Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 49 2019

Vædderen

Der er en vigtig udvikling professionelt nu, alt sammen førende frem til store ansvar og en stor karriere ændring om ca. et år. Du er faktisk opmærksom på usikkerheden men har styrke nok til at gøre svaghed til styrke, hvilket i denne uge gør dig værdifuld i enhver form for professionel virksomhed. Det kan godt være julen nærmer sig, men først i december er det tid til at gøre en fantastisk indsats for at arbejde tæt sammen med indflydelsesrige autoriteter. Det er en tid hvor dit bedste arbejde udføres i skyggen, for at opnå en skjult dagsorden som bringer transformative ændringer.

Tyren

Det er en uge hvor beslutsomhed og selvdisciplin muliggør at du har fuld kontrol over et uddannelsesforløb, som vil give dig langt mere autoritet til at beslutte hvad der er rigtigt og forkert i vigtige emner. Det er en produktiv tid til at arbejde med partnere, som også er besluttede på at overkomme enhver modstand og skabe gennembrud. Partnerskab kan have forbindelse til rejser, og både personligt og professionelt har du en tendens til at besøge steder, mens partnere bliver hvor de er. Det er en dejlig tid til intellektuelle udfordringer, også selv om du føler at du i øjeblikket ikke er kompetent nok.

Tvillingerne

Det er en uge med forandringer for en vigtig person i dit liv, og i de kommende uger vil der være langt mere fokus på dybere følelsesmæssige emner som resultat. Måske kommer dette fra din egen insisteren på at gå mere i dybden, så det daglige liv kan blive mere potent og meningsfyldt. De sidste par måneder har været intense, og når ugen starter fjerne du alle tilbageværende forhindringer. For at kunne arbejde mere succesfuldt skal svage led elimineres, og dette er nu gjort. Vejen er banet for en dedikeret indsats sammen med stærke kolleger, for at styrke fundamenterne.

Krebsen

Når ugen starter går Jupiter – den største planet i solsystemet – ind i dit modsatte tegn, Stenbukken. Dette varsler en stor udvikling i relation til andre, hvor du kan opbygge stærke partnerskaber, som i løbet af det næste år til føre til en stor transformation. Det er generelt en heldig tid, både for personlige og forretningsrelationer, og særlig god til at have med folk og steder langt væk at gøre. Modstandere skal også behandles med stor respekt nu, da de kan enten skabe dig eller ødelægge dig. Men det ser godt ud, og stærke kreative resultater kan opnås.

Løven

Du er i en kreativ og udadvendt periode, som også er dejlig for børn og dine kære. Samtidig kan der være en følelse af at grænser opløses, og jo mere du fester, jo mere opløses de. Sæt tid af til kreative eller meditative aktiviteter, som hjælper dig til at komme i forbindelse med essensen af hvem du i virkeligheden er. Denne uge vil du også se store ændringer i dit privatliv, og det er en positiv tid til at gøre en stor indsats sammen med kolleger, som gør noget ganske særligt på jobbet. Alle trækker samme læs nu for at klare arbejdsbyrden før jul.

Jomfruen

Denne uge er der en vigtig ny udvikling som kan have indflydelse på partnerskab, børn og områder i dit liv, hvor der er kreativ selvudfoldelse. Selv om du går igennem en indadvendt periode, er det godt at strække dig selv for at række ud efter kærligheden. Det er den slags tid, hvor formelle deklarationer om hengivenhed er det der er brug for, men det gør ikke tingene mindre romantiske. Faktisk det modsatte – det er tid til lidenskab og forpligtelser. Det er også et godt tidspunkt til at opmuntre børn til at overkomme hæmninger og stile højere. Det er ikke nok at tænke tingene – sig dem højt.

Vægten

Der er et helt nyt fokus på dit hjem, dine rødder, og dit familiemiljø. Du går ind i en periode hvor du får langt mere indsigt i familie dynamikken, og denne uge er udmærket til at arbejde tæt sammen med partnere, især omkring økonomien, for at ændre betingelser i hjemmet på en positiv måde. I virkeligheden er dette en del af en langsigtet forandring i hjemmet. De tektoniske plader bevæger sig. Om et år eller lignende, vil der opstå nye muligheder og der skabes nye fundamenter. Det er muligt at de udfordringer der er forude ser lidt skræmmende ud for dig, men bare planlæg en ting ad gangen og du vil være OK.

Skorpionen

Det er en udmærket uge til partnerskab og til at arbejde tæt sammen med folk som deler dine ambitioner om at kommunikere og lære noget. Først i december er en tid med intellektuelle udfordringer, og ved at koordinere tæt med folk som tænker som du, kan du lære storartede ting. Processen med at uddanne dig er lang og udfordrende, og et projekt som startes nu vil tage omkring et år, før det kan afsluttes. Udsigterne er storartede; alt handler om forståelse af kerneemnerne og at fordybe sig i mysterier om kommunikation sammen med partnere.

Skytten

En gang om året vil den planet som siges at være hersker i dit tegn, Jupiter, bevæge sig ind i et nyt tegn. Når ugen starter bevæger Jupiter sig ind i Stenbukken, hvor den bliver indtil december næste år. Du har haft et år til at drømme – nu bliver det tid til at gøre noget helt konkret. Først skal du undersøge dine resurser og konsolidere det økonomiske grundlag for, hvad det er du ønsker at opnå. Du er nødt til at vide hvem det er du er afhængig af, og indblande disse mennesker, som du måske ikke har lagt mærke til, til at hjælpe dig. Kolleger og dem du holder af er på din side, og I kan trække læsset sammen.

Stenbukken

Der er en stor udvikling når ugen starter. Faktisk går Jupiter, den største planet i solsystem, ind i Stenbukkens tegn, og det er starten på en uddannelsesproces som kulminerer i december 2020. Det er en tid hvor du indsætter alle dine kræfter når at nå din dagsorden. Alt udformer sig til din fordel, ikke mindst gode venner og allierede, som låner deres vægt til dig, hvilket giver dig energi til at tage hårde beslutninger som fjerner forhindringer på din vej. Forvent at ambitiøse mennesker vil slå kræfterne sammen med dig og forsyne dig med de resurser du har brug for, for at opnå det du ønsker.

Vandmanden

Du har sikkert bemærket at du befinder dig i en periode i dit liv som handler mere om indadvendthed end det ydre show, og i denne uge øges ingredienserne til den blanding, hvilket endnu mere vækker en beslutsomhed til at udvikle dit indre liv, også selv om det betyder en forlænget periode af at være isolere eller alene. Faktisk er du en del af et miljø som deler dine ambitioner for at forbedre omstændighederne for andre, og du kan stole på dette miljø for støtte og styrke. Det du af hjertet ønsker nu, det vil du få. Din interesse ligger i, hvad der er skjult i dybderne, ikke hvad der ligger på overfladen.

Fisken

Du bemærker måske at en kraftfuld strukturel forandring sker i denne uge. Der vil være langt mindre fokus på dine drømme og ambitioner, og langt mere fokus på dine sociale evner som er nødvendige for at nå dine drømme. Dette betyder at komme ind på et område, som du normalt undgår – det område af livet hvor det sociale hierarki og magtfulde indflydelsesrige personer opererer. Du er nødt til at mestre dette område nu, og det betyder at skabe alliancer til folk du ikke normalt er i samklang med, men som du har brug for, for at komme fremad. Søg først de mennesker ud, som du beundrer for deres indsigt og kreative ambitioner.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.29%) 28 Stemmer