Vædderens månedshoroskop

Vædderens månedshoroskop for september 2021

September starter med et fokus på organisatoriske problemer på jobbet, da forsøg på at være med ser ud til at smutte ud gennem dine fingre. Måske er der for stort fokus på detaljer og perfektionisme, måske er kolleger upålidelige, måske har du mistet din motivation og ønsker ikke bare at være et tandhjul i en maskine. Du kan ændre dette ved at skære trivielle opgaver væk og bare arbejde på det essentielle. Midt i september bevæger din tegnhersker, Mars, sig ind i dit modsatte tegn, Vægten, hvilket indikerer at de næste seks uger eller lign. er fokuserede på dine relationer. Dette kan gå rigtig godt, så længe du ikke forsøger at tage initiativet. Lad andre tage beslutningerne og når der er tvivl, så gå på kompromis. Dette vil få dig langt, især i samarbejdsprojekter med grupper, både socialt og professionelt. Tidlige tendenser i dine relationer i denne måned er lovende, og dem du har med at gøre ser ud til at være fair og meget lette at snakke med. Men de intime relationer kan være ret udfordrende senere i september, partnere oplever økonomiske problemer eller usikker om deres værdi. Dette fører til stress og uforudsigelig opførsel, som kan være lidt af en rutsjebane for dig. I tider som disse har partnere brug for at mærke at du har kontrollen, således at de kan slappe af.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Vædderens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I vædderens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i vædderen du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Vædderens stjernetegn er perioden fra den 21. marts, forårsjævndøgn, og til 21. april. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til vædderens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i vædderens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i vædderen samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil vædderens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som vædder er det vædderens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som vædder vil du tit markere disse områder i dit liv: impulsdrevet, hurtig, direkte, tager initiativ. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som vædder er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Mars har placeret sig ved ens fødsel. Mars er den planet der markerer jegets territorium. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Mars er vædderens herskerplanet.