Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 40 2020

Vædderen

Når ugen starter støder din tegnhersker, Mars, til Saturn, hvilket giver en kulmination på en konflikt i forbindelse med forhindringer, som du forsøger at overkomme. Dette har især indflydelse på din karriere og relationer til magtfulde autoriteter. Hvis du gør hvad de ønsker, kan du måske nå et vigtigt mål, men du har mere lyst til at kæmpe for din side af sagen. Det vil blive en lang kamp og det vil kræve et laserlignende fokus. På den positive side er det dog en udmærket uge for kærlighed og romantik. Hvis du har ventet på nogen, vil de vise dig at det kunne betale sig.

Tyren

Først på ugen harmoniserer din tegnhersker, Venus, med Mars, hvilket er en klassisk signatur for kærlighed og romantik. Der er dog komplikationer, fordi en potentiel partner er isoleret og kæmper og det er derfor svært, at få et forhold til at virke, også selvom du kan levere kærlighed og støtte. Weekenden giver stor forandring i dit fokus og der starter en periode, hvor du er motiveret til at hjælpe andre og udtrykke din kreative side, med et touch af perfektionisme. Dit fokus er især på at hjælpe børn og på at påtage dig en uddannelses udfordring.

Tvillingen

Når arbejdsugen starter bevæger din tegnhersker, Merkur, sig ind i det følelsesmæssigt intense tegn Skorpionen, hvor den, om et par uger, den senere vil gå retrograd. Dette fremhæver et langvarigt fokus på udviklingen i dit daglige liv og især blandt kolleger, hvor en masse forstyrrelser og uforudsigelige forandringer vil ske. Der er måske nogle kolleger som det er umuligt at enes med, på grund af deres dominerende natur, måske er gruppeatmosfæren undertrykkende. I hvert fald er du klar til at tage radikale skridt i løbet af de næste to måneder for at ændre tingene.

Krebsen

Fuldmånen midt på ugen indikerer en dynamisk tid i din karriere, såvel som et behov for at balancere professionelle initiativer med hjemlig harmoni. Det er ret sandsynligt, at et karriereprojekt eller en professionel associeret render ind i en mur – eller nærmere at forhindringer for fremgang, som har været der nogen tid, viser sig selv klart. Kun en beslutsom indsats i løbet af de næste måneder, kan give dig de resultater du ønsker. Når du møder modstand i starten af oktober, er du nødt til at spille en diplomatisk rolle. Forestil dig, at du er nødt til at handle med Taliban og planlægge derefter.

Løven

Du går ind i en udfordrende periode, især intellektuelt, og den kloge Løve spiller et diplomatisk spil, ved at lytte, gå på kompromis og holde fred, når du har med svære mennesker på jobbet at gøre og i undervisningsmiljøer. Der er i øjeblikket individer med stærke overbevisninger som forhindrer fremgang. Måske betyder pandemi relaterede regler, at bevægelsesfrihed er begrænset og det kan der ikke gøres meget ved. Der er også et ret giftigt emne i dit privatliv som du mås slås med i de næste uger, og dette skal løses.

Jomfruen

Når den stilfulde Venus bevæger sig ind i dit tegn i løbet af ugen, kan du forvente godt selskab af en som ønsker at forsøde dit liv. Da du nu går ind i en udfordrende periode mentalt, med meget stress, er det godt at have venlige mennesker omkring dig, som kan minde dig om at spise godt, slappe af og føre et afbalanceret liv. I løbet af den næste måned eller lignende, må du klare et giftigt miljø og det er ret sandsynligt, at du vil afdække overraskende og foruroligende informationer. Da der kan være fjendtlige handlinger i nogle områder af dit liv, er det godt at have et hemmeligt våben.

Vægten

Fuldmånen som i denne uge er i dit modsatte tegn, Vædderen, fremhæver dine relationer, både til gode og dårlige mennesker og det kan føles som om familielivet er som en trykkoger, måske på grund af de problemer en partner går igennem. Først på ugen er et godt tidspunkt til at kontakte venner og partnere. Romantiske forbindelser skabes, men der er faktorer som forhindrer potentielle partnere i at nyde en relationer. Senere på ugen ændres fokus og du får brug for tid til at rekonstituere og fokusere på sunde vaner, både fysisk og psykisk. En tid med ensomhed begynder.

Skorpionen

Denne uge er der et intenst fokus på initiativer på jobbet, som hæmmes af kontinuerlige problemer i forbindelse med blokeret kommunikation, regler og regulativer og autoritetspersoner. Du kan kæmpe imod det eller du kan tilvælge det, men tendensen er at kæmpe, således at du får dine synspunkter ud. Det vil blive en lang kamp. Den viljestyrke du mobiliserer nu har utrolig styrke og hvis du kanaliserer det over på helbred og fitness og ind i opgaver, der kræver modstandsdygtighed og udholdenhed, så vil du vinde til slut. Det er endnu ikke nået til enden – dette er fase 2. Fase 3 begynder i november.

Skytten

Det er en testtid for dig. Du er kommet igennem den første serie af udfordringer og nu begynder den næste serie. Overlevelse er målet og når du har stabiliseret din økonomi, starter en meget optimistisk periode for dig. Men ikke endnu. Nu skal du slås med en konflikt, som kunne være i forbindelse med en der står dig nært, som angriber din position og udfordrer dine overbevisninger. Før eller siden vil du være nødt til at slippe elskede holdninger og hilse en lysere politik velkommen. Du kan ikke regne med stabilitet på jobbet lige nu, så det er bedst at økonomisere dine resurser.

Stenbukken

Når ugen starter er der en intens afstandtagen mellem den dynamiske Mars og din tegnhersker, Saturn – den anden i lige så mange måneder. Dette indikerer en konflikt, som kan foregår i dit personlige liv eller om familieproblemer. Du giver ingen plads og det gør andre heller ikke, så lige nu er det at acceptere forskelle et faktum i livet. Dødvandet bliver løst på grund af at omstændighederne ændres i slutningen af året, hvilket er en ret favorabel tid for dig, ikke mindst når det gælder din økonomiske position. Indtil da er det en god tid til at studere og udvikle dine evner.

Vandmanden

2020 er i høj grad et år, hvor du stiller spørgsmål ved tingene og spekulerer over om og hvornår, at du vil opnå dine mål, eller om en forestillet eller virkelige katastrofe (såsom pandemien) vil ødelægge det hele. Din største fjende i denne tid er en tendens til at tænke negative tanker, rettet mod dig selv. Det er også muligt at andre mennesker omkring dig er på krigsstien og at du er i vejen. Du vil måske opleve en udvikling i din karriere som uforudsigelig eller stressende – og sådan vil det være i de næste par måneder. Men hej, det er bare en test om løsninger. Omkring jul vil du se et helt nyt panorama folde sig ud foran dine øjne.

Fisken

Når Venus bevæger sig ind i dit modsatte tegn i denne uge, kan du forvente hjælpsomme og omsorgsfulde mennesker dukker op i din personlige horisont og i løbet af de næste uger, vil du modtage masser af kærlighed og støtte, i dine bestræbelser på at klare mange sociale, politiske og kulturelle omvæltninger, som har karakteriseret livet dette år. Intellektuelt og i områder om kommunikation, kan du forvente at der opstår eksplosive emner, som vil dominere indtil november. Partnere eller familien kan være i en ekstre situation på det tidspunkt og det er generelt en tid med stort pres. I tider som disse er det godt at have venner.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.