Tyrens månedshoroskop

Tyrens månedshoroskop for maj 2019

Maj d. 4 er Nymånen i dit tegn, og betydningen af det er, at den slutter sig til forandringens og udforskningens planet, Uranus. Dette melder om en ny begyndelse i din livsstil, som har været i gang i et år, men endnu ikke er færdiggjort. I den første del af måneden er der en masse problemer, som skal løses og du går i gang med beslutsomhed og entusiasme. Du kan ende med at være i problemer med autoriteterne, men i stedet for at kæmpe imod urokkelige regler, er det bedst at holde lav profil og vente indtil du har samlet mere styrke. Du vil føle en bølge af styrke omkring d. 16 maj, og det er en tid hvor du føler dig mere selvsikker og i kontrol. Tingene er i forandring, og det er dig som har alle de bedste kort. Alle uenigheder kan løses fra en magtfuld position. Den sidste halvdel af maj er en ideel periode for kommunikation og studier, og nu er tiden kommet til at gøre hvad du vil, og fastslå din individualitet. Omkring Fuldmånen d. 18 er du i stand til at sætte dit personlige aftryk på de vigtige forhold i dit liv. Det er et godt tidspunkt for at tage af sted i en ny retning med et nyt sæt regler, som styrer hvad der er vigtigt for dig.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Tyrens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Tyrens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Tyren du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Tyrens stjernetegn er perioden fra den 21. april og til 21. maj. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Tyrens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Tyrens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Tyren samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Tyrens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Tyr er det Tyrens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Tyr vil du tit markere disse områder i dit liv: sikkerhed, økonomisk stabilitet, personlige værdier, fysiske oplevelser. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Tyr er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Venus har placeret sig ved ens fødsel. Venus er den planet der søger fysisk skønhed på jorden. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Venus er Tyrens herskerplanet.

Tyrens månedshoroskop
3.6 (72%) 5 Stemmer