Ugehoroskop – Læs dit ugentlige horoskop

Få et rigtigt horoskop i stedet for et ugehoroskopHvis du gerne vil hygge dig med et uforpligtende ugehoroskop, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor finder du 100% gratis ugehoroskoper for hvert af de 12 stjernetegn i dyrekredsen.

Hvis du synes de er lidt generelle, så er det fuldt forståeligt, for det er de også. Ugehoroskoper skal gælde for alle, der er født inden for hvert stjernetegn, og bare for Danmark taler vi altså om mange hundrede tusinde mennesker.

Det eneste astrologen har at gå ud fra er et fødselsdags-vindue på ca. 30 dage. Astrologer er vant til at arbejde med et specifikt fødselsdato på en spoecifik dag og i en specifik by. Uden disse data, er det svært at sige noget specielt relevant for den enkelte person.

Det kan et personligt horoskop derimod. Et personligt horoskop tager udgangspunkt i dine – og kun dine – oplysninger, hvorved astrologen er i stand til at lave en meget præcis og rammende skildring af dig som person, og – hvis du ønsker at vide det – hvad du kan se frem til i dit nuværende eller næste leveår.

Et ugehoroskop kan på ingen måde leve op til dette – og skal det heller ikke. Men derfor kan man godt hygge sig med det.

Ugehoroskoper - uge 39 2022

Vædderen

Ugen starter med nogle helt nye udviklinger i forbindelse med relationer og personlige initiativer. Det er en tid, hvor du udvider din horisont gennem rejser, studier eller kulturelle aktiviteter, og nymånen på mandag fremhæver en vigtig overgang, der finder sted. Partnere bliver meget mere aktive senere på ugen, og en mere harmonisk periode begynder med forbedret kommunikation og et generelt behov for at tale og slutte fred. Det er en vigtig tid for parforhold, der starter op, og for nye tiltag, der påvirker børns liv.

Tyren

Når denne uge begynder er Merkur retrograd og møder din tegnhersker Venus, og det er et tidspunkt, hvor du får adgang til information, som sætter dig i stand til at foretage en vigtig transformation. Misforståelser, især med kolleger og pårørende, bliver ryddet op og ikke-gavnlige forbindelser elimineret. Du går fra svaghed til styrke, og nye udviklinger på arbejdet kræver, at du engagerer dig mere aktivt. Der foregår en udvidelsesproces, som kan betyde nye kunder eller klienter, distancearbejde og/eller flere rejser. Det er en tid, hvor du udøver kontrol gennem dine menneskelige færdigheder.

Tvillingen

Nymånen på mandag fremhæver en vigtig udvikling med familien og dem, du elsker, og det er en tid, hvor du forbinder dig med en, der er slidt op – måske et barn. Din klare analyse af situationen gør denne person i stand til at bryde fri og eliminere det greb, fortiden har på dem, og de bliver i stand til at gå videre til en mere behagelig situation. Denne uge handler om at rydde op i ufærdige problemer, der påvirker hjem og familieliv, og du gør dette med handlekraft og entusiasme. Hvad end du ikke har brug for, bliver smidt ud, og alt, der er usagt, bliver sagt og renset ud.

Krebsen

Denne uge begynder med en nymåne, som bringer dynamiske udviklinger, der påvirker hjem og familie på den ene side, og ekspansive tiltag i din karriere på den anden side. Der vil være meget fokus på dit hjemlige liv i flere uger, og der er en stærk motivation til at lave æstetiske forbedringer og deltage i aktiviteter, der skaber skønhed og harmoni. Der er også et stærkt fokus på forskning og kommunikation i denne uge, hvilket også kan betyde, at du genopretter forbindelsen til en, som du har uafsluttede forretninger med. Du kan forvente, at hemmeligheder kommer til overfladen.

Løven

Ugen starter dynamisk med vigtige nye udviklinger inden for områder af dit liv forbundet med læring, undervisning, netværk og rejser. Du vil interagere med indflydelsesrige mennesker, der har stærke meninger, og din bedste strategi lige nu er at arbejde på at reducere spændinger og finde veje til enighed. Det er med andre ord en tid, hvor diplomati er vigtigt, og diskussioner skal undgås. I denne uge kan du løse en række økonomiske problemer, måske fordi du er i stand til at uddelegere nogle organisatoriske opgaver til en, der har strålende evner inden for økonomi.

Jomfruen

Din tegnhersker Merkur er i øjeblikket retrograd i Jomfruen, og på mandag møder den Venus. Det tyder på et vigtigt møde med en tæt på, som har desperat brug for dit råd. Et problem skal fjernes helt med roden, hvilket du hjælper med at gøre med total succes. Når du har ryddet op i snavs og rester, er der et vendepunkt, som gør dig i stand til at komme videre. Der er vigtige nye udviklinger i forbindelse med penge, partnerskab og aktiver og meget gunstige tendenser på vej, som du snart vil kunne drage fordel af.

