Vandmandens månedshoroskop

Vandmandens månedshoroskop for maj 2022

Nymånen den 1. maj, der er i konjunktion med planeten Uranus – som har en stærk affinitet med dit tegn Vandbæreren – antyder, at måneden starter med pludselige ændringer, enten forventede eller uventede, som kommer til at påvirke hjem, familie eller dit samfund. At beskæftige sig med betydelige omstruktureringer i verden omkring dig er noget, du måske er ved at vænne dig til, og maj er måneden, hvor mange af de forandringer, du har ventet, finder sted – ikke mindst ved måneformørkelsen den 16. maj, som er en tid med et betydeligt pres både derhjemme og professionelt. Måneden kan meget vel starte med et lykketræf økonomisk, med en uventet gevinst måske, men generelt skal du være meget omhyggelig med, hvordan du administrerer dine ressourcer i maj, og hvordan du håndterer medarbejdere, der kan have urealistiske ideer, som kan dræne økonomien. Når du ser tilbage på det sidste års tid, har du gjort fantastiske fremskridt, og genvundet fokus på, hvad du vil, og hvor du vil ende, men nu er det tid til at sætte bremsen i og arbejde på at styrke grundlaget for det, du har bygget op indtil nu. Det er nu op til andre at tage det første skridt, og det vil de, hvilket vil bringe glædelige resultater i forbindelse med dem, du holder af, i løbet af de næste par måneder.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Vandbærerens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I vandbærerens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Vandbæreren du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Vandbærerens stjernetegn er perioden fra den 20. januar og til 19. februar. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Vandbærerens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Vandbærerens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Vandbæreren samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Vandbærerens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Vandbærer er det Vandbærerens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Vandbærer vil du tit markere disse områder i dit liv: eksperimenterende, gruppeorienteret, frihed, pludselige indfald, revolutionerende, oprørsk. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Vandbærer er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Uranus har placeret sig ved ens fødsel. Uranus er den planet der markerer det anderledes og nytænkende. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Uranus er Vandbærerens herskerplanet.