Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 27 2020

Vædderen

Når ugen starter bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i Vædderen, efter to måneder i Fiskene – en tid hvor du må have følt dig forholdsvis isoleret og alene. En ny dynamisk periode starter nu, selvom det du begynder på nu, ikke bliver færdigt før til december. Alt starter godt og det er det perfekte tidspunkt til at lave arrangementer med en ven eller organisation, før et vindue med muligheder lukkes. Karriere initiativer og gruppeprojekter der imødekommes nu vil få stor succes, selv om komplikationer senere på året kan give tilbageslag.

Tyren

Nu hvor din herskende planet, Venus, bevæger sig direkte, efter en retrograd periode på 40 dage, har du opnået det du ville, især når det gælder at samle dine sociale og økonomiske aktiver og ting ser lysere ud. Dine relationer, som for få uger siden så kaotiske ud er nu fristende nære, selv om der er en følelse af, at kærligheden forbliver uforløst. Det mest lovende område har forbindelse til mental undersøgelse, som kunne være på grund af en familieferie, rejser, eller møder med folk, som har originale og spændende ideer.

Tvillingen

Nu hvor din planethersker Merkur i øjeblikket går retrograd, er det det perfekte tidspunkt til at gennemgå gamle ideer og dele dem med andre som du respekterer. Du søger innovative veje til at udføre traditionelle opgaver og jo mere opfindsom du er, jo større succes får du. Ved at udnytte de aktiver du allerede har og give dem nyt liv, kan du genere mere vækst. Tingene bliver intense i løbet af ugen, og den 1. juli er en vigtig dag, hvor du brainstormer ideer med folk som ivrigt har afventet resultaterne af dine undersøgelser.

Krebsen

Det er en tid, hvor du kan gå efter din egen dagsorden, uden for mange krav fra andre mennesker og en af de ting, som er meget spændende, er chancen for at opbygge forbindelser til grupper af mennesker, som repræsenterer fremtiden. Den 1. juli er en vigtig dato som er fuld af overraskelser, og det er det perfekte tidspunkt til at dele og udvikle en opfindsom ide, som kan bringe et økonomisk boost. Det er en frugtbar brainstorm periode, som øges af en tilknytning til internationale forbindelse og organisationer. Det kan godt være at det er ferietid, men professionelt er det en dynamisk periode.

Løven

Det er OK at du drømmer om forandring i denne uge. Det er en æra, hvor karrieremulighederne banker på og de bliver mere attraktive, fordi dit arbejdsliv er presset. Nu kan du udvikle innovative ideer, som sår frøene til en mere tilfredsstillende karriere. Alle ideer kommer fra en indre kilde og det er som om, at du pludselig får et klart glimt af en universel ide, som kan inspirere dig. Måske er dette ikke tiden til at handle på det, men et godt tidspunkt til at sætte frøet. Få mest muligt ud af internationale forbindelser først på ugen, men en vindue med muligheder åbnes.

Jomfruen

I løbet af ugen bevæger din herskende planet, Merkur, sig retrograd for at mødes med solen og dette er det vigtige tidspunkt til at slå din energi sammen med en gruppelede og måske viderelevere spændende nyt, som åbner nye sociale horisonter, både intellektuelt og måske politisk. At være en del af en marginal gruppe tiltrækker dig, da du er motiveret til at bygge en helbredende bro fra fortiden og ind i fremtiden. Du vil sikker opleve, at du er oppe imod aggressive modstandere, hvis ikke i denne uge, så den næste, så du er måske nødt til at træde varsomt og ikke pudse for mange fjer.

Vægten

Denne uge er fyld med positiv energi efter nogle måneder med forvirring og frustration, som kan have skabt kaotiske betingelser med partnere eller kolleger. Potentielle partnere dukker op i horisonten og er ivrigt efter at få kontakt, også selv om du er langt væk. For at forme en ny relationer på dette tidspunkt, vil du dog være nødt til at rejse og du kan have andre prioriteter, som vil forhindre at være sammen. Den første del af ugen er udmærket til at skabe partnerskabsplaner og til at arrangere ting med børn eller et team. Klar tingene i din egen hastighed.

Skorpionen

Selv om denne uge er den traditionelle start på sommerferien for mange, er du i den grad motiveret til at få tingene gjort. Starten af ugen er genial til at bygge i hjemmet og familieplaner og du er fyldt med energi og beslutsomhed. I den kommende måned vil dit arbejdsliv blive en kampplads for dig, men i starten af juli går tingene godt og dine relationer trives, efter en ret kaotisk periode. Partnere beslutter langt om længe hvad de ønsker at gøre og du er ivrig for at hjælpe. Dette giver harmoni i starten, men senere kan det være at partnere, uklogt, ønsker at tage egne beslutninger.

Skytten

Når ugen starter vil din tegnhersker, Jupiter, møde Pluto og dette signalerer tiden hvor du er nødt til at konfrontere enhver svaghed, især økonomisk og eliminere disse. Det føles som om der forsvinder vægt fra dine skuldre, men det er kun i den mellemste fase af processen af forandring her i 2020. Starten af juli er et ret godt tidspunkt for kærlighed og romantik, eller, hvis du har børn, for deres romantiske relationer, men generelt vil der være mange op- og nedture i de kommende måneder, hvilket vil sætte dig under stort pres. Når du har med børn at gøre i denne periode bør du for enhver pris undgå skænderier om penge og principper.

Stenbukken

Først på ugen vil din herskende planet, Saturn, bevæge sig retrograd ud af Vandbæreren og tilbage i dit tegn, hvilket tryller en masse gamle minder om skænderier og magtkampe frem fra starten af dette år. Generelt har du tingene under kontrol, men de mennesker du giver husly kan være i en igangværende krise, som ikke vil blive løst før i slutningen af året. Når ugen starter er der et familiemedlem som har det med at lave røre i andedammen. I starten arbejder i godt sammen, men der opstår komplikationer senere. Det er et godt tidspunkt til byggeprojekter eller engagement i samfundet.

Vandmanden

Først i denne uge bevæger Saturn sig ud af dit tegn og tilbage i Stenbukken, hvor den forbliver indtil december. Dette kan føles svækkende for dig, måske på grund af at gammel angst dukker op igen. 2020 er en tid hvor du behandler mange gamle minder i forbindelse med ideologisk ekstremisme, hvilket kan vække gamle spøgelser, men du er nu bedre udstyret til at være fri nu. Ugen starter med et usædvanligt vindue af muligheder for at tage kommunikationsinitiativer, men husk på, at resten af året kendetegnes af skarpe verbale udvekslinger.

Fisken

Først på ugen er der en Jupiter-Pluto konjunktion i dit horoskop område, som handler om venner og grupper, hvilket vækker en intens situation, som kan tvinge dig til at tage en beslutning. Ryd op i din sociale kalender og eliminer bekendtskaber som har en giftig overbevisning, og dette gælder for resten af året. Mens denne uge bringer udmærkede tendenser for succesfulde økonomiske initiativer, vil det der virker nu nok være en kilde til strid senere hen, hvis du ikke får ryddet de rådne æbler af vejen. Partnere og børn har kløe for at foretage sig noget spændende - tag springet og arranger en overraskelse.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.