Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 24 februar 2020

Vædderen

Denne søndag er et godt tidspunkt til at gå i gang med et program til at berige dit liv spirituelt og til at integrere idealistiske mål i dit professionelle liv.

Tyren

Nye grupper formes denne søndag og der er noget helt anderledes over de alliancer der skabes. Der er uenighed omkring værdier.

Tvillingerne

Ny udvikling giver et boost til de drømme du tror på. Der er spænding og forstyrrelser i luften, når normer bliver udfordrede.

Krebsen

Nymånen denne søndag kanaliserer højspændingsenergi, hvilket åbner for radikale og utraditionelle horisonter og er helt nye måde at se tingene på.

Løven

Det er en søndag hvor udviklingen sætter dig følelsesmæssigt på kanten, men samtidig er du villig til at udfordre tabuer og gøre noget nyt.

Jomfruen

Nymånen i dit modsatte tegn, Fiskene, viser engagement med spændende mennesker som ryster op i tingene. Du bliver fejet med af strømmen.

Vægten

Du render ind i forskellige meninger med nogen på hjemmefronten. Men hvem har ret og hvem uret? Ingen; nogen helt andre har den virkelige magt.

Skorpionen

Et nyt eventyr kan blive sat i gang denne søndag, som giver et gennembrud i kommunikationen. Du er villig til at tage en risiko for kærlighed og fremgang.

Skytten

Når dine kære og dine kolleger følger deres impulser, gør det dig usikker. Men et nyt familieprojekt kan være lige den ide der skal til, for at få tingene i gang.

Stenbukken

Det er en udmærket søndag til en spontan tur og til møder med folk i nabolaget, som ser tingene på en anden måde.

Vandmanden

Det er en dynamisk dag med masser af spændende udvikling i hjemmet. En oplevelsestur kunne også være sjovt, også selv om du skal gøre det alene.

Fisken

Nymånen i dit tegn denne søndag er udmærket for rejser og til at socialisere med venner, som holder af at ryste tingene lidt op. Undgå dog impulsive udgifter.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.