Ugehoroskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 43 2019

Vædderen

Ugen starter med at du føler dig som ved en korsvej i relation til karriere og familie. Faktisk bør du følge med strømmen, og forvente at møde store udfordringer i denne uge i forbindelse med professionelle emner og personer med magt. Du kan ikke gå udenom de forhindringer du møder, så find ud af reglerne og juster ind. Lige nu er din position ikke stærk – du må vente en måned eller lignende. En partner kunne gå i forbøn på dine vegne. Relationer er generelt udfordrende lige nu – undgå konfrontationer, og undgå især ultimatummer.

Tyren

Det er en uge hvor du vil opleve at du er særligt sårbar på det følelsesmæssige plan, men du har det med at kunne holde dine følelser under kontrol. Faktisk tjener det intet formål at presse dem du holder af til at justere ind på dine behov – de kæmper allerede med deres egne problemer. Det er en testperiode når det gælder om at have med andre mennesker at gøre helt generelt, især med intellektuelle autoriteter, men du kan stole på deres hjælp og støtte hvis du beder om det. Der sker så mange ting mentalt i disse dage, som du egentlig ikke ønsker at tale om, og måske er disse processer også bedst klaret i hemmelighed.

Tvillingerne

Det er en intens periode på jobbet, hvor du opdager alle mulige ting, som har været skjult fra synsfeltet, og det eneste spørgsmål er, hvad du skal stille op med de informationer der kommer i din retning – nogle af dem ret hemmelige og endda kompromitterende. Det du erfarer lige nu skal holdes fortroligt – der er bare en kollega som går igennem en svær tid, som har behov for at dele hemmeligheder med dig. Det ser ud til at tingene bygger sig op til en radikal udvikling, som vil bringe ændringer i dit daglige liv, og især i arbejdsmiljøet.

Krebsen

I løbet af denne uge går du fra en svagelig position med hensyn til hjem og familie og genopdager din styrke, intensitet og personlige karisma. Midt på ugen føler du dig mere kreativ og klar til at gøre indtryk, mest på grund af din evne til at formidle skjulte sandheder med så få ord som muligt og med maksimum følelse. De mennesker du vælger at være sammen med, om det er børn, en gruppe eller en romantisk partner, har det med at være komplekse personligheder, med masser af dybe følelser under overfladen, som virkelig sætter pris på din evne til at lytte og sympatisere.

Løven

Det er en uge med forandringer, hvor fokus bevæger sig fra lethjertede aktiviteter, rejser og sociale begivenheder mod en intens deltagelse i hjem, familie og dine rødder. Når ugen går mod enden er du klar til at iværksætte en ny udvikling i den afdeling. Der er sket en masse i familien på det seneste, og der er ufærdige processer som kræver hårdt arbejde og detaljeret organisation. Det er en tid hvor familiehemmeligheder kommer til overfladen, og de tager adskillige uger at færdiggøre. Den måde du bedst bruger din tid på i denne periode er, og undersøge fortiden og overveje hvilke forandringer du ønsker at foretage.

Jomfruen

Denne uge og den næste vil du blive intimt involveret med en i dit nære miljø – enten en medrejsende, studerende eller en søskende – og der er mange ting for jer at dele. Hemmelige ting. Det er generelt en tid, hvor du afdækker mange skjulte ting. Det kunne være noget så simpelt som noget i forbindelse med et uddannelses- eller research projekt, eller så kompliceret som et mudret drama, hvor kompromitterende informationer kommer frem i lyset. Når ugen slutter er der endnu mere lys at sprede på det som har været skjult og en ny udvikling igangsættes.

Vægten

Det er en uge hvor du undersøge følelsesmæssige eller økonomisk utryghed og eliminerer de svage områder – især enhver form for negativ selvvurdering eller lavt selvværd. Ved at arbejde tæt sammen med en du føler du roligt kan dele hemmeligheder med, kan du sprede lys på faktorer som har drænet dig, og måske også din økonomi, og starte et nyt program for stadig fremgang. Der er en som du er intimt involveret med i øjeblikket, som går igennem en svær proces. Din hjælpe ville blive påskønnet, for denne person kan ikke klare sig selv.

Skorpionen

Det er en af de udfordrende uger, så du får brug for din viden om dig selv. I særlig grad render du ind i et alvorligt kommunikationsproblem. Det kan være i forbindelse med et indlæringsprojekt som er for krævende, og som du måske overvejer at droppe, eller, mere personligt, med en relation til en så som en lærer, nabo eller søskende. Selv om du er stærkt uenig med nogen som sætter reglerne, er det sikkert klogt at holde dine tanker for dig selv og undgå konfrontation. Som ugen skrider frem får du mere styrke, så sent om søndagen er du klar til radikal handling.

Skytten

Det fortsætter med at være en tilfredsstillende periode for dig – en tid hvor du foretager livsstilsforandringer som skaber balance og større pagt med den naturlige verden. For andre er det dog mere udfordrende tider, og en særlig ven kan opleve store forhindringer, som du kan hjælpe denne igennem. Partnere er intenst involveret i deres egen proces som du er lukket ude fra, eller måske bare ikke er interesseret i, men det hjælper at tune ind på deres hemmelige tanker og handlinger, for at finde ud af hvad der foregår i dennes liv. Vær særlig opmærksom på at udvise økonomisk tilbageholdenhed.

Stenbukken

Som Stenbuk har du et naturligt talent for at organisere og at udøve din autoritet. Derfor kan det være en kilde til betydelige frustrationer for dig, når andre mennesker er dårlige ledere med utilstrækkelige strategier. I denne uge er du klar til at konfrontere svagt lederskab frem for at lade det ødelægge det hele. Succes får man ikke ved at undgå de svære beslutninger og ved at prøve på at opretholde freden. Din bedste strategi lige nu er, helt privat at allierede dig med gode venner, hvis støtte du kan stole på. Hemmeligheder afdækkes som vil være til din fordel.

Vandmanden

Mens det kan være en meget produktiv uge professionelt, kan du opleve at du er dybt uenig med en person, som forventes at have den viden og visdom der skal til for at give god vejledning. Du får nemt øje på de fejl såkaldte vise mænd laver lige nu, og måske har du slet ikke brug for deres råd. Det der virkelig virker for dig nu er praktisk viden som du får via praktisk professionel erfaring. Magtfulde og vidende kolleger kan forsyne dig med de hemmelige nøgler til karriere succes. Weekenden bringer radikal indsigt.

Fisken

Denne periode er et udmærket tidspunkt til professionel anerkendelse og karriere succes, og der er en særlig samklang med naturen og økologi, som kan spille en vigtig rolle i dit avancement. Vil du måske synes at der er en særlig udfordring med en ven eller en gruppe nu, måske på grund af en uhæderlig opførsel som kan kompromittere økonomi eller gruppe trygheden. Nogle mennesker viser en venlig facade men har djævelske intentioner. Det er en dejlig periode til opdagelser, især sammen med en partner som undersøger noget der er skjult. Meget kan læres ved at grave dybt.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

 

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Ugehoroskop
5 (99.29%) 28 Stemmer