Krebsens månedshoroskop

Krebsens månedshoroskop for juni 2021

Da den dynamiske Mars stadig er i dit tegn kan det være en ret stressfyldt periode for dig rent følelsesmæssigt. Der er en trang til at flygte når juni begynder og drømme om lykkelige hjem på eksotiske steder. Din fantasi er på overarbejde, hvilket kan være udmærket for kreative eller spirituelle tiltag og inspiration, og den store udvikling vil være i dit indre liv, frem for i det ydre. Den 2. juni vil planeten for kærlighed og tiltrækning, Venus, bevæge sig ind i dit tegn og den første uge af juni kan blive en ekstremt heldig og kærlig tid, på trods af de stressende tendenser, som nok har med de professionelle ting at gøre. Heldet vil sikkert åbne for nye åndelige eller intellektuelle horisonter og når en blød og omsorgsfuld person ankommer, som sørger for forståelse og omsorg i dit liv – en ven eller en nyankommen derhjemme måske. Disse heldige tendenser fortsætter når solen bevæger sig ind i dit tegn den 21. og de følgende dage. Det er en perfekt tid til rejser og til at åbne døre for opfattelsen på mere subtile måder. Fuldmånen i dit modsatte tegn, Stenbukken, den 24. fremhæver dine relationer og det er et godt tidspunkt til at fjerne forbindelser, som ikke længere er vigtige for dig.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Krebsens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Krebsens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Krebsen du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Krebsens stjernetegn er perioden fra den 22. juni (sommersolhverv) og til 22. juli. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Krebsens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Krebsens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Krebsen samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Krebsens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Krebs er det Krebsens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Krebs vil du tit markere disse områder i dit liv: hjem og familie, historisk interesse, tryghed, fantasi, følelsesmæssig sårbar. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Krebs er det også vigtigt at vide og forstå, hvor jordens drabant Månen har placeret sig ved ens fødsel. Månen er den ”planet” der markerer dine følelsesmæssige tilknytninger. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Månen er Krebsens herskerplanet.