Hvilket horoskop skal jeg vælge?

Hvilket horoskop skal jeg vælge?

Hvilket horoskop skal jeg vælge?Her på Horoskoper.net er vi naturligvis rigtig mange gange blevet stillet spørgsmålet: Hvilket horoskop skal jeg vælge?

Derfor har vi udarbejdet denne guide til vores horoskoper.

Forhåbentlig besvarer vi i guiden de mange spørgsmål du og de øvrige besøgende her på siden måtte ligge inde med. Er det ikke tilfældet, er du naturligvis meget velkommen til at skrive til os.

Horoskoper som vi tilbyder:

Guide til det helt rette horoskop til dig

Astrologi er et omfattende fag, og der findes et væld af forskellige horoskop typer og teknikker. Derfor kan man naturligvis let blive forvirret, når man står og skal vælge et horoskop fremfor et andet.

Skal det være et personligt horoskop, eller måske et årshoroskop ellerhvad med et parhoroskop til mig og kæresten?

Det optimale valg er afhængigt af, hvorfor du ønsker at få lavet et horoskop.

Er det fordi du generelt vil vide noget mere om dig selv, eller er det måske fordi du lige nu og her står i et dilemma i dit liv og derfor søger råd til, hvordan du bedst kan håndtere situationen?

Nedenfor kan du læse mere specifikt om, hvordan de forskellige horoskoper på Horoskoper.net kan bruges.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på vores support på [email protected].

 

Det personlige horoskop

Det personlige horoskop er en optegning af stjernehimlen i det øjeblik, du blev født.

Et personligt horoskop er unikt og er en beskrivelse af dine helt specifikke og unikke, personlige karakteristika. I horoskopet kan du læse om, hvordan du tegner dig indenfor forskellige områder af livet og hvilke ressourcer og udfordringer, der er givet dig.

 

>> Køb dit personlige horoskop HER <<

 

Dit personlige horoskop indeholder et grafisk billede af stjernehimlen og en kort forklaring om, hvordan du læser det. Dernæst beskrives de forskellige dele af din personlighed så som livsbane, identitet, følelser, mentalitet, værdier og meget mere. Heraf vil du også kunne læse hvilke livsområder dit liv fokuserer mest på. Det kan f.eks. være områder så som hjem og familie, spirituel udvikling, karriere eller noget helt andet.

I beskrivelsen af de forskellige dele af din personlighed, er der en beskrivelse af indflydelserne på det personlige plan og en anden beskrivelse på det professionelle plan.

På den måde kan du læse om dig selv på både det indre og det ydre plan.

Inkluderet i dit personlige horoskop får du også enkelte forudsigelser omkring kommende påvirkninger fra astrologien. Det er beskrivelser af specifikke perioder i de kommende år, hvor der sker noget særligt for dig. Og disse forudsigelser er gældende kun for dig, da de tager afsæt i dit personlige horoskop og ikke i dit stjernetegn alene som vores gratis horoskoper gør.

Læs mere om det personlige horoskop her.

 

Hvordan forstår og bruger jeg et personligt horoskop?

Hvorfor købe et personligt horoskop? Årsagerne kan være mange, men i bund og grund handler det om at lære sig selv bedre at kende.

Det ligger i vores kultur, at vi skal gøre hvad vi kan, for at lære os selv og vores reaktionsmønstre at kende, og derfor kan det være meget nyttigt at få lagt sit horoskop.

I horoskopet får du en beskrivelse af dig selv, som kan give stof til eftertanke, men endnu vigtigere, du kan bruge horoskopet som en selvudviklingsform.

Måske er der kvaliteter og evner i dig selv, som du glemmer at anerkende og sætte pris på. Måske oplever du igen og igen de samme udfordringer og tror, at det er dig, der er helt galt på den. Her kan horoskopet være en hjælp til at få sat tingene i perspektiv. Når man læser om sig selv i et personligt horoskop, er der sædvanligvis mange aha-oplevelser. Det med at se sig selv beskrevet i en helhed, kan give et godt afsæt til at få gjort noget ved de udfordringer og reaktionsmønstre, der er uønskede eller ligefrem uhensigtsmæssige. Horoskopet giver dig et overblik over, hvilke problematikker der kan være, og hvordan du kan udnytte dine egne resourcer til at løse dem.

Et personligt horoskop kan også være en hjælp til at arbejde med selvaccept og selvrespekt.

Horoskopet giver dig muligheden for at se helhedsbilledet af dig selv, og ikke kun de mangler eller skæve sider, som du måske har set dig vred på.

