Fiskens månedshoroskop

Fiskens månedshoroskop for maj 2022

Måneden starter med en nøjagtig konjunktion af Venus og Jupiter - to planeter, der bringer lykke og held - som finder sted i dit tegn. Begivenheder kulminerer på det tidspunkt; du åbner dit hjerte og der er en strøm af kærlighed og empati. Det skal nok være godt både romantisk, økonomisk og professionelt. Den 10. maj forlader Jupiter dit tegn Fiskene og flytter ind i Vædderen. På grund af retrograd bevægelse vil det være tilbage i løbet af de sidste to måneder af 2022, hvilket betyder, at du vil have en anden mulighed for at realisere dine drømme på det tidspunkt. Jupiter i Vædderen bringer nye økonomiske muligheder ind i dit liv, og det betaler sig at tage initiativer, der udvider din indflydelse. Faktisk er det værd at tage et par risici, især i slutningen af ??måneden, hvor du bliver nødt til at bevæge dig hurtigt for at høste store belønninger. Maj er en måned, hvor der er stort fokus på kommunikation, uddannelse og rejser, med mulighed for uventede hændelser i disse områder, som kan give en del forstyrrelser. Det er nok en god idé ikke at blande dig for meget i kontroversielle diskussioner, hvis du vil undgå fremmedgørelse. Slutningen af ??maj bringer nogle gode muligheder for partnerskaber og familieanliggender, og selvom nogle planer bliver sat på pause, vil der i længden være et heldigt resultat for forhold.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Fiskens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Fiskens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Fisken du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Fiskens stjernetegn er perioden fra den 20. februar og til 20. marts. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Fiskens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Fiskens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Fisken samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Fiskens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Fisk er det Fiskens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Fisk vil du tit markere disse områder i dit liv: opofrelse, martyr, kloster, misforstået, drømmeliv, romantikker. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Fisk er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Neptun har placeret sig ved ens fødsel. Neptun er den planet der markerer det opløsende og slørede. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Neptun er Fiskens herskerplanet.