Personligt horoskop: Få lagt dit personlige horoskop

Personligt horoskop: Få lagt dit personlige horoskop

Et personligt horoskop er et billede af, hvordan planeterne stod lige præcis i det øjeblik du kom til verden.

Horoskopet er unikt, for planeternes indbyrdes positioner gentager sig aldrig. Og de eneste du deler horoskop med, er personer der er født præcis samme dato, tid og sted som dig, hvilket sædvanligvis kun er ganske få personer i verden, om nogen overhovedet.

Få lagt dit personlige horoskop lær dig selv bedre at kende:

 

Få lagt dit personlige horoskop på Horoskoper.net

Det personlige horoskop viser et grafisk billede af stjernehimlen, på dit nøjagtige fødselstidspunkt. Det er universets indflydelse på dig, da dit liv begyndte. Dette billede har sat sit aftryk på dig, og giver sig til udtryk i det menneske du er. Ud over påvirkninger fra miljø og arv, så er der nogle karaktertræk i dig, der kommer fra universet.

Astrologien kan fortælle mange forskellige ting om et mennekse, og det kan være ret så overraskende, hvor præcist astrologien kan beskrive dig.

Få dit helt unikke horoskop

Personligt horoskop - Få lagt dit personlige horoskop
Personligt horoskop – Få lagt dit personlige horoskop

Det personlige horoskop er baseret på dine unikke og helt præcise oplysninger om fødselsdato, fødselstid og fødselssted.

Horoskopet fylder ca. 20-40 sider og beskriver din personlighed, både udadtil og på de indre planer. Du får horoskopet tilsendt din mail som en PDF-fil, som du kan printe ud og læse igen og igen. Det er næsten sikkert, at for hver gang du læser dit horoskop, vil du lære noget nyt om dig selv.

Der følger uddybende beskrivelser af forskellige livsområder såsom din mentalitet og hvordan den fungerer, dit værdisæt og prioritering, dine følelser og deres dynamik osv.

I horoskopet kan du også læse om dine ressourcer og de udfordringer, som du møder på din ve. Du får gode råd til, hvodan du bedst håndterer de svære situationer, og hvordan du kan udvikle de forskellige dele af din personlighed og dit liv.

Du vil opdage, at selv om du har læst det flere gange, så er der alligevel noget nyt hver gang, som kan give stof til eftertanke og inspiration til din personlige udvikling.

Horoskopet er udarbejdet af Adrian Duncan

Dit personlige horoskop er udarbejdet af den internationalt anerkendte og herboende astrolog, Adrian Duncan.

Adrian har igennem mange år udviklet programmet World of Wisdom, der ligger bag dit personlige horoskop. Hans programmer sælges i dag med stor succes over hele verden.

Adrian Duncan har arbejdet med astrologi i mere end 30 år. Han har skrevet flere bøger om emnet samt deltaget i forskellige TV-programmer.

Du kan læse meget mere om Adrian Duncan og hans store erfaring her.

Personlige horoskoper & astrologi sådan helt generelt

Det er vigtigt at pointere, at et personligt horoskop ikke er nogen forudsigelse, hvor din skæbne står skrevet i sten. Den astrologiske indflydelse i dit liv er en brik i et større puslespil, der udgør hele dit univers. Du bliver ikke formet alene ud fra den astrologiske påvirkning. Indflydelser fra arv, miljø og kultur spiller også en stor rolle i, hvordan vi former os som mennesker.

I vores tid og i den vestlige verden er der mange muligheder for den enkelte persons udvikling. Det betyder også, at der er rig mulighed for at arbejde med sit horoskop. Med et personligt horoskop er der således ikke tale om en skæbnebeskrivelse, men derimod en beskrivelse af, hvordan du er sat sammen i forskellige områder af livet, og hvilke muligheder det giver dig.

Livet giver dig valgmuligheder og det er op til dig selv, hvordan du træffer dem.

Køb et horoskop og bliv guidet igennem udfordringerne.

Pris og bestilling af et personligt horoskop

Prisen for dit personlige horoskop er kun 225,- kr.

Dette er langt under hvad en horoskoptolkning hos en astrolog normalt koster. Du bestiller nemt dit unikke horoskop i vores webshop, bare sørg for at have dine oplysninger om fødselsdato, tid og sted klar.

>> Få lagt dit personlige horoskop her <<

Support & spørgsmål

Vi står naturligvis til rådighed og besvarer dine spørgsmål i forbindelse med bestilling af de forskellige typer af horoskoper. Skriv til [email protected], hvis du har spørgsmål.

Vi tilstræber at svare indenfor 24 timer på hverdage.

Andre typer horoskoper

Når folk ønsker et personligt horoskop, går de typisk til en praktiserende astrolog. Her er prisen ofte på mellem 1.000- 2.000 kr. for en konsultation.

Udover det personlige horoskop, kan du her på Horoskoper.net købe følgende horoskoper, udarbejdet af Adrian Duncan:

Du kan læse mere om de forskellige personlige horoskoper og priser her eller gå direkte til vores shop og se på eller købe et horoskop.

Hvilket horoskop skal du vælge?

Har du ikke tidligere fået lagt et personligt horoskop, vil vi klart anbefale dig at starte med et personligt horoskop og derefter års– og årstidshoroskopet og / eller hoppe direkte ud i udforskningen af kærligheden og erhverve dig (og kæresten) et parhoroskop.

Års- og årstidshoroskoperne er nemlig baseret på dit personlige horoskop, og dit udbytte af dem vil derfor blive langt større, hvis du selv er bekendt med dit horoskop.

Vi ønsker dig god fornøjelse og ikke mindst nye indsigter og tanker med dit helt personlige og unikke horoskop.