Annonce

Solen

Solen

SolenSolen repræsenterer selvet, din personlighed og dit ego – essensen af hvad der gør dig speciel og hvem du er. Solen er din identitet og dit ansigt overfor verden.

Solen repræsenterer også kreative egenskaber og den kraft, som du møder modstand med.

Dette er derfor ikke overraskende, at Solen er den vigtigste planet, når det kommer til at sige noget om dig som person.

Det er også forklaringen på, at det er netop soltegnet, som afbilledes i dags-, uge-, måneds- og årshoroskoper.

I livet varmer solen alt hvad den rører ved, og det samme er gældende i dit horoskop. Alt hvad din Sol er tæt på i dit horoskop – uanset om det er ved siden af, ellet tæt på via aspekter – kaster den lys på og smitter af på.

De planeter og punkter, der bliver lyst op af solen, får derfor ekstra betydning i dit horoskop.

 

Solen er en maskulin planet

Solen er en maskulin, udadvendt og bevidst energi – i modsætning til Månen, som kan siges at være Yin til Solens Yang.

Din sol viser dig noget om de maskuline egenskaber i dig, uanset om du er mand eller kvinde, herunder måderne hvorpå du udviser bevidst kreativ inspiration, din evne til at træde frem og din tiltro til dig selv.

I sin ekstreme udfoldelse, kan det nogle gange blive til egocentricitet, arrogance og manglende forståelse for andres følelser.

Sagt på en anden måde, skal de voldsomme kræfter i Solen holdes lidt i snor, så de ikke brænder for meget, og dermed kommer til at skade i stedet for at gavne.

Solen kan også repræsentere mænd i dit liv, hvilket både kan være din far, mand og mandlige venner. Her symboliserer Solen både din version af den ideelle mand samt din faktiske oplevelse af denne mand.

 

Vær opmærksom på din sol

Du vil normalt være gladest når du følger din sol. Det vil sige, når du er opmærksom på hvad Solen siger i dit fødselshoroskop, og lever efter det.

Det kan eksempelvis være, at du har Solen i 3. hus, hvorfor du måske føler dig vakt til live, når du sidder i et klasselokale og lærer og kommunikerer, eller måske har du solen i dit 5. hus, og har det derfor fantastisk ved fester eller i andre sociale omstændigheder.

Søg at skabe et liv, hvor du tilbringer så meget tid som muligt i overensstemmesle med din Sol, og du vil med stor sandsynlighed få et dejligt liv.