Vædderens månedshoroskop

Vædderens månedshoroskop for maj 2022

Når maj måned begynder, kommer Venus, som for dig repræsenterer partnere og relationer, ind i dit tegn Vædderen, og det tyder på, at partnerskabsspørgsmål vil dominere i denne måned, og at potentielle partnere er mere end villige til at gøre dit bud. De vil gerne være uafhængige, men det er dig, der kommer til at bestemme. Faktisk bliver dette en stor måned for dig, for Jupiter kommer også ind i dit tegn den 10. maj, og sidst det skete var tilbage i 2010-2011. I slutningen af ??maj kommer Mars også ind i dit tegn, så generelt går du ind i en virkelig dynamisk periode, som dramatisk vil åbne nye horisonter gennem både rejser og videreuddannelse. Nymånen den 1. maj signalerer en radikal ændring i din økonomiske situation, og du kan forvente en overraskelse, der opstår på grund af omstændigheder, der er sandsynligvis uden for din kontrol. Det er vigtigt at tilpasse sig og ændre sig, og der vil opstå nye muligheder. I midten af ??maj begynder store nye planer at udvikle sig, men til at begynde med vil du være overvældet og usikker på, hvordan du skal handle, eller hvilken retning du skal gå i. I slutningen af ??måneden vil du dog sætte gang i tingene og skride fremad med fuld fart. Det er et fantastisk tidspunkt at tage initiativ til at få dit budskab igennem.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Vædderens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I vædderens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i vædderen du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Vædderens stjernetegn er perioden fra den 21. marts, forårsjævndøgn, og til 21. april. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til vædderens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i vædderens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i vædderen samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil vædderens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som vædder er det vædderens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som vædder vil du tit markere disse områder i dit liv: impulsdrevet, hurtig, direkte, tager initiativ. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som vædder er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Mars har placeret sig ved ens fødsel. Mars er den planet der markerer jegets territorium. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Mars er vædderens herskerplanet.