvandle disse forhindringer til trappe trin hen imod din mentale forbedring. Forhold med brødre eller mandlige autoritetsfigurer kan være særligt besværlige. Nyt lederskab i arbejdsmiljøet kan sætte dig op imod kollegaer, men med gensidig respekt, og en smule forhandling, får alle hvad de gerne vil have.

Skytten

Folk bevæger sig væk fra din indflydelse, og det er en tid hvori alle tager en pause for at genoverveje planer og forberede sig på komplikationer. Hovedområdet i udfordringer ligger i at håndtere dine resurser, og der kan være et stærkt skub hen imod at spare, særligt når det kommer til fornøjelse og underholdning, så vel som udgifter forbundet med børn. Særligt partnere bliver nød til at genoverveje visse initiativer og måske trække sig ud af et samarbejdsinitiativ, hvis der lader til at være farer forude. Dine interesser er bedst tjent ved at holde lav profil.

Stenbukken

I det ugen starter, går Mars ind dit tegn, og dette indleder en ekstremt intens og hårdtarbejdende periode, hvilket enten kan være forbundet med karriere initiativer eller med familie sager. Der er et højt niveau af koncentration i det folk i familien står over for hinanden og søger forskellige udfald. Der kan være ekstensive forhandlinger henover de næste par uger, og du er mest inklineret til at slå reglerne fast. Fakta er at du bestemt kan få din vilje, fordi du er fast besluttet og ustoppelig, men det kan være en god ide at give andre mennesker lidt albueplads.

Vandmanden

Disse dage er du glad hvis du har tid og plads for dig selv, og kommer videre med dit arbejde i fred og ro. Nogen gør noget for at komme dig nær, i det arbejdsugen begynder, og dette kan være lige den rigtige person, at arbejde på et karriere projekt med. Samtidigt kan du finde dig selv stående modsat over for en partner som har et bredere syn på tingene og gerne vil udforske nye horisonter. Du kan forvente en masse diskussion henover de næste par uger, i det i forsøger at ryde ud i forskellighederne. Med en smule gensidig respekt, får alle noget de gerne vil have.

Fisken

Du befinder dig i en periode af ændringer og udfordringer, i forhold til dit sociale liv og de organisationer som du er en del af. Nye venner eller bekendte ankommer på scenen, og der kan være en påtrængende atmosfære, og en stor fokus på organisatorisk struktur, regler og retningslinjer. Det forstyrrer dig nødvendigvis ikke, da det komplimenterer dine egne behov og modvirker en tendens til at være ustruktureret, men det kan irritere partnere som bliver stillet til ansvar særligt om at dele eller over finansielle arrangementer. Du bliver nød til at være forsigtig for at undgå finansielle faldgruber.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
4.96 (99.23%) 26 Stemmer