Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 18 januar 2019

Vædderen

Det er en ideel dag for kommunikation, særligt for legesyge udvekslinger imellem de folk du møder hver dag. Kærligheden blomstrer og horisonter åbner sig.

Tyren

I det dit tegns hersker Venus er i fuldstændig harmoni med Mars, er det den perfekte dag for at skabe forbindelser, både fysiske og virtuelle. Et kreativt bånd bringer lykke.

Tvillingerne

I det Merkur slutter sig til Pluto i dag, kommer skjulte kendsgerninger ud i lyset, hvilket skaber store forandringer i din tankegang. Du kan have brug for at skjule nogle ting.

Krebsen

Kommunikation er intens i dag, og det er enten sort eller hvidt. I dit arbejdsliv er der harmoni og endda en euforisk følelse omkring muligheder.

Løven

Slutningen på arbejdsugen medbringer en pause fra arbejdspres. Dating, romantik og underholdning er oppe i luften så få det meste ud af dit kærlighedsliv.

Jomfruen

Dit tegns hersker, Merkur, slutter sig til Pluto, og hvis der er noget, som du har fået nok af, så skal du sige fra. Diskussioner er overstået.

Vægten

Denne fredag er din dag, når det kommer til kærlighed og harmonisk omgang med intelligente folk. Det er sikkert at løbe en risiko, hvis du tror på nogen.

Skorpionen

Du har alle de resurser, som du har brug for og meget mere for at afslutte din nuværende opgave. Romantik med nogen på arbejdet kan være dagsordenen.

Skytten

Der kan være mange lykkelige møder i dag, og livet handler mere om sjov end arbejde. Hvis du skal på en romantisk date, kunne der ikke være en bedre dag.

Stenbukken

Andre mennesker kan have det sjovt samtidigt med, at du håndterer udmattende kommunikationsproblemer. Du føler, at du skal bestemme reglerne.

Vandmanden

Det er en god dag for rejse, kommunikation og venskaber, selvom det kan blive hektisk. Styr dine tanker i en positiv retning og stress ikke for meget.

Fisken

Folk skynder sig rundt i forbindelse med forskellige ærinder i dag, og du føler dig frisk og selvsikker. En ven eller en partner kan blive nødt til at håndtere en krise.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.7 (93.86%) 127 Stemmer