Vædderens ugehoroskop

Vædderens ugehoroskop for uge 39 2022

Ugen starter med nogle helt nye udviklinger i forbindelse med relationer og personlige initiativer. Det er en tid, hvor du udvider din horisont gennem rejser, studier eller kulturelle aktiviteter, og nymånen på mandag fremhæver en vigtig overgang, der finder sted. Partnere bliver meget mere aktive senere på ugen, og en mere harmonisk periode begynder med forbedret kommunikation og et generelt behov for at tale og slutte fred. Det er en vigtig tid for parforhold, der starter op, og for nye tiltag, der påvirker børns liv.

Dagshoroskop Månedshoroskop Årshoroskop


Vædderens ugehoroskop må ikke forveksles med den seriøse gren af astrologien.

Vædderens ugehoroskop er blot en kommentar til et ugeforløb, der skal gælde alle væddere over hele verdenen. Der er mange der er født i dette tegn, skulle jeg hilse og sige. Og når der er så mange, der er født i vædderens tegn (dette gælder også for alle de andre stjernetegn), vil det selvsagt kun blive ord og sætninger. Vædderens ugehoroskop vil ikke rumme dybde og relevans.

Dog kan vædderens ugehoroskop selvfølgelig have sin berettigelse i den sjove poppede ende af spekteret, hvor mulige løsninger og oplevelser for den kommende uge, er som at trække kaniner op af hatten. Og så kan vi stå og grine sammen på en gemytlig måde.

Jeg har ladet mig fortælle, at i mange aviser, ugeblade og tidsskrifter der har vædderens ugehoroskop som en fast del af deres læsestof, har de ingen astrolog til at skrive stoffet. Det er blot en af medarbejderne som flikker noget sammen. Måske i sidste øjeblik.

Min personlig holdning til vædderens ugehoroskop er lidt blandet. For det er klart, at en beskrivelse af vædderens ugehoroskop ikke rummer meget seriøsitet og astrologisk indsigt. Og det er hurtigt læst og hurtigt glemt. Men vædderens ugehoroskop er måske trods alt den første vej for nogen, at møde astrologi på.

Og hvis den vej er befolket af astrologiske klummer rundt omkring, der ikke er skrevet af en astrolog, eks. vædderens ugehoroskop, vil det være en miskredit til hele faget. Omvendt vil vædderens ugehoroskop jo fremtræde så useriøs, at hvis en astrolog har skrevet ugeteksten, vil mange tænke ”hvor herre bevare os”, sikke noget plat. Og det er jo heller ikke noget særligt godt ry at få for en astrolog.

Så for nuværende vil jeg give dig en lille smagsprøve på, hvad astrologi er og hvilken dybde det har:

At være født i vædderens tegn betyder at have solen stående i tegnet. Så med god ret kunne stjernetegn også kaldes for sol-tegn. Og solen skal forstås og tydes som den åndelige side af din helhed. Solen er den grundkvalitet i dig, som ligger som et baggrundstæppe for alt hvad du foretager dig.

Modstykket til solen er månen, som er den følelsesmæssige og instinktive side af din natur. I hvilket stjernetegn ligger din Måne, da du blev født? Det kan en astrolog oplyse dig om, samt mange andre spændende detaljer om dit liv. For alle planeter i vores solsystem har hver især deres helt egen specielle kraft og kvalitet, der præger sig dybt ind i hele din personlighed.

Hvis du f.eks. vil vide om du er født som en hurtig, træg eller dyb tænker, må en astrolog vide i hvilket stjernetegn din Merkur i, ved din fødsel. Hvis du vil vide, hvorledes du takler dine udfordringer, vil koden hos en astrolog omsættes til: hvilket stjernetegn står din Saturn i ved din fødsel.

Hvilken partner søger du og hvad skal du lære sammen med vedkommende. Hvis du er kvinde: Hvad stjernetegn står planeten Mars i, da du blev født. Hvis du er mand: Hvad stjernetegn står planeten Venus i, da du blev født. – Men partnerskab omhandler også dit 7. hus.

Det burde hermed være klart, at vædderens ugehoroskop og de andre stjernetegns ugehoroskoper kun kan udtrykkes i vage formuleringer. Det kan imidlertid godt have sin berettigelse som inspiration og omdrejningspunkt for åben snak på en arbejdsplads etc, men må endelig ikke tages til indtægt for, hvad astrologi er og hvad det rummer.

Forhåbentlig har teksten pirret din nysgerrighed til at gå lidt videre på denne hjemmeside og undersøge mere om emnet. På denne hjemmeside, kan du trænge dybere ind i en viden, der har mere end 5000 år erfaring. Her på siden bliver der hele tiden tilføjet nye artikler, så det vil måske være en god ide for dig, at blive tilmeldt nyhedsbrevet, som du kan gøre her ….