Dagshoroskop

Prøv et rigtigt horoskop i stedet for et dagshoroskopDagshososkoper er hyggelige og kan ofte give lidt krydderi til hverdagen, men det kan ikke undgås at de hører til i den mindre seriøse del af astrologien.

Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned. Det vil uundgåeligt medføre et meget upræcist og generelt horoskop.

Astrologen ved simpelthen ikke nok om dig.

Et personligt horoskop er unikt of bygger på din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og dit fødselssted. Så med mindre, der er nogen, der er født samme sted og i samme minut som dig, så vil i have forskellige horoskoper. Hvis du rent faktisk vil lære noget om dig selv og dit liv, så skal du prøve et personligt horoskop.

Hvis du bare gerne vil hygge dig, så er dagens gratis horoskop nedenfor.

Dagshoroskoper - 20 maj 2018

Vædderen

Der er spændende nye muligheder denne søndag hvis du har eventyr i sinde med børn eller elskede. Partnere starter en ny tendens af lyst til at passe på dig.

Tyren

Du ser nye muligheder i dit liv og rækker ud efter folk i nabolaget. Folk er i bevægelse og mange nye muligheder opstår.

Tvillingerne

Det er en god shopping dag for specielle ting, der forbedrer sanseoplevelser. Folk vil gerne eksperimentere, og du er åben.

Krebsen

Det er en tid hvor varme venner eller familiemedlemmer kan forsøde dit liv. Du har smag for luksus i øjeblikket, og sociale begivenheder kan blive dyre.

Løven

Månen i dit tegn fremhæver dine varme og udadvendte kvaliteter, selvom de mennesker du møder har en tendens til at forstyrre tingene. Du bliver nød til at skabe den rigtige forbindelse.

Jomfruen

Du har en tendens til at holde dig til dit synspunkt denne søndag, og partnere og familie holder sig til deres. Folk er for stolte til at lytte, lader det til.

Vægten

En fokus på nye professionelle aspirationer er på dagsordenen denne søndag, og det lader til at du kan få støtte fra en usædvanlig kilde. Eksperimenter.

Skorpionen

Familiesager og forhold er vigtige i dag, men du er i humør til at fastslå din uafhængighed. Personlig stolthed kommer i vejen.

Skytten

Vær åben over for andres ideer og overbevisninger, selv hvis du ikke deler de samme værdier. Nye kontakter dukker op i horisonten med nye ideer.

Stenbukken

Folk holder sig stædigt til deres synspunkter, hvilket kan være på grund af stolthed eller frygten for at miste status. Du repræsenterer fornuftens stemme.

Vandmanden

I det du føler usikkerhed over umiddelbare forandringer, har du en tendens til at blive involveret i ulogiske diskussioner. Bliv ikke trukket ind i en konfrontation.

Fisken

Ikke alle handler fornuftigt eller logisk i øjeblikket. Din glæde bliver forbedret af forbindelser med elskede og ved at dele dine følelser.

Vælg dit stjernetegn ovenfor og læs dit aktuelle dagshoroskop.

Dit dagshoroskop er gratis hvilket også gælder for dit uge-, måneds- og årshoroskop.

 

Hvad er et dagshoroskop?

I dagshoroskopet kan du læse om hvordan energierne udspiller sig i dag for hvert at de 12 stjernetegn. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse og svarer lidt til en astrologisk ”vejrudsigt”. Og alligevel bliver hvert stjernetegn påvirket lidt forskelligt af de aktuelle astrologiske indflydelser.

 

Hvordan bruger jeg informationerne?

Mange mennesker finder nytte i at vide, hvad det er for indflydelser der påvirker os fra den astrologiske verden. Planeternes indbyrdes forbindelser influerer os alle sammen, men måden disse indflydelser spiller sig ud på i vores hverdag er forskellig fra tegn til tegn.

Med viden om planeternes indbyrdes konstellation og deres påvirkning for dig, har du muligheden for at se din dag og dens begivenheder i et større perspektiv. Er det en god dag til at starte et nyt projekt, eller er det måske en dag der kalder på samvær med familien? Er der konflikter i luften, eller er det amoriner? Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig.

 

Hvis du vil vide mere

Du kan her på Horoskoper.net også læse dine uge-, måneds og årshoroskoper, og du kan også vælge at bestille et personligt horoskop til kun 235,- kr.

Et personligt horoskop rummer en meget mere præcis og detaljeret beskrivelse af dig. Det er her astrologien for alvor bliver vedkommende og spændende. Med dit personlige horoskop kan du også vælge at få lavet en personlig forudsigelse over det kommende år. Denne er også langt mere præcis og detaljeret i forhold til hvad der kommer til at ske, og hvilke muligheder der står åbne for dig i det kommende år.

Dagshoroskop
4.75 (95.04%) 121 Stemmer