Stenbukkens månedshoroskop

Stenbukkens månedshoroskop for januar 2021

Nu hvor din tegnhersker, Saturn, har forladt Stenbukken og er gået ind i Vandbæreren før jul, er du klar til at starte på noget, som du kæmpede med i 2020, sikker på grund af restriktioner fra pandemien. Denne gang har du al den støtte du har brug for, til at sætte gang i et projekt og få succes. Det største tema i 2021 er hvordan strukturelle ændringer i resurserne klares. Dette kan være enten på det personlige niveau eller det professionelle eller begge. Personligt kan dette have forbindelse til, hvordan du tager dig af børn, som gennemgår en forstyrrende tid. Professionelt involverer det justeringer til tektoniske forandringer, som har indflydelse på det økonomiske system. Det er din opgave at arbejde tæt sammen med ligesindede, for at skabe betingelserne for fremtidig vækst. Du vil få selskab af ekspert kolleger, som vil trække i de rigtige håndtag i løbet af de næste to måneder, således at planer kan lykkes. Den 13. januar falder nymånen i dit tegn og møder planeten for transformation og sikker forandring – Pluto. Det er et afgørende øjeblik, hvor du opgiver livsstilsvalg, som ikke længere passer til dine nye værdier. Du ønsker ingen bånd og at andre er afhængige af dig og du træffer dine beslutninger i henhold dertil.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Stenbukkens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Stenbukkens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Stenbukken du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Stenbukkens stjernetegn er perioden fra den 22. december (vintersolhverv) og til 20. januar. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Stenbukkens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Stenbukkens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Stenbukken samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Stenbukkens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Stenbuk er det Stenbukkens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Stenbuk vil du tit markere disse områder i dit liv: erfaring, langsom vækst, udholdenhed, nøjsomhed, målrettet. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Stenbuk er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Saturn har placeret sig ved ens fødsel. Saturn er den planet der markerer ensomhedens og tidens løsen. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Saturn er Stenbukkens herskerplanet.