Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 16 oktober 2019

Vædderen

Det er en god dag til at konsolidere planer og afklare enhver form for svaghed i økonomien for at skabe vækst og klare alle uforudsete problemer.

Tyren

Det er vigtigt at pleje de ting som får dig til at føle dig tilpas og tryg i dine relationer. Dette kan kræve en justering af nogle af dine synspunkter.

Tvillingerne

Det er en tid hvor du kan stole på din intuition og dit instinkt på jobbet, især hvis du gør dig bekendt med den attitude folk som har nøglen til magten har.

Krebsen

Du er nødt til at finde allierede og styrke hvor du kan, for det er en ret sårbar tid for dig, hvor du forhandler dig gennem forhindringer og modstand.

Løven

Mens arbejdet kan være ret udmattende i øjeblikket, vil behagelige aktiviteter genoplade dine batterier. Gør arbejdsprocesser enklere og lad andre om at tage noget af læsset.

Jomfruen

Du kan stole på dine instinkter i øjeblikket. Kanalerne er åbne for at modtage inspiration og information, som du kan holde for dig selv eller dele med få du stoler på.

Vægten

På overfladen ser alt godt ud. Under overflade er der stærke følelser. Sommetider føles det som om at du ikke kan være sammen med en, men ej heller være foruden denne.

Skorpionen

Relationer kan blive ret intense i øjeblikket, og du ønsker måske at grave dit hoved ned i sandet som en struds. Berigende samtaler bringer klarhed.

Skytten

Det er en produktiv dag på jobbet hvor der er fokus på at finde ud af hvad der er vigtigt og droppe resten. Ledelsen søger dit råd for at skabe en forandring.

Stenbukken

Du er i en proces af at frigøre dig selv fra fortiden, hvilket inkluderer at slippe af med vedhæng, som ikke længere er relevante. Venner hjælper dig til at finde svar.

Vandmanden

Arbejde og familie kan bringe stres og belastning, men du har en stærk base og er meget robust. Fokuser på det der giver dig styrke og ignorer resten.

Fisken

Det er en dejlig dag til at lære noget om ting der normalt er skjulte. Partnere og familie har nøglerne til brugbare informationer omkring fortiden.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.6 (92.54%) 134 Stemmer