Dagshoroskop – læs alle dagens horoskoper

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagens horoskop er en hyggelig begivenhed, og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Vores personlige horoskoper er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagens horoskop - 30 marts 2020

Vædderen

Ugen starter med en stor transformation. Du giver slip på at stræbe og på ambitioner og er fuldstændig fokuseret på din pligt overfor samfundet.

Tyren

Sikkerhed er vigtig for dig, men lige nu er økonomien flydende. Du er motiveret til at give til dem der har behov, men du bør fokusere på det som gør en praktisk forskel.

Tvillingerne

Hvis du ønsker større klarhed over hvad du skal gøre eller hvor du skal gå hen, så undgå at have for mange muligheder. Lyt til dine drømme, men tal ikke for meget om dem.

Krebsen

Det er en meditativ mandag. Det kan være svært at fokusere, især hvis du tillader dig at blive ført på afveje af urealistiske tanker. Forbliv ægte.

Løven

Ugen begynder med spændt forventning omkring nye mennesker der dukker op i horisonten. Venner kan være urealistiske, men det er stadig en god tid til kreativitet.

Jomfruen

Lad ikke dine kære forestille sig i værste fald scenarier. Jo mere du taler om hvad der kan ske, jo mere energi vil du unødvendigt spilde.

Vægten

Mens folk omkring dig taber hovedet, forbliver du jordforbundet og realistisk. Det er ikke altid godt at lade verdens begivenheder få magt over fantasien.

Skorpionen

I dag repræsenterer en vigtig ændring hvor du til fulde velkommer nye sociale og familieansvar, som kræver en særlig indsats derhjemme.

Skytten

Der er fokus på de nære relationer – især til søskende, hvor en ny følelse af ansvar opstår. En livsforandring bringer mulighed for at studere noget nyt.

Stenbukken

En flittig ven slår sig sammen med dig, som kan hjælpe dig med dit arbejde. Det er et godt tidspunkt til at fokusere på nye resurser, som du kan dele med samfundet.

Vandmanden

Mars går ind i Vandbæreren i dag, hvor den mødes med Saturn. Dette bringer en stor ny dynamik ind i dit liv. Men tingene går langsommere lige når du ønsker at accelerere.

Fisken

En stærk ven trækker sig fra scenen og nu ser det ud til at alle er forsvundet. Bare giv slip og dyk ned i en hvilken som helst forandring der er nødvendig.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

Dagens horoskop – din astrologiske verjudsigt

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

Lær mere om vores horoskoper

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.