Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 18 august 2019

Vædderen

Efter en stille start på dagen hvor du holder dig for selv og ordner en masse organisatoriske opgaver vil det blive en aften med et noget mere udadvendt humør.

Tyren

Der er et skift i familie dynamikken i dag og nogen vil bevæge sig ind i en ny situation. Også du vil bevæge dig videre til nye kreative interesser, som I sammen kan dyrke.

Tvillingerne

Der er forandringer eller nyankomne på familiefronten i dag, og en ny periode er på vej til at begynde i hjemmet. Rejser, uddannelse og partnerskab vil blomstre.

Krebsen

Det er en søndag hvor du samler dine tanker omkring fremtiden og forsøger at fokusere. Den kommende uge bringer dynamiske og succesfulde initiativer.

Løven

Folk der står dig nært har blandede følelser omkring tingene, men du er måske så involveret at du dårligt lægger mærke til det. Nogen forlader dit territorie og der er rejser på agendaen.

Jomfruen

En kraftfuld person bevæger sig ind i din sfære og ønsker at du er mere forhånden. Du er klar til dette, men denne søndag foretrækker du et stille liv med partner og familie.

Vægten

Du tumler lidt rundt uden mål og med i dag, men aftenen viser flere dynamiske relations tendenser. Venner og grupper sætter pris på din tilstedeværelse.

Skorpionen

Du vågner i det praktiske humør, og du er stærkt motiveret til at foretage dig noget konstruktivt for at hjælpe venner og styrke dit netværk.

Skytten

I løbet af denne søndag foretrækker du måske at hellige dig selv til familieemner, men i aften vil du føle dig mere udadvendt. Super gode tendenser for partnerskab.

Stenbukken

Dine tanker drages mod at studere, selv-forbedring og at udvide dine professionelle horisonter. Den kommende uge bringer stærkt fokus på evner og planlægning.

Vandmanden

Denne søndag kommer med et fokus skifte, og forude er der en tid med planlægning og hårdt arbejde. Du kan forvente masser af hjælp fra familie og folk i nabolaget.

Fisken

Nogen dukker op i horisonten i dag, som vil kræve hårdere arbejde og bedre organisering. Og dette er lige hvad du har brug for, hvis du ønsker at realisere dine drømme.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.7 (93.85%) 130 Stemmer