Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 18 januar 2020

Vædderen

Det hjælper at være opmærksom på følelsesmæssige understrømme i dag. Tun ind der hvor resurserne er, så er du måske i stand til at skabe forbedringer i din karriere.

Tyren

De mennesker du har med at gøre har en aura af magt i dag, men underneden det hele kan der være en usikkerhed. Du er villig til at ofre dig for større gavn.

Tvillingerne

Folk kan være lidt nærtagende i dag og det kan være fordi de ikke har det godt med nogle af dine ideer. Der kan blive skabt alliancer bag din ryg.

Krebsen

Når hverken du eller potentielle partnere er i en stærk position, så kan det hjælpe at arbejde sammen på at overkomme forhindringerne, især i forbindelse med børn og kreativitet.

Løven

Du kan løse nogle komplikationer på jobbet eller i hjemme, hvis du finder ud af hvad der gør folk usikre. Folk har det med at skjule hvad de i virkeligheden føler.

Jomfruen

Det er en god lørdag til at få organiseret familien og måske til at tale med dine kære om hvad de har i tanker. Ord er ikke lige så vigtige som følelser.

Vægten

Der kan være ting som du tænker og føler, som du holder for dig selv, men der er nogle personer i familien, som er villige til at lytte.

Skorpionen

Det er en udmærket lørdag til at lære noget og studere og til at udtrykke dine inderste tanker til folk som du føler dig sikker og tryg ved.

Skytten

Der rører sig en masse følelser dybt inde i dag, måske i forbindelse med fortiden. Partnere og andre tæt på dig synes at være helt ude af tangenterne.

Stenbukken

Denne weekend er et godt tidspunkt til at være sammen med betroede venner, som ved hvordan man holder på en hemmelighed. Der kan være noget i kan opbygge sammen.

Vandmanden

Partnere eller associerede plejer måske sårede følelser og denne weekend er et godt tidspunkt til at finde ud af, hvad der foregår under overfladen.

Fisken

Det er en god weekend til at dele ideer og synspunkter med venner og bekendte, som du ønsker at lære bedre at kende. Det er bedre at lytte end at tale.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.