Vædderens månedshoroskop

Vædderens månedshoroskop for januar 2021

Året starter langt fredeligere end de sidste måneder af 2020, men alle de magtkampe som var i gang på det tidspunkt. Først i januar bevæger din tegnhersker, Mars, sig ud af Vædderen og ind i det langt roligere tegn, Tyren, varslende en to-måneders periode med konsolidering og vækst. Det er en udmærket tid for partnerskab, både i forretninger og personligt og du vil opleve, at ambitiøse partnere nu ønsker at sætte dagsordnen, fordi de ved hvordan man kan tjene penge på de nye økonomiske tendenser der kommer i din retning. Nymånen den 13. januar bringer omvæltninger og forandringer på den professionelle front, når det gamle lederskab erstattes af et nyt. Reglerne for spillet har ændret sig og en ny, social ansvarlig stil er nødvendig. Skrønen om at den stærkeste altid vinder er død og borte. I løbet af det meste af 2021 er der særligt fokus på dybdegående ændringer i det sociale miljø, som samtidig forudsiger en ændring i den måde økonomien struktureres på. Januar er en måned, hvor du er nødt til at være forud for kurven når det gælder økonomiske forandringer. Det betyder at starte nye metoder til indtjening, som involverer nye teknologiske og opfindsomme ideer. Det er din opgave at forstyrre den etablerede orden.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Vædderens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I vædderens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i vædderen du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Vædderens stjernetegn er perioden fra den 21. marts, forårsjævndøgn, og til 21. april. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til vædderens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i vædderens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i vædderen samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil vædderens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som vædder er det vædderens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som vædder vil du tit markere disse områder i dit liv: impulsdrevet, hurtig, direkte, tager initiativ. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som vædder er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Mars har placeret sig ved ens fødsel. Mars er den planet der markerer jegets territorium. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Mars er vædderens herskerplanet.