Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 42 2018

Vædderen

Lige nu er fokus meget på nye tendenser, som har indflydelse på dit sociale liv, dine venskaber og tilhørsforhold til nogle grupper og organisationer. Det er en tid hvor du følger din egen alternative vej, og omfavner ideer som ikke nødvendigvis passer med andre folks synspunkter. I midten af ugen kan du forvente modstand fra partnere og deres hjælpere eller rådgivere, som presser lidt imod, fordi de føler sig usikre eller angste. Kommunikation bliver stoppet af hemmelighedskræmmeri eller mangel på fleksibilitet, så det er vigtigt, at være åben, men samtidigt, at søge støtte fra allierede.

Tyren

I det ugen starter rådfører du dig i al hemmelighed med nogen, som ved hvordan du skal komme ud af den følelsesmæssige labyrint, hvor du er fortabt. Der er en god chance for, at en god ven kan tage konfrontationer, som du ikke er i en position til, at håndtere særligt i personlige eller professionelle forhold. Du bliver nød til, at vende tilbage til en situation, hvor du føler dig mere komfortabel, og det betyder, at du skal gennemgå en spændende, om end forstyrrende, proces der kan involvere længere rejser. Der er ideelle tendenser for, at genoptage studier fra hvor du slap.

Tvillingerne

I det ugen starter, slutter dit tegns hersker Merkur sig til Venus, hvilket tyder på, at der er nogen, som er under pres på arbejdet, og har brug for, at dele noget fortrolig information med dig. Det kunne være et kompromitterende romantisk forhold, et ”me-too” øjeblik, eller noget andet som vedkommende foretrækker, at holde hemmeligt. Du kan indse at, arbejdet er en slagmark mellem holdninger og meninger, og måske foretrækker du, at holde dine tanker for dig selv for tiden. Så snart du har navigeret forbi forhindringerne på arbejdet, vil du være klar til en stor bevægelse fremad i slutningen af måneden.

Krebsen

Det her er en uge hvor, at du nyder fred og harmoni i hjemmet, og samtidigt prøver, at hjælpe børn og elskede, som kan gennemgå nogle følelsesmæssige problemer forbundet med forhold eller et andet sensitivt og måske hemmelighedsfuldt emne. I denne periode er kærlighed karakteriseret af en til tendens til, at komme ud på dybt vand, og en kamp om, at komme tilbage på tørt land. Børn kan muligvis gennemgå noget de ikke har lyst til, at snakke om, men på et tidspunkt vil de gerne dele det med andre. Næste uge bliver ret spændende og du kan forvente, at vende tilbage til visse steder.

Løven

Denne uge lader til, at være lidt mere fredelig end sidste uge, og konflikter på arbejdet burde være blevet løst. Umiddelbart er der en voksende fokus på begivenheder i familien, eller blandt venner du regner som familie, og tidligt i denne uge dukker en situation op, som kan have noget, at gøre med et forholdsproblem, som en elsket prøver, at fjerne sig fra. Det er en god ide, at stille relevante spørgsmål, så du kan få et bedre billede af hvad der foregår, særligt når det er sandsynligt, at du involverer dig mere personligt senere hen, hvilket kan føre til forstyrrelser i næste uge.

Jomfruen

I det dit tegns hersker, Merkur, slutter sig til Venus i det ugen starter, er du sammen med nogen, som har vigtig og måske fortrolig information, som de gerne vil dele med dig. Du har meget ekspertise inden for undersøgelse og forskning, dog kan du stadig lære noget, som hjælper dig og dine fortrolige i forbindelse med en sag, der har indflydelse på dit arbejdsliv. Nogen på arbejdet kan skabe nogle problemer på grund af forstyrrende ideer eller en mangel på sensitivitet. Det er en tid hvor du skal træde varsomt, arbejd i skyggerne i stedet for i lyset.

Vægten

I det ugen starter, mødes du med en ven eller en mentor, som kan hjælpe dig med et problem, som har udtømt dine følelsesmæssige eller finansielle resurser. Du kan roligt fortælle dine problemer til en anden, som ved hvordan de skal holde på en hemmelighed, men også hvordan de tager en konfrontation. Du bliver nød til, at vende tilbage til et sted hvor du føler dig mere selvsikker og i sikkerhed, hvilket kan betyde, at du skal krydse en slags grænse. Partnere eller børn lader til, at gå ud af en tangent på vej mod steder, hvor du ikke kan følge med, så nogle gode råd er værdifulde.

Skorpionen

En konjunktion mellem Venus og Merkur i dit tegn idet ugen begynder, indikerer fortrolige forhandlinger med folk, som føler sig tilfreds med hvordan tingene går. Du kan blive nødt til, at tage en konfrontation og diskutere tanker og følelser, som er begravet under overfladen, og bliver nødt til, at komme op til overfladen. Det som skal ske henover de næste par uger er, at en elsket vender tilbage til en mere sikker base, hvilket kan betyde rejser og forstyrrelser. Livet har en tendens til, at gå ud af en tangent, og det er ganske uforudsigelige tider.

Skytten

Tidligt på ugen kan det føles som om, at folk bytter plads og nogen, hvis selskab du ikke havde regnet med, slutter sig til dig. Du vil opdage, at tidligt i November, vil du være i selskab med nogen, som er på din bølgelængde og deler de samme trosretninger og overbevisninger, og du vil selv komme fra det obskure til prominens. Der kan være ubehag denne uge på grund af ondsindet sladder forbundet med sager, som er private og hemmelige. Den slags ting er ikke svar værdige.

Stenbukken

Ugen starter på en ganske udfordrende note måske på grund af, at folk er over afhængige, men det er et godt tidspunkt for, at vise forståelse og empati, særligt hvis folk er i krise. Blandt venner og elskede lader der til, at være problemer under overfladen, hvilket kan være forbundet med et forhold eller med penge problemer. Det der hjælper er, at uddelegere det besværlige, eller det beskidte, til nogen som ved hvordan man flyver under radaren og kan tage en konfrontation hvis det er nødvendigt. Du har ikke et problem med, at være den som folk vender sig til for solid støtte.

Vandmanden

Der er interessante udviklinger som finder sted lige for tiden, hvilket kan have en effekt på dit professionelle liv og dine karriere forhåbninger, og måske din situation i privatlivet. I det Uranus, som har en forkærlighed for dit tegn, snart vender tilbage fra Tyren til Vædderen, lader det til, at du snart vil vende tilbage til en tidligere situation, og det vil involvere en form for flytning, måske over længere afstande. Partnere kan også være lige så interesseret i en smule spænding og forandring, hvilket vil være godt for alle i det lange løb.

Fisken

Du fornemmer ret snart, at du vil bevæge dig til et nyt miljø, og entusiasmen stiger i det du overvejer forandringer. Lige nu foregår der meget omkring ideer, overbevisninger og trosretninger, og du kan være involveret i en slags kontrovers. En ideologisk allieret kan planlægge en tilbagetrækning fra et samarbejde, og der er en form for overrækning senere denne uge, hvilket kunne betyde, at en stærkere allieret er klar til, at slutte sig til dig. Ved slutningen af måneden kunne det betyde en form for partnerskab, hvilket vil give din karriere et stærkt fundament.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
4.96 (99.26%) 27 Stemmer