Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 11 december 2018

Vædderen

Det er en ideel dag til at socialisere og for tidlige jule-fejringer med venner og kollegaer. Vise mennesker viser dig nye horisonter.

Tyren

Der er positive professionelle tendenser, i det bekendte får adgang til kilder af viden og penge. Tro på andre menneskers generøsitet.

Tvillingerne

Partnere har et positivt perspektiv i dag og forbindelser medfører nye horisonter. Du vil være i stand til at tilføje mere til deres resurser senere denne uge.

Krebsen

Du kan være i stand til at få hjælp fra organisationer eller intellektuelle forbindelser til et af dine mere ambitiøse projekter. Gå efter et større mål.

Løven

Du møder mange rare mennesker i dag, og det er en ideel tid for at nyde livets tilbud. Det er en god dag til sjov og ballade.

Jomfruen

Kollegaer er sjove at være sammen med i dag, og der kan være en mulighed for at vende tilbage til en eksotisk destination. Sjov og arbejde er gode partnere.

Vægten

Du vil gerne forkæle dem du elsker, men gør alting med måde. Legesyg opmærksomhed og eventyrlige aktiviteter gør alle glade.

Skorpionen

Venner og familie har en energisk besked til dig, og det kan endda bringe ekstra resurser i spil. Det er et godt tidspunkt til at have besøgende fra nær og fjern.

Skytten

Det er en vidunderlig dag for at komme i forbindelse med folk, både lokalt og international. Udvikl dit netværk og udtryk din vision.

Stenbukken

Med julen på vej, kunne det være en god ide at shoppe lidt. Det kan være sjovt at bruge penge særligt med en partner eller venner.

Vandmanden

Månen i dit tegn slutter sig til Jupiter, hvilket gør dette her til en ideel dag for at være sammen med venner. En form for fejring kan være på dagsordenen.

Fisken

Du tror på, at de forhåbninger du har for din professionelle fremtid, kommer til at fungere godt. Det må være dine gode forbindelser til universet.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.7 (94.88%) 125 Stemmer