Vægten

I starten af ??denne uge er der en nymåne i Vægtens tegn, hvilket er noget der sker en gang om året. Dette markerer en ny start med dynamiske interaktioner med mennesker, der dramatisk kan udvide dine forhold og din videnshorisont. Mandag bringer løsningen af ??problemer, som du har kæmpet med alene, og et møde på det tidspunkt giver dig modet til at bryde fri af forvirring og isolation. Når weekenden kommer, er du klar til at vove dig frem og gøre indtryk på dine omgivelser. En heldig og styrkende periode begynder, som vil være fremragende for relationer.

Skorpionen

Nu hvor Mars og Saturn harmonerer tidligt i denne uge, kommer du i gear og får lavet en masse praktiske ting. Der er nye trends på arbejdet, og nye trends i dit privatliv, som gør, at du kan nyde tingene alene uden for mange ydre forstyrrelser. Generelt er det et glimrende tidspunkt for åndelig og psykologisk indsigt, men det er også et godt tidspunkt at starte på et projekt forbundet med hjem, familie eller samfund, især hvis det involverer byggearbejde eller investering. Du vil blive fyldt med tvivl i perioder, men i sidste ende vil de ideer, du har nu, blive ført ud i livet.

Skytten

Nymåne i begyndelsen af ugen er i opposition til din tegnhersker Jupiter, og dette varsler en positiv og udadvendt periode både i dit sociale liv og i forbindelse med kreative eventyr. Du vil sandsynligvis blive trukket i forskellige retninger - hvor meget skal du tilpasse dig til gruppepres, hvor meget skal du præstere alene - men slutresultatet er en udvidelse af indflydelse socialt. I dit professionelle liv starter ugen med et intenst samspil, hvor partnere eller kollegaer ryster de påvirkninger af sig, der har trukket dem ned, og går i gang med et nyt og styrkende forløb.

Stenbukken

I dit professionelle liv begynder en ny ledelsesstil, som er baseret på folkelig stemning og konsensus. På nogle måder er lederskabet svagt, men du er en holdspiller, og dette er begyndelsen på en harmonisk periode, som helt sikkert vil være gavnlig for dig. Du kan forvente anerkendelse og et økonomisk løft måske i løbet af den næste måned eller deromkring. Også derhjemme er der nye udviklinger, måske på grund af et udvidelsesprojekt. Det begynder at gå rigtig godt på arbejdet, og du kan forvente, at de mennesker, du arbejder sammen med, kommer med nogle rigtig gode idéer, som holder dig beskæftiget indtil marts næste år.

Vandmanden

Da Mars harmonerer med Saturn i dit tegn i løbet af denne uge, bliver det en periode, hvor du arbejder hårdt og opnår resultater. Det er et særligt godt tidspunkt at arbejde med børn eller med et kreativt team. Projekter, der påbegyndes nu, vil gennemgå flere faser, hvor der opstår en masse tvivl, men i sidste ende stor succes omkring foråret næste år, som bliver en periode med store forandringer. Denne uge starter med vigtige nye trends, der åbner op for horisonter gennem studier eller rejser, eller begge dele. Det er tid til at få mere indsigt og viden.

Fisken

Denne uge begynder med stærke følelsesmæssige understrømme og stor indsigt i din egen og andres psykologi. Der er mulighed for, at der kommer nye midler til via andre, selvom der samtidig er behov for at finde ud af, hvor meget du skal bruge og investere, og hvor meget du skal begrænse dine impulser. Der er en interessant udvikling i partnerskabsspørgsmål, og ugen starter med en form for krise, som partnere løser meget effektivt gennem beslutsom handling. Dette rydder vejen for videre forhandling med partnere om et par uger.

Ovenfor ser du genveje til hvert af de 12 stjernetegns ugehoroskoper. Vælg dit ugehoroskop og læs alt om hvad ugen byder på.

Dit ugehoroskop er gratis hvilket også gælder for dit dags-, måneds- og årshoroskop.

Hvad er et ugehoroskop?

I ugehoroskopet kan du læse om hvordan den astrologiske ”vejrudsigt” tegner sig for hver af de 12 stjernetegn i den aktuelle uge. Det er selvfølgelig en meget generel beskrivelse af hvilke tendenser der tegner ugen, og hvordan de vil give sig til kende for hvert af de 12 stjernetegn.

Giver det mening?

Ja, for mange giver det en mening at forstå hvilke påvirkninger der er på spil fra astrologien. Det betyder ikke, at alt hvad der sker er bestemt af planeternes positioner, men mange kan finde en større forståelse af begivenheder og oplevelser når de har den astrologiske dimension med i baghovedet.

Helt konkret kan det også være nyttigt f.eks. hvis der er spændinger planeterne imellem, at man ved at energien er højspændt, og at man derfor skal være opmærksom når man begiver sig ud blandt andre, hvor konflikter nemt kan opstå.

Eller et andet eksempel kan være at hvis man søger kærligheden, så er det godt at vide hvornår Venus (kærlighedsplaneten) står stærkt, for så er det der chancerne er bedst, når man skal ud på en date.

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine dags-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her at astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.