Vægtens månedshoroskop

Vægtens månedshoroskop for september 2021

Du er i en stærk position når september starter. Din egen dagsorden har første prioritet; du ved hvad du vil og du ved hvordan du kan få det. I starten af september, især omkring nymånen den 6., vil heldet tilsmile dig. Det er en tid med lykke og opfyldelse, især i forbindelse med kærlighed og selvudtrykkelse. Bort set fra at være et udmærket tidspunkt til dating og romantik, er det også godt for kulturelle aktiviteter, som involverer store grupper. Dine ønsker går i opfyldelse på det tidspunkt, selv om du samtidig er nødt til at droppe noget, for at gøre plads til dem. Få mest muligt ud af de tidlige tendenser, da livet bliver lidt sværere efter den 11. september, hvor din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i Skorpionen. Der starter en periode hvor du er mere følsom omkring dit eget værd og du føler dig måske særligt undervurderet midt på måneden. Forsøg ikke at købe dig ud af vanskeligheder, bare arbejd omhyggeligt på de problemer der opstår og øv tilbageholdenhed. Det er omkring midten af september at planeten som associeres til partnere – Mars – bevæger sig ind i dit tegn, Vægten. En særligt følsom tid for dine relationer begynder på det tidspunkt. Partnere kan være paradoksalt pressende men afhængige, mens du kan være usikker men dominerende. Det hjælper at justere rollerne, således at du bevarer naturlig værdighed og partnere får deres kræfter tilbage.

Dagshoroskop Ugehoroskop Årshoroskop


Vægtens månedshoroskop hører også til den gren af astrologien, som man meget nemt kan definere som værende pop.

Dog er den lidt tættere på noget sandt, end dagshoroskoper og ugehoroskoper. Vel at mærke, hvis astrologen ikke har en bestemt dag at gå ud fra.

For sandheden er, at hvis astrologen vidste mere præcis hvor i tegnet du er født, ville astrologen også være mere præcis i sine udsagn.

For horoskopet bygger på det fakta, at i den helhed som himmelrummet med dens planeter og sol og måne udgør, vil alle byggeklodser præge sig ind på givne tider.

I Vægtens månedshoroskop er der ingen definitioner på, hvor i Vægten du er født.

Hvert af de 12 stjernetegn er en beskrivelse af solens bane over himlen, set fra jorden. Det vil sige at helheden udgør et helt år. Det er solens vandring gennem stjernetegnene. Dermed er hvert stjernetegn en beskrivelse af solens vandring på en måned. Igen set fra jorden. Derfor kaldes stjernetegn også for soltegn, da det er solen der markerer i hvilket stjernetegn du er født.

Vægtens stjernetegn er perioden fra den 24. september (efterårsjævndøgn) og til 23. oktober. Begge datoer er ca. datoer. Astronomisk set har det noget at gøre med skudåret og skuddagen hvert fjerde år.

Det jeg vil forklare med det ovenfor beskrevne med hensyn til Jomfruens månedshoroskop er, at hvis astrologen kendte en dato på din fødselsdag, altså hvor i Jomfruens stjernetegn din sol står, vil det for astrologen være en klar indikator for månedens tydningskvalitet.

For en bestemt grad i Vægten samspiller med samme grader i andre stjernetegn. Og befinder der sig nu planeter i disse grader, vil Vægtens månedshoroskop jo være afhængig af samspillet mellem disse energier.

Solen, eller solpositionen, hos det enkelte menneske kan lignes med det område i dit liv, hvor der er lys eller bevidsthed.

Solen i astrologien står for dit åndelige jeg. Hos dig som Vægt er det Vægtens kvaliteter der bliver oplyst. Solen står jo her ved din fødsel og markerer, at hos dig er dette et stjernetegn af yderste vigtighed. Det er dette lys, i dette tegn, du bringer med ind i livet som en væsentlig del af ”hvem du virkelig er”.

Denne åndelige livskvalitet i dig, ligger som et baggrundstæppe og farver alt hvad du fortager dig. Afhængig af hvad tegn du er født i. Som Vægt vil du tit markere disse områder i dit liv: konfliktsky – men også søgende disse konflikter, mægler, principiel retfærdighed, parforholdsprincipper, balance. Hvor du markerer disse personlige måder at være dig på, er svært at sige. Her bliver en astrolog nødt til at undersøge resten af dit horoskop, for at kunne svare dig på det. Det enkelte stjernetegn kan kun forstås i forhold til helheden.

Som Vægt er det også vigtigt at vide og forstå, hvor planeten Venus har placeret sig ved ens fødsel. Venus er den planet der markerer din måde at søge og forstå det sociale. I astrologisk sprogbrug og forståelse, siger man, at Venus er Vægtens herskerplanet.