Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 08 2020

Vædderen

Selvom det har været en udmærket periode til at udvide dine horisonter gennem studier og rejser og til at udtrykke sine synspunkter og meninger, vil du når du ser tilbage føle at der faktisk ikke er blevet opnået ret meget. I slutningen af denne uge, når din tegnhersker, Mars, går ind i den ambitiøse Stenbuk, så vil du genopdage dit fokus. I mellemtiden kan du lige så godt lege med ideer og udvikle dine forbindelser til venner og grupper, både herhjemme og i udlandet, som kan åbne dit sind og inspirere dig. Du vil opdage at partnere er meget motiveret til at kæmpe for dig.

Tyren

Du er gået ind i en aktiv men introvert periode, hvor dine tanker drages hen mod meningen og retningen af dit liv. Det er nok ikke den bedste tid, til at få tingene gjort, men det er et godt tidspunkt til at undersøge filosofiske og åndelige emner som skaber klarhed over dit formål. Du vil sikker finde, at i løbet af de næste to til tre uger, vil du rende ind i ideologiske konflikter med folk som forsøger at bestemme loven. Det er bedst at undgå skænderier og bevare en lav profil – ved denne tid næste måned vil det være dig der styrer showet og det vil være tiden til at gribe til handling.

Tvillingerne

Fokus i februar er især på dine professionelle ønsker og tingene har det med at blive komplicerede. Intet opnås med lethed og den bedste måde er at fortsætte med planer gennem en proces med prøvelser og fejl. I slutningen af denne uge, vil du være nødt til at tage et skridt tilbage og overveje de ideer du i første omgang havde fået. Det vil tage et par måneder for sluttelig at blive partner med de rigtige mennesker, som kan give dig den støtte du har brug for. Lad dig ikke frustrere over tilbageslag eller en følelse af at tingene står stille – jo længere tid ting tager, desto stærkere fundament kan du bygge på.

Krebsen

Hvis du ønsker at øge din følelsesmæssige og økonomiske tryghed, så er du nødt til at starte denne uge i planlægnings mode, at mestre detaljerne og arbejde med krævende folk, som ved hvad de vil. At finde balancen mellem hvad du skal have og hvad du gerne ville have er vigtig. Arbejd på det du skal have. Kolleger og forbindelser har måske være ufokuserede og upålidelige på det seneste, men når denne uge slutter, vil du opleve at partnere er langt mere forstående og sikre på hvad de ønsker. Dette fører til intenst samarbejde, som du er nødt til at guide.

Løven

Mens det er en ret god periode for venskaber, romantik og relationer generelt, er det ikke en tid, hvor du får lov at beslutte ret meget. Både partnere og kolleger er krævende og du kan lige så godt gå med til deres krav. Arbejd hårdt i løbet af dagen og hyg dig om aftenen. Det er forandrende tider i arbejdsmiljøet og det vil føre til ændringer om en måned eller lignende, hvilket sætter større fokus på personlige relationer. I mellemtiden er det vigtigt at anerkende den indsat andre mennesker yder og at hilse nyankomne velkommen, som giver tingene et ekstra skub.

Jomfruen

I øjeblikket hvor din tegnhersker, Merkur, befinder sig i dit modsatte tegn Fiskene, er det en tid til at lade dig engagere i relationer, men er måske ret forvirret over hvad der forventes af dig. Der er tendens til at blive involveret, så fortryde og trække dig tilbage, inden du engagerer dig igen. Det er OK at fortsætte forsigtigt i dine relationer og det ville være en fejl at foretage impulsive beslutninger. Hverken du eller potentielle partnere befinder sig i en stærk position i øjeblikket, men du kan meget vel senere opdage en gensidig støtte er en givtig måde at komme gennem forhindringer du oplever hen ad vejen.

Vægten

Det er en tid hvor du er mere impulsiv i dine relationer og villig til at tage initiativet uden helt at vide hvor det vil føre hen. Partnere er på farten på en vigtig opgave, men omkring weekenden er der en vigtig forandring, som fører til ændrede omstændigheder i hjemmet. At skulle klare hjemlige problemer er en stor udfordring her i februar, mens de tektoniske plader bevæger sig og bestemte fundamenter forandres. Du vil sikker syntes at hjemmets realiteter forhindrer dig i impulsive handlinger, hvilket sikker er godt i det lange løb. Børn kan være en kilde til nydelse og opfyldelse.

Skorpionen

Du starter ugen med en følelse af, at du har knækket det og at din dømmekraft slet ikke var så dårlig endda. Du har nået mange af dine mål, især omkring penge og tryghed og du er klar til at komme videre når ugen lakker mod enden. Det har været en ret ufokuseret og moderat forvirrende tid for dig, men omkring søndag vender dit fokus tilbage. Nuværende prioriteter inkluderer at mestre et emne eller et regelsæt og du vil bruge de næste par måneder på at arbejde som en dæmon, for at opnå nærmest umulige mål. Snart er det mindre et spørgsmål om hvad du tror på og mere et spørgsmål om hvad du får gjort.

Skytten

Når du kigger ud over landskabet forude, vil du se bjerge i det fjerne. Du spekulerer måske på om du kan modstå udfordringen med små resurser og det kan du måske ikke – men magtfulde allierede vil slå sig sammen med dig og sammen kan i gøre en overmenneskelig indsats i at kravle op til bjergets top. Måske ikke i dag, men helt sikkert i slutningen af marts. Der er betydelig usikkerhed lige nu, om hvilke skridt der skal tages og denne usikkerhed deles af partnere eller familiemedlemmer. Folk kan måske ikke beslutte sig, men når de gør, alt vil blive godt.

Stenbukken

Det ser ud til at blive en ret fredelig uge og efter alle de nylige udfordringer du har været udsat for, er det rart at tage lidt let på tingene for en tid. Denne pause varer dog ikke længe, for i weekenden går den dynamiske Mars ind i dit tegn og så er det du kører på alle cylindere, for at overkomme alle de tilbageblevne forhindringer på din vej, således at du kan koncentrere dig om at konsolidere de forandringer du er i færd med at lave. Der er fokus på et kommunikationsprojekt, som ser ud til ikke at blive til noget – måske skal det lige gennemtænkes igen.

Vandmanden

Det ser lovende ud for en konstruktiv uge mens du løser økonomiske og andre usikkerheder og arbejder på at skabe system i tingene. Det er en udmærket uge til indre udvikling og til at have med psykologiske og åndelige metoder for selvforbedring at gøre. Du kan lige så godt få mest muligt ud af denne mulighed for udvikling, for om nogle få uger, bliver livet pludseligt en fyldt affære, hvor du velkommer ambitioner og arbejder beslutsomt på at nå dem. Inden dette karriere højdepunkt ankommer, er det godt at definere dine dybeste værdier, således at livet kan føles rigt og meningsfuldt.

Fisken

I løbet af uge vil kommunikationsplaneten, Merkur, bevæge sig retrograd, hvilket indikerer at nogle af de arrangementer du har planlagt med partnere eller familien, kunne blive sat på hold. Ting vil tage længere tid end du troede, men de vil virke til slut. Dit fokus på dit sociale miljø fortsætter og denne weekend vil en magtfuld og beslutsom ven eller associeret træde ind på scenen. Denne person vil vise sig at være lige den du har brug for, for at komme ind på banen socialt. Ugerne forude vil vise sig at blive intense og transformative for de grupper som du er en del af.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.