Prisen for et personligt horoskop er kun 215,- kr.

 

Årshoroskopet

Det personlige årshoroskop (i modsætning til et gratis årshoroskop) tager ligesom det personlige horoskopet afsæt i det præcise øjeblik, hvor du blev født. Men en afgørende forskel er, at der i årshorskopet er fokus på, hvordan planeternes bevægelser på himlen er med til at forme dit liv.

Årshoroskopet er således et dynamisk og aktivt horoskop der handler om, hvad der sker, og kan ske, i dit liv nu og det kommende år frem.

 

>> Køb dit årshoroskop HER <<

 

I årshoroskopet kan du læse om, hvad du kan forvente, der vil ske i det kommende år. Det skal ikke opfattes som en forudsigelse, men mere en angivelse af hvilke emner i livet, der er aktive og hvorvidt det bliver udfordrende eller en positiv oplevelse.

Årshoroskopet er et rigtig godt redskab for dig, der gerne vil være på forkant med dit liv og din udvikling.

Det gode er nemlig, at med årshoroskopet kan du forberede dig på, hvad der kommer. Dermed kan du også få det bedste ud af de muligheder, der ligger foran dig. Det er nemlig sådan med de astrologiske indflydelser, at de påvirker os alle. Men er du et menneske, der altid gør, som du plejer, og aldrig er villig til at prøve noget nyt, så vil de positive indflydelser højst sandsynligt gå din næse forbi.

Grunden er simpelthen den, at du ikke gør brug af chancen for fornyelse eller forandring, og med negative indflydelser eller udfordringer, så vil de trænge sig på i stigende grad og måske lige frem bryde ind i din hverdag og vælte om på op og ned.

Med forhåndsviden og villighed til at tage skridtet, kan du få rigtig meget ud af de astrologiske muligheder, ved at bruge positive energier konstruktivt og være på forkant med udfordringerne, således at de bliver til muligheder i stedet for kriser.

Årshoroskopet er delt op i afsnit der omhandler de samme emner som fødselshoroskopet.

I årshoroskopet kan man læse, hvordan hvert livsområde udfolder sig i det kommende år, og der er angivet specifikke perioder og datoer for, hvornår det går godt og hvornår du kan opleve opfordringer.

Man kan kalde årshoroskopet for din personlige vejrudsigt.

Prisen for et årshoroskop er kun 220 kr.

 

Årstidshoroskopet

Et årstidshoroskop er endnu mere specifikt end et årshoroskop. Her beskrives de daglige indflydelser fra planeterne på dit personlige horoskop over en periode på tre måneder.

Årstidshoroskopet er opbygget som en kalender, hvor der for de fleste dage er beskrevet, hvad der er i spil og hvad vej vinden blæser. Her kan du læse om hvilke emner eller udfordringer, der gør sig gældende på den enkelte dag, og hvordan du bedst håndterer den eller de situationer du står i.

 

>> Køb dit årstidshoroskop HER <<

 

Et meget dags-specifikt og detaljeret horoskop

Årstidshoroskopet er ment som et praktisk værktøj, der så at sige giver dig din helt personlige vejrudsigt for den enkelte dag.

Hvor årshoroskopet handler om de lidt større bevægelser og trends i dit liv, så er årstidshoroskopet meget mere specifikt og fortæller dig, hvilke valg og dilemmaer du kan møde på det daglige plan.

Prisen for et årstidshoroskop er kun 195 kr.

 

Parhoroskopet

Parhoroskopet er af åbenlyse årsager et rigtig populært horoskop. Der er mange der køber parhoroskopet som gave til deres elskede, og det er også oplagt som gaveidé til et brudepar eller de ny-forlovede.

En parforholdsanalyse, som parhoroskopet også kaldes, er en tolkning af du og din partners personlige horoskoper både hver for sig og sammen. Parhoroskopet kobler med andre ord parrets to unikke fødselshoroskoper sammen, for at se nærmere på hvilke konkrete dynamikker denne helt unikke sammensætning medfører.

Du får således både en beskrivelse af de to personligheder, og dernæst sættes horoskoperne op overfor hinanden, og ved hjælp af forskellige astrologiske teknikker og metoder kan parforholdets mange facetter beskrives.

Hvad er forskellene og lighederne mellem horoskoperne?

Er du i tvivl om hvilket horoskop du skal vælge, så vil vi altid foreslå dig først at vælge et personligt horoskop.

Årshoroskopet og årstidshoroskopet spiller nemlig i høj grad sammen med det personlige horoskop, og udbyttet af dem bliver derfor også større, hvis du i forvejen er bekendt med dit personlige horoskop.

