Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 19 oktober 2018

Vædderen

Nogle gange kan det være svært, at være enig med venner eller andre medlemmer af grupper du er en del af, særligt hvis nogen bærer nag.

Tyren

Der kan være en mængde af professionelle uenigheder hen over dagens gang. Natten bringer en forståelse for venner, som er forstående og empatiske.

Tvillingerne

Træd varsomt på arbejdet i dag, hvis du gerne vil undgå svære uenigheder, særligt med folk som har fanatiske holdninger.

Krebsen

Du føler dig uden for din komfortzone for det meste af dagen, og der er undertoner af irritation, særligt med upålidelige folk. I aften er meditativ.

Løven

Det er rart, at komme ud og omkring med en gruppe, selvom en ven kan være en smule irriterende. Undgå diskussioner omkring trosretninger og politik.

Jomfruen

Du kan være i besiddelse af hemmeligheder, men det er bedst, at holde dem for dig selv i stedet for, at provokere nogen du arbejder med på en daglig basis.

Vægten

Du lader en mere konfrontationsvillig person om, at håndtere diskussioner om penge og andre problemer. Folk kan have meget stærke holdninger.

Skorpionen

Folk du er tæt på, kan føle sig truet af din fastholdenhed om, at gøre tingene på din måde. I aften tager den vise Skorpion en blødere og mere empatisk tilgang.

Skytten

Folk du møder, når du er i bevægelse i dag, har holdninger, som kommer i konflikt med dine egne. Vær tålmodig, din stemme bliver snart afgørende.

Stenbukken

Det kan være svært, at påvirke nogle af de folk du omgås. Måske er det bedst, at lade dem udkæmpe deres kampe. I aften har nogen brug for, at blive beroliget.

Vandmanden

Umiddelbart på denne fredag kan du ende med, at blive oprørt omkring de hemmelige ting, som foregår i din karriere. Denne aften bringer fred og nydelse.

Fisken

Prøv at undgå, at bruge for meget tid på, at diskutere med provokerende folk. Månen går ind i dit tegn i aften, og der er folk, som har brug for din forståelse og komfort.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.74 (94.84%) 124 Stemmer