Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 16 december 2018

Vædderen

Månen går ind i dit tegn, hvilket sætter dig i et optimistisk og dynamisk humør. Der er familie og andre pligter, men livet er inspirerende.

Tyren

Du tager dit liv og dine forpligtelser i forhold seriøst i dag, og det er en god tid for at mødes med en rådgiver og diskutere fremtiden.

Tvillingerne

Det er den perfekte dag for at komme ud af din komfortzone og for at mødes med inspirerende folk. Lad en partner vise dig vejen.

Krebsen

Det er en eventyrlig søndag, og en tid for at tage dynamiske initiativer i forbindelse med at udforske dine omgivelser. Der er spænding forude.

Løven

Der er masser af spænding i det julen nærer sig, og det lader til at blive en sjov dag. Tag børn og elskede ud på et eventyr.

Jomfruen

Tag med familien til et spændende sted i dag. Forlad din komfortzone og udfordr nogle tabuer. Overvej et initiativ omkring forbedringer i hjemmet.

Vægten

Du får betydelig nydelse fra at være økonomisk fornuftig denne søndag, og viser din forpligtelse over for din familie igennem loyalitet og dedikation.

Skorpionen

En partner vil måske gerne diskutere forbedringsplaner og er i et seriøst humør. For at realisere en drøm, skal du eliminere urealistiske forventninger.

Skytten

Få en tidlig start på denne søndag, for at udnytte muligheden for spænding og eventyr med børn og elskede.

Stenbukken

Du kan være splittet imellem at tage på et spændende eventyr eller at blive hjemme. Prøv ikke at dæmpe entusiasme hos familiemedlemmer.

Vandmanden

Det er en spændende søndag for ture og kulturelle eventyr og for at udforske spændende ideer med venner. Vær ikke genert kom i stedet ud og leg.

Fisken

Du drages til mennesker og grupper som har et seriøst syn på livet og på deres trosretninger. Når det kommer til penge, er du optimistisk.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.7 (94.88%) 125 Stemmer