Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 33 2018

Vædderen

Der er et aspekt af dit professionelle liv som du bliver nød til at genbesøge denne uge. Det er tid til at vise din handlekraft og tage kontrol. Når du overvejer nylige forstyrrende forandringer, så er det vigtigt at organisere tingene og det kan kræve at du vender tilbage til et gammelt system eller en gammel rolle. Det er også muligt, at en ideel mulighed dukker op igen, og med en smule politisk manøvrering, kan du drage fordel af den. Denne uge er det et ideelt tidspunkt for partnerskaber og formelle dedikationer, og folk du elsker har en tendens til, at være meget imødekommende. Der er en følelse af, at gode mennesker er omkring dig.

Tyren

Der er nogle ideelle udviklinger i forbindelse med dit arbejdsliv, idet arbejdsugen begynder, og folk viser deres påskønnelse for den måde hvormed du holder tingene i balance, arbejder og spreder en atmosfære af harmoni. Din evne til at håndtere mennesker kommer i front og det bringer gode resultater. Du vil gerne gøre tingene rigtigt, og holde dig til reglerne, og folk føler sig komfortable med faste retningslinjer. Partnere oplever et skift i omstændigheder i det ugen begynder, og de har muligheden for at genetablere deres autoritet på en måde, efter en forstyrrende periode.

Tvillingerne

Henover meget af arbejdsugen bliver du nød til, at bruge tid på at løse kommunikations problemer forbundet med arbejde, rejse, studier og generelt genetablere forbindelsen med folk som du har været involveret med før, at løse misforståelser og færdiggøre uafsluttede sager. Når dit tegns hersker, Merkur, vender sig direkte i weekenden, kan du genoverveje alt hvad du har lært og overveje hvordan du bedre realiserer dine kreative ideer. Det har særligt noget, at gøre med hvordan du håndterer partnere og kollegaer, som har et anderledes synspunkt og ikke har planer om, at ændre sig.

Krebsen

Solformørkelsen sidste uge har sat fokus på nye måder, at dirigere økonomien og resurser ind i fremtiden, og denne uge er der en mulighed for at komme i forbindelse med kompetente mennesker som du kan danne partnerskab med. Generelt, med Saturn i dit modsatte tegn, Stenbukken, henover de næste par år, er det til din fordel at være partner med magtfulde mennesker. I hjemmet, er det her en dynamisk uge med en fokus på hjemlig nydelse og skønhed, og familiemedlemmer gør livet behageligt. I weekenden er der en følelse af fuldendelse, og du er i stand til at bevæge dig fremad.

Løven

Det er en historisk periode af styrke for dig, hvor du kan sætte dit aftryk på verdenen og påtage dig en lederskabsrolle. Fokus er meget på gentagelse af en situation på arbejdet, og generelt er det et område med store udfordringer i den her periode af dit liv. Du vil opdage at folk på arbejdspladsen gør deres job effektivt, men har en tendens til, at være autokratiske, og det er en svær manøvre at håndtere dem. Hold dig til formelle arrangementer og anerkend ting der fortjener det. Ved slutningen af uge, har du på fornemmelsen af, at du har lært en masse og kan bevæge dig fremad.

Jomfruen

Dit tegns hersker, Merkur, er stadig i en retrograd cyklus i det ugen begynder, hvilket tyder på, at det er en periode af indadvendthed, hvor du arbejder på personlige kreative projekter, og prøver at undgå diskussioner med partnere og folk du er tæt på, som du er principmæssigt uenig med. I weekenden, har du fundet ud af det hele og er klar til, at bevæge dig fremad, selv hvis det føles som om, at du ikke kommer nogle vegne. Det er en god periode for, at investere i smukke ting og for, at genetablere forbindelsen med nogen som lige er kommet ud af et svært sted.

Vægten

Med Venus i dit tegn, er du i en stærk nok position til, at realisere din dagsorden. Det kan føles som om, at et vindue af muligheder åbner sig. Folk du kender og er tilknyttet til finder deres bløde punkt, og tingene kan bevæge sig fremad efter en besværlig og forstyrrende tid. Der er en stærk fokus på formelle familie arrangementer, og partnere lader til, at være i en bedre position til, at organisere tingene i hjemmet, idet mindste midlertidigt. Det er en vidunderlig periode for venskaber, og du skaber snart en forbindelse med nogen som har ventet på dig, hvilket kan være både romantisk og sjovt.

Skorpionen

I det ugen begynder, ender du med at krydse en familiær grænse ind i territorium hvor du kan arbejdet til dine evners yderste. Det er en behagelig pause fra en forstyrrende periode hvor du kan have følt dig i en storms nåde, og det er en god ide, at udnytte en hver mulighed der kommer din vej, særligt hvis det er forbundet med studie eller et kommunikationsprojekt. Faktisk, ved slutningen af ugen, lader det til at dine undersøgelser i forbindelse med dit professionelle liv betaler sig, og du kan bevæge dig fremad.

Skytten

Ugen starter behageligt ud socialt, og det er en tid hvor gode venner og kollegaer forsøder dit liv, særligt hvis du kan komme ud af isolationen og deltage i nogle sociale begivenheder. Der sker så meget berigende i dit liv lige nu, men samtidigt er det en meget følelsesladet periode, og du er i forbindelse med livets højde og lavpunkter, med glæden og lidelsen. Hvis du ikke vil have en spirituel overdosis, er det godt at komme i forbindelse med venner som ved hvordan de skal påskønne de mere udadvendte dele af livet. Partnere vil gerne have at du lysner op.

Stenbukken

I det ugen starter, vender den dynamiske planet, Mars, tilbage til dit tegn som del af dens retrograde cyklus, hvilket er hvor den var i maj dette år. Det kan betyde, at en ven, bekendt eller et familiemedlem vender midlertidigt tilbage for, at afslutte noget der er vigtigt for dig. Generelt er der en følelse af, at rydde op i ufærdiggjorte sager fra fortiden, også i forbindelse med finansielle sager, det at dele og sociale engagementer. I øjeblikket er der en stærk følelse af styrke, i det godet mennesker tager kontrollen og får tingene gjort.

Vandmanden

Mars, som har været i dit tegn, vender tilbage til Stenbukken i det ugen begynder, som del af dens retrograde cyklus. Den vil vende tilbage i September, og denne periode står i mellem en periode af forandring, hvilket har indflydelse på din personlige livsstil og dit familieliv. Det er en vigtig periode som mobiliserer din kampånd og villighed til, at løbe risici. Der er noget vigtigt omkring denne uge som føles behagelig alting lader til, at have bevæget sig i den rigtige retning og folk gør det rette på det rette tidspunkt. Partnere har selvtillid, nye horisonter er imødekommende, og du er klar til, at ride på bølgen.

Fisken

Denne uge bevæger de to planeter forbundet med dit tegn, Fiskene, sig ind i den tredje og sidste af en serie af tre harmoniske forbindelser, som kun finder sted hvert 14. år. Det åbner spirituelle og intuitive kanaler som altid har fascineret dig, og der er en diffus følelse af at vide hvad det hele betyder, uden du kan definere det. Samtidigt er der praktiske ting, at passe på, og partnere, familiemedlemmer og kollegaer kan have lyst til, at du kommer ned på jorden. Du bliver nød til, at arbejde på din kommunikation for, at sørge for at alle nyder godt af din indsigt.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
4.96 (99.26%) 27 Stemmer