Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 18 august 2018

Vædderen

Du er i kontakt med en følelsesmæssig kraftkilde i dag, som hjælper dig med at opnå dine ambitioner. Om aftenen, lysner du op.

Tyren

Partnere, mentorer og folk du møder på dine rejser viser sig, at have stærke holdninger baseret på følelsesmæssige overbevisninger. Bliv enig med dem hurtigt.

Tvillingerne

Alting falder på plads denne lørdag og du skaber den perfekte forbindelse med en kærlig person med en god personlighed. Det er hvad du har ventet på.

Krebsen

Folk du omgås er stærke i dag, og der er stærke følelsesmæssige understrømninger. Det er ikke tiden til, at kæmpe imod modstandere.

Løven

Balancen mellem dine behov og din families behov kan være en udfordring i dag, og folk har måder at kommer under din hud på. Hav det sjovt i aften.

Jomfruen

I aften sker der en forandring, og lykken smiler til dig. Det er en ideel lørdag for at komme i forbindelse med rejsende. Kommunikation er besværlig i det folk gemmer på skjulte følelser.

Vægten

Du er i centrum af tingene i dag, og prøver at finde en rute imellem venner og forpligtelser. Nogen i familien ved hvordan de skal få deres vilje.

Skorpionen

Du får hvad du vil have igennem kraften af dine behov og din viljestyrke. En uhåndgribelig drøm om, at opnå noget magisk motiverer dig.

Skytten

Lørdag starter ud på en stille og meditativ note. Der kan være noget vigtigt som du har udskudt at købe. I aften kommer du ud af din skal.

Stenbukken

Det er godt at være involveret med en inspirerende gruppe eller person og afslutte et vigtigt projekt sammen. I aften kommer du væk fra det hele.

Vandmanden

Nogen kan bede dig om, at afslutte en professionel opgave, men du har andre ting der optager dig. I aften er det en god tid for at socialisere.

Fisken

Magtfulde venner kan genopstå og forvente noget af dig. Der er en følelse af, at tingene har noget et vendepunkt og det er tid til at bevæge sig fremad.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.75 (95.04%) 121 Stemmer