Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 24 marts 2018

Vædderen

Det er en weekend med et højt energi niveau, så du bliver nød til at finde en måde at kanalisere din motivation. Vend dig selv i den rigtige retning, tænd lunten og vær klar til at handle.

Tyren

Du er i en bedre position til at handle efter nye radikale begivenheder, og nye horisonter åbner sig. Du bliver nød til at hold hovedet koldt i det du kæmper dig igennem strømmen forude.

Tvillingerne

Disse er spændte tider, særligt i forbindelse med penge eller at dele. Hvis der er en konfrontation på vej, vil du finde sikkerhed ved at være en del af en gruppe.

Krebsen

Månen går ind i dit tegn og står dermed sammen med Mars og Solen, en energifyldt blanding, hvilket kan føre til at følelser kommer i kog. Fokuser din energi i den rigtige retning.

Løven

Aggressioner kan slippe ud når du er sammen med folk på en daglig basis, men du kan holde dig for god til smålig kappestrid. Uddeleger konflikter til nogen som ved hvad de laver.

Jomfruen

Der er dynamiske styrker på spil denne weekend, både med venner og med børn. Det ville være ideelt at kanalisere denne energi ind i sport og andre projekter der involverer konkurrence.

Vægten

Du har overlevet meget på det seneste, og større uafhængighed ligger forude. Samtidigt kan du lade andre mennesker udkæmpe de kampe du ikke er udstyre til at vinde.

Skorpionen

Det her er virkelig en dynamisk dag, hvor at du kaster dig ud i omstridt territorium med energien og beslutsomheden til at få hvad du vil have. Spild ikke energi på konflikt.

Skytten

Hvis du kan holde dig fri af tabulagte emner, såsom penge, vil du spare dig selv for en masse problemer. Det her er ikke tiden til at give folk koden til dit pengeskab.

Stenbukken

Ideen i dag er at undgå konflikt med partnere og familie. Hvis du respekterer at alle har et reelt synspunkt kan det betyde, at dit syn på tingene ender med at triumfere.

Vandmanden

Du kan blive spændt i dag, enten på grund af arbejdspres, eller fordi du er i strid med en partner. Lås dørene når det stormer udenfor.

Fisken

Du behøver ikke dele alt hvad der ligger dig på sinde. Hvis du ikke yder modstand, forsvinder spændingerne. Børn kan til gengæld blive følelsesladet i dag.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.74 (94.87%) 117 Stemmer