Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 21 juli 2018

Vædderen

De folk du har de tætteste følelsesmæssige forhold til kan være berigende at komme i forbindelse med, men dine planer kan forvirre dem.

Tyren

Du har en dybfølt følelsesmæssig forbindelse med nogen som er uransagelige. Denne her person sætter virkelig pris på din hjælp og støtte.

Tvillingerne

Du kan føle at du bliver holdt uden for når det kommer til hvad tætte bekendte går og laver. Hvis du ikke koncentrerer dig og spørger, finder du måske aldrig ud af det.

Krebsen

Du har en dyb brønd af følelser som du kan trække på, hvilket er berigende både følelsesmæssigt og kreativt. Ikke alle er velkomne i din hemmelige have.

Løven

Din fokus er meget på at rydde ud i familiens skeletter i skabene, og rydde op generelt. Denne lørdag er du ikke åben over for offentligheden.

Jomfruen

Der er en masse hemmeligheder og følelsesmæssige undertoner i øjeblikket, måske fordi du fortrækker at holde nogle af dine aktiviteter for dig selv.

Vægten

Du kan hvile i dig selv denne lørdag både spirituelt og materielt. Du ved at store skatter ligger gemt indeni.

Skorpionen

Det her er en dag hvor du er i kontakt med de dybeste områder af dit følelsesmæssige liv og kilden til din kreativitet. Bliv vejledt af vise lærere.

Skytten

Folk vil gerne kende dine tanker, men du holder dine dybeste følelser for dig selv. Kun de folk du virkelig stoler på ved hvem du virkelig er.

Stenbukken

Der er nogle følelser som du deler med venner du stoler på, selvom andre folk bliver låst ude. Det er en god søndag til at dele dine intime hemmeligheder.

Vandmanden

Der er en masse opgaver i sidste øjeblik som har en intim eller privat karakter, der også involverer familie eller kollegaer. På søndag bliver livet lysere.

Fisken

Nogen du møder på dine rejser kan være venlige og hjælpsomme, og til gengæld giver du tiltrængte råd. Gensidig hjælp er vejen frem.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.75 (95.04%) 121 Stemmer