Årstidshoroskop

Årstidshoroskop

Et årstidshoroskop er, ligesom vores andre personlige horoskoper, baseret på dine oplysninger om dit fødselstidspunkt. Det er altså 100% personligt og gælder unikt for dig og ingen andre.

I årstidshoroskopet får du en kalender over de kommende tre måneder, hvor der for næsten hver dag er beskrevet de astrologiske indflydelser, der er på spil. Dette er langt mere specifikt og detaljeret end f.eks. årshoroskopet, der mere beskriver trends igennem længere perioder.

>> Køb dit årstidshoroskop HER <<

Årstidshoroskopet – et meget konkret horoskop

Årstidshoroskopet er et rigtig godt værktøj for den, der ønsker at vide præcist, hvordan dagene skiller sig ud.

Du kan bruge årstidshoroskopet som et værktøj til at planlægge f.eks. hvornår du vil tage kontakt til en ny person, eller hvilken dag, der er god til at få ryddet op på loftet. Det kan også være, du får at vide, at der er et tidspunkt hvor du skal passe ekstra godt på dig selv og ikke stille for store krav osv.

Årstidshoroskopet er således meget konkret og brugbart i hverdagen, og med sin kalendermæssige opbygning er det meget nemt og ligetil at bruge.

Årstidshoroskopet er gældende fra den dag, du bestiller det og 3 måneder frem. Du får det leveret til din mail, som en PDF-fil, der er klar til at printe ud.

Prisen for årstidshorskopet er kun 205 kr.

>> Køb dit årstidshoroskop HER <<

Læs også om det personlige horoskop, eller kig nærmere på vores guide til dig, der er i tvivl om hvilket horoskop man skal vælge.