Jomfruens månedshoroskop

Jomfruens månedshoroskop for januar 2021

Den første uge af januar har været en ret intens tid for dig, især i relation til børn eller andre, som figurerer kraftigt i dit liv. På dette tidspunkt kan du være tvunget ind i en position, hvor du er nødt til at sige hvad du mener og nedlægge ikke forhandlingsvenlige betingelser. Disse konfrontationer kan også ske på områder som kræver at du hævder dig – for eksempel i et kreativt team. Den første del af januer er en tid, hvor tingene bliver strukturerede og sat på et nyt fundament og interaktioner med folk eller systemer, som ikke længere har et brugbart formål kan føre til fjernelse af svage led. Efter den første uge af januar er der en afgørende forandring i dit arbejdsliv. En meget lovende tid starter på det tidspunkt, hvor nye organisationer og strukturer bliver formede. Du vil komme til at spille en central rolle i løbet af de næste to måneder, i at lette arbejdet med nye opfindsomme metoder på arbejdspladsen. Det er tiden til helt at engagere sig med kolleger i et nyt demokratisk miljø, fordi forholdene på jobbet har ændret sig, og alt handler om en ny fremtid, hvor solidaritet er yderst vigtig. Selv om udviklingen i dit arbejdsliv har præcedenses, så betyder det ikke at der ikke vil være betydelige omvæltninger, når tektoniske forandringer slår ind. På mange måder er det en kamp om, hvilke principper og overbevisninger der skal dominere i fremtiden.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Jomfruens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Jomfruens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Jomfruen du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Jomfruens stjernetegn er perioden fra den 23. august og til 23. september. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Jomfruens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Jomfruens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Jomfruen samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Jomfruens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Jomfru er det Jomfruens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Jomfru vil du tit markere disse områder i dit liv: skarpsindig, analyserende, tjenstvillig, detaljeorienteret, kost og sundhed. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Jomfru er det også vigtigt at vide og forstå, hvor Mercur har placeret sig ved ens fødsel. Mercur er den planet der markerer din måde at analysere på. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Mercur er Jomfruens herskerplanet.