Groft sagt kan vi sige følgende om de forskellige horoskoper:

Det personlige horoskop: Her kan du læse om dig selv og din personlighed. Det er den grundlæggende beskrivelse af dig, og hvilket liv du lever. Her kan du få svar på, hvad der er dine evner og kvaliteter, og hvordan livets udfordringer tegner sig for dig.

Årshoroskopet: Dette er et værktøj til at forstå din situation her og nu. Hvor du befinder dig i dit liv, og hvad det er, du kan forvente at møde.Ønsker du, at der skal ske forandringer i dit liv og vil vide hvornår det er et godt tidspunkt at handle, eller vil du høre om, hvad du mere generelt har af muligheder i den kommende tid, så er årshoroskopet et godt valg.

Årstidshoroskopet: Dette er for den nysgerrige, der ønsker en personlig astrologisk kalender. Årstidshoroskopet dækker en tre måneders periode, hvor de fleste dage er beskrevet. Her kan du læse om, hvilken dag der er god til at gå til chefen med dine ønsker, eller hvornår det er best at holde en familiemiddag, eller hvornår det er tid at trække sig fra andre og hive stikket ud. Altså et meget praktisk og konkret værktøj til at forstå de mere specifikke og daglige astrologiske påvirkninger for dig.

Parhoroskopet: Få indsigt ind i dit og din partners liv sammen. Bliv bedre til at takle de udfordringer, I kan møde på jeres vej. Lær din partner bedre at kende, så du får større tolerence over for hans eller hendes problematikker. Med parhoroskopet kan du gøre jeres forhold endnu bedre.

Vi håber det hjalp dig med at få besvaret dine spørgsmål, og ikke mindst, at du nu er afklaret omkring hvilket af vores horoskoper, der passer bedst i forhold til dine behov og din aktuelle situation lige nu.

Skulle du ligge inde med spørgsmål, eller andet, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på [email protected]. Vi bestræber os altid på at svare indenfor 24 timer i hverdage, men bær over med os, hvis der imod vores vilje skulle gå et par dage.

 

>> Gå til webshoppen og få overblik over horoskoperne <<

 

Et andet populært horoskop – øjeblikshoroskopet

Det skal indledningsvist nævnes, at Horoskoper.net på nuværende tidspunkt ikke fører dette produkt, men at det kommer til at indgå i udbuddet indenfor en overskuelig fremtid.

Der findes mange måder at stille spørgsmål til astrologien. Har du et specifikt personligt spørgsmål, som har stor betydning for dig og som er konkret i forhold til et ja eller nej svar, så kan du få svar via et øjeblikshoroskop.

Et øjeblikshoroskop er et horoskop stillet præcis på det tidspunkt, hvor du stiller dit spørgsmål og astrologen forstår det. Det magiske er, at der i langt de fleste tilfælde kan tolkes et svar på dit spørgsmål ud fra horoskopet.

Eksempler på spørgsmål der kan svares med et øjeblikshoroskop er: Får jeg solgt mit hus i år? Skal jeg sige ja til det job jeg har fået tilbudt? Er han/hun forelsket i mig?

Noget andet som øjeblikshoroskoper også kan bruges til er at finde forlagte genstande. Er der noget man har tabt og ikke kan finde, det kan være alt fra papirer, punge, smykker, bøger til større ting, så kan man ofte få et svar på, om det tabte kommer igen og hvor det befinder sig.

Det er ikke fordi man ligefrem får GPS koordinater ud af horoskopet, men det kan være en retning, eller en beskrivelse som f.eks.: et østvendt rum i huset på en hylde højt oppe tæt på bøger. Og det kan faktisk være en stor hjælp i mange sager, hvor noget er forsvundet.

Øjeblikshoroskopet tager ikke udgangspunkt i dit personlige fødselshoroskop som mange andre astrologiske forudsigelser gør, men er en teknik der baserer sig på inderlighed af spørgsmålet og vigtigheden af det tidspunkt spørgsmålet bliver stillet.

Øjebliksastrologi, som den gren af astrologien kaldes, har været kendt siden middelalderen, hvor den blev brugt meget, da man dengang som almindeligt menneske meget sjældent havde sit præcise fødselstidspunkt.

Mange af teknikkerne fra middelalderen har overlevet til i dag og er stadig i brug sammen med nye metoder og tolkningsteknikker opdaget i vores tid.
Et øjeblikshoroskop kan ikke stilles over nettet, men her må man henvende sig til en astrolog der praktiserer denne metode.

 

>> Gå til shoppen – klik her <<