Tvillingernes månedshoroskop

Tvillingens månedshoroskop for september 2022

I løbet af september bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, og det fremhæver en periode i dit hjemlige liv, og måske i din karriere, hvor du skal tage fat på nogle uafsluttede sager. Men når september begynder, er det et glimrende tidspunkt for romantiske og sociale interaktioner, og din kalender vil være fuld, mens du ivrigt når ud til andre. Men når september nærmer sig enden, er det familien, der har brug for din opmærksomhed. Fuldmånen den 10. fremhæver udviklingen i din karriere, og det kan være en stor udfordring at få kontrol over en situation, der er ret flydende. Faktisk går du ind i en periode på seks måneder præget af en blanding af succes og fiasko på arbejdet og i dit privatliv, og det kan være meget svært at opnå håndgribelige resultater. Det kan skyldes faglige forhold, som du er magtesløs til at gøre noget ved. Ikke desto mindre, hvis dit fokus er altruistisk eller kreativt, og hvis du ikke bekymrer dig så meget om konkrete resultater, så kan dette være en berigende periode. I løbet af den sidste uge af september er der nye udviklinger, der påvirker børn og romantik, såvel som kreative projekter, som har en stor social indvirkning. Det er et godt tidspunkt at genoprette forbindelsen til nogen, så du enten kan hjælpe dem, eller de kan hjælpe dig.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Tvillingernes månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Tvillingernes månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Tvillingerne du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Tvillingernes stjernetegn er perioden fra den 21. maj og til 21. juni. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Tvillingernes månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Tvillingernes stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Tvillingerne samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Tvillingernes månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Tvilling er det Tvillingernes kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Tvilling vil du tit markere disse områder i dit liv: kommunikation, fingersnilde, informationer, det sociale i det nære miljø. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Tvilling er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Mercur har placeret sig ved ens fødsel. Mercur er den planet der markerer den daglige tankes kvalitet. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Mercur er Tvillingernes herskerplanet