Ugehoroskop – Læs dit ugentlige horoskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 20 2022

Vædderen

Når denne uge begynder, kommer din tegnhersker Mars i konjunktion med Neptun, som på nogle områder bringer oplysning og kreativitet, mens den på andre blot viser ensomhed og desorientering, eller måske blot en mangel på motivation. Nu hvor Jupiter er kommet ind i Vædderen – og det er en rigtig stor udvikling for dig – opstår der store nye muligheder i dit liv, men du har måske endnu ikke opdaget, hvad de er. Når du gør det, næste uge og derefter, vil du være fuld af energi og beslutsomhed. I mellemtiden, få mest muligt ud af denne periode til åndelig og psykologisk vækst og selvopdagelse.

Tyren

Du starter måske ugen med en følelse af at være såret eller alene, usikker på samspillet mellem de store kræfter i dit liv, som ser ud til at have sat dig på sidelinjen. Det er kun midlertidigt, og du bør bruge de næste par uger til at dykke dybere ned i private udfordringer. Der er en ny bevidsthed om, hvor meget der foregår uden for din verden, og hvor meget mere mening der er i dit liv, når du motiveres af empati over for andre i en større skala. Du vil opdage, at partnere og venner også udforsker spirituelle og humanitære veje - det er dér, fremtiden ligger.

Tvillingen

Med din tegnhersker Merkur nu i Tvillingerne, men på vej retrograd tilbage til Tyrens tegn i løbet af de næste par uger, er det tid til at bruge den indsigt, ideer og information, du har indsamlet, og genoprette forbindelsen til mennesker, der har brug for denne information. Det er en usædvanlig positiv periode, hvor du bliver revet med i en dynamisk bølge af sociale udviklinger, får nye venner, skaber partnerskaber, mødes med indflydelsesrige mennesker og gennemgår en stor ekspansion intellektuelt, socialt og politisk. Du kan forvente, at en partner bliver mere hands-on, og I vil arbejde rigtig godt sammen i fremtiden.

Krebsen

Måneformørkelsen denne mandag fremhæver forhold til venner eller kære og bringer dybere psykologiske indsigter i mange af de vigtige forhold i dit liv. Denne uge er et godt tidspunkt at undersøge overbevisningerne hos de grupper, du føler en tilknytning til, og nøje at sortere, hvad der er illusion eller ønsketænkning, fra hvad der er virkelighed. Inden weekenden bringer et oplysende møde noget klarhed, og der er et sceneskifte, da du fokuserer mindre på dit sociale liv og gruppetilhørsforhold og meget mere på dit indre liv og på at realisere en professionel udvidelse.

Løven

Denne uge starter med en måneformørkelse, som fremhæver udviklingen både i din karriere og dit familieliv. Understrømme fra fortiden dukker op, som afslører en sårbarhed, der kompromitterer vigtige relationer. Du er nødt til at smide noget bagage og ændre dit fokus fra ambitioner og materialeanskaffelse til at generere social kapital. Information, du modtager i weekenden, bringer en virkelig positiv overgang og åbner nye horisonter, socialt, intellektuelt og gennem rejser. Det er det perfekte tidspunkt at indlede venskaber med indflydelsesrige mennesker i ind- og udland.

Jomfruen

I løbet af de næste to uger bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, hvilket fremkalder i dig et behov for at gå tilbage og skabe de forbindelser, der er nødvendige for enhver fremgang i dit professionelle liv. Mægtige mennesker har frigjort sig fra tidligere forpligtelser, og de vil give dig ubegrænset støtte nu og i de kommende måneder. Når Merkur og Solen mødes i weekenden, er der en form for overførsel af magt eller ansvar baseret på information og forbindelser, som du har indsamlet. Penge og succes er på vej.

Vægten

I øjeblikket har du strakt dig langt i forhold til andre, og det efterlader et par sprækker i din rustning, som gør dig sårbare. Partnere og/eller kollegaer har en dagsorden, som er svær at tyde, og tingene virker ret tågede. På den anden side, nu hvor Jupiter er i dit modsatte tegn Vædderen i mange måneder fremover, befinder du dig i selskab med store spillere. Du bliver nødt til at løbe hurtigt for at følge med de storslåede planer, der er ved at blive udklækket. I weekenden skabes nye forbindelser, som vil udvide din horisont enten intellektuelt eller gennem internationale relationer.

Skorpionen

Selvom det er en meget kreativ periode for dig – super for underholdning, musik, film og romantik – kan der også være en følelse af desorientering. For meget nydelse har en pris og kan føre til en følelse af forvirring. Da ugen starter med en måneformørkelse i dit tegn, kan du finde dig selv overvældet af følelser, som er svære at beherske. På den anden side er det et godt tidspunkt til at tune ind på andre og til psykologisk forståelse og empatiske handlinger. Weekenden bringer et nyt sæt af omstændigheder i dit daglige liv eller på arbejdet, som er meget gunstige.

Skytten

Du er nu i en ny fase af livet med fokus på selvudfoldelse og kreativitet. Det kan kanaliseres til mange områder, først og fremmest børn og parforhold. Potentielle partnere er inviterende nu, og det er det perfekte tidspunkt for dating og romantik. Tilknytninger, der dannes nu, vil vokse sig stærkere gennem gentagne møder i løbet af den næste måned eller to, og vil være gunstige. Bliv ikke forvirret over valg, der viser sig i weekenden. Det er den oprindelige forbindelse, du bør følge op på, selvom denne person midlertidigt forsvinder af syne.

Stenbukken

Måneformørkelsen denne mandag støder sammen med din tegnhersker Saturn, hvilket bringer et gammelt dilemma frem i lyset, som du har arbejdet med i et år eller to. Dels hænger dette sammen med den sociale scene og nogle giftige forbindelser, der skal droppes. Dels kan dette have noget at gøre med børn eller andre, der ønsker deres frihed og føler, at dine principper begrænser dem. På den positive side er det en fantastisk tid for både arbejde og familie. Der skabes forbindelser, som er gensidigt gavnlige, og nye trends på arbejdspladsen bringer både bedre lederskab og en udvidelse.

Vandmanden

Du kan blive fanget på hornene af et dilemma, når denne uge begynder – men det er et gammelt dilemma, som du er meget fortrolig med. Der kan være aspekter af dit professionelle liv, som dræner dig følelsesmæssigt, og de skal begrænses. Derhjemme kan partnere være frustrerede over en planlægningsproblem, der afslører mangel på ressourcer. Inden weekenden lysner tingene, og det er et glimrende tidspunkt til outreach, til at møde nye ankomne i nabolaget og til at nyde sjov og leg med børn eller partnere. En kreativ og mentalt stimulerende periode begynder.

Fisken

En Mars-Neptun konjunktion i dit tegn, når ugen starter, bringer spørgsmål om dine hjem og drømme op, om de er levedygtige, og hvad du vil gøre ved dem. Fiskene skal være meget disciplinerede for at få det, de vil have, men hvis de er, er der ingen grænser for hvad de kan opnå. Men først skal et mål defineres, og det skal være opnåeligt. Nu ser det ud til, at de ressourcer, du har brug for, bliver tilgængelige, og generelt kan du forvente, at der kommer flere penge til dig. Partnere eller familiemedlemmer spiller en nøglerolle i at få kommunikationslinjerne åbne, og weekenden bringer held og lykke og ekspansion.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.