Vædderen

Køb et horoskop til VædderenVædderen – 21. mar. – 19. apr.

Vædderen er det første stjernetegn i dyrekredsen.

Det er i høj grad også sådan, personer født i dette stjernetegn ser sig selv: først.

Vædderen er lederen af flokken, og den første til at få sat ting i gang.

 

Vædderens dagshoroskop d. 22 juni 2021

Der er favorable nye tendenser i dit familieliv og det er også en lidenskabelig tid følelsesmæssigt. For at forbedre dit kærlighedsliv så kom på bølgelængde.

 

Om en opgave udføres og gøres færdig er en helt anden sag. For Vædderen foretrækker at sætte ting i gang og er mindre fokuseret på at afslutte dem.

Den lyse side af Vædderen

Har du et projekt, der skal sættes i gang? Så send bud efter en Vædder.

Som Vædder er din evne til at sætte i gang og lede tropperne et gennemgribende karaktertræk. Lynhurtigt omstiller du dig til pludselige forandringer, og frem for at lade eventuelle forhindringer på din vej stoppe dig, styrer du lige imod dem med oprejst pande. Dette med en umiskendelig tro på, at dit projekt vil lykkes.

Derudover er du bærer af et fantastisk mod, og så besidder du evnen til at få folk med dig og støtte op omkring dit projekt. Du er i sandhed en leder af Guds nåde.

Du har en magnetisk og dragende personlighed, og så er du ekstremt overbevisende; specielt når du har sat dig noget for. Deraf er det heller ikke underligt, at andre er villige til at følge dig. Også selvom dine projekter ikke altid kan siges at være lige velovervejede. Med dig er der hurtig proces, og der går ikke langt fra mødet med en problemstilling, over dine hurtige overvejelser til beslutningen om hvad der nødvendigvis må ske.

Du er en do’er – og med dig ved roret sker der noget.

Som Vædder er du således kendetegnet ved dit nærmest blinde gåpåmod, og du lader dig bestemt ikke stoppe af lidt bump på vejen.

Hvor andre ser forhindringer, ser du udfordringer der bare venter på at blive løst – af dig. Naturligvis.

Du er desuden åbenhjertet, og er ikke bleg for at sige sandheden. Du er hjælpsom og vil ofte være den første til at melde dig på banen, hvis folk omkring dig oplever en krise eller har problemer, du føler du kan hjælpe med at løse. Du er storsindet, og er ikke bleg for at give en omgang, og er i øvrigt sjældent synderligt interesseret i småting, som du ikke anser for at være relevante.

“Gå efter det bedste, og kun det bedste” er dit motto.

Den mørke side af Vædderen

Vædderen er kendt for at reagere voldsomt i utallige tilfælde, hvor Vædderen fejlagtigt opfatter kommentarer som fornærmelser, selvom de ikke var ment sådan. Vædderen bliver hysterisk og kan få raserianfald, hvor selv den bedste 2-årige får kamp til stregen.

Væddere har et velfortjent rygte for at efterlade diverse ting halvt færdiggjorte. Din tålmodighed kan ligge på et meget lille sted, og du har meget svært ved at fortsætte en opgave, hvis først din interesse har flyttet sig til nye og mere spændende projekter.

Dette er den naturlig bagside af medaljen i forhold til dit positive træk med at kaste dig initiativrigt ind i nye projekter.

Du er ekstremt uafhængig, og bliver godt gammeldags sur, hvis du er nødt til at tage imod ordrer fra andre. Du ønsker at være leder, og allerhelst også at styre hele showet.

En af de ting, du med fordel kan være meget opmærksom på som Vædder, er din tendens til at blive opfattet som en forkælet møgunge.

Dine raserianfald, når du ikke får tingene som du vil have det, koblet med dit store fokus på dig selv, og deraf manglende fokus på andre og deres følelser, er hvad der medfører denne opfattelse.

Et andet problem med Vædderen er tendensen til at tale før du tænker. Din impulsive natur får tingene til at flyve ud af munden på dig, før de overhovedet er blevet overvejet. Først bagefter opdager du, at det du fik sagt, måske ikke var så smart.

Denne umiddelbarhed vil ofte skabe problemer for dig – både i privatlivet og på arbejdspladsen.