Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 50 2017

Vædderen

Det er en uge med eksperimenter og frigørelse, hvor du er villig til at tage en chance for at møde folk og tage steder hen, især når weekenden nærmer sig. Det er den perfekte tid til at udvide dine horisonter, intellektuelt og gennem rejser og møder, og der opstår særlige udfordringer i forbindelse med studier og kommunikation. Både du og din partner begynder at se veje ud af problemerne, og du mærker at en ny periode med personlig styrke er på vej, efter en ret svær tid med svaghed og kompromisser. Tiden er kommen til at arbejde på en vision for fremtiden.

Tyren

I løbet af ugen bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen og ind i Skytten, hvilket indikerer en ny åbenhed omkring din måde at interagere med andre på, og en større opmærksomhed på de områder, hvor du før hen er blevet tvunget til at gå på kompromis, men nu kan se mere inspirerende alternativer. Når det bliver weekend er der fokus på penge og det at dele, og du vil have et nyt, forøget øje for hvad du selv er værd. En partner eller en kollega foretager et længe ventet træk, som giver større plads og frihed, og udsigterne er generelt mere optimistiske for dig.

Tvillingerne

Denne uge er meget vigtig for dig, fordi din tegnhersker, Merkur, er stationær på Saturn, hvilket betyder at der er en særlig udfordring i forbindelse med andre mennesker, som vil kræve en masse af din tålmodighed, og meget mere tid end forventet til at løse det. Du har strakt dig helt ekstremt meget for at opnå en stor vision – og du vil opnå det – du har bare brug for mere hjælp. Du er måske også på ukendt grund, men heldigvis er der mennesker som er der for at udbrede dine ideer. Selv de mennesker eller institutioner der står dig i vejen, vil være hjælpsomme i det lange løb.

Krebsen

Fokus i denne uge er i særlig grad på det som sker på kontoret. I dit arbejdsliv er der store ideer til at bygge nye strukturer for fremtiden, men Rom blev ikke bygget på en dag, og du er nødt til at samle villige hjælpere for at overkomme de betydelige forhindringer for processen. Et projekt skal overvejes og yderlige ting skal iberegnes, hvilket kan gøre i løbet af julen. Der er uforudsigelige faktorer i løbet af ugen, både i dit privatliv og i din karriere. Fuldmånen på søndag vækker et behov for at komme ud og omkring og nyde naturen og stille og fredelige steder.

Løven

Der er stærk fokus på selv-udtrykkelse og kreativitet i øjeblikket, men der kan være et særligt projekt som løber ind i en forhindring. Mere tid og tålmodighed skal investeres i løbet af den næste måned eller to, for at få tingene til at falde på plads. Dette gælder også visse romantiske relationer eller en forbindelse til et barn, hvor der er problemer med kommunikationen på en eller anden måde. Ikke desto mindre er det en god tid for kærlighed og romantik, og weekenden kan blive ret magisk. Søndag er en tid hvor venner ønsker at have det sjovt sammen med dig, og der er en trang til at slippe ud af begrænsninger og grænser.

Jomfruen

Din tegnhersker, Merkur, går stationært denne uge, lige på planeten Saturn, hvilket indikerer et særligt problem på hjemmefronten, som får brug for meget mere tid og tålmodighed end du forventede. Det er en ekstremt vigtig periode for at tage dine familierelationer til et helt nyt niveau, men du får brug for mere støtte fra folk, som har den samme dagsorden som du. Du er overanstrengt og har behov for at gå tilbage og samle resurser og støtte, og når en ny person dukker op i løbet af ugen, vil du have et venligt ansigt at relatere til. Weekenden er en travl tid med rejser og nye familiemøder.

Vægten

Hen mod slutningen af ugen går din tegnhersker, Venus, ud af Skorpionen, hvor der kan have været bekymringer omkring dine resurser og selvværdi, og ind i Skytten, hvilket giver grund til langt større optimisme. Der starter en udadvendt periode, med flere rejser på dagsordnen, og mange kontakter til folk i nabolaget, til søskende og til rejsefæller. Det er alletiders periode for studier og indlæring, og til at pendle, eller til længere rejser. Partnere er måske også på farten og i en overgangsfase, hvor der er fokus på fjerne horisonter og møder med utraditionelle og innovative mennesker.

Skorpionen

Denne uge og den næste er en tid til forandring, både for dig selv og for de mennesker der står dig nært, som forlader det beskyttede miljø som du sørger for og tager på opdagelse på et nyt territorie. Du føler dig langt mere rastløs, og er utålmodig for at få kontrol over dit liv, frem for at indtage bagsædet. Forandringer på jobbet giver dig mere frihed og plads, hvilket både er frigørende og styrkende. Der er en vigtig udvikling på den økonomiske front, hvor forventede belønninger kan blive forsinkede. Det kan være svært at bevare overblikket over hvilke resurser der er til rådighed. Tænk kreativt.

Skytten

Der sker en masse i denne uge. Først og fremmest harmoniserer din tegnhersker, Jupiter, med Neptun, hvilket åbner et vindue til gøre december dette år og maj og august næste år til sjælevenner og som er en fantastisk tid for åndelig vækst. Du føler dig måske isoleret og alene, eller du mangler motivation, men når du tuner ind på det, vil du opdage et unikt vindue af muligheder til at opnå følelsesmæssig rigdom. For det andet går den romantiske Venus ind i dit tegn i slutningen af ugen, hvilket er skønt for kærligheden og venskaber. Sluttelig går månen på søndag ind i dit tegn, hvilket bringer mange mennesker ind i dit liv, hvilket fjernet al spindelvævet i dit sind.

Stenbukken

Når konjunktionen mellem kommunikationsplaneten, Merkur, og din tegnhersker, Saturn, foregår hele denne uge, er der et særligt problem som du er nødt til at overveje sammen med en bestemt person. Det er det perfekte tidspunkt til at implementere den forandring du har ønsket hele året, men du er nødt til at foretage noget hjemmearbejde, før du kan realisere dine planer. Omkring jul vil alt være faldet pænt på plads. I mellem tiden er der fakta der skal undersøges, og forudgående entusiasme skal kontrolleres. Du er nødt til at vente på en partner eller en du holder af, før du kan træde ind på nyt territorie.

Vandmanden

Du kæmper måske med en særlig udfordring i et venskab eller i et kærlighedsforhold i denne uge, eller med et problem i forbindelse med uddannelse og grupper. Det er vigtigt ikke at lave forhastede planer lige nu, for fakta skal tjekkes. Du kan først være sikker på hvor du står i januar, og i mellemtiden er der nogen der skal have lavet deres hjemmearbejde. Derudover er det en dejlig uge for venskaber og gruppebegivenheder – ikke mindst før-jul fester, som foretrækkes i denne weekend. Det er en meget spændende tid for dig med uventede besøgende og karriereudvikling.

Fisken

I løbet af denne uge vil Jupiter og Neptun, som begge er associerede med dit tegn, bevæge sig ind i en sjælden harmonisk position, som vil have indflydelse på dit liv her i December, og også i maj og august næste år. Disse er nogle af de bedste perioder i dit liv for åndelig, intellektuel og kreativ indsigt. Det er muligt at du spekulerer over hvad livet handler om, og at du endda er forvirret og frustreret, men hvis du lytter til din indre stemme, vil du opdage fantastiske hemmeligheder. Denne weekenden kommer med en masse familieaktivitet, som også betyder en del forstyrrelser.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (100%) 24 Stemmer